NORTHUG ON IDIOOTTI

trhstrhtsrhtrhsr

Pelkkä pelle koko tyyppi. Kyttää koko hiton 50km toisten takana maalisuoralla sitten alkaa vasta hiihtää. Ärsyttävä pelle koko tyyppi. Ylimilinen ja kaikkee muuta. NORJA = ÖLJY = DOUPING.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PASKAAURHEILUA

      Vielä parivuotta ja saamme seurata doupping-norskien juhlia taas Lahdessa. Vittu että on jännittävä ja mielenkiintoinen urheilumuoto.

      • douppinki2001

        Näkee näiden kahden ensimmäisen kirjoittajan ajatuksenjuoksun tason.... Ylimilisiä doupping tietäjiä.
        Mutta ymmärtäähän tuon katkeruuden... Jos hissi on noin hidas, niin vaikeuttaahan se elämää....voi voi lutuisia...


    • hyväpetteri

      Mun mielestä kyllä muut oli idiootteja, kaikkihan tuntee nortin loppukirin, niin miksei pidä matkalla vauhtia vaan odottelee loppusuoraa...vai eikö pysty.
      Kyllähän se pitäis uskoa ettei siinä pärjää!

      • hejapetsku

        Ylivoimaisesti paras mieshiihtäjä maailmassa!!!! No onhan meillä taas mahdollisuus näyttää dopingin voima lahdessa 2017. tuntuu olevan erityisen happamia nuo pihlajan- ja muut marjat taas tänävuonna. Muistaako kukaan minkä maan hiihtäjät aiheutti pikku dopingsotkun 2001?


    • BONE

      Onko tuo sitten huippu-urheilija? Northug? Kyttää kyttää ja kyttää maalisuoralla vaan hiihtää?
      Onko reilua muitakohtaan? Pellejen pelle.

      • marjaliisarajevo

        Totta kai on reilua. Hiihtämällä voitti. Ja kävelemällä osin tosin.


      • PellemikäPelle

        Noorthuukki pitäis hylätä. Kävely on kielletty ladulla.


      • jahsge

        Miksi ihmeessä siellä pitäs olla reilu muita kohtaan? Olla niin että "menepäs sinä siitä edelle ja voita, oon niin reilu ettei haittaa yhtään". Ei semmosista tule huippu-urheilijoita koskaan. Idiootti on se joka näin ajattelee. Voihan se tietysti suomalaista v#tuttaa ankarasti kun "kaikki ovat meitä vastaan" ja aina hävitään.


      • gggg2222

        Kovin mieshiihtäjä. Tuloksista sen näkee. Jos on sijoilla 50, kuka sanoisi kovaksi. Perähikiän ukot väittävät vieläkin, että ei ole huippuhiihtäjä jollain tekosyyllä. Taktikointi on osa hiihtoa, jossa on paljon hyviä hiihtäjiä.


    • hyvä_jätkä

      Näyttää kaikille hiihdon parissa pyöriville "neideille" mistä miehet on tehty.

    • Onseäijä

      Tämähän on Northugin taktiikka, passailla perässä ja rykäistä loppumeterillä. Taktikointi ei ole kiellettyä. Toisten kilpailijoiden olisi pitänyt ottaa tämä huomioon ja tehdä kunnon pesäero Northugiin ajoissa. Mietin vaan että miten olisi Northugin käynyt jos 50 olisi hiihdetty väliaikalähdöllä.
      Anyway Northugin loppukiri on aivan uskomaton, upeaa katsottavaa.

      • o68jhg54mui87

        nortti on kuningas!!


    • Kysynvaan

      Idioottipelle joka lähti kotiin Falunin kisoista neljän maailmanmestaruuden kera. Suomella yksi pronssi. Niin kuka/ketkä ovat idiootteja ja pellejä?

    • yypiö

      Happamia ovat sanoi entinen kettukin pihlajamarjoista. Northug VOITTI kasakaupalla mestaruuksia taktiikallaan. Muillakin kilpailijoilla on täysi oikeus taktikoida älykkäästi.

      • kylmäähäpeäisin

        Oikeastaan kaikilta on jäänyt huomaamatta Petterin röyhkeys loppusuoralla - tuli Bauerin ja slobon välistä latujen ulkopuolelta ja nämä kaksi väistivät viereiselle laduille ilman mitään muuta syytä kuin kunnioituksesta "mestarille" ja syvään kyykistyivät.

        Itse olisin vain painanut omaa latuani pitkin täysillä ja jos jotain kilkkausta olisi tapahtunut niin syy olisi ollut Petterin - turhan pehmeitä ja "kunnioittavia" nämä kaksi olivat ja lopputulemana slobo menetti mitalin siinä väistössään Olssonille.

        On sinänsä huvittavaa huomata kuinka nöyrää poikaa toiset ovat - ehkä se erottaa mestarit hännystelijöistä.


    • fyffeemullekin

      On aivan oikein lukea Petteri hiihdon idioottien joukkoon - ylimielisyyshän on tullut todistetuksi jo useimmissa kisoissa.

      Norjan "ylivoima" ei voi olla muuta kuin toupinkin aiheuttamaa - mikään muu ei voi selittää sitä - ei ylivertaiset yksilöt, harjoituksen laatu, kilpailullinen tilanne joukkueessa, tekninen osaaminen huollossa jne...

      Jotain Norjan "lääketiede" on löytänyt hallitakseen lajia kuten haluavat ja kansainvälinen liitto vain vikisee vierestä osaamatta puuttua asiaan.

      Merkillepantavaa on slobojen heikko taso MM-hiihdoissa vaikka toupinki on yleensä liitetty juuri "itäisiin" maihin - sloboille vain kaksi mitalia ja nekin miehissä eikä yhtään miehisissä naisissa.

      Kuten jokainen järkevä ihminen voi järkeillä niin menestystä ei tule vuodesta vuoteen vain ja ainoastaan "harjoittelumetodeilla" tai "kilpailullisella" asenteella maan sisäisissä karsinnoissa - kyllä se vaatii myös lääketiedettä, mutta kun lajiliitto on miehitetty tietyillä yksilöillä ja lajia rahoittavien tahojen intressit ovat kyseessä niin "sankaritarinoita" luodakseen markkinoiden on vain sallittava tietyt "kummallisuudet".

      • latuva

        Höh - Eikös nämä ole hiihtokisat eikä hymypoikakoulu?!? Ansaittu ylimielisyys loppuu varmasti kun vain joku hiihtäisi ohi...

        Kyllä Norjan ylivoima ihmetyttää, jos maa noukkii yhtä monta mitallia kuin muut maat yhteensä. Harjoituksen laatu varmasti voi selittääkin, mutta luulis ettei tuo pysyisi salassa näin kauaa.


    • Luomudoopattuja

      Norjalla on etulyöntiasema maantieteellisen sijaintinsa vuoksi. Etelä-norjaa, ja oslon seutua lukuunottamatta, suurin osa norjasta sijaitsee yli 1000 metrin korkeudessa, joten heidän elimistönsä on jo tottunut ohuempaan ilmaan. Ja jos siihen vielä lisää kovan harjoittelun, niin se vastaa jatkuvaa korkean paikan leiriä. esim. Erytropoietiinin (epo) tuotanto elimistössä lisääntyy ohuemmassa ilmassa. (lähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Erytropoietiini)

      Suomi sijaitsee pääosin vain noin 100-200 metriä merenpinnan yläpuolella, joten täällä harjoitusolosuhteet eivät ole niin vaativat.

    • MrJuha82outolintu

      Kaikkea muuta kuin idiootti, koska osaa odottaa oikeaa hetkeä iskeä ja siksi voittaa monet yhteislähtökisat.
      Siinä ei oo kyse mistään idiotismista.
      Aloittajan kirjoitus hipoo tyhmyyttä todellakin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      333
      3739
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1689
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      57
      1448
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1300
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1270
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      57
      1254
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1211
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe