Ylläpidon sekoilu

pera69126

Mitäkön ylläpito sekoilee täällä? Olivat melkeen kuukauden viiveellä poistanu jotain kommentteja, jotka eivät olleet mielestäni asiottomia.. Varsinkaan, kun verrataan thaimaa-palstoihin..

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pinoy1

      Tämä ei ole Thaimaa palsta, mene sinne provoileen.

      • pera69126

        Onko provoilua jos kysyy, että minkä takia ylläpito on poistanut vanhoja asiallisia kommentteja/ketjuja vanhasta keskustelusta?

        Tällä viittaan ketjuun, jossa joku ukko varoitteli ihmisiä menemästä naimisiin liian nopeasti. Tämä on siis mielestäsi alatasoista keskustelua, joka pitää poistaa ilman perusteluita?


      • Dili...Dili

        Joo kyllä olen tuolla nimimerkillä esiintynyt, mielestäni vastannut hyvin asiallisesti palstalla oleviin kysmyksiin, sitävastoin sinä voisit antaa muutaman viestin verran esimerkkejä meille mitä olet siis 10 vuoden ????? ajan tänne kirjoitellut, varmaaan aika helppoa sinulta esittää muutama linkki asiallisiin kirjoituksiisi. Jos et niitä pysty tähän laittamaan, voinemme olla yhtä mieltä, että olet se yksi ja sama katkeroitunut vanha sammal, jota vit.tuttaa se mitä itsellä ole eli mun.aa hoitaa oman elämänsä asiat kuntoon, sitävastoin kykenet (sinällänsä ihan luonnollista ihmiseltä) omaa heikko itsetuntoasi pönkittämään edes hitusen sillä, että solvailet muita.

        Lapsellinen "massi" sanan viljely viittaa keskenkasvuiseen finninaamaan jostain kontulan perukoilta. Mitä tulee Filippiineihin, niin olen niiden 10 vuoden aikana sielä lukuisia kertoja käynyt, ja taas mennään kesällä uudestaan vaimon kanssa.


      • Pinoy1
        pera69126 kirjoitti:

        Onko provoilua jos kysyy, että minkä takia ylläpito on poistanut vanhoja asiallisia kommentteja/ketjuja vanhasta keskustelusta?

        Tällä viittaan ketjuun, jossa joku ukko varoitteli ihmisiä menemästä naimisiin liian nopeasti. Tämä on siis mielestäsi alatasoista keskustelua, joka pitää poistaa ilman perusteluita?

        Hyvä pera hienoa, että kannat muiden elämästä huolta varoittelemalla heitä menemisistään ja tekemisistään, toivottavasti tämä pätee myös jälkikasvusi tekemisiin. Kiitettävää lähimmäisen rakkautta ja ihailtavaa toimintaa, emmeköhän kuitenkin ole kaikki aikuisia ihmisiä ja osaa vaikka sitten virheiden kautta tehdä valintamme. Hyviä jatkoja sinullekkin, valittettavasti en koe tehtäväkseni todistella Filippiinien tuntemuksellani tämän enempää, kerron vain avioeroja tapahtuu Suomessa Filippiinit-Suomi suhteissa sangen vähän, verrattuna ihan kantasuomalaisiin tai muihin maahanmuuttaja ryhmiin, moni pari käy semmoisen papru ja lupa rumban lävitse, että siinä jyvät erottuu akanoista, huijaustarinoita löytyy ihan Suomalaistenkin kesken, ei tarvitse mennä kotikaupunkiasi pidemmälle, kun joudatkin jo vähän varomaan kelle rahojasi jaat, tunnen vaimoni kautta sattuneesta syystä paljon Filippiiniläisiä ja heidän miehiään sekä vaimojaan Suomesta, huonoja tapauksia lähemmäs tuhansien stoorien joukosta löytyy ehkä juuri ja juuri 5 kappaletta, se ei vielä saisi minua ainakaan hikoilemaan, mutta toki varovainen saa olla, älä ruki Suomalaiseen akkaan siemeniä liian innokkaasti tai joudut maksumieheksi 18 vuoden ajaksi ja voit unohtaa ne Filippiinien matkat tämä oli minun varoitukseni sinulla ja mulle, niitä tapauksia taas tunnen useamman sadan, semmoisille kamuille jää se lähiökuppilan baari Mikko bestikseksi ja yh mamma soitot et tuu hakee lapset lähden radalle likkojen kanssa.


      • pera69126

        On tää hieno palsta kyllä. Ei tarvii telkkarii avata kun täältä saa parempaa viihdettä.


      • pinoy1
        pera69126 kirjoitti:

        On tää hieno palsta kyllä. Ei tarvii telkkarii avata kun täältä saa parempaa viihdettä.

        Näin on, laita nyt se varoituksesi petollisista Aasian kaunottarista, niin saat rauhan itsellesi, ketä kiinnostaa? Jos nyt vuoden aikana 30 kpl vaivautuu niistä viestisi lukemaan hyvä niin, muuttaako jonkun päätöksiä? Vastaus on 99% varmasti ei. Tuommoinen netissä varoittelun hyöty on tuottaa hetken mielihyvää kirjoittajalle, suokaamme se sinulle ja tuolle toiselle taustasäestäjälle, joka on jo 10 vuotta omien sanojensa mukaan seurannut kirjoitteluani tänne itse oman muistikuvani mukaan en kyllä ole täällä kirjoittanut ensikertaa 10 vuotta sitten, mutta hyvä et muistutti. Mut kaikkea hyvää teille kahdelle ja voimia kutsumustehtävänne kanssa. Laittaisiko toi toinen osoitteensa, niin lähetän tontiltani selfien hänelle, niin jää toi spekulointi Filippiinit kokemuksieni suhteen. Vastaan jatkossakin avioliitto, naimisiin meno kyselyihin filippiiniläisten suhteen täällä, jos joku asian tiimoilta kyselee.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2774
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2614
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1825
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1729
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1703
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1649
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1242
    8. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1057
    10. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      64
      1050
    Aihe