Neljä vakavinta uhkaa maailmalle?

alfa123om222

http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1425361632411.html

Tässä on joitakin uusia perinteisiä maailmanlopun uhkia realistisempia uhkia, jotka voivat saada aikaan lopun jo muutaman sukupolven sisällä mahdollisesti?

6

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om222

      Tuo, että lähtö avaruuteen on ainoa keino välttää ihmiskunnan loppu on tarpeeksi hankala probleema itsessään. Entä jos Betelgeuse räjähtää supernovana lähiaikoina? Entä jos mahdolliset vieraat sivilisaatiot ovat tulleet samaan johtopäätökseen ja ovat jo lähteneet avaruteen valloittaen tieltään kaikki asutuskelpoiset planeetat? Lohduttomalta näyttää ihmiskunnan tulevaisuus. Olemme varmasti muita sivilisaatioita ratkaisevasti jäljessä.

      Henkisen ilmoituksen olen saanut Mars-planeetalta aikanaan: Vain jos ihmiskunta on täysin yksimielinen, sopuisa ja väkivallaton toisiaan kohtaan on sillä pääsy Mars planeetan ohitse avaruuteen. Ja tuon tilanhan Herra esti Baabelin tornin luona sekoittaen ihmiskunnan kielet ja hajoittaen tornin, jotta ihmiskunta ei kykenisi mihin tahansa olemalla yhtenäinen.

      Tänä päivänä on näköpiiriissä yhtenäisyyttä lisääviä toimia paljonkin, mutta hajotaako Herra jälleen kaikki uudet Baabelin tornit? Ilmestys 13 kertoo, että Lohikäärme ja Merestä nouseva Leopardi peto tulevat kokoamaan koko maailman hallintavaltaansa. Mutta onko tuo hallintavalta petomaisen raaka vaiko ihmismäisen lempeä? Vaiko jotakin siltä välitä?

      Ihmisille Herra ei sallinut pääsyä avaruteen, mutta entä pedoille?

    • tiede ei ole totta ja evoluutio on Saatanan valhetta. Tämä EI ole se viisaus, joka ylhäältä tulee, vaan se on MAALLISTA, SIELULLISTA, RIIVAAJIEN viisautta. Jaak. kirj. 3:15 täten tiedemiesten viisaus on demonien viisautta tuomitsematta tiedemiehiä. joka kerta kun ihminen tekee syntiä häneen tulee sisään demoni. demoni syö ihmisen sisältä osittain elävältä ja aiheuttaa sairauksia. Itse olen täyskovapäinen, täyskovakalloinen olen. Täystyhmä olen. Ja olen täys-1. Mutta tiedän totuuden. Totuus on Kristus ja Häneen uskova pelastuu.

      • Itse en ole yhtään kerrassaan mitään. Mutta tiedän totuuden totuus on Kristus ja Häneen uskova pelastuu.


      • pelastaItsesi

        Kuinka voit käyttää SAATANALLISEN tieteen tuottamaa tietokonetta ja internetiä? Rekisteröitymällä suomi24:lle olet antanut itsesi SIELUNVIHOLLISELLE!

        Kadu ja rukoile armoa kun vielä voit


    • tinfoilhatcult

      Ihminen on maan kaltaisen tuhoutuneen planeetan jäänne. Kauan sitten planeetta tuolla jossain kohtasi karmean lopun. Se räjähti kappaleiksi ja osat sinkoili ympäri galaksia. Lopulta planeetan asukkaiden ja muun elämänmuotojen jäänteitä tuli meteoriitteina maahan (kuten Australiasta löydetty meteoriitti, joka sisältää valtaosan elämän rakennusaineista). Maapallon otolliset olosuhteet saivat nämä jäänteet heräämään. Ihminen syntyi "apinoiden planeetalle" elämään rinnan karvaisten kädellisten kanssa. Planeetta, josta nykyihmisen dna tuli oli pienempi ja sillä oli heikompi vetovoima. Siksi nykyihminen eroaa rakenteeltaan huomattavasti ronskeimmista "sukulaisistaan". Tarkistin juuri foliohattuni. En havainnut vuotoja enkä piilotettuja laitteita.

    • alfa123om222

      Melko turhaa on puhe tieteen saavutuksia vastaan. Tieteen avulla on esim. tuberkuloosi saatu vähenemään, johon joskus viime vuosisadan alussa kuoli 10 000 henkilöä vuosittain. Tiede on luonut myös lannoiteaineet ja lisäaineet, joiden avulla elintarvikkeita riittää paremmin miljardeille.

      Mitä tulee Kristukseen niin asia ei ole aivan yksinkertainen. Apostoli Paavali sanoi, teistä täytyy ensin tulla hulluja, jotta voisitte viisastua. Ja Jeshua sanoi: Eivät terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat. Joku voisi väittää uskonnon tekevän ihmisen sairaaksi eikä suinkaan parantavan. Ei ole olemassa mitään puolueetonta tutkimusta siitä; ovatko uskonnot loppujen lopuksi hyödyttäneet, vai turmelleet enemmän.

      Voi toki olla niin, että uskonnot ovat enemmän estäneet sotia kuin niitä aiheuttaneet ja enemmän estäneet murhia kuin niitä aiheuttaneet, mutta silti .......???

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe