Ahneet herrat, johtajat, päättäjät

Rahastusta

Oletteko panneet merkille kuinka ahneet herrat saavat erilaisia etuuksia, omaisuuksia, miljoonia, jopa eläkkeistä erilaisia kertymiä.

Kun katselee pankkien johtajia Nasse sedästä alaken aina Koneen eentiseen johtajaan ovat todella osanneet hoitaa niin sanotusti rahansa ja miljoonansa kotiinpäin.

Toiset pakenee vielä selllaiseen maahn, jossa ei tavitse maksaa lapsilleen antamasta omaisuudesta veroja. Ovelaa ja erittäi epäreilua muita kohtaan.

Pankki ala sanoo henkilöstöä irti, konttoreita lakkautetaan. Johtaja ja hallituksen jäsenet keräävät miljoonia, kun tavallinen rahvas laitetaan kortistoon, työttömäksi ja asiakas maksaa pankkipalveluista, jonka työn tekee itse kotoa käsin. Siis onko suomalainen näin vedätettävissä.

Puhutaan lamasta,heikosta taloudesta ja ties mistä ja arvaatteko kuka syö Suomen kuralle ja miksi velkaannumme. Päättäjien ja huonojen johtajien vuoksi, jotka ahnehtivatkin vain itselleen sievoisia miljoonia.

Tämä trendi vain lisääntyy tavallinen työläinen vuosikis palkat jäihin, jotta herrat itse saavat itselleen ja suvulleen sievoiset rahat. Jotta voivat viettää allaekuusukymppisestä alkaen eläkepäiviään Paratiisi saarilla. Ovelaa kun se osaa ja tyhmä kansa tekee mitä isot herrat sanoo.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pääomaa

      Näinhän se on.

      Kultapossukrholaiset osaavat kyllä pitää huolen eduistaan - ei korppi korpin silmää noki.

      Isoin puhallus on se, että kun pomojen lisäeläkkeisiin maksetut maksut eivät kata niiden lisäeläkkeiden menoja, otetaan puuttuvat rahat yleisistä eläkesäästöistä. Hesari tämän julkisti muutama vuosi sitten, mutta hyväveliverkosto vaiensi hälyn hyvin nopeasti. Kymmeniä miljoonia siirtyy yleisistä eläkevaroista joka vuosi hyvissä ajoin eläköityneiden johtajien tileille.

      Oma lukunsa tietenkin se, että palkkatulot näppärästi muutetaan pääomatuloiksi, joiden vero on 32%. enintään.

      Kakenlaisia muita mukavia pikku juttuja on vaikka kuinka monia. Asuntolainasta ei saa täysiä korkovähennyksiä, mutta sijoitusasunnon korot kyllä ovat kokonaan vähennettävissä vuokratuosta jne.

      Vähävaraisten pieniä tukia valvomassa on massiivinen koneisto, joka kyllä pitää huolen, että senttiäkään liikaa ei kukaan saa- paitsi ptetoksella tai muualta tulleena.

    • Helppoakuinheinänteko

      Tässä on pari vaihtoehtoa harmituksen vähentämiseksi.

      Toinen on rutista täällä hyvätuloisten hyvistä tuloista ja eduista. Rutiseminen helpottaa oloa varmasti, kun kiihkeästi taputtelee täppäriään ja saa samanmielisiä kauhistelemaan ja toteamaan kaiken olevan perzeestä. Oma tai muidenkaan ei tietenkään miksikään muutu miltään osin näin toimien.

      Toinen on alkaa itse hyvätuloiseksi ja nauttimaan mukavista tuloista ja eduista. Johtajien paikkoja on jatkuvasti auki. Johtajista on pulaa, kuuluu aloihin joissa puhutaan työvoimapulasta, ja hyvälle johtajalle löytyy varmasti työtä.
      Näin voit vaikuttaa omaan tilanteeseesi satavarmasti, mutta varmaankin joiltakin osin myös yleiseen johtajien ja herrojen tilanteeseen kieltäytymällä suurista tuloista ja eduista tekemällä sen suuren metelin ja julkisuuden kanssa. Varmasti saat siten sympatioita suuren yleisön piirissä kun näin korppina nokkisit toisten korppien silmää....

      • Miskats

        Raha tulee rahan luo, sanoo vanha sananlaskukin. Kyllä se menee niin, mitä enemmän on rahaa, sitä helpommalla sitä saa lisää. Raha ei ole kadonnut maailmasta, vaan se joka on pois toiselta on toisen taskussa. Ja nuo ahneet kahmivat kaiken minkä irti saavat, melkein keinoja kaihtamatta, ajattelematta mitä se vaikuttaa yhteiskuntaan, kotimaahan, tai saati vieraaseen yksilöön.
        Se on yhteiskuntien tuho, kun raha ei kierrä riittävästi niin talous lahaa ja pian maailman talous joutuu todella vaikeuksiin ja lopulta nämä "viisaat" herrat ovat tuhonneet talouden niin pahoin, että ymmärtävät liian myöhään sen iskevän kohtalokkaasti myös omaan nilkkaan.
        Taloudelliseen kaaokseen liittyy myös epävakaat olot, turvallisuus, ryöstöt ja väkivalta.

        Kaaosta ennen: Jotkut hyötyy toisten vaikeuksista ja käyttävät sitä sumailematta hyväkseen.
        EU:n polittiikka on ollut niin porvarillista, jotta se on suuressa määrin syy EU:n vaikeuksiin.


    • törkeää

      Juuri niin, hallituksen säästötoimet eivät näytä koskevan rikkaita!!! Mihin jäi rikkaitten varallisuusvero, osinkoverotus? ym muu verotus?? Soini lupasi paljon ennen vaaleja. Tosi törkeää panna maksumiehiksi, perheet, vanhukset, työttömät, opiskelijat. Kansanedustajilta pois ylimääräiset sopeuttamisrahat, leikataan ministereiden palkkoja tonnilla! ! Miten Sipilä itse osallistuu talkoisiin, ehkä vain veneverolla?, sehän on rikkaalta jo paljon. Kansa kadulle huutamaan!

      • Rikkaita_ja_muita

        Viime hallituskaudella oli rikkaiden vuoro, kun esim. osinkoverotusta kiristettiin rajusti. Rikkaaksi tässä lasketaan esim. 900 euron eläkettä saava äitini, jolla sattuu olemaan aikanaan palkkatuloilla ostettuja osakkeita. Rikas riistäjä siis, jolta pitää ottaa rahat pois.

        Todellisia säästöjä voidaan saada vain puuttumalla laajojen kansalaispiirien etuuksiin. Siitähän tietysti huuto nousee, mutta mistään muualta ei tarvittavia summia voi löytyä.

        Ministerien määrää muuten leikattiin jo 20 %, joten sieltä tulee säästöä enemmänkin kuin vaatimasi tonni antaisi. Eikä kenenkään palkkaa edes tarvinnut alentaa.


      • Oikeutta

        Saan palkkaa käteen 1400 euroa kk. Pian jään eläkkeelle ja saan vajaa 1000 euroa käteen kk. Minulla on myös osakkeita ja maksan nurisematta osinkoveroa, sillä sehän on ylimääräistä tuloa ja aina plussaa tuloihin veroista huolimatta. Minusta se on oikein ja verotus on edelleen huomattavasti alempi kuin mm. pääomavero.
        Mutta on väärin kun rokotetaan sairaita, kun terveysmenot nousee, asuminen kallistuu, autonkäyttö kallistuu kulki omalla tai yleisellä autolla, kiinteistövero joko omasta tai vuokran muodossa vuokratusta asunnosta. Edellä mainitut ovat ihmisen välttämättömiä menoja ja pitäisi olla kaikkien perusoikeus, myös köyhän.
        Ja Kaikilla kun ei vaan ole noita osakkeita, ja katson olevani etuoikeutettu kun itse niitä olen kyennyt ja ymmärtänyt joskus ostaa, joten mielelläni maksan niistä osinkoverot.


      • E220_CDI

        Osinkoverotusta on kiristetty jo useita vuosia peräkkäin ja kiristetään taas lisää ensi vuonna. Miksi väität muuta?

        Myös palkkaverotusksen progressio on sellaisella tasolla, että suurituloisin 10% maksaa puolet kaikista veroista. Pienituloisen verotus Suomessa on sen sijaan monia muita EU maita kevyempää, joten pienituloisin 50% maksaa vain 10% veroista.

        Jos haluat, että loputkin muiden rahat pitäisi antaa sinulle, sano se edes suoraan äläkä valehtele.


    • Riistoa

      Herrat syö firman piikkiin. Mitä isompi herra sen enemmän on etuuksia. Johtajilla on firman maksamat lisäeläkevakuutukset , kulkevat ja menevät, firman luottokortti vinkuu, edustusmenoista saa osansa myös heidän lähipiirinsä. Porin Jazzeilla on Herraa ja rouvaa, edustusrahoista syödään ja juodaan. Mutta eihän herroilta passaa mitään ottaa, olisihan se väärin. Köyhät pysyköön lestissään ja maksaakoon kaikki itse ja korkeimman mukaan.

    • Oikeutta

      Uusi pääministerimme Hrr. Sipilä on maininnut, ettei hyvätuloisilla ole etuuksia ; ))
      Valtioinvaraministerimme Stubb on kirjoittanut lyhyestä matikasta A:n ; )) hän varmaan osaa ratkoa isoja kokonaisuuksia, ratkoa ongelmia ja nähdä kaikkien säästöjen ja leikkausten vaikutukset kansantalouteen. Hän ymmärtää varmaan ja osaa laskea kotimaan markkinoiden ostovoiman vaikutukset työllisyyteen. Ymmärtää säästöjen merkityksen kotitalouksille, eläkeläisille, lapsiperheille. Kyllä leikkaukset näkyvät nopeasti työllisyyden heikkenemisenä ja palvelualat, ja kotimaan kauppa ehtyy. Mitä enemmän leikataan edellä mainituilta sen vaikutukset ostovoimassa nopesti näkyy ja vaikuttaa.
      Mitä enemmän säästöt kohdistuu tavalliseen ja köyhempään kansaan, sen varmemmin saatat sinäkin olla myös piakkoin työtön.
      Ettekö ymmärrä että teidänkin vakaa työpaikanne voi olla pian muisto vain.

    • Totuutta

      Kiva teille kun jäätte työttömiksi varmoina pidetyistä työpaikoistanne, niin tulette huomaamaan miten kova on verotus työttömyyspäivärahoista ja miten aika menee nopeasti ja huomaatkin kohta kuuluvasi halveksittuun pitkäaikaistyöttömien yhä isommaksi kasvaneeseen joukkoon.
      Moni vielä ekaa kertaa työttömäksi jäädessään kuvittelee alkuunsa pian työllistyvänsä, mutta valitettavasti useimmiten pettyy huomatessaan karun todellisuuden.
      Yhä useammin vapautuvat työpaikat täytetään halpatyövoimalla, ulkolaisilla, vuokratyövoimalla, joten työpaikan saat vasta varmimmin kun kuulut siihen joukkoon jossa joudut tekemään työt minipalkalla.

    • orjuuttahalutaan

      Päättäjinä on eliitin omaa porukkaa joka suojelee rikkaita kaikinkeinoin.Tyhmät ja tavis kansa maksamaan viulut jotta eliitti voi rikastua entisestään.Eliitti ei luovu mistään vaan keksivät kilvan leikkauksia taviskansalle.Orjatyövoimana he näkevät tavikset tulevaisuudessa.

      • Wasenius

        Näin se menee kun kokoomusta äänestävät nekin, joita puolue pahimmin päähän potkii, eli pienyrittäjät.

        Montako kymmentä vuotta yrittäjäpuolue kokoomus on ollut hallituksessa "parantamassa" pienyrittäjien asemaa? Ja mitkä ovat tulokset?

        Kannattaisiko miettiä uudestaan, kenen asialla puolue todellisuudessa on?

        Valitettavasti järkipuhe eikä keskiluokan köyhtyminen herätä röyhkeää öykkäripuoluetta.

        Vielä ei muuten oikeasti olla pulassa muuten kuin siksi, että Kokoomus saa vapaasti jatkaa huseeraamista vajaamielisen kepulipääministerin avustamana, jolloin Suomi palaa takaisin menneiden aikojen kurjalistoksi, jonka väestöä megayritykset käyttävät ilmaistyövoimana - ja rikastuttavat Sipilä&Kumppaneiden verovaraskerhoa.


    • Syyllisitä

      Kyllä näin se menee, eli takaisin aikaan jolloin herroja kummarrettiin, ja köyhä kansa (rahvas) kulki eri ovista, tehden töitä nälkäpalkalla aamusta iltaan.

      Sipilä kertoi nauttivansa tästä, tarkoittaen työtään ja samaan hengenvetoon sanoi tulossa olevista kipeistä leikkauksista, jonka maksumiehiksi tulee työttömät, pientä eläkettä saavat, lapsiperheet ja sairaat. Tuosta voi päätellä kuka mitenkin, kenen asialla ollaan.

      Olin tänään pankissa sijoituspäivällä ja asiantuntija ekonomisti kertoi, että euroopan talous on yllättänyt positiivisesti, mutta Suomen talous on nolla, koska venäjän vienti on laskenut kolmanneksen. Vika ei siis ole laiskan kansan, työttömien ,eläkeläisten tai työajassa jne ..vaan kyse lopulta lienee politiikassa. Huomattakoon, että ilman venäjän kaupan laskua olisimme yhtä hyvässä kasvussa n.2-3% kuten muutkin eurooppalaiset.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      413
      4269
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      236
      2100
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1550
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      157
      1367
    5. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      66
      1039
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1025
    7. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      242
      1023
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      135
      1021
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      923
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      898
    Aihe