WTC:n tuhossako ei kuollut juuutalaisia?

Muistaakseni palstalla on asiasta joskus keuhkottu, että WTC:n tuhossa ei olisi kuollut juutalaisia.

Mutta:
http://onemansblog.com/2011/08/06/christians-openly-advocate-killing-athiests-on-fox-news-facebook-page/
"According to the lawsuit, among the 2,792 people killed in the twin towers, 31 were Muslim Americans, approximately 400 to 500 were Jewish Americans, approximately 500 were non-religious Americans, and an unknown number were Americans of other faiths. (So, about half of the people who died were not Christian.)"

No, kyllä te salkkarit tästäkin jotakin keksitte. Juutalaisten suuri määrä WTC-uhrien joukossa kenties todistaa teille, kuinka he ovat Eliittiä ja NWO:ta. Tai jotakin.

21

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ffffffffkkkkkkkkkkkkkk

      Tämän asian olen selvittänyt ja tutkinut sen itse selaamalla nimilistaa. Juutalaisia kuoli runsaasti iskuissa.

      Sen sijaan mitä holokaustiin tulee, tutkimalla sitä herää enemmän kysymyksiä kuin vastauksia.

      • tfkhuf

        Jep. Ennen kaikkea kysymyksiä "revisionistien" mielenterveydestä ja yleissivistyksen tasosta.


      • ughg
        tfkhuf kirjoitti:

        Jep. Ennen kaikkea kysymyksiä "revisionistien" mielenterveydestä ja yleissivistyksen tasosta.

        Heko heko, pitäisikö jonkun uskoa sinun diagnoosiasi? Tai keittiöpsykologiaasi?


      • valitettavastikin

    • mielenterveyttä

      Mikä sulla viiraa? Mene hyvä höpöttäjä psykiatrille.

    • haistaite

      Ei se Israel mihinkään katoa, vaan USA hajoaa palasiski, jos alkavat aukoon Jerusalemille.
      Irak pudotti juuri 2 britten kuljetuskonetta, jotka veivät aseita isis, taistelijoille.
      Tämä jos mikä kertoo mossadin voimasta.
      Isis toimii mossadin alaisena ja tappaa länkkäreitä surutta jos eivät tottele Tooran herrakansaa.

    • huhuhuh
      • dsdsdsd

        Magneettimedia...heh heh :) pelkkä vitsi koko lehti :)


      • huhuhuh

      • dsdsds

        Ei ehkä vitsi ole, mutta itelleen tulee mieleen sellainen ihminen, kuka ei pysty myöntämään itselleen tosi-asioita. Ja ainoastaan kyseinen lehti pystyy julkaisemaan, ilman omaa tuntoa noita väitteitä. Todellisuus on julmaa...



      • huhuhuh

      • huhuhuh kirjoitti:

        Aha, sinä tunnet tuonkin tapauksen perinpohjaisesti? Eikö sittenkin ole niin, että et ole viitsinyt perehtyä asiaan, sillä sinunkin aivoihisi on pysyvästi syötetty tuo 6 miljoonaa, aamen.

        Ovat uskomattoman taitavia nuo manipuloijat.

        Selvää olkiukkoiluahan tämä on:
        http://justice4germans.com/2015/01/24/frau-ursula-haverbeck-declares-victory-we-can-now-dismiss-auschwitz/
        'She said “According to official statements, Auschwitz is no longer considered the scene of the most wicked crime in history – the alleged murder of six million Jews. So the question arises: where did this crime take place? Where is the scene of the German’s crime? This is the burning question of the six million. Where are they?” '


    • lgxlhccclölohc

      Ettäkö oikein 400-500 oli juutalaisia??!! Eikö juutalaiset edes itse tiedä kuka on juutalainen kuka ei, kun on sen verran epätarkka luku.

      Jos pelkästä nimestä lähdetään arvioimaan juutalaisuutta, niin suurin osa Saksan natseista, kuten myös Venäjän bolsevikkikommareista oli juutalaisia.

      • No, ketkä Saksan johtavista natseista sitten olivat juutalaisia. Kerro!


    • kyxklxkyk

      Emil Maurice, tämä ashke-NAZI-juutalainen isoisä perusti NAZI-puolueen, varttijuutalainen Hitleri oli puolueen jäsen numero 1 ja Emil numero 2

      Toimittaja Jean-Paul Mulders ja historiantutkija Marc Vermeeren etsivät tänä vuonna Hitlerin sukulaisia.
      Heiltä otetuissa DNA-näytteissä löytynyt kromosomi, haploryhmä E1b1b1, on harvinainen Länsi-Euroopassa, mutta yleinen ashkeNAZI- ja sefardijuutalaisilla.

      AshkeNAZIM or AshkeNAZI Jews are literally German Jews
      AshkeNAZI tarkoittaa kirjaimellisesti Saksan juutalaista

      Äärioikeistolaisen Stern-liigan terroristin Avraham Stern kirjoitti kirjeen NAZI-Saksan hallitukselle, jossa hän ehdottaa liittoa Saksan kanssa Englantia vastaan päämääränään Israelin itsenäistyminen

      Beirutissa, Saksan juutalais-NAZIen kanssa, solmittujen salaisten sopimusten mukaan, Lehi aloitti toisen rintaman sodan brittejä vastaan, vastapalveluksena Saksan juutalais-ashkeNAZIt auttaisivat erottamaan Euroopan juutalaiset Palestiinaan MUUTTOA varten.

      Hitlerin juutalaiset sotilaat
      100 000-150 000 juutalaista marssi Hitlerin armeijassa, myös kaksi sotamarsalkkaa.

      Frankfurter Rundschaussa julkaistussa, 25 saksalaisen professorin allekirjoittamassa manifestissa kehoitetaan Saksaa lopettamaan Israelin "erityiskohtelun", koska muiden syiden ohella maa auttoi Israelin perustamisessa mm. erottamalla juutalaiset Palestiinaan muuttoa varten

      Hermann Goering oli naimisissa juutalaisnaisen kanssa, Hermann Goeringin Albert veli salakuljetti turvaan satoja juutalaisia.

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-1264738/The-Goering-saved-Jews-A-new-book-reveals-Hermann-masterminded-Final-Solution-brother-Albert-rescued-Gestapo-victims.html


      Oliko Hermann Goering siis myös juutalainen?


      Ennen kuin sota todella alkoi JOSEPH Gebhard Himmler lähetti elossa olevan tyttärensä Irminan Englantiin, JOSEPH salakuljetti Irminan ulos maasta suojellakseen häntä JUUTALAISIIN kohdistuneelta vainolta.

      Gudrun Himmler, natsijohtajan Heinrich Himmlerin tytär on jo vuodesta 1951 kuulunut Stille Hilfe-organisaatioon, jonka pyrkimyksiä on natsien löytäminen ja pidätyksissä avustaminen.

      Katrin Himmler on Heinrich Himmlerin veljen tytär, hän on naimisissa ISRAELILAISEN kanssa ja heillä on yhteinen JUUTALAINEN lapsi.

      Matthias Göring Goes Kosher, Matias on natsijohtajan Ernst Wilhelm Göringin poika, Matthias asuu ISRAELISSA, rakastaa israelilaisia viinejä ja kosher ruokaa, kaulassa Matthiaksella on davidin tähti kaulakoru ja hän aikoo kääntyä JUUTALAISUUTEEN.

      Hilde Schramm on Hitlerin arkkitehdin Albert Speerin tytär, hän tekee työtä Berliinin JUUTALAISTEN ja kristittyjen välien parantamiseksi, lisäksi hän on perustanut rahaston, jolla tuetaan JUUTALAISIA naisia.

      Monika Goethin isä oli keskitysleirin nazikomentaja, joka ampui parvekkeeltaan lapsiaan kantavia naisia.

      Näyttääkö Monika arjalaiselta...vai ju....?

    • lykkhcxck

      http://www.youtube.com/watch?v=P5qy-ek1qvE&bpctr=1360268810 The Nazi Army: jewish asian arab and black soldiers

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288709548356.html?ref=rss

      Natsien täydellinen arjalaislapsi olikin juutalainen
      Julkaistu: 2.7.2014 23:25

      80-vuotias Hessy Taft paljastaa saksalaislehti Bildissä olevansa useissa korteissa ja propagandajulisteissa esiintynyt vauva.
      Nykyisin kemian professorina New Yorkissa työskentelevä 80-vuotias Hessy Taft päätyi natsipropagandan kasvoksi sattumalta, nainen itse kertoo saksalaislehti Bildissä.

      Taftin äiti vei kuuden kuukauden ikäisen tyttövauvansa kuvattavaksi berliiniläiselle huippuvalokuvaajalle vuonna 1935. Muutaman kuukauden kuluttua tytön kasvot koristivat suosittua Sun in the House perhelehteä, jota toimitti natsijohtajan Hermann Göringin ystävä.

      Kuvaaja oli lähettänyt valokuvan natsipuolueelle. Järkyttynyt äiti kysyi kuvaajalta, eikö tämä tiennyt tytön olevan juutalainen.

      Tiedän minä, mutta halusin tehdä natsit naurunalaiseksi, kuvaaja oli vastannut.

      Perhe piilotteli Taftia vauvana tunnistamisen pelossa. Myöhemmin perhe pakeni Latviaan ja sen jälkeen Pariisin ja Kuuban kautta Yhdysvaltoihin.

      Nykyisin voin nauraa asialle. Mutta, jos natsit olisivat tienneet, kuka todella olen, en olisi tänään enää elossa, Taft kertoo Bildille.

    • huhuhuh

      lgxlhccclölohc: "Ettäkö oikein 400-500 oli juutalaisia??!! Eikö juutalaiset edes itse tiedä kuka on juutalainen kuka ei, kun on sen verran epätarkka luku".

      Vielä epätarkemmaksi käy: tässä 5, mutta muita arvioita löytyy, 1 - 7.

      "Eipä löydy listoilta montaa juutalaista nimeä.
      Tuo 400 on luku, joka siellä todennäköisesti olisi pitänyt olla juutalaisia. Tässä todellista tietoa:

      The number of Jewish victims, as one might expect in New York, was considerably higher, estimated at 400-500

      Tsviya Shimon, minister of administrative affairs for the Israeli consulate and mission in New York, said on September 14 "that there might have been up to 100 Israeli citizens working in the World Trade Center".

      There were in fact a total of 5 Israeli deaths in the attack (Alona Avraham, Leon Lebor, Shay Levinhar, Daniel Lewin, Haggai Sheffi), of which 3 were in the World Trade Center and 2 were on the planes. (4 are listed as American on most lists, presumably having dual citizenship.) The total number of Israeli-born residents of New York was 21,288 in 2000, out of a population of 8,008,278, or 0.27% of the population; multiplying this by the total World Trade Center death toll (2,602) would give 7 expected victims. Early estimates of Israeli deaths, as of the total death toll and the death toll for other countries' citizens (e.g. India), proved substantially exaggerated (George W. Bush cited the figure of 130 in his speech".

    • 27Tilintarkastajaa

      http://www.assassinationscience.com/white_pentaunbrokewindows.jpg

      Ei näy jälkeäkään suuresta matkustajakoneesta, vaikka virallisen salaliittoteorian mukaan sellainen teki touchdownin Pentagonin alimman kerroksen ikkunaan, jättämättä jälkeäkään rakennuksen ulkopuolella olevaan nurmikkoon......melkoinen taitolentäjä :D

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      310
      3473
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1659
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1389
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1280
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1183
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      175
      1110
    Aihe