Timo Soini sanoi..

MOT

Persujohtaja Timo Soini sanoi eilen Tv-uutisissa et kun kommunisti tulee taloon niin se syö kylmäksi talon ....Miten K.Nurmikumpu ja muut komukat luonnetisivat em. Soinin lausuntoa ?

46

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lisäälöylyäkö

      Eilen Sdp:n Väätäinen oli huolissaan Syyriasta Suomeen palaavien aiheuttamasta uhasta: "Syyriasta tai Irakista palanneisiin vierastaistelijoihin arvioidaan liittyvän turvallisuusuhkia. Miten sisäministeriö ja suojelupoliisi varautuvat riskin mahdolliseen konkretisoitumiseen", hän kysyi.

      Aiemmin hän teki kirjallisen kysymyksen heidän kuntouttamisestaan. Näin se punakaarti marssii kohti vaaleja.

      • persuserkki

        Siinäs näätte et SDP on erinomainen jakopuolue. Se kyllä ossaa jakkaa veromarkat ja hyyssätä mut ko pitäs jonku hankkiakki ne ensin verokirstuun. Siihen demukat ei kykene.


      • antipunakaartilaiset

        SDP ei ole ollut eikä ole punakaartin tukijat, joten ihan muilla sumuutus tempuillaan ovat taas marssimassa kohti hutikuun vaaleja...


    • de.mukka

      Kaikissa hyvinvoivissa maissa on demarit keskeisiä vallankäyttäjiä. Kepulaisia ei juuri missään, persuista puhumattakaan.

      • perusmerkki

        Joo demukat jakaa muiden aikaansaannoksia ja hyyssäävät kaiken maailman kansoja toisten hankkimilla rahoilla. No aikansa kutakin ...rahat ovat lopussa verokirstuista. Mitä sitten ?


      • harmajapää

        En tue tuota fantasiaväitettä, -sillä missä demarit ovat vallassa, -on aleneva hyvinvointi kansan ja sen työn puolella, -kuten mm. EU - Suomessa, -johon nuo työväenluokan ja työn pettäjät veivät Suomen, yhdessä porvariston kanssa.

        Kaarlo N... Kemijärvi


    • harmajapää

      Marxilais - leniniläiset KTP: n kommunistit eivät ole enempää EU - Suomen, -kuin Kreikan "vasemiston" kanssa aateveljiä. Ei EU - Suomessa eikä Kreikassa ole todelliset m- l: t kommunsitit tulleet taloon... -vaan sovittelija ja EU:n sopeutunut "vasemisto", -sellainen kuin meillä SDP ja VL: o...

      -Kreikan vaaleissa kuitenkin, Kreikan kommunistinen puolue saavutti 15 paikkaa... -ja ennustan, -että jo seuraavissa vaaleissa paikkaluku kohoaa - kunhan kreikkalaiset oman kantapäänsä kautta
      oppivat tajuamaan, -kuka on työn ja kansan asialla, -ja ketkä ovat vastaan, sovittelijoina ja vaalilupausten unohtajina... -kuten jo sopupeli on alkanut paljastumaan... kommunistien aika tulee tuonnempana, -kun Kreikan työväenluokka ja työläiset tajuavat oman asemansa riistojärjestelmässä, -ja miten siitä riistosta vapautuu.

      Kaarlo Nurmikumpu Kemijärvi

      • suoravastaus

        Ei kyennyt komukka vastaamaan suoraan kysymykseen, vaan aloitti taas Maksilausuus höpinänsä. On kyllä säälittävä tapaus tuo paikkakunnan pelle.


      • harmajapää
        suoravastaus kirjoitti:

        Ei kyennyt komukka vastaamaan suoraan kysymykseen, vaan aloitti taas Maksilausuus höpinänsä. On kyllä säälittävä tapaus tuo paikkakunnan pelle.

        "Komukka" vastasi objektiivisesti oikein, eikä tue ps: n johtajan lausuntoja, jossa väittää, että kommunistit ovat tunkeutuneet taloon, viitaten Kreikan, ns. "vasemistoon". Jossa ns. Ziritsa vasemistopuolueessa ei ole kommunisteja, vaan sovittelijoita ja sopeutujia kapitalsimiin, ja sen EU - imperialistiseen monopolikapitalismiin, että tämän estää vain opportunisteja tajuamasta, mitä "komukka" oikeasti sanoo, kun sanoo, että todelliset Kreikan kommunistit saivat 15 paikkaa.

        Huomaa, 15 paikkaa saivat Kreikan kommunistit, jotka ovat marxilais - leniniläisiä, kuten EU Suomessa KTP, ja min sen yhtenä perustajajäsenenä. Marxismi - leninismi on ideologiamme ja samalla teoreettinen kompanssi ulos kapitalismin kriisistä, -jota eivät revisionistit, reformistit ja opportunistit tajua---...

        Karlo Nurmikumpu Kemijärvi

        Eli nimelläni tehtyyn kysymykseen vastan, -etten tue Soinin lausuntoa, -sillä hän ei osaa erottaa jyviä akanoista, tai ei halua erottaa, -vaan höpäjää yleensä kommunisteista, -vaikka kyseessä on vasemistosopuiliat.

        Kreikan kommunistisella puolueella on 15 paikkaa, -eikä ole hallituksessa...

        Zietsa puolue ennen sopi hallitusyhtesityön porvaristopuolueen kanssa, -kuin edes neuvotelemaan ryhtynyt Kreikan kommunistipuolueen kanssa... -johon yhteistyöhön Kreikan kommunistinen puolue ei olisi ryhtynyt EU - linnakkeen suojaajaksi, -kuin EU - Suomen SDP ja VL: o ovat sortuneet opportunismissaan syvään "suohon", -josta työ-, ja kansa saa maksaa...

        Taas ps: n puolue on koostumus monesta ideologisen aatteen osioista, ja se populistisesti yhtyy leimaamaan aina kommunisteja, -kuten Soinin lausunnossa ilmenee Kreikan Ziritsapuolueesta, -joka ei ole kommunistinen puolue...
        -Eikö tässä tullut suoraan vastattua, -etten tue Soinin lausuntoa


      • reikantilanne

        Miksi Kreikan vasemmistopuolue ei halunnut tehdä kommunistien kanssa hallitusta?

        Onko sielläkin niin, että vasurit aina riitelee toistensa kanssa? Miten se SKP SKDL liikekin hajosi paloiksi?


      • harmajapää

        Kreikassa oli aikanaan vahva kommunistinen puolue, -johon pesiytyi revisionistit, -kuten meillä Suomessa, ja saivat raivattua tien opportunistiseen päivän politikointiin osalle kommunisteista, -joita ns. pikkuporvaristo tukee, -eli ts. ruokkii...

        Kenelle on etua siinä, -että kommunistinen puolue tuli hajotetuksi Kreikassa, Suomessa, ym. Luonnollisesti suurpääomalle, -joka osti eräitä heikkotahtoisia vääristelemään kommunistein
        työväenluokan luokkakantaista ideologiaa, -ja johti harhaan työläisiä, -joita siirtyi sitten ns. vasemistolais puolueiksi, -jotka pitävät kommunisteja omana luokkavihollisena, -siis heidän pikkuporvarillisia luokkanäkemystä vastaan, ja se hajotti kommunistisen liikkeen meillä ja muualla, -myös mm. Kreikassa.

        -Siksi ei Kreikan Ziritsapuolue, /vasemistolainen), -ei ymmärretysti ota Kreikan kommunistista puoluetta, -josta henkselit paukkuen aikanaan erosivat.
        -Kreikan kommunistinen puolue sai vaaleissa jo 15 paikkaa.
        -Päästäisiinpä jo KTP: e, -Kreikan kommunistipuolueen, -aatevelipuolueena moiseen paikkalukuun...?

        Kaarlo Nurmikumpu Ktp Kemijärvi


        Suurpääomalle kun on hyvä turva siinä. että keskenään työläiset riitelevät, ja siihen se taho on panostanut suurett rahavarannot, että tuo riita ikuistuisi, -koska se soisi ikuistamisen kapitalismille.
        -Sillä niin on, -että opportunistiset joukot ovat kapitalsimin parhaita puolustajia, -parempia kuin itse porvaristo.. -joten luokkataisteluun kapitalistien lisäksi myös opportunisteja vastaan...
        -opetti Lenin.


    • mie.se.vain

      Soinilla on HOHTIMET KAIVOSSA ja pytykarsintaa mielessä.

    • osuinaulankantaan

      Ei se Soinikaan nähtävästi aina höpöjä puhu.

    • Ulkomuoto_paljastaa

      Ei siellä ole enää mitään syötävää persut on jo kaiken syönneet

    • errkkii

      Perussuomalaisilta löytyy paljon ääntä mutta vähän villaa. Mahtaa olla suomen tyhjänpäiväisin puolue?

      • turhakkeitariittäää

        No ei ne komukat jää persuista jälkeen siinä tyhjänpäiväisyydessä.
        Tuo yksikin Kemijärven hönö, ei muuta osaa kuin höpittää turhia höpinöitä jostain marksista ja leninistä. Kauan sitten kuolleista äijistä, ja menneidyyden jutuista.


      • harmajapää
        turhakkeitariittäää kirjoitti:

        No ei ne komukat jää persuista jälkeen siinä tyhjänpäiväisyydessä.
        Tuo yksikin Kemijärven hönö, ei muuta osaa kuin höpittää turhia höpinöitä jostain marksista ja leninistä. Kauan sitten kuolleista äijistä, ja menneidyyden jutuista.

        Tuossa on taas yksi tyypillinen tajuaja, -joka ei tajua, -että me nykypäivän kommunistit mm. EU -Suomessa olemme työväenluokan puolueena jatkamassa marxilais - leniniläistä aatesuuntaa, Emme sitä kiellä, -mutta sitä oppia sovelletaan Suomen oloihin, ei viimevusos
        Persut ovat saaneet tässä maltillisten vasemistolaisten vyörytyksessä roimasti aatteettomia entisiä, ns. "kommunisteja" tukijoukokseen,,, -ja ottaneet aikaisemmasta hyvästä ohjelmasta vain osia, -ja hylänneet vallankumouksellisen luokkataistelun tulen; -niin kävi kerran myös Tennilälle, -joka sortui sovittelevaan VL: n., -kun se eduskuntapaikka oli tärkeämpi kuin aate ja luokkakantaisuus...
        -Tulipa taas yksi "tyhjänpäiväisyys" paljastetuksi...

        Kaarlo N... Kemijärvi


      • arviotennilästä

        Tennilä on marxilais-leniniläinen kommunisti.


      • harmajapää
        arviotennilästä kirjoitti:

        Tennilä on marxilais-leniniläinen kommunisti.

        Niinkö oletat? -Niin oletin aikanani minäkin, -silloin kun pakkasessa ja tuiskussa, -asuessani Sallan puolessa. -levitin hänen vaalimainoksia, -mutta kun tuli eteen hajaannus lopullisesti, -Tennilä luikki VL: n piiriin, -pahimpiin hajottajien joukkoon.

        HK: i jäin toimimaan työväenluokan m - l: n ideologian vakaumuksessa, -ja en mennyt Tennilän mukana VL: n, -sillä olin vapautunut pikkuporvarien, -so. pikkuomistajien tapatottumuksesta, sopuilla ja sovitella vain sen vuoksi, -että kansanedustajapaikka niin säilyy; -muka VL: n "vasemmanlaidan" kulkijana, -mutta se ei tee vahvistusta väitteellesi, -että hän on ns. marxilais-leniniläinen kommunisti, -jos kommunisti on ollut ensinkään, muussa kuin taktisessa kannatusmielessä..
        -Tämä on hänen, -Tennilän entisen äänestäjäkannattajan mielipide Tennilän poliittisesta sooloilusta---...
        Henkilösuhteiden ajalta on monia muistoja, mutta se lopullinen luopuminen raudanlukasta puoluekurinalaisuudesta johti hänet vihollisleiriin, -nimittäin sopuilemaan ja sovitteleman VL: n kansa, -kuten eräät toisetkin "tyypit".

        Äänesti Tennilää useammin kuin kerran, -mutta nyt sanon kysyen; miksi?

        -Sitten olisin valmis myöntämään, -että Tennilä olisi marxilais - leniniläinen kommunisti, -jos liittyisi KTP: n, -kuten hänen entisenä kannattajana tein toukokuussa 1988, -ja menin Tikkurilaan perustamaan Suomeen uudestaan lopetetun vanhan SKP: n ideologis - poliittis - järjestöllisesti luokkataistelua, sosialismin- ja oikeudenmukaisen, demokraattisen maailmanrauhan puolesta jatkamaan. -Tänne KTP: n joukkoon mielestäni kuuluisi Tennilä...
        -En ole miestä vastaan, -vaan hänen virheellistä puoluevalintaa arvostelin.

        Kaarlo N... Kemijärvi


      • perustaa
        harmajapää kirjoitti:

        Niinkö oletat? -Niin oletin aikanani minäkin, -silloin kun pakkasessa ja tuiskussa, -asuessani Sallan puolessa. -levitin hänen vaalimainoksia, -mutta kun tuli eteen hajaannus lopullisesti, -Tennilä luikki VL: n piiriin, -pahimpiin hajottajien joukkoon.

        HK: i jäin toimimaan työväenluokan m - l: n ideologian vakaumuksessa, -ja en mennyt Tennilän mukana VL: n, -sillä olin vapautunut pikkuporvarien, -so. pikkuomistajien tapatottumuksesta, sopuilla ja sovitella vain sen vuoksi, -että kansanedustajapaikka niin säilyy; -muka VL: n "vasemmanlaidan" kulkijana, -mutta se ei tee vahvistusta väitteellesi, -että hän on ns. marxilais-leniniläinen kommunisti, -jos kommunisti on ollut ensinkään, muussa kuin taktisessa kannatusmielessä..
        -Tämä on hänen, -Tennilän entisen äänestäjäkannattajan mielipide Tennilän poliittisesta sooloilusta---...
        Henkilösuhteiden ajalta on monia muistoja, mutta se lopullinen luopuminen raudanlukasta puoluekurinalaisuudesta johti hänet vihollisleiriin, -nimittäin sopuilemaan ja sovitteleman VL: n kansa, -kuten eräät toisetkin "tyypit".

        Äänesti Tennilää useammin kuin kerran, -mutta nyt sanon kysyen; miksi?

        -Sitten olisin valmis myöntämään, -että Tennilä olisi marxilais - leniniläinen kommunisti, -jos liittyisi KTP: n, -kuten hänen entisenä kannattajana tein toukokuussa 1988, -ja menin Tikkurilaan perustamaan Suomeen uudestaan lopetetun vanhan SKP: n ideologis - poliittis - järjestöllisesti luokkataistelua, sosialismin- ja oikeudenmukaisen, demokraattisen maailmanrauhan puolesta jatkamaan. -Tänne KTP: n joukkoon mielestäni kuuluisi Tennilä...
        -En ole miestä vastaan, -vaan hänen virheellistä puoluevalintaa arvostelin.

        Kaarlo N... Kemijärvi

        Että Tenniläkin petturi ? Sehän paatosti vuosikausia ja höynäs ihmisiä kommunismin ihanuudella. Neukuissa oli kaikki niin pirun hyvin ja täällä päin p..ttä.Sitä se julisti ja kovalla äänellä. Sit ko paljastu n-liiton asiat oltiin vähän hiljempää.


      • harmillinentapaus
        perustaa kirjoitti:

        Että Tenniläkin petturi ? Sehän paatosti vuosikausia ja höynäs ihmisiä kommunismin ihanuudella. Neukuissa oli kaikki niin pirun hyvin ja täällä päin p..ttä.Sitä se julisti ja kovalla äänellä. Sit ko paljastu n-liiton asiat oltiin vähän hiljempää.

        Eiköhän Tenniläkin silloin puhunut sosialismista?
        Kommunismia kun ei NL: a ollut.
        Sosialismin saavutti NL:o v. 1935 - 1936 vaihteessa.
        Sosialismin alasajon aloitti Hrutshevi linjataistelulla v. v.1953 - 1956.

        Usein kuulin Tennilän puheita, vaan ei puhunut kommunismista, vain sosialismista, jos kirjassaan eräässä julisti NL: n porotkin olleen puolta suuremmat, se kirjailijan vapaus joskus syyllistyy suurentelemaan.

        Tennilä oli ja ehkä edelleen on pikkuporvarillisen tapatottumuksen lumoissa, ja siinä tilassa, eli tapatottumuksessa usein innostuvat ja lannistuvat helposti, osoitti Tennilän VL: n sortuminen.


      • molotohvilainen
        harmillinentapaus kirjoitti:

        Eiköhän Tenniläkin silloin puhunut sosialismista?
        Kommunismia kun ei NL: a ollut.
        Sosialismin saavutti NL:o v. 1935 - 1936 vaihteessa.
        Sosialismin alasajon aloitti Hrutshevi linjataistelulla v. v.1953 - 1956.

        Usein kuulin Tennilän puheita, vaan ei puhunut kommunismista, vain sosialismista, jos kirjassaan eräässä julisti NL: n porotkin olleen puolta suuremmat, se kirjailijan vapaus joskus syyllistyy suurentelemaan.

        Tennilä oli ja ehkä edelleen on pikkuporvarillisen tapatottumuksen lumoissa, ja siinä tilassa, eli tapatottumuksessa usein innostuvat ja lannistuvat helposti, osoitti Tennilän VL: n sortuminen.

        Voisko Nurmikumpu valaista mitkä jälempänä mainituista ovat oikeita kommunisteja ? Sinisalolaiset?, Hrutsevilaiset ?,Stalinistit?, Bresneviläiset ?, Castrolaiset ? Pohjois-Korean lihavahko ylijumalalaiset ?,Aleniuslaiset ?,Saarislaiset ?,Tieksolaiset ? Tenniläläiset ?...Arhinäkiläiset ? Voisitko panna paremmuusjärjestykseen ? Paras ensin ja huonoin viimeiseksi, siis luettelo.


      • revari
        molotohvilainen kirjoitti:

        Voisko Nurmikumpu valaista mitkä jälempänä mainituista ovat oikeita kommunisteja ? Sinisalolaiset?, Hrutsevilaiset ?,Stalinistit?, Bresneviläiset ?, Castrolaiset ? Pohjois-Korean lihavahko ylijumalalaiset ?,Aleniuslaiset ?,Saarislaiset ?,Tieksolaiset ? Tenniläläiset ?...Arhinäkiläiset ? Voisitko panna paremmuusjärjestykseen ? Paras ensin ja huonoin viimeiseksi, siis luettelo.

        Äläkää viittikö vaivata Kaarloa. Sehän ei ole kenenkhän nuitten aateveli.
        Ku se tunsi vain marksin ja leninin.


      • harmajapää
        molotohvilainen kirjoitti:

        Voisko Nurmikumpu valaista mitkä jälempänä mainituista ovat oikeita kommunisteja ? Sinisalolaiset?, Hrutsevilaiset ?,Stalinistit?, Bresneviläiset ?, Castrolaiset ? Pohjois-Korean lihavahko ylijumalalaiset ?,Aleniuslaiset ?,Saarislaiset ?,Tieksolaiset ? Tenniläläiset ?...Arhinäkiläiset ? Voisitko panna paremmuusjärjestykseen ? Paras ensin ja huonoin viimeiseksi, siis luettelo.

        Laitoitko minut valikoimaan ns. -jyvät akanoista?

        Marxin ja Engelsin tieteellisen kommunismin opin luovana jatkajana toimi Lenin, nk. itse sanoi Marxin oppilana... Stalin taas oli Leninin oppilas, niin kuin itse sanoi... -minä olen siksi tunnustava marxilaisuuden nykyään: -marxismi - leninismiksi, -ja sillä ideologisella kannalla olevia marxilais - leniniläisiksi kommunisteiksi...

        Tukien näin niitä marsilaisia kommunisteja ja puolueita, -jotka päivittivät marxilaisuuden no. -marxismi - leninismiksi, erotukseksi Bersteinin ja Kautskyn revisionismista.

        KTP työväenluokan puolueena (perustettu 1988) on nimen omaa marxilais - leniniläinen puolue.
        KTP: n kommunistit ovat marxilais - leniniläisiä kommunisteja, myös olen allekirjoittaneena.

        Jos alkaisin heitä luettelemiasi kaikkia erittelemään ja leimailemaan kuka mihinkin luktuu, no se olisi laaja vastaus. En ala ketään leimailemaan, vaan katson miten kukin toimii marxilais- leniniläisessä aatteessa, -tai antia-aatteessa, -siis vastaisessa porvariaatteessa, -kun ei ole kuin kaksi aatetta, -ja ne ilmenee työn ja pääoman välillä sovittamattomana (antagonistisena) eturistiriitana.

        Marx, Engels, Lenin ja Stalin olivat periaatteen marxilaisia, ja KTP: n kommunisti jatkavat sillä linjalla, mihin ei kaikki luettelemasi ole milloinkaan edes halunneet lukeutua, -vaan ovat kuka milläkin lohkolla, -periaatteen marxilais-leniniläisiä vastaan koko ajan, tai antautuessa opportunistien mukana syöksymään, nk. "suohon".

        En tämän kummemmin erittele vastauksessa ko, henkilöjä, -sillä aina periaatteellisuus jossain vaiheessa voitta, -ja tapahtunee muutoksi, -että jotkut heistä alkaa tukemaan marxismi - leninismin oppiin toteuttamista aatteellisesti horjumattomana kommunisteina.

        Lenin osuvasti asian ilmaisi: -jokainen erehtyy, -mutta toivottavasti ei kahdesti samassa asia-aiheessa,

        Luettelemissasi on monia sosialisteja, -eli ei kommunisteja. ym. ei - kommunisteja...
        -Vaikka nykyään oikeistolaiset porvarit pitävät kaikkia kokoomuksesta vasemmalla olevia kommunisteina, -ja kuten myös esim. SDP: n ja VL: n jäseniä, -mutta eivät ole kommunisteja, -ovat reformisteja.

        Kaarlo Nurmikumpu Kemijärvi


    • de.mukka

      Soinihan lausui "kuolemattomat sanansa" Kreikan ongelmista puhuttaessa.
      Kreikassa oli ollut persut ja muut oikeistolaiset vallassa vuosikymmeniä ja kuitenkin "talo oli syöty tyhjäksi". Ei se ole yksin kommarien taito.
      Omasta talosta (säätiöstään) Soini ei suostu puhumaan mitään.

      • soiniharhauttaa

        Huomautus, ei Kreikassa ole kommunistit, ("kommarit") nytkään vallassa, vain pikkuporvarilliset vasemistolaiset - liittoutuneena porvaripuolueen kanssa.

        Kreikan kommunistinen puolue sai 15 paikkaa, mutta ei ole hallitusvastuussa...


    • en.ole.kommari

      Näissä ketjuissa leimataan kaikki kommareiksi, jotka eivät kannata suhteiden katkaisemista venäjään, taikka liittymistä natoon. Asiallista keskustelua ei juuri synny.

    • uuno-poika

      törkeä lausahtus ,sanon minä

    • exkepuli

      Se vaan on niin että rehellisyys maan perii. Molemmat sosialisti puolueet eduskuntavaalikampanjoivat suurella eurokrttisyydellä eivätkä aikoneet mennä euronpönkkäys hallitukseen mutta niin vain menivät kokoomusjohtoiseen hallitukseen takaamaan Kreikalle 6 miljardia euroa joita ei asiantuntijoiden mukaan saada koskaan takaisin. Tämän päivän yle radiouutisissa sanottiin ettei Kreikka ota enää kolmatta tukipakettia eli Kreikan nykyinen hallitus aikoo pitää kiinni vaalilupauksistaan. Puhutaan paljon ettei Soini uskaltanut ottaa vastuuta vuonna 2011 ja mennä hallitukseen. Kyllä Soini olisi ottanut vastuun ja mennyt hallitukseen jos hallitusohjelma olisi ollut hyvä Suomelle ja tavallisille suomalaisille ihmisille mutta se oli kaikkea muuta. Kiitos Soini vastuullisuudesta rehellisyydestä. Et pettänyt meitä jotka raahasimme itsemme äänestyspaikoille. Molemmat sosialisti puolueet pettivät äänestäjänsä ja menivät. Sateenkaarihallituksesta on vain rippeet jäljellä. Vastuu jätettiin kesken. Kyllä molemmat sosialisti puolueet periytyvät kommunismista ja onneksi nykynuoret nauravat vanhoille jäärille jotka yrittävät syöttää saastaista ideologiaansa. Ei missään massssa ole koskaan sosislismi toiminut hyvin. Kiinakin siirtyi demokratiaan ja on vaurastunut. Kokoomus taas on lähinnä vain upporikkaiden ruotsinkielisten sukujen etuja ajava puolue. Lapissa ei taida asua yhtään niin varakasta että hänen kannattaisi kokoomusta äänestää toivossa että se sjaisi hänen etujaan. Perussuomalaisille kun annat äänen niin on toivoa saada loppumaan liittovaltio kehitys ja turistimaahanmuutto joka maksaa 1,5 miljardia euroa vuodessa j a pakkoruotsistakin päästään eroon .

      • vääräerittely

        exkepuli on pahasti hakoteillä, kun väittää, että molemmat sosialistipuolueet ovat periytyvä kommunismista, joille hänen tiedon mukaan nuoretkin nauravat.

        Ei taida exkepuli oikeasti olla tietoinen, mistä esimerkiksi nykyinen sosialidemokraattinen puolue, SDP on periytyvä? Kerron hänelle, sosialisti V, Tannerin joukkiosta on periytyvä nykyinen SDP.
        Taas VL: a on entisten sosialidemokraattien ja vasemistososialistien jälkeläisiä, joten itseasiassa ko. "sosialistipuolueet" ovat kommunismin vastaisia puolueita.
        -exkepuli mainitsee molemmat sosialistipuolueet, eli tarkoittaa sdp ja vl. a. jotka ei kumpukaan puolue ole kommunismista periytymää, sitä kommunismia kun e ole vielä ollut missään,,,


      • oikeinolihöpönpöpöä

        Naurattaa oikein tuo vuodatus, persut ei mitään vastuusta tiedä, populistit puhuu mitä pölhökansa haluaa kuunnella, tekeminen onkin sitten aivan toinen juttu.


      • oikearehellisyys

        Jos exkepuli rehellisesti rehellisyydestä puhuisi, niin sanoisi rehellisesti sen, miksi persut ei menneet hallitukseen.
        Oikea syy oli kyllä se, että se olisi ollut persujen itsemurha, ja Soinikin sen heti tajusi. Persujahan jouduttiin koulimaan eduskunnan tavoille ensimmäiset 2 vuotta, ne kun eivät edes kahvilassa osanneet käyttäytyä, saati suuressa salissa. Möläyttelivät mitä sattui, ja kahlasivat kohusta toiseen. Ei semmoisia voitu hallitukseen päästää, olisi tullut puolueen loppu jo ennen hallituskauden loppua.


      • syyjaseuraus

        Persut jo nyt hajoaa kuin se "kuuluisa korttipakka", -se "murtumaton" Mannerheimin linnoitus "talvisodassa" 1940.

        Pomppasipa mieleen se aika, kun vahan SKP: n ja yhteistyöjärjestön SKDL: n tunkeutui vapaan oton aikakautena kaiken karvaisia mukana kulkijoita, ja niiden syystä oli ankara seuraus, eli ko. SKP / SKDL hajosi osapuoliin, ja sitten lopettivat niin SKP:: n kuin puolueeksi järjestäytyneen SKDL: n, että tästä tietoisena osaan tiedostaa, ei persut voi kestää puolueena, moni ideologian joukkiona, mm. entisen SKP /SKDL: n kannattajia turvautui "messiapuolueeksi" kuvittelemaansa PS: n.., joka jo todella on hajoamassa ja se kuuluisa "jytky" -lässähtää...


    • velho3

      Niinhän se Soini sanoi, mutta, ei kommunisti voi talosta mitään viedä jos kapitalisti on jo tyhjentänyt sen
      Kommunismista yritetään tehdä syntipukkia kaikelle mitä maailmassa tapahtuu, vaikka yhtään kommunistia ei vielä ole ollut olemassakaan, lukuunottamaata, etelä-afrikan presitenttiä NElson Mandelaa.
      Todellinen kommunisti on se joka elää jo nyt kommunismissa, eikä jossakin tulevaisuudessa
      Kommunisti ei loukkaannu kun loukataan, eikä kiusaannu kun kiesataan ja viha on hänelle tuntematon käsite, sillä joka tuntee vihan ei tunne rakkautta

      Paratiisitila oli ihmisen alkuperäinen kommunistinen tila, mutta miksi hänet heitettiin sieltä ulos,
      Ei ollut ulkopuolista ulosheittäjää, vaan se tapahtui seurauksena ihmisen omasta toiminnasta

      • harmajapää

        Vastinetta Velho3: e!
        -Taas Velho3 jaoit sitä omaa logiikkaa, mikä on uusrevisionismia. Pitäisi jo Velho3:; n tajuta ettei ainakaan tieteellinen kommunismi ole vielä tätä päivää. -ja eipä edes sosialismi EU: a, -ja sen
        Suomi nimisessä maakunnassa. Käsitteellisesti tietenkin voi väittää, että kun ajattelee, -on jo kommunismi - jossakin? Se on todella tulevaisuuden, -tulevien sukupolvien rakennettavissa omalla perustalla, (tuotantovälineiden yhteisomistus), -jota jo sosialismi on, -vaan ei tietenkään vielä ole luokaton yhteiskunta niin. niin kuin korkean vaiheen täydellinen yhteiskunta - kommunismi.
        Ihan oikein tulevaisuudessa, -ei tässä ja nyt, -sillä ei ajattelu muuta todellisuutta kuin subjektivi-idealisteilla, -jotka kun ajattelevat, -ollaan muka kommunismissa, -ja kun ei ajatella, -ollaan konkreettisesti todellisuudessa, - imperialistisen monopolikapitalismin vaiheen EU: a.

        Lähitulevaisuudessa tosin yhä useampi-, -tänään kapitalismin kourissa elävät kansat aloittavat siirtymävaiheen sosialismiin, -ja sen rakentamisen, - sekä välttämättömän saavutusten puolustamisen.
        Sosialismin vaiheesta on vielä suhteellisen pitkä aikakauden vaihe, -ennen kuin kommunismi voittaa täydellisesti ja lopullisesti, -ettei sitä enää kukaan voi uhata ja kaataa, -niin kuin onnistuivat vastavallankumoukselliset tilapäisesti katkaisemaan - sosialismin vaiheen, -mm. NL: a ja Euroopassa.

        Täydellistä yhteiskunnallisuutta kommunismia-, Velho3, -ei missään vielä ole toteutettu...
        Tulevaisuuden ihmiskunta elää ja garjoittaa tutoantoa vielä täydellsiessä ja lopullisessa luokattomassa yhteiskunnassa, -KOMMUNISMISSA, jota vaihetta emme tosin kumpikaan ehti
        elää, -on se sen verran kaukaisempaa tulevaisuutta, -kun ensin kapitalistinen riistoyhteiskunta työväenluokka liittolaistensa kanssa vallankumouksellisesti tulee kumotuksi.

        -Se tapahtuu ja toteutuu luokkataistelussa sosialismista, ja edelleen asteittain korkean vaiheen kommunismista.
        -Sinä ilmeisesti olet jäänyt pois joukosta? -Ajattelemaan olevasi jo nyt kommunismissa, -jonka ainoa kommunisti oli mielestäsi hän, E-afrikkalainen Mandela---...
        -Kunnioitan toveri Mandelaa, -mutta ei hän ainoa ole... On meitä ollut ja edelleen on kasvavana joukkona...

        Marxilais - leniniläisten kommunistien vastavoimana lisäksi on kaiken karvaisia eurokommunisteja, -yms. revisionisteja, reformisteja ja opportunisteja, -joita oikeistolainen porvaristo väittää olevan, muka "kommunisteja"...

        Kaarlo Nurmikumpu, -Kemijärvi


      • harmaitanon
        harmajapää kirjoitti:

        Vastinetta Velho3: e!
        -Taas Velho3 jaoit sitä omaa logiikkaa, mikä on uusrevisionismia. Pitäisi jo Velho3:; n tajuta ettei ainakaan tieteellinen kommunismi ole vielä tätä päivää. -ja eipä edes sosialismi EU: a, -ja sen
        Suomi nimisessä maakunnassa. Käsitteellisesti tietenkin voi väittää, että kun ajattelee, -on jo kommunismi - jossakin? Se on todella tulevaisuuden, -tulevien sukupolvien rakennettavissa omalla perustalla, (tuotantovälineiden yhteisomistus), -jota jo sosialismi on, -vaan ei tietenkään vielä ole luokaton yhteiskunta niin. niin kuin korkean vaiheen täydellinen yhteiskunta - kommunismi.
        Ihan oikein tulevaisuudessa, -ei tässä ja nyt, -sillä ei ajattelu muuta todellisuutta kuin subjektivi-idealisteilla, -jotka kun ajattelevat, -ollaan muka kommunismissa, -ja kun ei ajatella, -ollaan konkreettisesti todellisuudessa, - imperialistisen monopolikapitalismin vaiheen EU: a.

        Lähitulevaisuudessa tosin yhä useampi-, -tänään kapitalismin kourissa elävät kansat aloittavat siirtymävaiheen sosialismiin, -ja sen rakentamisen, - sekä välttämättömän saavutusten puolustamisen.
        Sosialismin vaiheesta on vielä suhteellisen pitkä aikakauden vaihe, -ennen kuin kommunismi voittaa täydellisesti ja lopullisesti, -ettei sitä enää kukaan voi uhata ja kaataa, -niin kuin onnistuivat vastavallankumoukselliset tilapäisesti katkaisemaan - sosialismin vaiheen, -mm. NL: a ja Euroopassa.

        Täydellistä yhteiskunnallisuutta kommunismia-, Velho3, -ei missään vielä ole toteutettu...
        Tulevaisuuden ihmiskunta elää ja garjoittaa tutoantoa vielä täydellsiessä ja lopullisessa luokattomassa yhteiskunnassa, -KOMMUNISMISSA, jota vaihetta emme tosin kumpikaan ehti
        elää, -on se sen verran kaukaisempaa tulevaisuutta, -kun ensin kapitalistinen riistoyhteiskunta työväenluokka liittolaistensa kanssa vallankumouksellisesti tulee kumotuksi.

        -Se tapahtuu ja toteutuu luokkataistelussa sosialismista, ja edelleen asteittain korkean vaiheen kommunismista.
        -Sinä ilmeisesti olet jäänyt pois joukosta? -Ajattelemaan olevasi jo nyt kommunismissa, -jonka ainoa kommunisti oli mielestäsi hän, E-afrikkalainen Mandela---...
        -Kunnioitan toveri Mandelaa, -mutta ei hän ainoa ole... On meitä ollut ja edelleen on kasvavana joukkona...

        Marxilais - leniniläisten kommunistien vastavoimana lisäksi on kaiken karvaisia eurokommunisteja, -yms. revisionisteja, reformisteja ja opportunisteja, -joita oikeistolainen porvaristo väittää olevan, muka "kommunisteja"...

        Kaarlo Nurmikumpu, -Kemijärvi

        Äkkiä vain kunnon kommunismiin ja sinkkiämpäreitä tekemään. Se osataan jo vanhastaan...


      • sinkkiähikoiluun
        harmaitanon kirjoitti:

        Äkkiä vain kunnon kommunismiin ja sinkkiämpäreitä tekemään. Se osataan jo vanhastaan...

        Jopas jollakin leikkasi, ja uhon pisti foorumiin, hän lie niitä uusrevisionisteja "sinkkiämpärissä"?


      • velho3
        harmajapää kirjoitti:

        Vastinetta Velho3: e!
        -Taas Velho3 jaoit sitä omaa logiikkaa, mikä on uusrevisionismia. Pitäisi jo Velho3:; n tajuta ettei ainakaan tieteellinen kommunismi ole vielä tätä päivää. -ja eipä edes sosialismi EU: a, -ja sen
        Suomi nimisessä maakunnassa. Käsitteellisesti tietenkin voi väittää, että kun ajattelee, -on jo kommunismi - jossakin? Se on todella tulevaisuuden, -tulevien sukupolvien rakennettavissa omalla perustalla, (tuotantovälineiden yhteisomistus), -jota jo sosialismi on, -vaan ei tietenkään vielä ole luokaton yhteiskunta niin. niin kuin korkean vaiheen täydellinen yhteiskunta - kommunismi.
        Ihan oikein tulevaisuudessa, -ei tässä ja nyt, -sillä ei ajattelu muuta todellisuutta kuin subjektivi-idealisteilla, -jotka kun ajattelevat, -ollaan muka kommunismissa, -ja kun ei ajatella, -ollaan konkreettisesti todellisuudessa, - imperialistisen monopolikapitalismin vaiheen EU: a.

        Lähitulevaisuudessa tosin yhä useampi-, -tänään kapitalismin kourissa elävät kansat aloittavat siirtymävaiheen sosialismiin, -ja sen rakentamisen, - sekä välttämättömän saavutusten puolustamisen.
        Sosialismin vaiheesta on vielä suhteellisen pitkä aikakauden vaihe, -ennen kuin kommunismi voittaa täydellisesti ja lopullisesti, -ettei sitä enää kukaan voi uhata ja kaataa, -niin kuin onnistuivat vastavallankumoukselliset tilapäisesti katkaisemaan - sosialismin vaiheen, -mm. NL: a ja Euroopassa.

        Täydellistä yhteiskunnallisuutta kommunismia-, Velho3, -ei missään vielä ole toteutettu...
        Tulevaisuuden ihmiskunta elää ja garjoittaa tutoantoa vielä täydellsiessä ja lopullisessa luokattomassa yhteiskunnassa, -KOMMUNISMISSA, jota vaihetta emme tosin kumpikaan ehti
        elää, -on se sen verran kaukaisempaa tulevaisuutta, -kun ensin kapitalistinen riistoyhteiskunta työväenluokka liittolaistensa kanssa vallankumouksellisesti tulee kumotuksi.

        -Se tapahtuu ja toteutuu luokkataistelussa sosialismista, ja edelleen asteittain korkean vaiheen kommunismista.
        -Sinä ilmeisesti olet jäänyt pois joukosta? -Ajattelemaan olevasi jo nyt kommunismissa, -jonka ainoa kommunisti oli mielestäsi hän, E-afrikkalainen Mandela---...
        -Kunnioitan toveri Mandelaa, -mutta ei hän ainoa ole... On meitä ollut ja edelleen on kasvavana joukkona...

        Marxilais - leniniläisten kommunistien vastavoimana lisäksi on kaiken karvaisia eurokommunisteja, -yms. revisionisteja, reformisteja ja opportunisteja, -joita oikeistolainen porvaristo väittää olevan, muka "kommunisteja"...

        Kaarlo Nurmikumpu, -Kemijärvi

        Kommunismi oli jo ihmiskunnan aamuhärissä, mutta ihminen loittoni siitä kehityksen myötö
        ä syntyneet egon sielun takia
        Kommunismi on nyt ja aina olut olemassa, riippumatta kommunistisista puolueista.

        Kysymys on vain siitä kuka elää kommunismissa nyt , ja kuka ei .

        Vain yksilö voi olla kommunisti ei puolue, ja mitä me olemme yksilöinä sitä on koko maailma.

        Kommunismi on tässä ja nyt, ja joka ei elä kommunismissa nyt niin ei milloinkaan, sillä huomista päivää ei tule.
        Aina kun aamulla heräämme on nyt ja huominen pakenee edessämme

        Mikään yhteiskunnallinen voima ei voi luoda kommunistista yhteiskuntaa, koska se on yksilökysymys.
        Kun tarpeeksi suuri määrä yksilöitä uudestisyntyy kommuniteiksi niin maailmasta tulee kommunistinen , riistolta ja sorrolta vapaa yhteiskunta, ja se luo, sitten oman järjestyksen, emmekä me voi teoretisoida minkälainen se tulee olemaan.

        Siihen mihin kaatui kommunismin rakentaminen, niin siihen kaatuu myös kapitalismi, ja se on vain ajan kysymys

        Oli prvari tai sosialisti, niin heillä on sama riistoperimä, ja valtaanpäästyään ne toimivat samalla tavoin, niin, että historia toistaa itseään, niin kauan kun ihminen ymmärtää oman
        historiallisen perimänsä


      • harmajapää

        -Velho3... -se perimä nyt lie ollut syy siihen, että seuraus oli niin iää, ettävalmis vastineeni ei tullut luettavaksi, -vaan "temputti tää masina" vaatimalla yhä uudelleen, laskemaan uuden numerolaskun, -että niin se joku perimä näkyy joskus temputtavan...

        Kaarlo N... Kemijärvi


      • harmajapää

        Näky tulevan lyhyt versio...
        -Olemme jaaritelleet tästä perimästä jo pitempään, -pääsemättä edes kompromissiin, -joten kun edustan tieteelistä marxilais-leniniläistä näkökantaa kommunismista, -josta näkökannasta en m - l: ä kommunistina luovu. -katson että tästä aiheesta osallani jaarittelu riittää.

        Kaarlo N...


    • vassari
      • jäiköpuristukseen

        Vaikuttaa kuin jollakin olisi jäänyt p.s.läppi puristukseen?


    • qaswedfr
    • suomiensinkuntoon

      Minä jouduin elämään lapsuuden kommunistien pelon alla. Oli neukut ja kotiryssät. Ennen inttiä kun olin rakennuksella apumiehenä niin pahimmat ilmapiirin pilaajat olivat kommunisti timpurit jotka pitivät pienipalkkaista monttumestariakin rikollisena porvarina ja riistäjänä. Ajattelin usein että kai noiden timpureidenkin lapset opiskelevat yliopistoissakin hyviin ammatteihin ja että kadehtiiko ne omiakin lukeneita lapsiaan ja haukkuvatko porvareiksi. Kommunismissa ei ole toivoa, ei ollut -30 luvullakaan kun Stalin piti työläisille puhetta " odottakaa toverit vielä 70 vuotta niin teillä menee hyvin". Kyllä onneksi on suuntaus se että varsinkin nuoret äänestävät isänmaallista yrittäjäystävällistä puoluetta joka haluaa Suomeen työtä yrityksiä opiskelumahdollisuuksia toimeentuloa tyyliin oman maan kansalaisista pidetään ensin huolta. Ei pienellä maalla ole vara eikä velvollisuus elättää Euroopan maita

      • työkansanpuolesta

        Mainitsemasi kaltaiset "kommunistit" sitten olivat ensimäsinä rynnimässä uuteen
        -VL: n, siis pahimpia ovat kaikki ns. "pikkuomistaja", eli (pikkuporari) "kommunistit".
        SKP /SKDL: n hajottajina olivat juuri mainitsemasi "kommunistit", nykyään ovat vasemistoliitossa tai demareissa, ja osa ps: a,

        Heidän käyttäytyminen työläisiin oli / on ylimielistä, ja pois sulkevaa, ja siksi nyt enää on pieni KTP. joissa työläisiin ja tavalliseen kansaan on käyttäytyminen toverillista...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1284
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1140
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      26
      992
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe