Jopa 3600 €/kk ja 600 paikkaa auki, miksei kelpaa?

pummit_kuriin

Näkyy noita töitä olevan tarjolla ja palkatkin melko hulppeat. Tekijöitä vaan ei näy löytyvän. Työttömät hakkaavat kotona näppäimistöä ja haaroväliään, ihmetellen miksi ei niitä töitä löydy. Jättäkää yksi kaljailta välistä ja keskittykää siihen työnhakuun välillä

http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1424927313435.html

18

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nauranaloittajalle

      600 paikkaa. Salli minun nauraa. :D Tällä tarkaistaan varmasti työpaikkapula!

    • dille545

      Mediaani ei ole keskiarvo eikä "noin" arvo vaan keskimmäinen palkka kaikkien palkkojen joukossa. Näin ollen alalla jonka mediaaniansio on esimerkiksi 3671 e/kk voi keskiansio olla 1700 e/kk.

    • jaska632

      Vähän liian optimistinen tuo myyntiedustaja.. Se tarkoittaa lähinnä sitä että pyöritään autolla pitkin poikin suomea itsenäisesti myyden tuotteita ja löpöt omaan proviisioon. Loppukädessä palkkasi on puolittunut mitä jää kulujen jälkeen käteen.

    • peksa12

      Myyntineuvottelija EI ole sama kuin puhelinmyyjä. Ensinnäkin puhelinmyyjä ei tienaa 3600/kk ellei ota jotain yhtä poikkeustapausta. Myyntineuvottelija/edustaja/aluemyyjä tai usein myös heti myyntipäällikkö tittelillä yrityksen tuotteita sekä palveluita myyvä henkilö tienaa keskimääräisesti tuon n. 3600€/kk. Usein palkka on bonus tai provisio pohjainen ja vaatii itsenäistä työtä, paljon yleensä matkustamista sekä päivät ei todellakaan ole 8-16. Hyvät myyjät tienaa helposti reilusti enemmän, mutta harva on hyvä myyjä ja harva edes kykenee myyntityötä pitkään tekemään ja varsinkaan tuloksellisesti.

    • hesalainen11412412421412

      Palkat on hesasta, täällä siivooja saa 1000 ja myyntiedustaja 1800. Nämä otsikot ovat taas näitä provo juttuja

    • ex-puhelinmyyjä

      Ei vaan ovelta ovelle pölynimurikauppiaita. Ihan pro puhelinmyyjä voi saada hyvällä tuotteella parin kuukauden ajan vähän päälle pari tonnia. Tuotteet vaihtuu ja suurin osa tienaa vuoden keskitulona alle 1500 € / kk Tosin sillä myynnillä ei vuotta pitempään saa soitellakaan, kenkää tulee.

    • kokSDPprovomies

      Selvä provokaatio koko AP:n uutinen nyt näin ennen vaaleja kun perustulokin on suurennuslasin alla. Kuka lie maksellut uutisoinnista, sitä sietää miettiä!

    • eumies882

      On tyypillistä, että palkan sanotaan olevan suuri, mutta tosiasiassa tarjolla onkin nollatyösopimus, jolloin työn vastaanottanut voi jäädä jonain kuukautena ilman palkkaa ja hän on menettänyt työttömyysturvan. Kyseeseen voi myös tulla määräaikainen työsopimus palkan oleessa 80% tai 50% kokonaispalkasta. Totuushan on, että meillä syyllistetään työttömät, vaikka Suomesta suorittavan tason työ ja tuotanto on siirretty halpamaihin verovaroista maksetuin tuin? On törkeää syyllistää ilman omaa syytään työttömäksi tehtailtuja ahkeria ja tunnollisia ihmisiä. Monikansalliset suuryritykset voittavat kilpailutuksia veroparatiiseista käsin, tahkoavat voitot yritys- ja palkkatukien avulla ja verosuunnittelevat voitot veroparatiiseihin? Eikä tarvitse osallistua EU-jäsenmaksuihin EU-tukia saadakseen?

    • huvittaa002qw

      Lähes kaikki esimerkkipalkat ovat selvästi liioiteltuja. Tiaiselle terveisiä, että myyntiedustajan työssä ei välttämättä mietitytä vain palkan provisioluonteisuus ja/tai työn lyhytkestoisuus. Vielä noitakin syvempi asia on työn sisältö, jota moni ei halua kohdata aseella pakottaenkaan.
      Muutenkin koko juttu oli taas "kirjoitettu" turhan yksiulotteisesti, ikään kuin Suomen täysin epäterveillä työmarkkinoilla kaikki olisi vain työnhakijan valinnoista kiinni. Vuosi on 2015 ja yhä tallaista asenneilmastoa näinkin levinneissä medioissa, aika huvittavaa etten sanoisi. ):

    • te-hehheh

      Kuinka on mahdollista, että jopa tet-toimistot hehkuttavat näitä 'myyntiedustajien' vakansseja? Puhdas provisiopalkka - 'vain taivas on rajana' - tarkoittaa vain ja ainoastaan yrittäjän riskin siirtämistä työntekijälle. Kyse ei siis ole työllistämisestä. Näitä kusetettaviahan voi ottaa firmaan niin paljon kuin kehtaa. Jos yrittäjä itse uskoo tekemiseensä, hän varmaankin uskaltaa maksaa myynti-ihmisillekin palkkaa yhtä lailla kuin muillekin. Luultavasti ei omatkaan myyntilahjat ole tulosta tuoneet.. Samat 'pölynimuri'firmat siellä jatkuvasti hakevat uutta verta... Herätys, viranomaiset... Tsiisus!!!

    • kohtuutta

      Eikö kysymyksen pitäisi olla toisin päin? Olisiko työnantajan pakko ottaa töihin kenet tahansa? Suomessa tuijotetaan vain todistusta. Jos sinulla on tutkinto yhdeltä alalta, työnantaja olettaa, ettet osaa tehdä yhtään mitään muuta. Puhelinmyynti taitaa olla ainoa, johon pääsee millä tahansa paperilla, mutta se ei ole työ, vaan ihmisten häirintää. Siivoustyöhönkin pitää olla tutkinto.

    • puppuassasda

      Noi myyntiedustajan palkka puheet on täyttä puppua..
      Voi olla että jossain isosissa firmoissa missä tehdään isoja kauppoja joku myyntiedustaja noille palkoille pääsee.. mutta nuo 600 vapaana olevaa myytniedustaja paikkaa ovat taas niitä joissa tienaa 1000-1500€ kk..

    • eläkekatto

      Kaikille toiminimi.

      Pystyttäis lopettamaan asumistuet, ansiosidonnaiset, sossu, turhat virat ja loppuis myös sairauspäivät ....ja palkka kontra työ hiotuis automaattisesti kohdalleen :)

      • perustulopa

        Ei tarvita toiminimiä, kun meille on tulossa perustulo piakkoin. Se on paljon parempi ratkaisu pienyrittäjyyteen. Sillä saadaan Suomi ja yrittäjyys nousuun!


    • ug3

      Minulle tarjottiin töitä 3600 €/kk. Työ olisi kevyttä sisätyötä, mutta en viitsi mennä töihin niin halvalla kun saan kelasta rahaa.

      • nohevatyötön

        Joku noheva työtön sen vei nenäsi alta ja nosti elintasoaan roimasti. Tiesitkö muuten että yhtä työpaikkaa kohti riittää mielin määrin työnhakijoita?


      • ug3
        nohevatyötön kirjoitti:

        Joku noheva työtön sen vei nenäsi alta ja nosti elintasoaan roimasti. Tiesitkö muuten että yhtä työpaikkaa kohti riittää mielin määrin työnhakijoita?

        Luuletko että joku oikeasti olisi mielummin työttömänä kuin 3600€/kk.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1769
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1674
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      64
      1513
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1505
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      104
      1485
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      57
      1392
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1371
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1202
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe