Zyskowicz-Tämä lista tuo miljardisäästöt

EIPNFIN

http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/zyskowiczin-leikkauslista-toisi-valtiolle-miljardisaastot/1993010

HAHHAH Ei noille kokoomuksen ehdotuksille voi kun nauraa.
Muualla kokeillaan lyhennettyä työaikaa joka toimii loistavasti. Suomessa pidennetään.
Yritystukiin leikkauksia = lisää työttömiä.

Siirtykää nyt suosiolla kokoomus sinne oppositioon. Ette saa kun tuohoa aikaan.

26

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VesaKaitera

      Minusta on erittäinkin kunnioitettavaa, että istuvan kansanedustajan kantti kestää esittää oma leikkauslistansa. Siinä esittäjällä on nimittäin erittäinkin paljon hävittävää ja melko vähän voitettavaa. Benin tilanne tosin on sellainen, että hänen jatkokautensa kansanedustajana on käytännössä varma, ja siksi hän voi olla pari pykälää rohkeampi kuin sellainen edustaja, jonka palli horjuu. Nyt tarvittaisiin vielä omat leikkauslistat kaikilta suurilta puolueilta. Vihreät ja Vasemmistoliittohan ovat suoraan ilmoittaneet, että nillle menoleikkaukset eivät käy. Kumpaakaan noista puolueista tuskin nähdään seuraavassa hallituksessa, ja kyllä siihen mahduttautuminen tulee tekemään tiukkaa Kokoomuksellekin, jollei sen kannatus käänny selvään nousuun.

    • Pidetään palkat ennallaan ja laitetaan työviikko 40 tuntiseksi. Paljon helpompi laskea. Pekkaspäivät pois ja lomaltapaluurahat myös. Nehän ovat jäänne menneiltä ajoilta, silloin kun palkkoja voitiin korottaa mielin määrin. Devalvointi palautti kilpailukyvyn. Nyt on otettava toisenlaiset lääkkeet käyttöön. Ben on ihan oikeassa, aloitetaan tästä.

      • jopehuonansuu

        Pekkaspäivät ja lomaltapaluurahat on osa kokonaispalkkaa. Ne ei merkitse yhtään mitään, eikä niiden poistaminen vaikuta palkkaan. Nimike vain muuttuisi tuntiliksan korotukseen yms. Eli näistä puhuminen on oikeastaan täysin typerää ja turhaa.
        Se että byrokratian vähentämisen takia on suorastaan järkyttävää että tälläisiä ylimääräistä vaivaa aiheuttavia mutkia rakennellellaan yksinkertaisiin asioihin on järkyttävän typerää. Moni yrittäjä tai aikova pitää kaikken suurimpana esteenä juuri näitä byrokratian kuvioita.


      • Kyllä pekkaspäivillä on vaikutusta, minulla oli taannoin jatkuvassa työsuhteessa oleva henkilö. Pidin työajan alle 30 tunnissa ihan sen takia että ei tarvinnut maksaa pekkaspäivistä. Samoin lomaltapaluurahan maksaminen oli käsittämätöntä.
        Nyt sitten käytän määräaikaisia (3kpl) ja keksin sopivat syyt ja teemat määräaikaisuuden syyksi. Tulee paljon halvemmaksi, kuin ottaa ketään toistaiseksi olevaan työsuhteeseen.


      • TotuusEsille

        Ei se kiinnosta ketään jos se ei ole kokoomuksen virallinen lista. Siis roskikseen....
        Virallista listaa pöytään kokoomus, jotta nähdään mistä aiotte taas riistää tavallista kansaa.


    • jopehuonansuu

      "Sen sijaan en kohdistaisi säästöjä juuri lainkaan julkisiin palveluihin" Se nyt vaan on niin ettei meillä vaan ole varaa nykyisen tasoiseen palvelutasoon. Tämähän pitäisi sotia täydellisesti kokoomuslaista ajatusmaailmaa vasten. Hammashuollot ja lääkekorvaukset sun muut on sitä katekoriaa että halvalla paljon hyvää josta hyötyy koko yhteiskunta.
      Esimerkiksi kaksikielisyyden kulut lienee noin viiden miljardin luokkaa. Se pitäisi olla jokaisen puolueen ja tämän maan parasta ajatelevan ihmisen karsintalista ykköskohde automaattisesti. Eli kohteita joitten karsiminen lisää vain yhteiskunnan kilpailukykyä.
      Tai vaikkapa yleisradio, miksi valtio tarvitsee 500 miljoonan propakandakanavan. Emmehän asu Neuvostoliitossa kuitenkaan... Ymmärrän että pohjoiskorean johtajat tarttee median haltuunsa mutta miksi suomessa.

      • Evakonpoika

        Jopehuonansuu osuu ytimeen.
        Karsittavaa on löydyttävä sieltä missä karsinnasta ei ole haittaa.
        Kaksikielisyys aiheuttaa tupla byrokratian ja se on helposti poistettavissa.
        Ylimääräiset miljoonakorvaukset hyvinvoiville kunnille pois.

        Ahvenanmaalle suunnatut tuet voidaan poistaa. Elintaso siellä on tarpeeksi korkea. Järjetöntä tukea Ahvenanmaalaista tuulivoimaa, joka ei päädy valtakunnan sähköverkkoon.
        Varustamotuet valuvat osinkoina omistajien taskuihin.
        Tuetaan mieluummin Talvivaaraa ja saadaan vientiä aikaiseksi.
        Jan Vapaavuori voisi hoitaa asian käden käänteessä.

        Palkkoja ei pidä pienentää, koska vähentää kysyntää. Työaikaa voidaan hyvin pidentää hieman ja tupakointi työpaikoilla kieltää.

        Velkaa lisää nyt kun korot ovat alhaalla. Investoinnit teihin, rautateihin ja homerakennusten korjaamiseen. Tulee työtä ja velat veljenpojan maksettaviksi.


    • 0WEFIH

      Ainut mitä kannatan tossa on tupakoinnin kieltäminen. Muuten toi lista tuo satoja tuhansia työttömiä lisää ei mitää muuta.

      • kessutpois

        sama juttu tupakointi kielto koko maahan mahdollisimman nopeasti.


    • KokoomusUlos

      Vittuuko tuollaisia listoja esitellään jos ne eivät ole kokoomuksen listoja?
      Tai pitäisiko ajatella niinpäin, että jos kokoomuslaisilta tulee 40 erilaista listaa, niin ne kaikki on kokoomuksen listoja? Työnnä hanuriis Zyskowbitch tuo kyhäelmäsi!
      Silmiinpistävää on joka tapauksessa se, että rikkailta ei kokoomuksessa leikata yhtään mitään.
      Ikäänkuin nämä eivät olleenkaan voisi osallistua valtion talouden ylläpitoon. TÖRKEÄTÄ!

    • ljgflädörg

      " Kelan kotitalouksille maksamat tulonsiirrot jäädytetään vaalikauden ajaksi."


      Tämä lisäisi automaattisesti kuntien toimeentulotuen kustannuksia esim. vuokrien noustessa.
      Varsinkin pääkaupunkiseudulla olisi entistä enemmän pienipalkkaiset myös toimeentulotuen piirissä.
      Benkun ehdotus olisi tietenkin hyvä pääomaveroa maksavalle, heitä ei kuntaverotus juurikaan rasita.

    • puukallot

      Bein listalla leikataan työttömyys, sairauspäivärahoja, pieniä eläkkeitä, Beni ehdottaa, että ne pitää jäädyttää 4 vuodeksi, eli köyhyys lisääntyy ja kurjuus kasvaa ja Kokoomuksen possut lihottavat itseään
      Eläkekatto pitää saada, koko ajan on indeksissä kustu silmään pienituloisia eläkeäisiä, kohta ei psyty leipää ostamaan, kun eläke käteen kuussa tonnin verran tai työttömyyspäiväraha, näitä isotuloiset kokoomuslaiset haluvat leikata. Oppositioon Kokoomus ja lujaa, aikoo ajaa Suomen ahdinkoon.

    • ERVBRE

      ja zyskovitsi taas leikkais köyhiltä lisää ja lisää nyt se kokoomus sinne minne se kuluu eli oppositio tai mielellään ei sinnekkään.

    • Jbeee

      Paras keino pidentää työaikaa olisi ehdoton röökikielto kaikille työpaikoille.

      • Häpeäisivätedes

        Rikas Ben (koko)esittää työttömyysturvan lyhentämistä, hammaslääkärikorvausten poistamista, eläkkeiden leikkauusta, työttömien sairaiden, pienituloisten kimppuun Kokoomus käy Benin listalla, joka on Kokoomuksen taustalla.
        Mitenkä Beni työllistää 60 vuotiaan, joka on tehnyt pitkän työuran ja potkittu ulos 58 vuotiaana, jo 15 vuotiaana aloittanut työteon, ansiosidonnainen ainoa turva, kukaan ei palkkaa ja ainoa mahdollisuus päästä ansiosidonnaisen lisäpäiville tänä vuonna, nämä Rikas Be kokoomus veisi pois, Kokoomus haluaa viedä hampaatkin köyhän suusta, samoin asunnon ja leivän kadulle vaan meidät, jotak olemme ikämme tehneet töitä.
        HÄVETKÄÄ KOKOOMUS ja BEN, olette hyvätuloisia ja kaikki pois köyhiltä, eikö teillä ole mitään rajaa.
        Kokoomusta ei pidä äänestää kenekään tavallsien ihmisen, tappavat meidät, kuten teki Laajasalon kokoomuslainen surmaajakin.


      • poliisirikolliset

        Mainitsemasi Laajasalon murhaajan lisäksi kannattaa muistaa kokoomusjohtoinen Poliisihallitus poliisirikollisineen. http://www.poliisirikollisena.com Samoin maahanmuuton räjähdysmäinen nostaminen (kiitos Käteisen!) on nostanut rikollisuutta islamismin räjähtäessä kristilliseen yhteiskuntaan.


      • VesaKaitera
        Häpeäisivätedes kirjoitti:

        Rikas Ben (koko)esittää työttömyysturvan lyhentämistä, hammaslääkärikorvausten poistamista, eläkkeiden leikkauusta, työttömien sairaiden, pienituloisten kimppuun Kokoomus käy Benin listalla, joka on Kokoomuksen taustalla.
        Mitenkä Beni työllistää 60 vuotiaan, joka on tehnyt pitkän työuran ja potkittu ulos 58 vuotiaana, jo 15 vuotiaana aloittanut työteon, ansiosidonnainen ainoa turva, kukaan ei palkkaa ja ainoa mahdollisuus päästä ansiosidonnaisen lisäpäiville tänä vuonna, nämä Rikas Be kokoomus veisi pois, Kokoomus haluaa viedä hampaatkin köyhän suusta, samoin asunnon ja leivän kadulle vaan meidät, jotak olemme ikämme tehneet töitä.
        HÄVETKÄÄ KOKOOMUS ja BEN, olette hyvätuloisia ja kaikki pois köyhiltä, eikö teillä ole mitään rajaa.
        Kokoomusta ei pidä äänestää kenekään tavallsien ihmisen, tappavat meidät, kuten teki Laajasalon kokoomuslainen surmaajakin.

        Häpeäisivätedes kirjoitti: "Rikas Ben (koko)esittää työttömyysturvan lyhentämistä, hammaslääkärikorvausten poistamista, eläkkeiden leikkauusta, työttömien sairaiden, pienituloisten kimppuun Kokoomus käy Benin listalla, joka on Kokoomuksen taustalla."


        BZ ei ole rikas, vaan hyvätuloinen. Keskustan Juha Sipilä ja Kokoomuksen Eero Lehti ovat rikkaita. Siinä on eroa. Ben pyrkii listallaan saamaan valtion menot kuriin, mikä on sinänsä terve tavoite. Ei pidä kuluttaa enemmän kuin mitä tienaa. Velkaa ei saisi ottaa pelkkään elämiseen, ainoastaan investointeihin, jotka jatkossa tuottaisivat.

        BZ ei jäädyttäisi toimeentulotukea, joka on pienituloisen perälauta. OK, mutta saattaa olla, että olisi myös joitakin muita erityisesti pienituloisille tulevia etuuksia, joiden kohdalla jäädyttäminen ei oikein pelaisi. Mutta valtaosa etuuksista voitaisiin kyllä jäädyttää tämänvuotiselle tasolleen.


        Häpeäisivätedes: "Mitenkä Beni työllistää 60 vuotiaan, joka on tehnyt pitkän työuran ja potkittu ulos 58 vuotiaana, jo 15 vuotiaana aloittanut työteon, ansiosidonnainen ainoa turva, kukaan ei palkkaa ja ainoa mahdollisuus päästä ansiosidonnaisen lisäpäiville tänä vuonna, nämä Rikas Be kokoomus veisi pois, Kokoomus haluaa viedä hampaatkin köyhän suusta, samoin asunnon ja leivän kadulle vaan meidät, jotka olemme ikämme tehneet töitä."


        Minut potkittiin työstäni pois hieman sen jälkeen, kun olin täyttänyt 60 vuotta ja IT-alalla työllistymiseni on sen jälkeen luonnollisesti ollut täysin toivotonta. Olen ollut ansiosidonnaisella päivärahalla, joka on ollut melko riittävä, koska juuri ennen potkuja palkkani oli työurani korkein. Nuo kuulut 500 päivää kuluivat täyteen viime vuodenvaihteessa, mutta olen ns. lisäpäivillä ja pääsen eläkkelle ensi joulukuussa. Tilanteeni on siis pitkälle samanlainen kuin Sinulle, joskin työurani on selvästi lyhyempi, vain 23 vuotta.

        Ben haluaisi leikata ansiosidonaisen työtötmyysturvan maksimipäiviä puoleen, mikä lienee liian iso etujen heikennys ay-liikkelle. Kenties lyhentäminen 400:aan päivään riittäisi, jos työttömyysturva porrastettaisiin niin, että se ensimmäisellä kolmanneksella olisi korkeampi kuin nyt, toisella samansuurinen kuin nyt ja kolmannella alhaisempi kuin nyt. Tuo malli olisi kannustavampi kuin tämänhetkinen. Tosin meitä kahta voi kannustaa kuinka paljon tahansa ilman tuloksia, koska työnantajat eivät halua palkata näin iäkästä väkeä.

        EK haluaisi poistaa tämän ns. eläkeputken, jonka sisällä nyt olen, mutta tuo mahdollinen poistohan toteutuisi joka tapauksessa viiveellä, ei se ennättäisi Sinuakaan koskemaan kuten ei minuakaan.


      • Häpeäisivätedes
        VesaKaitera kirjoitti:

        Häpeäisivätedes kirjoitti: "Rikas Ben (koko)esittää työttömyysturvan lyhentämistä, hammaslääkärikorvausten poistamista, eläkkeiden leikkauusta, työttömien sairaiden, pienituloisten kimppuun Kokoomus käy Benin listalla, joka on Kokoomuksen taustalla."


        BZ ei ole rikas, vaan hyvätuloinen. Keskustan Juha Sipilä ja Kokoomuksen Eero Lehti ovat rikkaita. Siinä on eroa. Ben pyrkii listallaan saamaan valtion menot kuriin, mikä on sinänsä terve tavoite. Ei pidä kuluttaa enemmän kuin mitä tienaa. Velkaa ei saisi ottaa pelkkään elämiseen, ainoastaan investointeihin, jotka jatkossa tuottaisivat.

        BZ ei jäädyttäisi toimeentulotukea, joka on pienituloisen perälauta. OK, mutta saattaa olla, että olisi myös joitakin muita erityisesti pienituloisille tulevia etuuksia, joiden kohdalla jäädyttäminen ei oikein pelaisi. Mutta valtaosa etuuksista voitaisiin kyllä jäädyttää tämänvuotiselle tasolleen.


        Häpeäisivätedes: "Mitenkä Beni työllistää 60 vuotiaan, joka on tehnyt pitkän työuran ja potkittu ulos 58 vuotiaana, jo 15 vuotiaana aloittanut työteon, ansiosidonnainen ainoa turva, kukaan ei palkkaa ja ainoa mahdollisuus päästä ansiosidonnaisen lisäpäiville tänä vuonna, nämä Rikas Be kokoomus veisi pois, Kokoomus haluaa viedä hampaatkin köyhän suusta, samoin asunnon ja leivän kadulle vaan meidät, jotka olemme ikämme tehneet töitä."


        Minut potkittiin työstäni pois hieman sen jälkeen, kun olin täyttänyt 60 vuotta ja IT-alalla työllistymiseni on sen jälkeen luonnollisesti ollut täysin toivotonta. Olen ollut ansiosidonnaisella päivärahalla, joka on ollut melko riittävä, koska juuri ennen potkuja palkkani oli työurani korkein. Nuo kuulut 500 päivää kuluivat täyteen viime vuodenvaihteessa, mutta olen ns. lisäpäivillä ja pääsen eläkkelle ensi joulukuussa. Tilanteeni on siis pitkälle samanlainen kuin Sinulle, joskin työurani on selvästi lyhyempi, vain 23 vuotta.

        Ben haluaisi leikata ansiosidonaisen työtötmyysturvan maksimipäiviä puoleen, mikä lienee liian iso etujen heikennys ay-liikkelle. Kenties lyhentäminen 400:aan päivään riittäisi, jos työttömyysturva porrastettaisiin niin, että se ensimmäisellä kolmanneksella olisi korkeampi kuin nyt, toisella samansuurinen kuin nyt ja kolmannella alhaisempi kuin nyt. Tuo malli olisi kannustavampi kuin tämänhetkinen. Tosin meitä kahta voi kannustaa kuinka paljon tahansa ilman tuloksia, koska työnantajat eivät halua palkata näin iäkästä väkeä.

        EK haluaisi poistaa tämän ns. eläkeputken, jonka sisällä nyt olen, mutta tuo mahdollinen poistohan toteutuisi joka tapauksessa viiveellä, ei se ennättäisi Sinuakaan koskemaan kuten ei minuakaan.

        Noista viiveistä ei tiedä härskit Benit ja muut Kokoomuslaiset veisivät heti kaiken pois, minun silmissäni Ben on isotuloinen, kun itse olen pienellä ansiopäivärahalla ja työssä ollessani palkkani oli vain noin 2400/kk brutto, kun esim Benin ansiot yli 10 tuhatta /kk, Minä en ole vielä lisäpäivillä, vaan sillä 500 päivällä ja lisäpäiväoikeus alkaisi syksyllä, ja jos sen vielä pois ottavat en tiedä mitä teen, koska tuloni ovat pienet.
        En voi ymmärtää Kokoomuksen härskejä puheita köyhiä kohtaan, Benin esitys oli taas rimanalitus ja osoitti minkä tason fasisti Ben on
        Ei ikinä Kokoomusta.


      • VesaKaitera

        Häpeäisivätedes kirjoitti: "Minä en ole vielä lisäpäivillä, vaan sillä 500 päivällä ja lisäpäiväoikeus alkaisi syksyllä, ja jos sen vielä pois ottavat en tiedä mitä teen, koska tuloni ovat pienet."


        Eivät ota, siitä voin mennä takuuseen. On kyllä sangen todennääköistä, että EK:n jo pitkään ajama eläkeputken lopettaminen toteutuu ensi vaalikaudella, mutta käsittääkseni aikaisin mahdollinen uuden lain mukainen toiminta alkaisi ensi vuoden alusta, ja se saattaa siirtyä siitäkin vuoden tai kaksi eteenpäin. Niiltä, jotka ovat ehtineet ennen lainmuutosta päästä lisäpäiville, ei tuota etuutta tulla pois ottamaan. Olet siis kuivilla. Olen seurannut tätä eläkeputkikeskustelua varsin tiiviisti, koska se vaikutti omaan tilanteeseenikin.


    • arvostelua

      ben on suomelle/suomalaisille velkaa 50 miljoonaa koko loppuelämänsä 90-luvulla tekemänsä apollo-vakuutusyhtiön kuprun takia. paitsi jos maksaa velkansa itse henkilökohtaisesti.

      • VesaKaitera

        Arvostelua kirjoitti: "ben on suomelle/suomalaisille velkaa 50 miljoonaa koko loppuelämänsä 90-luvulla tekemänsä apollo-vakuutusyhtiön kuprun takia. paitsi jos maksaa velkansa itse henkilökohtaisesti."


        Apollo-vakuutusyhtiön toimiva johto todellakin töppäsi ja teki rikoksenkin, josta se sai tuomionsa. Mutta tuo rikoshaara ei koskenut Beniä, eikä muitakaan tuon vakuutusyhtiön hallituksen jäseniä. Heitä kohtaan oltiin vain nostamassa siviilikanne vahinkorvauksista. Osa Apollo-vakuutusyhtön osakkeenomistajista katsoi, ettei yhtiön hallitus ollut valvonut toimivan johdon tekemisiä kylliksi ja että siitä olisi aiheutunut osakkeenomistajille taloudellisia tappioita, jotka hallituksen jäsenten oli korvattava. Ben päätti sopia asian ja maksaa kannetta puuhaaville ja näin hänen kohdallaan mitään vahingonkorvausoikeudenkäyntiä ei tullut, vaan hän sai kätensä vapaiksi tästä asiasta ilman kenties vuosia kestänyttä prosessia..


    • Zyssennenä

      Zyssen oli pakko ruveta Kokoomukselaiseksi, koska vasemmiston vappumarssilla ei saa naamioitua!

      Kolme turhaa: paavilla pallit, nunnalla nännit ja Zyssellä vappunaamari..
      Mitä eroa Espalla ja Zyssellä. Espa kulkee Cafe Strindbergin ohi.

    • jutkut-israeliin

      Jos konsernien ja ulkomaille rekisteröityjen yritysten verokeinottelulle tehtäisiin jotain, niin sillä saataisiin nyt jo takaisin vähintään 50 miljardia.
      Kokoomuksella on oma lusikkansa sopassa, varsinkin Zyskowiczillä,
      jotenkin ymmärrän Hitlerin juutalaisvihan.

    • puuttuvarengas

      Kuka se apinan näköinen rillipää kuvassa on?

    • Ei_jatkoon

      Onhan kokkareilla ollut viimeiset 8vuotta aikaa säätää suomen asiat siihen tilaan jossa ne nyt ovat. Kokkareiden tulevaisuus on oppositiossa yhdessä rkp:n ja kristillisten kanssa.

    • Turha_leikkiä_rikasta

      Toivottavasti suomen kansa on oppinut että porvariksi ei tulla äänestämällä porvareita!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      285
      3147
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1575
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1301
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1215
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe