iPhone 5s Vs Samsung galaxy S5

11vPoika

Moi! Olen siis 11v nuori ja harkitsen uutta puhelinta koska vanha on huono lumia 610 vai mikä lie :) Niin olen miettinyt ja haluaisin ostaa puhelimen ehkä kytkyllä, siitä en ole vielä ihan varma. Olen miettinyt Applen iPhone 5S puhelinta 32Gb muistilla tai minusta Samsung galaxy S5 voisi kans olla hyvä sen takia, että se on vedenkestävä ja muutenkin kestää ehkä vähän enemmän iskuja. Kumman siis valitsisin? Joo tiedän että kotkut vastaa tähän kysymykseen tällä tavalla: Sää oot vasta 11v sulle riittää joku vanha Trend Plus yms. No miksi en halua mitä trendejä ja jotain iPhone 4 malleja? Ne on aivan SURKEITA. Mikään halvemmanpuoleinen puhelin ei ole kovinkaan hyvä. Joo. Eli kertokaa mulle niitä eroja iPhone 5s:sän ja Samsung galxy S5:den välillä. Sori pitkää textiä mulla oli niin paljon asiaa. Ja tää on kirjotettu iPad minillä joten kirjoitusvirheitä saattaa esiintyä. Kiitos vastaajille!

30

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MikonX123

      Nokia Lumia 930 & 830 ovat laadukkaita ja tyylikkäitä vaihtoehtoja alumiinirungolla, (ovat muuten kaveritkin kateellisia). Uudet Lumiat ovat toista maata kuin vanhat. Käy katselemassa liikkeessä mikä tuntuu käteen ja silmään parhaalta. iPhonea en juuri suosittele rajoitetun käyttiksen ja liian kalliin hinnan puolesta, eli maksat turhasta

      Uusi kultainen lumia 930:
      http://cdn-c.verkkokauppa.com/images/51/2_220354-3000x2866.jpg

    • eujf

      Unohda tuo Samsung ja varsinki iPhone. LG G3 on Android puhelimien ehdotonta kärkeä. Voittanut vertailuja yms.
      Uusia Lumioita suosittelen myös

    • 11vPoika

      Okei, eli Uusia lumioita kannatta harkita ja Sitä Lg G3 puhelinta. Mitenkäs se Lumia 1520, onko se millainen? Siis onko ihan muovinen rimpula vai miltä se tuntuu kädessä? iPhonea harkitsin siksi kun pidän iPhonen käyttiksestä kun mulla on iPadkin.

    • MikonX123

      Nokia lumia 830 maksaa tällä hetkellä ~250€, Lumia 930 ~350€ kuten myös Lg g3. Lumia 1520 on melkein "lapion" kokoinen, mutta jos on kova selaamaan Internettiä, niin isosta näytöstä on hyötyä. Runko on lumia 1520:ssa muovia, kun se joskus tippuu lattialle tulee vähemmän rumaa jälkeä kuin alumiinirunkoiseen.

    • 11vPoika

      No minua sen iPhonen käyttiksen "rajoittuvuus" kiinnosta. Haluan vain toimivan puhelimen. Eli jos nyt jotain hyviä puolia iPhonesta tiedätte niin voitteko kertoa ne mulle. Päätän sitten itse. Olen miettinyt ja vaihtoehtoja on kolme: Lg G3, Nokia Lumia 930 ja iPhone 5S 32gb. Niin että kertokaa hyviä ja huonoja ominaisuuksia kaikista puhelimista. Kiitti jo joku vastaa!

    • ostaiphone

      Moikka en tässä ala vertailemaan eri malleja, mutta itselläni 2 vuotta vanha (ja ehkä vähän enemmänkin) iPhone 5 joka on vieläkin erittäin hyvä! Se tunne kun saat IPhonen käteen on ihan eri kuin muissa puhelimissa. Helppo ja tyylikäs käyttöjärjestelmä, hyvä kamera, tarkka näyttö, paljon pelejä/sovelluksia ja saat vaikka millaiset kuoret IPhoneen! Ja samat ominaisuudet aika lailla 5s mut siin on vaan se sormenjälkitunnistin. Suosittelen iPhonea. Ja muutenkin jos sulla on jo ipad nii se sopii sitte hyvin yhteen iphonen kanssa. Esim samat pelit saat puhelimeen ja osaat käyttää jo valmiiks!
      Jos iphonesta tulee jotain mieleen nii voit kysyä:) saatan muistaa tulla välil kattelee tänne.


      Ps. Miks et oo miettiny iPhone 6?

    • 11vPoika

      iPhone 6 mallia en ole siksi katsonut koska se on jo liian kallis. Esim. iPhone 6 16gb maksaa jo 699€. Että se on jo vähän turhan kallis. Ylärajana olen pitänyt tuota 650€. Ja mun käsiin ei sopisi hyvin 4,7 tuumainen iPhone :) Eikös siinä 5s puhelimessa ollut jotain muutakin kuin se sormenjälkitunnistin, tais olla se A7 prossu kun siinä normi vitosessa oli se A6. Ja iPad mini retina on vissiin yhtä tehokas kuin tää iPhone 5s?

      • MikonX123

        Puhelin on aiheuttanut ääritapauksissa jopa palovammoja tai kuoleman, en tietenkään sano että näitä ei olisi muilla merkeillä. Nokia Lumiassa on myöskin parempi kamera. Heikossa kentässä iPhonen kuuluvuus voi olla alumiinirungon takia huonompi. Koska puhelin on ohut sillä on havaittu ongelmana taipuminen taskussa. Kannattaa mennä kesätöihin tienatakseen rahaa, niin kukaan, ei edes vanhemmat päätä mihin sitä käytät.

        http://www.digitoday.fi/vimpaimet/2015/03/01/iphonesta-palovammoja-poltto-oli-valiton/20152633/66

        http://www.talouselama.fi/uutiset/sahkoiskuun kuolleen iphoneomistajan onnettomuuden syy paljastui/a2195117

        http://www.iltalehti.fi/digi/2014092418691414_du.shtml


      • Pelihullu1

        Eiköhän tuo lumia 1520 ole paras jos sinulla on halua käyttää 6 tuuman puhelinta. Edelleen paras akkukesto tuossa gsmarenan tilastojen mukaan ja windows luurithan on muutenkin varmatoimisia. Yhdellä kaverillani on lg g3 ja toisella lumia 1520. Itse pidän enemmän L1520:sesta eikä tunnu yhtään halvalta kädessä. Nokia osaa tehdä laadukkaan tuntuisia muoviluureja toisin kuin samsung. Lumia 930 voi varauksella suositella koska siinä on reilusti huonompi akkukesto verrattuna tuohon isoveljeen. Paras iso luuri tällä hetkellä on kuitenkin note 4:nen mutta se on aika kallis...

        Iphonessa joutuu maksamaan paljon ilmasta. Sitä en suosittele. Halvemmalla pääsisit jos harkitset kuitenkin tuota lg g3:sta tai sony xperia z2. Sonyssa saisit vedenkestävyyden ja laadukkaan rakenteen, tosin lähestulkoon pakko käyttää suojakuoren kanssa koska tuo on lasia ja alumiinia. LG:ssä saisit isomman näytön ja akun vaihtomahdollisuuden. Kaikissa näissä vaihtoehdoissani on hyvät kamerat!


      • pelihullu1

    • 11vPoika

      No minä kyllä tykkään pieni näyttöisistä puhelimista (4"-4.7"). Niissä on vain se huono puoli että pieniä puhelimia jotka ovat tehokkaita ovat melko vähän. Miten se Sony xperia Z3 compact onkos se hyvä? Soti kun kokoajan kyselen kaikenlaisa erimallisia puhelimia mutta kun ei paskaa puhelinta haluaa ostaa :)

      • pelihullu1

        Sony xperia z3 compact on ainut vaihtoehto android markkinoilla jos pienempää luuria haluat ja samalla isompien luurien tehoa. :) Sen verran voin sanoa että tuon akkukesto on android maailman kärkeä ja materiaalit lasia ja metallia. Suojakuoret kannattaa ottaa jos tuohon päädyt. Älä edes harkitse s5 miniä tai jtn muuta pienempää puhelinta. Ne on heikompia versioita normi malleista.


      • 11vPoika
        pelihullu1 kirjoitti:

        Sony xperia z3 compact on ainut vaihtoehto android markkinoilla jos pienempää luuria haluat ja samalla isompien luurien tehoa. :) Sen verran voin sanoa että tuon akkukesto on android maailman kärkeä ja materiaalit lasia ja metallia. Suojakuoret kannattaa ottaa jos tuohon päädyt. Älä edes harkitse s5 miniä tai jtn muuta pienempää puhelinta. Ne on heikompia versioita normi malleista.

        Okei, eli mietitään sitä Sonya sitten.


    • 11vPoika

      Lumiasta muuten vielä, minun mielestä IIISO miinus on se että lumialle ei ole paljon sovelluksia. Ja mä en tykkää Windows Phone 8.1 ulkonäöstä kuin iOS 8.1.3 käyttiksen.

    • YksPlus

      Osta Oneplus One

      • pelihullu1

        Aloittaja haluaisi pienempi näyttöisen luurin (alle 5 tuumaa) ja oneplussassa on 5.5...

        Taitaa olla sony z3 compact ja iphone 6 ainoita vaihtoehtoja.


    • 11vPoika

      OnePlusOne mikä se on?

    • MikonX123
    • 11vPoika

      No, mietitään iPhonee ja Sonyy

    • ostaiphone

      juu iPhone 5s on Vitoseen verrattuna se parempi prossu, mut sitä ei ns tavallinen käyttäjä huomaa hirveesti. Sonyn puhelimista ei kokemusta mutta tyylikkäitä ne ainakin on. Mutta mielestäni iPhone on tyylikkäämpi ja arvokkaamman näköinen. Mitä mieltä oot iPhone 5c? Se on tosi hieno kans niinku kaikki iphonet mut pal halvempi!

    • 11vPoika

      No iPhone 5C on myös harkinnassa sen tähden että en voi maksaa puhelimesta ihan 449€. Max taitaa olla se ~370€. Miten muuten, riittääkö iPhonessa 8gb muisti (ei aikomusta säsilöa sinne kuvia kun voi siirtää ne 64gb iPad mini retinaa) vaoi tarvisko olla se 16gb versio.?

      • vastaus15

        8gb ei riitä mihinkään. Ei kannata ostaa


      • tietäjä.1

        Suosittelen Sony Z3 Compactia jos pienen puhelimen haluat. Mutta jos isompaan sittenki päädyt niin LG G3 on paras vaihtoehto alle 400 euron hintaluokassa.


    • Ostaiphone

      Kyllä se 8 gb riittää! Riippuu toki miten käytät! Musiikki voi viedä aika pal tilaa jos lataat satoja kappaleita. Mul joku 300 kappalet ja siihe menny 1,5 gt. Ja pelejäkin saa 8 gb puhelimeen aika paljo.

    • 11vPoika

      Ok, mul ei ois tarkotus kuin ladata ehkä pari peliä ehkä parikyt kappalet jotain 5-7 appii (youtube jne.) ja jotain 100kuvaa. Kai se riittää

    • MikonX123

      Oletko miettinyt Jolla merkkistä kännyttää? Käyttis Sailfish perustuu Nokian ja Intelin kehittämään MeeGo-nimiseen Linux-käyttöjärjestelmään. Tottahan se on että kulutustottumukset muodostuvat nuorena. Kun ostaa jonkinmerkkisen tuotteen sitä samaa merkkiä käyttää loppuelämänsä, joten EN suosittele iphonea.

    • Ostaiphone

      Joo kyllä noi sun mainitsemat asiat mahtuu helposti 8 geebeeseen! En usko että jolla on sinulle hyvä puhelin koska sovellustarjonta on aika rajallista. Se sopii paremmin niille jotka haluavat puhelimeltaan erilaisuutta.

    • 11vPoika

      iPhone 6 64gb ostettu, olen tyytyväinen

    • ostaiphone

      Hyvä ostos!!! Tervetuloa iPhone perheeseen!

    • ostaiphone

      Hyvä päätös. Tervetuloa iPhone perheeseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5289
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1562
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      191
      1449
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe