Mitä MOT paljastaa?

Aiotko_katsoa

Mitä veikkaat, onko asiallinen ohjelma vai loanheittoa? Itse veikkaan ettei mitään kovin raflaavaa ole luvassa.

27

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Halla-ahon_äänestäjä
      • nauruunko

        Siinä tyypillinen perussuomalainen käsitteli ajankohtaisia asioita ja asiallisesti.
        Voihan se politiikka olla hauskaakin, tosin kun en osaa Unkarin kieltä niin en ihan kaikkea ymmärtänyt`!


      • opetelelukmaan

        vituopetele luemaan sin on tekstiyts


    • Eisuurtavaikutusta

      Todennäköisesti ohjelmassa on jotain joka pistää arvioimaan minkälainen puolue on kyseessä. Varmaankin joitain epäkohtia löytyy joihin tämän palstan tarttujat takertuvat ja vannovat että näiden ansiosta puolueen kannatus on 9% ensi vaaleissa.

    • sirpas

      Sirpan kirjaa käsitellään ja ruoditaan siinä esille tulleita asioita, jotka ovat lähinnä sitä miten Soini johtaa puoluetta ja miten kyllästynyttä kenttäväki on häneen. Juuri siksi Soini ei halunnut ohjelmaan omiensa haukuttavaksi. Ja olisihan se ollut noloa. Miten siinä nokkeluuksia oikein laukoo ja syyttää ketään kun oma puolueväki sanoo että olet pilannut puolueen.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      Ylellä on Perussuomalaisten nälvintäosasto ja se on tiedetty koko ajan. Haloslais-braxilainen demla-osasto jotka ovat nimittäneet toisia demloja ja nälviöitä virkoihin
      Ylessä

      MIKÄ ON DEMLA
      http://hommaforum.org/index.php?topic=3379.0

      http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/venaja-tutkija-liittyi-perussuomalaisiin/

      Tunnettu Venäjä-tutkija ja kirkkohistorioitsija, teologian tohtori Arto Luukkanen liittyi joulukuussa Perussuomalaisten jäseneksi.

      – Heräämisen takana olivat perussuomalaisia jatkuvasti pilkanneet YLE:n toimittajat. Ihmisen myötätunto tulee aina vainotun ja päähän potkitun puolelle. Sen takia kiinnostuin perussuomalaisuudesta. Halusin katsoa, mitä se oikein on. Se ei ole ristiriidassa lain eikä hyvien tapojen eikä Raamatun kanssa, joten ajattelin että miksi ei. Meidän päähän potkittujen tavallisten ihmisten takia päätin tehdä moraalisen valinnan ja ottaa tämän paarian merkin käsivarteeni, Luukkanen paljastaa.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      EIKÖHÄN MOT PALJASTA MIHIN SEPPO HAUTA-AHON RAHAT OVAT MENNEET? EI VAI, NO MIKSEI?

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015022319247569_uu.shtml
      Seppo Hauta-aho oli Janakkalan äänikuningas kuntavaaleissa. Hän valittaa ohjelmassa, että rahat menevät puolueen keskushallinnolle, eikä niitä saada paikallistoimintaan. Hän arvostelee myös puolueen tukisäätiön toimintaa.

      SEPPO HAUTA-AHON RAHAT OVATKIN MENNEET OIKEUDENKÄYNTIKULUIHIN

      https://www.suomenuutiset.fi/karajaoikeudelta-hauta-aholle-taystyrmays-kaikki-vaatimukset-hylattiin/
      Käräjäoikeus on hylännyt kaikki Seppo Hauta-ahon perussuomalaista puoluetta kohtaan esittämät vaatimukset. Hauta-aho velvoitettiin maksamaan oikeudenkäyntikuluina 55 800 euroa.

      Helsingin käräjäoikeus on hylännyt vuoden 2013 syyskuussa vireille tulleen perussuomalaisten puoluekokousta koskevan kanteen kokonaisuudessaan. Janakkalalaisen insinöörin Seppo Hauta-ahon jättämä kanne koski Joensuun puoluekokouksen lainmukaisuutta.

    • laamaanit

      Onhan se kun puolueväki ja puolue käräjöivät keskenään. Siinä jo itsessään aihetta ohjelmaan miten voidaan toimia noin sekä miten sitä puoluetyötä tehdään, miten sitä ihanaa aatetta levitetään kun vähän väliä tavataan käräjillä.

    • Ei_paljastuksia

      Ervasti silkkihansikkaat siloittelevat kaikki Soinin tekemiset ja tekevätä syyttömistä syyllisiä. Kun Yle ei halua käsitellä johtavien persuaktiivien äärioikeistotaustoja, lopputulos on kuin haaleata maitoa. Soinin säätiömiljoonat tekevät mustastakin valkoista.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      Perussuomesta kirjan kirjoittanut on Ylen kurssilta valmistunut työtön kunnanvaltuutettu ylioppilas eli hänellä on suhteet Ylen toimitukseen. Kirja on kirja mutta sen lisäksi on Ylen provokaatio, ymmärtääkö kirjoittaja itse, mitä hän on tekemässä Ylen provokaatiossa kavereittensa kanssa? Puhdistamassa maailmaa saastastako?

      On selvää, että vain Soini, joka on tyhjästä luonut puolueen, voi kirjoittaa haukkumakirjan Peruspomo, koska hän on suvereeni peruspomo. Tällaista ei voi tehdä työtön kunnanvaltuutettu. Mutta, on myös päivän selvää että Soinilta odotetaan lausuntoa siitä miten on mahdollista että eduskuntavaaliehdokas vähän ennen vaaleja kirjoittelee tällaisi kirjoja, mistä siinä on kyse? Ja miksi ehdokkaaksi on valittu henkilö, joka kirjoittaa haukkumakirja eikä tee vaalityötä? Kirjoittaja on ilman muuta itse ulkona vaalikamppailusta.

      Tässä on kirjoittajan kotisivu hän on titteliltään KIRJAILIJA ELI SIIS TYÖTÖN JA KIRJOITTELEE AJANKULUKSEEN
      http://sirpaaholalaurila.fi/

      ja valmisunut Ylen kurssilta ja OLLUT EHKÄ TUKITYÖLLISTETTYNÄ
      http://thtry.fi/yhteystiedot.htm
      Yhteystiedot
      Tasavallan harjoittelijat ja tukityöllistetyt THT ry
      Sirpa Ahola-Laurila

      Ylen ohjelma on tietenkin puhdas Ylen provokaatio Perussuomea vastaan, se on selvä, koko esitys on erilaisista perussuomalaisista paikallispoliitikoista, jotka riitelevät paikallisesti toistensa kanssa OMISTA ERI SYISTÄÄN, kun eivät tule jonkun toisen paikallisen kanssa toimeen ja sen jälkeen kirjailijatäti kirjoittaa ja Yle esittää, että vika on Soinin

      Viime eduskuntavaaleissa yle revitti Halla-ahon vastaista propagandaa joka kääntyi niitä vastaan http://www.halla-aho.com/scripta/elamaa_eurovaalien_jalkeen.html
      suurin syy siihen, että nousin eduskuntaan vuonna 2011 ja europarlamenttiin vuonna 2014, on kaiketi se hysteeriset mitat saavuttanut noitavaino, jonka kohteeksi päädyin vuoden 2008 kunnallisvaalien jälkeen. Kun etsitään "jytkyn" tekijöitä, on siis aihetta lähettää kiitokset myös (silloiselle) valtionsyyttäjä Mika Illmanille, apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalskeelle, Vihreille Naisille sekä Suomen vähemmän korkealaatuiselle valtamedialle Pasilaan ja Sanomataloon.

      http://timosoini.fi/2015/02/perussuomalaisten-mustamaalaus/

    • greenpeac

      Vasta kun katsomme ohjelman näemme mistä siinä puhutaan. Eikä siihen mene kuin vähän yli puoli tuntia niin olemme jo paljon viisaampia ja ehkä sitten osaamme keskustella niistä asioista mistä siinä keskustellaan eikä herjata muita keskustelijoita tai siinä esiintyneitä ihmisiä. Siis jos meillä on yhtään käytöstapoja. Persujen kohdalla se voi olla toiveajattelua, mutta silti toivo elää aina.

      • Hookkan

        Totta puhut. Yleensä MOT -ohjelmat ovat olleet laadukkaita. Taustatutkimukset on tehty huolella ja kaikille on annettu mahdollisuus kommentoida etukäteen. Soini ja palstan persuilijat tuomitsevat näkemättä.


      • Halla-ahon_äänestäjä

    • Lukiolainen

      Muistakaa, että meillä on ihmisryhmä, joka ei halua kotoutua suomalaiseen yhteiskuntaan. Suurin osa tekee työnsä suomenkielellä.
      Tuntemattomasta syystä he haluavat kuluttaa yhteiskunnan varoja ja rakastavat byrokratiaa. Pakottavat yhteiskunnan toimimaan kahdella kielellä.

      Suomi on tönkkösuolattu eikä taivu kansainväliseen kilpailuun. Yrittäjät joutuvat palvelemaan kahdella kielellä, tai oikeastaan kolmella englanti tosin ei ole pakollinen. Ilman pakkoa ruotsi tippuisi pois tarpeettomana.
      Yrityksille ruotsi on ylimääräinen kustannus.

      Yhteiskunnassa kaikki, jotka haluavat opiskella pakotetaan opiskelemaan ruotsia, riippumatta asuinpaikasta, omasta tahdosta tai järkevyydestä.

      Ruotsinkieliset ovat kuitenkin eristäytyneet omiin kouluihinsa, lasten- ja vanhainlaitoksiin. Näihin laitoksiin tarvitaan piikoja.

      Kansasta 75% haluaa vapaan kielivalinnan.
      Eduskunta on ilmeisen korruptioitunut, kun ei saa muutosta aikaiseksi.
      Ek on tämän kannalla, mutta ihmettelen ettei yrittäjät nouse vastarintaan.

    • duutso

      Mot ohjelma tuskin käsittelee ruotsin kielen asemaa.

    • niinist

      Lähinnä mikä tuli esille se, että jos puolue kokee vaalitappion, niin se horjuttaa Soinin asemaa puolueessa. Hän suorittanut ns. "puhdistuksia" puolueessa yrittäessään tehdä puolueesta hallituskelpoista. Jos äänitulos ei edellytä hallituspaikkaa, niin hän epäonnistunut pahoin ja kenttäväki reakoi siihen.

      • kysyjäx

        ohjelma oli loppujen lopuksi hyvin pliisu. täytyy todella ihmetellä miksi ihmeessä soini kieltäytyi haastattelusta. tuo esittämäsi näkemys soinin asemasta puolueen johdossa ja suhteessa tuleviin vaaleihin, niin sehän on esim tällä palstalla käsitelty jo ties kuinka monta kertaa. ei todellakaan tarvitse olla professori jotta asian on tajunnut.

        taas toisaalta kun siitä kirjoitettu niin perSSujen puolelta on tullut vastaan haukkumisryöppy, jossa on vakuutettu että "sinä homo-kommari-viherpiirtäjä-demu-kokkari-hurri et tiedä mistää mitään". tämä taas kertoo hyvin siitä poliittisesta kokemattomuudesta, jota perSSut on pullollaan. ohjema todisti tämäkin, jopa aivan niinistön suulla.


      • Pliisu
        kysyjäx kirjoitti:

        ohjelma oli loppujen lopuksi hyvin pliisu. täytyy todella ihmetellä miksi ihmeessä soini kieltäytyi haastattelusta. tuo esittämäsi näkemys soinin asemasta puolueen johdossa ja suhteessa tuleviin vaaleihin, niin sehän on esim tällä palstalla käsitelty jo ties kuinka monta kertaa. ei todellakaan tarvitse olla professori jotta asian on tajunnut.

        taas toisaalta kun siitä kirjoitettu niin perSSujen puolelta on tullut vastaan haukkumisryöppy, jossa on vakuutettu että "sinä homo-kommari-viherpiirtäjä-demu-kokkari-hurri et tiedä mistää mitään". tämä taas kertoo hyvin siitä poliittisesta kokemattomuudesta, jota perSSut on pullollaan. ohjema todisti tämäkin, jopa aivan niinistön suulla.

        Oli todellakin pliisu! Ja sekös harmittaa. Niinistön asialliset kommentit, politiikan tutkijoiden kehua ja muutama negatiivinen huomio. Muutama kritisoija jotka kuitenkin jatkavat puolueessa koska pitävät sitä aatteena hyvänä ja sitten Hauta-aho jolla uskottavuus ollut koetuksella jo ennenkin. Lisäksi lehtileikkeitä joissa oli jopa virheitä. Esim. perussuomalaiset eivät ole erottaneet Jukka Pöyryä vaan on eduskuntavaaliehdokkaana, erotettiin valtuustoryhmästä. Pari muutakin jossa ei ollut täyttä totuutta. Jäipä nekin lehtileikkeet kuvaamatta missä kerrotaan persuihin loikanneet. Niinistö kyllä kuittasi että plussalla ollaan ja laatu paranee. Varmasti sulle kova pettymys!


      • Pliisu kirjoitti:

        Oli todellakin pliisu! Ja sekös harmittaa. Niinistön asialliset kommentit, politiikan tutkijoiden kehua ja muutama negatiivinen huomio. Muutama kritisoija jotka kuitenkin jatkavat puolueessa koska pitävät sitä aatteena hyvänä ja sitten Hauta-aho jolla uskottavuus ollut koetuksella jo ennenkin. Lisäksi lehtileikkeitä joissa oli jopa virheitä. Esim. perussuomalaiset eivät ole erottaneet Jukka Pöyryä vaan on eduskuntavaaliehdokkaana, erotettiin valtuustoryhmästä. Pari muutakin jossa ei ollut täyttä totuutta. Jäipä nekin lehtileikkeet kuvaamatta missä kerrotaan persuihin loikanneet. Niinistö kyllä kuittasi että plussalla ollaan ja laatu paranee. Varmasti sulle kova pettymys!

        Itselle ainakin oli täydellinen pettymys, niin rehvakkaasti sitä oli palstalla mainostettu ja myyty, lopputulos oli vähintäänkin tyhjänpäiväinen, jossa ei saatu mistään mitään irti.

        Samanlaista jälkeä, ja pahempaakin löytyisi, mikäli kaivauduttaisiin minkä tahansa puolueen sekoilevampaan jäsenistön osaan, valitettavasti persuilla muutama suuri pelle päässyt lipsahtamaan eduskuntaan ja siitä "yleinen" pellefiilis.
        Ohjelma oli tosiaan, täysin mainisematta jättämisen arvoinen.


    • poisko

      Ainut minkä PS unohtaa tuossa putsauksessaan... Että puolueen kannattajat ovat juuri tuollaisia joita pois potkitaan... ei muita...

    • Peruskansalainen

      MOT oli Svenska YLE:n epäonnistunut yritys horjuttaa PS:n menestystä vaaleissa. Muutama tyhmä, jotka keskinäisten kiistojen takia tappelevat kentällä.
      Mitään muutoksia suureen kuvaan ei ilmennyt.
      Vahvaan taistoon ruotsinkielisten mielivaltaa vastaan pitää tiivistää.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      EN KATSONUT OHJELMAA. MUTTA SOINI TIETENKIN KIELTÄYTYI OHJELMASTA KOSKA SOINILLA ON MAINOSARVO hän ei mene malliksi kuuntelemaan Ylen kommunistien valheita

      Yle tekee tikusta asiaa ja kutsuu sinne Soinin joka ei mene. Samasta syystä Halla-aho ei tule Ylen studioon ellei vastapuolella ole ministeri Erkki Tuomioja tai muu johtava poliitikko

      Muistatteko miten kaikki alkoi Ylessä, joka kutsui studioon Halla-ahon vastustajaksi sekundatyyppejä avelemaan törkeyksillään päätään Halla-ahoa vastaan mutta se ei onnistunut

      muistan yhden tyypin se oli tämä koulujakäymätön itsetehty tietomies joka johti vapaa-ajattelijoita tämä peruskoululainen kalju

      en muista enää nimeä mutta se erosi kaikesta meni nurkkaan
      pelehtimään

      http://www.halla-aho.com/scripta/ajatuksia_kritiikista_ja_sen_sietamisesta.html
      Surullisimpana tapauksena voitaneen mainita ylioppilas, Humanisti-lehden päätoimittaja, Skepsis ry:n hallituksen jäsen ja Vapaa-ajattelijoiden puheenjohtaja Jussi K. Niemelä. Kaimani televisioesiintyminen paljastaa sen vihan syvyyden, joka hänessä allekirjoittanutta kohtaan palaa, mutta vihan syy ja taustat eivät kenties ole kaikille tuttuja.

      • vtun

        SILTI! KANNATTAA LUKEA TÄMÄ
        PERUSSUOMALAISUUDEN TUTKIJAN, YLI-ASIANTUNTIJAN, JUMALAN, KARRI TANNISEN UUSIN!!

        HYVÄÄ SETTIÄ! ALKAA JO ENSIMMÄISELTÄ RIVILTÄ! EI TARVITSE KELATA!

        Persut nojaa enemmän venäläisyyteen kuin isänmaallisuuteen

        22.2.2015 08:10 Karri Tanninen EU ja Venäjä Länsi Perussuomalaiset 23 kommenttia ilmoita asiaton viesti

        Käyttäjän karritanninen kuva

        Kun katselee persujen kirjoituksia, niin silmiinpistävää on se miten vähän he puhuvat venäläisistä haukkuessaan ulkomaalaisia. En sano, että venäläisiä pitäisi mollata tasapuolisuuden nimissä, mutta kun Suomi on korruptiovertailuissa positiivisesti kärkimaita, niin miksi organisoidun rikollisuuden tai veropetosten mahdollinen kasvu ei huoleta?

        Voihan tietysti olla että veli venäläinen on liian hurja, Halla-ahohan meni itkemään poliisille jopa Simo Rantalaisesta joka on vaahtosammuttajan kokoinen. Tässähän voi olla yksi persujen syy jopa suoranaiseen veljeilyyn. Reijo Tossavainen väitti että Suomen olisi parempi olla osa Venäjää kuin EU:ta, vastaavaa on tullut myös mm Juho Eerolan suusta, näitähän voisi kysyä ukrainalaisilta. Persut tuo homot peliin kun haukutaan muslimeja, mutta venäläinen homojen kurmoottaminen on jopa nettipalstoilla ihailtavaa heikäläisten mielestä. Halla-aho ei ikinä kirjoittanut Aleksandr Litvinenkon tai Anna Politkovskajan murhista, tapahtumien aikaan hän tosin pilkkasi Ylioppilaslehteä neuvostojournalismista kun he kirjoittivat Sambian homoista. Kuitenkin Halla-aho on puhunut paljon Charlie Hebdo tapauksesta, ja muhevaa freudilaisuutta tässä edustaa se että lehti on vasemmistolainen.

        Perussuomalainen talous-ja sosiaalipolitiikka on vasemmistolaista, ja onkin aika paradoksaalista että he arvostelevat EU:ta siitä mitä itse ajavat, keskusjohtoista politiikkaa. Euroopan ongelmat juontuvat paljon Kreikan kriisiä pidemmälle, eikä perussuomalaisia kiinnosta vapaampi markkinatalous jossa innovaatiot kukkii. Persut haluaa komentaa, siksi persut muistuttavat enemmän venäläisiä kuin länsimaalaisia. Suomi on historiansa ajan halunnut kuulua länteen, välissä oli toki suomettumisen kausi, mutta siitä muu Suomi on päässyt eroon. Eeroloiden ansiosta nimenomaan persut edustavat tämän päivän suomettumista. Persut kaipaavat sitä mitä jo itse sisäisesti ovat, Halla-aho on kuin Putin omilleen, kuvan palvonta on tärkeää ja se luo sairaita piirteitä kun itsekritiikki puuttuu. Persujen suhde viinaan on myös lähempänä venäläistä tapaa kuin tämän päivän suomalaista, suuria tekoja isänmaan puolesta vaaditaan muilta mutta itse mielellään jätetään inttikin väliin ja vaaditaan naisia armeijaan, riittää kun pitää leijonakorua kaulassa ja jallupulloa framilla.

        Venäläinen useimmiten tosin sopeutuu länteen muuttaessaan sinne, heille sopii myös vapaus ja vastuu, toisin kuin persuille. Venäläinen myös tuntee kulttuurin ja tietää mitä postmoderni tarkoittaa.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      oliko ohjelmassa vielä vetäjänä suru svenskfinlandista?

    • Puolueeton

      Katsoin ohjelman. Perussuomalainen puolue on nostanut kannatustaan niin nopeasti, että puolueeseen on liittynyt jäseniä, joiden on hyväkin siilautua pois puolueesta. Tällaisen käsityksen sain ohjelmasta. Itse en ole puolueen jäsen. Perussuomalaisessa puolueessa on ihan fiksuja jäseniä, jotka ajavat ihan hyviä asioita.

      MOTin olisi hyvä penkoa myös muiden puolueiden sisäistä käyttäytymistä. Odotan mielenkiinnolla!
      Kokoomus ei ainakaan ole mikään demokraattinen puolue. Pieni piiri pyörii. Jäsenäänestyksiä ei järjestetä eikä kentän ääntä muutoinkaan kuulla.
      Jäsenten velvollisuus on vain jäsenmaksun suorittaminen ja rahat käytetään keskushallinnossa ei ropoja kentälle riitä.
      Eiköhän samanlaista ole Demareissa, Kepussa, Vihreissä ja muissakin puolueissa.

      • Halla-ahon_äänestäjä

        Kokoomuksessa oli Siilinjärven poika joka pääsi vahingossa johtoon ja sitten halusi EU:hun ja ennen vaaleja jo Tujusen kanssa päätti että tehdään projekti jossa määritellään kokoomus voittajaksi kävi vaaleissa miten tahansa ja hyvin kävi, Katainen pääsi tekemään hallitusta ja se runnottiin näin väkisin jopa kommunisti kelpuutettiin ministeriksi, koulujakäymätön juntti, ja kaiken takana oli ajatus päästä edustamaan Suomea EU-päälliköiden eteen ja luomaan liittoaj ja verkostoja jotta työpaikka olisi valmis ja valmiiksi se tuli Katainen ja Tujunen poistuivat markkinoilta.

        Näin se pitääkin tehdä, keikkua jossain virassa luomassa verkostoja EU:hun
        ja sitten häipyä sinne kun tulee sopiva posti

        Tässä on sekin vika että kukaan vanhempi ei jaksa mennä eu-parlamenttiin ja lähteä maanantaiaamuna kolmelta aamulla lentämään Brysseliin ja vaihamaan Strasburgiin eikä pysty ottamaan perhettään vanhempana mukaan kuka siellä toimettomana viihtyy vanhana

        EU:sta tulee lasten ja nuorten systeemi jossa muutama tosi kovat Merkel sitten
        jyrää ja ne nuoret edustajat sitten vain nauttivat tai kärsivät elämisestä Brysselissä

        Paasikivi oli KOP:stä eläkkeellä kun aloitti poliitisen uransa ja tällaista ei enää voi tapahtua nykyaikana


    • villeksinii

      Kokoomushan teki dokumenttifilmin Niinistön vaalikampanjasta ja siinä näky aivan selvästi se tunnelma mitä puolueen sisällä on ja millaisia ihmisiä. Ei läheskään niin kireää kuin persuissa. Joskin siitä dokumentista tuli riitaa ja sen esittäminen yritettiin kieltää, mutta silti antoi avoimen kuvan poltiikan tekemisistä ja ikinä voisi ajatella että persuja voisi kuvata noin.

      Ohjelmassa kävi hyvin selvästi ilmi että miten tärkeä seuraavat vaalit ovat. Eivät niinkään puolueelle itselleen, vaan Soinille. Jos tulee vaalitappio niin kaikki tuo kritiikki mitä esitettiin on aivan oikeaa ja jäsenistö ollut oikeassa. Jos taasen tulee taasen jytky, niin silloin Soini ollut oikeassa ja jatkaa kukkona tunkiolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      5005
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1265
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      741
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe