kia rio diesel kokemuksia?

uusauto

Työmatka autoksi laitoin tilaukseen kia rio 1, 1 crdi auton. Odotan autoa keväällä saapuvaksi. Onko kokemuksia? Vaikuttaa että kulkee sukkahiellä?

9

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JÄÄKYLMÄTOTUUS

      No alle 5l pääsee vaivatta eli noin 4,3l ja ylöspäin on lukemat. Mittaus on kilometrit ja litrat ei satukirja luokkaa olevan tietokoneen. Todellisus on se alle 4 et pääse kuin valehtelemalla. Ajan omalla 1,1,2 75hv 180nm koneella ja kaikki KAIKKI temput on tehty eli keskimääräsistä kuljettajaa paljon parempi yritys taloudellisuus ajoon yms tekniset hienosäädöt.
      Ei ole audin töpö koppaisen voittanutta kulutuksissa ja vw parhaat mallit yms skoda 1,6 tdit. Nuo 1,12 crdi vain vievät 1l enemmän sataselle se on JÄÄKYLMÄTOTUUS!

    • Tegera

      Vieläkö saat peruttua. Lue nyt kuitenkin keskustelu "autonvalinta-asiaa". Minut ainakin pisti ajattelemaan.....

      • kokeneenneuvo

        "Yksykkönen" on ihan hyvä säästövispilä kyllä. Mutta suosittelen 1,4-dieselmallia. Se ei kuluta käytännössä yhtään enempää, mutta liikahtaa jo ihan eri tavalla kuin pikkuveljensä.


    • Meikä

      Ostin 3 vuotta vanhan Kia Rion 1,1 litran dieselillä ja manuaalivaihteilla. Muutaman sata kilometriä olen nyt ajanut. Autolle tehtiin juuri sen ensimmäinen katsastus. Seuraava katsastus on 2 vuoden päästä. Auton kulutus on noin 5 litraa sadalla. Edessä on yllättävän paljon tilaa myös leveyssuunnassa. Autossa on myös Vepasto. Sitä en ole tosin tarvinnut. Hiukan epäilin dieselin ostamista, kun ajokilometrejä tulee vähän. Edullisesti sain mielestäni hyvän auton. Minulla on tapana pitää samaa autoa kaun. Fiat Punto oli perheessämme 13 vuotta. Nyt se meni vaihdossa Rioon.

    • pienionmoottori

      No, jos hyvin vähän ajaa, niin ehkä sitten kannattaa kyseinen auto ostaa. Itselläni volvo s80 d5 ja kulutus minimissään 5,0 l/100 km.

    • kiarules

      kiitos vastauksista. Ihan hyvä perusauto varmaankin - ihan siistin näköinenkin. Menee varmasti työmatka ajossa 100 km päivässä varsin hyvin - pääosin vain itse ajelen. Toimintavarmuus on tärkein ominaisuus. Muut ominaisuudet on näillä nopeusrajoituksilla aika samantekeviä.

      • Seuraavaasukupolveaodota

        No on ne toimintavarmoja se on totta. Kulutus bain on ainoa joka on suuri. 4,3-4,8 siinä se seilaa. Harmittaa kun 2l passat tdi menee vähemmällä kun samoin ajelee matkaa. Hyvä veto tienpäällä on 1,1 parasta antia,vääntö vie yllättävän hyvin. Takavuosia piti olla hyvä bensa 2 l josta irtosi 180nm eikä puhettakaan noin pienillä kierroksilla hieman alta 2000rpm.


    • Kiarules

      Tulihan se auto ja kohta 3th ajettu.... matka ajo on pääosin 80 km h ja keskikulutus on ollut 3,8 l 100 km. ...Toki jos ajaa kaupungissa vähänkin tai 100 niin varmaan menee se 4,3 tai yli. Vähän pettynyt kulutukseen. Muuten ok kiesi.

      • menoParanee

        "Sisäänajo" vaikuttaa niin, että ainakin jonnekin 20tkm tai jopa 30tkm teho ja vääntö lisääntyvät ja kulutus pienenee. Aika vähän olet ajanut vielä. Ei kannata yhtään huolestua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe