Ostetaan pieni yritys tai tullaan osakkaaksi !

eläkkeukko

Viestini saattaa vaikuttaa epäilyttävältä ja aiheuttaa provosointiin taipuvaisilta kaikenlaisia kommentteja mutta vakuutan että tässä olla rehellisesti aidosti liikkeellä, tämä on yksi väylä saavuuttaa asialleen näkyvyyttä siinä missä muutkin.
Asiaan, mikäli omistat yrityksen (mielummin oy) ja myyt palveluja mutta homma ei ole lähtenyt oikein liikkeelle, yrityksesi pohja on kunnossa ja sinulla on halu vielä yrittää tai olet jopa miettinyt yrityksesi myyntiä, voisitko laittaa sähköposti tietosi tänne niin ottaisin yhteyttä ja kertoisin mitä minulla olisi mielessä, voisin kenties ostaa yrityksesi tai tulla osakkaaksi yritykseesi.
En kommentoi tänne mitään tämän enempää, ainoastaan mikäli joku on aidosti kiinnostunut ja jättää sähköposti tietonsa otan yhteyttä

21

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • buahahahaha

      Perusta itse yrityksesi niin ei tarvitse maksaa vanhalle omistajalle mitään ja saat koko tuoton.

    • BullToFreedom

      Haluaisit siis yrittäjäriskillä toimivan työläisen, jonka työn tuloksista sitten ottaisit mielellään siivun?

      Jos sinulla tosiaan on enemmänkin rahaa tähän projektiin sijoittaa (100.000 €), niin olen kiinostunut, kunhan itsekin sitten saan jonkin siivun. Jos on kiinnostusta saada tiimiin taustalla toimiva myynti- markkinointi- ja johtamisen osaaja ja konsultti, niin vastaa ihmeessä! Huomaa, että en tee suorittavan tason työtä, vaan sinä ja työläinen tai alihankkijat teette työt ja palkkiotani vastaan saatte vain neuvoja! Siis konsultointia! Palkkioni on 15%:a verollisesta myynnistä.

      Kirjoita ihmeessä, jos sinulla on rahaa sijoittaa ja kiinnostusta saada hyvää tuottoa pääomallesi liiketoiminnalla. Jos et juuri tällä projektilla halua edetä - ei hätää - minulla on paljon hyviä ideoita. Kysymys on vain siitä onko sinulla oikeasti rahaa. Kirjoita, jos olet vähänkään kiinnostunut - myös muut kiinnostuneet rahakkaat voivat tarjota kuvioitaan tai ostaa palvelujani. Osoite on: info@[email protected]

      • BullToFreedom

      • BullToFreedom

      • ymmärättehän
        BullToFreedom kirjoitti:

        Äh, siis se on: [email protected]

        Tämän konsultin varmaan voi unohtaa...


      • konsulttityöläinen

        Konsultti taitaa olla aika matalan tason "konsulentti" kun hän käyttää termiä työläinen.
        Menneen vuosisadan käsite ja termi.


      • OKEIluotettavaa
        ymmärättehän kirjoitti:

        Tämän konsultin varmaan voi unohtaa...

        Äh eiku ...se olikin jotain ihan muuta....eiku joo...koko neuvokin oli ihan väärä !!!

        Todella hyvää mainosta koko konsultille tällänen eiku ähpuh.....se olikin ...ANNAN VAIN NEUVOJA !!


    • Ohittakaa

      Että olet taas hakemassa näkyvyyttä

      Kenelle haet näkyvyyttä, näkyvyydellä pitää olla kasvot?

      En suosittele kenenkään olevan kiinostunut, hämä. hämärä häkkiiin johtaa tiet

      • BullToFreedom

        Vastaan nyt sinulle muille yllä kommentoinneille. En hae mitään näkyvyyttä, vaan asiakkaita ja siihen ei todellakaan tarvita muuta kuin osaamista. Se sitten taas selviää kyllä lyhyellä sähköpostikirjeenvaihdolla onko sitä vai ei, tai, että ollaanko samalla aaltopituudella. Vakavastiotettavat yhteistyökumppanit kyllä saavat minusta kaikki liiketoiminnan kannalta oleelliset tiedot, jos yhteistyöhön päätän ryhtyä. Toisekseen tällä palstalla ei saa itseään ja palveluitaan sen enempää mainostaa ja tuo ylläoleva viestinikin on varmaan siinä rajamailla, että saatetaan poistaa.

        Mitä työläisyyteen tulee, niin se on ajattelutapa, jossa päätetään ryhtyä palvelemaan toisia, sensijaan, että rakennettaisiin itselle jotain omaa. Näitä on kyllä maailma pullollaan tälläkin vuosituhannella. Noin yleisestiottaen kaikki työsuhteessa työskentelevät ovat työläisiä. Kun taas yrittäjät ja johtajasopimuksella olevat eivät ole työläisiä, vaan tekevät työtä itselleen tai ovat tasavertaisia yhteistyökumppaneita palkanmaksajiensa kanssa.

        Pilkunnussijat saavat puolestani päteä aivan rauhassa ja omassa erinomaisuudessaan. Kai te tiedätte, että sillä ei tosiaan ole väliä minulle, vaikka kirjoitin sähköpostiosoitteeni kahteen kertaan väärin. En tosiaan ole aloittamassa yhteistyötä kenenkään kanssa, joka takertuu tällaiseen virheeseen ja jolle se on kynnyskysymys arvioitaessa yhteistyömahdollisuuksia.


      • kerrosnääeka

        "Palkkioni on 15%:a verollisesta myynnistä"

        Kerros millä otat tuon 15% palkkion itsellesi ?
        Onko sulla joku firma jolla laskutat tuon palkkion ? MIkä y-tunnus ?
        Sisältääkö se sun 15% lasku alvia ?

        nää kiinnostaisi tietää.....ekana....sitten voidaan miettiä yhteistyötä...


      • BullToFreedom

        Laskutan laskutuspalvelun kautta palvelustani ja lasku sisältää 24 %:a alv.

        Lisää kysymyksiä saa laittaa...


      • kerrosnääeka
        BullToFreedom kirjoitti:

        Laskutan laskutuspalvelun kautta palvelustani ja lasku sisältää 24 %:a alv.

        Lisää kysymyksiä saa laittaa...

        mitä laskutuspalvelua käytät....?


      • kasvuhakua
        kerrosnääeka kirjoitti:

        "Palkkioni on 15%:a verollisesta myynnistä"

        Kerros millä otat tuon 15% palkkion itsellesi ?
        Onko sulla joku firma jolla laskutat tuon palkkion ? MIkä y-tunnus ?
        Sisältääkö se sun 15% lasku alvia ?

        nää kiinnostaisi tietää.....ekana....sitten voidaan miettiä yhteistyötä...

        Mikäli liikevaihtoni ei lähde neuvoillasi selvään kasvuun, korvannet luonnollisesti 15% nykyisestä liikevaihdostani yritykselleni ?
        Eli jos saat kasvua, saat 15%. Jos et saa kasvua, maksat 15%.
        Eikö niin ?


      • BullToFreedom

        Noin yleisesti ottaen ei ole mielekästä kasvattaa liikevaihtoa, vaan voittoa. Tulosvastuusta voidaan toki keskustella. Yleensä konsultointi kuitenkin menee pieleen sitten, että asiakas ei suostu noudattamaan saamiaan neuvoja ja tulokset jäävät saavuttamatta. Joten pitäisi saada täysi määräysvalta yhtiön toimintaan ennenkuin tuohon voisi suostua.


      • BullToFreedom
        kerrosnääeka kirjoitti:

        mitä laskutuspalvelua käytät....?

        Ukko.fi


    • MOI-TARJOUS

      Olemme harkinneet yrityksen myymistä, sillä homma ei ole lähtenyt liikkeelle kun ei ole tiimin kanssa markkinointi tietoutta. Yrityksen nimi on Choco sites ('choco') ja liikeideana ollut valmistaa nettisivuja oman yrityksemme kautta. Asiakkaiden määrä on ollut matala.
      linkki sivullemme: http://chocosites.16mb.com/
      Jos olet kiinnostunut ota yhteyttä [email protected]

      • BullToFreedom

        As your website is English I reply in English, so that you can establish and be confident of my international capabilities in business development.

        First of all, there's no business sense in your offering. Note that offering low price make's no sense business-wise - earning potential of using your service dominates the decision making agenda of any CEO considering to do business with you.

        You say that you don't offer e-commerce functionality. And that is an absolute must for you to have in order to have business interest in your offering. At minimum you have to offer capability to execute financial transaction and a capability to capture email addresses to client customer database.

        Also, you quote very low prices and that can't possibly include photos, drawings and copy etc. - that makes a fully functional website for doing business - right? This suggests to potential business savvy buyers that you aren't on top of your game, but a bunch of nerds trying make it with techie only crew and with a misunderstanding of what it takes to make a business website that is capable of making money. Right?

        Money-losing business is hardly worth anything. If you don't believe this - ask from Siberia! So, take on board any offering from the thread opener and consider to take me on board as well as a marketing, sales, management and strategic objectives setter and adviser.

        Tämä kaikki voidaan teille selittää myös suomeksi ja aloittajalle tässä tai vastaavassa projektissa on hyvää potentiaalia ansaita rahaa kun soppaan heitetään kaupallista ja johtamisosaamista. So, your business is worth zero - but taking on board some sales, marketing and business knowledge and consulting you can support yourself to do what you love to do to for living. Katsotaanko saanko osoitteen nyt oikein: [email protected]


      • fromBoss

        What re you offering/? Wanna join? Wanna buy the whole shit?


    • Yrittäjäpari

      Täällä olisi yritys joka on ollut lepäämässä , kaikki asiat hoidettu asiallisesti, ei vaan ole ollut toimintaa.
      Olemme 70-kymppinen pariskunta ja jatkajia ei ole haluaisimme päästä tarpeettomasta eroon ,
      antaisimme sen jatkajalle nimellisellä summalla.
      Meillä on toinen yritys jota vielä jatkamme mutta toinen on tarpeeton.

      • Yrittäjäpari

        En laita tähän mitään sähköpostiyhteyttä häiriköiden takia, mutta jos hakijaa todella kiinnostaa niin lähetän lisää tietoa ja annat jonkun sähköpostiosoitteen.


    • Osakas

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      362
      4399
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1839
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1580
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1380
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1351
    7. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1345
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      53
      1333
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe