Meneekö Keskustan Lemponen läpi ekayrittämällä

aaaaaaaaaa

monipuolista osaamista tuntuu löytyvän.

23

232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihanvieras

      kuka lemponen ?????

      • Tiisteltä

        Ei mene läpi,Paula Sihdolla on semmoinen draivi päällä nyt että se vie aika tyynni Lapuan kepu äänet!!!


    • liianvanhajakokematon

      EI.

      • ensikerr

        Tuskin ekakerralla


    • puistovahti

      Oliko se tämä Lemponen, joka haluaa kauppatorin Laurilanpuistoon?

      • hyväkinkösuositus

        Se on naula arkkuun.


      • wwxxwxw
        hyväkinkösuositus kirjoitti:

        Se on naula arkkuun.

        Lemponen on rehellienn yrittäjä, mutta kepua äänesätmällä teet päämisniterin eräästä "yrittäjästä" joka on sinun kukkarollasi. Haluatko sitä?

        Suomen Uutiset vastaa Juha Sipilälle – yritystoiminnan pimeät komerot auki

        KOMMENTTI | Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä moitti Helsingin Sanomien vaalitentissä tiistaina perussuomalaisia loanheitosta ja valehtelusta. Sipilän mukaan Suomen Uutiset on ”vihjaillut” hänen tienanneen jätevesiasetuksella kymmeniä miljoonia. Toimituksemme vastaa Sipilän syytöksiin ja kysyy puolestaan, miksi hän edelleen vaikenee yritystoimintansa epäselvyyksistä.

        Suomen Uutiset tähän mennessä kirjoittanut kolme juttua Juha Sipilän yritystaustasta. Sipilä tai hänen esikuntansa eivät ole missään vaiheessa tehneet jutuistamme oikaisupyyntöä. Verkkolehtemme ei ole missään vaiheessa väittänyt Sipilän tienanneen valtavia summia. Sen sijaan olemme avanneet lukijoillemme Sipilän Green Rock Oy:n ja jätevesiasetuksen yhteistä aikajanaa sekä puhdistuslaitteilla tehdyn liiketoiminnan suuruutta.

        [...]

        Kuka penkoisi vyyhtiä?

        Sipilän kansansuosio on hyydyttänyt median. Tuleva pääministeri on päästetty käsittämättömän vähällä. Tämä arvio ei ole omani vaan Jari Tervon. Myös Sari Helinin kolumni on huomionarvoinen. Hän oudoksuu toimittajien ylimmän vahtikoiran Risto Uimosen kritiikitöntä ylistyskirjaa Sipilästä, joka uhkaa tehdä koko journalismi-instituution puolueettomuuden naurunalaiseksi.

        Ehkäpä joku median edustaja innostuu kaiken tämän vaalihurmoksen tauottua myös kysymään Juha Sipilältä hieman vaikeampiakin kysymyksiä. Hänen yritystoimintansa kun on ollut sen verran laajamittaista ja vyydittynyttä, että kurkistus komeroiden pimeimpiin nurkkiin olisi aiheellinen.

        https://www.suomenuutiset.fi/suomen-uutiset-vastaa-juha-sipilalle-yritystoiminnan-pimeat-komerot-auki/


    • fiksujamolemmat

      Lemposelle kova kilpailija on Kivisaari. Kivisaaren tukijaluettelossa on muutama nainen, joiden otteet kunnallispolitiikassa ovat olleet kovin itsekeskeisiä ja oma ura on siten ollut lennokasta. Onko Kivisaari edustaja vai eduntavoittelija? Tekeekö seura kaltaisekseen?

    • ikl-Lapua

      Siis hyvä vastaus joltakin ,kuka ihmeen Lemponen ? Itseänsä täynnäoleva ihminen joka omassa esittelyssään kertoo lapsuuden hehtaarimääristä ,voi pyhä sylvi !
      Varmaan aikois siellä eduskunnassa saada yrittäjille kaikenmaailman lisäetuja ja verohelpotuksia ja muita vippaskonsteja mitä yrittäjät käyttää alvariinsa.nou hjyvä !

      Eduskuntaan tarvitaan kansanviisautta ja oikeudenmukaisuutta ,ihmisiä jotka älyävät ottaa huomioon heikommassa asemassa olevat ihmiset ja siis ihan tavalliset kansalaiset ja pistävät kaikenmaailman keinottelijoille luun kurkkuun.Kokoomuksen edustajat eivät edusta sellaista ajatusmaailmaa eikä oikeudenmukaisuutta !

      • tuetminimiin

        Eikö siellä oo ollut jo niitä heikoimpia ajattelevia ihmisiä tarpeeksi, niillehän meidän rahat menee tukiaisina Kreikkaan ja lusmuille maahanmuuttajille. Nyt pitäisi saada töitä niille jotka töitä haluavat.


    • ostmo

      Itte oon useimmiten äänestäny keskustalaasta. Mutta nyt kun tein elämäni ensimmäästä kertaa vaalikoneen, niin persut siellä lähimpänä omaa mielipidettä on. Kokoomus kakkosena, ja keskusta kolmosena.

      Olin sen analyysin mukaan erittäin konservatiivinen, ja lievästi oikealla. Eli persu. Tuntuu jotenkin hullulta, kun en tiedä noista persuista oikein mitään, keskustaa kun on tullut seurattua. Ehkä se keskustan äänestäminen on ollut sellainen perinne, ettei ole oikein muuta osannut äänestää. Mutta ehkä nyt voisi äänestää jotain persua, kun kerran vaalikonekin antaa siihen osviittaa.

    • lemposell

      joo äänestä persuu

    • jjjjjllllj

      Lemponen menee eduskuntaan

      • 2e2e22e

        MInäkin mene sinne, meinaan käymään,kuten lemponen ja sinäkin pääsette.
        Kansanedustajaksi äänestän persun.


    • ceccecc

      Käyttääkö tämä Lemponen kuinka paljon itäeurooppalaista halpatyövoimaa pajassaan?

      • Kielimuuri

        Täytyy itse tähän vastata, että n. 100 työntekijästä, mitä matkan varrella on ollut on tainnut yksi olla Suomen ulkopuolelta. Suurin osa Lapualaisia, Ylistarolaisia, Härmäläisiä. Kyllä ulkomaisetkin töitä tekevät, mutta työllistetään ensin mieluummin omat. Nykyään en työllistä tässä viimeisimmässä LemCons yrityksessä vielä yhtäkään henkilöä, mutta katsellaan nyt tässä. Toivottavasti voin auttaa muita yrityksiä lisäämään omaa myyntiään ja sitä kautta työllistämään lisää, tai edes nyt pitämään nykyiset työpaikat. Ei nyt ole helppoa oikein kenelläkään ihmisryhmällä.


      • deddede
        Kielimuuri kirjoitti:

        Täytyy itse tähän vastata, että n. 100 työntekijästä, mitä matkan varrella on ollut on tainnut yksi olla Suomen ulkopuolelta. Suurin osa Lapualaisia, Ylistarolaisia, Härmäläisiä. Kyllä ulkomaisetkin töitä tekevät, mutta työllistetään ensin mieluummin omat. Nykyään en työllistä tässä viimeisimmässä LemCons yrityksessä vielä yhtäkään henkilöä, mutta katsellaan nyt tässä. Toivottavasti voin auttaa muita yrityksiä lisäämään omaa myyntiään ja sitä kautta työllistämään lisää, tai edes nyt pitämään nykyiset työpaikat. Ei nyt ole helppoa oikein kenelläkään ihmisryhmällä.

        Jos et ulkomaalaisia ole palkannut, niin sitten saatan äänestää sua. Se vaan että KEPU on lopettamassa harkinnavaraisen ja siten haalimassa tänne tuhansia halpatyöläisiä niin intiasta kuin vietnamistakin.


    • moaner3

      No ei varmaan mee. Eikä mee Kivisaarikaan. Ei kumpainenkaan pääse eduskuntaan, edes lähelle. Siellä on kuitenkin ehdolla istuvia kansanedustajia Tuomo Puumala, Mika Lintilä, Lasse Hautala, Mikko Savola. Sitten on vielä tyrkyllä entisiä kansanedustajia, Paula Sihto, Antti Kurvinen sekä Juha Mieto.

      Tuolileikissä keskustalle jää ehkä se 4 tuolia, ja noita varteenotettavia jo 7 kpl. Siinä loppuu tuolit jo kesken, ennen kuin päästään kivisaariin ja lemposiin.

      Veikkaan että järjestys on keskustalla Puumala, Kurvinen, Sihto, Savola, Lintilä, Mieto, Hautala, Kivisaari, Lemponen. Eli kauas jää..

      Muistakaa nyt että olemme Vaasan vaalipiirin äänestysalueella, ja siihen kuuluu vanha Vaasanlääni, eli myös Vaasan seutu, sekä Kokkolan ympäristö. Ääniä pitää saada ympäri vaalipiiriä, jos meinaa pärjätä.

    • huhhelevetti

      Jaaha, nyt tuli sitten viimein selväksi mikä tämä Lemponen on miehiään. Tämän päivän eparissa siitä oli juttu.

      Eli. Lemponen ajaa pelkästään yrittäjien etuja. Lemponen on sitä mieltä, että pekkaspäivät ja lomaltapaluurahat pitää poistaa. Lemponen on myös sitä mieltä, että ensimmäinen sairaspäivä pitäisi olla palkaton, ja että vuosilomalla sairastaminen ei saisi siirtää lomapäiviä sairaspäivien verran.

      Siis täysi oikeistohitleri. Onko tämä mies tosiaan keskustan riveissä, sopisi paremmin kokoomukseen aivan äärimmäiseen oikeaan laitaan.

      Ainakaan tavallisen palkansaajan ei kannata tällaista pelleä äänestää. Lemposen kaltaiset hitlerit ajattelevat siten, että kunhan itse saavat suhteettoman suuren palkan, niin työläisillä ei sitten olekaan mitään väliä.

      Eli voi kyllä heti sanoa, ettei tosiaankaan mene eduskuntaan noilla puheilla. Kyllä palkansaajat ainakin äänestää muita henkilöitä. Maajussit ja yrittäjät tätä varmaan äänestää, kun pekkaset ja sairaslomat eivät kosketa heitä itseään, niin siitä "edusta" pitää sitten olla kateellisia tavalliselle huonotuloiselle palkansaajalle joka MAKSAA VEROJA. Yrittäjä ja maajussi KIERTÄÄ veroja (=ei maksa veroja), ja tienaavat muutenkin aivan suhteettoman paljon, sitten kehtaavat olla vielä kateellisia jostain pekkasista ja sairaslomista.

    • Piraatiteduskuntaan

      Mä ainaki äänestän Miettistä. Eihän se eduskuntaan pääse, mutta vaikuttaa ihan järkevältä tyypiltä.

    • yyyyyyyyyyyyaaaaaa

      Ei!

    • Liittojyrsiä

      jos saa päättää niin EI, ja eikä mene. Joku Lemponen, mikä miäs se on. Kuutamoviljeliä, myyntipäällikkö ja yrittäjä, mitä viälä. 30sek keskustelu K-Marketin pihas osoitti. Parempi pysyä kuutamoviljeliänä.

    • unohdetaankokojuttu

      ei mee eikä vielä tokallakaan yrittämällä joten

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1821
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1734
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1642
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1541
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1518
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      20
      1409
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1212
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe