Rasuan porukka ei pysty hillitsemään itseään

Hirvimäet_takaisin

Oli kuulemma tällä viikolla leirintäalueen isäntä käynyt koiraa taluttavaan naiseen kiinni joka oli jäältä kävelemässä Rasuan pihan poikki Koskenpääntielle. Koira oli ollut kytkettynä asianmukaisesti eikä edes haukkuvaa rotua. Ensin oli tullut nainen hirsimökistä räyhäämään ja sen jälkeen mies oli tarttunut kiinni ja lähtenyt raahamaan kohti järvenjäätä ja huutanut että painu takaisin mistä tulit. Onhan se asiallista että n. 190cm mies käy kiinni reilusti pienempään naiseen kiinni. Tällaisilleko ihmisille entinen hyvä leirintäalue ja uimapaikka on vuokrattu? Tästähän voisi vaikka Jämsän-seutu käydä kysymässä että näinkö hoidetaan Jämsän kaupungin kanssa suhteita. Törkeää touhua sanon minä. Pitääkö nyt alkaa pelätä kun hiihtää kaupungin hiihtolatua että koska käydään kiinni?

55

1793

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiittolanmäest

      jämpsäläiselle tahdolle ei koskelaiset mittään maha - kaikessa

    • Tertulemast

      Olkaahan ihmiset varovaisia siellä koskella, siellä on noita alkuasukkaita. varsinkin jos tulette muualtapäin. Jopa Jämsäläiset ovat eivät ole tervetulleita kosken kylille. Mitä näille mahtaa jos haluaa vuokrata alueen tai kaavottaa alueen vaikkapa jossain asuinalueella ja aboriginaali koskelainen ei tajua sitä.

    • kwutsi

      Kyä tääl on kunnon apinoita.Mistä näitä vajukkeja teille tulee?
      Itse jämsässä käyneenä voin sanoo että tuli samalla käynnilla 2 kertaa eka ja vika.
      Teillä on siellä aina paha olla kun tarvii ihmisiä hakata tai uhkailla hakkaamisella.
      Muutkin sosiaaliset taidot ovat puutteeliset tervehtiä ei osata kuin murahtamalla
      Tervetuloa 2010 luvulle.

    • James_Potkukelkka

      Muistutuksena kaikille että vaikka alue on vuokrattu niin kaupunkilaisilla on aluetta oikeus käyttää virkistyskäyttöön. Niin tai näin, ei ole ihan fiksua käydä kiinni. Ja nämä "alkuasukkaat" eivät ole jokilaaksolaisia tai Jämsänkoskelaisia vaan ihan muualta tulleita.

      • jokunähnyt

        Kyseisessä tapauksessa oli kyseessä läpikulku ja kaupunkilaisilla on oikeus kulkea kyseisen alueen läpi.... Kysymys eikös tämä kotkapesäporukka ole sama joka häädettiin lahden mukkulasta, häiriköinti ja ym.. Takia


    • Luulemma

      Muistutan että kuulemma-juttuja ei kannata levitellä. Pitää olla näyttöä tapahtuneelle.

      • Revi_siitä

        Kyllä siitä tarvittaessa löytyy näyttöä..


      • Mistäsrevin

        Ilmeisesti ei sitten tarvita, kun ei näy eikä löydy.


      • jokunähnyt

        Kyllä iso äijän karille kävi heiton tyttöön kiinni, asiasta on ilmoitettu poliisille..


      • jokunähnyt

        Siis äijä kävi hentoon tyttöön käsiksi, asiasta ilmoitettu poliisille..


    • Koskelainen

      Minäpä kaljupää kiersin toissa kesänä koko rasuanniemen ja katsoivat pitkään mutta kukaan ei sanonut mitään,joten miksi ei keksittäisi kaikki Rasuan puollustajat että leirialue takaisin Jämsänkoskelaisille lehteen ilmoitus et uimaan päivä ????ja rannalle uimaan .Ei muuten homma etene jos ei nousta todelliseen toimintaan.Käsittääkseni siellä saa mennä rannalle edelleen ottaan aurinkoo ja uimaaan?Joku puuhapete nyt ajatuksia ensi kesälle ja jos ei tule niin hommaan nahkaliliivimiehet sinne iltapäiväuinnille ja James on tosi nöyrä sen jälkeen.

    • rekola

      kävi se äijä minullekin konahtaa kun kävelin jäällä turren kans. on se hiljanen ku isompi ukko ärähtää. tarvii kesällä mennä oikeen tutkii että onko tosi että siellä ei saa enään uida.

    • pölöpölö77

      M.ulkkuja koko rasuan poppoo rakentelee rantaviivaan omia poteroitaan niille p.askahuuseilleen joissa suven viettää ja muutamat paikat ovat joutuneet palauttaan takasin alkuperäiseen kuuntoonsa kun luulevat omistavansa paikan!! Pilaavat roskillaan hienon paikan eli pitäs kaupungin lopettaa vuokraus kokonaan tai pakkolunastaa takas alue ja häätää kaikki sieltä pois!!

      • Naurattaa2015

        Ai, nyt sä oot häätämässä KAIKKI pois, hehheee..


      • pölöpölö77

        KYLLÄ URPO!!


    • Rasua_koskelaisille

      JAMES päällä... joka säällä...

    • KUULOPUHE

      MINÄKIN OLEN KUULLUT, ETTÄ SAIT RUPIA PERSIISEEN JUTTUA KIRJOITTAESSASI.

    • 2o15

      kiinnikäyminen on tosi.olkaa varovaisia kun hiihdätte niemen yli virallista latua.näyttö on ja poliisille kirjattu.kaupungin virkajohto myös tietoinen.sopimusrikkomuksista on näyttö.ainoa oikea ratkaisu on purkaa sopimus.

    • vapaa_Rasua

      Sopimus purkuun, jos James alkaa tunkemaan iholle....

    • VoeElämänKevät

      Joka kevät ja kesä saa lukea tätä samaa paskaa tällä palstalla. Kehittäkää jo jotain uutta!

      • Ohannäitärantoja

        Ihme vinkumista yhden uimarannan perään. Pitäisikö koskelaisilla olla rajaton nautintaoikeus kaikkeen mahdolliseeen, vai?


      • piissa

        Kohta on koiranpaskojen vuoro,viimevuonna yks valitti kun koiran kusi haisee,ei hitto ,no toinen koira sen haistaa,mutta ei norni tohno ,ei ole tosin kokemusta jos oikein tunkee nokan kiinni kuseen


    • MeniJo

      Rasuassa oli aikoinaan festareita, kunnes siellä ei enää kukaan käynyt, ne lopetettiin. Uimaranta oli käytössä ja oli kioski, josta sai ostaa virvokkeita ym. Kukaan ei sitä enää käyttänyt, se lopetettiin. Oli pelkkä ranta, jossa ei paljoa käyty. joko jäätiin Oinaalaan tai ajettiin Rasuan ohi Varpaisiin. Rasua jäi vähälle käytölle, joten se myytiin parempaan käyttöön. Olisi kannattanut nuolaista, ennenku tipahti :)

      • Tiitolanmäki

        KIITOS, menijo, onhan täällä sentään yksi järkeväkin kirjoittaja, asia on juuri näin kuin kirjoitit. Eihän rasua ollut enää kun koskelaisten koiran kusetus paikka, mopo pojat kävi ajamassa rallia ei muuta käyttöä.


      • JamesPotkuri
        Tiitolanmäki kirjoitti:

        KIITOS, menijo, onhan täällä sentään yksi järkeväkin kirjoittaja, asia on juuri näin kuin kirjoitit. Eihän rasua ollut enää kun koskelaisten koiran kusetus paikka, mopo pojat kävi ajamassa rallia ei muuta käyttöä.

        Nohnoh James, kirjoitathan omalla nimelläsi pliis...


      • Lakitupa

        Täytyypä tehdä. Ns .ylimääräisistä "laituri ym" rakenteista Jämsänkaupungille valitus ja purkamis määräys. Laki on kaikille sama. Oli sitten karavaanari tai ei. Sillä päivämäärällä kun nämä ns. niemen vallotjat pystyvät kieltämään, kävelyn, ulkoilun ym harrastuksen. Otan haasteen vastaan!


      • MulOnTakapihallaLaituri
        Lakitupa kirjoitti:

        Täytyypä tehdä. Ns .ylimääräisistä "laituri ym" rakenteista Jämsänkaupungille valitus ja purkamis määräys. Laki on kaikille sama. Oli sitten karavaanari tai ei. Sillä päivämäärällä kun nämä ns. niemen vallotjat pystyvät kieltämään, kävelyn, ulkoilun ym harrastuksen. Otan haasteen vastaan!

        Määkin voisin tehdä valituksen noista sun tyhmistä kirjoituksista Suomi24-palstalle, ne häiritsee mun lukemista. Ne sais poistaa, ne ärsyttää. Ne vois vaikka kokonaan kieltää. HEI! Määhän tein sen valituksen jo! Tänne palstalle! Sehän on sit virallista, vai?


      • kuullut

        Koittakaa nyt jotain valittamista keksiä, tästähän menee muuten maku pois, no!!! koskelaiset
        VAUHTIA!! että saadaan nauraa teidän "kuullemma kuullut" jutuille.


    • ristivyä

      Kultaisella 80-luvulla, tarkemmin sanoen sen alkupuolella nassikkana tuli kavereiden kanssa kesäisin pyöräiltyä rasuaan uimaan ja limpparille. Ikävä lukea näitä kirjoituksia rasuaa koskien joita lukiessaan vanhan nostalgikon silmäkulma kostuu...niin ne ajat muuttuvat ja kaikki näyttää menevän huonompaan suuntaan. Ennen kaikille avoin kaunis kesänvietto ja uimapaikka on muuttunut aikain saatossa aidatuksi ja eristetyksi häiriintyneiden ihmisten hallinnoimaksi "kielletyksi alueeksi". Olisi niin mukava kauniina kesäisenä päivänä käppäillä rasuaan jätskille ja fiilistelemään sekä muistelemaan vanhoja hyviä aikoja ilman että joku varttihullu psykopaatti käy räyhäämään ja käsiksi...tai no, ehkäpä sittenkin ensi kesänä teen pienimuotoisen nostalgiatripin rasuaan kaikessa 190-senttisessä 130-kiloisessa 25 vuoden kamppailu-urheilu kokemuksen karaisemassa fyysisessä olemuksessani ja suorastaan toivon että joku luonnevikainen äijänrääpäles tulisi aukomaan päätään minulle notta voisin opettaa muloojalle vähän kanssaihmisten kunniootusta pohojalaaseen tapahan. Ettehän pistäisi veljet ja sisaret sitä pahaksenne jos paha sattuisi saamaan palkkansa ikimuistoiseen tapahan?.

      • hekohekohah

        Voi sua. Nyt edelleen vahvistu se käsitys että kaupunki teki oikein vuokraamalla alueen noille. koska ei se sun 2 kertaa kesässä jätskin syönti elättänyt tuota paikaa. Voit mennä minunpuolesta vaikka bartonaan uhoamaan noilla vajaavaiseilla lahjoilla mitä olet saanut.


    • kuulemma

      ovat kuulemma sisäsiittoisia siellä rasuassa ja porukassa kuulemma paljon homoja,,,,,tiedä tuota

    • oooii

      muijia siellä osataan hakata,,,siis omiakin,,,,rohkeita ukkoja oon karavaanarit,,,hävettäis olla niiden mukula,,,hyi saatana!!!

    • gffds

      kuulema se alueen vuokraajakin on umpi homo. ja tykkää kuulemas mustista pojista.

    • Kysymyssssss

      Minkäs näkönen mulkku se tämä Rasuan isäntä oikein on että tunnistaa kylällä jos häneen törmään? =)

      • jameshomoliini

        Sillä on k*rpä otsassa ja takana selässä lukee HOMO!


    • HelppoTapaus

      Sillä lukee tietysti lippalakissa:"Karavaanari on kaikkien kaveri"... ;))

      • TipoistaSeSankokinTäytty

        Hei,mulla on tollanen lippis! Olen kyllä nainen, mutta tykkään kovasti matkustaa asuntoautolla. Nimeni on Jane. Toivottavasti eivät minua hakkaa. Oiku oikeesti, miettikää nyt oikeesti mitä tänne kirjoitatte. Viesteillänne voitte pilata monen ihmisen elämän, vaikka ette sitä uskoisikaan. Käyttäkää päätänne, ennenkuin kirjoitatte tälle palstalle.


    • 699

      KYLLÄ SE VAAN NIIN ON, ETTÄ JÄMSÄLÄISET ON KOSKELAISIA PAREMPIA.

    • KauttaAikojenKäytäntö

      EI PIDÄ PAIKKAANSA, ET LIENE HUOMANNUT, ETTÄ VOITTAJAN VAAKUNA KOMEILEE KAUPUNGIN TUNNUKSENA JA JÄMSÄN VAAKUNA ON KYR_ÄMYLLYSSÄ...

      • 670

        KYLLÄ SE VAAN NIIN ON, ETTÄ JÄMSÄLÄISET ON MONTA KERTAA KOSKELAISIA PAREMPIA.


    • gagagagag

      KUULKAAHAN----JOS SOTA SYTTYIS ----------NIIN SAMAA PORUKKAA OLTAAS--------ELI TURHA VÄITELLÄ

      • 671

        KUULKAAHAN, KOSKA KOSKELAISET JA JÄMPSÄISET OVAT PUHALTANEET
        YHTEEN HIILEEN. JÄMPSÄLÄISET ON AINA PUOLTA PAREMPIA!!!


      • 672

        Ompa pistetty koskelaiset hiljaiseksi. Jämsäläiset on puolta parempia.


      • 42300

        Koskelaiset on kokonaan parhaita.


      • er333

        Ohoh kysyppä jämpsäläisiltä, mitä koskelaiset on.


    • nastalauta

      kyllä tämä niin ihmeellinen yhdistys on james on puheenjohtaja tuula sihteeri,rahastonhoitaja ja hallituksen jäsen kokouksia ei ole keskenään päätetään asiat,että sillälailla ja hyvin menee,pesälomailussa on sama systeemi

      • doubledoubleseven

        Mää vähän luulen että tää james potkukelkka onkin agentti 000 . Sai huijattua hyvän sopimuksen ja alkaa rakentaa ohjusten torjunta niemekettä. Mutta minne päin menemiä ja tulevia. Näin viime öynä sillä led valoja. Jotain puuhaavat


      • Pentagonin

        Mullapa onkin sukulaismies CIA:ssa soitanpas sille, niin alkaa homma paljastuun.


    • kukavastaajos

      Kyllä toi Rasua homma haiskahtaa pahasti. Tarvii laittaa MOT hen tutkinta. Laittomia rakennelmia. Milloin tää james on ostanut paikan? Ei koskaan! Rahan pesua. Mutta jos mun koiraan käydään kiinni ni omalla vastuulla. Se on aina hihnassa.

      • HuiKamala

        Tämähän kuuluisi suoraan katastrofin anatoimia-sarjaan. On kyllä niin järkyttävää!! Huhhuh, hankkikaa elämä.


      • tutkinta
        HuiKamala kirjoitti:

        Tämähän kuuluisi suoraan katastrofin anatoimia-sarjaan. On kyllä niin järkyttävää!! Huhhuh, hankkikaa elämä.

        Hanki sinä oma tonttisi johon hinaat vaunusi. Että Hui kamala. Minä olen omalla tontilla.Oletko sinä? ?


    • LUHTALA

      Minua ei kiinnosta nämä kaupunkin tekemät tyhmät sopimukset,,,niitä ne ammattitaidottomat jokilaakson päättäjät ovat tehneet vuosikausia,,,siis niin uusavutonta porukkaa että hävettää,,,mut se VIXXTTAA että tällainen VAJAKKI APINA oon nykyään rasuan puikoissa,,,eikö sille PAVIAANILLE riittänny että mokasi lahdessa jo niin pahasti että joutu hipsiin pakosalle .....

      • aitojämpsäläinen

        Kaiken huippu, nyt pitäisi jämsäläisten lunastaa rasua, jämsänkosken rekolan kyläyhdistyksen vapaa-ajan viettopaikaksi.Kyllä koskelaiset yrittää maksattaa
        kaikeken jämsäläisillä masoihan jämsä aikoinaan jämsänkosken velatkin kun
        yhdistyttiin tähän kusetukseen ette enään meitä saa ostakaa itse rasuanne
        me ei sitä tarvita meillä on parempia uimapaikkoja.


      • eiiloinenveronmaksaja
        aitojämpsäläinen kirjoitti:

        Kaiken huippu, nyt pitäisi jämsäläisten lunastaa rasua, jämsänkosken rekolan kyläyhdistyksen vapaa-ajan viettopaikaksi.Kyllä koskelaiset yrittää maksattaa
        kaikeken jämsäläisillä masoihan jämsä aikoinaan jämsänkosken velatkin kun
        yhdistyttiin tähän kusetukseen ette enään meitä saa ostakaa itse rasuanne
        me ei sitä tarvita meillä on parempia uimapaikkoja.

        Oikeasta siasta kirjoitit on paljon tärkeämpiä rahoituskohteita. lapset opiskelevat
        parakeissa, kaksi homekoulua uimahalliremontti ja paljon muita kohteita mihin
        olisi hyvä saada parannus. Sitten tämä neljän kopla vaatii "ostamaan" lunastamaan tämän leiripaikan mistä kaupungille tulee vain lisäkustannuksia, ei helvetissä ensin
        oikeat kohteet kuntoon, siinä teillä Lindeman ja muu kopla on oikeita töitä.


      • tietoamuillekkin

        LUHTALA KOMMENTOI MIKÄ OLI MOKA KUN ON NIIN HYVÄÄ TIETOA
        KERRO MEILLE MUILLEKKIN.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe