VAIKEAAKIN VAIKEAMPI PARISUHDE

annikainen

En tiedä, onko täällä kokemusta asiasta, mutta tuntuu kyllä nurkkaan ajetulta. Olen naimisissa 15 vuotta vanhemman miehen kanssa (ikäero ei kyllä haittaa mitään), mutta miehen ilkeys sitäkin enemmän. Hän on sellainen jatkuva valittaja ja kaikki on huonosti: en osaa siivota, en osaa hoitaa lapsia, en osaa oikeastaan mitään ja ärsytän koko olemassaololla. Kuitenkin minulla on paremmat tulot ja maksan asumisen ja hoidan ylipäätään kaikki laskut. Mies on maahanmuuttajataustainen ja odottaa, että perheessä pitää olla paljon rahaa ja näyttää pitää autolla yms. mutta nainen kuuluu keittiöön piileskelemään. No ongelma on lapset, kaikki lapset rakastavat isäänsä ja olisi kauhea järkytys, jos perhe särkyisi. Lapset eivät nimittäin näe minun ahdinkoa eikä kuule riitoja. Lasten takia tässä kärvistellään. Kysymys kuuluukin, voiko näin oikeasti jatkaa lasten aikuisuuteen asti. En kyllä voi olla oma itseni. Säikyn jatkuvasti vihaista miestä. Apua!

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuoppaasikaivat

      Jos sinulla on paha olla, niin se on aivan tasan riittävä syy lähteä. Lapset kyllä ajan myötä tottuvat ja aikuisena ymmärtävät.

      Eniten huolettaa tuo miehen maahanmuuttotausta, jos on jostain uskonnollisista maista niin ei tiedä mitä keksii kostoksi. Moni nainen menettänyt henkensä tai lapsensa kun mies katsonut oikeudekseen viedä, noissa islamistimaissa kun naiset on miesten omaisuutta ekä naisilla kuulemma ole edes sielua.

    • annikainen

      Oikeastaan mies ei ole islamtaustainen eikä ollenkaan uskovainen muutenkaan. Täysi rähinä lapsista kyllä tulisi. On miehessä hyviäkin puolia ja pääsen helpommalla kuin yksin. Mutta meillä on kyllä eri mielipide melkein kaikesta ja mies käyttää omalla kielellään (jota ymmärrän hyvin) törkyistä alatyylistä kieltä ja minä en tykkää kiroilla. Mies vaan töksäyttää kaiken päin naamaa ja yhteinen aika ilman lapsia menee lähinnä riitelyyn. Oikeasti, elämä voi ilmeisesti olla kivaakin, mutta minä selviydyn päivästä toiseen. Tämä ei kyllä ole yksin miehen syytä, vaan olen työssä, josta en tykkää yms...

    • Oppeliini1

      Kun teillä on rauhallinen hetki, mene miehesi eteen, ota kevyesti olkapäistä kiinni, KATSO SUORAAN SILMIIN ja hyvin rauhallisella äänellä ilmoitat ( et YRITÄ sanoa):

      "kuulehan ..... ( miehen nimi) , minä EN halau kuulla sinulta enää tuota negatiivisuutta ja jatkuvaa minun alaspanoa. Nyt se saa riittää. Puhetyylisi on ala-arvoista ja sopimatonta.
      Sinä näet että minä teen paljon meidän perheen hyväksi. Haluaisin kuulla sinulta useammin arvostusta ja kiitosta. Me kaikki tarvitsemme toisiamme. Tähän yhtälöö EI kuulu jatkuva parjaaminen ja negatiivisuus."

      Ei muuta. Jos alat selittelemään lisää, siitä kehittyy sanaharkka ja se vie kaiken tehon pois sanomaltasi.

      Sinun varmasti on toistettava tuo useamman kerran. Tee se kirjaimellisesti. Se TOIMII. On todettu ja todistettu toimivaksi!

    • Margareeta

      Voi mihin ahdinkoon oletkaan joutunut ja pahaan ristiriitaan rakkauden pauloissa!
      Olet saanut puolisoksi moukkamaisesti käyttäytyvän miehen, joka osoittaa suurta halveksuntaa sinua kohtaan.
      Rakkausko on sinulta vienyt itsekunnioituksen?
      Jos liitossanne vaalittaisiin rakkautta, et olisi tässä pinteessä. Miehesi on typeryydessään polkenut rakkauden törkysanoillaan ja vaatimuksillaan.
      Et ole miehellesi Ihana Suloinen Nainen, vaan piika, orja, työläinen, rahantienaaja, palvelija, vailla kunniallisuutta.
      Mietipä, käyttäytyisikö mies äitiään, sisartaan tai sukulainaistaan kohtaan samoin? Sanoisiko törkeydet äidilleen päin naamaa?

      Muistapa, että jos mies on ulkomaalaistaustainen sinulle, olet sinä myös ulkomaalaistaustainen hänelle.
      Jos sinulla olisi suomalaismies, hyväksyisitkö häneltä törkeää suhtautumista sinuun? Pelkosi siitä, että käyttäytyisit epäoikeudenmukaisesti ja rasistisesti, on laittanut sinut ottamaan vastaan kuraa niskaan. Et sen vuoksi ole täysin puolustanut oikeuksiasi.

      Selittelet kovasti miehelle parhain päin, että hänessä on hyviäkin puolia.
      Totta kai on, jopa rikollisista löytyy joitain hyviä puolia, silti heidät tuomitaan kärsimään ansaitut rangaistuksensa.
      Miehesi käytös on paheksuttavaa eikä sinun tarvitse sitä lopun ikääsi kärsiä.
      Et sinä lapsilta vie heidän rakkauttaan isäänsä kohtaan, jos muutatte erilleen. Mies vastustaa tasan varmasti kiivaasti, koska olet luonut hänelle perin nautittavat olot.

      Jos erotessa hyväksyt sen, että lapset saavat rakastaa isäänsä ja annat heidän ilmaista sen, niin ero ei vahingoita lapsukaisia.
      Eniten lapsia vahingoittaa miehen käytös sinua kohtaan, päivittäinen riitely ja sinun alistumisesi asiaan.
      He luulevat, että on normaalia kohdella naista ala-arvoisesti.

      Rakkautesi on tällä hetkellä mädäntynyt hedelmä puussa. On syytä irrottaa se sieltä ja laittaa se kompostiin ravitsemaan maaperää.
      Ennen kuin alat eroprosessin, turvaa selustasi kaikessa hiljaisuudessa, petaa asiat valmiiksi ja kerää ympärillesi auttavia ihmisiä.

    • Näytänärhenmunat

      Kipeältä tuo kuulostaa. Jos aloittaja tekee työt, tienaa ja maksaa laskut, mutta mies vaatii ja / tai haaveilee ökyautoista, niin kummalla suhteellisuudentaju prakaa pahemmin. Ota flikka ittiäs niskasta kiinni, pistä ukko ruotuun ja selvitä, mistä kanat pissaa. Ts. elämän perusperiaatteet jonoon ja esille, jos ne eivät ole aikuiselle ihmiselle selvinneet.

    • kuoppaasikaivat

      Erotessa sinulla on ihan selkeästi paremmat edellytykset saada lapset itsellesi, paremmat kuin töitä pakoilevalla väkivaltaisella miehellä.

      Ei missään nimessä kannata uhrautua ja kärsiä hiljaa lasten takia. Lapset kyllä huomaavat herkästi, kun kaikki ei ole kunnossa ja ilmapiiri on ahdistunut eikä äiti ole onnellinen. Toivottavasti sinulla on tukiverkostoa joka voisi auttaa poismuutossa...sitten vaan viranomaisiin yhteyttä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4040
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3912
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      607
      3814
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      18
      2548
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      77
      2401
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      334
      2036
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      124
      2015
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1859
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1539
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1392
    Aihe