Hotellivaraukset netistä

Nettivaraus

Toimiiko varaukset ok tehtynä netin kautta, esim. tuolta:
booking.com
hotels.com
otel.com
Onko kokemuksia noista toimistoista?
Hinnat tuntuvat olevan edullisempia kuin suoraan hotellista varattuna.

17

517

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vakavissasi

      Bookingin kautta varattu, eikä ole ollut mitään ongelmia. Maksettu on paikan päällä tai varattaessa.

    • ösdkgji

      booking.com toimii ainakin.

    • ihanokei

      Toimii. Juuri varasin. Pietariin toukokuulle . Maksetaan paikan päällä, mutta varauksessa kysytään silti kortin numero "vakuudeksi". Vahvistus tulee omaan sähköpostiin, jota voi sitten respassa näyttää varausnumeroineen päivineen.

      • nevinna

    • hotellierkki

      Varattaessa en nyt kuitenkaan sitä kortin numeroo antaisi ???

      • pookink

        Varaus ei onnistu ilman kortin numeroa. Miren hotelli voi tietää tuletko edes paikalle? Booking.n kautta tein varauksen juuri ja maksan vasta perillä. Booking näyttäisi olevan hieman halvempi kuin Hotels.com ja enemmän vaihtoehtoja.


      • jessen

        Kyllä näin homma toimii ainakin bookingin kautta - eli hyvin ja juohevasti. Juuri kolmen yön "viikonloppu" Angleterressä vietettiin ja pari rublatonnia huokeampi oli hintakin kuin hotellin kautta varattaessa!


    • kihiugi

      Ääni täältäkin Boogingille. Tänä talvena ollut / varannut 5 viikonloppua sitä kautta pelkästään Pietariin ja toimii hyvin :)

    • ksusha

      Bookingin kautta ollaan varattu ainoastaan viime aikoina koska se tuntuu toimivan ja olevan vastuullinen. Kortin numeron antaminen ei enää huoleta kun on nähty miten hyvin homma toimii.
      Jonkun kerran varattiin Trivagon kautta mutta....ne ohjaa jonkun muun toimijan sivuille ja kun varattiin niin vahvistuksen saaminen kesti monta päivää, ei kuittausta maksusta....hermostutti joten jätettiin se sitten.

    • Pietariin

      Ennen ruplan romahdusta suosin tehdä varaukset suoraan hotellin omilta varausivuilta, booking.com vetää 25 % hinnasta itselleen. Muutama €uro ei mun taloutta kaada kun hotelli saa kunnon korvauksen omasta majoituksesta. Kaikkia ei tuolta edes löydä, etenkään niitä halvimpia laitakaupugilta kun kaipaa vain paikkaa jossa painaa pään tyynyyn...

    • Venäjänkävijä

      Varasin booking.comin kautta huoneen Viipurista. Ei ollut mitään ongelmia, vaikka annoin kortin numeron. Aion tulevaisuudessakin toimia samalla tavalla. Eivät venäläiset ole sen epärehellisempiä kuin muutkaan, ja on tärkeää säilyttää hotellin maine ja asiakkaat.

    • hotlaa

      Koskaan en ole antanut kortin numeroa varatessani netin kautta huoneen hotellin omilta sivuilta . Maksu paikan päällä joko kortilla tai rahalla siloin kun saapuu. Peruuttaa voi vuorokautta ennen saapumista ilmaiseksi. Sähkäriin tulee tiedot varauksesta hintoineen varauksen tehtyäsi. Samapa tuo miten sen varauksen tekee kunha nvaan toimii luotettavasti

    • Yhdyn Bookingia kehuviin - lukuisia varauksia ympäri maailmaa, kymmenkunta pelkästään Pietarissa, ei mitään ongelmia. Bookingilla on myös paljon erilaisia diilejä, hotelleja puoleen hintaan ja allekin.

      Hostelleja Booking ei sitten löydäkään hirveän hyvin, mutta niitä voi etsiä ja varata esimerkiksi hostelz.comin kautta.

      • gostinitsa

        Hyviä ja parempiakin tarjouksia kuin bookingltä löytyy: amomia.com, otel.com, onhotels.com
        Hostelleja myöskin.


    • ksusha

      Joo, eipä matkailu muutamasta eurosta kiinni ole, bookingin kautta pari kertaa tänä kesänä Pietarissa ja viime viikonloppuna Viipurissa.
      Tosi hyvät esittelyt ja tiedot hotelleista.
      Ja varausvahvistuksen saa heti.
      Visa Electron kortin tiedot näyttää kelpaavan, meillä on tili jossa vähän saldoa juuri näitä nettijuttuja varten.
      Yleensä maksetaan paikan päällä, ruplia on aina jonkun verran kerääntynyt.
      Lisäksi varaamme usein peruutusmahdollisuudella, sitä tarvitsee kun suunnitelmat muuttuvat ja toimii myös.

      • suosinsinko_kotimaista

        Vertailua, hotelli Moskova Pietarissa, 1hh, 3 yötä: hotellin omien varaussivujen kautta: 185 euroa. Booking.com: 150 euroa. Suomalaiset matkatoimistot: 310-330 euroa. Otel.com: 129 euroa. Onhotels.com: 85 euroa.


    • Hopsanheisulivei

      Suomenkieliset Hotels.com, Booking.com yms. toimivat mainiosti.

      Kun annat luottokortin numerosarjan, voi hyvin luottaa, että maksu menee oikein. Luottokorttiyhtiö kantaa kyllä vastuunsa.

      Majoitusvaraukset Venäjälle toimivat myös hyvin. Luotan em. hotellivarausjärjestelmiin enemmän kuin itäeurooppalaisten pikkuhotellien omiin varaussysteemeihin. Toki huonehinnat voivat olla kalliimpia välityssivustoilta hankittuna.

      Kannattaa lukea huolella, sisältyykö huonehintaan aamiainen ja esim. paikalliset verot (Booking.comin kautta varatessa on käynyt niin, että veroja on joutunut maksamaan vielä paikan päällä hotellilla. Esim. kaupunkiverot ovat aika pieniä summia.).

      Hotellivaraussivustojen kautta matkaa varatessa kaikki tarvittava info tulee sähköpostiin. Vähän ennen matkaa Sinua muistutellaan varauksestasi - saatat saada jopa sähköisen kaupunkioppaan käyttöösi (mm. Booking.com palvelee näin).

      Majoittumisesi jälkeen sinua saatetaan pyytää arvioimaan majoituskohteesi. Jos teet arvioin, sinulle myönnetään palkkioksi esimerkiksi alennuskuponkeja seuraavaa majoitusvaraustasi varten.

      Vinkki: Toisinaan saman huoneen vois ostaa edullisemmin ulkomaisen välityssivuston kautta (esim. saksalainen Hotels.com). Tuolloin varaustapahtuman joutuu hoitamaan ko. alueen kielellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe