Lotto ja työnteko

pottiputte

Minä ainakin haluan voittaa, saisi joku mennä töihin paikalleni. En ymmärrä kuinka joku tykkää työnteosta niin kovaa et saadusta potista huolimatta haluaa jatkaa töitä eikä anna työttömälle paikkaansa joka tarvii rahaa pelkästään elääkseen (ymmärrän osa-aikasen jos haluu tehdä töitä).
VOI V..TU!!!!! kun haluan pois veemäisestä työpaikast eikä tuo S..TANAN potti osu kohdalle. Tulee tunne et semmoset jotka muutenkin pärjää jo pelkillä aivoilla voittaa,, mut minä en pärjää aivoillani joten veikkaus saisi elättää minut,tästä ei kukaa soimaisi eikä sanoisi että olisin sossun luukulla ilmaista rahaa nauttiva, voiton jälkeen voisin hyvällä omalla tunnolla sanoa et laitoin 7 numeroa oikein,, prkele kun vituttaa.!!!!!!!!!!!!!!! Mulle kelpais pienempikin potti vaik 500000-milzi.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • entinenlottoaja

      Tuttuni sanoi osimoilleen samalla lailla ja lisäsi vielä että kun hän jää pois töistä niin tilalle pyrkivä olisi semmonen työntekijä joka on viisampi kuin työnantaja, et tämä jo kielii työpaikasta jotain...

      Toisaalta kyllä se ilta tulee yhtäaikaa työn raatajille kuin veikkauksen "eläteille".

    • haluanvapauden

      pätkääkään itsellä ei kiinnosta työpaikalla kattella niitä samoja naamoja päivästä toiseen sekä niitä samoja vitun kappaleita tehdä päivittäin, elämässä tarvitsee yhden ihmeen jonka jälkeen OLET VAPAA kaikesta tästä vitun ärsyttävästä touhusta.

    • R.Oinaala

      Työ on perinteinen osa ihmisen elämää. Harmi, että muutamat hallituskokoonpanomme on tappanut ison osan työmotivaatiosta. Monelle lottovoitto olisikin varsinainen... no, lottovoitto. Vapaus elää ja olla. Olin itse porukkalottoaja ja voitimme taannoin pääpotin. Samana päivänä jätin eroilmoituksen tj:n pöydälle, enkä ole sen jälkeen päivääkään tehnyt töitä, enkä tule tekemään. Irtaantuminen suomalaisesta ääliömäisestä ja halpamaisesta riistopolitiikasta syntyi myös nopeasti. Ja se on äärettömän vapauttava kokemus. Vaimoni on Unkarista kotoisin, joten muutto Unkariin oli helppo. Vasta jonkin ajan kuluttua aloin ymmärtämään, miten surkeaan jamaan Suomi on saatu. Oma arvosanani on kylmä "elinkelvoton maa". Älkää koskaan menettäkö toivoanne vaan lototkaa ahkerasti vaikka se tuntuisikin turhalta rahan tuhlaamiselta. Sitä ei koskaan tiedä milloin se 7 oikein napsahtaa omalle kohdalle. Ja kun se tapahtuu, niin siitä aukeaa ihan uudet mahdollisuudet.

      • 10-14

        Turha tässä on Suomea sen kummemmin moittia. Samaa paskaa se palkkatyö on kaikkialla maailmassa, jos sitä on elannokseen tehtävä. Ilmasto on muutamassa paikassa vähän mukavampi, mutta niissä taas useimmiten saisi kehnompaa palkkaa.

        Joka tapauksessa minäkin lottoan rivillä per viikko juuri sen haaveen vuoksi, että voisi sunnuntaiaamuna tulokset tarkistettuaan pistää pomolle viestin "never again".


    • prolehaaveissa

      Joo...kyllä jäisi tämän tehdasduunarin paikka sitä kipeämmin tarvitsevalle..ei tää vuorotyö nyt niin herkkua ole. Mut kun ei koskaan tule mitään euroa isompia voittoja....keles!

    • nimpparri

      ei kannata loton varaan elämäänsä jättää, ,itse voi vaikuttaa paljon muuten, millaista elämää elää.

    • fddfsdfsdsf

      Jotkut nauttivat työstään, en ihmettele yhtään. Jos pääsee ns. unelma-ammattiin, tai muutenvaan helppoon ja hyväpalkkaiseen hommaan, niin kyllä meikä ainakin jatkaisi töitä. Se on sitten eri asia, jos on jossain paskatöissä.

      En ole lottomiljonääri tai miljonääri muutenkaan, mutta voisin kuvitella, että jos tulevaisuus olisi turvattu ja voisit näin ollen lopettaa työt koska vaan, vaikka päättää aamulla herätessäsi, että vitut tästä, niin se työkään ei pännisi niin paljon. Silloin ottaa enempi päähän, kun on "pakko" tehdä sitä työtä.

      • 7-15

        Minä olen niin selvästi iltaihminen, että joka s-nan aamu ottaa päähän nousta töihin. Ehkä sellaista duunia voisi tehdä, johon tarvitsisi ilmaantua vasta joskus 11 aikoihin pariksi tunniksi. Ehkä ei sekään huvittaisi.


      • Väsynyttallaaja

        Joo näin se on että työnteko on mukavaa silloin kun se on ns vapaaehtoista mutta kun se on pakkoa niin se ottaa päähän ja tähän lisättynä että pelolla saa mennä töihin kun kaikki menee aina pieleen vaikka kauan on ollut jo että muutenkin pitäs jo osata hommansa. Pysyisimpähän poissa muiden tieltä veikkauspotin osuessa kohdalle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3431
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      177
      1487
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1247
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1132
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      805
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      782
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      769
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      42
      750
    Aihe