Mieheni teinityttöfetissi

aliisa90

Olen 24v nainen ja kumppanini on saman ikäinen. Olemme olleet yhdessä pian kaksi vuotta. Kumppanillani (mies) on voimakas mieltymys teinityttöihin / teinityttö "lookiin". Hän saa silminhavaittavat kiksit teinityttöjen maneereista ja puhetavasta ja tykkää välillä imiotoidakin heitä. Kaikki on niin söpöä hänen mielestään. Pinkki, sössöttävä puhetapa, kännykän näpräys, tunnereaktiot, valkoiset converset, kireet farkut, naamalävistykset, poninhännät, kokemattomuus ja viattomuus. Itse olen aikuisen naisen mitoissa, asunut omillani jo kuusi vuotta (itsenäinen) ja tyylini on enemmän 30v naisen tyyliä kuin 18v tytön tyyliä. Hän koettaa vaikuttaa vaatevalintoihini, jotta suuntautuisin enemmän nuorisovaatteisiin kuin "aikuismaisiin" vaatteisiin. Joka päivä hän saattaa tokaista "voi tyttöys sentään" ja hykerrellä mielihyvästä, jos vaikka katsotaan salkkareita, jossa on esim Sanni-näyttelijä, joka kiivastuu söpön tyttömäisesti tai katselee jotain ihmettelevästi rajatuilla, suurilla silmillään. Tunnen alemmuutta... miksei hän saa minusta tuollaisisa kiksejä?

Mieheni kehuu ja antaa huomiotaan myös minulle, mutta suurimmat kiksit hän saa juuri näistä teinitytöistä ja heidän jutuistaan. Olen kysynyt suoraan, josko hän haluaisi tavoitella nuorempaa seurustelukumppania, kun nuori ikä virittää häntä niin kovasti. Sanoi, että ei halua, koska yhteistä ei olisi. Mitä minun pitäisi ajatella? Tuleeko hän lähtemään nuoren tytön matkaan vielä joku päivä? Meneekö vaihe ohi? Onko muilla kokemuksia vastaavasta tilanteesta? Mitä itse ajattelisit samassa tilanteessa? Hänellä on yritys, johon hän on sanonut tilaisuuden tullen palkkaavansa sihteerin, joka on nuorempi kuin hän itse "jotta homma toimii". Pitäisikö jo luovuttaa? Voin vain kuvitella, kuinka hän läähättää tätä alaistaan ja valitsee työhön myös juuri "sopivan" tytön. Nytkin hän on paljon poissa kotoa työkiireiden vuoksi... ja niin on varmasti jatkossakin. Miten voin luottaa, että hän pysyy kanssani, jos sihteeri on joku hänen omavalitsemansa "herkku". Onko suhde tuhoon tuomittu?

45

639

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nyt on taas pakko kysyä, että miten ihmeessä olet ylipäänsä päätynyt tapailemaan tuollaista miestä :o

      • Sad-But-true

        Koska se on komea jännämies. Naisille se ulkonäkö on tärkeintä, ei haittaa jos jännämies haluaa panna alaikäisiä.


    • aliisa90

      Ensimmäisen vuoden aikana en noteerannut tätä. Mielestäni silloin tämä fetissi ei ollut yhtä voimakas. Se on muuttunut nyt viimeisen vuoden aikana voimakkaammaksi.

      • kjkjl

        tai sitten hän on onnistunut salaamaan tämän fetissin? Kyllähän toi vähän huolestuttavalta kuulostaa, ihan kuin olisi jäänyt joku kehitysvaihe mieheltä väliin.. tai minä en ainakaan ole törmännyt koskaan vastaavaan...


    • keddu

      Ei täällä kukaan voi tietää että mitä se mies sisimmissään tuntee ja ajattelee, miettiikö tyttöjä ihan vaan söpöinä ja erityisen hassuina vai seksuaalisesti kiihottavina. Varmaa tuntuisi olevan vain se, että nuoret tytskyt on hänelle mieleen... se ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että hän sellaisen kanssa haluaisi seurustella ja niin on sinullekin sanonutkin. Ihastelee vaan?

      Huvittaa tuo että hän ulkonäön perusteella valitsisi hoteimman nuoren kimman sihteerikseen. Jos hän jotain yrittäisi, niin se olisi laitonta seksuaalista häirintää...

      Sinuna seurailisin tilannetta ja pitäisin silmät ja korvat avoinna. Tuollainen ihastus nuoriin ei välttämättä häviä ikinä... Itsestäni on niin kuvottavaa kun oma veljeni vielä nelikymppisenä äijänä yrittää vokotella vaan jotain 18-20 vuotiaita tyttöja, kun ei kuulemma oman ikäisissä ole tarjolla kuin pöhöttyneitä yh-äitejä.....

      • elämänhalu

        Sinä päivänä kun mies lopettaa nuorten tyttöjen vokottelun, mies on luopunut elämästä ja toivosta ja hän on sisäisesti jo kuollut.

        Normaali mies ei koskaan luovu toivosta että vielä kerran saisi nuorta. Se saa jaksamaan.


      • hölpön

        pölpön :)
        ps.joku saattaa uskoakin höpinöitäsi


      • pouhjkp
        elämänhalu kirjoitti:

        Sinä päivänä kun mies lopettaa nuorten tyttöjen vokottelun, mies on luopunut elämästä ja toivosta ja hän on sisäisesti jo kuollut.

        Normaali mies ei koskaan luovu toivosta että vielä kerran saisi nuorta. Se saa jaksamaan.

        Puhu ihan vain omasta puolestasi. Minä olen 42v mies, ja olisi sula mahdottomuus haluta alle 30v naista, ellei tämä olisi poikkeuksellisen kypsä.

        Seksikkyys ja haluttavuus tulee ulkonäön lisäksi yli puoleksi korvien välistä. Toki myös ulkonäön täytyy miellyttää, mutta itseäni ei nuorten binbolook kyllä lämmitä vähääkään. Ja toisaalta hymyrypyt vanhemmissa ei haittaa vähääkään.

        Uskon että kun itse vanhenen vaikkapa 20 vuotta, niin on luonnollista että silloin haluan myös 60 vuotiasta naista. Tällä hetkellä näen heidät itselleni liian vanhoina, mummomaisina.


      • onnellinen48

        Kun olin 18, halusin 18 vuotiaita naisia, nyt olen 48 ja haluan edelleen 18 vuotiaita naisia.Naismakuni on ainakin vakaa ja pysyvä, se ei ole ikinä muuttunut.

        Omanikäiset eivät ole kiinnostanut enää vuosikymmeniin, en edes tuhlaa aikaani niiden yrittämiseen, koska mieluummin olen ilman kuin tyydyn vanhoihin. Jahtaan vain nuoria tyttöjä, joskus onnistun, yleensä en, mutta tärkeintä on että yrittää sellaista mitä oikeasti haluaa.


      • Noloa

        Hyi helevetti...


    • kimppuun_vaan

      Se on ihan normaalia, jokainen normaali mies iästä riippumatta himoaa teinitytöjä

      Mutta sitä en käsitä että 24-vuotiaana muka olisi liian vanha yrittämään teinejä? Eihän siinä ole kuin muutama vuosi ikäeroa. Itsellä oli vielä 33-vuotiaana kesäromanssi 17-votiaan tytön kanssa.

      Kyllä miehesi kannattaa nyt alkaa tavoittelemaan niitä teinejä, ennen kuin oikeasti rupsahtaa, vanhana sitä sitten katuu jos ei käyttänyt tilaisuuttaan.

      • aliisa90

        Ei hän varmasti liian vanha siihen olekaan. Mietin omaa suhtautumistani siihen, miten minun pitäisi toimia hänen kanssaan.


      • Eijärkeä

        Eroa ja etsi kypsempi mies itsellesi.


    • Margareeta

      Et ole vanha itsekään! Teini-ikäisyys ei sinusta tavattoman kaukana ole, kun katsotaan koko elämänkaarta.

      Miehesi on tehnyt sydämessäsi pahaa jälkeä puheillaan haluten täten herättää mustasukkaisuutesi.
      Kuinka rumaa käytöstä mieheltä, kun olet lisäksi huomauttanut asiasta.

      Mies kiusaa.
      Hän näkee silmistäsi, että tulet epävarmaksi.
      Vaikka hän kehuu sinua, on kehulta pohja pois. Olet epävarma.
      Samanlaista kiusaamista on hänen pelottelunsa, että ottaa itseään nuoremman sihteerin.
      Hänen käytöksensä eivät viittaa herrasmiehen kohteliaisuuteen ja kunnioitukseen naista kohtaan vähääkään.
      Joudut perin ristiriitaiseen tilanteeseen tällaisen salakavalan kiusaamisen vuoksi.
      Aivan kuin sinun pitäisi kilpailla tyylittömästi pukeutuneiden, lapsellisten teinityttöjen kanssa miehisestä suosiosta!
      Ei, ja vielä kerran ei!
      Miten sitten lopettaa miehen kiusaamispuheet? Ainakin niin, että pysyt itsevarmana. Miehen tulee kilpailla sinun suosiostasi.
      Sinun on selkeästi ylenkatsottava miehesi ylistyspuheita teinitytöistä. Kun hän alkaa kiusaamisen, älä reagoi eleelläsi, et ilmeesi värähdyksellä, et silmilläsi.
      Katso tässä tilanteessa häntä ylhäisyydestäsi käsin.
      Älä estä hänen puheitaan! Älä sano mitään, vaikene kuoliaaksi hänen hömppäpuheensa nuorista naisista.
      Joskus on asioiden kuoliaaksi vaientaminen parasta lääkettä, kun se tehdään hallitusti ja rauhallisesti.
      Hieno nainen ei alennu ilmaisemaan tällaisissa tilanteissa miehelle mitään tunteitaan.
      Nimittäin tunnereaktiosi ovat hänelle palkinto siitä, että sinut on tehty epävarmaksi... ja hallittavaksi hiirulaiseksi, surkeaksi ja onnettomaksi. Jota hän kehuu jos kehuu, mutta tuo kuitenkin eteesi nämä teinittäret.
      Ja sitähän emme tahdo, emmehän?

      • samaamieltä

        Tälläinen kiusaaminen tuskin häneltä loppuu koskaan, joten mieti vielä. että kuinka vakavan suhteen hänen kanssaan haluat.


      • 163

        Tässä toinen samaa mieltä oleva. Harkitse aloittaja tarkkaan, kannattaako kyseisen miehen kanssa jatkaa.


      • aliisa90

        Kiitos Margareeta pohditusta kommentista ja kannustuksesta :,)


      • Margareeta

        Kiitos! :)


      • Komppaan

        Tämä.
        Joo, toi käytös vaikuttaa miehen ominaisuudelta eikä vahingolta. Jotkut nyt vaan saa kiksejä pikkutytöistä, kun oma miehuus ei oo kehittynyt.

        Valitettavasti miehen koulutus esim. vaikenemalla on pitkä tie. Mies saattaa kyllä lopettaa jutut, mutta ajatukset käytöksen taustalla eivät muutu.

        Sorry. Vaihda miestä ennen kuin menetät hermosi lopullisesti?


    • vaihda-parempaan

      Suosottelen että heivaat pojun ulos ja etsit 10-20 vuotta itseäsi vanhemman miehen. Vanhempi mies on aina parempi naiselle ja vanhempi mies osaa arvostaa nuorempaa naista.

      • ei_ikinä_

        Sori vain, vanha pappa: emme me nuoret naiset toivomalla teistä vanhoista kurpista kiinnostu.


    • asiamies-

      Joo, teillä on henkinen ikäero. Kun teini-ikäiset luontaisesti töpästelevät niitä näitä, mies muka viisaana tulisi taputtelemaan, että voi voi... vaimövihkaa kuitenkin seksuaalinen aspekti (hyväksikäytönkin luonteinen) mielessä.
      Sinun täytyy hidastaa, toimia siihen suuntaan kuin nimim.Margareeta yllä sanoo. Jos ja kun joskus sattuu lähtemään puheeksi tulevaisuuden suunnitelmista, niin sopivassa saumassa aikuismaisesti toteat, että... (kärjistettynä :)
      ...ensinpä täytyy katsoa, miten hoidamme sihteeriprojektimme kumpikin, mullakin on tarvittaessa sivutoiminen sihteerinpaikka lisätienestiksi tiedossa luotettavalta vaikuttavan työnantajaherran pyynnöstä... eikä tarvitse näyttää teinibimbolta...

      No joo, mutta komppaan em.nimimerkin lausumaa myös toisesta ketjusta: missä määrin kannattaa ylläpitää pitemmästi suhdetta, joka ei ole tasapainossa ( jos näyttää siltä ettei tilanne pikku hiljaa muutu )

      • asiamies-

        sori typo yllä, pitää olla: ...voi voi, vaivihkaa kuitenkin..


    • trololololloo

      Onko joku sinkkumies ihan katkeruuttaan päättänyt spämmätä parisuhde-palstan täyteen avauksia joissa esiintyy aina eri ihmisenä ja kärsii aina eri ongelmasta? Ei yksikään aikuinen nainen seurustelisi tuollaisen miehen kanssa.

      Hae ammattiapua tai jotain.

      • aliisa90

        Olen ihan aito.On aika ajattelematonta sanoa, ettei kukaan olisi kuvaamanilaisen miehen kanssa. Tiedät yhden asian suhteestamme. Et voi tuomita noin tai sitten olet tosi yksinkertainen.


      • En minäkään olisi huolestunut siitä mistä miehesi tykkää. Olisin enemmän huolestunut siitä, miten huonosti hän kohtelee sinua tuomalla esiin tuon.

        Tuo mitä hän tekee on henkistä väkivaltaa sinua kohtaan.


    • girlish

      Minulla hiukan vastaavaa, ei ihan. Olemme seurustelleet puolivuotta ja olemme plus nelikymppisiä. Miesystäväni pyytää minua usein pukeutumaan "tyttömäisesti", letittämään hiukset ym. kehuu tyttömäistä ulkomuotoani ym. Ei kuitenkaan ole loukannut, puhunut halventavasti minusta tai suoraan puhunut minulle teinifantasioistaan (enkä halua kuullakaan). Kyseessä on ilmeisesti seksuaalinen kohdehäiriö nimeltään ebebofilia tai hebefilia jossa seksuaalinen mielenkiinto/fantasiointi kohdistuu teini-ikäisiin. Kts. http://fi.wikipedia.org/wiki/Efebofilia

      Mies on muutoin hyvin huomaavainen, kiltti ja rakastava. Olenkin tullut siihen lopputulokseen, että pitäkööt fantasiansa (ei kai niille mitään voi) kunhan ei toteutua käytännössä eikä vaadi minulta liikaa. Jotain voin hänen ilokseen "leikkiäkin" mutta siihen saa jäädä. Jos ikinä mitään enempää pyytää tai alkaa toteuttamaan teinien kanssa fantasioitaan niin sitten saa olla.

      Tuon linkin mukaan jopa 21% miehistä on näitä fantasioita eli ei kovin harvinaista ole. Toteuttaminen onkin sitten eri juttu tai kumppanin loukkaaminen. Kaikilla meillä on fantasioita.

      • nuoruudenkauneus

        Just noin! "Tuon linkin mukaan jopa 21% miehistä on näitä fantasioita eli ei kovin harvinaista ole. Toteuttaminen onkin sitten eri juttu tai kumppanin loukkaaminen. Kaikilla meillä on fantasioita."

        Eikä ne ole pelkästään miehet! Kuinka moni nuoruuden kukoistuksen ohittanut nainen unelmoi nuoresta salskeasta uroosta!
        Vai onko kaikki muut naiset kuivia siveydensipuleita?


      • aliisa90

        Kiitos vertaiskokemuksesta! Sinulla on hyvä suhtaumuninen. Missä tuo 21 % mainitaan Wikipedian linkissä? Kuulostaa lohduttavalta mutta en nähnyt sitä


    • Kakkosmies

      Ei se todellakaan ole kovin harvinaista. Katsopa montako miljardia hittiä tulee, kun laitat googleen esim Teenage sex.

    • kevätleikit

      Ei silmä osaa vie. Anna miehen nauttia, nuorihan se kovasti vielä on! Saman ikäinen nainen on yleensä vuosia kypsempi saman ikäisenä,ihan biologisita syistä.
      Nautihan itsekin monenlaisesta kauniista? Tai himoitset merkkilaukkuja, upeita desing-vaatteita, kenkiä jne?
      Katselet (ainakin salaa) upeita julkkiksia ja urheilijoita?
      Mutta tajuat, että unelmaksi jää, eikä se sinun maailmaasi radaltaan suista?
      Jos asia noin paljon kiusaa, sano miehelle että pahoitat mielesi. Kerro että olet epävarma ja sinulla on huono itsetunto. Ehkä hän naurahtaa koko asialle (luultavasti niin) tai sitten on tarpeeksi hienotunteinen salatakseen mieltymyksensä sinulta. Sillä et voi pakottaa häntä lopettamaan. Hänellä on oikeus tykätä vaikka kalanmaksaölystä vaikka sinä et tykkäisikään. Sama oikeus sinulla.
      Ei mies ihan toivottomalle kuullosta, koska tajuaa selkeästi itsekin että unelma on unelmaa. Hyvä mahdollisuus että hän siitä kasvaa. Ja miten olisi, voisitteko hyödyntää miehen mieltymystä omassa kahdenkeskeisessä leikissänne? ;-) Sillä tasolla kuin se sinulle on siedettävää?
      Kunpa tietäisit mitä joittenkin, ja monien! kotien seinien sisäpuolella suljettujen verhojen takana leikitään! Ei tarvitse eikä saa olla ryppyotsainen!
      Kun muistetaan, että molempien pitää tätä haluta. Ketään ei painosteta mihinkään mikä ei tunnu hyvältä. Kompromisseja!

      • En kyllä ymmärrä sinunkaan suhtautumisa. Kuten tuossa aikaisemmin totesin, huolestuttavaa ei ole miehen himojen kohde, vaan se miten hän kohtelee naistaan eli alistaa.

        Jokaiselle on varmaan itsestään selvää, että jos menee vieraisille syömään, ei siinä ruokapöydässä kerrota, miten ihanaa jonkun muun tekemänä sama ruoka on.


    • girlish

      AP:lle, sorry ei se 21% ollutkaan tuossa mainitsemassani linkissä vaan eräässä toisessa pedofiliaa käsittelevässä...Mutta kuten moni tässä ketjussa todennut, niin ei ole harvinaista miehillä tälläiset teinityttö fantasiat. Itsellänikin (naisena) on omat fantasiani, mutta ne jääkööt arvailujen varaan...;)

    • ffdgfdgdfg
      • väärä-termi

        Homoseksi "vasta" 7 sijalla?

        Miten niin vasta, kuka hullu muka homoseksiä katselee?


    • MIES7999999

      Kuulostaa että mies haluaa loukata sinua tahallaan. Joskus jos käyttäytyy itse huonosti tai toinen kokee tyytymättömyyttä, alkaa käyttäytyä oudosti?

      Itse en puhuisi naisystävälleni niin, että hän joutuu kokemaan huonommuutta. Kunnon mies ei käyttäydy noin naiselleen. Halveksuttavaa. Itsehän on sinut valinnut.

      Mielestäni kyse on puute tilannetajusta, käytöstavoista, liiasta poikamaisuudesta/lapsellisuudesta tai miehesi on vaan ... avuton ilmaisemaan tyytymättömyyttään johonkin suhteen osa-alueeseen. Ota aikuinen Mies, ei nainen tarvitse mitään fantasioissaeläjää itselleen. Tsemppiä

    • minihamepäällejamenoks

      No toi on sentää 24v mies joka fantasioi teineistä vaikka olis oma aikuinen nainen vierellä... Yrittäkää elää sen kans, että 60v isänne kuolaa teinityttöjen perään, vaikka on oma aikuinen nainen vierellä... Minuaki se on kehottanut pukeutumaan tissitoppeihin ja minihameisiin siitä lähtien ku olin 12v, jotta "miehet tykkäis".

      Suurin osa aikuisista sentää pitää noi fetissit salassaan, mutta joopajoo.. :I

      • alkaatympästäkokoukko

        Niin salassa , mutta kun sitten ei sen omanikäisen vaimon kanssa tahdo se vehje pelata. Netistä siirtyy sänkyyn vaimon viereen ja kulli puolikovana , sit suhraa ja suhraa eikä mitään tule hommasta.


    • uskopoisvaan

      Sairas mies on. Paras olisi kun potkaiset sen pellolle. Sinä vanhenet kpko ajan, sen fetissi vain koihtyy ja kohta se lähtee oikeesti etsimään nuorempaa.
      Ei muuta kuin pervo kattanolle ja ala nauttia omasta elämästäsi.

    • JosRakastaNiinMuuttuu

      Mitä jos mielyttäisit miestäsi ja pukeutuisit teinityylin kotona ja vaikka satunnaisesti, jos lähdette kahdestaan ulos. Itselläni on kanssa tämäntyylinen fetissi, mutta pidän enemmän siitä, että nainen teeskentelee olevansa teini, kuin oikeasti olisi, koska teinit ovat niin rasittavia. Minusta kauneuden suhteen naisella ei ole eroa, onko hän 18v tai 35v, jos vain on huolehtinut itsestään. Meikkiä ja tyttömäiset vaatteet...

    • tytönhupakkoko

      Mene mukaan sen fetissijuttuihin siihen asti kun itsestä tuntuu hyvältä :) Jos se ei riitä sille niin se ei oo sulle se oikee!

    • crisu79

      Kaikki miehet haluu nuorta.
      GALLUP:
      Kuinka moni haluis panna mieluummin alle 20 v. tyttöä kuin ns aikuista työikäistä?
      Tytöt on söpöjä ja niin viattomia eivätkä tytöt vaadi samalla tavalla kuin aikuisemmat naiset. Avoimempia ja iloisempia.

    • ei_uskois

      Monet saa kuulemma kiksejä vielä sairaamista asioista, haluavat että oma vaimo pukeutuu koulutyttö asuun tai huoraksi. On mulla myös entinen naispuolinen kaveri joka lähes nelikymppisenä halusi ja jopa iski 18 nuoria poikia peti puuhiin, hyi hitto. Kyllä noita kummajaisia mahtuu maan päälle mut eiköhän miehesi mielenkiinto vaihdu ellei ota ero.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe