miten sivuuttaa turha nälän tunne?

ainanälkä

Anteeksi kun tänne kirjoitan. On vaan näitä viimeisimpiä keinoja. Mutta niin yritän pudottaa painoa. Olen siis mitoissa 175/95. Tiedän ettei tämä ole ylipainoisten kirjoitus osasto. Jos joku pahoittaa mielensä niin pyydän jo etukäteen anteeksi. Mutta asiaan.

Yritän syödä vähemmän mitä kulutan. Silti henkinen nälkä iskee jatkuvasti. Miten pystytte "kieltämään" nälän tunteen? Veden juontia harrastan. Ei aina auta. Onko se sit jokin meditaatio, en tiedä. Kertokaa! :(

10

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minäjollajoikää

      Hei, ei tarvitse pyytää anteeksi! Jos olet nuori, tartu nyt tilaisuuksiin heti, koska jos paino vaan nousee se on sitten aina vaikeampaa.
      Kokemuksesta voi tämän kertoa. Kun ikää tulee jo tuosta painostasi seuraa kaikkea. Verenpaine yms, siis metabolinen oireyhtymä, II-tyypin diabetes. Vaikeaa se on, mutta yritä liikkua, kulje portaat. Itse olen kokenut, että ihan vaan vesi auttaa. Kun mukanälkä iskee juo lasillinen raikasta vettä. Älä laita omenaviinietikkaa, koska se vie kiilteen hampaista ja pilaa vatsan limakalvot. Onnea elämääsi, kesä tulee, jos et lisää liho, sekin on hienoa asia.

    • jebajeejee

      Mä meen välillä nukkumaan ku on nälkä :D
      No mutta joo.
      Kannattaa ostaa PALJON zero limuja himaan, ja sit ku on nälkä/tekee mieli syödä, nii juo NIIN PALJON ZERO-LIMUU et oksettaa, ettet ees pysty syömään! Vähä huono keino (koska suht kallis, 4l zero limui maksaa lidlis 3e) mutta mulla ainakin toimii! Ja vielä huonompi neuvo; lyö mahaas, ei liia kovaa.
      Tai sit mee peilin etee ja ota paita pois ja mieti et tarviitsä sitä ruokaa. Jos on nälkä syö omena tai kurkku (htn vähä kalorist) ennen ku ees mietit kunnon safkan yms syömistä :)
      Hei saanko udella että minkä ikänen oot?
      Jos ikin meinaa tarttisit juttelu kaverii laihdutukseen, ni oisin valmis juttelee.
      Oln iteki ylipainonen, vähä ylipainosempi ku sä mut silti täällä syömishäiriö palstoilla seikkailen, koska mun mieli on..sairas. Vähän :D
      Ite mitoissa 164cm/89 kg

    • minäjollajoikää

      Olen ajatellut, että jokaisella meillä on heikkoutemme. Kaikilla joku hitsin riippuvuus ja kun yhdestä pääsee toinen kolkuttaa jo ovella. Olen myös elämäni aikana huomannut kuinka seesteisen elämän, rakastumisen ja ihanuuden aikana, suorastaan unohdin syödä.

      Kun elämä mättää, menen jääkaapille. Surullista, mutta elämä on sitä joskus. Inhottaa kun ihmiset aikanaan hoki, että ota itseäsi niskasta kiinni.

      Olen pitänyt itseäni niskasta kiinni, niin että kynnet ovat verillä. Hae tietoa, lue, kuuntele musiikkia, tapaa ystäviä, puhu asiasta. Itse puhun painostani vasta nyt kun kykenen tekemään sille tosissaan jotain.

    • puolituisten.heimo

      Otin nälän ja mukaheikonolon tullessa juusto ja makkarasiivuja. Joka päivä otin 2x juoksevaa hunajaa kahvin sekaan. Kun olen 162cm niin ohut luisena painonnousu 64 kiloon laitto puuskuttaan.
      Nälkä päällä jatkuvasti nukkumaan. Kun univelkaa on ja jos asiat ovat kunnossa, nukahdan heti.
      Sain laskettua painon 62.½ kiloon ajelemalla fillarilla mäkiä ylös kuin kilpapyöräilijät, satulalta polkimille laskeutumalla.. Tänään join oluen, söin makeisia ja sipsejä, aamulla on 62.8 kiloo vaakalukema.
      Kun jätän välipalat, paino palautuu tuohon parempaan lukemaan.

      Heikkotehoinen sydämeni ei kestä ylimääräisten kilojen kantamista kun pitää puuhiakin harrastaa.

    • ainanälkä

      Olen siis kohta 22 vuotias. Ja kaikki tuki tarpeen. Kiitos kaikille asiallisista vastauksista! Tuohon cocis zero juttuun et en voi juoda hiilihapollisia juomia kun se turvottaa ja ummettaa niin paljon. Ja ruokki sitä että maha on kuin olisin viimeisilläni raskaana. Juttelu kaveriakin voisin kaivata synkkinä hetkinä.

      • jebajeejeejee

        Onko sulla esim kikkiä? Oon toi joka kysy ikää :)


      • ainanälkä

        Ei oo kikkiä. En oo koskaan käyttäny sitä. Oon vähän kiven alla ollu. Mutta jos neuvot miten saan sen käyttöön niin olisi hyvä :)


      • 12.0.76422

        Elikkä mee google play-kauppaan puhelimella, kirjota hakusanaks kik messenger, ja sit paina latausnappia ja sit hyväksyt ne justut mitä ne kysyy, ja sit sun kännykkään tulee kik :)


      • ainanälkä

        Juu! Nyt latasin sen. Miten lisään sinut? :)


      • kik-3nnen_aamun.koittoa

        Avaa kik ja klikkaa oieessa yläkulmassa olevaa puhekuplaa, sit siihen tulee sellane mis voi hakee muita käyttäjiä nimeltä, ni hae mua nimellä 3nnen_aamun.koittoa ja sit klikkaat kun mun käyttäjä tulee siinä haussa esiin, ja sit painat start chatting :) sori oon vähän huono selittämään, mut toivon et tajusit mun selityksistä huolimatta :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      313
      3566
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1250
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1212
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      182
      1161
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1147
    Aihe