paperimies =parempiosainen

parempi

Tämä jatkuva haukkuminen ja nälviminen hivelee kyllä itsetuntoa.olo on kuin kartanon omistajalla,joka on vienyt tikkarin torpparin suusta.

20

466

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IsontalonIsäntä

      no omistatko kartanon?

      • parempi

        Lue teksti uudelleen ,vastaan sillä aikaa muutamiin köyhien vaimojen seksitreffi kutsuihin


    • lkmkn

      On tää kyllä naurettavaa ettei muusta puhuta kuin paperimiehistä.. No kyllähän heille paljon aina nauretaan ja puhutaan rumia mutta rajansa kaikella. Tyhmyys on hetken hauskaa mut se juna meni jo. Jos ovat itse tyytyväisiä viisivuoroelämäänsä niin hyvä niin, jonkun se täytyy sekin paskaduuni tehdä. Ja sitä se on. Palkka on hyvä mutta kyllä itse työt on niin yksitoikkoisia ja tylsiä että hattua nostan ketkä siellä vuosikymmeniä ovat. Tiedän kyllä mitä se on, olin aikanaan 4v kaipolassa 2001-2005. Eikö nyt voida jo jättää tämä aihe ja puhua vaikka vähän vaativimmista tai vaikka arvostetuimmista, tai mukavemmista ja mielenkiintoisista työpaikoista :D

      • paperitonmies

        Muuten hyvä, mutta jämpsässä ei vain ole yhtään kiinnostavaa työpaikkaa. Kiinnostavin olisi poliis, mutta ei sentään jämsän. Paperimiesten vaimot olisivat sen sijaan kiinnostava aihe.


    • märkäuni

      Miten joitakin kiinnostaa tylsä paperimies onko se piilevää homorakkautta.

    • vakipaikka

      https://www.youtube.com/watch?v=c9ktBm3gh_o

      Menet minne vaan, vaikka ravintolaan
      Niin huomaat sen, ehkä kiroillen
      Raha ratkasee
      Jos paikka täysi on, muttet rahaton
      Raha ratkaisee

      No, siin on kymppi, jos mä pääsen sisään

      Uskoiko Snellmankaan, mitä kuvallaan saa
      Onko voima sen niin maagillinen?
      Raha ratkaisee
      Se mittaa syvyyden myös kumarruksen
      Raha ratkaisee

      Onko niin? Niin on

      Kyllä seteli saa kädet kutiamaan
      Monen järjen vie, se on onnen tie
      Raha
      Raha ratkaisee
      Takaa menestyksen, korvaa rakkauden
      Raha ratkaisee
      Raha ratkaisee

    • UPMkuoleesuomessa

      Kyllä nämä jutut loppuu sitä mukaa kun koneet sammuu. 10v ja toinen tehdas on jo kiinni, 15 niin molemmat. Siinähän on sitten taas paljon taitavaa ainesta muille työmarkkinoille :D kusessa ovat kun ei mikään työkalu pysy kädessä ja jokia naarataan taas.. Tällaisia on paperimiehet! Kyllä vielä ollaan niin leveää mutta niin ne hymyt vielä hyytyy, minulla se levenee joka kerta kun kuulen vähennyksistä, ja niitä tulee vielä paljon! Seuraavat leikkaukset ovat jo suunnitteilla. Ei kun mukavia tulevaisuuden odotuksia yksinkertaisille, kädettömille ja yksinäisille vuorotyöläisille!

      • luotankasvuun

        Kirjoitat tosi asiaa.......koneet sammuu täällä ja Kiinassa työläiset ovat tyytyväisiii. Puu poltetaan täällä sähköksi ja Ex-paperitollot lämmittää sillä mökkiänsä.


      • biimeri

        Klapien teko on liian hapokasta,maalämpö se olla pitää.


      • kelkt
        luotankasvuun kirjoitti:

        Kirjoitat tosi asiaa.......koneet sammuu täällä ja Kiinassa työläiset ovat tyytyväisiii. Puu poltetaan täällä sähköksi ja Ex-paperitollot lämmittää sillä mökkiänsä.

        Onneksi on mökki mitä lämmittää.Luotan kasvuun ukolla sellaista ei ole.Noin kateellista
        ihmistä paperimiehille en ole vielä tavannut.Ei äly riitttänyt olla paperitehtaassa töissä,silloinhan tuo kateus on kai ymmärrettävää.


      • luotankasvuun

        Vuokraan mökkejä ja nyt kipin kapin miettiin kuka sinulle Timo v i ttuilee,.


      • kelkt

        Kai sinä voit sitten kertoa,missä ne sinun vuokraamasi mökit sijaitsee,.


      • Timonäly
        kelkt kirjoitti:

        Kai sinä voit sitten kertoa,missä ne sinun vuokraamasi mökit sijaitsee,.

        Mitä se sinulle kuuluu? Kyllä tulet viellä huomaan kuinka asiat sinulla sujuu........


    • Karu-totuus

      "Kyllä nämä jutut loppuu sitä mukaa kun koneet sammuu"

      Ja loppuu juttelijoiden juttuhalutkin, kun sossun ovi naulataan kiinni koska veronmaksajia paskanjauhajien ylläpidon maksajiksi ei enää ole.

      • hyvä-totuus

        Eikö se mene nyt perille että VALTIO maksaa tuet oli maksajana sitten kela tai sosiaalitoimisto, yhdenkään paperimiehen palkka ei ole koskaan mennyt sosiaalitoimistoon jaettavaksi. Ei paperimies ole mikään tulokuningas jämsässä se on aivan varma asia.


      • Suuret-luulot

        Ei aivan noin. Kunta maksaa sosiaalituesta puolet ja valtio toisen puolen, tosin pakolaisten kustannukset valtio korvaa kokonaisuudessaan alku vuodet. Suomessa toimeentulotuen käyttöaste on noin 50%, eli vain puolet tuen saantiin oikeutetuista hakee ja saa rahaa. Tämä tarkoittaa taas sitä että kunnat ja valtiot säästää vuosittain noin 600milj€ käyttämätöntä budjetoitua rahaa.

        Jokainen nyt voi sitten miettiä sitä että jos sossulla on 600 miljoonaa euroa vuosittain ylimmääräistä, niin naulataanko sitä ovea kiinni jos muutamalta keskituloiselta paperimieheltä työpaikka lähtee.


    • Pitkäkuituista

      Suomen markka devalvoitiin vuosina 1957-92 kahdeksan kertaa, usein yli 30 prosentilla. Tämä toimenpide mahdollisti vientiteollisuuden (erikoisesti metsäteollisuuden) huonon yritysjohtamisen ja korkeiden palkankorotusten jatkamisen vuodesta toiseen. Kaikki kansalaiset osallistuivat näin ollen alan palkankorotusten maksamiseen. Toinen devalvaatioista hyötynyt ryhmä olivat metsänomistajat puun hinnan säilyessä korkeana.
      Paperimiesten on turha kehuskella omalla erinomaisuudellaan.
      Euroaikana devalvaatio on poissuljettu ja metsäteollisuuskin on joutunut kylmien tosiasioiden eteen. Perästä kuuluu...

      • Luotankasvuun

        Koivuhalkojen hinta noussut hyvin euroaikana ja halon hinta tulee viellä nouseen kun euro heikkenee dollariin verrattuna.


      • Varma-Valmet

        Kukapa polttopuita ostava nykyään koivuhalkojen kanssa enää pelaa? Nehän jäi jo 60-luvulle semmoiset halkojen heittelyt... joku höyrylaivuri saattaa vielä metrisiä halkoja vähän ostaa, mutta ei muut. Kyllä Jämsässä on tällä hetkellä 33-senttisen ylivuotisen koivuklapin hinta se, että kotiin tuotuna saa heittomotilta 50 €, mutta enempää on vaikea saada. Siihenkin hintaan puun pitää olla kuivaa, puhdasta ja ylivuotista. Tikut ja muun pöllien pilkkomisesta syntyneen silpun saa klapientekijä polttaa omissa uuneissaan. Giljotiinilla katkaistu klapi ei kelpaa nykyään ostajille ollenkaan, klapit ei saa olla tummuneita, homepilkkuja ei saa löytyä mistään ja jos on iso pölli painettu klapiksi niin ison ristikon läpi, että pöllin keskeltä tulee muutama klapi, missä ei ole tuohta yhdelläkään sivulla, ei sekään tahdo kelvata enää krantummille ostajille. Tämä käytäntö on nykypäivää. Jos on tämmöistä talvea kuin nyt tällä hetkellä, ei kannata edes puilla lämmittää, vaikka saisi puut omasta metsästä ilmaiseksi ja itse tekisi valmiiksi polttopuuksi. Tällä kelillä ilmalämpöpumppu tekee rahallisesti tunnissa viisinkertaisesti sen lämpöä, verrattuna siihen mitä se kuluttaa sähköä tunnissa.


      • Anonyymi

        Ja siitä syystä Kekkonen, Walden, Serlachius, Osara ja muut vastaavat ketkut ovat asioihin perehtyneiden ei-maanomistajien ja ei-selluköpien keskuudessa vihattuja miehiä. Hyvä muistaa, miten 300 000 meni Ruotsiin papru-ukon kerskuessa 'markan omakotitalotontilla'.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      352
      3972
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1739
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1487
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1305
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      196
      1259
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe