Näky - Kukaan ei kuullut, ei kukaan vastannut ...

sinettisormus1

27.2. aamulla näyssä oli Jeesuksen kasvot, tai oikeammin hänen partainen leukansa ja näin kuinka hän yritti puhua, ehkä huutaakkin, niin näytti hänen puheensa kiivaalle, mutta ketään ei ollut kuulemassa, en itsekään kuullut häntä, mutta se oli tarkoitettu, että ymmärtäisin hänen sanomansa: kukaan ei kuule...!”
Pyysin Herraa antamaan sanan paikkaa tästä sanomastaan ja sen hän taas totisesti teki, Raamattu avautui Jesaja 66:

JESAJA 66
1. Näin sanoo Herra: Taivas on minun valtaistuimeni, ja maa on minun
jalkojeni astinlauta. Mikä olisi huone, jonka te minulle rakentaisitte, mikä paikka olisi minun leposijani?
2. Minun käteni on kaikki nämä tehnyt, ja niin ovat kaikki nämä syntyneet, sanoo Herra. Mutta minä katson sen puoleen, joka on nöyrä, jolla on särjetty henki ja arka tunto minun sanani edessä.
3. Joka teurastaa härän, mutta myös tappaa miehen, joka uhraa lampaan, mutta myös taittaa koiralta niskan, joka uhraa ruokauhrin, mutta myös sian verta, joka polttaa suitsuketta, mutta myös ylistää epäjumalaa: nämä ovat valinneet omat tiensä. Ja niinkuin heidän sielunsa on mielistynyt heidän iljetyksiinsä,
4. niin minäkin valitsen heidän vaivaamisensa ja annan heille tulla sen, mitä he pelkäävät, koska ei kukaan vastannut, kun minä kutsuin, koska he eivät kuulleet, kun minä puhuin, vaan tekivät sitä, mikä on pahaa minun silmissäni, ja valitsivat sen, mikä ei ole minulle otollista.
5. Kuulkaa Herran sana, te, jotka olette aralla tunnolla hänen sanansa edessä: Teidän veljenne, jotka vihaavat teitä ja työntävät teidät luotaan minun nimeni tähden, sanovat: "Osoittakoon Herra kunniansa, että me näemme teidän ilonne!" Mutta he joutuvat häpeään.
6. Metelin ääni kaupungista! Ääni temppelistä! Herran ääni: hän maksaa palkan vihollisillensa!
7. Ennenkuin Siion kipuja tuntee, hän synnyttää; ennenkuin hänelle tuskat tulevat, hän saa poikalapsen.
8. Kuka on sellaista kuullut, kuka senkaltaista nähnyt? Syntyykö maa yhden päivän kivulla, tahi synnytetäänkö kansa yhdellä haavaa? Siionhan tunsi kipuja ja samalla jo synnytti lapsensa.
9. Minäkö avaisin kohdun sallimatta synnyttää, sanoo Herra, tahi minäkö, joka saatan synnyttämään, sulkisin kohdun?
10. Iloitkaa Jerusalemin kanssa ja riemuitkaa hänestä kaikki, jotka häntä rakastatte; iloitsemalla iloitkaa hänen kanssaan, te, jotka olette hänen tähtensä surreet,
11. että imisitte ja tulisitte ravituiksi hänen lohdutuksensa rinnoista, että joisitte ja virkistyisitte hänen kunniansa runsaudesta.
12. Sillä näin sanoo Herra: Minä ohjaan hänen tykönsä rauhan niinkuin virran ja kansojen kunnian niinkuin tulvajoen. Ja te saatte imeä, kainalossa teitä kannetaan, ja polvilla pitäen teitä hyväillään.
13. Niinkuin äiti lohduttaa lastansa, niin minä lohdutan teitä, ja Jerusalemissa te saatte lohdutuksen.
14. Te näette sen, ja teidän sydämenne iloitsee, ja teidän luunne virkistyvät kuin vihanta ruoho; ja Herran käsi tulee tunnetuksi hänen palvelijoissansa, mutta vihollistensa hän antaa tuntea vihansa.
15. Sillä katso, Herra tulee tulessa, ja hänen vaununsa ovat kuin myrskytuuli; ja hän antaa vihansa purkautua hehkussa ja nuhtelunsa tulenliekeissä.
16. Herra käy tuomiolle kaiken lihan kanssa tulella ja miekallaan; ja Herran surmaamia on oleva paljon.
17. Jotka pyhittäytyvät ja puhdistautuvat puutarha-menoja varten, seuraten miestä, joka on heidän keskellänsä, jotka syövät sianlihaa ja muuta inhottavaa sekä hiiriä, niistä kaikista tulee loppu, sanoo Herra.
18. Minä tunnen heidän tekonsa ja ajatuksensa. Aika tulee, että minä kokoan kaikki kansat ja kielet, ja he tulevat ja näkevät minun kunniani.
19. Ja minä teen tunnusteon heidän keskellänsä ja lähetän pakoonpäässeitä heidän joukostansa pakanain tykö Tarsiiseen, Puuliin ja Luudiin, jousenjännittäjäin tykö, Tuubaliin ja Jaavaniin, kaukaisiin merensaariin, jotka eivät ole kuulleet minusta kerrottavan eivätkä nähneet minun kunniaani, ja he ilmoittavat minun kunniani pakanain keskuudessa.
20. Ja he tuovat kaikki teidän veljenne kaikista kansoista uhrilahjana Herralle hevosilla, vaunuilla, kantotuoleilla, muuleilla ja ratsukameleilla minun pyhälle vuorelleni Jerusalemiin, sanoo Herra, niinkuin israelilaiset tuovat ruokauhrin puhtaassa astiassa Herran temppeliin.
21. Ja heitäkin minä otan leeviläisiksi papeiksi, sanoo Herra.
22. Niinkuin uudet taivaat ja uusi maa, jotka minä teen, pysyvät minun kasvojeni edessä, sanoo Herra, niin pysyy teidän siemenenne ja teidän nimenne.
23. Joka kuukausi uudenkuun päivänä ja joka viikko sapattina tulee kaikki liha kumartaen rukoilemaan minua, sanoo Herra.
24. Ja he käyvät ulos katselemaan niiden miesten ruumiita, jotka ovat luopuneet minusta; sillä heidän matonsa ei kuole, eikä heidän tulensa sammu, ja he ovat kauhistukseksi kaikelle lihalle.

Ottakaa vastaan hänen sanomansa, Herra olkoon kanssanne.

43

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinettisormus1
      • sinettisormus1

        3. Joka teurastaa härän, mutta myös tappaa miehen, joka uhraa lampaan, mutta myös taittaa koiralta niskan, joka uhraa ruokauhrin, mutta myös sian verta, joka polttaa suitsuketta, mutta myös ylistää epäjumalaa: nämä ovat valinneet omat tiensä. Ja niinkuin heidän sielunsa on mielistynyt heidän iljetyksiinsä,
        4. niin minäkin valitsen heidän vaivaamisensa ja annan heille tulla sen, mitä he pelkäävät, koska ei kukaan vastannut, kun minä kutsuin, koska he eivät kuulleet, kun minä puhuin, vaan tekivät sitä, mikä on pahaa minun silmissäni, ja valitsivat sen, mikä ei ole minulle otollista.

        Sananl. 1:24 Kun minä kutsuin ja te estelitte, kun ojensin kättäni eikä kenkään kuunnellut,
        Jes. 65:12 teidät minä määrään miekan omiksi ja kaikki te kumarrutte teurastettaviksi, sentähden ettette vastanneet, kun minä kutsuin, ettekä kuulleet, kun minä puhuin, vaan teitte sitä, mikä on pahaa minun silmissäni, ja valitsitte sen, mikä ei ole minulle otollista.
        Jer. 7:13 Ja koska te nyt olette kaikkia näitä tekoja tehneet, sanoo Herra, ettekä ole kuulleet, vaikka minä varhaisesta alkaen olen teille puhunut, koska ette vastanneet, vaikka minä teille huusin,


      • Näemmeettä

        Olemme siirtyneet uuteen aikaan.


    • sinettisormus1
    • sinettisormus1

      Tämän päivän sana ja näky, jonka Herra tänään antoi, saivat minut muistelemaan ja miettimään täällä oloani. Herra asetti minut tälle paikalle. Hän teki minusta työvälineensä. Kuinka monet hänen sanomansa olenkaan tänne teille viestittänyt, ensi kertoja opetuslapsi1 ollessani ja nyt sinettisormus1:nä. Moni on lukenut, mutta kuinka moni on oikeasti ottanut vastaan? En tiedä, mutta Jeesus tietää, häneltä se ei ole salassa, mutta tiedän että se ei ole iso joukko...
      Siunausta sinulle, Jeesuksen Kristuksen nimeen, joka olet ollut ja olet edelleen kuulolla, se on Herrasi tahto, että otat vastaan kun hän kutsuu ja kuulet kun hän puhuu, onko se meiltä liikaa vaadittu?

    • näkymätön-ninni

      Herralle kiitos sinetin kautta tulleesta Sanasta!

      Paljon on Herra antanut ajatuksia tälle päivälle! Tuohon toiseen ketjuun niitä jo vähän laitoinkin. Mutta voimakkaasti puhutteli myös Pietarin kirje tähän aamuun.

      1. Pietarin kirje 2

      1 Pankaa siis pois kaikki pahuus ja kaikki vilppi ja ulkokultaisuus ja kateus ja kaikki panettelu,

      2 ja halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen,

      3 jos "olette maistaneet, että Herra on hyvä".

      4 Ja tulkaa hänen tykönsä, elävän kiven tykö, jonka ihmiset tosin ovat hyljänneet, mutta joka Jumalan edessä on valittu, kallis,

      5 ja rakentukaa itsekin elävinä kivinä hengelliseksi huoneeksi, pyhäksi papistoksi, uhraamaan hengellisiä uhreja, jotka Jeesuksen Kristuksen kautta ovat Jumalalle mieluisia.

      6 Sillä Raamatussa sanotaan: "Katso, minä lasken Siioniin valitun kiven, kalliin kulmakiven; ja joka häneen uskoo, ei ole häpeään joutuva".

      7 Teille siis, jotka uskotte, se on kallis, mutta niille, jotka eivät usko, "on se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, tullut kulmakiveksi"

      8 ja "kompastuskiveksi ja loukkauskallioksi". Koska he eivät tottele sanaa, niin he kompastuvat; ja siihen heidät on pantukin.

      9 Mutta te olette "valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo, omaisuuskansa, julistaaksenne sen jaloja tekoja", joka on pimeydestä kutsunut teidät ihmeelliseen valkeuteensa;

      10 te, jotka ennen "ette olleet kansa", mutta nyt olette "Jumalan kansa", jotka ennen "ette olleet armahdetut", mutta nyt "olette armahdetut".

      11 Rakkaani, niinkuin outoja ja muukalaisia minä kehoitan teitä pidättymään lihallisista himoista, jotka sotivat sielua vastaan,

      12 ja vaeltamaan nuhteettomasti pakanain keskuudessa, että he siitä, mistä he parjaavat teitä niinkuin pahantekijöitä, teidän hyvien tekojenne tähden, niitä tarkatessaan, ylistäisivät Jumalaa etsikkopäivänä.

      13 Olkaa alamaiset kaikelle inhimilliselle järjestykselle Herran tähden, niin hyvin kuninkaalle, joka on ylin,

      14 kuin käskynhaltijoille, jotka hän on lähettänyt pahaa tekeville rangaistukseksi, mutta hyvää tekeville kiitokseksi;

      15 sillä se on Jumalan tahto, että te hyvää tekemällä tukitte suun mielettömäin ihmisten ymmärtämättömyydeltä-

      16 niinkuin vapaat, ei niinkuin ne, joilla vapaus on pahuuden verhona, vaan niinkuin Jumalan palvelijat.

      17 Kunnioittakaa kaikkia, rakastakaa veljiä, peljätkää Jumalaa, kunnioittakaa kuningasta.

      18 Palvelijat, olkaa kaikella pelolla isännillenne alamaiset, ei ainoastaan hyville ja lempeille, vaan nurjillekin.

      19 Sillä se on armoa, että joku omantunnon tähden Jumalan edessä kestää vaivoja, syyttömästi kärsien.

      20 Sillä mitä kiitettävää siinä on, jos te olette kärsivällisiä silloin, kun teitä syntienne tähden piestään? Mutta jos olette kärsivällisiä, kun hyvien tekojenne tähden saatte kärsiä, niin se on Jumalan armoa.

      21 Sillä siihen te olette kutsutut, koska Kristuskin kärsi teidän puolestanne, jättäen teille esikuvan, että te noudattaisitte hänen jälkiänsä,

      22 joka "ei syntiä tehnyt ja jonka suussa ei petosta ollut",

      23 joka häntä herjattaessa ei herjannut takaisin, joka kärsiessään ei uhannut, vaan jätti asiansa sen haltuun, joka oikein tuomitsee,

      24 joka "itse kantoi meidän syntimme" ruumiissansa ristinpuuhun, että me, synneistä pois kuolleina, eläisimme vanhurskaudelle; ja hänen "haavainsa kautta te olette paratut".

      25 Sillä te olitte "eksyksissä niinkuin lampaat", mutta nyt te olette palanneet sielujenne paimenen ja kaitsijan tykö.

      • sinettisormus1

        Kiitos ninni tuomastasi sanasta, sopii hyvin Herralta tänään saatuun sanomaan, se vahvistaa sitä.
        Jeesus sanoo meille: - Minkätähden te ette ymmärrä minun puhettani? Sentähden, että te ette kärsi kuulla minun sanaani.

        Miksi emme kärsi, koska emme halua luopua paheistamme....


    • sinettisormus1
    • Kiitos.

      Oli selvä näky ja siihen saamasi Raamatun paikka. Ja, antamasi selitys näylle oli selkeä.

      • sinettisormus1

        Kiitos AO, näin saamme jakaa Herran sanomaa ja tehdä hänen työtään, kiitos ja kunnia hänelle, me olemme vain hänen välikappaleitaan. Sanoit että selitys oli näylle selkeä ja tämä on minulle sanottu ennenkin, muuallakin kuin täällä, mutta uskon että siinäkin on Herralla sormensa pelissä, sillä hän on antanut minulle syntymälahjana piirustus taidon , armolahja sekin, ja jotain olen yrittänyt maalatakkin, nyt tuntuu ettei ole ollut aikaa eikä voimia tuolle harrastukselleni, sillä haluan alati olla Herrani kanssa kun vain vapaata siihen liikenee, mutta tuo harrastus on antanut minulle sen, että on helpompi selittää nähtyään, tuoda se kuvaksi sanoin teidän eteenne ... kiitos Jeesus! Herrani!


    • sinettisormus1

      Rukoilkaamme:
      Jeesus Kristus, Vapahtajamme,
      ylistämme sinua ylösnousemuksesi juhlapäivästä.
      Sinä olet valo ikuisesta valosta,
      sinä olet aurinko, joka valaisee tämän ja tulevan elämän.
      Me rukoilemme:
      Auta meitä kuulemaan sanaasi ja noudattamaan sitä.
      Ylistys sinulle,
      joka Isän ja Pyhän Hengen kanssa
      elät ja hallitset aina ja ikuisesti.

      • näkymätön-ninni

        Aamen!


    • sinettisormus1
    • sinettisormus1

      PSALMIT 25
      Pelastuksen ja anteeksiantamuksen rukous.
      1. Daavidin virsi. Sinun tykösi, Herra, minä ylennän sieluni,

      2. Jumalani, sinuun minä turvaan; älä salli minun joutua häpeään, älkööt viholliseni saako riemuita minusta.
      3. Ei yksikään, joka sinua odottaa, joudu häpeään; häpeään joutuvat ne, jotka ovat syyttä uskottomat.
      4. Herra, neuvo minulle tiesi, opeta minulle polkusi.
      5. Johdata minua totuutesi tiellä ja opeta minua, sillä sinä olet minun pelastukseni Jumala. Sinua minä odotan kaiken päivää.
      6. Muista laupeuttasi, Herra, ja armoasi, sillä ne ovat olleet hamasta iankaikkisuudesta.
      7. Älä muista minun nuoruuteni syntejä, älä minun rikoksiani; muista minua armosi mukaan, hyvyytesi tähden, Herra.
      8. Hyvä ja vakaa on Herra; sentähden hän neuvoo syntiset tielle.
      9. Hän johdattaa nöyriä oikein, hän opettaa nöyrille tiensä.
      10. Kaikki Herran polut ovat armo ja totuus niille, jotka pitävät hänen liittonsa ja todistuksensa.
      11. Nimesi tähden, Herra, anna anteeksi minun syntivelkani, sillä se on suuri.
      12. Kuka on se mies, joka Herraa pelkää - sen hän neuvoo tielle, joka hänen on valittava.
      13. Hänen sielunsa saa nauttia hyvää, ja hänen jälkeläisensä perivät maan.
      14. Herran neuvo on tunnettu niille, jotka häntä pelkäävät, ja hän ilmoittaa heille liittonsa.
      15. Minun silmäni katsovat alati Herraan, sillä hän päästää minun jalkani verkosta.
      16. Käänny minun puoleeni, armahda minua, sillä minä olen yksinäinen ja kurja.
      17. Minun sydämeni pakahtuu tuskasta; päästä minut ahdistuksistani.
      18. Katso minun kurjuuttani ja vaivaani, anna kaikki minun syntini anteeksi.
      19. Katso minun vihollisiani, kuinka heitä on paljon, ja he vihaavat minua väkivaltaisella vihalla.
      20. Varjele minun sieluni ja pelasta minut. Älä salli minun tulla häpeään, sillä sinuun minä turvaan.
      21. Nuhteettomuus ja oikeamielisyys varjelkoon minua, sillä sinua minä odotan.
      22. Jumala, vapahda Israel kaikista ahdistuksistansa.

      • näkymätön-ninni

        Juuri tämän saman Psalmin 25 sanoin nousin tähän päivään tänään!

        Ja nyt se tuli tänne sinun toimestasi sinetti!

        -kiitos- :)


      • sinettisormus1
        näkymätön-ninni kirjoitti:

        Juuri tämän saman Psalmin 25 sanoin nousin tähän päivään tänään!

        Ja nyt se tuli tänne sinun toimestasi sinetti!

        -kiitos- :)

        Herra johdattaa, tunsin suurta kaipuuta tässä päiväs aikaan ja huusin Jeesuksen puoleen että avaa minulle sanasi, lohduta minua ja tämän hän avasi minulle ja sen ääneen hänelle itkien luin rukoillen. Hän antoi toisenkin ja se oli Psalmi 27 ja näiden sanojen äärellä olin hänen läsnäolossaan ....


      • sinettisormus1

        PSALMIT 27
        1. Daavidin virsi. Herra on minun valkeuteni ja autuuteni: ketä minä
        pelkään! Herra on minun elämäni turva: ketä minä vapisen!
        2. Kun pahat käyvät minun kimppuuni, syömään minun lihaani, niin he, minun ahdistajani ja vihamieheni, kompastuvat ja kaatuvat.
        3. Vaikka sotajoukko asettuisi minua vastaan, ei minun sydämeni pelkäisi; vaikka sota nousisi minua vastaan, siinäkin minä olisin turvassa.
        4. Yhtä minä rukoilen Herralta, sitä minä pyydän: että saisin asua Herran huoneessa kaiken elinaikani, katsella Herran suloisuutta ja tutkistella hänen temppelissänsä.
        5. Sillä hän kätkee minut majaansa pahana päivänä, hän suojaa minua telttansa suojassa, korottaa minut kalliolle.
        6. Niin kohoaa nyt minun pääni vihollisteni yli, jotka minua ympäröivät, ja minä uhraan riemu-uhreja hänen majassansa, Herralle minä veisaan ja soitan.
        7. Herra, kuule minun ääneni, kun minä huudan, armahda minua ja vastaa minulle.
        8. Minun sydämeni vetoaa sinun omaan sanaasi: "Etsikää minun kasvojani". Herra, minä etsin sinun kasvojasi.
        9. Älä kätke minulta kasvojasi, älä työnnä vihassa pois palvelijaasi. Sinä olet minun apuni, älä minua jätä, älä minua hylkää, pelastukseni Jumala.
        10. Vaikka minun isäni ja äitini minut hyljätkööt, niin Herra minut korjaa.
        11. Neuvo, Herra, minulle tiesi ja johdata minua tasaista polkua minun vihamiesteni tähden.
        12. Älä anna minua alttiiksi ahdistajaini vimmalle, sillä väärät todistajat nousevat minua vastaan ja puuskuvat väkivaltaa.
        13. Mutta minä totisesti uskon näkeväni Herran hyvyyden elävien maassa.
        14. Odota Herraa. Ole luja, ja vahva olkoon sinun sydämesi. Odota Herraa.


    • sinettisormus1
    • sinettisormus1

      Taivaallinen Isä.
      Sain kasteen sinun lapseksesi.
      Sinä siirsit minut pimeydestä valoon,
      kadotuksen alta taivaan perilliseksi.
      En ole kuitenkaan elänyt niin kuin lapsellesi sopii.
      En ole kuunnellut ääntäsi enkä totellut tahtoasi.
      Jumala, armahda minua Poikasi Jeesuksen Kristuksen tähden.
      Pese minut puhtaaksi ja anna kaikki syntini anteeksi.

      • näkymätön-ninni

        Aamen!


    • sinettisormus1

      Tänään olin unen ja näkyjen rajamailla ja minulle näytettiin paljon kuvia perheistä. Kuvissa he olivat kuin potretissa ja heistä vielä näki, että heillä oli tallella tuo perhe side ja yhteys....

      16. Etsikää Herran kirjasta ja lukekaa: ei yhtäkään näistä ole puuttuva, ei yksikään toistansa kaipaava. - "Sillä minun suuni on niin käskenyt." - Hänen henkensä on ne yhteen koonnut.
      17. Hän on heittänyt arpaa niitten kesken, ja hänen kätensä on sen niille mittanuoralla jakanut; ne perivät sen ikiajoiksi, asuvat siellä polvesta polveen.

      Jesaja 34:16-17.

      • sinettisormus1

        31. Mutta kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan ja kaikki enkelit hänen kanssaan, silloin hän istuu kirkkautensa valtaistuimelle.
        32. Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niinkuin paimen erottaa lampaat vuohista.
        33. Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle.
        34. Silloin Kuningas sanoo oikealla puolellaan oleville: 'Tulkaa, minun Isäni siunatut, ja omistakaa se valtakunta, joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta asti.


      • Huomenta !

        Kun luin unesi, ja että siinä näkyi yhdessä olevia perheitä, ja siten luulin sen olevan hyvä asia, kun jakeessa 16 sanotaan "Hänen Henkensä" on ne yhteen koonnut.

        Ajttelin heti Apostolien teoissa sanottuja sanoja ; Apt.11:14 ja 16:31 ....." Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi".


        Mutta, kun sitten tarkistin koko luvun 34 alun jakeet, niin niissähän puhutaan TUOMITTAVIEN kokoamisesta.


      • Sinettisormus1, mitä nuo "perheet" sinun mielestäsi kuvasivat ?

        Ja, onko kyseessä mielestäsi hyvä tai huono asia ?


      • sinettisormus1

        Sitä tässä itsekin mietin, nuo perheet olivat tyytyväisiä, mutta oliko se ennen vaivan näköä, vai ovatko he niitä jotka erotuksen jälkeen ovat yhtä perhettä uudessa taivaallisessa kodissaan, silloin olemme yhtenä perheenä, kaikki toinentoisillemme. Sillä me maanpäällä olevat erotellaan, niinkuin matt.25 kertoo vuohista ja lampaista, katsomatta olemmeko siinä vaiheessa samaa perhettä, erotus tapahtuu omien tekojemme mukaan, ehkä tuo tulee nähdä kokonaisuutena, hyvinä ja huonoina asioina....

        16. Etsikää Herran kirjasta ja lukekaa: ei yhtäkään näistä ole puuttuva, ei yksikään toistansa kaipaava. - "Sillä minun suuni on niin käskenyt." - Hänen henkensä on ne yhteen koonnut.


      • sinettisormus1
        AOAOAOAOAO kirjoitti:

        Huomenta !

        Kun luin unesi, ja että siinä näkyi yhdessä olevia perheitä, ja siten luulin sen olevan hyvä asia, kun jakeessa 16 sanotaan "Hänen Henkensä" on ne yhteen koonnut.

        Ajttelin heti Apostolien teoissa sanottuja sanoja ; Apt.11:14 ja 16:31 ....." Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi".


        Mutta, kun sitten tarkistin koko luvun 34 alun jakeet, niin niissähän puhutaan TUOMITTAVIEN kokoamisesta.

        Tässä tuo jesaja 34 kokonaisuudessaan, kun pyysin Herralta sanaa, pyysin jotain jossa olisi asiaa perhekunnista ... mutta tuo jae 16 pomppasi kuin erillään silmiini: "ETSIKÄÄ...."
        JESAJA 34
        1. Astukaa esiin, te kansat, ja kuulkaa; te kansakunnat, tarkatkaa.
        Kuulkoon maa ja kaikki, mitä siinä on, maanpiiri ja kaikki, mikä siitä kasvaa.
        2. Sillä Herra on vihastunut kaikkiin kansoihin ja kiivastunut kaikkiin heidän joukkoihinsa; hän on vihkinyt heidät tuhon omiksi, jättänyt heidät teurastettaviksi.
        3. Heidän surmattunsa viskataan pois, ja niitten raadoista nousee löyhkä, ja vuoret valuvat heidän vertansa.
        4. Kaikki taivaan joukot menehtyvät, taivas kääritään kokoon niinkuin kirja, ja kaikki sen joukot varisevat alas, niinkuin lehdet varisevat viinipuusta, niinkuin viikunapuusta raakaleet.
        5. Sillä minun miekkani taivaassa on juopunut vimmaan; katso, se iskee alas Edomiin, tuomioksi kansalle, jonka minä olen vihkinyt tuhoon.
        6. Herran miekka on verta täynnä, rasvaa tiukkuva, karitsain ja kauristen verta, oinasten munuaisrasvaa. Sillä Herralla on uhri Bosrassa, suuri teurastus Edomin maassa.
        7. Villihärkiä kaatuu yhteen joukkoon, mullikoita härkien mukana. Heidän maansa juopuu verestä, ja heidän multansa tiukkuu rasvaa.
        8. Sillä Herralla on koston päivä, maksun vuosi Siionin asian puolesta.
        9. Edomin purot muuttuvat pieksi ja sen multa tulikiveksi; sen maa tulee palavaksi pieksi.
        10. Ei sammu se yöllä eikä päivällä, iäti nousee siitä savu; se on oleva raunioina polvesta polveen, ei kulje siellä kukaan, iankaikkisesta iankaikkiseen.
        11. Sen perivät pelikaanit ja tuonenkurjet, kissapöllöt ja kaarneet asuvat siellä; ja hän vetää sen ylitse autiuden mittanuoran ja tyhjyyden luotilangan.
        12. Ei ole siellä enää ylimyksiä huutamassa ketään kuninkaaksi, kaikki sen ruhtinaat ovat poissa.
        13. Ja sen palatsit kasvavat orjantappuroita, sen linnat polttiaisia ja ohdakkeita; siitä tulee aavikkosutten asunto, kamelikurkien tyyssija.
        14. Siellä erämaan ulvojat ja ulisijat yhtyvät, metsänpeikot toisiansa tapaavat. Siellä yksin öinen syöjätär saa rauhan ja löytää lepopaikan.
        15. Siellä nuolikäärme pesii ja laskee munansa, kuorii ne ja kiertyy kerälle pimentoonsa. Sinne haarahaukatkin kokoontuvat yhteen.
        16. Etsikää Herran kirjasta ja lukekaa: ei yhtäkään näistä ole puuttuva, ei yksikään toistansa kaipaava. - "Sillä minun suuni on niin käskenyt." - Hänen henkensä on ne yhteen koonnut.
        17. Hän on heittänyt arpaa niitten kesken, ja hänen kätensä on sen niille mittanuoralla jakanut; ne perivät sen ikiajoiksi, asuvat siellä polvesta polveen.


      • sinettisormus1

      • sinettisormus1
        sinettisormus1 kirjoitti:

        Tässä tuo jesaja 34 kokonaisuudessaan, kun pyysin Herralta sanaa, pyysin jotain jossa olisi asiaa perhekunnista ... mutta tuo jae 16 pomppasi kuin erillään silmiini: "ETSIKÄÄ...."
        JESAJA 34
        1. Astukaa esiin, te kansat, ja kuulkaa; te kansakunnat, tarkatkaa.
        Kuulkoon maa ja kaikki, mitä siinä on, maanpiiri ja kaikki, mikä siitä kasvaa.
        2. Sillä Herra on vihastunut kaikkiin kansoihin ja kiivastunut kaikkiin heidän joukkoihinsa; hän on vihkinyt heidät tuhon omiksi, jättänyt heidät teurastettaviksi.
        3. Heidän surmattunsa viskataan pois, ja niitten raadoista nousee löyhkä, ja vuoret valuvat heidän vertansa.
        4. Kaikki taivaan joukot menehtyvät, taivas kääritään kokoon niinkuin kirja, ja kaikki sen joukot varisevat alas, niinkuin lehdet varisevat viinipuusta, niinkuin viikunapuusta raakaleet.
        5. Sillä minun miekkani taivaassa on juopunut vimmaan; katso, se iskee alas Edomiin, tuomioksi kansalle, jonka minä olen vihkinyt tuhoon.
        6. Herran miekka on verta täynnä, rasvaa tiukkuva, karitsain ja kauristen verta, oinasten munuaisrasvaa. Sillä Herralla on uhri Bosrassa, suuri teurastus Edomin maassa.
        7. Villihärkiä kaatuu yhteen joukkoon, mullikoita härkien mukana. Heidän maansa juopuu verestä, ja heidän multansa tiukkuu rasvaa.
        8. Sillä Herralla on koston päivä, maksun vuosi Siionin asian puolesta.
        9. Edomin purot muuttuvat pieksi ja sen multa tulikiveksi; sen maa tulee palavaksi pieksi.
        10. Ei sammu se yöllä eikä päivällä, iäti nousee siitä savu; se on oleva raunioina polvesta polveen, ei kulje siellä kukaan, iankaikkisesta iankaikkiseen.
        11. Sen perivät pelikaanit ja tuonenkurjet, kissapöllöt ja kaarneet asuvat siellä; ja hän vetää sen ylitse autiuden mittanuoran ja tyhjyyden luotilangan.
        12. Ei ole siellä enää ylimyksiä huutamassa ketään kuninkaaksi, kaikki sen ruhtinaat ovat poissa.
        13. Ja sen palatsit kasvavat orjantappuroita, sen linnat polttiaisia ja ohdakkeita; siitä tulee aavikkosutten asunto, kamelikurkien tyyssija.
        14. Siellä erämaan ulvojat ja ulisijat yhtyvät, metsänpeikot toisiansa tapaavat. Siellä yksin öinen syöjätär saa rauhan ja löytää lepopaikan.
        15. Siellä nuolikäärme pesii ja laskee munansa, kuorii ne ja kiertyy kerälle pimentoonsa. Sinne haarahaukatkin kokoontuvat yhteen.
        16. Etsikää Herran kirjasta ja lukekaa: ei yhtäkään näistä ole puuttuva, ei yksikään toistansa kaipaava. - "Sillä minun suuni on niin käskenyt." - Hänen henkensä on ne yhteen koonnut.
        17. Hän on heittänyt arpaa niitten kesken, ja hänen kätensä on sen niille mittanuoralla jakanut; ne perivät sen ikiajoiksi, asuvat siellä polvesta polveen.

        ... alaviitteillä, tuo jesaja 34:
        http://www.finbible.fi/38alaviite/Jesaja/Jesaja_34.htm


      • Laulamme

    • sinettisormus1

      Koen että nämä Hilkan tiedonsanat liittyvät aamuiseen näkyyn/uneen ....
      Tässä lainaus Hilkalta:

      Hilkan 16.2.2015 saamat tiedon sanat

      Sain 16.2.2015 seuraavat tiedon sanat. Kun saan sanoja, en aina tiedä, mitä ne tarkoittavat, mutta jälkeenpäin asiat selviävät.

      Saamani tiedon sanat ovat:

      Paavin tiara.

      Perhesiteet katkeavat.

      Jumalan Pojan merkki näkyy taivaalla.

      Kivijalka murretaan.

      Jumalan Pojan häät.

      Sen jälkeen mieleeni tulivat voimakkaasti seuraavan laulun sanat.

      Pian saapuva on Messias

      Pian saapuva on Messias.

      Hän koko maailmaa on hallitseva.

      Pian saapuva on Messias.

      Hän koko maailmaa on hallitseva.

      Ei toista kertaa ristille käy Jeesus Messiaamme,

      vaan nyt saamme Hänet tänne kuninkaana.

      Ei toista kertaa ristille käy Jeesus Messiaamme,

      vaan nyt saamme Hänet tänne kuninkaana.

      Laulun voi kuunnella seuraavasta linkistä:

      https://www.youtube.com/watch?v=HUpauvG90Ic

    • sinettisormus1
    • sinettisormus1

      Tänään, tv7 klo 20. Pyhän Hengen Ilta - Patrick Tiainen. Nuorta Henkevää energiaa.... tiedän olevan katseltavaa ja kuunneltavaa ...

      • sinettisormus1

        Te jotka ette eilen katsoneet tuota Patrickin ohjelmaa, tässä linkki josta voi sen käydä katsomassa ... OLI HYVÄ OHJELMA, avasi minullekkin uutta ajateltavaa Psalmi 23:5 sanoihin....

        http://www.tv7.fi/vod/player/?program=41260


      • sinettisormus1

        Tuo Patrickin näky oli minulle hyvin tärkeä ja avaava, ottakaa tekin se vastaan ...

        PSALMIT 23
        1. Daavidin virsi. Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu.

        2. Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa.
        3. Hän virvoittaa minun sieluni. Hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden.
        4. Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani; sinun vitsasi ja sauvasi minua lohduttavat.
        5. Sinä valmistat minulle pöydän minun vihollisteni silmien eteen. Sinä voitelet minun pääni öljyllä; minun maljani on ylitsevuotavainen.
        6. Sula hyvyys ja laupeus seuraavat minua kaiken elinaikani; ja minä saan asua Herran huoneessa päivieni loppuun asti.


      • sinettisormus1
        sinettisormus1 kirjoitti:

        Te jotka ette eilen katsoneet tuota Patrickin ohjelmaa, tässä linkki josta voi sen käydä katsomassa ... OLI HYVÄ OHJELMA, avasi minullekkin uutta ajateltavaa Psalmi 23:5 sanoihin....

        http://www.tv7.fi/vod/player/?program=41260

        Saarnassa käsitellään näkyä, jonka Patrick sai rukouksessa ja siihen liittyen Raamatun kohtaa Psalmi 23:5. Ylistyksestä vastaa Jani Pellikka Band.


    • sinettisormus1

      1.3.Herra, tänään olet puhunut minulle niin ihanasti. Aamusta ajattelin etten sitten tänään saanut näkyjä saatika unia, mutta samalla hiljaa sanoin puoleesi, että tiedän että sinä voit tuoda ihmeitäsi muiden asioiden kautta ja niin teit ja tämän olen niin usein saanut ennenkin kokea. Illalla tv:tä katsellessa sain kuin näkynä täytetyistä, kankaasta ommelluista risteistä. Ihmettelin sitä, mitä Herra tällä haluat sanoa, pitääkö minun alkaa valmistaa tällaisia ristejä? Sitten tänään, sunnuntai päivänä kun katselin Usko tv:ltä Kokousta Kokkolan Helluntai srk:sta, Herra puhutteli minua tuon kokouksen aikana. Katselin ristiä kokous salin seinällä ja mieleeni kohosi sanat: -” Se on täytetty!”
      Kiitos Herra, sillä muistin heti nuo kankaasta valmistetut ristit, jotka olivat täytetyt. Niin on Herralta selvää sanomaa. Sitten kuuntelin saarnassa tuhlaajapojan tarinaa jossa usein painotettiin tuota sinettisormusta, jonka Herralta saamme, kun otamme hänet Herraksemme ja tuo sinettisormus valtuuttaa meidät hänen lapsikseen, taivaan valtakuntalaiseksi. Tuon sormuksen kautta Herra on jo puhunut minulle vuosia vahvasti ja siitä on tullut minulle vahva symboli. Kiitos Jeesus, Herrani, että tänäänkin puhuit minulle vahvasti, sinä, ELÄVÄ JUMALANI!!!

      Herra olkoon kanssanne ja antakoon teille RAUHAN.

      • sinettisormus1

        1. Se on täytetty, se on täytetty! / Golgatan raadeltu mies / niin huusi jo kuolevin huulin. / Se on täytetty! Poikki on orjuuden ies, / sen riemun mä ristiltä kuulin. / :,:On voittanut sankari Juudan.:,:

        2. Se on täytetty, se on täytetty! / Kaikki jo täytetty on, / sen Raamattu ennusti ennen. / Jo on täytetty kirjoitus rikkomaton, / hän täytti sen ristille mennen. / :,:Sen niin sana selvästi kertoo.:,:

        3. Se on täytetty, se on täytetty! / Maailman synnit on hän / pois ottanut ristillä kerran. / Siten siis koko maailma sai elämän, / kun vuotanut on veri Herran. / :,:Se riemuni aihe on aina.:,:

        4. Se on täytetty, se on täytetty! / Rikki on käärmeeltä pää / ja siunatut maan sukukunnat. / Jo nyt kuolema väistänyt on elämää, / kun täysin on maksettu lunnaat. / :,:On koittanut autuuden aamu.:,:

        5. Se on täytetty, se on täytetty! / Soi sana riemullinen, / ja sen sydän sykkien kuulee. / ”Minä syntinen saisinko uskoa sen? / Tuo valhetta lienee”, se luulee. / :,:Vaan totta on, totta on kaikki.:,:


    • sinettisormus1

      Tämän ketjun aloitus kertoo sen minkä Herra haluaa tänään sanoa; kukaan ei kuullut, ei kukaan vastannut.... ja tänään tuo Herran puhe tiivistyy tähän; Se on täytetty.
      Ymmärrän että työni täällä tältä osin oli tässä. Ehkä joskus näette tori mummon joka myy täytettyjä ristiä, olisiko tuon hahmon takana vanha sinettisormus, ehkä joskus tavataan, viimeistään taivaankodissa, pysykää Herrassa ja hänen tahdossaan, Olkaa Siunattuja Jeesuksessa: SE ON TÄYTETTY!" :)
      Rakkain terveisin: Sinettisormus1 (opetuslapsi1)

      • sinettisormus1

      • AOAOAOAO

        Kiitos sinulle kaikista kertomistasi unista ja näyistä ! Kiitos !

        Jumalan Siunausta sinulle Sinettisormus1 !

        Ehkä Herralla on sinun tekemällesi työlle on "manttelinperijä" täällä joukossamme. Toivon ainakin niin.


      • näkymätön-ninni
        AOAOAOAO kirjoitti:

        Kiitos sinulle kaikista kertomistasi unista ja näyistä ! Kiitos !

        Jumalan Siunausta sinulle Sinettisormus1 !

        Ehkä Herralla on sinun tekemällesi työlle on "manttelinperijä" täällä joukossamme. Toivon ainakin niin.

        Kiitos myös minulta ja runsasta siunausta sinetille! Olet rakas sisareni!


    • sinettisormus1

      Lopuksi Sanaa...
      23. Psalmi

      1. Daavidin virsi. Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu.

      1Moos. 48:15 Ja hän siunasi Joosefin sanoen:Jumala, jonka kasvojen edessä minun isäni Aabraham ja Iisak ovat vaeltaneet, Jumala, joka on minua kainnut syntymästäni hamaan tähän päivään asti,
      Ps. 80:2 Kuuntele, Israelin paimen. Sinä, joka johdat Joosefia niinkuin lammaslaumaa, sinä, jonka valtaistuinta kerubit kannattavat, ilmesty kirkkaudessasi.
      Jes. 40:11 Niinkuin paimen hän kaitsee laumaansa, kokoaa karitsat käsivarrellensa ja kantaa niitä sylissään, johdattelee imettäviä lampaita.
      Jer. 23:4 Ja minä herätän heille paimenia, ja ne kaitsevat heitä; eivät he enää pelkää eivätkä säiky, eikä heistä yhtäkään puutu, sanoo Herra.
      Hes. 34:11 Sillä näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä itse etsin lampaani ja pidän niistä huolen.
      Hes. 34:23 Ja minä herätän heille yhden paimenen heitä kaitsemaan, palvelijani Daavidin; hän on kaitseva heitä ja oleva heidän paimenensa.
      Joh. 10:11 Minä olen se hyvä paimen. Hyvä paimen antaa henkensä lammasten edestä.
      Hebr. 13:20 Mutta rauhan Jumala, joka on kuolleista nostanut hänet, joka iankaikkisen liiton veren kautta on se suuri lammasten paimen, meidän Herramme Jeesuksen,
      1Piet. 2:25 Sillä te olitteeksyksissä niinkuin lampaat, mutta nyt te olette palanneet sielujenne paimenen ja kaitsijan tykö.
      1Piet. 5:4 niin te, ylipaimenen ilmestyessä, saatte kirkkauden kuihtumattoman seppeleen.

      2. Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa.

      Hes. 34:14 Hyvillä ruokamailla minä niitä kaitsen, ja Israelin korkeilla vuorilla on niillä oleva laitumensa. Siellä ne saavat levätä hyvällä laitumella, ja lihava ruokamaa niillä on oleva Israelin vuorilla.
      Ilm. 7:17 sillä Karitsa, joka on valtaistuimen keskellä, on kaitseva heitä ja johdattava heidät elämän vetten lähteille, ja Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä.

      3. Hän virvoittaa minun sieluni. Hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden.

      Jer. 31:25 Sillä minä virvoitan väsyneen sielun, ja jokaisen nääntyvän sielun minä ravitsen.
      Jer. 31:33 Vaan tämä on se liitto, jonka minä teen Israelin heimon kanssa niiden päivien tultua, sanoo Herra: Minä panen lakini heidän sisimpäänsä ja kirjoitan sen heidän sydämiinsä; ja niin minä olen heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani.

      4. Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani; sinun vitsasi ja sauvasi minua lohduttavat.

      Ps. 46:3 Sentähden emme pelkää, vaikka maa järkkyisi ja vuoret meren pohjaan vajoaisivat,
      Jes. 50:10 Kuka teistä pelkää Herraa ja kuulee hänen palvelijansa ääntä? Joka vaeltaa pimeydessä ja valoa vailla, se luottakoon Herran nimeen ja turvautukoon Jumalaansa.

      5. Sinä valmistat minulle pöydän minun vihollisteni silmien eteen. Sinä voitelet minun pääni öljyllä; minun maljani on ylitsevuotavainen.

      Ps. 92:11 Mutta minun sarveni sinä kohotat kuin villihärän sarvet; minut voidellaan tuoreella öljyllä.

      6. Sula hyvyys ja laupeus seuraavat minua kaiken elinaikani; ja minä saan asua Herran huoneessa päivieni loppuun asti.

      Ps. 15:1 Daavidin virsi. Herra, kuka saa vierailla sinun majassasi, kuka asua sinun pyhällä vuorellasi?
      Ps. 27:4 Yhtä minä rukoilen Herralta, sitä minä pyydän: että saisin asua Herran huoneessa kaiken elinaikani, katsella Herran suloisuutta ja tutkistella hänen temppelissänsä.
      Ps. 84:5 Autuaat ne, jotka sinun huoneessasi asuvat! He kiittävät sinua alati. Sela.

    • näkymätön-ninni

      1.Joh.4:
      5. He ovat maailmasta; sentähden he puhuvat, niinkuin maailma puhuu, ja maailma kuulee heitä.

      Joh. 3:31 Hän, joka ylhäältä tulee, on yli kaikkien. Joka on syntyisin maasta, se on maasta, ja maasta on, mitä hän puhuu; hän, joka taivaasta tulee, on yli kaikkien.
      Joh. 8:23 Ja hän sanoi heille: Te olette alhaalta, minä olen ylhäältä; te olette tästä maailmasta, minä en ole tästä maailmasta.
      Joh. 15:19 Jos te maailmasta olisitte, niin maailma omaansa rakastaisi; mutta koska te ette ole maailmasta, vaan minä olen teidät maailmasta valinnut, sentähden maailma teitä vihaa.

      6. Me olemme Jumalasta. Joka tuntee Jumalan, se kuulee meitä; joka ei ole Jumalasta, se ei kuule meitä. Siitä me tunnemme totuuden hengen ja eksytyksen hengen.

      Joh. 8:47 Joka on Jumalasta, se kuulee Jumalan sanat. Sentähden te ette kuule, koska ette ole Jumalasta.
      Joh. 10:26-27 Mutta te ette usko, sillä te ette ole minun lampaitani.
      27. Minun lampaani kuulevat minun ääntäni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua.
      3 Joh. 1:11 Rakkaani, älä seuraa pahaa, vaan hyvää. Joka hyvin tekee, se on Jumalasta; joka pahoin tekee, se ei ole Jumalaa nähnyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe