Veronkiertäjät jalkapuuhun

Lintula.oikeassa

TV:n ajankohtaistoimitus näytti juuri äsken ohjelman Portugaliin pesiytyneistä veronkirtäjistä. Yksi muuttoa suunnitteleva suuren kartanon omistaja-akka vakuutti silmät suorina ettei se ole veronkiertoa vaan verosuunnittelua. Että sillä lailla kartanossa ajatellaan. Nyt pitää panna todella vauhtia hankkeisiin jotka tähtäävät noin epäoikeudenmukaisten sopimusten irtisanomiseen. Sairaanhoitokulut tulevat kuitenkin suomalaisten veronmaksajien kannettaviksi vaikka löhööjä juo rahansa Portugalissa. Parempi että lipittää Alkon tuotteita. Jääpähän verot Suomeen. Hyi että hävettää tuollaiset loiset!

12

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niinkuinvanhaanaikaan

      NJÄÄ, jospa pyydetään konsultaatiota Put Put inniltä, laittavat verokieroilijat kiertolaisiksi Siperiaan.

    • MuuttoaMiettivä

      Vieläkö Stubin hallitus yrittää tätä asiaa päättää vai siirretäänkö sekin seuraavalle toivottavasti jo päätösvaltaiselle / -kykyiselle hallitukselle.

      • Sipilän.rangaistus

        Siirtyy seuraavalle, joka on monin verroin ärhäkämpi veronkiertäjiä kohtaan. Tutiskoon housut Portugalissa asti


      • hähähäää

        Joku kepuleista lupaili jo vuoden siirtymäaikaa, vähintään.

        Vielä me ainakin ensi talvi täällä nautitaan, rämpikää rännässänne suomalaiset


    • jooseppiperaruiske

      Siis mitä, eikö Suomesta saa muuttaa pois? Itse suunnittelen yrittäjänä suomesta pois muuttoa ihan tosissani. Nytkin portugalissa asuntoa etsimässä. muuton mukana tulee halvempi verotus ja parempi ilmasta, syytetäänkö minuakin veronkierrosta sitten??? Eikö ihmiset saa muuttaa tällä planeetalla juuri sinne mihin itse haluavat. Valittajat eivät pysty muuttamaan koska eivä omaa tarpeeksi pätäkkää.

    • ratkaisukaikkeen

      Antaa tuon Sipilän täyttää Suomi pakolaisilla, lähdetään me kantasuomalaiset veropakolaisiksi Portugaliin. Siinä saa Juha vähän uutta haastetta.

    • buentardes

      Suomi on velvollinen maksamaan perusterveydenhuollon kulut kaikilla eu:n alueella ne kuntahinnalla, ihan niinkin Suomessakin. Eli periaatteessa on sama missä maassa sairastaa, ehkä edullisemmat kulut Portugalissa kuitenkin.

    • hyvin_menee_

      Oletko kateellinen, tule tänne vaan , täällä on ihanaa, ja täysin laillista. Sinäkinvoi tulla.

    • Veronkierto

      Ei ole veronkiertoa. Veronkierto on rikos. Verosuunnittelua saa tehdä minkä ehtii. Jos minäkin tässä ja nyt sanon että muutan Protugaliin eläkkeelle, niin se on minun verosuunnitelmani. Jos vain muutan, niin se voisi olla rikos...

    • lilpera

      Suomalainen kateus paistaa, näkyy, ja kuuluu kauas..
      Tervetuloa Portugaliin! Täällä on ihanan kutaa:)))

    • Kutaa

      Edullisin vaihtoehto taitaa kuitenkin olla se Thaimaa, Malesia tai joku muu maa, missä tosiaan on trooppinen ilmasto ja paratiisi maisemat. Portugali on lähes yhtä kallis maa kuin Suomi (-30%) kun kaikki kuukausittaiseen menoon otettava on laskettu mukaan. Talvi ole kovinkaan kummoinen ilmastoltaan, lämmin kesäaika on hyvin lyhyt ja rajoittuu vain kesä-syyskuu päiväaikoihin. Karu, köyhän maan kaupunkimaisema, Kylmä meri läpi vuoden, tuuliset rannat jne.
      Kolme vuotta missä vaan ja verotus siirtyy suomesta pois, ei se ole maasta kiinni jos haluaa veronmaksun suomen lopettaa.
      Kauko-idän maassa elää kuitenkin 1/4 siitä millä Portugalissa maksoi ne verot minne vaan niin enemmän jää elämiseen ja vielä säästöön Thaimaassa. 4000€ eläkkeestä 1300€ suomeen ja vielä jää reilusti millä mällätä verrattuna Portugaliin.

      Portugaliin houkuttelevat kusevat omaan tolppaan kun antavat kateellisille aihetta kirjoitella eduskuntaan valituksiaan ja vaatimuksia lähdeveron asettamiseksi, kateus on suomalaisen kansantauti ja niin kauan ruikutetaan kunnes kateuden aihe on saatu poistettua. Lähdevero saa monet palaamaan takaisin tai lähtemään kaukoitään, eikä noiden noin 100 ihmisen muuton jälkeen enää kukkaro pullistu palveluiden ja proviikoiden vuoksi, maata mainostavien osalta, koska ne sinne jo tulivat jotka olivat tuloaan suunnitelleet.

      • nolla_vuotta

        Portugalissa ilmastoliset erot ovat melko suuria alueesta riippuen. Osalle Espanjan sesonkikauden tai Thaimaan nonstop kuumuus on liikaa terveyden kannalta ja ovat joutuneet sittemmin muuttamaan viileämmille seuduille.

        Kaukoidän maissa ei myöskään passaa sairastua vakavasti, sillä sen seuraukset ovat riskialttiimpia kuin kehittyneimmissä maissa. Tosin vaikkapa Portugalin yleisen puolen terveydenhoito on kuulemma rajallista saatavuudeltaan ja tehokkuudeltaan.

        Portugalin tilapäinen kymmenen vuoden nollaveron mahdollisuus koskee myös monien muiden maiden kansalaisia.

        Suomalainen perisynti kateus tosin saa toisinaan / usein aivan uskomattomia mittasuhteita ja poliitikkojenkin on helppoa populistisesti koettaa vetää ko. narusta.

        Kollektiivinen kateusmentaliteetti ruokkii itse itseään ja käy todellisuudessa eri tilanteissa ko. henkilöitä itseään vastaan. Valitettavasti he ovat liian typeriä sitä sisäistämään.

        "Kolme vuotta missä vaan ja verotus siirtyy suomesta pois, ei se ole maasta kiinni jos haluaa veronmaksun suomen lopettaa."

        Nolla vuotta!

        Mikäli kaikki verotuksellisesti katsottavat oleelliset siteet Suomeen katkeavat jo maastamuuton hetkellä, niin eri hakemuksella saa rajoitetusti verovelvollisen statuksen heti muuton yhteydessä tarvitsematta odottaa kolmea vuotta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe