Lopun aikojen ahdinko

unta

Lopun aikoina on ahdingon ajat. Nykyään pahenee ja pahenee tilanne sitä näkökulmaa vasten, että sota on tulossa. Olen miettinyt julkaisenko yhden unen, jonka vuosi sitten näin. Nyt se tulee. Olen muutamalle siitä puhunut ja osan silloin jo vuosi sitten siitä unesta eräälle palstalle kirjoitin. Nyt kuitenkin kirjoitan, sillä sen jälkeen tilanne on mennyt kohti sitä ja enteet ja merkit ovat olleet kohti sitä. Näin sen unen pian sen jälkeen, kun ensimmäiset kahakat Ukrainassa olivat. Unen näkemisen aika oli helmikuun alussa 2014.

Uni alkoi siitä, että seisoin jonkun meren rannalla. Kaksi sotalaivaa kohosi silmieni edessä. Toinen vastarannalla ja toinen ihan siinä silmieni edessä. Maisema oli synkän puhuva. Siitä se uni alkoi. Sitten minulle sanottiin, että nyt näytetään sodan vaiheet. Ensin tuli tulta siellä täällä, näkyi ikään kuin tulipesäkkeitä, sytytyspesäkkeitä. Toisessa vaiheessa tulivat Naton nopeat hävittäjät, jotka lensivät Venäjän puolelle tai ihan rajalle ja sieltä takaisin. Näytti siltä, ettei Venäjä ehdi tekemään mitään ja Nato on voitolla. Tiesin, että on kyse Venäjän ja Naton sekä Usan välisestä sodasta käytännössä. Hävittäjät olivat ikään kuin neliskanttisen mallisia littanoita ja haitarilla. (Myöhemmin katsoin, että sellainen nopea kone, joka on muodoltaan haitarilla on B2-hävittäjä ja todellakin Naton kone).

Kuitenkin seurasi kolmas vaihe ja Venäjän erittäin massiivinen vastaisku. Sitten tuli hiljaista. Niin massiivinen se oli. Mutta tiesin, on tulossa neljäskin vaihe ja taas olin tuossa unimaisemassa, missä alussakin olin. Lähdin juoksemaan alta pois, sillä tiesin seuraavaksi tulossa olevan ydinpommituksen.

18

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Liimanäppi

      ~~Nykyään pahenee ja pahenee tilanne sitä näkökulmaa vasten, että sota on tulossa.

      Miten niin pahenee ja pahenee, mikä on se aikakausi, johon nykyaikaa olisi verrattava ja mitkä ovat vertailuperusteet? Sotia on aina ollut ja tulee olemaan, kuten on ollut maailmanlopun ennustajiakin ja tulee edelleen olemaan.

      Mikäli lopun ajalla viittaat Raamattuun, niin olet pahasti ajasta jäljessä. VT:n lopun aika meni jo ennen ajanlaskumme alkua ja UT:n lopun aika meni jo ajanlaskumme ensimmäisellä vuosisadalla kun Jeesus jätti palaamatta.

    • ap1

      Yllä kertomani oli uni.

      Raamatussa kerrotaan lopun aikojen sodasta, mutta loppu ei vielä ole silloin. Ihminenhän ei maailmaa lopeta.

      • Liimanäppi

        ~~Raamatussa kerrotaan lopun aikojen sodasta, mutta loppu ei vielä ole silloin.

        Raamatun UT:n porukka eli Raamatun viimeistä lopun aikaa ja odotti Jeesuksen palaavan ja hoitavan heidät pois Rooman vallan alta vielä heidän eläessään. Jeesus ei palannut ja juna meni jo kaksi vuosituhatta sitten. Ei se toki ole millään tavalla kielletty haaveilemasta omiaan.


      • Jeesus.on.Herra
        Liimanäppi kirjoitti:

        ~~Raamatussa kerrotaan lopun aikojen sodasta, mutta loppu ei vielä ole silloin.

        Raamatun UT:n porukka eli Raamatun viimeistä lopun aikaa ja odotti Jeesuksen palaavan ja hoitavan heidät pois Rooman vallan alta vielä heidän eläessään. Jeesus ei palannut ja juna meni jo kaksi vuosituhatta sitten. Ei se toki ole millään tavalla kielletty haaveilemasta omiaan.

        Painu sinä Saatanaa palvova bolshevikki vasuri muualle trollaamaan. Sinunkin osasi on Helvetin tulessa. Hyväksy Jeesus herraksesi niin pelastut.


    • unta

      Joosefkin näki unia, joista kerrotaan Raamatussa.

      Lisään toisenlaisen kuin unen tähän, minkä näin viime kesäkuussa eli vuoden 2014 kesäkuussa. Katselin pilviä, jotka olivat hieman kuin ukkospilviä, tornimaisia. Osa oli isompia, osa pienempiä ja eri mallisia niitä oli. Siinä oli sitten kaksi "asemoitunutta" pilveä. Toinen niistä oli muodoltaan niin kuin kaunis pitkähiuksinen nainen. Nimesin sen Usa:ksi. Toinen oli isompi möhkäle vasemmalla. No, nimesin sen Venäjäksi. Sitten lähdin niitä katselemaan, mitä niiden välillä tapahtuu. Seurasi seuraavaa: Venäjä-pilveen tuli karhun pää, joka oli sai kultaiset viivareunat auringonsäteistä. Se oli selkeästi asemoituneena Eurooppaan päin. Karhu oli siis kääntyneenä Eurooppaan päin, kun Usa alkoi lähettää sumutusta. Siis jos ymmärrätte, Usa:n pilven suunnasta lähti sellaista pitkänomaista viivamaista sumupilveä Venäjä-pilveen päin. No, sitten pilvimuodostelmat menivät sillä tavalla, että sekä Usa:n että Venäjän pilvet kutistuivat kooltaan ja niihin tuli kraatereita molempiin. Siis sellaisia pyöreitä kraaterimaisia kuvioita niissä sitten oli. Usa:n pilvestä tuli kaiken lisäksi vain ikään kuin yksi pää, joka näytti niin kuin olisi pedon kita ammollaan...

      Tähän kaikkeen summaan tässä vaiheessa sellaista, että näkisin sotien levittäytyvän laajoille alueille, ja ihmisiä kuolee paljon. Kuolee sotiin, luonnonkatastrofeihin, nälkään, ruttoihin ja muihin tauteihin.

      • Liimanäppi

        ~~Joosefkin näki unia, joista kerrotaan Raamatussa.

        Kaikki ihmiset näkevät unia, eikä Raamattuun päätynyt uni ole sen kummallisempi kuin unet yleensäkään. Raamattuun on päätynyt sellaisia asioita, kuten kiekkomainen litteä maan muoto, maata kiertävä autinko, ihmisen luominen vedenpaisumus jne.


      • unta

        "Lisään toisenlaisen kuin unen tähän, minkä näin viime kesäkuussa eli vuoden 2014 kesäkuussa. Katselin pilviä, jotka olivat hieman kuin ukkospilviä, tornimaisia. Osa oli isompia, osa pienempiä ja eri mallisia niitä oli. Siinä oli sitten kaksi "asemoitunutta" pilveä. Toinen niistä oli muodoltaan niin kuin kaunis pitkähiuksinen nainen. Nimesin sen Usa:ksi. Toinen oli isompi möhkäle vasemmalla."

        Huomasin tuota tekstiäni myöhemmin lukiessa, että tuossa on tavallaan virhe, pitäisi olla: "Toinen oli isompi möhkäle oikealla." Minusta katsoen siis oikealla, aivan niin kuin karttaa katsotaan, huomataan Venäjän olevan Suomen oikealla puolella. Tämä pilvinäkyni tuli mieleen luettuani uutista, jossa kerrottiin uudesta kraaterista, joka oli ilmestynyt Venäjälle johonkin päin Siperiaa.


    • kylmut

      Minäkin olen nähnyt pelokkaita unia Venäjän hyökkäyksestä, enkä yhtään epäile etteikö sellaisen riski ole olemassa Natolla ja ilman Natoa. Sitä vaan epäilen, että Venäjä rupeaisi ydinpommittamaan kapoista naapurimaataan. Pietarikin, Putinin kotikaupunki, on aika lähellä

      • Liimanäppi

        ~~Minäkin olen nähnyt pelokkaita unia Venäjän hyökkäyksestä...

        Minä näin uskonnollisia painajaisia tasan siihen asti, kunnes jätin uskonnolliset harhat.

        Unet heijastavat ajatusmaailmaamme, eivät tulevaisuutta.


      • kylmut
        Liimanäppi kirjoitti:

        ~~Minäkin olen nähnyt pelokkaita unia Venäjän hyökkäyksestä...

        Minä näin uskonnollisia painajaisia tasan siihen asti, kunnes jätin uskonnolliset harhat.

        Unet heijastavat ajatusmaailmaamme, eivät tulevaisuutta.

        Onnea sinulle, mutta Venäjästä on kyllä hieman vaikeampi päästä eroon, kuin uskonnollisista harhoista.


      • Liimanäppi
        kylmut kirjoitti:

        Onnea sinulle, mutta Venäjästä on kyllä hieman vaikeampi päästä eroon, kuin uskonnollisista harhoista.

        ~~Onnea sinulle, mutta Venäjästä on kyllä hieman vaikeampi päästä eroon, kuin uskonnollisista harhoista.

        Korvien välissä noi asiat muhivat, enkä hetikään oleta toisen olevan helpommin poistettavissa. Mutta toiset ovat onnekkaampia harhojensa suhteen.


    • hmmmm

      Tästä uutisen kuvasta http://www.iltalehti.fi/digi/2015032019394874_du.shtml
      tuli mieleeni eräs uni.

      Jotain tuon näköinen kone lenteli matalalla ja etsi piiloutuneita. Se oli joku Naton etsintäoperaatio. Tavalliset ihmiset, jotka eivät Natoa kannata, saavat olla varuillaan.

    • unta

      Olen miettinyt tuota unta. Ensimmäinen vaihe näyttäytyy sellaiseksi, että voi kestää pitkäänkin. Toinen vaihe puolestaan tuntuu siltä, ettei voi olla pitkä, kuin ei kolmaskaan vaihe. Näin ollen saattaa olla mahdollista, että ensimmäisen vaiheen mentyä ohi, seuraavat vaiheet juoksevat kuin rymisten ohi ja päältä. Se, että tuleeko toinen vaihe jo tänä vuonna, on kysymysmerkki. Voi tulla tai sitten ei. Sodan loppuvaiheet menevät nopeaa tahtia. Armageddon, jota lopun aikojen viimeiseksi sodaksi sanotaan, on kauhea. Siinä kuolee, oliko 1/3 vai 1/4 ihmisistä. Tätä taustaa vasten ymmärrän, että sota voi mennä nopeasti atomipommein ohi. Lisäksi ydinvoimaloita voidaan pommittaa. Sodan ilmapiirin levittäminen täällä Suomessa on tällä hetkellä menossa.

    • unta

      Vuosi sitten näin "pilvimuodostelmanäyn", jota ikään kuin miettien selitin. Tänä juhannuksena taas huomasin ison harmaan pilven, jonka selässä oli "karhun pään", ja jälleen vasemmalle päin suuntautuen. Se oli vaisumpi kuin vuosi sitten kultaisin aurinkoreunoin heijastettu. Se pilvi oli iso ja laaja, kuten Venäjäkin. Oikealta takaa tuli ikään kuin hyökkäysasemassa aggressiivisen näköinen pilvi. Jos voitte kuvitella, millainen piirretty kuva voi näyttää aggressiiviselta, massiiviselta, lentävältä ja myrkylliseltä? No, kuvailenpa hiukan sitä. Se oli hieman hevosen näköinen, mutta sillä oli vauhdikkaan näköiset siivet selässä ja aggressiivinen suu. Tai oikeastaan ajattelin sitä ensinäkemältä lohikäärmeen ja skorpionin muodostelmaksi. Niin siis sillä oli myös pyrstö, joka oli kiemuralla, ja siitä tuli mieleeni skorpionin pyrstö. "Venäjän karhun pää" hävisi, mutta tuo "aggressiivisen näköinen hirnu" säilyi pidempään taivaalla.

      Sitten kotona mieleeni tuli kohta Ilmestyskirjasta, jossa puhutaan vaivasta, joka on kuin skorpionin pistämän jälkeen. Otin Raamatun ja avasin sen, käänsin sivua ja aloin lukea. Ja juuri se kohta osui, mitä etsinkin. Tai saattaapa Raamatussa muuallakin olla kerrottu siitä. En muistanut tarkalleen, missä tuo kohta on, muuta kuin Johanneksen Ilmestyskirjassa. Ja se kohta on siis Joh. Ilm. 9. Siellä kerrotaan myös syvyyden kaivosta, ja sieltä nousevasta savusta, ja neljästä enkelistä, jotka päästetään tappamaan kolmatta osaa ihmisistä.

    • MeAgain

      Itse näin porsaan pään pilvissä eräänä iltapäivänä ja sitten muistin Raamatun sanat kyseisestä elukasta.

      Luitte oikein, sika on menossa muodista. Tyhjentäkää siis jääkaapit ynnä pakasteet...

    • unta

      Paholaisesta on sanottu, että se kiertää kiivaasti niin kuin kiljuva jalopeura kenet hän nielis. Paholainen ajaa takaa sitä kovemmalla vauhdilla, mitä edemmäs ajan ilta etenee. Se tietää, että sillä on kiire.

      Näin joku puoli vuotta tai vuosi sitten unen, jossa kerrottiin tyypistä, joka on koodannut rahan. Hän tulee sen varastamaan keskiyöllä itselleen. Sen jälkeen ei voi työtä enää tehdä, sanottiin unessa.

      Tässä kerrotaan ruotsalaisesta, joka on ladannut rahaa käteen:
      http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1446692216347.html

      Jonkun Ruotsiin liittyvän mikrosippaus-unen olen myös nähnyt.

      Olkaa varuillanne, vaaralliset ajat lähenevät!

      • unta

        Paholaisen konsti saada omakseen on sellainen, että pyrkii saamaan ihmisen tekemään syntiä ja vääryyttä Jumalaa ja muita ihmisiä vastaan. Jokaisella ihmisellä on määrätty elinaika täällä, mutta voi olla mahdollista, että toinen ihminen tappaa toisen ihmisen. Siitä on sanottu, ettei tarvitse pelätä sellaista, joka ruumiin tappaa.


    • Hei!

      Kolmatta maailmansotaa on tietenkin aina spekuloitu pian II- maailmansodan jälkeen.

      Sopimuksien puolesta maapallo on turvallinen paikka elää.
      Vuosikymmeniä lon tehty kansainvälisen tason sopimuksia rauhan, rotujen tasa-arvon, muidenkin tasa-arvon arvojen- luonnonvarojen ja alueiden käytön eteen.
      Harvemmin kuullaan uutisissakaan enää ns. kolmansien maiden täydellisestä jonkun itsevaltiaan sotapäällikön sotaretkistä.
      Kuitenkin erilaiset ääriliikkeet näyttävät olevan ilmiö. Näillä ääriliikkeillä ei ole tekemistä kuitenkaan sellaisien arvojen kanssa mihin niiden nimet viittaavat.
      Kristittyjen ääriliikkeillä ei ole mitään tekemistä Raamatun hengellisen Jeesus Kristus mission evankeliumin rakkauden uskonnon arvojen kanssa.
      Samoin ilmeisesti on laita muidenkin uskontojen nimissä olevilla ääriliikkeillä, eik niillä ole tekemistä nimensä arvojen kanssa, sillä monen uskonnon arvoon kuuluu lähimmäisrakkaus.
      Nämä ääriliikkeet näyttävät olevan vihanpidossaan ihmeellisiä.

      Spekulaatiot sodista ovat tietenkin aina todennäköistä sodanuhkaan liittyviä, emme ole kuitenkaan kokonaan turvallisuuden ja rauhan varmuudessa koskaan tässä maailmassa.
      Kuitenkin spekulaatiot kolmannesta sodasta ovat sellaisia jotka pitää laittaa spekulaatioiden piikkiin.
      Sellaisia ihmemunkkejakaan ei ole jotka ne näkisivät 100% varmuudella ennalta.

      Profetia tarkoittaa Jumalan sanomaa Jumalan omille- kyse on ainasuuremmasta ihmisjoukosta Jumalan kansaa jolle on ajan saatossa annettu lisää tietoa suoraan taivaasta. Jumalan lupaukset ovat ehdollisia usein joissa ehtona on menetellä tietyllä tavalla. Profetian lahjaa ei juurikaan esiinny koska tietoa on niin hyvin annettu ajan loppuun asti mitä uskovainen tarvitsee, ja ei ole halukkaita vastaanottajiakaan, -palavia uskossa joilla olisi jonkun lisätiedon tarve olemassa evankeliumin uskon merkityksessä, sellaista tietoa mikä puuttuisi.
      uskon lahjana ihmiset ovat saaneet monenlaisia ilmestyksiä omaan tarpeeseensa uskonsa tueksi yksilöllisesti, mutta tämä ei ole sitten kuitenkaan profetian lahjalla palvelua 1 Kor 12:10, Apt 17:29, vaan lähinnä henkilökohtaisen uskon lahjaa.

      "Jeesuksen tulo, lopun aika;"
      http://jarinhotelli.blogspot.com/search/label/9

      "Kristillinen elämä ja rukous;"
      http://jarinhotelli.blogspot.com/search/label/5

      "Profetiat;"
      http://jarinhotelli.blogspot.com/search/label/10


      Jumalan siunausta
      Jari Laurila
      keskustelija

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2506
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      39
      1408
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1382
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1111
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe