Yököttävä Sirpa Ahola-Laurila

häpeäjososaat

Perus Suomen itsenäisenä säilymisen nimissä kansanedustaja ehdokkuutesi ! Sinua ei persut ja Suomi tarvitse. Olet erittäin epäisänmaallinen itseäsi esiin tyrkkäävä akka. Soini on hyvä johtaja. Kyllä hän tietää itse milloin on aika jättää tehtävät nuoremmille. Sinä yrität pilata Suomen parhaimman ja ainoan isänmaallisen puolueen mahdollisuudet pärjätä huhtikuun vaaleissa. Et ehkä täysin tule onnistumaan siinä. Kuulut kastiin Juha Väätäinen joka sanoi " minä lähden europarlamenttiin". Muistaakseni Väätäinen ei asetu enää ehdokkaaksi joka olisi hyvä. Mene sinä omahyväinen akka vaikka Liisa Jaakonsaaren mukaan demareihin toteuttamaan Liisan listoja ja miettimään mitä hielä voisi Oulusta hiedä pois kun Lisa vei jo varuskunnat. Itse äänestän oululaista Perussuomalaista naista kuten 2011. Uskon hänen nyt pääsevän. Sinä Sirpa olet selvästi palkattu trolli joka yrität saada persujen kannatuksen alas.

80

1505

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomalainenosaaja

      Tuollaisiako ne perussuomalaiset ovat, kommentista tulee ulos kyllä aikamoinen asenne.
      Jospa se totuus riipaisee ja on hirveää, jos joku uskaltaa tuoda asioita esille, kaiken kansan
      tietoisuuteen, onhan se kamalaa ja yököttävää.
      Toisaalta tällaisen seuraaminen on aika huvittavaa, varmaan myös MOT-ohjelman katsominen :=)

      • Anonyymi

        Soini soma sollero
        Punaposki pullero
        Ompa sulla suuta
        Eipä paljon muuta!!


    • EiSoinia

      Totuutta omasta puolueesta on hankala uskoa?
      Heti alkoi hyökkäys kun joku kertoo totuuden.

    • suomenparhaaksi

      Miksi Sirpa on puolueessa joka on hänen mielestään huono. Noin 20% suomalaisista äänestäjistä tulee vaaleissa todistamaan puolueen olevan paras. Nyt huonojen hallitusten ja tukipakettien jälkeen pitäisi ajatella sitä mikä on parasta Suomelle ja sen unohdetulle kansalle

    • Eikuulupersuihinenää

      Sirpalla selvästi tarkoitus nostaa omaa profiilia ennen vaaleja. Saa varmaan jonkun äänen puolueen ulkopuolelta, mutta itsensä nolasi. Selvää vaalipropagandaa ja julkisuudenhakua kirjoittamalleen kirjalleen. Persut kääntää selkänsä tuollaiselle matamille. Varmaan kohta putoaa maan pinnalle ja itkeä pillittää, mitä tuli tehtyä. Huolisikohan kepu riveihinsä. Saa mielihyvin loikata. Voitaisiin jopa kerätä kolehti ja maksaa soitä että menee kepun riveihin.

    • kukanäillemaksaa

      Varokaa muitakin trolleja jotka on palkattu pilaamaan Perussuomalaisten vaalikampanja

      • Äänestäjänääni

        Perussuomalaiset pilaavat ihan itse oman puolueensa.
        Helsingin piirissä on ollut nahistelua. Kuka tahansa on pääsyt persujen ehdokkaaksi vaikka ehdokkaalla on ollut tuomio lasten hyväksikäytöstä.


    • eivät-totuutta-kestä

      Persu kupla on puhjennut, vain kuoret on jäljellä!

    • äänestäjä47
    • kiitttooos

      Hieno että jou uskaltaa puhua asioistaniitten oikeilla nimillä ja kertoo totuuden. HYVÄ SIRPA!

      • persut-ei-kestä

        Hyvä noin!


    • semeneenäin

      Viime eduskuntavaaleissa Perussuomalaiset saivat 560000 ääntä, nyt huhtikuussa enemmän. Ihmiset eivät halua enää Suomen osallistuvan tukipakettien maksamiseen. Ihan kaikki muut eduskuntapuolueeet haluavat jatkaa Kreikka ym maiden tukemista suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Myös takinkääntöpuolueet sdp ja vasemmistoliitto jotka ennen 2011 vaaleja vastustivat ankarasti noita paketteja mutta vaalien mentyä pettivät äänestäjänsä ja menivät kokoomusjohtoiseen hallitukseen pönkkäämään kaikkia maita joilla oli hattu kourassa, mafia Kyproskin lainoitettiin. Koskaan ei Kreikka pysty maksaan velkoja takaisin. Sdp Rinne siellä on nytkin Brysselissä neuvottelemassa Kreikalle lisää lainaa. Keskusta aloitti Kreikka tukipaketit ja jos voittaa vaalit niin jatkaa pönkiäämistä. Vain Perussuomalaiset huolehtii Suomen köyhistå ja haluaa säilyttää Suomen itsenäisenä.

      • entinenääni

        Viime eduskuntavaaleissa muut puolueet saivat 2 378 600 ääntä, nyt huhtikuussa tulee enemmän koska jytky meni jo. Jos persut olisivat pitäneet yhdenkin vaalilupauksen niin äänestäisin toisenkin kerran, mutta nyt pitää katsoa ehdokas toisesta puolueesta.


    • parastameillekaikille

      Ja joka on aidosti isänmaallinen ja haluaa maallemme parasta niin se ei nyt vaalien alla ala morkkaamaan oman puolueensa henkilöitä vaan ymmärtää että Soinillakin on vaikeaa ja varsinkin hänellä kun puolue kasvoi kolmesta kansanedustajasta hetkessä 39ään joten muutama musta lammaskik on paimennettavana. Tehdään ja toimitaan Suomen ja suomalaisten parhaaksi ja jätetään omanedun tavoittelu pois tai sitten vaalien jälkeiseen aikaan.

      • petäjän-tie-se-on

        Niin keskitytään nyt persus-suomalaiset saamaan jälleen oppositiopuolueeksi, sen yhen reikka-asian vuoksi!


    • hölmöläisiä

      Se Kreikka on löyhdyttänyt niin Suomea kuin Kreikkaakin " pääasiassa muiden euromaiden viiden viime vuoden kuluessa toteuttamat "pelastustoimet" ovat painaneet Kreikkaa yhä raskaampiin velkoihin mutta ne ovat pelastaneet ulkomaisia suurpankkeja maasta turvaan. Suurin osa tukiluotoista on kulunut Kreikan valtion vanhojen velkojen maksamiseen ulkomaisille liikepankeille". Miksi meidän pitäisi vieläkin lainata miljardeja Kreikkaan kun jo lainattuja 7 miljardiakaan emme saa takaisin. Noillakin miljardeilla hoitaisi vanhuksia ja sairaita lapsia pitkään. Sateenkaarihalitus leikkasi vanhustenhoidosta 500 miljoonaa euroa kun sinne Kreikkaan "piti " lainata...

      • persut-pettää

        Me sit viime vaaleissa äänestetiin väärin kun haluttiin persut hallitukseen estämään noita vahingollisia asioita, persut uhoo vieläkin etteivät tuon yhen reikka-asian vuoksi mene tulevaankaan hallitukseen, niin mitä ihmeen järkeä toista keraa olisi persuja äänestää, kaikki äänet menee vain hukkaan!


    • senäinvainonasia

      Sen vuoksi että oppositostakin käsin pystyy Perussuomalaiset jarruttamaan liittovaltio kehitystä sekä hillitsemään niitä kaikkia muita puolueita jotka ovat valmiita jatkamaan rahan kuormaamista Kreikkaan. Järjen valo on sammunut isänmaan vihollisilta. Sitä liekkiä voisi yrittää sytyttää jotta palaisi ymmärrys että on hirvittävää vielä syntymättömille kin lapsille joutua maksamaan tyhmien antamia lainoja. Ja kun suurin osa suomalaisista hyötyisi Perussuomalaisesta politiikasta eli suurin osa meistä on Perussuomalaisa joten jos nukkuvat saadaan herätettyä sekä muista puolueista silmänsä auki saaneita äänestämään parasta puoluetta niin Perussuomalaisten vaali tulos on edellistä paljon parempi ja isolla/hyvällä tuloksella pystyy tekemään paljon maamme hyväksi

    • sevainnäinonasia

      Ja eletään toivossa että hallitusohjelma on nyt hyvä ja sitten Perussuomalaiset menevät hallitukseen. Viimeksi se oli Suomen ja suomalaisten kannalta huono joten oli Luojan lykky ettei Soini mennyt hallitukseen

      • ei-persu-puoluetta

        Hyvähän tuo vaaliohjelma oli jo edellis vaalien jälkeen mutta juuri mikään ei ole toteutunut vaikka persut sai suuren jytkyn, toista kertaa kukaan ei persja äänestä pettivät äänestäjänsä niin pahoin!


    • äänestäpersutvoittoon

      Ei ollut hyvä ohjelma kuin Jyrkille jutalle Arhinmäelle ja Suomen rikkaimmille miljonääreille. Hyvä että Soini oli vastuullinen ja rehellinen, piti vaalilupauksensa toisin kuin sdp ja vasemmistoliitto jotka raakasti pettivät äänestäjänsä. Ei kannata nytkään usloa ollenkaan noiden vaalilupauksia, ne ehkä taas valehtelee kansalle

    • Suomalainenosaaja

      Perussuomalaiset keskittyvät varmistelemaan mahdollisimman hyvää taloudellista tulosta vaalimenestyksen kautta. Näin saadaan puolue-elitin asema turvattua ja tukisäätiölle pumpattua rahaa maakunnista. Huudahtelemalla mitä milloinkin kommentteja saadaa hurmos ylle ja vaalikarja antaa jälleen mandaatin seuraavalla hyvinvointijaksolle.
      Ei siinä sitä tavallista pientä ihmistä oikeasti ajatella.

      • entinen-persu

        Tuo on totta joka sana, meeppä olemaan erimieltä niin alkaa valtava haukkuminen ja herjaus, tosi törkiää!


      • mikäs-mahat

        Noo persut on persuja!


    • Kepuoksettaa

      Keskusta se vadta jäseniäänkin kuuntelee. Pelottelu ja vallankäyttö aseena. Ja valtaa käyttää vain hyvin kapea eliitti. Hävettäisi olla kepulainen.

    • persussa-noita-törkeyksi

      Ite oo yököttävä turha muita haukkua!

    • vainperusässät

      Eihä nuo kepulit osaa hävetä vaikka antoivat mijardin Kreikalle kuin myöskään sateenkaarihallitukseen kuuluneet puolueet jotka antoivat Kreikkaan 6miljsrdia lisää ja sdp Rinne on hyväksymässä 7 miljardia lisää Kreikalle. Kuka huolehtii Suomen heikoista !

      • pettäjän-tie-se-on

        Niin ja persut seuraavien vaalienkin jälkeen tähtää suoraan oppositioon, eivätkä aijo mitään tehä, mie en enään persuja äänestä ja meitä on paljon jotka luovuimme persuista!


      • persut-petti-äänestäjän

        Sdp on pienenpi puolue kuin persut, persuthan olisi voinu estää kaikki nuo kreikka avustukset jos oisivat halunneet!


    • jkjkh

      40 vuoden aikana Ruotsin väkivaltarikostilastot ovat nousseet 300%. Etnopopulistinen kukkahattunatsi tietää kertoa, että tällä ei ole mitään tekemistä maahanmuuton kanssa, koska…?

      40 vuoden aikana Ruotsin raiskaustilastot ovat nousseet 1472%. Etnopopulistinen kukkahattunatsi tietää kertoa, että tällä ei ole mitään tekemistä maahanmuuton kanssa, eikä erityisesti mitään islamin kanssa, sillä vaikka valtaosa raiskauksista on muslimimiesten tekemiä, on islam aina rauhan uskonto™.

      Ruotsi on maailman raiskaustilastoissa sijalla kaksi!!! Ensimmäistä sijaa pitää afrikkalainen Leshoto, jossa raiskaus on osa pitkää kulttuuriperinnettä ja määritellään pikemminkin jokamiehenoikeudeksi kuin rikokseksi.

      Ruotsalainen media ei koskaan kerro rikoksen tekijöiden etnistä taustaa ja toisen polven maahanmuuttajat kuvataan “uutisoinnissa” aina “ruotsalaisiksi”.Tätä menetelmää soveltavat myös meidän selkärangattomat mediasuojatyöpaikkasopulimmekin.

      Ruotsalainen oikeuslaitos on omaksunut linjan jossa rikosen tekijöitä suojellaan ja uhreja syyllistetään. Käsittämättömän monissa tapauksissa ruotsalainen oikeuslaitos on todennut, että muslimijengin joukkoraiskaamaksi tullut ruotsalaisnainen on oikeasti halunnut seksiä kahdeksan maahanmuuttajataustaisen mekkapyllistelijän kanssa.

    • exkeppana

      Minä ja monet muut äänestämme persuja koska ne ovat rehellisiä lupaukset pitäviä. Suomi ei saa antaa sijaa valheeseen perustuvaan ääntenkeräykseen. Ihmiset on kasvatettava rehellisiksi. Oli hävitöntä Demareiden ja Vasemmistonuorten takinkääntö/äänestäjien pettäminen/ se etteivät toteuttaneet vaalien jälkeen ennen vaaleja antamiaan lupauksia. Aikuiset ihmiset Jutta kansakoulun opettajasta lähtien näyttivät erittäin huonoa esimerkkiä nuorille ja lapsille. Ja tuo sosialistien hallitukseen meno vain syvensi eurokriisiä ja köyhyyttä niin Kreikassa kuin Suomessakin tsvallisten ihmisten eli ksnsan enemmistön kohdalla. Itse Perussuomalaisena taviksena vaadin myös omilta- kansanedustajajilta rehellisyyden nimissä ahkeruutta ja erikoisesti pohjois-suomen asioiden hoitoa . Kun äänestämme niin meillä on oikeus naputtaa sormella olkapäälle edustajia toreilla ym jos ovat laiminlyöneet tehtäviään. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ovat Perussuomalaiset edustajat hoitaneet tehtävänsä hyvin.

      • Arhiippa

        Kirjoitusvirheiden perusteella on tosiaankin sitä keppanaa tullut nautittua.


    • Suomalainenosaaja

      SMP:n raunioille rakennettu Perussuomalaiset omaavat Vennamolaiset juuret ja sen populistisuuden, mitä sieltä kautta on aina ammennettu.
      Timo Soini on täysin politiikalla elävä henkilö ja se on sen ainut ammatti. Tämän vuoksikin
      on tärkeää saada vaalikarja äänestämään, jotta puoluetukea sataa laariin ja lujaa.
      Kritiikkiä nämä populistit eivät kestä ollenkaan, heti alkaa hirveä älämölö ja nimittely, jos joku
      rohkenee tuoda asioista erilaisen näkökulman esille.
      Nyt on sitten poljettu jo omiakin maan rakoon tämän puoluetoimiston taloudellisen edun
      tavoittelun ja arvojen asetannan kautta.

      • törky-persut

        Persuilla on tosi raadollista tuo politiikka, kyllä nyt persujen kannatus putooa sinne pressavaalien tasolle jopa alle 9%


      • persut-täysin-turha

        Kristillinenkin puolue on saanu enemmän aikaan halituksessa pienenä puolueen,kuin persut oppositiossa isona puolueena


    • jytjytkyt

      Kiva kun persujen kannatus nousi yle gallupissa 0,6 %. Nousu on alkanut. Vaaleissa isänmaallinen eurokriittinen Perussuomalainen puolue ottaa vähintään kakkos tilan kun keskusta on menettänyt kannatustaan jo kahdessa mittauksessa peräkkäin sekä koska epävarmojen osuus on suuri ja ne satanevat persujen laariin Perussuomalaisten voitosta hyötyisi antipersutkin eli kaikki pieni ja keskituloiset ELI MILJOONAT ihmiset Suomessa.

      • Suomalainenosaaja

        Voi valtava, melkein rosentin on noussu ja tämä kaikki virhemarginaalin sisällä.
        Tutkimuksessa oli valtava määrä ihmisiä, jotka eivät ole kantaansa ilmaisseet.
        Persujen mahdollinen äänisaalis valuu kuitenkin hukkaan, he kun eivät uskalla hallitukseen mennä ja vastuuta ottaa.


      • entinen-persu

        Höpöhöpö en enää toista kertaa oppositioon tähtäävää persupuoluetta äänestä!


      • yököttäviä.ovat

        Määkää en enään persuihin haksaha!


    • hajoaa-atomeiksi

      Toinen persu on toiselle yököttävä, koska siihen ei kahta persua sovi!

    • eivanhoillepuolueille

      Mutta minäpä äänestän parasta puoluetta eli Perussuomalaisia. Moni muukin tekee samoin.

    • niinoo

      Ainut rehellinen persulainen. Eli ketään persua ei kannata äänestää.

      • tuomioNapsahti

        kylläpä olikin todella rehellinen, HAH HAH !!!!!


      • RehtiRyhtiRyhävalas

        TODELLAKIN!!!!
        Raitis, reipas ja rehellinen! :D
        Ja ymmärtää rahan päälle.


    • sixperussuomalaisiaäänes

      Perussuomalaiset on aikoa rehellinen suomalainen puolue. Se nähtiin jo vuoden 2011 vaaleissa. Vaalilupaukset pidettiin, ei petetty uurnille raahautuneita ihmisiä kuten demarit ja vasemmistoliitto jotka ennen vaaleja toitottivat eurokriittisyyttään eivätkä aikoneet mennä euronpönkkäys hallitukseen mutta niin vain menivät ja kurjistuttivat Suomea ja köyhintä väestönosaa leikkauksin. Kreikalle annettiin 6 miljardia euroa ( kepu antoi jo aiemmin Kreikalle miljardi n mm. silloisen hallituksen ministerin Paavo Väyrysen hyväksynnällä) . Kaikki muut eduskuntapuolueeet paitsi Perussuomalaiset ovat valmiit jakamaan Kreikkaan iankaikkisesti rahaa mutta tämän päivän yle uutisten mukaan Kreikan hallitus aikoo pitää kiinni vaalilupauksistaan eikä aio ottaa enää kolmatta tukipakettia eli Kreikan tähänastiset velat 7 miljardia jäävät saamatta. Asiantuntijoiden mukaan Kreikka ei pystyisi koskaan msksamaan velkojaan. On Espanja Portugali Kypros ym pönkättyjä maita jotka milloin tahansa voivat taas olla hattu kourassa ja kaikki paitsi Perussuomalaiset antavat niille rahaa mutta vain ja ainoastaan Perussuomalaiset haluavat auttaa Suomen heikkoja ja sorrettuja.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      VOI TIETENKIN OLLA ETTÄ Sirpa Ahola-Laurila ON VAIN NAIIVI JA KIRJOITTELEE VÄHÄN ENNEN VAALEJA PILKKAKIRJAN JOSTA PITÄISI NYT MUKA AVATA KESKUSTELU, joo, sellaista syntyy hiukan kommunistianarkistien ja kukkahattutoimittajien irvistellessä perussuomalaisten ehdokkaita. Hän on tietenkin tehnyt Yle-kavereittensa kanssa ohjelman ja se oli virhe koska Yle on perussuomalaisten suurin nälvijä Hesarin rinnalla

      PS VOISI VIELÄ JOTENKIN KOMMENTOIDA TAI TOIMILLAAN SELITTÄÄ, nimittäin kysymys, mistä tässä operaatiossa on kyse. Miksi tavallinen riviehdokas - joka ei tunne puolujohdon asioita sisäpiiriläisenä - kirjoittelee ilman edes pitkää kokemusta tällaisen pilkkakirjan tapaisen hiukan ennen vaaleja.

      Tällaiseenkin kuluu aikaa, mutta ehdokas on muuten passiivinen EIKÄ KÄYTÄ AIKAANSA VAALITYÖHÖN tullakseen valituksi, miksei?

      Mistä ihmeestä tässä (Yle-koulutetun) jäsenen tempauksessa on kyse? PS puolueena täytyy olla tästä joku käsitys vai?

      Sitten on vielä erikseen tämä Ylen MOT-provokaatio. Oli tietenkin oikein, ettei mainokseksi tarkoitettu Soini osallistunut MOT-ohjelmaan.

      Viime eduskuntavaaleissa Yle ja Hesari yrittivät estoitta laajalla rintamalla ajaa Jussi Halla-ahon vastaista liikettä, joka suli sitten propagandistien taskuun

      http://www.halla-aho.com/scripta/elamaa_eurovaalien_jalkeen.html

      suurin syy siihen, että nousin eduskuntaan vuonna 2011 ja europarlamenttiin vuonna 2014, on kaiketi se hysteeriset mitat saavuttanut noitavaino, jonka kohteeksi päädyin vuoden 2008 kunnallisvaalien jälkeen. Kun etsitään "jytkyn" tekijöitä, on siis aihetta lähettää kiitokset myös ... sekä Suomen vähemmän korkealaatuiselle valtamedialle Pasilaan ja Sanomataloon.

      http://timosoini.fi/2015/02/perussuomalaisten-mustamaalaus/

      http://ukkram09.puheenvuoro.uusisuomi.fi/188054-perussuomalaisista-erotetut

      Uteliaisuudesta menin itsekin käymään tällä Facebook ryhmän sivustolla, koska minua Perussuomalaisen puolueen jäsenenä kiinnosti ryhmän jäsenet. Yllätyksekseni huomasin ryhmässä olevan Perussuomalaisen puolueen jäseniä, jopa eduskuntavaaliehdokkaita, nimiä sen tarkemmin mainitsematta, mutta asian voi jokainen tarkastaa itse menemällä ryhmän sivuille ja katsomalla kohdasta jäsenet!

      YLE:n julkisella rahalla pyöritettävä Mot-ohjelma ei siis ole kovin laadukasta tutkivaa journalismia, vaan pikemminkin erittäin tarkoitushakuista propagandaa

    • Veteranfan

      Kyllä nyt tuntuu että Sirpa Ahola Laurilan kirja "Soinin Kupla" ennakoi tulevia tapahtumia Perussuomalaisten puolueen kohtaloa hajoamiseen kahtia,eli kirjan persujen "Hyväveliverkosto" toteutui käytännössä hrivittävällä tavalla Suomen 100.vuotis itsenäisyyden kunniaksi!!!

      Timo Soinin "Smurffipuolue" kumppaneineen tuntuvat olevan maanpettureita jotka hylkäsivät Suomen kansan äänen ja äänestäjänsä.

      Voiko pahempaa karhunpalvelusta enään tehdä porvarihallituksen hyväksi tässä maassa???

    • rekisterii

      MUTTA MIKÄ ON SIRPA?

    • tuomio

      nii-in, mikä on tämä pariskunta?

    • Epärehellinenkö

      Mitä on tämä hlö tehnyt?

    • Huhuko

      nii, onko se ny liittoutunu sen Ahteen emännän kanssa rahnoo keräämään? :O

    • Huhuko

      kukaaan ei vastaa yhtään mitään
      ????
      onko tämä hlö tai hänen sukulaisensa uhitellut?

    • TulistaTuprutusta

      Ovatkohan jo SA-L ja Lokka yhdistäneet voimansa?

    • EiOoMuuttunu

      öklöttävänä on pysynyt!

      mut "hyvä äiti" on lapsilaumallensa!!!! :D

    • TurhaAkka

      Arpa on heitetty, onkohan Arpa Sihola heitetty ja jätetty jo kokonaan unholaan höpinöineen...

    • mutteiOmia

      hyvä nainen, kepu kelpaa ja lapsetki muistaa ruokkia

    • mitäniissälukee

      mistä niitä sirpan kirjoja saa?

    • muslimiko

      Onko varma tieto että Sirpa Ahola-Laurila on kääntynyt Islamin uskoon?

    • nimetytpanokset

      Kepu kiehtoo ja kiihottaa kirjoittamaan.

    • SalattuSirpa

      Oliko Sirpa Ahola-Laurila ehdokkaana rotuvaariksi tänä vuonna mutta matu voitti?

    • HäpeääEiOsaaTuntea

      mitä suurempi rikollinen sitä suurempi markkina-arvo politiikassa

    • Rotuaarilla

      jakavat ruokaa köyhille

    • Infotkaa

      Milloin ja missä alkaa Sirpa Ahola-Laurilan ruokakassien jako?
      Tuleeko ilmoituksia esim. faceen? Millä nimellä SA-L :lla on sivu?
      Saako EU-paketteja myös SA-L :n kautta?

    • OtaItekiSelvää

      Isokadulla sij. baarin kautta aloittavat ylijäämäsapuskan jakelun S AL ja muut poppoo.

      • helvetSalaiset

        ai sek ö ystävyyskulma vai mikä kumppanikeskus se on lähellä Isokadun Lidliä? mikä slaisuus tämä ruokajako oik on ku ei voi kaikile ilmoitaa rehellisesti täälä jtai muulla?


      • dontworryyyyy

        Täällä joutuu tottumaan siihen, ettei asiallisiin kysymyksiin ja viesteihin vastata muuta kuin yhtä ja samaa potaskaa, kuten esim. "kysy Peppersistä" tms.
        Kannattaa käyttää muita kanavia asiallisten asioiden selvittämiseen, tämä on juoruilua ja riitelyä varten tämä palsta.


      • ookkonäähomo
        dontworryyyyy kirjoitti:

        Täällä joutuu tottumaan siihen, ettei asiallisiin kysymyksiin ja viesteihin vastata muuta kuin yhtä ja samaa potaskaa, kuten esim. "kysy Peppersistä" tms.
        Kannattaa käyttää muita kanavia asiallisten asioiden selvittämiseen, tämä on juoruilua ja riitelyä varten tämä palsta.

        onko se sirpa ja sen järjestö siellä pepperissä vastaamassa?


    • kaurapuurolinjalla

      Kuka ja mikä järjestö sen kauppojen ylijäämäruuan jakelun nyt ihan oikeasti ottaa tehtäväkseen? Missä siitä ilmoitetaan ja kuka saa hakea ja milloin alkaa?
      On jaeltu siellä sun täällä ja aina lopetettu ja pitkiä aikoja joutuu olemaan kokonaan ilman ruokaa, kun jakelu pätkii, eikä viitsitä ilmoittaa missä alkaa uudestaan, outoa on ollut touhu, mutta ei varmaankaan mitään helppoa näille vapaaehtoisille.

    • Räkätetemi

      Jussi makoilee Brysselissä hillopurkin vieressä mitä välillä käy Suomessa jalkavaimojaan nussimassa.

    • JussiSuomenTurva

      Uskoin Soiniin, nyt Jussiin. Timo Soini olikin itsekäs petturi joka sanoi suoraan 2015 eduskuntavaalikampanjassa haluavansa ulkoministeriksi.

    • Äköttääkö

      Vieläkö jaksaa äklöttää ja öklöttää tämä yks vanaha akka
      Turun tapahtumien rinnalla?

      • pakolaispolitiikkaako

        MITÄ OIKEAA ASIAA SIRPA AHOLA-LAURILA ON TEHNYT YHTÄÄN MINKÄÄN ASIAN PUOLESTA?
        Itseään vain mainostanut ja keekoillut.


      • mamusipe
        pakolaispolitiikkaako kirjoitti:

        MITÄ OIKEAA ASIAA SIRPA AHOLA-LAURILA ON TEHNYT YHTÄÄN MINKÄÄN ASIAN PUOLESTA?
        Itseään vain mainostanut ja keekoillut.

        Sirpankin kantsii plankata naama ruskeanmustaksi kenkäplankilla, niin alkaa saada huomiota Oulussa.


    • PippurissaPätemässä

      Onko Sirpa Ahola-Laurila ollut tekemässä yhtään mitään maahanmuuttoasioille ja yrittääkö hän edes jatkossa vaikuttaa näihin asioihin?

      • blackleather

        ohan se sen teheny että sillon itelläänki monta lasta mamulle


    • itselleensiis

      Onko Sirpa Ahola-Laurila keskittynyt vain keräämään rahaa?

    • guruko

      oliko se joiku näkijä tämä Sirpa Ahola-Lauriala joku noitako?

    • yököttävää

      Nyt sekoilee Mielenvireydessä. Yrittää vissiin riistää ihmisiltä oikeuden yksityisyyteen ja itsemääräämisoikeuteen, siltä vähän vaikuttaa. Leimakirves. Öykkäröivää tekstiä eilisessä Kalevassa.

      • OttakaaHuostaanSirpa

        ainaski se oli syöny ja hamstrannu kaikki ruokakassit
        mitäpä muuta voisi odottaakaan tuomitulta naiselta?


    • Anonyymi

      Perussuomalaiset puolue?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1469
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1368
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      48
      1303
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe