Verohallinnon ilmianto ja tästä vielä ylpeillään

Helinä-keiju3

Savon Sanomat: Suomalaiset innostuivat kantelemaan verovilpeistä
Verohallinnon kuukausi sitten avaama verkkolomake veronkiertovihjeitä varten on saanut kansalta suursuosion, kertoo Savon Sanomat. Vinkkejä on lehden mukaan annettu kuukaudessa yli tuhat. Tähän saakka veronkierrosta on esitetty vuosittain reilut 3 000 epäilystä puhelimitse tai kirjeitse.
Verohallinnon impulssiryhmän esimies, tarkastuspäällikkö Heimo Säkkinen ennakoi määrän tasoittuvan alkuinnostuksen jälkeen, mutta vihjeitä on tänä vuonna odotettavissa moninkertaisesti entiseen nähden.
Lähde:
http://www.elisa.net/savon-sanomat-suomalaiset-innostuivat-kantelemaan-verovilpeista/


Verohallinto (demareiden lempiluomus) ylpeänä esittelee uutta Suomen kansaa jakavaa ja kansamme yhteisöllisyyttä raunioittavaa kiusaamismuotoa. Ilmiantolomaketta, sinne sinne vaan kauniista vaimosta kateellinen reppana ilmiantamaan parempionninen naapuri. Kyse ei ole niinkään edes tuosta vaan tässä luodaan ilmiantokulttuuria maahamme hyvin otolliseen maaperään eikä tajuta, että tästä keksinnöstä ei todellakaan kannata hehkuttaa ylpeydellä. Katsokaa nyt hyvät sosialistit, onko mitään vastaavaa menetelmää kyhätty missään muualla itseään länsimaisena pitävässä kansakunnassa. EI ole. Huomautan, että tuossakaan ei ole väärästä ilmiannosta mitään sanktioita. Kiusata saa ja vaikeuksia aiheuttaa ihan ilman korvasvelvotteita. Ei tarvita kuin v-mäinen ja ilkeä luonne niin puskiiii, verovirkailija ryntää uhrin kimppuun ja niinpä sitten joudut toisin kuin oikeissa oikeusvaltioissa, todistelemaan syyttömyyttäsi, mutta vahinko on silloin jo tapahtunut. Tämä kiusaamis- ja kateuden käsittelyn uusin ilmiantokulttuuri ei ikimaailmassa toimi maamme elinkeinoelämän ja minkäänlaisen työteliäisyyden, aloitteellisuuden, innovaatisuuden eikä yhtään minkään eduksi, Ei myöskään verojenkannon. Nyt vaan kaikki klikkaamaan ilmiantolinkkiä, parempaa sabotaasia ei yksikään terroristijärjestö olisi keksinyt maan hyvinvoinnin ja kansakunnan yhteisyyden hävittämiseksi. Onnittelut verohallinto, tehkää tuosta vientituote ja katsokaa meneekö kaupaksi. Muistakaa nyt kaikki, että tuskastunut uhmaikäinen teinisi saa tästä hyvän kostolinkin, jos viikkorahan määrä ei tyydytä. Näinhän derkkulassakin lapset ilmiantoivat vanhempiaan karkkipussin hinnalla. Yrittäjät, varokaa lapsianne.

29

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Helinä-keiju3

      Pahus, mulla olis pari inhokkia, joille haluaisin järjestää vähäks aikaa epämiellyttävää säpinää, mut en löydä sitä ilmiantolomaketta, saisko teikäläisiltä linkin. Auttakkaas nyt valveutunutta kansalaista.

    • Helinä-keiju3
      • EIkainimetön

        Pitää vaan muistaa eräs tärkeä asia: PERÄTÖN ILMIANTO ja sitä seuraava tuomio.


      • Rajatonmielikuvitus

        "mielikuvitus on vain rajana"....siis tarkoittanee lienee että mielikuvitus on rajaton.


    • Kunnianmiehiä

      Meillä Kokoomuksessa pidetään verorikollisuutta normaalina toimintana mihin ei saa puuttua.

      • Oikee_libertaari

        Tarkoitatko sitä kun valtio ryöstää ihmisten tuloja ja kutsuu sitä verotukseksi? Ja sitten nimeää ihmisen joka suojautuu tuota ryöstöä vastaan veronkiertäjäksi ja siten rikolliseksi?


    • verosteuer

      Uusi vientituote Suomelle. Jos kreikassa olisi ollut tällainen, niin se ei olisi konkurssin partaalla. Kreikassa kun kysyy kuittia, niin siellä ihmetellään että mikä se sellainen on.

      Julmaa on, jos ei saa edes veronkiertoa harrastaa rauhassa. Ihan en tosin ymmärtänyt kirjoittajan ajatusta, että jos veronkiertäjät joutuvat maksamaan, niin se vie kansan yhtenäisyyden.

      • Helinä-keiju3

        Huomaan, että et ymmärrä ja sehän tässä niin surkuhupaisaa onkin, että myös verohallinto on kanssasi yhtä ymmärtämätön. Siis ilmiantokulttuuri vie kansamme yhteisöllisyyden. Käsitä nyt. Ilmiantokulttuuri, jonka verohallinto ylpeänä on innovoinut ja tiedotusvälineiden onnettoman yksinkertaiset toimittajat yhtä ylpeinä ja innoissaan tiedottavat. Montako kertaa Suomi on saanut Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimelta silmillensä kun Suomen verottaja on ensin vienyt rahat ja sitten järjestänyt vielä rikosrangaistuksen sen päälle samasta asiasta. Tämä kaksoisrangaistustuksen kielto on nyt aiheuttanut verottajan uuden aivopierun. Jos kerran vain 50 prosenttia ilmiannoista on johtanut tulokseen niin toista 50 % on sitten syytettävä perättömästä ilmiannosta. Jään odottamaan verottajan tiedotusta toimenpiteistä väärien ilmiantajien osalta.


      • Helinä-keiju3

        Mihin kaikki ilmiantoilmoitukset sitten säilötään ja kuinka pitkäksi aikaa mahdollisesti vastaisen varalle. Tästä valtavasta ilmiantoinnokkuudesta päätellen DDR:n stasin mittavat arkistotkin kalpenevat meihin verrattuina. Toivon verohallinnolta (lue: suomalais-stasi) tarkennusta ja miettikää kun sitten aikanaan arkistot avataan ja jokainen voi nähdä läheistensä, ystäviensä ja naapureidensa itseensä kohdistuneet epäilyilmoitukset. Mikä kansallinen trauma meitä taas odottaakaan.


      • äkkiäajatellen
        Helinä-keiju3 kirjoitti:

        Mihin kaikki ilmiantoilmoitukset sitten säilötään ja kuinka pitkäksi aikaa mahdollisesti vastaisen varalle. Tästä valtavasta ilmiantoinnokkuudesta päätellen DDR:n stasin mittavat arkistotkin kalpenevat meihin verrattuina. Toivon verohallinnolta (lue: suomalais-stasi) tarkennusta ja miettikää kun sitten aikanaan arkistot avataan ja jokainen voi nähdä läheistensä, ystäviensä ja naapureidensa itseensä kohdistuneet epäilyilmoitukset. Mikä kansallinen trauma meitä taas odottaakaan.

        Ylidramatisointia. Ei ole tarpeen rinnastaa DDR:n toisinajattelijoiden vainoja ja veronkiertäjien ilmiantoa.


      • Helinä-keiju3

        Äkkiäajatellen voi sua. DDR:n stasin arkistoissa oli minimimäärä toisinajattelijoita, valtaosa oli ihan tavallisia suomalaisiin veronmaksajiin verrattavia kansalaisia. Ilmiantokulttuurissa on sekin hyvä puoli verottajastasin eduksi, että suivaantunut ilmiannettu tekee toki heti vastailmiannon. Miksei tekisi. Kostonkierre. Voimme sanoa hyvästit suomalaiselle yhteisöllisyydellemme.


      • Oikee_libertaari
        äkkiäajatellen kirjoitti:

        Ylidramatisointia. Ei ole tarpeen rinnastaa DDR:n toisinajattelijoiden vainoja ja veronkiertäjien ilmiantoa.

        Eikö tosiaan? Itärajamme takanakin oli taannoin laaja ilmiantojärjestelmä. Bolsevikit ryöstivät ihmisten omaisuutta surutta (esim. "Viiden tähkän laki") ja sitten teloittivat nimettöminä ilmiannettuja ihmisiä.


      • Oikee_libertaari

        "Ihan en tosin ymmärtänyt kirjoittajan ajatusta, että jos veronkiertäjät joutuvat maksamaan, niin se vie kansan yhtenäisyyden."

        Verotus so valtion harjoittama tulojen ryöstö on kansaa jakavaa luontaisesti. Verotuksen koko idea on kerätä rahaa (ryöstämällä) mahdollisimman laajalta ihmisjoukolta ja sitten jakaa uudelleen ne pienemmälle, valtion suosiossa olevalle joukolle (veronkuluttajat). Kun asiaa hieman ajattelee, niin on ihan ilmeistä, että ei ole mitään älyä toimittaa sellaista verotusta, jossa kaikki maksavat (pakolla) ja saavat takaisin ihan saman rahamäärän. Siten Helinäkeiju on oikeassa väitteessään.

        "Julmaa on, jos ei saa edes veronkiertoa harrastaa rauhassa."

        Vai onko mielestäsi vain julmaa se, kun valtio ei saa käyttää oikeudenmukaisuuden vaarantavia keinoja kun ryöstää osan ihmisen tuloista?


    • Vatipääkommarit

      Taas nähdään minkäläinen kusipääkansa suomalaiset ovat.

      • Oikee_libertaari

        En olisi noin kiireinen tuomitsemaan. Ajattelepa entistä itänaapuriamme. Siellä ihmisille syötettiin "totuus" jonka mukaan suurmaanomistaja, kulakki, oli talonpojan riistäjä.

        Tämä helpotti bolsevikkihallinnon urakkaa pakkokerätä kulakkien varat, kun väestö propagandan kyllästäminä kävi itse kulakkien kimppuun.


    • Loispummivirkailijat

      Virkapummi Säkkinen loiskavereineen on onnellinen, kun saa muut keksimään mistä varastaisi palkkaa lisää itselleen.

      • miten_olisi_jos

        Tehdään kaikki ilmianto Säkkisestä, lahjuksia, ilmaisia lounaita, veronkiertoa, pimeänä teettämistä jne.


      • VirkailijaOnVaras
        miten_olisi_jos kirjoitti:

        Tehdään kaikki ilmianto Säkkisestä, lahjuksia, ilmaisia lounaita, veronkiertoa, pimeänä teettämistä jne.

        Vero itsessään on varkaus. Ei ole mitään oikeutta varastaa työtä tekevän rahoja, jotta virkapummit saavat makailla koko elämänsä.


    • Helinä-keiju3

      Veronkierto on Suomessa rikos. Tähän saakka Suomessa rikoksista on kuulunut ilmoittaa poliisille tutkintapyynnön tai rikosilmoituksen muodossa. Nyt se on muuttunut. Verotoimiston virkamies ilmoittaa ottavansa kyseiset rikosilmoitukset vastaan. Voiko heille ilmiantaa muitakin kuin verorikoksia, esim. pahoinpitelyt, varkaudet ja vaikkapa toisinajattelut. Olisi kuvitellut, että tästä verorikoksien ilmoittamisen muutoksesta poliisilta verovirkailijalle olisi pitänyt olla lainmuutos. Onko lakia muutettu tältä osin vai onko verohallinto ihan itsekseen ottanut itselleen poliisin tehtävät samoin kuin syyttäjän valtuudet syyttää tai syyttämättäjättää. 50/50. Nämä luonnonlahjakkuudet siis ilman poliisikoulutusta hallitsee homman ja osaa siinä sivussa olla polkematta ihmisten oikeusturvaa. Niinkö!

      • Loispummivirkailijat

        Laiska ja tyhmä virkapummi haluaisi muiden tekevän heidän työt eli tutkiva verohuijauksia.


    • Helinä-keiju3

      Hei kaikki, mulle voi ilmiantaa kaikki taideväärennökset. Olen luonnonlahjakkuus, joka haistaa heti mikä on feikki ja mikä ei plus että pystyn suoraan antamaan oikeudenmukaisen päätöksen ja rangaistuksen tapauskohtaisesti ja arkistoin tottakai ihan luotettavasti kaikki yhteydenotot kansallisarkistoon, missä salaisia ja luottamuksellisia asioita muutenkin säilötään asianosaisten ulottumattomissa (Koiviston konklaavin asiakirjat mm.). Laitan kohta linkin ilmiantolomakkeeseeni. Klikkaillaan ja ilmoitellaan. Heippa ja mukavaa ilmiantopäivää kaikille !

    • Oikee_libertaari

      Olen samaa mieltä kanssasi mitä tulee tuohon järjestelmään. Libertaarina tosin muutenkin pidän verotusta ilmauksena vain kaunisteltuna tapana sanoa, että valtio ryöstää ihmisten rahoja.

      Kävin vilkaisemassa tuota ilmoituslomaketta ja siinä ei näytetä kysyvän KUKA ilmoittaa nuo väärinkäytökset. Takavuosina verohallinnolla oli sen verran integriteettiä toiminnassaan, että eivät näin entisen itänaapurin tyyliin hyväksyneet nimettömiä ilmiantoja. Jos halusi tehdä ilmiannon, se tuli tehdä omalla nimellä.

      Demarit ja muut hallituspuolueet taitavat olla epätoivoisia rahantarpeessaan mennessään avoimesti vasikkalinjalla.

      Kannattaa huomata, että verotuksessa valtio pakolla ottaa osan ihmisen tulosta so ryöstää sen. Sanon valtiota mielipuoliseksi organisaatioksi, koska paitsi että se turvautuu väkivaltaan tahtonsa toteuttamisessa, se selittää väkivallan itselleen parhain päin. Siten se pakolla määrittelee, että rikollinen ei ole valtio vaan ihminen, joka estää valtiota ryöstämästä rahojaan.

    • jshsg

      Veroluikurit eivät halua maksaa veroja mutta ottavat kyllä yhteiskunnan tarjoamat palvelut vastaan hyvin kernaasti. HÄVETKÄÄ VEROLUIKURIT!

      • Ammattivarkaat

        Vero on varkaus. Ryhmä virkaloisi varastaa oikeaa työtä tekevien rahoja.


      • huijarijärjestöt

        Veroluikureita ovat kirkko, ammattiliitot, yhdistykset ja säätiöt.


    • Helinä-keiju3

      Korostan edelleen, että jos verottaja ei järjestä syytettä ja tuomiota niille 50 %:lle ilmiantajista, joiden ilmianto oli verottajan mukaan perätön, niin verottaja syyllistyy peittelyyn ja suosii rikollista perätöntä ilmiantamista, josta heidät on tuomittava oikeudessa. Häkki heilukoon sitten verottajalle.

      • NimetJulkiseksi

        Ei ole olemassa verottajaa. Siellä on aina yksittäinen virkaloinen, joka rikkoo lakia. Loispummivirkailija piiloutuu nimettömänä pöytänsä taakse ja tekee virkarikoksia päivittäin.


    • Helinä-keiju3

      Vaadin sen Säkkisen erottamista. Hän on selvästikin ylittänyt kaikki toimivaltansa laatiessaan nettiin nimettömyyden suojassa tehtävän ilmiantolomakkeen polkien siten ilmiannettujen perusoikeuksia aivan törkeällä tavalla. Mehän tämänkin Säkkisen palkan maksamme, ajatelkaa miten hän kohtelee palkanmaksajiaan. Kyllä nyt on pikku Säkkiselle sattunut niin paha ajatusvirhe, että siitä ei voi seurata muuta kuin potkut ja vielä sakkoa päälle maamme maineen pilaamisesta ja oikeusvaltion perusoikeuksien polkemisesta. Toimikaa. !! Kaikki Säkkisen kanssa yhteistyössä asian tiimoilta olleet saavat tottakai myös potkut, ei saa ne pomot ja päättäjät piiloutua pikkuvirkamiehen helmoihin vaikka presidenttimme Niinistökin on piilossa kansallisarkiston virkailijan Nuortevan takana Koiviston konklaavin dokumenttejen avaamisasiassa.

    • Intti_Ranne

      Harvinaisen alhainen keksintö tuollainen nimetön kantelujärjestelmä. Jopa demareilta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe