induktiosilmukka

kuuluux

Olen saanut kuulolaitteen pari viikoa sitten ja nyt olen huomannut, ettei kännykän kanssa puhumisesta tule yhtään mitään ja netissä käytävät Lync-palaveritkin ovat yhtä tuskaa sankaluurien takia.

Voinko saada induktiosilmukan korvauksetta käyttööni kuulokeskuksesta? Ovat näköjään aika hinnakkaita, joten onko mitään suosituksia malleista, jos sellaisen joutuu ihan omin päin hankkimaan?

5

185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tukka-Irmeli

      Aikalailla samassa tilanteessa olen ja minulle on alusta asti sanottu kuulokeskuskesta että induktiosilmukka pitää hankkia omalla kustannuksella. Tietenkin jos tarvitset sen työkäyttöön niin periaatteessa työnantajan tulisi se hankkia, kuten selkävaivaisille sähköpöytä.Itselläni ongelma on, että hankkisin sen heti kun saisin tietää millainen näihin vasta saamiini kojeisiin sopisi. Huonosti on tietoa laitteista ja laiskasti vastaavat kuulokeskukselta.

      • kuuluux

        No juuri tätähän EN halunnut tietää :). Arvasin kyllä että pihistelevät kun ovat niin kalliita ne induktiosilmukat. Ja työnantajakin on intialaisfirma, joten taitaa jäädä hankkimatta, Mitenkähän sitten lienee tulonhankkimisvähennyksen kanssa, koska työvälineestähän siinä on kyse?


      • trtrtrttrtr

        tollanen vanha nokialainen kun 6060 toimii hyvin kuulolaitteen kanssa.Siinä kai joku silmukka. tai sitten puhelin kaiuttimen kanssa ainakin kotioloissa


    • 12jake

      Tietämättä mistä olet kojeesi saanut tai hankkinut, niin kuitenkin siitä samasta paikasta avun pitää löytyä. Maksaa silmukan sitt kuka tahansa.
      Mutt kuulokojeita, ainakin korvan takana tai korvakäytävässä pidettäviä kyllä voi säätää, niin ett kuuluu myös kännykästä ihan niin kuin muutkin äänet. Kuten mulla vuodsikausia on kuulunut sekä näillä joku vko sitten saamillani, että kaksilla edeltävillä kojeilla.

      Toiseksi, Lync-puheluita ja muita vastaavia, netissä tietokoneella käytäviä puheluita/videoneuvotteluja (Skype ja FaceTime, ym) varten tietokoseen voi kytkeä koneen piipparia paremmat kaiuttimet...

      Eli ei välttämättä tarvi hankkia kyselemiäsi induktiosilmukoitakaan.

      Ja sitäpaitsi, mikäli olet kojeesi Suomesta hankkinut tai ovat muuten Suomessa tunnettua merkkiä, niin niillä on maahantuoja, jolta saa apua ja tietoa, jos et Kuulokeskuksesta moista tietoa saa.

      Netistä löytyy käyttämiesi kojeiden maahatuojan yhteystiedot melko varmasti.
      Mitä jos vaikka sinne soittaisit ja kysyisit, niin apu tulisi nopeammin, kuin täältä viikkoja odottamalla.

      Toivottavasti en ole tyly. En ainakaan sellaista yrittänyt.

      • kuuluux

        Sain kuulokeskuksesta koekäyttöön induktiosilmukan ja täytyy kyllä sanoa, että on hyvä laite. Kännykän käyttö helpottui, koska nyt silmukka siirtää äänen kännykästä suoraan korvaan langattomasti ja puhelin voi olla vaikka taskussa tai pöydällä, kunhan se on Bluetoothin kantaman päässä. Ja äänikin on paljon selkeämpi kuin pelkän kuulolaitteen avulla kuunneltuna. Tiedä sitten miten niitä kuuloaitteen säätöjä voisi tehdä paremmaksi, mutta nykyiset säädöt eivät ainakaan kännykän ääntä kovin hyvin toista.

        Lync-puhelut sujuvat myös paremmin ja avokonttorissa ei tuo lisäkaiuttimen käyttö olisi oikein hyvä idea ollutkaan. On meillä toki neukkareita ja pari ns. silent roomia, mutta aina ei ehdi mennä niihin puhumaan rauhassa ja aina se ei ole tarpeenkaan, jos kyse on palaverista, jossa 1 ihminen puhuu ja parikymmentä kuuntelee (näitäkin on aina silloin tällöin, kun esim. vain tiedotetaan jostain asiasta).


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5670
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3597
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      210
      1732
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1712
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1176
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1135
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe