Kouluruoka muuttunut jälleen huonommaksi!

Pettynytveronmaksaja1

Ruoka on yllättäen muuttunut entistä huonomaksi. Koululaiset tulivat koulusta ja
sanoivat että ihan p*sk** aiempaan verrattuna.

Säästöä tämäkin! Säästetään myös terveydessä kun nuoret käyvät hampurilaisilla ja syövät karkkeja nälkäänsä.

22

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jopjop

      Samaa ovat meidän kaksi lasta sanoneet..

    • niimpäniin

      Samaa on kuulunut täälläkin päin, jos siellä on vaihtunut uusi kokki kauhan varteen.

    • mistäsäästetään

      Samaa sanoo meidän jälkikasvu, myös opettajalta on kuulunut kommenttia. Sama taho tekee myös sairaalan ruuat...

    • lama__

      Kaikissa kaupungin toimissa säästetään,koskee myös ruokaa.

    • valivalittajat

      Olkaa onnellisia että on ruokaa.

    • jopjop

      ..unohdit mainita tässä Afrikan nälkäänäkevät.

    • eimaistu

      Ei ennenkään kuulemma ole erityisen herkullista ollut, mutta nyt kuulemma erityisen pahaa.

      Hyvinkään yhteiskoulun lukiossakaan ei kuulemma yksikään opettaja käy talon ruokalassa syömässä, vaan kävelevät tien toiselle puolelle hyriaan tai laureaan syömään.

    • Nälkäinen

      No, eikös tuo jo varsin hyvin kuvasta ruoan tasoa!!!! Kenen edun mukaista on valmistaa skeidaa jota monikaan ei syö ja sitten roudataan sikaloihin, nykyään varmaankin sekajätteisiin.

      • Voiaikoja-tapoja

        Kelpaa kyllä aikuisille. Taitaa penskat olla vaan lellittyjä. Sipsiä ym. roskaruokaa pitäisi nirppanokille olla tarjolla.


    • kurikunniaan

      Ei kai kukaan sentään pakota syömään jos ei ruoka oikein maistu.

    • NoFAT

      Ei meidän muksut ainakaan valita ruuasta..Olemme opettaneet pienestä asti että se mitä lautasella on..se syödään..Taitaa olla "pullamössöporukka" joka täällä valittaa..Senhän kertoo jo ylipainoisuus eikös?Meidän molemmat tyttäret on missi mitoissa..

    • Peruskoulula

      Nohh 80-luvun ruoka oli koulussa herkkua???? Olisko aika jättänyt jälkensä :) Ei ookkaan Pizzaa ja juustohamppareita

    • rautaa_ilmaan

      Oi niitä aikoja 80-luvulla kun edessä oli hernekeittoa, kalakeittoa jne.. Ei ollut mitää hemmetin kasvisvaihtoehtoja. Nykyisille kermaperseille ei kelpaa nähtävästi mikään. Koulun ensisijainen tavoite on käsittääkseni opettaa? Ei syöttää läskipalloksi.

      • mummeliiii

        Samoin 50 ja 60 luvulla. Kouluissa oli erittäin hyvät ruuat. Keitot, puurot ym ym , kaikki kelpasi, ja muksut olivat tyytyväisiä. Kukaan ei valittanut. Mutta ruoka tehtiinkin hyvistä ja puhtaista raakaaineista.. Omat voileivät tehtiin jo kotona ja koulusta tuli lämminruoka. Ja hyvää oli.


    • ViskiSalomaa

      Kun kohta puoliin tulee juhlavuosi ja 100 vuotta Suomen itsenäisyyttä. Tulisi entisaikoja, pula-aikoja ja sotavuosia muistella sekä kunnioittaa ja kouluihin ottaa teemavuosi.

      Kouluihin juhlavuodeksi pettuleipää (korvikkeista tehtyä leipää) sen ajan peruskotiruokaa ja tietenkin läskisoosia. Opettajien kahvinjuonti kielletyksi, eli kieltolaki koulun opettajien taukohuoneiden kahvitteluun. Salaa saa toki nauttia kahvia kunhan ei jää kiinni. Kansan vilunki-perinteitä kunnioittaen tässä saa ja pitää rikkoa kieltoa, kunhan ei jää kiinni. Sala kahvin lisäksi myös sumppi (toiseen,kolmanteen.. kertaan käytetty/keitetty kahvi) Korvike kahvi myös.

      Homo kielto myös kouluihin. Eli mahdollisen jonkun muun, kuin heteroseksuaalisen suuntautumisensa esilletuonti pannaan. Entisaikoina oli homoseksuaalisuus kriminalisoitu teko, yhtä paha, kuin miten nykyään suhtaudutaan esim. pedofiliaan.

      Ruumiillinen kuritus tottakai mukaan itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi. Tämähän oli koulun perus arkea ennen. Koko vuoden saa karttakepillä hakata tottelemattomien pikku kusinaamojen sormia, tai jonkun pikku p*skiaisen ripustaa vaikkapa vaatenaula koukkuun riippumaan.

      Nurkkaan seisottamista, myös tukkapöllöä ja vit*umainen näpäkkä luunappi otsaan tottakai. Remmiä persuksiin myös, niin että pa*kalla käynti on yhtä tuskaa seuraavan kuukauden remmikäsittelystä.

      Tämä tällainen Suomen itsenäisyyden juhlavuosi ja teema kouluihin tekisi hyvää opettajan ja vallan auktoriteetin kadottaneille vellihousu nykyopettajille, sekä älypuhelimilla, tableteilla, kurittomalla kasvatuksella,homoilulla ja pa*karuualla pehmennetyille lapsille ja nuorille.

      • mummeliiiii

        Kannatetaan. Viski Salomaa eduskuntaan.


    • Pauli47

      Viski Salomaa tuntuu olevan järjen mies. Kannatan.

    • VäinöKuismaEduskuntaan

      Viski Salomaa AIVAN MAHTAVAA!!! Näillä antamillasi mausteilla on aikanaan kansamme selkäranka kasvatette ja Suomi saatu itsenäiseksi ja nousuun, tosin Suomen itsenäisyys menetettiin jo 90-luvulla, kun Suomi liittyi Euroopan yhteisöön (hyvin perverssiä!) ja muutama vuosi sen jälkeen menetettiin Suomen markka (Isänmaan petturuutta ja raskas rikos).

    • Härmänhenki

      Viski et ole mikään marjanpoimija. Suomi tarvitsee lisää Viskin kaltaisia ihmisiä.

      Vihreän liiton kaltaiset puolueet voisi kriminalisoida, tosin elämme demokratiassa, joten olkaamme pitkämielisiä ja kestäkäämme (tiukkaa toki tekee!) heidänkinkaltaisiaan käsilaukkupoikia, jotka haluavat Suomesta koko maailman sosiaalitoimiston ja leipäjonon olevan pitkän, joka alkaa suoraan lähi-idästä/ Afrikan sarvesta ja tämä leipäjono kulkee Suoraan Suomeen joka sitten syö kansamme leipää.

      Väärinhän tämä äsköinen on, mutta Kalevalalainen kansallisen rintaman taistelu alkakoon nyt viimeistään jo.

      Ja kouluruokailusta sen verta. Kuka hiton älypää laittoi aikanaan niihin koulun porkkanasalaatteihin rusinoita? En tiedä laitetaanko enää, mutta rusinat kuuluu pullaan sekä puuroon hitto vie yhtälailla kuin miehen mulkero naisen sisälle sekä pissalla käyntiin, eikä mihinkään muuhun viihdekäyttöön.

    • VaalejaPukkaaSRuokaJees

      Viesteistä päätellen elämme taas kerran vaalien aikaista elämää, minussakin on herännyt elämään pieni kaappi-persu, joka haluaa kasvaa isommaksi ja alkaa tulemaan kaapista ulos. Tosin äsköiset viestit ovat persujen linjaakin huomattavasti jyrkempiä ja menevät kansallismielisten pienpuolueiden aatemaailmoihin. Mutta jotenkin on kuitenkin Viski Salomaan kaltaista porukkaa kovasti ikävä.

      Keskusta taitaa monen kaappi-persu ihmisen turvallinen, tosin hieman laimean tylsä valinta näissä vaaleissa ja pienpuolueiden äärimmäinen oikea siipi taas ei paljon hyödytä valintana, kun ovat niin pieniä, joten taidanpa tulla itse ulos kaapista ja äänestää reilusti persuja.

      Koulussa oli muuten pinaattiletut ja puolukkahillo herkkua aikoinaan, kun siellä asioin.

    • tillilihaa

      Nuoruudessani,vellilautanen ja pala lenkkimakkaraa.Kukahan antaa rahaa nuorille hampurilaisiin.Olisko vanhemmilla mitään vaikutusta asiaan.Lapsissahan ei ole vika mitä he syövät,vaan tämänpäivän vanhemmat ei mitään otetta lapsiin.Mitä sää haluat,otak sää tätä vai tota sano ny mitä sää haluat.Lapset haluavat vanhempien otetta elämäänsä.
      Sinä määräät lastesi elämästä.Mitä he syövät ja mitenk he käyttäytyvät.

    • Kobenhärkää

      Nämä tavalliset ruuat ovat oudon makuisia näille pikku kultamussukoille. Pitäs varmaan olla Koben härkää niin sitten kelpaisi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe