Sanokaa miten Suomi tästä kusesta nousee?

TyöpaikkaKatkolla

Niin että alkaa nyt tulla sitten niitä hyviä ehdotuksia...

24

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suomies_X

      Ei mitenkään. Syvemmälle suohon mennään.

    • KUN-VEROTUS-

      LOPETETAAN, NIIN SUOMESTA TULEE PARATIISI

    • realismi

      eroon eurosta ja eusta paluu impivaaraan?

      • Kovat_Kysymykset

        Impivaara on imperialistien aivopesu-sanastoa jolla ei ole mitään yhteytttä todellisuuden kanssa.

        Isänmaallisuus tarkoittaa että olemme itsenäinen kansa joka myy omistamiaan tuotteita ulkomaille.

        EU-totalitarismi sensijaan tarkoittaa että Suomalasiten pitäisi astua syrjään kaikessa jotta kaikenlaiset ulkomaan roistot voivat viedä meiltä kaiken vastikkeetta.

        Kumman tulevaisuuden valitset?!


    • olensanaton

      Urpilainen ja Katainen (aikoinaan) selittelivät, että Suomi on elänyt yli varojensa.
      Kysymys pitäisi heittää noille rahajakajille. Osaavat varmaan vastata paremmin.

    • Windows-sucks

      Voisitte aloittaa vaikka siirtymällä Windowsista Linuxiin. Alkaa tulla ensimmäiset kunnon säästöt kun virusimurikäyttistä ei tarvitse käyttää ja maksaa sen käytöstä. Näin minä olen tehnyt ja taatusti toista tonnia on tähän asti tullut säästöjä.

    • irti-luusereista

      Missä kasvupotentiaali? Kiina, Intia, muut BRICS-maat. Ei suinkaan EU. Joten johtajillemme viestiä viemään: SUOMI ON LUUSEREIDEN PORUKASSA. Äkkiä sieltä pois!

    • Tästä-lähdetään

      Menot pitää suhteuttaa tuloihin. Tämä tarkoittaa pakolaisvirran katkaisua välittömästi. Maassa jo olevat pakolaiset tuottavaan työhön. Vaikka käpyjä ja risuja keräämään jos ei muuta löydy. Pakolaiset muuttotappiokuntiin asumaan ja työssäkäyvät ihmiset asutuskeskuksiin. Siitä tulee heti satoja mljoonia säästöä. Suomessa on niin saatanasti kaikenlaisia hallitsemattomia rahavirtoja kuten venäjälle suunnatut tienhoitomaksut, virolaisten lapsilisät, kehitysapurahat poikki sellaisiin maihin jotka tulisivat hyvin toimeen omillaan. Kyllähän näitä riittää. Pakolaisten hyysäminen on pahimmasta päästä.

      • Totuuskomissio

        Ei nouse, ellei rehellisyys ole nro 1, siitä alkaa hommat tasaantua. Tämä tarkoittaa, että kaikista veronmaksajia rassaavista turhista menoista pitää tehdä täydellinen julkinen selvitys ja aloittaa asialliset toimet.

        Tähän kategoriaan kuuluu myös maahanmuuton kokonaiskulut ja kustannukset kaikkine ikävine seuraamuksineen= väkivaltarikollisuus yms. rikollinen toiminta joista tulee kuluja minulle ja sinulle.

        Elintasoa joudumme laskemaan jo ympäristösyistä, tämä pitää vain toteuttaa niin, että kaikkein rahanahneimmat, eli varakkaimmat joutuvat vihdoinkin myös hätätilan maksajiksi.

        Petturipoliitikkomme ovat suojelleet juuri rikasta vähemmistöä ja sälyttävät tekemistään pahoista virheistään maksuvelvollisuuden pienituloisimmalle kansanosalle.

        Nyt jos koskaan on aika perustaa taloudellinen toiminta vain ja ainoastaan ympäristön sietokyvyn mukaiselle pohjalle, tämä tietysti pitää ajaa läpi kautta maailman.

        Siihenkin on keinonsa, jättää ostamatta esim. Kiinan jne. rihkaman, muutos tuottaa lopulta tuloksia pidemmässä juoksussa ja saattaa auttaa kestävämpää tuotantoa jopa Suomessa.

        Nykyinen kvarttaali riistopolitiikka on tuottanut meille hitonmoiset ongelmat, osa ihmisistä sairaan ahneita tappisilmiä, joille elämä on pelkkää rahan haalintaa!!!


      • ksjsg

        Asiaa kirjoitat. Kiitos.


    • kokeillaanyttätä

      Nostetaan PS hallitusvastuuseen oikein kunnon JYTKY:llä ettei jää epäselväksi......toivottavasti tällä kertaa kunnioitettaisiin vaalitulosta, kaikki muut ----- PS

    • en-ole-ehdokas

      Vähennetään tuottavuutta. Se on vedetty jo liian korkealle niin, että työmarkkinat eivät vedä. Toisin sanoen, lyhennetään työaikaa ja siirrytään vaikka nelipäiväiseen viikkoon, mutta sillä tavalla, että viikonloputkin tehdään duunia. Lyhentämisestä säästyvillä rahoilla palkataan kortistosta porukkaa hommiin. Monella keskituloisella ja varsinkin sitä paremmin tienaavalla on varaa ja halua pienentää ansioitaan viidenneksellä. Varsinkin nyt kun näyttää siltä, että eläkkeelle ei kannata jäädä koskaan. Siispä nostetaan elämänlaatua työskentelemällä yksilöinä vähemmän, mutta joukkona enemmän.

    • Viivi-554

      Lähettämällä loiset helvettiin tästä maasta. Niin on faktaa.

    • salamoita

      Moni joutuu kohta myymään persettä tullakseen toimeen.

    • ZaMon

      Otetaan käyttöön 12 tunnin työpäivä ja jaetaan se kahteen 6 tunnin työvuoroon. Toiset aloittaa aamulla klo 6.00 ja pääse himppeen ja harrastuksiin klo 12, kun iltavuorolaiset tulee hommiin klo 12 ja on 18. saakka. Tuntiansio pidetään samana ja työttömyys poistuu, päivähoitipaikkoja tarvitaan vähemmän kun vanhemmat voi hoitaa kakrut kotona, toinen aamuvuorossa ja toinen iltavuorossa. Työteho ja työtyytväisyys nousee huimasti, kun hommat tehdään intensiivisesti ja virkeinä, ja jää paljon aikaa lapsille, liikunnalle ja harrastuksille. Ja tarvitaan paljon lisää kuntosaleja, kahviloita yms.
      Firmat olis auki siis 12 tuntia, olisi paljon uusia maita ja markkinoita tavoitettavissa konttoriaikaan. Jos joku haluaisi ehdottomasti tehdä 12 tuntia / p saisi tehdä vain 4 p vkossa.

    • sdfsdfgf

      Tehdään niinkuin 1950-luvulta aina 1970-luvulle. Aletaan investoimaan teihin, siltoihin, infrastruktuuriin, uuteen teollisuuteen, jne.. Mutta ennenkaikkea - investoidaan. Mistä rahat? Siitä ei ole pulaa. Kysynnästä on pula. Siksi kysyntää täytyy saada. Homman juju on näet siinä että kun valtiot ja kunnat investoivat ne lisäävät samalla verotuloja. Syntyy positiivinen kierre ylöspäin. On vain muistettava se että kun kunnon kasvuun päästää ja sitä on ollut jo vuosia täytyy talous saada myös jossain vaiheessa tasapainoon ja jopa ylijäämäiseksi.

    • 546858

      Tehdään kuten Kokoomus haluaa otetaan 2 miljonaan maahanmuuttajaa lisää.
      Annetaan lisää tukipaketteja kaikille maille, jotka haluavat. Kyllä Suomi maksaa.
      Lisää pakolaisia..

    • realismi

      vain persuja äänestämällä voitte enää vaikuttaa?

      • eitaas

        persut sai jytkynsä ja mihin se käytettiin,
        hallituksen nuoleskeluun.


    • dgdsfgdf

      Ei nouse jos EU:ssa ollaan. EU säätelee Suomen taloutta. Se pakottaa sellaiseen ulkopolitiikkaan että Suomen idänkauppa hyytyy. Se vielä pahentaa tilannetta entisestään.

    • SossuPummailulleLoppu

      Kusesta noustaan kun rahan jakaminen lopetetaan sossupummeille eli eläkeläisille, työttömile, sairauslomalaisille, kotona makoileville äideille, pakolaisille ja muulle roskajoukolle. Jokainen elättäköön itsensä tai kuolkoon nälkään.

    • Herätykseksi

      Ei ole mitenkään muuten kestävästi ja pysyvästi mahdollista, kuin sen kaikille hyväksi Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Kirst. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Raamatun UT mukaisten, Totuuteen perustuvien ja mukaisten / kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisten opetsuten ja ohjeiden mukaista ja perustuvaa, vaihtoehtoa rakentamaan alkaminen ja yhtyminen.

      Jeesuksen nimessä... tiedoksi valistaen ja muistuttaen, vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa. Tämän kaikille hyväksi, vasta Oiekasti Krist. vaihtoehdon rakentamisen puolesta puhuva ja toimiva palvelijansa

    • loisetvittuun

      Lopetetaan kaikenmaailman loisien elättäminen , muuta ei tarvita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe