Miksi akateeminen nainen ei kiinnosta...?

Outoa

Onko vika mun koulutustasossa, vai missä...? Siinä ettei kuvaa ole esillä?
Kolmekymppisenä sporttisena, hoikkana ja korkeasti koulutettuna naisena luulis olevan kysyntää mutta ekalla viikolla tuli parikymmentä viestiä ihan täysin vääräntyyppisiltä ja sen jälkeen ei juuri mitään... Nämäkin heti tulleet viestit oli sen kuuloisia että mies postaa sen heti jokaiselle uudelle profiilille.

Olen ihan selkeästi kertonut profiilissani mistä tykkään (urheilu, matkustus, ruuanlaitto jne) ja millaista miestä etsiskelen. Kriteerit on tosi löysät mutta tokihan jotain kannattaa ihanne-kumppaniin laittaa kun tiedän kuitenkin mikä kiinnostaa.

Parille oon laittanut itse viestiä ja molemmat sanoivat että "huippu-profiili, kuulostaa niin täydelliseltä etten olisi itse uskaltanut edes lähestyä..." tms.

Kuvaa siellä ei nyt ole mutta oma kokemus on että ei se niiden potentiaalisten kumppaneiden määrää lisää yhtään. Vuosi sitten kun olin täällä eka kerran laitoin kuvan mutta kauniina naisena sain varmaan 50 pelkkää "oletpa kaunis" tms. viestiä mutta yksikään ei ollut lähelläkään minua kiinnostavaa. Eikä mitään edes muutaman lauseen kertomusta itsestään.

201

2583

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hymyähuuleenkylläsesiitä

      Hei,

      Kerroit, että saamasi viestit ovat tulleet vääräntyyppisiltä miehiltä ja että saamasi viestitkään eivät ole olleet sinua kiinnostavia. Näistä seikoista teen nopean johtopäätöksen, että ongelmasi on ainoastaan se, että kohdallesi ei vielä ole osunut oikeata tai oikeita ihmisiä. :)

      Miehenä sen verran kommentoin, että kertomasi mukaan vaikutat hyvinkin mielenkiintoiselta ihmiseltä. Miehillä saattaa olla usein se pieni epäilys omasta riittämättömyydestä näissä tilanteissa. Kun nainen vaikuttaa kaikin puolin erittäin hyvältä ellei täydelliseltä, niin normaali täyspäinen mies tekee mielessään pikaisen tilanneanalyysin. Useimmiten tilanneanalyysi on tiivistetysti seuraava: Vau, mikä Lady! Haluan tutustua häneen. Mutta olenkohan riittävän mielenkiintoinen? Hmmm. Ehkä olen, ehkä en. Olen myös laiska, joten kun epäonnistumisen mahdollisuus on olemassa, niin taidan jättää tämän sittenkin väliin. Kohta se kuitenkin vaihtaisi minut parempaan. Turha siis yrittää, kun minä miehenä jo tiedän mitä nainen ajattelee. :)

      Moni mies ajattelee näin. Itsekin ajattelin joskus näin ja sitten harmitti. Ja kyllähän se aina tuntuu ikävältä, jos tulee torjutuksi. Ja jokainen kerta kun tulee torjutuksi, vahvistaa aina tämän tilanneanalyysin tarvetta vastaisuudessa... Toisaalta torjutuksi tuleminen on ihan normaalia parisuhdemarkkinoilla, joten ei siitä mitään suuria ja syviä haavoja pitäisi sieluun jäädä. Ehkä hivenen pölyä hetkeksi.

      Ohessa muutama ajatus, joista saattaa olla apua tilanteeseesi. Aloitteellinen voi olla kumpi osapuoli vain. Jos olet edes vähän kiinnostunut toisesta osapuolesta, niin "rohkaise häntä". Tule vastaan. Anna jokin moka anteeksi. Tämä nettitreffailu on tosi pirullinen tekniikkalaji. Kerran kirjoittat jotain väärin, toinen osapuoli lopettaa viesteihin vastailun. Loistava mahdollisuus siis meni kenties pelkän ilmaisuerehdyksen vuoksi. Toki ymmärrän ensivaikutelman merkityksen myös nettitreffeillä. Oletko käyttänyt huumoria? Monista hankalista viesteistä pääsee hyppäämään yli huumorilla ilman, että viestiketju katkeaa. Toisinaan taas on tarkoitettu viestittelyn päättyvän..

      Kuva on... niin, kuva on hyvä ja huono asia. Samoin koulutuskin. Toiset arvostavat kaikkea koulutusta myös pelkkää elämänkoulua. Toisille koulutus on tärkeämpää kuin toisille. Suosittelen vakaasti sitä, että kerrot profiilissasi koulutuksesi. Koulutus on osa sinua. Jos et kelpaa sellaisena kuin olet, niin asia on toisen ongelma. Aiheutat itsellesi ongelmia jos salailet koulutustasi. Koulutuksesi tulee varmuudella ilmi, jos aiot tutustua johonkin ihmiseen.

      Niin ja voihan asia niinkin olla, että olet ihan paska tyyppi! Tällöin ei auta kuvat eikä koulutukset... :) Varmuuden vuoksi totean, että kaksi edellistä virkettä ovat huumoria.

      Elä ja nauti elämästäsi. Ole rehellisesti oma itsesi.

      • Outoa

        Kiitos kommentista! Olet varmasti oikeassa, hyviä pointteja... :)

        Mulle riittää se yksikin sopiva vastaus ja jos sattuu, että vielä treffeillä olemus ja muu kiinnostaa niin, että molemmat haluaa jatkaa tutustumista, niin sehän riittää. En mä mitään viesti-tulvaa halua mutta kummastuttaa vaan, että miksei muhun haluta tutustua netissä kun taas esim. baarissa tilanne on aina ihan päinvastainen. Harmi vaan kun en jaksa enää bile-kenkiä kovin usein vetää jalkaan ja tämä tuntuisi helpommalta vaihtoehdolta tietää vähän taustojakin ensialkuun...


      • Hymyähuuleenkylläsesiitä

        Ei kestä kiittää.

        Luin viestiisi tulleet vastaukset. Luulen, että sinä itse elät elämäsi. Parasta ehkä olisi, että miellyttäisit eniten itseäsi näillä valinnoilla. Pidä rima oikealla tasolla, äläkä tingi turhaan vaatimustasostasi.

        Karua, mutta totta, on se, että meistä jokainen miellyttää jotain tai joitain, ei kaikkia eikä edes useimpia. Tämän kun hyväksyy, niin tämänkin viestiketjun sisältö saattaisi muuttua hieman toiseksi.

        Olen pohtinut myös tuota mainitsemaasi "taustojen selvittelyä". Treffiprofiilin välityksellä on tai ainakin olisi erinomaiset mahdollisuudet selvitellä treffikumppaneiden taustoja eli juuri koulutusta, tottumuksia, harrastuksia jne. Minä esimerkiksi olen oman henkilökohtaisen historiani vuoksi kiinnostunut naisista, joilla on riittävästi samaa kuin itsellä. En kaipaa "erilaisuudet täydentävät toisiaan"-ratkaisuja. Ja juuri tämän ennakkollisen valmistautumisen vuoksi treffiprofiilit ovat mitä parhain väline rajata potentiaalista kumppanijoukkoa. Tämän jälkeen sitten astuvat kuvaan oikean elämän tapaamiset ja tutustumiset. Oikeassa elämässä mennään taas sitten päin vastoin. Ensin reagoidaan toisen ulkonäköön ja sitten vasta "sisältöön". Ulkonäöllinen osuma voi osoittautua sisällölliseksi hudiksi ja siten kokonaisuus jää puolitiehen. Ja koko rumba alusta alkaen. Nettitreffeillä saattaa käydä myös näin, mutta todennäköisemmin paremmin, jos vain taustatyöt on tehty hyvin..

        Nettitreffit tehostavat ja raadollistavat tätä toimintaa todella paljon. Mitä sitten? Tätä tämä on. Jokainen tekee omia valintojaan miten toimia. Itsellä ainakin on käytännössä aikaa rajoitetusti treffailuun ja siksi juuri mielenkiintoisten kumppaneiden rajaaminen on järkevää. "Nirsoilu" on varmasti yksilön osalta järkevää. Kääntöpuolena on sitten tämä tästäkin viestiketjusta havaittavissa oleva valitus... Yritä löytää tasapaino. Helppo tehtävä? :)

        Kerroit, että ihmettelet sitä miksi netin välityksellä sinuun ei haluta tutustua, mutta oikeassa elämässä kyllä. Kirjoittamasi mukaan olet fiksu ja kaunis. Molemmat asiat vetävät miehiä puoleensa. Liika fiksuus jopa pelottaa joitain miehiä. Kokeilehan erilaisia profiilitekstejä. Korosta jossain profiilitekstissä jotain, toisessa taas jotain toista. Kyllä se "normiprinssi" jostain löytyy.

        Mukava lukea tätä ketjua kaikkine kommentteineen. Kysymyksiä, turhautumista, katkeruutta... Näistä ihmiselämät on tehty. :)


      • nhhhh

        "Miehenä sen verran kommentoin, että kertomasi mukaan vaikutat hyvinkin mielenkiintoiselta ihmiseltä. Miehillä saattaa olla usein se pieni epäilys omasta riittämättömyydestä näissä tilanteissa. Kun nainen vaikuttaa kaikin puolin erittäin hyvältä ellei täydelliseltä, niin normaali täyspäinen mies tekee mielessään pikaisen tilanneanalyysin. Useimmiten tilanneanalyysi on tiivistetysti seuraava: Vau, mikä Lady! Haluan tutustua häneen. Mutta olenkohan riittävän mielenkiintoinen? Hmmm. Ehkä olen, ehkä en. Olen myös laiska, joten kun epäonnistumisen mahdollisuus on olemassa, niin taidan jättää tämän sittenkin väliin. Kohta se kuitenkin vaihtaisi minut parempaan. Turha siis yrittää, kun minä miehenä jo tiedän mitä nainen ajattelee. :)

        Moni mies ajattelee näin. Itsekin ajattelin joskus näin ja sitten harmitti. Ja kyllähän se aina tuntuu ikävältä, jos tulee torjutuksi. Ja jokainen kerta kun tulee torjutuksi, vahvistaa aina tämän tilanneanalyysin tarvetta vastaisuudessa... Toisaalta torjutuksi tuleminen on ihan normaalia parisuhdemarkkinoilla, joten ei siitä mitään suuria ja syviä haavoja pitäisi sieluun jäädä. Ehkä hivenen pölyä hetkeksi."


        Miehet luulette edelleenkin liikoja itsestänne, se on se ongelma. Ymmärtäkää siis vihdoinkin tasonne ja yrittäkää vain tasoisianne naisia. Ette pääse parempaan elämään naisten siivellä.


      • mieskaksysi

        Tuota, tuota.. Miksi ensinnäkin otsikoit kyseisen asian korostaen korkeakoulutusta.. siksi että se parisuhteen tärkein asia..? Siksikö että itse valitse puolison koulutuksen perusteella?? Mielestäni jokinluonteen piirre kuten kiltteys, luotettavuus yms. on paljon tärkeämpää kuin koulutustaso.

        Nettideitin ongelma kun on juuri tämä; Ihmisten painopiste eämässä ja sen arvoissa on kaikessa ulkoisessa kuten koulutuksessa, urheilulllisuudssa, ulkonäössä yms.
        Ja okeiii, tämän voin sallia vielä jotenkin alle 25v, koska elämäänsähän sitä ollaan alettu vasta rakentamaan MUTTA että vielä 30v molemmin puolin, elämässä ei ole arvot eikä ajatukset muuttuneet mihinkään.Ei ole vielä ymmäretty/vaivauduttu sitä mitä oikea haluaa elämässään tai mihinkä oikeasti tasapanoinen parisuhde perustuu... Mutta Ei, jos ei. Nettideitissä on vain copy-paste sporttimimmiä joka vain odottaa elämänsä Hunksia joka ottaa lihaksikkailleen hartioilleen ja kantaa auringon laskuun koska sellaistahan se OIKEA elämä on! ;)


      • Jntzzz
        nhhhh kirjoitti:

        "Miehenä sen verran kommentoin, että kertomasi mukaan vaikutat hyvinkin mielenkiintoiselta ihmiseltä. Miehillä saattaa olla usein se pieni epäilys omasta riittämättömyydestä näissä tilanteissa. Kun nainen vaikuttaa kaikin puolin erittäin hyvältä ellei täydelliseltä, niin normaali täyspäinen mies tekee mielessään pikaisen tilanneanalyysin. Useimmiten tilanneanalyysi on tiivistetysti seuraava: Vau, mikä Lady! Haluan tutustua häneen. Mutta olenkohan riittävän mielenkiintoinen? Hmmm. Ehkä olen, ehkä en. Olen myös laiska, joten kun epäonnistumisen mahdollisuus on olemassa, niin taidan jättää tämän sittenkin väliin. Kohta se kuitenkin vaihtaisi minut parempaan. Turha siis yrittää, kun minä miehenä jo tiedän mitä nainen ajattelee. :)

        Moni mies ajattelee näin. Itsekin ajattelin joskus näin ja sitten harmitti. Ja kyllähän se aina tuntuu ikävältä, jos tulee torjutuksi. Ja jokainen kerta kun tulee torjutuksi, vahvistaa aina tämän tilanneanalyysin tarvetta vastaisuudessa... Toisaalta torjutuksi tuleminen on ihan normaalia parisuhdemarkkinoilla, joten ei siitä mitään suuria ja syviä haavoja pitäisi sieluun jäädä. Ehkä hivenen pölyä hetkeksi."


        Miehet luulette edelleenkin liikoja itsestänne, se on se ongelma. Ymmärtäkää siis vihdoinkin tasonne ja yrittäkää vain tasoisianne naisia. Ette pääse parempaan elämään naisten siivellä.

        Kyllä miehet yrittävätkin tasoisiaan naisia, mutta naiset haluaa naida aina ylöspäin. Itekin urheilullisena maisterina, komeaksi kehuttunakin, saan lähinnä yhteydenottoja toiselta puolelta Suomea kotoisin olevilta nuorilta yh-mammoilta ja työttömiltä. Miehet, älkää laskeko rimaa, mutta jos kiva nainen kohdalle sattuu nii rohkeesti (ja hieman röyhkeestikin) vaan juttusille.


      • Jntzzz

        Tähän voisin tosiaan vielä kommentoida, että naisenkin on turha valittaa vääränlaisista yhteydenottajista jos hän ei itse viitsi vaivautua ottamaan yhteyttä sopiviin miehiin. Mies yleensä jopa vastaa viesteihin


      • Mielenkiintoistako

        Älä viitsi. Eihän tuo riipu koulutuksesta, mahdollinen parisuhde. En niin hölkkää tuossa ilmassa, kun sataa, pakastaa, sataa jne. Kyllä ne kemiat kolahtaa ilman kuntosaliakin. Olen aika hoikka, ja ulospäin suuntautunut. Ainakin minun naiseni pitää, välittää minusta ja hellyydestäni ym. Laita nainen kuvasi, niin ehkä saat käsityksiä muistakin ihmisistä, olet sitten kaunis, tai et. Sisäinen kauneus ratkaisee paljon, kunhan on huumoriakin mukana..


      • nykymenohuonoa

        Ei vaan se että heti lähtökohtaisesti torjutaan "vääränlaisena". Eihän nuo tuollaiset vaivaudu edes tutustumaan kehenkään. Jos sen vaatimuslitanian sattuu täyttämään alkaa sitten muu arviointi ja tekosyiden keksiminen ettei tarvitse vaivautua. Ja sitten itketään ettei kelpaa. Hohhoijjaa. Naiset menkää itseenne.


    • Trollibensa

      Pääsääntöisesti lapsettomien, hyvännäköisten yli kolmekymppisten naisten toivelista kumppanin suhteen on sellainen että mies joka ne täyttää, saa tasokkaampaakin seuraa.

      Ettei vaan sulla olis sama juttu? Laitahan vähän millainen. Profiilisi on ollut niin voidaan antaa palautetta

      • Outoa

        Millä lailla tasokkaampaa? Kyllä mä uskon olevani juuri sitä tasokasta seuraa. Netti ei ilmeisesti ole sitten fiksujen ja normaalien ihmisten kohtaamispaikka, jos siitä on kyse, mutta en tiedä mistä sitten...? Töissä vain varattuja miehiä, harrastuksissa samoin, eikä kukaan ole kaupan kassajonosta mua hakenut :)


      • Trollibensa

        Nuorempi, kauniimpia, fiksumpia


      • H2O0

        Tosta kombosta ainoastaan iän voi tietää etukäteeeen, kauneudesta tai fiksuudestahan ei tiedä mitään ennenkuin näkee kuvia ja tutustuu...


      • tanner-tömisee
        Outoa kirjoitti:

        Millä lailla tasokkaampaa? Kyllä mä uskon olevani juuri sitä tasokasta seuraa. Netti ei ilmeisesti ole sitten fiksujen ja normaalien ihmisten kohtaamispaikka, jos siitä on kyse, mutta en tiedä mistä sitten...? Töissä vain varattuja miehiä, harrastuksissa samoin, eikä kukaan ole kaupan kassajonosta mua hakenut :)

        Sinähän se juurikaan et kuulosta normaalilta ja fiksulta.. siinä ongelmasi.


    • vääränlainenmies

      Missä todellisuudessa oikein elät?!
      Kyllähän näyttää kiinnostavan, kun 50 viestiäkin pukkaa.
      Olen mies ja viimeisen puolen vuoden aikana ainoa viesti, jonka olen naiselta saanut oli "ei kiinnosta".

      Naisten on aivan turha itkeä. Nainen saa AINA seuraa, oli millainen tahansa.
      Miehillä on aika paljon karumpi todellisuus parisuhdemarkkinoilla, koska perusjantteritkaan eivät tunnu kelpaavan kenellekään. Joko maailma on täynnä vääränlaisia miehiä tai sitten naisten vaatimukset ovat aivan käsittämättömiä.

      Jos inhorealismia haluat, hommaa plussatili ja tee vertailuja.

      • 12345wertyui

        "Kyllähän näyttää kiinnostavan, kun 50 viestiäkin pukkaa."

        Et ilmeisesti osaa lukea? Aloittaja kertoo, että EDELLISELLÄ kerralla VUOSI SITTEN hän sai varmaan 50 viestiä, jossa sanottiin että "oletpa kaunis tms". Silloin hänellä oli kuvallinen profiili, tällä kerralla kuvaton.


      • Repsikka123
        12345wertyui kirjoitti:

        "Kyllähän näyttää kiinnostavan, kun 50 viestiäkin pukkaa."

        Et ilmeisesti osaa lukea? Aloittaja kertoo, että EDELLISELLÄ kerralla VUOSI SITTEN hän sai varmaan 50 viestiä, jossa sanottiin että "oletpa kaunis tms". Silloin hänellä oli kuvallinen profiili, tällä kerralla kuvaton.

        Niin ja ei se sun lukutaitokaan sieltä parhaimmasta päästä ole. Tämä vääränlainen mies sanoi että on saanut 1 vastauksen puolessa vuodessa. Aloittaja taas oli saanut sen parikymmentä ekalla viikolla kuvattomalla profiililla.

        Kyllä mielestäni vääränlaisellamiehellä oli ihan pointti jos itse saa sen 1 puolessa vuodessa ja nainen saa sen 20-50 viikossa. On siinä vissi ero edelleen.


    • mies_1234

      Itselläni on ollut profiili reilun kuukauden ja kyllä tämä kokemus vahvisti käsityksiäni näistä deittipalveluista. Porukka kuluttaa vaan aikaa niissä, etsimällä sellaista, mitä eivät varmaan tiedä itsekään. Samaan aikaan todellinen elämä lipuu huomaamatta ohi. Tulevalle deitille/puolisolle laitetaan niin tiukat määritelmät ja odotukset, ettei kukaan voi niitä täyttää. Tuntuukin, että monet naiset ovat täysin vieraantuneet todellisesta elämästä ja kuvittelevat unelmien herra täydellisen löytyvän laittamiensa kriteerien perusteella. Toinen tyypillinen piirre näissä ihmisissä on se, että pelaillaan ja odotellaan, että aina on jossain joku vieläkin parempi deitti. Itse olen n. 30:sä oleva akateemisesti koulutettu mies. Omalta osalta nämä virtuaalijutut on nyt tässä. Mieluummin kohtaan aitoja ihmisiä ihan tuolla reaalimaailman puolella. Onnea itsellesi parin etsintään.

    • needadrink

      Kuinkahan paljon (1000 viestiä?) ja minkälaisia / tasoisia (kirurgeja, jotka runoilee a4:n itsestään sulle, kun profiilissa lukee hoikka ja akateeminen) niiden kiinnostuneiden pitäisi olla, että aloittaja tuntisi itsensä kiinnostavaksi.

      Ehkäne on ihannekumppanikriteerit, jotka rajoittaa kiinnostuneiden määrää tai jotain, sellaisia miehiä ei vaan ole jota etsit, tai ne etsii jotain muuta. Simple?

    • Merkkinimi

      Olen kaltaisesi kolmekymppinen akateemisesti koulutettu mies. Olen yrittänyt kirjoitella kaltaisillesi naisille, koska olettaisin, että voisin olla samalla aaltopituudella ja muutenkin sopivan tyyppinen. Näin ei kuitenkaan ole, vaan naiset eivät yleensä osoita juuri minkäänlaista mielenkiintoa. Ja jos siinä ei ole vielä tarpeeksi, niin valitettavasti on myös todettava, että kaikkein töykeimmät tyypit nettideiteillä ovat löytyneet juuri näiden akateemisten naisten joukosta. Ei juurikaan kiinnosta enää kirjoitella heille yhtään mitään. Toivon ennemmin löytäväni jonkun mukavan ja empaattisen vähemmän koulutetun naisen, jolla olisi sosiaalisia taitoja ja käytöstapoja.

      • Outoa

        Harmi, kun sulle on sattunut töykeitä tapauksia! Varmasti sitä helposti sitten yleistää, että "kaikki" ovat sellaisia, ihan kuten mäkin ajattelen koko saitin miehistä ettei siellä voi olla yhtään fiksua ja kivaa... Mutta on meitä oikein mukavia, empaattisia ja hyväsydämmisiäkin korkeasti koulutettuja naisia liikkeellä, ainakin itse olen ja haluan uskoa, etten ole ainoa tätä laatua! :)


    • uyrfgjknvcc

      "ihan täysin vääräntyyppisiltä" kertoo jo ongelmastasi.

      • Outoa

        Joka on mikä? Sekö, ettei kukaan fiksu, itseään ja toisia arvostava ihminen suostu hyväksymään ihan mitä tahansa vain siksi, että voisi sanoa olevansa parisuhteessa... Ei sullekkaan varmaan ihan kaikki vastakkaisen sukupuolen edustajat kolahda?


    • Outoa

      Kiitos asiallista ja ei niin asiallista kommenteista! Se että nainen saa AINA seuraa, on kyllä aika kummallisesti ajateltu. Ihan varmasti jokainen meistä saa aina jonkunlaista seuraa, mutta ei kai kenellekkään mikä tahansa kelpaa...?! Sehän on täysin itsensä ja sen toisen aliarviointia, ei pidä yrittää väkisin sellaista mikä ei tunnu hyvältä ja kiinnostavalta vain siksi että olisi joku.

      Toivoisin saavani viestejä tapaavani "oman tyyppisiäni" miehiä = parisuhde-elämää jo koettu, pidempi kuin itse olen, fiksu, hymyilevä, sopusuhtainen/normaali kroppa, luotettava, huumorintajuinen, töissä, jotain urheilullisiakin harrastuksia, ainakin jonkin verran kouluja käynyt (koska itse olen tooosi pitkään opiskellut aikoinani), 30-43v, lapsia voi olla tai ei yms.

      Ihan perus-mies mun mielestä siis, jollaisia kaikkien kavereideni miehetkin ovat, mutta sen sijaan viestit, joita saan eivät ole tällaiselta porukalta ollenkaan vaan ihan vastakohtia. Mä en myöskään syty yhtään siitä, että viestissä on kaikki tyyliin kirjoitettu yhteen pötköön ilman mitään välimerkkejä muista omituisuuksista puhumattakaan, tai että ihan ensimmäinen viesti on pelkkä "onx kuvaa... tänne:xxxx voit laittaa".

      Varmastikin se on niin, että kohdalleni ei ole vielä osunut oikeaa tapausta eikä heti tietenkään saa lannistua. Ihmettelen vaan miksi niitä viestejä ei tule, kun tätä palstaa lukiessa saa kuvan, että naiset hukkuu viesteihin oli ne millaisia tahansa ja itse en saa mitään, vaikka tiedän olevani, fiksu ja mielenkiintoinen nainen.

      No, jatkan etsintää :)

      • minäensaa

        Jokainen nainen saa seuraa mutta miehet ei saa.


      • eki6r4_
        minäensaa kirjoitti:

        Jokainen nainen saa seuraa mutta miehet ei saa.

        Taitaa olla niin, että tämä akateeminen pimu ei ole saanut työelämässä tai muussa eämässä vielä opetusta tai pientä pudotusta. Siitähän sitten oppisi käyttäytymään, miten naisen pitää. Voin sanoa rehellisesti, että en katselisi tuollaista pihtaajaa päivääkään, tai jos katselisin niin vedättäisin kunnolla ! Tuollaiseen matkusteluun ym. taidehöpötyksiin on sitten aikaa eläkkeellä. Kuulostaa kauhean tylsältä.


      • nhhhh
        minäensaa kirjoitti:

        Jokainen nainen saa seuraa mutta miehet ei saa.

        Jos kaikki naiset saavat seuraa miehistä, niin silloin kaikki miehet saavat seuraa naisista, koska naisia ja miehiä on suunnilleen yhtä paljon. Ongelma ratkaistu.


      • Kommentoilainaten

        Naisia on miehiä vähemmän maailmassa joten se tarkoittaa jo sitä että 50-60 miljoonaa miestä jää ilman. Sitten on tietty näitä A-ryhmän miehiä jotka tyydyttää sitten monta naista samalla kun nämä b- ja alemman ryhmän miehet taas jää ilman.


      • Heippa! :) Lueskelin aikani tätä viestiketjua ja ihmettelin minkälaisten ongelmien parissa ihmiset painivat/tekevät asiasta ongelman. Itse olen sinkku 27v savolainen mies sairaanhoitaja joten jotaki koulua joskus olen itsekkin käynyt, mutta en lähtisi koskaan missään tapauksessa ihmistä määrittelemään minkään koulutuksen perusteella enkä ulkonäön jne ( toki itsellänikin tietty raja vastaan tulee, ymmärrätte kyllä) :D Tärkeintä on mielestäni tietenkin se tunne puolen yhteen kohtaaminen ja niiden sopusointu. Jos tunne puolella kolahtaa niin ei muulla sen jälkeen enää olekkaan väliä. Olen jopa oppinut elämäni aikana senkin että ei se useasti koulutuksen tuoma työ ja vauraus takaa onnellisuutta missään nimessä. Onnellisuutta tuo ainaki itselleni läheisyys, hyvä ruoka, ulkoilu luonnossa, kalastaminen, suuteleminen, kädestä pitäminen jne jne jne. Elikkä yhteenvetona.... älä etsi täydellistä miestä elämän perusteella minkä hän on elänyt ja kokenut, etsi mies tunteella ja lämmöllä. :)


    • Normimies35

      Eikähän se syy löydy omasta nirsoudestasi. Profiilissa voi lukea mitä vaan mutta jos et edes halua tavata normi miehiä niin olet vain nirso. Sulle varmaan kelpaa se naapurin komea pertti joka panee myös muita naisia. Miehiltä on usko mennyt koska naiset harvoin edes tosissaan haluaa tutustua joten miksi vaivautua vastaamaan edes.

      • Outoa

        Niin no normimies on varmaan sellainen käsite, joka vaihtelee näkökulmasta riippuen...
        Mikä sulle on normimies? Mulle se on tuollainen minkä tossa ylempänä luettelin, ja sellainen kelpaisi oikein mainiosti.

        Se naapurin komea pertti ei kyllä käy, koska mun naapuriston miehet ovat kaikki jo naimisissa enkä innostu pettämisestä kumminkaan päin. ;-)


    • sanonvaan

      Sulla ei muka ole kummoiset kriteerit mutta jos et löydä ketään niin valitset miehen pelkän ulkonäön perusteella. Normi nätti nainen löytäisi helposti miehen jos haluaa ja vika ei varmasti ole koulutuksessa vana omassa itsesssi.

      • Outoa

        Niin, sitä juurikin tässä kyselin että missähän se vika minussa sitten on? Ja antaisitko vinkkejä, mistä löytää se oikea mies helposti...? Kerroin just tossa yllä, että meillä töissä ei ole vapaita miehiä, harrastuksissa, missä käyn ei oikein tule vastaan kun naisia ja baareissa en kyllä viitsi ravata joka viikko, enkä edes joka kuukausi. Jostain syystä ne fiksummat miehet ei välttämättä pyöri siellä yökerhojen tanssilattioilla, joten sieltä sitä tuskin löytyy.

        Ulkonäöllä on ihan jokaiselle meistä jonkinlainen merkitys, ketkä etsivät sitä romanttista rakkautta, eikä kaveria mutta en kyllä koe olevani kovinkaan pinnallinen. Se, että mies on siisti, hymyilee ja on mun silmiin ihan kivan näköinen riittää mainiosti eteenpäin...


      • needadrink

        Noilla hakuehdoilla 30-43v, mies, korkeakoulutettu ja normaali tai sporttinen löytyy n. 1500 isäntää jo S24:n treffeiltä.

        Harjaat sieltä omalla kammallasi ja laitat viestiä valituille (kuulostaa helpolta, jos se oli tärkeää; miehenä tykkään, jos saa nähdä vähän vaivaa, hyvää ei saa helposti).

        Olisi vaan pitänyt opiskella parittajaksi, kun näitä lukee (tai ehkä pankkiiriksi, akateeminen koulutus on vaan tänä päivänä jo vähän väsynyt ja varmaa on että se ei takaa oikein mitään, vähiten sen että on mukava).


      • f-r-e-e-d-o-mforall
        Outoa kirjoitti:

        Niin, sitä juurikin tässä kyselin että missähän se vika minussa sitten on? Ja antaisitko vinkkejä, mistä löytää se oikea mies helposti...? Kerroin just tossa yllä, että meillä töissä ei ole vapaita miehiä, harrastuksissa, missä käyn ei oikein tule vastaan kun naisia ja baareissa en kyllä viitsi ravata joka viikko, enkä edes joka kuukausi. Jostain syystä ne fiksummat miehet ei välttämättä pyöri siellä yökerhojen tanssilattioilla, joten sieltä sitä tuskin löytyy.

        Ulkonäöllä on ihan jokaiselle meistä jonkinlainen merkitys, ketkä etsivät sitä romanttista rakkautta, eikä kaveria mutta en kyllä koe olevani kovinkaan pinnallinen. Se, että mies on siisti, hymyilee ja on mun silmiin ihan kivan näköinen riittää mainiosti eteenpäin...

        Hieman mietittävää itse kullekin sukupuoleen katsomatta;). Etsiikö kumppania siltä pohjalta että ihminen on jonkinlainen status itselle, esine, kulutushyödyke, esiteltävä kappale jolla pönkittää omaa itsetuntoaan, tulevaisuuden haaveiden toteuttaja tai työkalu ym. Vai kohtaako ihmisen ihmisenä, kuka siellä sisimmässä todellisuudessa on kaikkine tunteineen päivineen. Kohdata todellisesti on hankala, jos ei ole kohdannut rehellisesti itse itseäänkään täydellisesti. Hyvin suuri osa kuitenkin loppupeleissä suorittaakin tätä elämää, saatujen tai nähtyjen mallien mukaisesti tai odotusten jota itsensä ulkoinen maailma luo. Siinä helposti sekin kumppani näyttäytyy sitten materiana, ei ihmisenä, ikävä kyllä...


    • AkateeminenMies

      Olet korkeakoulutettu ja opiskellut monta vuotta, mutta kerrotko vielä mikä on sinun koulutustasosi?

    • OletProvo

      Ollaksesi akateeminen nainen teet hämmästyttävän paljon oikeakielisyysvirheitä.

      • Outoa

        Heh heh, totta... Unohdin, että akateeminen loppututkinto kieltää normaalin puhekielen käytön ja tokihan kaikki viestit olisi hyvä kirjoittaa niin hitaasti ja rauhallisesti ettei vaan yhtään virhettä pääse läpi. Ne kun osoittavat heti sen, että kirjoittaja ei missään nimessä voi puhua totta... :) Oi, mitä epäolennaisuuksiin takertumista!


      • painopisteitä

        Näin suppeasti esitettynä nainen kuin nainen niin sama on salvos kuin varauskin mikä johtunee mitä ilmeisemmin länsimaisen kulttuuriin perimästä ja koulutuksesta..


      • huomannut67865
        Outoa kirjoitti:

        Heh heh, totta... Unohdin, että akateeminen loppututkinto kieltää normaalin puhekielen käytön ja tokihan kaikki viestit olisi hyvä kirjoittaa niin hitaasti ja rauhallisesti ettei vaan yhtään virhettä pääse läpi. Ne kun osoittavat heti sen, että kirjoittaja ei missään nimessä voi puhua totta... :) Oi, mitä epäolennaisuuksiin takertumista!

        Tässä varmasti tarkoitettiin vääränlaista yhdysviivan käyttöä, kun olet tunkenut sen ihan normaaleihin yhdyssanoihin. Sellainen tuskin on mitään puhekieltä.


    • rumamies-

      Baareistahan niitä naisia muutkin löytää joten sinne sekaan vaan hakemaan oma jännämies. Valinnan varaa on avikka kuinka paljon. Me kunnolliset olemme täällä kotona koska emme kelpaa naisille.

    • 35v

      En ole akateeminen koska lukeminen ei ole ikinä kiinnostanut. Kuitenkin sen verran on päässä järkeä että päästödodistuksessa keskiarvo oli se melkein 9. Ja senkin saavutin lukematta. Olen yrittäjänä ja tienaan lääkärin verran.
      Aikoinaan treffisivuilla pyörineenä tein sellaisia havaintoja että kuvailemallesi naisille ei kannattanut
      tehdä aloitteita koska ei niistä voinut mitään syntyä koska naiset ei vaan vastanneet. Mitä koulututetumpi sen turhempaa oli tehdä aloitus. Sinustakin saa jo sellaisen kuvan että pidät itseäsi jonain supernaisena ja parempana kuin muut koska olet lukenut jne.
      Ja valitettavasti akateemisesti koulutettuja naisia on suurinosa deittisivuilla olevista naisista.
      Yksinkertaisesti sinullekkaan ei kannata aloitusta tehdä kun sen aloituksen pitäis olla niin erikoinen että vaivautuisit vastaamaan ja tutustumaan.
      Ja jos sinunlaisen naisen saa jollain tavalla treffeille niin homma kaatuu nyt siihen kun et tunne 5 sekunnissa kemiaa.
      Minulla ei ole akateemisia vastaan mutta sen verran olen heistä oppinut että tiedän ettei kannata yrittää. Ja uskon että moni muukin mies on oppinut saman.
      Ja toisekseen löysin treffisivuilta oikein ihanan pullantuoksuisen ammattikoululaisen.

    • mallimiehille

      Kirjoitappa aloittaja nyt meille miehille mallis, sellainen aloitus itsellesi, johon vastaisit.
      Kuvitellaan että sinua lähestyy 35 vuotias lapseton ekonomisti uudeltamaalta. Lisäksi hän on 181 pitkä, harrastaa salia, jääkiekkoa, kalastusta. Savuton ja alkoholin käyttö jää saunakaljaan. Omistus asunto. Kokopäivätöissä. Matkustaa pari kertaa vuoteen. Perhe haaveena.
      Millainen se aloitus olisi että siihen vastattaisiin voi joku muukin maisteri semmosen näyttää.

      • En nyt ala tähän mitään tarkkaa viestimallia väsäämään, mutta yhden pikku vinkin voisi kertoa, jolla kuka tahansa mies saa parannettua mahdollisuuksiaan aika roimasti. Tämä vinkki on näinkin monimutkainen:

        Ole kiinnostunut.

        Eli suomeksi, kirjoita naiselle vain jos olet hänestä oikeasti kiinnostunut, jolloin viestin sisältö voi yksinkertaisesti olla selvitys siitä mikä naisen profiilissa oli kiinnostavaa.

        Valitettavan usein viestejä tuntuu tulevan miehiltä jotka eivät ole edes lukeneet profiilia, vaan ainoa kiinnostuksen herättänyt asia on kuva, ja sitten on vain hätäpäissään raapustettu jotain täysin aivokuollutta ja joskus sisäisiä ristiriitojakin sisältävää tekstiä.


      • mallimiehille

        Ei toimi. Olen kymmeniä kohdistettuja, jaksoteltuja aloituksia tehnyt. Yhtään vastausta en ole maistereilta saanut.
        Nyt laittakaa ihan sanasta sanaan malli mikä toimii.


      • wweewweeee
        stellaria81 kirjoitti:

        En nyt ala tähän mitään tarkkaa viestimallia väsäämään, mutta yhden pikku vinkin voisi kertoa, jolla kuka tahansa mies saa parannettua mahdollisuuksiaan aika roimasti. Tämä vinkki on näinkin monimutkainen:

        Ole kiinnostunut.

        Eli suomeksi, kirjoita naiselle vain jos olet hänestä oikeasti kiinnostunut, jolloin viestin sisältö voi yksinkertaisesti olla selvitys siitä mikä naisen profiilissa oli kiinnostavaa.

        Valitettavan usein viestejä tuntuu tulevan miehiltä jotka eivät ole edes lukeneet profiilia, vaan ainoa kiinnostuksen herättänyt asia on kuva, ja sitten on vain hätäpäissään raapustettu jotain täysin aivokuollutta ja joskus sisäisiä ristiriitojakin sisältävää tekstiä.

        Juu, tuolla pääsee eteenpän, treffeille.

        Joissa sitten selvää ettei kemia


      • Outoa

        Mulle riittäisi tuollaiselta alottajalta ihan perus avaus-viesti, tyyliin "moikka, kiva profiili sulla..." ja sitten muutama lause vielä itsestään. Varmasti vastaisin ja vaihdettais kuvaa. Toki jo ulkoinen olemus on jotain ihan sellaista kuvan katsomisen jälkeen, mikä ei ole mun juttu yhtään niin treffejä tuskin tulis mutta ei mun mielestä mitään ihmeellistä aloitusta tarvis tehdä, kyllä mä vastaisin :)


      • mallimiehille kirjoitti:

        Ei toimi. Olen kymmeniä kohdistettuja, jaksoteltuja aloituksia tehnyt. Yhtään vastausta en ole maistereilta saanut.
        Nyt laittakaa ihan sanasta sanaan malli mikä toimii.

        Jos sinulla on minun mielestäni kiinnostava profiili (esim. yhteisiä harrastuksia/mielenkiinnon kohteita) ja mahdut edes suurinpiirtein kriteereihini (ne eivät ole mitenkään ehdottomia), niin ”Moi. Haluaisitko tutustua?” on sellainen aloitus johon aivan varmasti vastaisin. Mutta jos profiilisi ei ole kiinnostava (esim. olet rankasti tupakoiva ja ryyppäävä sohvaperuna, tai et edes ole vaivautunut täyttämään profiiliasi kunnolla), niin sitten tuskin oikein minkäänlainen avausviesti saisi sitä kiinnostusta heräämään, vaikka toki kohteliaisuuttani vastaankin kaikkiin viesteihin jotka eivät nyt aivan sairaita ole.

        Eli panostakaa nyt hyvät miehet vähän siihen omaankin profiiliinne ja osoittakaa naisille että olette tutustumisen arvoisia.


      • mallimiehille

        Nuilla aloituksilla ei varmasti saa vastausta. Harva edes vaivautuisi edes katsomaan aloittajan profiilia. Te naiset ette tiedä yhtään miten turhauttavaa koko touhu.
        Olen juuri tuollainen josta käskin kuvitella ja ehket 1 kahdestakymmenestä naisesta on vastannut viesteihini.


      • yuhggv

        Kukaan nainen ei vastaa noin latteisiin aloituksiin ja en harva edes katsoisi profiilia


      • Outoa

        Tuskin on aloituksesta kiinni, mä ainakin katson kaikkien profiilin (paitsi seksin vonkaajien ja muuten asiattomien). Se johtuu jostain muusta ettette saa vastauksia, joku siinä teidän profiilissa, kuva tms. ei innosta.


      • Tunne_ei_järki
        stellaria81 kirjoitti:

        Jos sinulla on minun mielestäni kiinnostava profiili (esim. yhteisiä harrastuksia/mielenkiinnon kohteita) ja mahdut edes suurinpiirtein kriteereihini (ne eivät ole mitenkään ehdottomia), niin ”Moi. Haluaisitko tutustua?” on sellainen aloitus johon aivan varmasti vastaisin. Mutta jos profiilisi ei ole kiinnostava (esim. olet rankasti tupakoiva ja ryyppäävä sohvaperuna, tai et edes ole vaivautunut täyttämään profiiliasi kunnolla), niin sitten tuskin oikein minkäänlainen avausviesti saisi sitä kiinnostusta heräämään, vaikka toki kohteliaisuuttani vastaankin kaikkiin viesteihin jotka eivät nyt aivan sairaita ole.

        Eli panostakaa nyt hyvät miehet vähän siihen omaankin profiiliinne ja osoittakaa naisille että olette tutustumisen arvoisia.

        "Jos sinulla on minun mielestäni kiinnostava profiili (esim. yhteisiä harrastuksia/mielenkiinnon kohteita)"

        Tätä mä en ymmärrä. Siis jos nainen on tykkää kiipeilystä ja minä jalkapallosta, niin siihenkö se kaatuu? Pitääkö kaikki olla heti valmiina? Ja jos en itse kiipeilylle lämpiä, niin mielelläni kuuntelen sepustuksiasi intohimon kohteestasi ja kannustan sinulle tärkeässä asiassa... äh. Naiset tuntuu hakevan jotain itsensä jatketta.

        Mä olen ihan valmis kokeilemaan kiipeilyä tai jotain ihan muuta, kyllä niitä yhteisiä juttuja löytyy. Itseä kiinnostaa naisessa eniten henkiset ominaisuudet, persoona ja viehättävyys. Harrastukset ja intohimot on ihan toisarvoisia juttuja. Mielenkiinnon kohteetkin vaihtuu elämäntilanteen ja mielihalujen myötä.

        Nimim. tennistä 10v pelannut ja lopettanut, salibandya pelannut 15v, vuosiksi kalastukseen hurahtanut ja kyllästynyt, nyt punttikärpäsen puraisema ralliautoilija. Koskaan en ole hiihtänyt, enkä ***** hiihdä.


      • LuntaKengässä

        Ai, harmi. Ehkä sinulla on aina suksi lipsunut. Lentokelillä hiihtämisestä saa mahtavan euforian. Oma on toki menetyksesi. Tosin jos ei ole kokemusta, ei tiedä mitä menettää.


      • Tunne_ei_järki
        LuntaKengässä kirjoitti:

        Ai, harmi. Ehkä sinulla on aina suksi lipsunut. Lentokelillä hiihtämisestä saa mahtavan euforian. Oma on toki menetyksesi. Tosin jos ei ole kokemusta, ei tiedä mitä menettää.

        Hyvä, että onnistuit bongaamaan viestistäni oleellisimman pointin. Tyypillinen nettideittinainen siis. Ohittaa tekstissä ajatuksen, miehen mielipiteen ja ilmaiseman halun/alkeellisen kyvyn tarkastella asiaa parisuhteen näkölmasta ja tyrmää miehen, koska tämä ei pidä hiihtämisestä... You proved my point, thank you darling!


    • JanKrister83

      Vastaanpa nyt aloittajalle 31-vuotiaan pk-seudulla asuvan akateemisen sinkkumiehen näkökulmasta.

      Itse etsin pk-seudulla asuvaa akateemista suht. normi vartaloista lapsetonta sinkkunaista iältään n. 25-30v. Jos näen tuon kriteerin täyttävän profiilin, niin laitan siihen toki jotain viestiä. Osa viestistä voi olla sitä ihan samaa perus kauraa mitä laitan kaikille, mutta luen myös naisen profiilin huolella ja pyrin kohdistamaan viestini juurikin kyseiselle naiselle. En siis spämmää samaa aloitusviestiä naisille. Minulla ei ole kuvallista profiilia, mutta aloitusviestissäni on aina linkku eräälle sivustolle mistä minusta löytyy parisen siistiä kuvaa. Usein siihen aloitusviestiin on vain hyvin vaikeaa mitään kauhean persoonallista keksiä, sillä usein naisen profiiliteksti on hyvin... no sanotaanko vaatimaton ja toiseksi ei aloitusviestiin voi mitään kaden A4 lappusen verran runoilla ihan mitä sattuu kun ei toisesta oikein yhtään mitään edes vielä tiedäkään. Mutta 3-4 kappaleen perus siisti viesti jossa on ainakin sen 3 kysymystä naiselle, pitäisi kuitenkin saada ainakin minusta hieman enemmän vastauksia aikaiseksi kuin mitä olen saanut.

      Kaikesta huolimatta saan ehkä vain 20-30% lähettämiini viesteihin yhtään mitään vastausta ja niistäkin huomattava osa on ":)" tai "moikka, oot söpö :)" tyylisiä vastauksia. Omasta ja ainakin niiden naisten mielestä joita on joskus aikojen saatossa tapaillut kyse ei ainakaan ole ulkonäöstäni (olen ihan 185 pitkä, normi vartaloinen, hiukset päässä, hymyilevä yms.).

      Oma kynnykseni lähteä treffeille/kahville on tästä johtuen hyvin matala, käytännössä treffaan ne kaikki naiset joiden kanssa onnistuin vaihtamaan ainakin sen 3 viestiä ja jotka ovat kiinnostuneet myös minut tapaamaan. Silti käyn treffeillä keskimäärin 1 kerran kuussa, enkä edes aina niinkään usein vaikka omasta mielestäni olen hyvinkin aktiivinen nettideittailija. Jos saan viestiyhteyden naiseen, niin nainen tuntuu yleensä olevan hyvin kiireinen eikä treffejä aina pysty edes vielä seuraavallekaan viikolle sopimaan. Ja vaikka treffeillä sitten sujuisi ihan hyvin, niin se toisen, puhumattakaan kolmannen tapaamisen järjestäminen tuntuu olevan naisten kiireistä johtuen yleensä lähes mahdotonta, milloin ollaan lähdössä viikoksi tai kahdeksi matkalle, tai töissä on juuri nyt jokin hirveä kriisi ettei ainakaan tässä kuussa ehdi tavata, mutta hei, ollaan yhteyksissä... Huoh.

      • Trollibensa

        Mulla pitkälti sama tilanne, olen tosin hiukan vanhempi ja käyn useammin treffeillä :)

        Olen nyt lopettanut suomi24 treffipalstan käytön koska sinne on jäänyt enää jäljelle vain kuona. Maisterinaiset jotka eivät ymmärrä junan jo menneen. Tässä tapauksessa muihin nettideitteihin.


      • Konduktööri

        Sori muru, ei taida olla vaan sinne sun asemalle menijöitä ;)


    • Parasta_ennen-päivä_ohi

      Sinulla on väärä käsitys omasta tasostasi, jo ikäsi alkaa väärällä numerolla. Ne miehet joista sinä olisit kiinnostunut katselevat 23-27 -vuotiaita naisia, ja he myös saavat niitä.

      • Trollibensa

        Tämä on naisille mahdottoman vaikea asia käsittää. Se että mitä enemmän tulee ikää niin sen enmmän tilanne muuttuu siihen suuntaan että nisen nyt vaan on parempi suosiolla katsella entistä enemmän itseään vanhempia miehä. Kuten aiemmin kirkjoitin 30 vuotiaan naisen mahdollisuus saada ikäistään seuraa, ainakaan laadukasta, on heikko koska ne miehet saavta parempaa.


      • Tsirpunen37

        Tämä on kyllä niin täyttä kuraa...

        Mä voin rehellisesti sanoa, että kaikilla miespuolisilla kavereillani, veljilläni, työkavereilla ja muilla tutuilla on vaimot joko samaa vuolukua, pari vuotta nuorempia tai muutaman vuoden vanhempia... Heistä osa on eronnut ja pariutunut uudelleen nyt, ja siis samoja ikiä ovat vaimojensa kanssa. Kukaan heistä ei ole ollut kiinnostunut 10 vuotta nuoremmista, keskenkasvuisista, eikä mullakaan ole koskaan ollut vaikeuksia saada miesystävää saman ikäisitä tai muutamaa vuotta nuoremmista miehistä!

        Sen verran mitä olen tätä palstaa seurannut, on täällä vallalla ihan uskomaton naisviha ja naisten mollaaminen, todennäköisesti pakkeja saaneilta miehiltä, jotka eivät kelpaa kenellekkään...


      • Outoa

        Uh, itse en ikinä olisi 23-27 vuotiaana ollut kiinnostunut kolmevitosista-nelikymppisistä miehistä... Ja miksi ihmeessä olisi pitänyt/pitäisi edelleenkään, riittähän niitä oman ikäisiä varmasti ihan joka ikäluokassa!

        Minäkään en muuten tunne yhtään miestä, jolla olisi reilusti (ainakin 10v) nuorempi vaimo/tyttöystävä, kaikilla ne suht samoja ikiä...


      • akat.ei.sinkku
        Outoa kirjoitti:

        Uh, itse en ikinä olisi 23-27 vuotiaana ollut kiinnostunut kolmevitosista-nelikymppisistä miehistä... Ja miksi ihmeessä olisi pitänyt/pitäisi edelleenkään, riittähän niitä oman ikäisiä varmasti ihan joka ikäluokassa!

        Minäkään en muuten tunne yhtään miestä, jolla olisi reilusti (ainakin 10v) nuorempi vaimo/tyttöystävä, kaikilla ne suht samoja ikiä...

        Tässä on muuten yksi juttu johon kiinnitin nyt huomiota. Miehet pitävät usein jonkin verran nuoremmista naisista. Monet naiset tuntuvat pitävän itseään vastaavasti vanhemmista miehistä. Asia on ns. tulenarka ;)

        Kun itse nettideittailin olin 37-38 ja ikähaarukan olin asettanut omasta iästäni 10 vuotta nuorempiin. Yhteydenottoja tuli jopa 12-13 vuotta nuoremmilta ja nykyinen avovaimoni on lähes tarkalleen 10 vuotta itseäni nuorempi.

        Kyllä niitä oman ikäisiäsi varmasti riittää, en sitä epäile yhtään mutta jos olet 30-vuotias niin kannattaa tiedostaa että 30-vuotiaiden miesten huippua (jota siis sinunkin ajattelen tavoittelevan) tavoittelee myös paljon sinua nuoremmat naiset. Yleensä juuri se menevä, sosiaalinen, komea ja menestynyt mutta myös perheetön sinkkumies on perheetön siitä syystä ettei halua sellaisen perustamiseen ole löytynyt. Tällaiselle tyypille selvästi itseään nuorempi nainen on jatkoaika nuoruuteen kun oman ikäinen alkaa luultavasti kaipailemaan perhettä ja talolainaa parin vuoden sisään. Nelikymppisellä alkaa toki nopeasti tämä vaihe vaikka nainen olisi sen 10 vuotta nuorempi mutta onhan tässä elämää takana jo ;)

        Raadollisia juttuja ja kuten sanoin, tulenarkoja, mutta niin on monet muutkin pariutumisen "säännöt" jos niitä aletaan kunnolla perkaamaan. Akateemisuutta naiselta vaatii erittäin harva mies mutta nuoruutta arvostaa lähes kaikki. Miehenä puolestaan tekisi mieli sanoa, että markkinat ovat vain parantuneet kolmenkympin jälkeen.


      • Tsirpunen37
        akat.ei.sinkku kirjoitti:

        Tässä on muuten yksi juttu johon kiinnitin nyt huomiota. Miehet pitävät usein jonkin verran nuoremmista naisista. Monet naiset tuntuvat pitävän itseään vastaavasti vanhemmista miehistä. Asia on ns. tulenarka ;)

        Kun itse nettideittailin olin 37-38 ja ikähaarukan olin asettanut omasta iästäni 10 vuotta nuorempiin. Yhteydenottoja tuli jopa 12-13 vuotta nuoremmilta ja nykyinen avovaimoni on lähes tarkalleen 10 vuotta itseäni nuorempi.

        Kyllä niitä oman ikäisiäsi varmasti riittää, en sitä epäile yhtään mutta jos olet 30-vuotias niin kannattaa tiedostaa että 30-vuotiaiden miesten huippua (jota siis sinunkin ajattelen tavoittelevan) tavoittelee myös paljon sinua nuoremmat naiset. Yleensä juuri se menevä, sosiaalinen, komea ja menestynyt mutta myös perheetön sinkkumies on perheetön siitä syystä ettei halua sellaisen perustamiseen ole löytynyt. Tällaiselle tyypille selvästi itseään nuorempi nainen on jatkoaika nuoruuteen kun oman ikäinen alkaa luultavasti kaipailemaan perhettä ja talolainaa parin vuoden sisään. Nelikymppisellä alkaa toki nopeasti tämä vaihe vaikka nainen olisi sen 10 vuotta nuorempi mutta onhan tässä elämää takana jo ;)

        Raadollisia juttuja ja kuten sanoin, tulenarkoja, mutta niin on monet muutkin pariutumisen "säännöt" jos niitä aletaan kunnolla perkaamaan. Akateemisuutta naiselta vaatii erittäin harva mies mutta nuoruutta arvostaa lähes kaikki. Miehenä puolestaan tekisi mieli sanoa, että markkinat ovat vain parantuneet kolmenkympin jälkeen.

        Varmasti näin on joidenkin miesten kohdalla mutta syystä tai toisesta en itse tunne ketään, eikä lyhyen kierroksen jälkeen kaverinikaan, jossa miehen ja naisen ikäero olisi 10 vuotta... Joten ei voi sanoa, että miehet hakevat aina tai yleensä, vain reilusti nuorempaa seuraa.

        Sen sijaan kaveripiirissäni on useampi nainen, joiden avo/aviopuoliso on 6-8 vuotta nuorempi mies. Eikä siinäkään ole mitään ihmeellistä. Toki naiset ovatkin siitä parhaasta päästä nelikymppisinäkin... Niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Ex-miehenikin, joka on minua 3 vuotta vanhempi, ja kenen kanssa olin lähes 10 vuotta yhdessä, meni juuri naimisiin nyt 34-vuotiaana 4-kymmentä täyttävän naisen kanssa ja kun ihmettelin sitä, sanoi ettei missään nimessä halua mitään 10 vuotta nuorempaa bimboa... :)

        Ikä on aika lailla vaan numeroita loppupeleissä. Elintavat, liikunnan harrastaminen, unen määrä yms. asiat vaikuttaa geenien lisäksi ulkonäköön ihan joka iässä joko positiivisesti että negatiivisesti. Elämänkokemus ja itsetunto taas lisääntyvät elinvuosien karttuessa.

        Toivottavasti jokainen älykäs ja kypsä ihminen, niin mies kuin nainenkin, ymmärtää sen, että se puoliso tulisi valita ihan muiden ominaisuuksien perusteella, kuin syntymävuoden!

        P.s. mitä tekee varattu mies nettitreffailu-sivulla kommentoimassa...?


      • akat.ei-sinkku
        Tsirpunen37 kirjoitti:

        Varmasti näin on joidenkin miesten kohdalla mutta syystä tai toisesta en itse tunne ketään, eikä lyhyen kierroksen jälkeen kaverinikaan, jossa miehen ja naisen ikäero olisi 10 vuotta... Joten ei voi sanoa, että miehet hakevat aina tai yleensä, vain reilusti nuorempaa seuraa.

        Sen sijaan kaveripiirissäni on useampi nainen, joiden avo/aviopuoliso on 6-8 vuotta nuorempi mies. Eikä siinäkään ole mitään ihmeellistä. Toki naiset ovatkin siitä parhaasta päästä nelikymppisinäkin... Niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Ex-miehenikin, joka on minua 3 vuotta vanhempi, ja kenen kanssa olin lähes 10 vuotta yhdessä, meni juuri naimisiin nyt 34-vuotiaana 4-kymmentä täyttävän naisen kanssa ja kun ihmettelin sitä, sanoi ettei missään nimessä halua mitään 10 vuotta nuorempaa bimboa... :)

        Ikä on aika lailla vaan numeroita loppupeleissä. Elintavat, liikunnan harrastaminen, unen määrä yms. asiat vaikuttaa geenien lisäksi ulkonäköön ihan joka iässä joko positiivisesti että negatiivisesti. Elämänkokemus ja itsetunto taas lisääntyvät elinvuosien karttuessa.

        Toivottavasti jokainen älykäs ja kypsä ihminen, niin mies kuin nainenkin, ymmärtää sen, että se puoliso tulisi valita ihan muiden ominaisuuksien perusteella, kuin syntymävuoden!

        P.s. mitä tekee varattu mies nettitreffailu-sivulla kommentoimassa...?

        Moi.

        Tarkoitukseni ei ole mitenkään heittää bensaa liekkeihin, kuten sanoin, aihe on tulenarka. En varsinaisesti hakenut nuorempaa seuraa ja itsekin aikoinaan vähän vieroksuin ajatusta ikäerosta. Itseäni vanhempaa en kuitenkaan halunnut enkä mielelläni ihan saman ikäistäkään kun perhekin on vielä suunnitelmissa ja oman ikäiseni kanssa olisi pitänyt panna ns. toimeksi heti. Siinä mielessä ikä ei ole vain numero. Ja yritäpä miehenä muuten käyttää tuota vain numero -argumenttia nuorempaa naista lähestyessäsi niin pääset suoraan sulkulistalle ;)

        Olisiko siinä sitten sellaista että tilaisuus tekee varkaan? Jos minua lähestyy itseni ikäinen ja kymmenen vuotta nuorempi nainen ja kummastakin tiedän vain vähän niin kyllä se nuorempi tuntuu houkuttavammalta jos ei muita painavia syitä ole toisen puolesta. Mielestäni alennat nyt ihan tarpeetta itseäsi nuoremmat naiset jos bimbottelet heitä. Bimbous ei katso ikää ja mielestäni esimerkiksi yliopisto-opinnot päättänyt ja työelämään siirtynyt 25-vuotias nainen on yleisesti ottaen aikuinen.

        En ole ainakaan ainoa varattu täällä vaan kyllä meitä monta kirjoittelee ihan säännöllisesti. Aihe on kiinnostava, koen että minulla on annettavaa muille kuin noille pilkkakirveille ja naisia vihaaville ikisinkuille. Olisihan se vähän hassua jos nettideittailusta keskustelu olisi kokonaan niiden käsissä jotka eivät siinä vielä ole "onnistuneet", eikö?


      • Eiainaniinhelppoa

        Fiksuja miehiä tässä ketjussa. Näin se vaan menee.

        Itse olen ikäistäni nuoremman näköinen mies. Se on sanottu mulle kerta toisensa jälkeen ja se, että baarissa mua lähestyy jopa yli 15 vuotta nuoremmat naiset niin ehkä kertoo jotain. Vähän bensaa liekkeihin kanssa, niin olen positiivista palautetta ulkonästä ja kropasta saava (pl. vittuilu muilta miehiltä sekä naisilta, jotka eivät oikeutetusti tunne kelpaavansa alkuunkaan), hyväntahtoinen ja pidetty tyyppi.

        Nettiä olen nyt hetken kokeillut ja tulee aika paljon seksialoitteita sekä "Nyt on hottia ruudulla ;)" tyyppisiä viestejä juurikin sen tyyppisiltä naisilta, jotka yleensä mulle livenä aukoo kännissä päätään ennen kuin ehdin päivää sanoa.

        Kirjoittaa osaan ja jaksan. Pääasiassa olen tehnyt avauksia juurikin aloittajan kaltaisille naisille. Ei kelpaa, ei tule edes vastauksia. Livenä tulee torjuntaa mielestäni ihan potentiaalisilta naisilta. Toki kaikki ei kaikista tykkää. Joskus parin kauniin varatun naisen kanssa keskustelin ongelmasta baarissa ja tuomio oli: pelimies-vaara. En ole... no vähän :D Rakastuessani ihan yhden naisen mies, mutta en mä nyt sit odotellessa itseäni säästä sellaiselle, jota ei tunnu olevan olemassa.


    • awdwqwdsaw

      Millä perusteella ap:sta pitäisi kiinnostua? En näe mitään erityistä. Siis onhan se ihan kiva, jos on hoikka ja osaa kokata (tosin mieluummin ottaisin jonkun joka syö samanlaista ruokaa kuin sellaisen joka kokkaa mutta vääränlaista) jne., mutta entä sitten? Akateemisuus on periaatteessa hyvä juttu, mutta tunnen myös akateemisia, jotka ovat todella tyhmiä. En ottaisi yhteyttä; päin vastoin, ärsyttää kun tuollaisia steriilejä vakiokaavaprofiileja on niin paljon.

      Minua on sitten turha syyttää nirsoksi. Vika ei ole siinä, että ap ei olisi tarpeeksi hyvä. Vika on siinä, että ap:ssa ei ole mitään kiinnostavaa. Se on eri asia.

    • asddf

      Mikä tässä on ogemana jos saat aloituksia ja olet saanut vastaukset omiisi.? Se on oma mokasi ja osoitus kiinostavuudestasi jose t ole osannut viedä juttua eteenpäin vaikka olet saanut kiinnostavalta mieheltä vastauksia.Eikö se itsetunto kohonnukkaan kun saat vähän aloituksia?
      Ei akateemisuus ja hoikkuus tee kiinostavas.

    • normaalikiitos

      Vääräntyyppisiltä....siinä sen itse vastasitkin. KK-nainen on snobi ja vaativa, kuka sellaista jaksaa...

    • FastFarFairy

      Varma totuus... Jos olet liian kaunis tai korkeasti koulutettu olet liian helmi, eli et totta, tai liian vaikea saavuttaa. Olen aikanaan haastatellut aiheesta n. 30 eritasoista ja koulutustaustaista miestä. Keskiverto suomalainen mies kun omaa käsittämättömän huonon itsetunnon.

      Vaihda maata, niin saat varmasti seuraa. Tai alat kulkea pk-seudun pintakiilto-mestoissa. Siellä et erotu liikaa.

    • pesunäätä

      Pirkanmaalaisesta näkökulmasta katsottuna ongelma on, että etenkin pääkaupunkiseudun akateemisilla naisilla on ihannemiehen hakualueeksi rajattu Uusimaa. Miksi akateemisten on niin vaikea muuttaa? Ja toinen on se koira tai kissa. Jos ei ole lapsia, niin miksi sitten aina pitää elukka hommata?

      • no miksi vatussa sinun sitten pitää ehdottomasti saada akateeminen nainen juuri sieltä pk-seudulta, kun lähempääkin aivan varmasti löytyisi?


      • pesunäätä

        Ihan sama mistä päin maata se akat. nainen on, mutta pk-seudulla vaan tarjontaa on huimasti enemmän ja muitakin kuin epätoivoisia opeja, joten pakko hakea sieltä mistä löytyy. Ja Pirkanmaalla on myös tässä keskustelussa esiin noussut ongelma, eli eipä ne akateemiset juuri vastaile. Hesalaiset jopa osaavat sanoa kiitos ei.


    • Itselläni on tuolla nettideitissä juurikin samanlaisia ongelmia, eli viestejä tulee yksinomaan kriteerieni ulkopuolella olevilta miehiltä, ja minulla siis on kriteereinä ainoastaan ikä, lapsettomuus, tupakointi harvoin, alkoholia kohtuudella ja liikuntaa säännöllisesti. Silti minusta tuntuvat olevan kiinnostuneita yksinomaan ne harvat miehet jotka eivät noita kriteerejä täytä.

      Miesten tähän ketjuun aloittajalle antamat vastaukset ovat aika lailla kahtiajakautuneita, eli jotkut ovat sitä mieltä että hän on epäkiinnostava ja toiset taas eivät uskalla kirjoittaa koska pitävät häntä niin korkeatasoisena.

      Koska kuitenkin näyttää siltä että ainakin tämän palstan miehistä valtaosa jättää ap:n kaltaiselle naiselle kirjoittamatta nimenomaan siksi että kuvittelee hänet nirsoksi, tyhmäksi, liian vanhaksi yms. niin tuntuisi kyllä järkevimmältä vaihtoehdolta pysyä vain passiivisena ja odotella niitä aloitteita miehiltä jotka varmuudella ovat kiinnostuneita, eikä yrittääkään itse lähestyä näitä kiukkupusseja.

      • näinseon

        Minä ja varmasti muutkin järkevät miehet jättää kirjoittamatta niin yksinkertaisesta kun ei kannata. Aloitus on jo niin vaikea tehdä mielyttäväksi että akateeminen siihen vastaisi.
        Usein tehnyt pitempiä aloituksia kuin naisen profiilikuvaus ja mitään en ole saanut takas.
        Tyhjän saa tekemättäkin.


      • onko-tämä-nirsoutta

        Minä en näe ap:n kuvailussa mitään erityistä vikaa, mutta en myöskään mitään kiinnostavaa. Nainen voi olla vaikka kuinka täydellinen, mutta ei kiinnosta, jos ei ole mitään erityistä tai yhteistä.


      • Outoa

        No sehän on hyvä asia, jos jättää kirjoittamatta siksi ettei ole yhteistä! Näin juuri pitääkin tehdä, niinhän minäkin teen. Mutta ihmettelin sitä, miksi ne miehet eivät ota yhteyttä, joiden kanssa heidän profiiliensa perusteella minulla olisi yhteistä...


      • fdsgkdfgdsfg
        Outoa kirjoitti:

        No sehän on hyvä asia, jos jättää kirjoittamatta siksi ettei ole yhteistä! Näin juuri pitääkin tehdä, niinhän minäkin teen. Mutta ihmettelin sitä, miksi ne miehet eivät ota yhteyttä, joiden kanssa heidän profiiliensa perusteella minulla olisi yhteistä...

        Ketjun aloituksen kuvauksessa ei ole mitään, minkä perusteella voisi olla kenenkään kanssa mitään yhteistä. Siinä se ongelma. Ei esim. akateemisuus ja hoikkuus ole sellaisia tekijöitä, joiden perusteella joku sopii yhteen toisen kanssa. Jotain liikuntaa harrastaa varmaan 90% ihmisistä, muttei se yhdistä ketään, ellei treenaus ole elämän keskipiste, jolloin joku proteiinipatukoiden vertailu voisi olla yhteistä ajanvietettä. Yhteistä olisi esim. se jos sinä ja joku mies harrastaisitte molemmat kenialaisten postimerkkien keräilyä. Mistä sinä tulkitset, että jollain miehellä olisi sinun kanssasi jotain yhteistä?


      • fdsgkdfgdsfg kirjoitti:

        Ketjun aloituksen kuvauksessa ei ole mitään, minkä perusteella voisi olla kenenkään kanssa mitään yhteistä. Siinä se ongelma. Ei esim. akateemisuus ja hoikkuus ole sellaisia tekijöitä, joiden perusteella joku sopii yhteen toisen kanssa. Jotain liikuntaa harrastaa varmaan 90% ihmisistä, muttei se yhdistä ketään, ellei treenaus ole elämän keskipiste, jolloin joku proteiinipatukoiden vertailu voisi olla yhteistä ajanvietettä. Yhteistä olisi esim. se jos sinä ja joku mies harrastaisitte molemmat kenialaisten postimerkkien keräilyä. Mistä sinä tulkitset, että jollain miehellä olisi sinun kanssasi jotain yhteistä?

        No mutta ei kai ketjun aloittajalla tainnut olla varsinaisena tarkoituksena että miehet tämän aloituksen perusteella hänestä kiinnostuisivat. Eiköhän nyt useimmat ihmiset siellä treffiprofiilissaan jollakin tavoin valota niitä harrastuksiaan ja muutenkin yritä avata sitä persoonaansa sen verran että siitä voisi joku jotakin kiinnostavaa löytää. Itse ainakin olen kirjoittanut profiiliini melko pitkästikin juuri tällaisia juttuja joista kuvittelisin helposti saavan kiinni ja jutun aihetta, mikäli miestäkin samantyyppiset jutut sattuisivat kiinnostamaan.

        Edelleenkään ei ole mitään velvollisuutta kirjoittaa ellei siitä naisen profiilista mitään kiinnostavaa löydy. Mutta aika kahjoa on kyllä jättää kiinnostavalle naiselle kirjoittamatta siksi että jollain hemmetin huuhaa-intuitiolla kuvittelee tietävänsä ettei nainen kuitenkaan vastaa. Itse en ainakaan ole koskaan jättänyt vastaamatta muihin kuin pervoihin tai kahjoihin viesteihin (jälkimmäinen sisältää myös selvästikin profiilia lukematta massapostatut viestit).

        Ja ainakin minun mielestäni esim. yhteiset harrastukset ja mielenkiinnon kohteet voisivat olla yhdistävä tekijä. Mutta miehet taitavat sitten ajatella täysin eri tavalla, sillä yleensä ne itseäni harrastusten puolesta kiinnostavat miehet eivät edes käy vastavierailulla profiilissani, joten turha kai näille olisikaan mitään kirjoittaa. Minuun yhteyttä ottavien miesten mielestä ainakin suhteen osapuolia yhdistävä tekijä tuntuisi olevan mahdollisimman suuri ikäero suuntaan tai toiseen, sekä täysin erilaiset elämän- ja vapaa-ajanviettotavat…


      • Outoa
        fdsgkdfgdsfg kirjoitti:

        Ketjun aloituksen kuvauksessa ei ole mitään, minkä perusteella voisi olla kenenkään kanssa mitään yhteistä. Siinä se ongelma. Ei esim. akateemisuus ja hoikkuus ole sellaisia tekijöitä, joiden perusteella joku sopii yhteen toisen kanssa. Jotain liikuntaa harrastaa varmaan 90% ihmisistä, muttei se yhdistä ketään, ellei treenaus ole elämän keskipiste, jolloin joku proteiinipatukoiden vertailu voisi olla yhteistä ajanvietettä. Yhteistä olisi esim. se jos sinä ja joku mies harrastaisitte molemmat kenialaisten postimerkkien keräilyä. Mistä sinä tulkitset, että jollain miehellä olisi sinun kanssasi jotain yhteistä?

        Ethän sä tai muutkaan tätä ketjua lukevat tiedä millainen mun profiili on.

        Olen siinä kyllä selkeästi kertonut omista luonteenpiirteistäni ja harrastuksistani sekä mistä tykkään yms. Ei se ole tyhjä eikä ole tarkoitus, että kukaan arvioi minun tekemäni aloituksen perusteella olenko kiinnostava vai ei.


      • poiiyrrr

        Te kaksi saatatta olla tuhansien naisten seassa poikkeus.
        Itse en ole tehnyt moneen kuukauteen aloitetta ja en tee tulevaisuudessakaan. Vaikka olkoon kuinka kiintoisa profiili ja kaikki täsmäävät, niin en tee
        Minulla on profiili jossa kerron harrastuksista, vapaa-ajastani, ja elämäntyylistäni. Tein aloituksia naisille joiden kanssa oli paljon yhteistä ja sovittiin kriteereihin.
        Niin harva vastas että en voi edes käsittää mitä naiset etsii. Vastaussuhde oli 1/30.
        Minä luulen että melkein kaikilla tosissaan kumppania etsivillä miehillä on samat kokemukset ja siksi eivät yritä.


      • poiiyrrr kirjoitti:

        Te kaksi saatatta olla tuhansien naisten seassa poikkeus.
        Itse en ole tehnyt moneen kuukauteen aloitetta ja en tee tulevaisuudessakaan. Vaikka olkoon kuinka kiintoisa profiili ja kaikki täsmäävät, niin en tee
        Minulla on profiili jossa kerron harrastuksista, vapaa-ajastani, ja elämäntyylistäni. Tein aloituksia naisille joiden kanssa oli paljon yhteistä ja sovittiin kriteereihin.
        Niin harva vastas että en voi edes käsittää mitä naiset etsii. Vastaussuhde oli 1/30.
        Minä luulen että melkein kaikilla tosissaan kumppania etsivillä miehillä on samat kokemukset ja siksi eivät yritä.

        No minähän en oikeasti voi tietää että mitä muiden akateemisten naisten päässä liikkuu jos eivät vastaa, mutta erikoiseltahan tuo kuulostaa jos vastausprosentti on noinkin pieni. Kannattaa tosiaan vähän tuumata että onko se avausviesti sellainen ettei se vaikuta massapostaukselta, sillä voivathan naisetkin joskus erehtyä ihan aitoa kiinnostuksen osoitusta spämmäykseksi luulemaan. Tokihan nyt samaa viestipohjaa voi käyttää useammalekin kirjoittaessa, mutta kannattaa lukea se naisen profiili huolella ja vaikka poimia siitä jotain lisäjuttuja/kysymyksiä viestiinsä, jotta se vaikuttaisi ihan ajatuksella tehdyltä ja juuri kyseiselle naiselle osoitetulta.

        Niinpä. Tuntuu että nimenomaan ne oikeasti kumppania hakevat miehet ovatkin kaikki jo lakanneet yrittämästä ja jäljellä ovat vain ne joka ikiseltä naiselta pimppaa vonkaavat spämmibotit. Harmi vain etten itse ehtinyt tähän nettideittailuun mukaan vielä siinä vaiheessa kun tämä edes jollain tasolla toimi.


      • 35mies

        Se on sitä tasa-arvoa kun emme enää tee aloitteita. Aloituksen teen ainoastaan silloin kun huomaan juuri tehdyn profiilin.
        Sen verran minulla on itsekunnioitusta etten rupea pönkittämään yhdenkään naisen egoa aloituksillani. Kun ei saa edes kiitos ei kiitos vastausta nyky naisilta. Olen saanut sellaisen käsityksen koko touhusta ettei siellä yksikään nainan etsi mitään vaan testaavat markkina arvoa.
        On mukava huomata että muutkin arvonsa tuntevat miehet ei tee enää aloitteita.


      • 35mies kirjoitti:

        Se on sitä tasa-arvoa kun emme enää tee aloitteita. Aloituksen teen ainoastaan silloin kun huomaan juuri tehdyn profiilin.
        Sen verran minulla on itsekunnioitusta etten rupea pönkittämään yhdenkään naisen egoa aloituksillani. Kun ei saa edes kiitos ei kiitos vastausta nyky naisilta. Olen saanut sellaisen käsityksen koko touhusta ettei siellä yksikään nainan etsi mitään vaan testaavat markkina arvoa.
        On mukava huomata että muutkin arvonsa tuntevat miehet ei tee enää aloitteita.

        Vai niin. Eli epäkiinnostuneiden ja nössöjen paskahousujen lisäksi näistä passiivisista miehistä löytyy myös teitä väsymättömiä tasa-arvon sotureita. Ja aktiiviset miehet taas ovat kaikki kehitysvammaisia tai ainakin yli 10 vuotta itseäni nuorempia/vanhempia. Ehkäpä tosiaan pitäisi lopettaa tämä ajanhaaskaus netissä ja siirtyä sinne baariin, josko sieltä löytyisi edes jokunen normaalimpi mies.


      • hjjjj

        Miksi et itse tee aloitteita?


      • hjjjj kirjoitti:

        Miksi et itse tee aloitteita?

        Kuten tässäkin ketjussa on nähty, suurinta osaa miehistä ei edes kiinnosta akateeminen nainen ja aika paljon on myös näitä itseään tasa-arvon kannattajiksi kutsuvia, jotka siis todellisuudessa ovat sitä mieltä että nyt on naisten vuoro tehdä kaikki miesten hommat aloitteenteosta metsänraivaukseen, enkä sellaista miestä itselleni haluaisi. Netissä on siis vain kourallinen miehiä jotka sekä olisivat kiinnostuneita tutustumaan minuun että omasta mielestäni parisuhdemateriaalia, ja näiden löytäminen on kuin neulan etsimistä heinäsuovasta.

        Baarissa on se hyvä puoli ettei siellä tarvitse kertoa heti olevansa pitkälle koulutettu, mikä ainakin eliminoi sen että mies jo ennen ensimmäisenkään sanan vaihtoa alkaisi kehittelemään päässään kaikenlaisia syitä miksi minuun ei kannata yrittääkään tutustua.


      • fghhjkk

        Te naiset itse teette siitä akateemisuudesta numeron. Miehiä kiinostaa akateeminen nainen yhtälailla kuin muutkin naiset. Mutta se akateemisuus ei tee sitä naista kiinostavaksi vaan ne muut jutut. Täälläkin miehet on todenneet vaan sen että naisen akateemiset naiset eivät yleensä vastaa normaali miesten viesteihin ja siksi on niin turhaa ja masentavaa tehdä aloitteita.
        Minä kunnioitan sitä jos joku on lukenut ja sillä luonut tai ytittänyt luoda parempaa elämää...
        mutta siitä en pidä kun ne jalat ei kestä maassa kun ne paperit on kourassa.
        Minun mielestäni stellaria81 ja aloittaja vaikuttaa hyviltä naisilta ja teillä on varmasti vientiä jos te vaan tekisitte itse niitä aloitteita .
        Minä olen ihan tavismies ja sen verran olen aloitteita tehnyt että tiedän minkälainen nainen vastaa takas.


    • tavismies35

      Suurin osa haluaa seksiseuraa joten eivät usko että olet panon perässä. Loput n 3% miehistä ovat liian rumia että kelpaisivat naisille. Tuksin on mistään ammatista kyse vaan naisille ei vaan kelpaa tavalliset miehet vaikka suurin osa naisista on taviksia. Naiset etsii jotain hollywood hurmuria aina.

    • Oletko_Täydellinen

      Nainen? Kova suorittamaan? Urakeskeinen? Vaativa? Liian uhkaava :(
      Madalla rimaa, niin haaveesi toteutuvat. Miksi mainostat koulutustasi?
      Etkä enemmänkin myisi omaa persoonaasi? En minä ainakaan ole kiinnostunut
      ihmisen koulutuksesta, enkä statuksesta, vaan ihmisestä itsestään.

    • jepppi

      Näin Helka kyselisi jos olisit mies:
      Mitä kiinostavaa sinussa on? Onko hoikka, kaunis, akateeminen kiinostava? Mitä kiinostavaa muka koulutuksessa on?
      Ehkä sinun pitää tyytyä tasoiseesi seuraan. Vaikutat kaupunkilaiselta ja onko sinulla noin suppeat piirit kun kaikki tuttavasi on varattuja?

    • veikkausta

      Todennäköisesti kiinnostaisit minua noilla perustiedoilla ja ehkä lähestyisinikin, mutta kokemus on osoittanut että harva kaltaisesi nainen vastaa takaisin, joten viestittely sinäänsä on hieman turhauttavaa. Ehkä olen sitten se TÄYSIN SOPIMATON useimmille naisille, vaikka en sitä hahmotakkaan. Olen siis kolmekymppinen, pääkaupunkiseudulla asuva, liikunnallinen ja myös sen näköinen kundi. Koulutus tosin on vain AMK- Mutta ihan hyvin olen duunissani pärjännyt ja jopa tykännyt siitä.

      Vaikea tuohon on sinun kohdallasi mitään arviota antaa, kuin että sinut nähdään liian "korkea tasoisena" että ei edes uskalleta yrittää. Ja kuvattomuus karsii paljon lähestyjiä. Tee siis vain itse aloitteita mieleisillesi, niin varmasti rupee vienitä löytymään. Kun ukot voivat saada vähän toivoa siitä, että haluat heihin tutustua. Tsemppiä etsintään.

      • veikkausta

        Ai niin siellä oli kriteerinä "itseä pidempi" Pitkällä likallahan se saattaa vaikuttaa sopivien löytämiseen, koska yleensä naisilla itseä pidempi tarkoittaa vähintään 10cm pidempää. En toki tiedä onko asia näin, mutta monien tuntemieni naisten kohdalla tahtoo aina mennä niin. :D Jos on alle 10cm pidempi, niin ne mielletään saman pituisiksi. Ja ei tuosta käynyt ilmi kuinka pitkä itse olet. Mutta tsemppiä nyt tosiaan etsintään ja sitä omaa aktiivisuutta peliin. Hyvinhän sulle viestejä tulee, jos vertaa ns. vastapuolen näkökulmaan.


      • Outoa

        Kiitos! Kyllä se 10 senttiä pidempi on minullakin se toive... mutta ei mikään poissulku-kriteeri tietenkään. Me naiset tykätään monesti käyttää korkoja ja toisaalta haluttaisiin olla vähän pienempiä kuin miehet, myös korkoinemme.

        Ehkä tuo pituus naisille on vähän sama juttu kuin hoikkuus miehille. Naiset haluaa mielellään pitkän miehen, miehet taas hoikan naisen?


      • veikkausta
        Outoa kirjoitti:

        Kiitos! Kyllä se 10 senttiä pidempi on minullakin se toive... mutta ei mikään poissulku-kriteeri tietenkään. Me naiset tykätään monesti käyttää korkoja ja toisaalta haluttaisiin olla vähän pienempiä kuin miehet, myös korkoinemme.

        Ehkä tuo pituus naisille on vähän sama juttu kuin hoikkuus miehille. Naiset haluaa mielellään pitkän miehen, miehet taas hoikan naisen?

        "Ehkä tuo pituus naisille on vähän sama juttu kuin hoikkuus miehille. Naiset haluaa mielellään pitkän miehen, miehet taas hoikan naisen?"

        Ehkä vähän saman suuntaisesti se menee. Tosin makuja on onneksi monia, ja suurimmalle osalle ne ei tosiaan ole mitään kynnyskysymyksiä jos muuten natsaa kivasti. Entinen tyttöystäväni oli hieman pidempi itseäni, ja korkojen kera hän on aika näyttävä näky. Tykkäsin kovasti. Tosin tykkäsin tietenkin muutenkin, mutta ei se pituus ainakaan häirinnyt minua. Silti huomaan yleensä preferoivani itsekkin itseäni lyhyempiä naisia noin yleisellä tasolla.


    • ruunari

      Itse jättäisin noi tän päivän juppi-neidit väliin,tuntuu että niillä ei ole käsitystä normaalista elämästä vaan viinipullon täytyy maksaa enemän kuin duunarin lounas(no siihen ei paljon vaadita)mutta kuitenkin ihminen joka jo tekstissään pitää itseään niin vitun täydellisenä että ei mahdu ku tila-autoon egonsa kanssa saa mun puolesta vaikka hukkua vesisateella.

    • dggh

      Olen pari vuotta ollut treffisivuilla ja ensimmäisenä katson koulutuksen.
      Jätän suosiolla aloitteen tekemättä jos nainen akateeminen tai opiskelija. Yleensä he eivät vastaa, tai jos vastaavat ,silloin kohtelevat ylimielisen töykeästi.

    • nailla.mennaan

      Koulutettujen naisten suurin vika on se koulutuksella masturbointi :(

    • akat.ei-sinkku

      Jos aloittaja ei vielä paennut katkeroituneiden sinkkumiesten vyörytystä niin pari vinkkiä voisin antaa. Sanoisin että itse olin pari vuotta sitten aika lähellä sitä mitä nyt haet. Paljon voi haaskata aikaansa tekemällä vääriä asioita ja itsensä voi saada jopa totaaliseen nettideittijumiin. Ihan ensin nyt on kuitenkin tärkeintä, että et välitä noista paristakymmenestä yllä olevasta viestistä. Ne eivät ole sellaisilta miehiltä joita sinä etsit tai jotka oikeasti kuvittelevat sinut saavansa.

      Saanko kysyä, että miten nuo omat aloitteesi etenivät jos ensireaktio miehiltä oli kuitenkin positiivinen?

      • akat.ei-sinkku

        Ja heti lisäyksenä vastaus otsikon kysymykseen. Ei, akateemisuutesi ei ole ongelma. Se ei vaan ole mikään suuri houkutinkaan. Se voi pelottaa joitakin miehiä, mutta luultavasti ei niitä, joita etsit. Sen sijaan jos olet kovin urasuuntautunut, voi siitä tulla ongelmakin. Lähinnä tarkoitan sitä, että jos olet aina menossa eikä sinulla ole edes tapailun alkuvaiheessa omistaa uudelle tuttavuudelle runsaasti aikaa, ei hommasta luultavasti mitään kehitykään.


      • Outoa

        Kiitos vastauksesta!
        Sitä minä täältä vähän kyselinkin, että onko se akateemisuus sellainen asia, joka karkoittaa kivoja miehiä pois... ja osittain selvisi että näin onkin heidän saamansa aiemman tylyn kohtelun takia. Harmi, mutta toisaalta kyllähän sen ymmärtää että jokaiset pakit tekee aremmaksi ja kyynisemmäksi. Se on tietysti tosi harmillista jos miehet eivät uskalla laittaa jollekkin viestiä koska tämä vaikuttaa liian täydelliseltä.

        Urakeskeisyyden uskon olevan este, mutten sitä itse ole, ja olen kyllä ilmoituksessani yrittänyt tuoda esille juuri niitä asioita (harrastukset) ja luonteenpiirteet, jotka ovat tärkeämpiä (empaattisuus, iloisuus, joustavuus jne.).

        Sitten vastaus tohon sun kysymykseen. Toinen noista miehistä ei uskaltanut laittaa lopulta kuvaansa (vaikka lähetin omani ensin ja hän kehui sen maasta taivaaseen), meni pupu pöksyyn ehkä, enkä mä halua tavata jos en ole nähnyt kuvaa. Toisen kanssa käytiin kahvilla mutta kiinnostus ei mulla riittänyt sen pidemmälle, ei vaan huumori eikä ulkoinenkaan olemus kohdannut ollenkaan vaikka kuvan perusteella mies oli ihan ok enkä halua blokata ketään pelkän kuvan perusteella jos se nyt ihan ok on.


      • akat.ei-sinkku
        Outoa kirjoitti:

        Kiitos vastauksesta!
        Sitä minä täältä vähän kyselinkin, että onko se akateemisuus sellainen asia, joka karkoittaa kivoja miehiä pois... ja osittain selvisi että näin onkin heidän saamansa aiemman tylyn kohtelun takia. Harmi, mutta toisaalta kyllähän sen ymmärtää että jokaiset pakit tekee aremmaksi ja kyynisemmäksi. Se on tietysti tosi harmillista jos miehet eivät uskalla laittaa jollekkin viestiä koska tämä vaikuttaa liian täydelliseltä.

        Urakeskeisyyden uskon olevan este, mutten sitä itse ole, ja olen kyllä ilmoituksessani yrittänyt tuoda esille juuri niitä asioita (harrastukset) ja luonteenpiirteet, jotka ovat tärkeämpiä (empaattisuus, iloisuus, joustavuus jne.).

        Sitten vastaus tohon sun kysymykseen. Toinen noista miehistä ei uskaltanut laittaa lopulta kuvaansa (vaikka lähetin omani ensin ja hän kehui sen maasta taivaaseen), meni pupu pöksyyn ehkä, enkä mä halua tavata jos en ole nähnyt kuvaa. Toisen kanssa käytiin kahvilla mutta kiinnostus ei mulla riittänyt sen pidemmälle, ei vaan huumori eikä ulkoinenkaan olemus kohdannut ollenkaan vaikka kuvan perusteella mies oli ihan ok enkä halua blokata ketään pelkän kuvan perusteella jos se nyt ihan ok on.

        Sulla on sen verran vähän vasta hommaa takana että enpä oikein vielä tiedä että mitä muuta sanoisi kuin että jatka mielenkiintoisten tyyppien itse lähestymistä. Ilman kuvaa et ehkä saa niiltä viestejä jotka itseäsi kiinnostaa, kuvalla taas voi olla aika kova suodattaminen roskapostin seasta löytää ne kiinnostavat.

        Kuulostaa jotenkin niin tutulta tuo että oli kaikki kohdalla ennakkoon ja kuva hyvä mutta sitten treffeillä juotiin kahvia ja kipinät ei sinkoilleet. Itselleni ensimmäinen päätös oli että annan naisten tehdä netissä aloitteen (minua kiusasi sekin jos puolet lähestymistäni eivät vastanneet mitään) kun niitä aloitteita kerran tuli ja toinen päätös on että ei yhtään kahvittelutreffejä. Huomasin aika nopeasti, että itse en yksinkertaisesti kykene ihastumaan tai edes vakavammin kiinnostumaan arkisella kahvikupposella.


      • Perheenisa-.68
        Outoa kirjoitti:

        Kiitos vastauksesta!
        Sitä minä täältä vähän kyselinkin, että onko se akateemisuus sellainen asia, joka karkoittaa kivoja miehiä pois... ja osittain selvisi että näin onkin heidän saamansa aiemman tylyn kohtelun takia. Harmi, mutta toisaalta kyllähän sen ymmärtää että jokaiset pakit tekee aremmaksi ja kyynisemmäksi. Se on tietysti tosi harmillista jos miehet eivät uskalla laittaa jollekkin viestiä koska tämä vaikuttaa liian täydelliseltä.

        Urakeskeisyyden uskon olevan este, mutten sitä itse ole, ja olen kyllä ilmoituksessani yrittänyt tuoda esille juuri niitä asioita (harrastukset) ja luonteenpiirteet, jotka ovat tärkeämpiä (empaattisuus, iloisuus, joustavuus jne.).

        Sitten vastaus tohon sun kysymykseen. Toinen noista miehistä ei uskaltanut laittaa lopulta kuvaansa (vaikka lähetin omani ensin ja hän kehui sen maasta taivaaseen), meni pupu pöksyyn ehkä, enkä mä halua tavata jos en ole nähnyt kuvaa. Toisen kanssa käytiin kahvilla mutta kiinnostus ei mulla riittänyt sen pidemmälle, ei vaan huumori eikä ulkoinenkaan olemus kohdannut ollenkaan vaikka kuvan perusteella mies oli ihan ok enkä halua blokata ketään pelkän kuvan perusteella jos se nyt ihan ok on.

        Hei "Outoa" oikeasti... WTF???

        Ongelmasihan näyttäisi olevan se, että todennäköisesti nuorena & kokemattomana ihmisenä olet tehnyt akateemisuudesta todella suuren jutun itsellesi. Et siis tajua sitä, että tässä maailmassa ne todelliset ihmiset ei arvosta toisia perustuen akateemisiin eikä lopulta myöskään rahan tekemisen meriitteihin pätkän vertaa. Todellisia ihmisiä.. jotka siis voi olla kouluttamaton metalli-alan yrittäjä vain 450.000e vuosituloilla, tai kuin minä vain 150.000e vuodessa tienaavana 40MEUR firman yrittäjänä, innovaattorina & freelance-valokuvaajana joka surffaa maailmalla 2kk joka vuosi... tai tuohon päälle tuntemani Diplomi-insinööri -innovaattori joka surffaa elämää eteenpäin 1.25 miljoonaa/vuosi pääomatuloillaan kunnes henki lähtee...

        Niin oikeasti luuletko, että näitä... meitä kiinnostaa pätkän vertaa jonkun elämänsä "akateemisuuteen & uraherkkyyteen" pohjaavan ihmisen ambitiot?? No ei pätkääkään. Palkkaisin sinut, jos lähtisit 12 kk retkelle maailman ympäri surffaamaan, asumaan teltassa intiassa ja niin edelleen.

        Eli koita nyt hyvä ihminen ymmärtää, että joku hemmetin akateeminen loppututkinto... oli se sitten maisteri, lisensiaatti tai vaikka tohtori... (palkoillani on muutama kutakin) ei ole mitään hemmetin merkitystä tässä maailmassa. Hienoa, että olet opiskellut ja saanut paperin käteen... mutta, älä nyt ihmeessä ala itseäsi luokittamaan joksikin ihmeen übermenschiksi... kun et olet sitä, Olet täällä, et kympin uutisissa.

        Tämä maailma alkaa kohta arvostamaan isoja persoonia eikä vain jotain akateemisia pikkurobotteja jotka haluaa kiivetä sen pikku kasan päällimmäiseksi.


      • Outoa
        Perheenisa-.68 kirjoitti:

        Hei "Outoa" oikeasti... WTF???

        Ongelmasihan näyttäisi olevan se, että todennäköisesti nuorena & kokemattomana ihmisenä olet tehnyt akateemisuudesta todella suuren jutun itsellesi. Et siis tajua sitä, että tässä maailmassa ne todelliset ihmiset ei arvosta toisia perustuen akateemisiin eikä lopulta myöskään rahan tekemisen meriitteihin pätkän vertaa. Todellisia ihmisiä.. jotka siis voi olla kouluttamaton metalli-alan yrittäjä vain 450.000e vuosituloilla, tai kuin minä vain 150.000e vuodessa tienaavana 40MEUR firman yrittäjänä, innovaattorina & freelance-valokuvaajana joka surffaa maailmalla 2kk joka vuosi... tai tuohon päälle tuntemani Diplomi-insinööri -innovaattori joka surffaa elämää eteenpäin 1.25 miljoonaa/vuosi pääomatuloillaan kunnes henki lähtee...

        Niin oikeasti luuletko, että näitä... meitä kiinnostaa pätkän vertaa jonkun elämänsä "akateemisuuteen & uraherkkyyteen" pohjaavan ihmisen ambitiot?? No ei pätkääkään. Palkkaisin sinut, jos lähtisit 12 kk retkelle maailman ympäri surffaamaan, asumaan teltassa intiassa ja niin edelleen.

        Eli koita nyt hyvä ihminen ymmärtää, että joku hemmetin akateeminen loppututkinto... oli se sitten maisteri, lisensiaatti tai vaikka tohtori... (palkoillani on muutama kutakin) ei ole mitään hemmetin merkitystä tässä maailmassa. Hienoa, että olet opiskellut ja saanut paperin käteen... mutta, älä nyt ihmeessä ala itseäsi luokittamaan joksikin ihmeen übermenschiksi... kun et olet sitä, Olet täällä, et kympin uutisissa.

        Tämä maailma alkaa kohta arvostamaan isoja persoonia eikä vain jotain akateemisia pikkurobotteja jotka haluaa kiivetä sen pikku kasan päällimmäiseksi.

        Hei perheenisä,

        en ole tehnyt loppututkinnosta mitään numeroa itselleni enkä muillekkaan. Kyllä profiili-tekstini kuvaus liittyy kaikkeen muuhun, siihen oikeasti tärkeään, ei todellakaan koulutukseen. En ole ura-keskeinen, kuten olen jo aiemmin sanonutkin, enkä ole siitä sanallakaan maininnut profiilissani, enkä tässä keskustelussakaan.

        Jostain syystä täällä ei kai jakseta lukea kunnolla, vaan tartutaan epäolennaisuuksiin ja raivotaan naama punaisena sen jälkeen ihan eri asiasta. Mä en ymmärrä miksi luettelet palkkoja tai keitä sinulla on töissä tuossa, ei kuulostanut kovin kypsältä vastaukselta.

        Koulutustasohan on kysytty esim. suomi24.fi:n treffi-profiilissa, sen enempää sitä ei tarvitse tuoda esiin. Ihmettelyni alunperin koski vain sitä, että kannattaako se jättää merkitsemättä kokonaan, jos se pelottaa osan kivoja miehiä pois, ja ilmeisesti pelottaa vastausten perusteella heidän aiempien tylyjen kokemustensa takia.

        Itsekään en arvostele enkä rankkaa ketään koulutuksen perusteella, mutta en myöskään palkkapussin kuten luulet. Sinusta ei vastauksesi perusteella kovin kypsää ja fiksua kuvaa saa, tuollaiset tuloillaan ja asemallaan mahtailevat yritän kiertää mahdollisimman kaukaa!


      • yhbggg

        Melko selkeästi olet ilmaissut koulutuksesi ja sen että olet piiiiiitkään opiskellut myös siitä että sulhasenkin olis pitänyt opiskella.
        Ihmettelen sinun päättelykykyä ja epäilen että koulun käyntisi on mennyt hukkaa kun arvioit perheenisän kypsyyttä ja fiksuutta. Hänellä voi olla jo enemmä sitä elämänkokemusta kuin sinulla tulee olemaan.


      • 118
        Perheenisa-.68 kirjoitti:

        Hei "Outoa" oikeasti... WTF???

        Ongelmasihan näyttäisi olevan se, että todennäköisesti nuorena & kokemattomana ihmisenä olet tehnyt akateemisuudesta todella suuren jutun itsellesi. Et siis tajua sitä, että tässä maailmassa ne todelliset ihmiset ei arvosta toisia perustuen akateemisiin eikä lopulta myöskään rahan tekemisen meriitteihin pätkän vertaa. Todellisia ihmisiä.. jotka siis voi olla kouluttamaton metalli-alan yrittäjä vain 450.000e vuosituloilla, tai kuin minä vain 150.000e vuodessa tienaavana 40MEUR firman yrittäjänä, innovaattorina & freelance-valokuvaajana joka surffaa maailmalla 2kk joka vuosi... tai tuohon päälle tuntemani Diplomi-insinööri -innovaattori joka surffaa elämää eteenpäin 1.25 miljoonaa/vuosi pääomatuloillaan kunnes henki lähtee...

        Niin oikeasti luuletko, että näitä... meitä kiinnostaa pätkän vertaa jonkun elämänsä "akateemisuuteen & uraherkkyyteen" pohjaavan ihmisen ambitiot?? No ei pätkääkään. Palkkaisin sinut, jos lähtisit 12 kk retkelle maailman ympäri surffaamaan, asumaan teltassa intiassa ja niin edelleen.

        Eli koita nyt hyvä ihminen ymmärtää, että joku hemmetin akateeminen loppututkinto... oli se sitten maisteri, lisensiaatti tai vaikka tohtori... (palkoillani on muutama kutakin) ei ole mitään hemmetin merkitystä tässä maailmassa. Hienoa, että olet opiskellut ja saanut paperin käteen... mutta, älä nyt ihmeessä ala itseäsi luokittamaan joksikin ihmeen übermenschiksi... kun et olet sitä, Olet täällä, et kympin uutisissa.

        Tämä maailma alkaa kohta arvostamaan isoja persoonia eikä vain jotain akateemisia pikkurobotteja jotka haluaa kiivetä sen pikku kasan päällimmäiseksi.

        Mitenkähän "Perheenisa-.68":sta on voinut tulla perheenisä, kun se on noin mulkku? Vai onko siitä tullut mulkku vasta jälkeenpäin? Miten helkkarissa se voi ylipäätään lueskella näitä Suomi24-palstoja ja vielä kirjoitellakin tänne, kun se on noin rikas ja menestynyt? Luulisi, että sillä on parempaakin tekemistä, voisi vaikka laskeskella rahojaan tai alaisiaan tai istua vain nautiskelemaan omasta erinomaisuudestaan.


      • 416
        yhbggg kirjoitti:

        Melko selkeästi olet ilmaissut koulutuksesi ja sen että olet piiiiiitkään opiskellut myös siitä että sulhasenkin olis pitänyt opiskella.
        Ihmettelen sinun päättelykykyä ja epäilen että koulun käyntisi on mennyt hukkaa kun arvioit perheenisän kypsyyttä ja fiksuutta. Hänellä voi olla jo enemmä sitä elämänkokemusta kuin sinulla tulee olemaan.

        Rahalla leveily antaa ihmisestä joka tapauksessa sivistymättömän ja moukkamaisen kuvan. Eikä elämänkokemus ole mikään itseisarvo, jos ei ole oppinut muuta kuin ylimielisyyttä niin siinä on elämänkoulu mennyt kyllä hukkaan.


    • Tässä_se_menee_pieleen

      Akateemisuus ei häiritse. Urheilu häiritsee ja matkustelunkin olen jo jättäyt muille. Ihannemiehesi on selvästi erään Rolexander Stubidon mukainen ja minä en ole ollenkaan hänen tapaisensa mitä en osaa pitää haittana, pikemminkin päinvastoin.

    • Rumis

      Mitä kauniimpana itseäsi pidät kun listaat tuossa sporttisuudet, hoikkuudet yms niin sitä varmemmin sinulle ei edes ne tavalliset miehetkään viestiä laita koska kauneus tuo aina ominaisuutena ylimielisyyden ja ilkeyden etenkin niitä lähestyviä kohtaan. Jos haet ihan tavallisena naisena ihan tavallista miestä niin varmasti löydät jonkun ja olethan nytkin saanut viestejä joten mikä on ongelma? Liian suuri valinnanvara sokaisee vai nirsous ylipäätään? Arvaa miltä tuntuu olla miehenä nettideiteillä? Nimimerkillä kuus vuotta deittailua takana ja kukaan ei kiinnostu joten on kuule huima ero sinuunkin verrattuna joka sentään saa päivittäin viestejä.
      Itse olen ihan tavallinen hyvä tuloinen ikänsä töitä tehnyt mies jolla hyviä liikunnallisia harrastuksia sekä terveys erinomaisessa kunnossa ja mainitaan nyt se kaikkia kiinnostavakin kriteeri eli 180 on pituutta ja painoakin 83kg eli ihan normaali mitoissa ja hieman jopa lihaksikkuutta omaava kuin hoikka olen. On ystäväpiiriä, omistusasuntoa yms velatonta elämää ja mikä on ollut tulos nettitreffeillä. Ei yhtään mikään. Mulla on kattava profiili jossa huumoriakaan ei ole unohdettu, tuoreita kokovartalo kuvia, oikeinkirjoitus kondiksessa ja haenkin ihan vaan tavallista ikäistäni -5v naista samalta asuinalueelta ja kun tein aloituksia laitoin viestiä vain naisille joiden kriteereihin sovin. Koskaan en saanut vastauksia takas. Tämä aikaansai sen että enään en lähetä kenellekään avauksia sillä mikään ei ole turhauttavampaa kuin se että näet vaivaa kirjoittaessasi naiselle henkoht viesti ja kun en kuitenkaan halunnut viestiä jättää edes muutamaan riviin ja kun et mitään saanut koskaan takas oli aivan sama olla tekemättä enään avauksia. Nyt olen enään palstalla vaan näytillä. Saa kirjoittaa jos kiinnostaa ja kuten arvata saattaa ketään ei kiinnosta edelleenkään. Profiiliini olen kirjoittanut että avauksia en lähetä koska niillä ei ole koskaan ollut mitään vastakaikua että turha odottaa aloitteellisuutta. Jos mä kiinnostaisin jotakuta ja hän sentakia jättää avauksen tekemättä kun se kuuluisi muka miehelle niin sitten emme tapaa. Todennäköisesti en silloinkaan edes kiinnosta sillä kukaan tuskin jättää lähestymättä henkilöä joka oikeasti kiinnostaa.
      Tässä syitä minun osaltani miksi en lähesty enään ketään. Valitettavasti en voi sanoa muuta kuin se että syyttäkää itseänne ja käytöstänne kun saatte hyvin monet miehet palstalla vain passiivisiksi hengailijoiksi.

      • akat.ei-sinkku

        Suolaat vain itsesi tuolla maininnalla kuinka et ota yhteyttä itse. Miksi korostaa sitä että ei ole herättänyt niiden naisten mielenkiintoa joista itse on ollut kiinnostunut? Sitä ei tarvitse tuoda esiin, kyllä naiset muutenkin ottavat yhteyttä jos ovat ottaakseen.


      • katkera-jääräkö

        "Profiiliini olen kirjoittanut että avauksia en lähetä koska niillä ei ole koskaan ollut mitään vastakaikua että turha odottaa aloitteellisuutta."

        Mun kohdalla tämä aiheuttas ainakin sen etten taatusti ottais yhteyttä, vaikka muuten ois kuinka kiinnostava profiili. Miehen alotekyvyttömyys on kyllä pahimpien turn-offien kärkisijoilla.


      • Kirjanpainaja1
        katkera-jääräkö kirjoitti:

        "Profiiliini olen kirjoittanut että avauksia en lähetä koska niillä ei ole koskaan ollut mitään vastakaikua että turha odottaa aloitteellisuutta."

        Mun kohdalla tämä aiheuttas ainakin sen etten taatusti ottais yhteyttä, vaikka muuten ois kuinka kiinnostava profiili. Miehen alotekyvyttömyys on kyllä pahimpien turn-offien kärkisijoilla.

        No mitä pahempaa vaikutusta sillä voi olla, jos ei muutenkaan koskaan saa avauksia? Tuo on vaan taas sitä turhaa niuhotusta ja ylpeyttä kääntää veistä haavassa. Parempihan se on ilmoittaa, että ei tee avauksia jos toiset niitä odottaa. Mulle on aivan ykshailee joku sanaparsi tai tiukka kriteeri joka on mainittu, jos henkilö muuten vaikuttaa kiinnostavalta.


      • akat.ei-sinkku

        "No mitä pahempaa vaikutusta sillä voi olla, jos ei muutenkaan koskaan saa avauksia?"

        Alkuperäinen kirjoittaja valitti että hän ei saanut vastauksia. Sitten hän lopetti, lisäsi tuon profiiliinsa ja jäi odottamaan naisten avauksia. Ei varmasti saa niitä niin kauan kuin tuo tekstin pätkä on profiilissa.

        Surkeus, itseääli ja säälittävyys ovat ihan ykkösluokan turn offeja naisille.


      • Rumis
        akat.ei-sinkku kirjoitti:

        "No mitä pahempaa vaikutusta sillä voi olla, jos ei muutenkaan koskaan saa avauksia?"

        Alkuperäinen kirjoittaja valitti että hän ei saanut vastauksia. Sitten hän lopetti, lisäsi tuon profiiliinsa ja jäi odottamaan naisten avauksia. Ei varmasti saa niitä niin kauan kuin tuo tekstin pätkä on profiilissa.

        Surkeus, itseääli ja säälittävyys ovat ihan ykkösluokan turn offeja naisille.

        On aivan sama vaikka sitä surkeutta ja itsesääliä ei profiilissani ole ollutkaan ennen tuota lausetta. Vastauksia ei ole tullut iloiseen ja ystävälliseenkään profiiliin vuosiin joten ei tuolla lauseella ole sen kummempaa vaikutusta. Yhtälailla profiilini pölyyntyy siellä turhana mutta lisäsinpähän tuon tekstin jos joku täysin ihmeellinen, outo, poikkeus ja maailman kymmenes ihme päättäisikin olla minusta kiinnostunut niin eipä tarvi odottaa viestiä sen kuin vain lähettää. Mulle riittää että mä olen muussa elämässäni pärjäävä ja onnellinen. Naisille mun naama on jo pelkkä turn off joten tekstissäni on sama lukeeko siellä yhtään mitään tai romaani. Vastauksia en koskaan ole saanut. On se helppoa naisena luetella toisille turnoffeja kun sen vaan valkkaa parhaampia päältä.
        Jos minä olen teille yks turnoffi niin voitte olla varmoja että en kannata tasa arvoa missään suhteessa. Tulkoon vaikka islamin parisuhde lait maahamme niin eiköhän teillekin ala silloin miehen arvo nousemaan kun nyt vaan naureskellaan ja pilkataan huonompi osaisia ja rumia. Palkkaerotkin voisi nousta entisestään sukupuolten kesken. Siinä tekstistä sitten vapaasti lainaamaan mieleisiään lauseita/asioita mihin tarttua teidän pikku femakoiden miesviha nillityksiin.


      • lapinnoita2015

        Tuo on ihan höpön löpöä, että naiset valitsevat parhaat päältä ja homma olisi muka niin hirveen helppoa. Aloittajan kaltaisessa tilanteessa olen itsekin, sillä lisäyksellä, että olen pyörinyt deitissä jo useamman vuoden. Tuntuu, että koulutetut, siistit, mukavat miehet ovat täällä "kiven alla", kun taas samoilla spekseillä meitä naisia riittää kummasti. Onko se vaan niin, että n.30v, koulutetut ja itsestään huolehtivat naiset eivät ole kovassahuudossa täällä netti deittien syövereissä..?


      • akat.ei-sinkku
        lapinnoita2015 kirjoitti:

        Tuo on ihan höpön löpöä, että naiset valitsevat parhaat päältä ja homma olisi muka niin hirveen helppoa. Aloittajan kaltaisessa tilanteessa olen itsekin, sillä lisäyksellä, että olen pyörinyt deitissä jo useamman vuoden. Tuntuu, että koulutetut, siistit, mukavat miehet ovat täällä "kiven alla", kun taas samoilla spekseillä meitä naisia riittää kummasti. Onko se vaan niin, että n.30v, koulutetut ja itsestään huolehtivat naiset eivät ole kovassahuudossa täällä netti deittien syövereissä..?

        Joku täällä jankkaa kaikissa keskusteluissa kuinka nettideittailu on pinnallista puuhaa ja niinhän se oikeastaan onkin. Lisäksi minulla on vähän sellainen tunne, että molemmilla sukupuolilla on turhan kovat luulot juuri itsestään yksilönä tai painottavat itsessään sellaisia piirteitä joita vastakkainen sukupuoli ei sinänsä arvosta.

        Ei miestä varsinaisesti kiinnosta naisen koulutus kunhan joku on ja jotain työtä tekee. Ei naistakaan kiinnosta miehen kunnollisuus kunhan elämästä on ote eikä riehu ja hakkaa.

        Raadollinen totuus on, että kolmikymppinen, koulutettu ja itsestään huolehtiva nainen supistuu muotoon kolmekymppinen ja itsestään huolehtiva nainen. Samoista miehistä on "valkkaamassa" sitten myös 5-10 vuotta nuoremmat naiset ja kaikilla tietenkin naamallakin on melkoisesti merkitystä kun valkkaamisen perusteena on kuva ja usein vaatimaton profiiliteksti. Kaikki tämä voi johtaa siihen, että naisesta kiinnostuu vain miehet joita nainen ei voisi kuvitella tapaavansa.

        Oma ohjeeni ns laadukkaalle naiselle on, että lähestyy itse valikoimiansa miehiä kuvan kanssa ja ottaa vähän heittäytymisasennetta. Jättää pois ne 17.00 kahvitapaamiset työpäivän jälkeen ja panostaa harvempiin treffeihin mutta enemmän.


      • vnhh

        Nyt sanoit oikein! Naisten aloituksia odotetaan.


    • j.v.s

      Moi täällä ois ihan rento mies vailla kivan naisen seuraa mää en roiku treffi palstoilla vaan oottaa että sen oikeen kohtaa

    • mitävittua

      sitten teet palstoilla... oletko niin viivi ettet muutenkaan saa miestä, koska viestisi sanaton osa on vastenmielinen.... olet huonolla itsetunnolla varustettu elinkelvoton narsisti...
      sanaton viestin osa on yleensä 98% viestin sisällöstä....sorry vaan pikkuinen....

      • kauheamakkarakastike

        Valistaisitko minua miten toisen henkilön nettiprofiilin sanaton viesti on havaittavissa? Omalla mielikuvituksella? Jotenkin muuten? Miten?

        Ymmärrän, että valitut sanat kertovat paljon, mutta normaalin elämän sanaton viesti (= kehonkieli) on mahdoton siirtää kirjalliseen muotoon. Hymiöt auttavat, kun pitää viestittää tekstinkirjoittajan tekstiin tarkoittamaa tunnetta.


    • Tosimies71

      Minkätyyppistä miestä aloittaja etsii? Mitä tarkoittaa sinun akateemisuutesi? Voi olla, että en itsekään kiinnostuisi maisterin papereilla varustetusta kerrossiivoojasta!:-)

      • efghhhh

        Olen kekustellut ja tapaillut viittä eri maisteria. Kaksi niistä oli kaupankassalla , yksi opiskeli lisää ja loput oli työttömiä. Erityisesti heissä kiinninitin huomioo ylimieliseen asenteeseen ja akateemisuuden painottamiseen. Jokaisesta heistä puuttui vuoruvaikus taidot . Osasivat he toki kirjoittaa mutta ei heidän kanssaan voinut keskustella muusta kuin naisen koulutuksesta ja siinä suuntautumisestä. Ei he yksinkertaisesti tienneet maailmanmenosta mitään.


    • dsbsdb

      No mitä nyt omasta puolestani voin sanoa, niin tiedän etten kiinnosta kaltaisiasi naisia joten en viitsi nähdä vaivaa edes yrittää. Ettekös te vaadi aina vähintään yhtä koulutettua miestä eikä mikään "tampio" kelpaa. Lisäksi äärimmäiseen timmiyteen itsenne veivanneena miehenkin pitää toki olla lihaksikas lähes 2m kaappikomero, ei tällasen 175cm taviskuikelon kannata edes yrittää, vaikka jotenkin itsestään huolta yritänkin pitääkin. Liekö tää sitten sitä tasonsa tiedostamista.

      • Siis mistä helvetistä oikein olet kehitellyt tuollaisia vaatimuksia akateemisten naisten päähän? Erinomainen esimerkki miesten kummallisesta mielikuvituksesta silloin kun pitäisi keksiä jokin syy sille ettei uskalla pistää viestiä vaikka haluaisikin.

        Suosittelen sinua lukemaan seuraavan tekstin erittäin huolellisesti ja niin monta kertaa että varmasti menee jakeluun:
        Jos nainen vaatii mieheltä 2 m pituutta, bodarin ruumiinrakennetta sekä vähintään samantasoista koulutusta, niin nainen osaa kyllä pistää rastin ruutuun siihen oikeaan kohtaan ihannekumppanin vaatimuksissa, sitähän varten se vaatimusten esittämismahdollisuus siinä ylipäätään on.


    • 33miesss

      En ole akateeminen mies. Mutta olen työlistäjä, yrittäjä ja osinkojakin nostan vuoteen yli 100000. Omaisuutta on sen verran ettei rahan takia tarvitse töitä tehdä. Kasvoissakaan ei pitäs olla moitteita. Ruumiinrakenteeltani olen 10 ottelijan näköinen vaikka en harrasta sporttista liikuntaa, runko ja kova kunto on tullut ruumiillisella työllä, lenkkeilyllä ja erä harrastuksilla.
      Pari vuotta olin deittisivuilla ja profiilini oli noin 2/3 a4 pituinen ja siinä oli kattavasti miten elän, pidän ja harrastukset. Aloituksia tein kymmeniä mutta en tainut saada yhtään vastausta ikäisiltäni akateemisilta naisilta. Ammattikoulun käyneet ja nuoremmat vastasivat aika hyvästi.
      Ja aloituksia sain ainoastaan alta 26 vuotiailta naisilta .
      Löysin lopulta oikein hyvän ikäiseni naisen hän on vaan ammattikoululainen.
      Sain ainakin aloittajan kaltaisista naisista sellaisen kuvan ettei niille kannata tehdä aloitteita kun mitään et saa takas. Plussalla seurasin tilastoja niin moni ei ollut kiroittanut kuukaudessa yhtään viestiä vaikka olivat saaneet satoja.
      Aloittaja ei ehket siksi saa paremmilta miehiltä viestiä koska meillä on niin huonoja kokemuksia maistereista ja koska nuoremmat naiset on oma aloitteisempia kirjoittamaan ja lähestymään vanhempia miehiä.

    • puunkaivertamailo

      olet ärsyttävä nainen! jo nuoremmat ovat tuollaisia! Te en tiedä mitä vaaditte! ottakaa yhteyttä! pyytäkää halauavanne miestä! MINUA!

    • DIvm.-75

      Väität, että kriteerisi eivät ole tiukat, mutta kuitenkaan 50 aikaisemmin vastanneesta henkilöstä kukaan ei ollut lähelläkään kiinnostavaa!? Kuulostaa vähän siltä, että kukaan ei vaan kelpaa sinulle! :-(

    • Hekla

      Luuletko että ne fiksut koulutetut ihmiset etsii seuraa suoli24:stä :) .Täälä käy kaikki elämänkoulun käyneet luuserit.Sellaisilta tulet jatkossakin saamaan vastauksia.Käy ihmisten ilmoilla,ravintoloissa baareissa jne jos haluat kohdata ihmisiä.

      • leene

        Täällä keskustelee ylipäänsä (kuten nytkin - oletko itse siiis kuvaamasi kaltainen luuseri?) miljoona ihmistä päivittäin, joten joukkoon mahtuu jos jonkinmoista ihmistä - myös "fiksuja", kuten tämäkin ketju osoittaa (ihmisen fiksuudesta voi päätellä jotain mm. siitä, miten käyttää suomen kieltä...). Ja miksi se oikea ei siis voisi löytyä juuri suomi24:stä? Ei se, että menee johonkin "eliittikumppani"-palstalle takaa mitään siitä, että löytää juuri itselle sopivaa, oikeanlaista seuraa (koulutuksen suhteen ehkä helpommin, mutta ei muuten). Oikean löytyminen on loppujen lopuksi aika sattumaa.


    • NNNN27

      "Onko vika mun koulutustasossa, vai missä...? Siinä ettei kuvaa ole esillä?"

      Olen nainen mutta vastaanpahan kuitenkin. En usko että koulutustasolla on mitään vaikutusta, kunhan tekee jotain mistä tykkää. Kuva on varmasti merkittävä ellei merkittävin seikka, haluaahan ihmiset nähdä minkänäköisen ihmisen kanssa juttelee. Itsellänikin kuvaton profiili, mutta lähetän kyllä sitten kuvan heti ensimmäisessä viestissä sellaisille miehille jotka kiinnostaa. Kuvan puuttuminen karsii kyllä aika paljon yhteydenottoja.

      "Kolmekymppisenä sporttisena, hoikkana ja korkeasti koulutettuna naisena luulis olevan kysyntää mutta ekalla viikolla tuli parikymmentä viestiä ihan täysin vääräntyyppisiltä ja sen jälkeen ei juuri mitään... Nämäkin heti tulleet viestit oli sen kuuloisia että mies postaa sen heti jokaiselle uudelle profiilille."

      Sporttisuus ja hoikkuus varmasti plussaa. Tottakai sieltä tulee viestiä vääräntyyppisiltä kun et itse valikoi ja ole aloitteellinen niitä kohtaan jotka kiinnostaa. Toki jos hyvä tuuri käy niin joku sopiva tyyppi löytää kuvattoman profiilisi ja kaiken lisäksi jaksaa vielä olla itse aktiivinen selvittääkseen kaiken itse. Aktiivisuutta siis tarvitaan varsinkin kun sitä kuvaa ei ole, ja muutenkin, jos haluat mieleisiä tuttavuuksia.

      "Olen ihan selkeästi kertonut profiilissani mistä tykkään (urheilu, matkustus, ruuanlaitto jne) ja millaista miestä etsiskelen. Kriteerit on tosi löysät mutta tokihan jotain kannattaa ihanne-kumppaniin laittaa kun tiedän kuitenkin mikä kiinnostaa."

      Juujuu, hyvä juttu. Ei ole tästä kiinni.

      "Parille oon laittanut itse viestiä ja molemmat sanoivat että "huippu-profiili, kuulostaa niin täydelliseltä etten olisi itse uskaltanut edes lähestyä..." tms."

      Onhan naisille yleensä aika kovat vaatimukset miehiä kohtaan, joten ei ihme jos supermenestynyt ja tasokas nainen pelottaa (kun ei niiltä vaatimattomammiltakaan tule mitään vastausta). Useat laittavat varmaan 20 viestiä päivässä saamatta mitään vastausta. Lisäksi edelleen koska ei ole kuvaa, niin sekin on vähän turn off. Ole siis itse aktiivinen ja lähetä kuva heti.

      "Kuvaa siellä ei nyt ole mutta oma kokemus on että ei se niiden potentiaalisten kumppaneiden määrää lisää yhtään. Vuosi sitten kun olin täällä eka kerran laitoin kuvan mutta kauniina naisena sain varmaan 50 pelkkää "oletpa kaunis" tms. viestiä mutta yksikään ei ollut lähelläkään minua kiinnostavaa. Eikä mitään edes muutaman lauseen kertomusta itsestään"

      Niin, no keskustelunavaus sekin. Ei sitä varmaan jaksa jokaiseen 50:een viestiin kirjoittaa kovin pitkää stooria, kun niin harva kuitenkin vastaa. Eli tavallaan kokeillaan kepillä jäätä mutta ajatellaan että tuskinpa se edes vastaa. Mikset etsi itse kiinnostavaa tyyppiä ja nää vähän vaivaa?

      • sdflkj

        Sen ekan päivän viestiryöpyn voisi suoraan suodattaa vaikka johonkin roskakoriin. Ei ne viestit tule siksi, että omaan profiiliisi sopiva olisi löytänyt sinut ja sopisit hänenkin hakemaansa vaan siksi, että viestipommittajat, seksinvonkaajat ja muut huomaavat uuden saaliin.


      • tybbbb

        Nnnn27 olet niin oikeassa kuin voit olla. Aloittajalla on niin hyvät lähtökohdat kuin voi olla, hänen vaan pitää itse selailla profiileja ja tehdä kiinostaville aloitteita. Moni mies on oikeasti kyllästynyt naisten vastaamattomuuteen..
        Minä olen ihmetellyt sitä että miksi jo aloituksen pitää olla niin täydellinen ennen kuin siihen voidaan vastata.


      • sdflkj
        tybbbb kirjoitti:

        Nnnn27 olet niin oikeassa kuin voit olla. Aloittajalla on niin hyvät lähtökohdat kuin voi olla, hänen vaan pitää itse selailla profiileja ja tehdä kiinostaville aloitteita. Moni mies on oikeasti kyllästynyt naisten vastaamattomuuteen..
        Minä olen ihmetellyt sitä että miksi jo aloituksen pitää olla niin täydellinen ennen kuin siihen voidaan vastata.

        No se lähinnä tulee mieleen että harvoin se siitä paranemaankaan lähtee. Ihan kärjistäen, jos ei ekassa viestissä tai siellä profiilin puolella ole oikeinkirjoitus oikein kohdallaan ja sisältöä nimeksikään niin tulee mieleen että minkälainen tämä tapaus on silloin kun ei edes yritä tehdä vaikutusta tai antaa parastaan.


      • tyjjj

        Ei kannata tehdä noin syviä analyyseja jos aloitusta tai profiilia ole tehty pitkäs..
        Itse olen ainakin huomannut vaikka jotkut osaa kirjoittaa pitkästi ja kiintoisasti, niin yleensä he eivät sitten kasvotusten saa suustaan mitään järkevää.
        Ja jos etsii muutakin kuin kirjekaveria niin ei kannata liikaa tuijottaa oikeinkirjoitukseen ja teksteihin.
        Ja jotkut kirjoittelee aika paljon kännykällä niin sillä tulee helposti kirjoitettua miten sattuu, koska viestiä on niin vaikea tarkastaa.


      • Klauz

        Kyse ei varmasti ole siitä ettetkö sinä kelpaisi vaan se, että sinä et kelpuuta ketään.


    • rakkauseikatsokoulutusta

      Mies saattaa tienata sinua vähemmän ja olla vähemmän koulutetumpi niin pelkää että jätät hänet sen vuoksi.

    • rtytrytr

      Jos nyt vaikka aloittaja lukisi tuon ekan viestinsä ja pohtisi mitä siinä lukee.
      Se kertoo miehille millainen nainen on kyseessä ja se ei todellakaan tervejärkisessä miehessä herätä mielenkiintoa.
      Jos ei aloittaja ymmärrä ,,niin kerron sen lyhyesti.. ylimielinen ääliö.

      • sadkljdsalk

        Se näyttää ylimieliseltä vain kun katselee alhaalta päin. Kyllä vakka kantensa löytää.


    • mies671

      se vähän riipuu siitä millaisia vastauksia nainen antaa ja mitä antaa vai antaako mitään ei mua ainakaan haitaa miten koulutettu nainen on jos natsaa

    • demis40

      yksi pahanlaatuinen ongelma on se että mainostat akateemisuuttasi... se kertoo paljon eikä herätä mielenkiintoa... akateeminen on 90% sama kuin tylsä, tiukkapipo, ylimielinen,, ja paljon muuta ei kiinnostavaa.

      • Wakawakawaka34

        Samaa mietin, et "akateeminen nainen", vaikka olis kuinka kaunis ja trimmattu, on vähän sellanen luotaantyöntävä ilmaisu ja ne, jotka olisivat kiinnostuneita, ovat jo varattuja.

        Miksi sitten itse inhoan "akateemisia" on pelkästään se seikka, että akateemisuutensa kertomalla nainen viestittää, että "palomiehet älkööt alempiarvoisina vaivautuko", vaikka palomies olisi kuinka älykäs tahansa. Demis kertoo villakoiran ytimen.


    • PekkaHeino

      Vastakysymys: ¨miksi huo-ra ilman vit-tua ei kiinnosta? Vastaus: yhtä hyödyllinen kuin akateeminen nainen.

      • mr.sunshine13131331

        AAAAAA Hahahaha!


    • IsseIlmaisuCursse

      Eiköhän ole parempi että keskityt siihen itsesi ilmaisemiseen ja etsit kaverisi vaikka matkoilta...

    • Hyvinsopivat

      Miksi pitää olla jokin koulutus ja siten pätevä sinulle mieheksi, itse olen yrittäjä/ammattikoulu pohjalta ja minulla lääkäri vaimona hyvin meillä on mennyt (2 lastakin), etsi miestä älä koiraa ;)

      • hhjuyuy

        "Miksi pitää olla jokin koulutus ja siten pätevä sinulle mieheksi, itse olen yrittäjä/ammattikoulu pohjalta ja minulla lääkäri vaimona hyvin meillä on mennyt (2 lastakin), etsi miestä älä koiraa ;)"

        Palkan perusteella olette siis pariutuneet.


    • 24vee

      Joo mä voin samaistua tähän. Laitoin kuvan, mikä oli tietysti ihan tehokasta ja sain hyvin paljon viestejä. Minun kohdallani ongelma oli se, että 90% viesteistä olivat seksitarjouksia. Miehet olivat valmiit tulemaan 500km päähän ja maksamaan minulle siitä. Olin ihan järkyttynyt. Suurinosa heistä oli varattuja ja minua huomattavasti vanhempia. Loput 10% olivat 400km päästä tai sinunlaisia "nätti" -kommentteja. Luovutin.

      • melkein50

        Tätä ketjua on ollut kiinnostava lukea. Olen aloittajaa vanhempi, koulutettu, kaunis ja kuulemma mukava(kin) nainen, jolla on nyt noin kuukauden verran kokemusta suomikaksnelosen deittipalstasta. Kokemukset ovat olleet valitettavan samansuuntaisia kuin muilla ketjuun kirjoittaneilla naisilla.

        Laitoin profiilin kuvan ja sehän ns. räjäytti pankin, ei varmaan olisi kannattanut sitä postata. Samoin kuin 24vee olen saanut (päivittäin) paljon viestejä, joista suurin osa edellämainittua "kuraa" - seksiä saisi kaikenikäisiltä, tosin eniten sitä tarjoavat minua nuoremmat; jotkut tosiaan tarjoavat rahaa, matkoja ja ties mitä vastineeksi. Häkellyttävää. Mutta vielä enemmän masentavaa.

        (Viikon vinkki niille, jotka eivät ole saaneet vastauksia. Naiset _eivät_lämpene siitä, että aloitusrepliikki on rinnoista ja jatko siitä, mitä niille rinnoille voisit tehdä. Ja kuten aiemmin on käynyt ilmi, ei ilman esittelyä tai profiilikuvauksia kukaan pysty luomaan käsitystä siitä, josko toinen on kiinnostava, ellei lukijalla satu olemaan meediokykyjä.)

        Kuukauden aikana olen tavannut _yhden_ miehen. Hän ei ollut korkeakoulutettu (enkä sitä mieheltä edellytäkään), hän vaikutti muutoin kiinnostavalta. Ensitreffeillä sain sitten kuulla olevani "liian hyvännäköinen" (lue: vielä paremman näköinen luonnossa kuin kuvassa) ja ilmeisesti olin muutoinkin liian osaava, aktiivinen ja ties mitä, sillä hän itse oli sitä mieltä, etten varmaankaan olisi hänestä pidemmän päälle kiinnostunut?! No juu, en voi väkisin olla, jos mies ei luota itseensä.

        Ei muuten ollut ensimmäinen eikä varmaan viimeinenkään kerta, kun pupu menee miehellä pöksyyn. Mutta se ei kai voi olla syy naiselle "pienentää" omia ominaisuuksiaan ja/tai taitojaan.

        Mutta otetaanpa onkeen tämä omien aloitteiden teko, se on jäänyt toistaiseksi liian vähille. (Aika on toistaiseksi mennyt vastatessa vähänkin asiallisille saaduille viesteille - se päivittäiset viisi ei riitä mihinkään.) Noin niin kuin viimeisenä viritelmänä ennen poistumista saitilta.


    • Visualman110

      Mä voin suunilleen ihastua ja rakastua jo näkemällä vaa täydelliset persposket. Kyllä ensimmäinen kriteeri on se että voi selvinpäin herätä vierestä tuntematta pakenemissätkyjä. Sen jälkee aletaan tulkita sitä naisen monimutkasta pääkoppaa. HUUMORINTAJU ja asenne elämään tärkeetä siinä listas ! Ja intohimoisuus.. Saamari eukot - painakaa tämä ohje kalloonne.

    • Pannariannari

      Huomaatko mitä sinulta uupuu, käsityksesi toisesta ihmisestä. Kyse on tiedosta ja toiminnasta tiedostavasta toiminnasta, synonyymeja kun tiedät, niin toimit. Siis miehen tarve on suurta, kun tahdot sitä oikeasti ja sitä on turha miettiä vakuutat vain itsesi että tahdot. Kun ajattelet tapauksestasi miten tahdot ja olet yksin, kokeile muitakin keinoja tavoillasi se on mahdollista tapaus kohtaisesti tietysti oletan toiveesi toteuvan ja kun naurat saat minut varpailleni. Rikollinen tausta voi olla pelottava. Röyhkeytesi sanoissasi sitä tuovat tahtomasi jos se unohtuu mitä tahdot tähdet kertovat päiväsi kiitoksistasi.

    • TYHMÄÄ-EI-KANNATA

      TURHA LESOILLA KOULUTUKSELLA,EI KOULUTUS TEE TYHMÄSTÄ IHMISESTÄ ÄLYKÄSTÄ.OIKEASTI ÄLYKKÄITÄ IHMISIA KANSASTA ON VAIN 4%

    • HEidaa

      Jos kerrot olevasi "akateeminen" niin joku voi tulkita sen niin, että ylpeilet korkealla koulutuksella ja odotat mieheltä samaa koulutustasoa. Ehkä asiat voisi tuoda julki jotenkin muuten, esim. jos olet folkloristiikan tutkija, niin kirjoita ilmoitukseen että olet kiinnostunut kansantarinoista. Tai jotain.

    • Sinulle "Akateeminen Nainen" sanon rehellisesti : Ne akateemiset naiset ovat sisään lämpiäviä itserakkaita "naisia". Sellaiselle ei kovinkaan usein tule "mielenkiintoisia" vastauksia treffeillä.
      Sinun pitää muuttaa ilmaisuasi ja sanoa profiilissasi olevasi TAVALLINEN NAINEN.
      Minun profiilini on suomi24 treffipalstalla ja viestejä tulee aika lailla mutta minullapa ei olekaan esilläkoulutukseni vaan eläkkeellä oleva mies.
      Jos ja kun Sinua kiinnostaa ottaa yhteyttä kunnolliseen villiin ja viriiliin mieheen saat laitettua viestisi nimimerkilleni.

    • ffgtt

      Mikä naisessa sitten on kiinnostavaa? Sanotte vain että naisen pitää olla mielenkiintoinen. Esim? Hyvä palkka tietenkin, mutta mitä muuta?

    • pikkueerika

      Oletko joku sossutäti joka antaa lapsen kuolla kun isäpuoli hakkaa ja kiduttaa. Kyllä naiset tiedetään, eivät ole niin fiksuja kun luulevat.

    • Tahkonpyörittäjä

      Ompa sitä nähty maailmaa ilman suurempaa paatosta taikka imelää haaveilua tai harrastustakin.

    • Itellä_se_käsitys

      että yleensä pidempään opiskelleet on just niitä jotka automaattisesti kuvittelee, että kirjaviisaus ja elämänviisaus kulkee käsikädessä, kuin myös raha ja onni... ja se on oksettavaa suoraan sanoen.

    • Oisko vika sinussa,ei normaali töissä käyvä mies.Onnee vaan etsintään.

    • vanhathyvätajat

      luonnon mukaan aika pariutumiselle on teini-iässä. jo siinä mennään vikaan että järkeillään asialla ja suunnitellaan ja lykätään. mies haluaa kauneimmillaan olevan neitsyen joka saa hänet tuntemaan itsensä mieheksi ja antaa tarkoituksen. kaikki nykyiset hallitsevat mallit ovat tätä luonnollisuutta vastaan; kapitalismi, feminismi, tiede. on uskomatonta että kirkko on ainoa taho joka tukee tässä mielessä hyvää elämää.

    • raflesia3

      Juu, ne jotka heti vastaa on juuri niitä reppanoita jotka vain yrittää väkisin tunkea esille.
      Ei noista treffipalstoissa ole fiksuja miehiä, sen olen huomannut.
      Sinun on vain yritettävä löytää harrastustesi parista seurusteluystävä. Tai jostain työhönliittyvältä sektorilta.
      Nämä treffipalstat on vain reppanoita täynnä.

    • Jommppalaineeeen

      Aikanaan laitoin kuvallisen ilmoituksen nettiin. Ekan vastaajan kanssa treffeille ja nyt oltu kimpassa 10vuotta. Ja en todellakaan ole epätoivoinen tapaus. Vientiä lolisälä vieläkin! M44 että ole kärsivällinen, pidä silmät auki kaupassa. Mm Ikea on kuulemma hyvä paikka tavata kumppani..

    • Setämies666

      Oot kaiketi tosissas, joten laitetaan asiallinen vastaus.

      1. "Miksi akateeminen nainen ei kiinnosta?" Kiinnostaa, sait hirmuisen läjän viestejä heti. Ei vaan sellaisilta miehiltä, joiltahalusit
      2. Menestyvä ja tasokas nainen, jollaiseksi itseäsi kuvaat, saattaa pelottaa joitakin miehiä. Pelottaa on ehkä väärä sana, mutta kumminkin niin, ettei herkästi lähestytä
      3. Jos suomi24:n deittisivustosta puhut, haet ehkä seuraa väärästä paikasta. Saatat löytää itseäsi miellyttävän sällin, mutta todennäköisesti et.

      • melkein50

        Mistä Setämies ehdottaa sitten hakemaan? Siis kohdassa kolme?


      • Setämies666

        Se onkin sitten hyvä kysymys. Muut netin tarjoamat treffipalvelut, mahdolliset harrastukset. Enpä osaa hyvin sanoa, koska kiitos "sosiaalisen" median, seuranhaku tuntuu olevan haastavampaa kuin menneinä vuosikymmeninä.


    • Sinulla tuntuu olevan kovin paljon reunaehtoja niin mahdolliselle suhteellesi kuin tulevalle kumppanillesi. Tällaisessa tapauksessa olisi parempi, että seulot itse sinulle sopivat ehdokkaat ja otat heihin yhteyttä.

      Eräässä mielessä aloituksen läpi paistaa asenne, jonka mielestä mikään ei ole liian hyvää. Omien tarpeiden osalta kannattaa mennä ihan sinne tarpeiden perusasteelle asti... turvallisuutta, läheisyyttä ja kanssakäymistä.

      Jos kumppanin etsinnässä lähdetään liikkeelle kaukomatkustamisesta, extreme-urheilusta ja miljoonien tuhlaamisesta, voidaan ne saavuttaakin mutta, ilman että päästään perusasteelle asti.

      Mitä on extreme-urheilu, löytöretkeily, vuorikiipeily ja miljoonien tuhlaaminen, jos se pitää tehdä pelon varjossa, yksinäisenä ja hylättynä.

      Ymmärrän kyllä tietyn tyyppisten ihmisten tarpeen esittää provosoivia mielipiteitä medioissa. Tässä tapauksessa saatat olla kouluttamaton mies taikka nainen, mutta myös koulutettu mies taikka nainen.

      En tiedä mitä kieltä kolmikymppiset koulutetut naiset yleensä käyttävät, mutta aloituksellasi et yhteydenottoja ajatellen antanut kovinkaan vakuuttavaa kuvaa kolmikymppisyydestäsi saati akateemisuudestasi.

      Mikäli sinulla on jossain joku profiili, jolla annat ymmärtää itsestäsi jotain, voisi olla aiheellista hioa sitä hieman.

      Hiomattomana jalokivikin on vain kivi.

    • Sinulle "Outoa" sanon rehellisesti : Kyllä minä olen kiinnostunut Sinusta juuri sellaisena kuin Sinä olet..;;))) Anna sähköpostiosoitteesi niin kirjoitan Sinulle. Sovitaan treffit ja Tavataan livenä.
      Suukko- ja hyväilyterveisin
      Pusumies
      [email protected]

    • f1wef13wf1

      Tyypillinen nainen ,tyypillinen seuranhakuilmoitus.
      Akateemiset naiset,tai naiset yleensä joilla on rahaa eivät tarvitse miestä.
      Liian omavarainen,"liian itsenäinen"ei tarvitse ketään, mihinkään,Tunneköyhä,kylmä.Mitä mies tekee semmoisella naisella joka ei tarvitse miestä mihinkään?
      Ei yhtään mitään.

      PS.sanotaan nyt nätisti,että mitä korkeampi koulutus sen kylmempi nainen,valitettavasti.
      (kyllähän se on tosin niinkin että naiset yleensäkki tykkäävät katsoa miestä ylhäältä alaspäin(naisten mieleinen "tasa-arvo" mut hei,ei se pillu niin ihmeellinen silti oo et kaikkea sentään viitsii sietää)

      • Jaa, sinäkö haluatkin naisen joka on riippuvainen rahoistasi? no eiköhän semmoisen luulisi aika helpostikin löytyvän jostain työttömien tapahtumista esimerkiksi.


    • anon111

      Olisiko liian kova vaatimustaso sinulla. Se voi olla mahdollisesti yksi syy ja toinen syy on varmasti kun olet akateemisesti koulutettu, niin moni olettaa että tuskimpa akateemiselle kelpaa ei akateemista koulutusta saanut mies kun netissä kattelee niin kovat on vaatimukset ja naisillahan on valita parhaat päältä tilaisuus netissä hyvin usein, en ole kertaakaan siihen törmännyt että nainen tekisi aloitetta miehelle netissä treffeille tms, taikka aloittaisi keskustelua

      • Joo, samaa mieltä kanssasi olen "akateemisesta" naisesta. Heillä on liian kovat vaatimukset miehestä jonka haluavat tavata kasvotusten.
        Eikä naiset yleensäkään tee aloitetta livestä tapaamisesta. Eivät tavallisetkaan naiset ole tarjolla ystäväksi millään tasolla.
        Minulla on siitä kokemusta hyvin pitkältä ajalta.
        Profiilissaan kertovat millaista seuraa ovat etsimässä ja kun "erehtyy" ilmoitukseen vastaamaan ja antaa sähköpostiosoitteen niin siitä ei seuraa mitään vaan hänelle pitää kirjoittaa useamman kerran jos sattuis tärppäämään.
        Ei nainen läheskään aina ole ihana vaikka se asia on minulle opetettu jo lapsuudessani.


    • jasoo

      Akateemisilla naisilla on vaikeuksia kiinnittyä miehiin, mutta käyvät tuloillaan ostamassa miestä ulkomailla . Siellä kelpaa vaikka lukutaidoton. Bordellista saa ostaa ammattimiestä ja olla arvokas, kun köyhä panee pienellä palkallaan.

    • vikakoulutustasossa

      Sori, mutta aloittaja on joko mies tai erittäin epäakateeminen nainen. Luultavasti älykäs nainen osaisi feikata paremmin, edes yrittää esittää älykköä. Ilman kuvaakin pärjää, jos on katseenkestävä.

    • Sinua "Outoa" ei vaikuta kiinnostavan ottaa yhteyttä "tavalliseen" mieheen joten lopeta tuo murjottaminen.

    • merkkinimi

      Mittee ovtoa? Ihan samat syyt sinut teilaavat kuin millä rankkaat saamiasi palautteita. Olet vain väärää tyyppiä, ei voi auttaa.

    • Öyestä

      "Olen ihan selkeästi kertonut profiilissani mistä tykkään (urheilu, matkustus, ruuanlaitto jne)"

      Hei,

      Kuten vähän arvelinkin, profiilitekstissä jokin mättää. Kaksi noista on ihan ehdottomia turn-offeja (parisuhdetta ajatellen). Maaninen tarve matkustella ja urheilu. Urheilu, vaikkakaan ei olisi maanista, vie aikaa parisuhteelta.

      :/

      • Mielenkiintoista että useampikin mies on maininnut tuon urheilullisuuden turn-offina. Itsellänikin on kyllä siitä profiilissa maininta (tosin puhun vain liikunnasta, en urheilusta), ja paradoksaalisesti minä kyllä tuntuisin kelpaavan monille erittäin epäliikunnallisille miehille, mutta sellaisille normaaleille, itsestään huoltapitäville sen sijaan en mene kaupaksi jostain syystä.

        Toisaalta en kyllä ymmärrä että miksi se liikunta nyt erityisesti veisi aikaa siltä parisuhteelta. Tuskinpa sitä nyt montaa tuntia päivässä tai edes joka päivä kuitenkaan kovin moni harrastaa, ja tietysti se kumppani olisi enemmän kuin tervetullut mukaan liikkumaan. No neliraajahalvaantuneita voisi tietysti pikkuisen häiritä, mutta en nyt semmoista miestä ensisijaisesti olekaan hakemassa.


    • rajansakaikellaon

      Sama miesten suhteen, on jos minkälaista harrastusta, kun sitä jakaa.Eikä tavallinen elämä kiinnosta enää?,sitten ihmetellään kun ei ketää löydy?Myös se kun ei vastata viestiin, vaikka ensin itse kysyvät kaikkea?

    • voevoesebntaa

      Yli 60v:kin hakee vuoristokiipeilä, golffia, purjehdusta,maailmanmpärimatkustavia kumppaneita?

      • jflsdkjdf

        Joku mieshän tuossa ehti kommentoimaan että tuollaisia ei saisi nuorena harrastaa kun eläkkeellä sitten ehtii. Sulle taas ei kelpaa enää eläkeiässä? Onneksi meitä on jokaiselle joku sopiva :)


    • Mummula2

      Koivuniemenherraa tuollaisille akateemisille. Lähtisi ylpeys pois

    • perusriskiraksamies

      Itsen ohitan kaikki profiilit missä lukee että matkailu on tärkeä. En voi ajatella sellaisen kanssa parisuhdetta ollenkaan. Ja vielä jos lukee että urheilu on elämäntapa. Hyi olkoon koskahan tuollainen on kokona ja koska saa viettää rennon viikonlopun yhdessä. Joka suupalaa tarkkaillaan ja heti kun hiukan vapaa-aikaa niin lenkille tai matkalle :o Akateemisuudella saa pyyhkäistä per...eensä mikähän siinäkin on hienoa. Kaikki muutkin hienohelmat tuolla palstalla ovat siellä vaan huomionkipeyden takia. Ei niille mikään kelpaa. Mieluummin lähden kalaan kun viitsin vaivautua noille kirjoittelemaan... =D

    • kukaaa

      kiinnostuu talosta tai autosta, jos ilmoituksessa ei ole kuvaa? Ei kukaan. Sama pätee myös treffiprofiiliin. Pitäisi tällaisten yksinkertaisten asioiden olevan itsestään selviä akateemisesti koulutetulle. Ihan vaan vinkkinä aloittelijalle, ketä kiinnostaa koulutuksesi? Parisuhteessa on tärkeintä luonne,ulkonäkö ja vuorovaikutustaidot,ei siis koulutuksesi.

      • "kukaaa", oikeassa olet naisen ulkonäön ja luonteen sekä vuorovaikutustaitojen suhteen.
        Akateemiset muijat eivät osaa jutella ns. tavallisen miehen kanssa muusta kuin koulutuksesta ja se ei ainakaan minulle riitä pätkääkään.
        Kyllä se koulutus minusta pitäis jättää sivuseikaksi jos aikoo ja haluaa luoda hyvän kauan kestävän suhteen normikoulutuksen omaavan miehen kanssa.


    • Tyttären_isä

      Nettiprofiileissä ei ehkä kannata tuo akateemisuutta esiin.

      Akateeminen nainen ei vain kiinnosta. Monet miehet ottavat mielummin vähemmän koulutetun vähemmän täydellisen naisen. Tämä on iso ongelma varsinkin tänä päivänä kun naiset ovat koulutetumpia. Itse yhden tyttären isä olen tästä huolestunut. Kannattaisikohan tyttären sittenkin kouluttautua sairaanhoitajaksi ja unohtaa lääkärin opinnot?. Elämä olisi ehkä helpompaa sairaanhoitajana.

      • Öyestä

        Kyllä kannattaa tuoda akateemisuus heti esiin. Minulle ainakin olisi suuri järkytys, jos se selviäisi vasta treffeillä (tai vaikkakin jo viestitellessä)... kait sekin siis on jo itsessään jonkinlainen turn-offi.

        :/


    • Sinulle "Outoa" esitän kysymykseni : Miksi akateemista naista ei kiinnosta ottaa yhteyttä taknisen koulutuksen saaneeseen mieheen??????????????????????

    • akateeminenvaiei
    • Bamse78

      Milloin ja missä tavataan? Teen tapaamisen jälkeen kirjallisen objektiivisen analyysin, jossa kerron, missä mättää. Voin julkaista loppuanalyysin, johtopäätökset sekä parannusehdotukset myös tällä palstalla / tässä ketjussa.

      Ja joo joo, olen 36v, on yksi yliopistotutkinto, 185cm, 80kg, en harrasta matkustusta (olen kuitenkin joutessani käynyt noin 25 maassa), olen opetellut kuutta kieltä (unohtanut yhtä monta), en ole urheilullinen (mutta voin aina kylmiltäänkin vetää 7 leukaa tai vaikka pyöräillä 50km) jne…

    • 60ukkomies

      Hei! Luin osan näistä ns vastauksistakin, katsellessani ns huvikseen mitä täällä kirjoitellaan. Olet upea Nainen; paremmin löytänet sopivaa seuraa esim eliittikumppanit-sivujen kautta.?? Kunnon mies arvostaa herttaisuutta ja yleistä lämminhenkisyyttä sekä "kodinhoitohaluja " .. Kuten eräs sanoi: rakstavuus ja helliminen tärkeämpää kun koulutus ym... Kerro persoonastasi avoimesti ja jaa kuvasi vasta kun jonkun kanssa synkkaa.. Onnea ja tsemppiä!!!,

    • kettukala

      Sanottakoon aluksi että itse olen akateeminen myös ja muutenkin melkoisen etevä mieshenkilö. Vuoden verran nyt olen suomi24-treffeillä pyöriny ja anti on ollut mielenkiintoista. Ensimmäisen puolivuotta profiili oli kuvaton, eikä yhteydenottoja paljon kuulunut, mutta omista yhteydenotoista yli puoliin tuli vastaus. Syksyllä laitoin kuvan, mutta pidin profiilin muuten entisellään, jonka seurauksena yhteydenottoja on tullut jokunen enemmän mutta vastausten määrä omiini on tippunut noin kolmannekseen.

      Mitä tuosta pitäisi siis päätellä? Kuva karkoittaa naisia, vaikka tosielämän puolella kivan näköisetkin naiset tekevät aloitteita. Ite lähestyn toki vain "valioyksilöitä", joten pakkeja lähtökohtaisesti odottelenkin, mutta netti näyttäisi kuitenkin nostavat kaikin puolin rimaa. Vielä kun tunkkaseen suomi24:ään lienee pesiytynyt pysyvämmin se nirsoin joukkio jolle ei mikään justintimberlakea vähempi kelpaa, niin onhan homma melko tuskastustuttavaa näin laatumiehenäkin.

      Ihan kivoja tuttavuuksia siis tuntuisi löytyvän, vähän kuten aloittajakin vaikuttaa. Mutta persoonallisempia ja täten ihastuttavampia on kyllä tuollakin hemmetin harvassa vaikka porukkaa määrällisesti riittääkin. Kuten tässäkin ketjussa jo moni mies on sanonut, niin ei tuommonen pelkkä urheilullinen akateemisnainen vielä mitenkään sytytä ns. teidän viiteryhmää profiileja lukiessa. Omat mielenkiintoisimmat tuttavuudet ovat olleet niitä joilla on kiva pikku romaani kirjotettuna esittelyyn.

    • näillämennäänvaan

      Mulla oli kuvallinen ilmoitus sexsytreffeillä. Sieltä ylläpidolta tuli tietoa että ilmoitus on ollut jo vuoden ja kukaan ei ole sitä edes katsonut. Ylläpito kysyi että otetaanko kuva pois ja yritetään vielä kuukausi jos tärppäis.

    • Henrik2

      Hei Outoa
      Olen akateeminen mies ja olin samassa tilanteessa. Laitoin eräälle palstalle ilmoituksen jossa etsin tarkasti rajattuun harrastukseen liittyvää seuraa ja kirjoitin niin hyvän profiilin kuin osasin. Sain kaksi vastausta ja nyt minulla on kaksi ihanaa ystävää. Eivät elämänkumppaneita mutta kaikki osapuolet ovat enemmän kuin tyytyväisiä. Kokeilepa vaikka tyyliin: Lähde kanssani kiertämään Helsingin Michelin-ravintolat.. . . Se joka on aidosti kiinnostunut vastaa hyvin todennäköisesti.

    • 15plus11on26

      Nainen (40v) olen mutta kommentoin kuitenkin.

      Itsekin S24:sen deitissä vuosia (joskin pätkittäin) olleena voin allekirjoittaa tässä keskustelussa nämä naisten kommentit deittipalstan viestittely tarjonnasta.

      Kuvalliseen profiiliin tulee hurja määrä viestejä päivittäin kyllä, tässä muutama esimerkki miksi naiset ei kuitenkaan kauheasti sitä jaksa arvostaa:

      -WAU mikä mirri!
      -Upeet tissit!
      -Onko nuo rinnat aidot?
      -Olen tulossa Lapista helsinkiin 2kk päästä - voitaisiinko tavata samalla?
      -Tuutko saunomaan?
      -Tykkäätkö anaaliseksistä?
      -Olispa ihanaa suudella noita reisiä ja sitten siitä ylöspäin kohti...
      -Olen varattu mutta etsin salaista seksiseuraa...
      -Oletpa upea näky
      -Eikö sulle vieläkään löydy miestä...
      -Tykkäätkö sukkauhousuista?
      -Upea vartalo! Tahtoisinpa nuolla...
      -Tarvitsetko rahaa? Voisit maksaa takaisin luonnossa.
      -Hei, olen 23v nuorimies mutta ikähän on vain numeroita...
      -Hei olen 68v mutta vielä nuorekas eläkeläinen... Asun Lapissa mutta...
      -Olen sinkku mutten halua mitään seurustelusuhdetta. Olisin kuitenkin valmis tapailemaan noin kaunista...

      ...ja tätä rataa....
      Onpa upeeta!

      Suuri osa miesten profiileista on kuvattomia - ainakin nämä törkeimmät kommentit tulee niistä.
      Harva mies jaksoi lukea profiilista yhtään mitään perustietoa (jossa myös luki mm etten ole hakemassa seksi/seikkailu seuraa), joka luulisi kiinnostavan jos haluaa toiseen tutustua.

      Netissä tuntuu pyörivän runsaasti näitä yksilöitä joilla ei ole tietoa siitä mikä on soveliasta ja mikä ei. Mutta se on tietenkin niin helppoa olla profiilin takana piilossa ja käyttäytyä miten sattuu. Harva kehtaa reaalielämässä kommentoida kuten yllä. Toki poikkeuksia löytyy tähänkin....

      Harmi ettei teitä tervejärkisiä ja muita kunnioittavia miehiä (kuten tässäkin keskustelussa) treffipalstoilla näy - tai ette sitten tosiaankaan uskalla tehdä alotetta (ettekä vastaa naistenkaan alotteisiin).

      Minuakin moni mies kehuu kauniiksi, upeaksi ja fiksuksi (sekä reaalielämässä että nettimaailmassa) – kiitos toki noista kommenteista, mutta miksi sitten sellainen nainen ei vierelle kelpaa? Enkä ole ainut nainen joka tätä ihmettelee...

      Alottajalle vain sen verran että eipä se tuosta kummoisemmaksi tule muuttumaan. Eikä se riipu siitä mitä profiilissa lukee - koulutuksella tai ilman.
      Sama se oletko maksullisella vaiko ilmaisella treffipalstalla. Aika paljon samoja sinkkuja / varattuja – vai mitä lie, profiileja niissä kaikissa pyörii. Jotkut jopa kummissakin. Maksullisissa palveluissa törkeysaste ehkä hieman hillitympi mutta siinä se ero sitten.

      Olenkin jo luovuttanut ja poistanut koko treffi profiilin.

      Tosi harmi vain ihan kaikille osapuolille ettei kysyntä ja tarjonta kohtaa.

      • sipe3333

        Jos olet saanut pelkästään muka tuollaisia aloiteita niin se kertoo profiilistasi ja kuvistasi aika paljon. Niissä on varmaan tissit ollut pääroolissa. Olen 33 vuotias nainen. Minulla oli kuvallinen profiili reilun kuukauden, sain tänä aikana yli 70 mieheltä viestiä. Vain muutama oli törkyviesti. Mutta loput oli oikein asiallisia ja pitkiäkin aloitteita.
        Vastasin näihin kaikkiin, melkeinen jokainen mies jälkeenpäin vielä kiitti siitäkin että olin vastannut kieltävästi. Paljon oli potenttiaalisia ehdokkaita mut heti alussa yksi oli ylitse muiden ja melkein naapurissa, jonka vuoksi lopuille toivotin hyvät jatkot.


      • Öyestä

        "Harva mies jaksoi lukea profiilista yhtään mitään perustietoa (jossa myös luki mm etten ole hakemassa seksi/seikkailu seuraa), joka luulisi kiinnostavan jos haluaa toiseen tutustua."

        Tuo on kyllä aika jännä... Vaikka ihan asiallinen huomautus onkin, mutta minä ainakin takerrun tuollaiseen (jostain syystä) ja mietin, että kannattaako tuolle kirjoittaa... kenties ajattelen, että profiilin takana on tosiaan sellainen nainen, joka kerää limanuljaskoita parveilemaan ympärilleen pilvin pimein ja kannattaako tuohon siitä syystä tutustua lainkaan. Ja tarvitseeko tuosta vielä profiilissa erikseen huomauttaa? Eikös siellä ole valmiiksi jo se ruksittava kohta, että mitä hakee..?


    • 17alaviivaseiska

      Siksi koska minä ( 40v) en ole enään sinkkumarkkinoilla ; )

      Minua on aina kiinnostanut älykkäät naiset. En kestä ns "bimboja". Älykäs nainenhan voi olla myös blondi ja helkutin hyvännäköinen.
      Itse en ole mikään tarinaiskijä tai mitenkään komea mutta älykkäät naiset näki minun kirveellä veistetyn kuoren alle. Voisiko sanoa että älyköt eivät ole pinnallisia ? antavat ehkä enemmän arvoa oikeille, merkityksellisille asioille. Niin ja minulla ei ole akateemista tutkintoja ja en ole käynyt edes lukiota.

      Kun aikoinaan deittailin niin pommitin akateemisia profiileja ja aika hyvällä menestyksellä. Nyt olen onnellisesti naimisissa viittä vaille tohtorin kanssa.

      Tsemppiä vaan sinulle ja kyllä se oikea vielä löytyy

    • tylsäprofiili

      Onkohan sun profiilisi jotenkin tylsä? Onko siinä huumoria vai tiukkaa asiaa? Kokeiles vähän keventää sitä ja asettamiasi rajoja. En usko, että pelkkä akateemisuutesi miehet karkottaa.

    • Miksi pariskunnissa mies on pitempi, enemmän ansaitseva, vanhempi. Jos näillä ei ole merkitystä niin ei sen pitäisi näkyä missään.

    • 15plus2

      Itse olen vain tai "vain" insinööri koulutukseltani, mutta yhtä maisteria ja toista jatko-opiskelijaa olen joskus menneisyydessä treffaillut. Pakko myöntää, että kokemukset eivät olleet mitenkään hyviä. Ensimmäinen, juuri valmistunut, neiti eleli jossain omassa erinoimaisuudessaan vaikka ei vielä ollut maailmassa saavuttanut mitään ja etsi ensimmäistä työpaikkaansa. Ilmoitti kuitenkin lopuksi, että meillä ei taida olla juurikaan yhteistä, joten siitä pisteet kotiin.

      Jälkimmäinen oli taas äärimmäisen fiksu mutta ujo tohtoriopiskelija. Ei periaatteessa mitään vikaa, mutta kun jokainen viesti ja tapaaminen oli kuin työhaastattelu tai väitöstilaisuus jossa piti yrittää pistää parastaan ja esittää fiksuja ajatuksia niin se kävi pitemmän päälle tylsäksi ja turhauttavaksi. Ei minua AINA kiinnostanut pohtia maailman ongelmia tai Suomen tulevaisuuden näkymiä. Lisäksi jos totta puhutaan, niin täydellinen raittius ja muutenkin tiukkapipoinen asenne kaikkeen juhlimiseen oli minulle rasite.

      Eli valitettavasti akateemisuudesta tulee minulle nykyään mieleen joko ylimielinen nainen tai sitten niin urakeskittynyt suorittaja jolla mukana nämä kuntosalit,matkustelut, oopperat/konsertit/muutbättrefolk tapahtumat etten vaan tunne minkäänlaista yhteenkuuluvuutta.

      Varmasti niitä tavis-akateemisia naisiakin on olemassa, mutta itse en heihin ole törmännyt. Nykyään välttelen akateemisia naisia, ellei sitten profiilitekstistä pysty lukemaan että on ihan normaalia ihminen joka tekee normaaleita asioita. Ei vain pelkkää uraa,kuntoilua,matkustelua ja kulttuuria.

    • chugdf

      Akateeminen yli 30v nainen on nettideiteissä tosiaankin aika iso turn off. Kaikki tuntuvat olevan valettu ihan samasta muotista: työnarkomaani, himoliikkuja, matkustelee paljon, yksi kielistä on espanja, kahvittelee ystävien tai deittien kanssa loppuajan, lapseton mutta ilmoittaa kyllä haluavansa. Ovat myös laiskoja keskustelemaan. Peesaavat kyllä aika ajoin innokkaaasti mukana mutta mitään omaa tai persoonallista näistä ei saa irti.

      Alussa tuli tuon lapsitilanteen vuoksi otettua yhteyttä akateemikkoihin mutta aika pian huomasi sen olevan ajanhukkaa, koska itse olen kuitenkin etsimässä mahdollista parisuhdetta ja perheenperustusta, enkä mitään brunssiseuraa tylsyyttä poistamaan.

    • trollibensa

      Ja deiteillä saat syöttää hienot dinnerit ja kuplajuomat. Menee kivutta alas.

    • Ei_riitä_kaikille

      Ajatelkaahan asiaa näin: jos kolmikymppinen akateeminen nainen haluaa löytää miehen, ja yrität ehdottaa itseäsi hänelle (tai jopa hän ottaa sinuun yhteyttä) niin mieti: a) oletko parempituloinen kuin hän ja b) oletko normaalikomea (siis keskiverto mies on oikeastaan suht' komea jos asiaa ajatellaan tarkemmin) tai paremman näköinen? Jos a) JA b) ei natsaa, niin todennäköisyydet ovat vahvasti sinua vastaan. a) Nettideitit ovat pullollaan miehiä, joilla sekä a) & b) -kohdat nimenomaan pielessä vaikka sitten c), d), e)... ovatkin ruksittuina (fiksu, huumorintajuinen, mukava, työ, oma asunto jne. jne.).

      Olen siis itse tämmöinen mies ja selkeästi koska ulkonäkö ja tulotaso -yhdistelmä ei natsaa, niin ei ole saumaa vastaaviin akateemisiin naisiin (vaikka nämä olisivat melkein työttömiä projektitutkijoita). Joo, on tyhmää minulta korostaa tuota koulutusta sinänsä, mutta fakta vaan on että yleensä synkkaa paremmin lukeneiden ihmisten kanssa koska on enemmän kosketuspintaa asioihin joista voi jutella, ja tietynlainen mielenkiinto/taito oppia uusia asioita jota kaikilla ei näytä olevan.

      Ja ihan syystäkin nähtävästi akateemiset naiset odottaa hyvää, koska tuntemani *hyvännäköiset* naiset ovatkin muutaman vuoden kuluessa suhteessa itseäni komeamman JA hyvätuloisemman miehen kanssa - vain nelikymppiset, ei-niin hehkeät naiset edelleen sinkkuja. Akateemiset mieskaverini eivät niinkään naisen koulutuksesta tosin välitä - mitä paremmannäköinen vaimoehdokas, sitä vähemmän hänen koulutuksellaan tai tulotasollaan väliä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1809
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      76
      1592
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe