Puhutaanko Raamatussa muslimeista?

Einarsismia

Ellei, niin sovitaanko, että heillä on oma palstansa ja lisänä vielä uusi palsta vas. joka sisältää kaikki aihealueet. Siis kirjoita mitä vain, mistä vain.
Koska elämme kristityssä maassa ja palsta on aihealueeltaan profetaallinen niin etsi muille aloituksillesi omat osionsa.

18

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poies

      Kristityille on oma palstansa ja tämä ei ole se. Hus!

      • Turhatoivo

        Taasko aloitat?

        Palstan aihealue edelleenkin lukee - profetiat.

        Kristittyjä ovat vapaakirkolliset, hellarit, ev. lut., babtistit jne.yhdessä.
        Profetiat, profetaalliset kirjoitukset, viestit on palstan profetiat aineistoa.


      • Filistealaisistakylläkin

        Ei puhuta muslimeista Raamatusta.


      • Pitääollatietoa

        Lukekaa sitä Raamattua ja opiskelkaa edes sen verran, että alkeita opitte.


      • eikristitty
        Turhatoivo kirjoitti:

        Taasko aloitat?

        Palstan aihealue edelleenkin lukee - profetiat.

        Kristittyjä ovat vapaakirkolliset, hellarit, ev. lut., babtistit jne.yhdessä.
        Profetiat, profetaalliset kirjoitukset, viestit on palstan profetiat aineistoa.

        Eli siis palsta ei ole kristittyjen leikkikenttä ja olet samaa mieltä asiasta? Hyvä


      • Tässäsulle
        eikristitty kirjoitti:

        Eli siis palsta ei ole kristittyjen leikkikenttä ja olet samaa mieltä asiasta? Hyvä

        Kristittyjä olemme, mutta ikävääsi helpottamaan sulle mullahinlutka, biisi. Kuuntele ja nauti.
        http://www.youtube.com/watch?v=paMBKAuD71M bin laden.


      • h4hh4h
        Tässäsulle kirjoitti:

        Kristittyjä olemme, mutta ikävääsi helpottamaan sulle mullahinlutka, biisi. Kuuntele ja nauti.
        http://www.youtube.com/watch?v=paMBKAuD71M bin laden.

        Niin, olet niitä valekristittyjä, jotka päätyvät tulijärveen kärvistelemään


    • Moppimies

      Voiko enää sanoa, että Suomi olisi kristitty maa?

      Joskus 1980-luvulla se vielä tuntui itsestään selvältä asialta, mutta nyt?

      Eikö se ole rasismia muslimeita, ym kohtaan väittää Suomea kristityksi maaksi? Suomi on vuosi vuodelta yhä vähemmän ja vähemmän kristitty maa.

      • Eipäskieroilla

        Edelleenkin on kristinusko Suomen suurin uskonto.
        Kristinuskoon kuuluvat metodistit, hellarit, babtistit, luterilaiset, adventistit, lesdatiolaiset, körttiläiset ja mitä vielä, en tiedä.


      • Eipäskieroilla kirjoitti:

        Edelleenkin on kristinusko Suomen suurin uskonto.
        Kristinuskoon kuuluvat metodistit, hellarit, babtistit, luterilaiset, adventistit, lesdatiolaiset, körttiläiset ja mitä vielä, en tiedä.

        Mut eihän ne muut ole oikeita kristittyjä! Niiden jumalakin on vähän epäilyttävä, saati profeetat ja profetiat.


    • ttkkl

      PProfetiat kuuluvat vsin kristinuskoon! Muilla ei ole profetioita,paitsi Vnahan Liiton juutalaisilla, mutta he totesivat profetioiden loppuneen heillä jo ennen Jeesuksen tuloa maan päälle. El palsta kuuluisi kristinuskon alle.

      • Jospajoo

        No, jospa koko Raamattu on juutalaisten kirjoittama. Yhtä poikkeusta, lääkäri Luukasta lukuunottamatta.
        Jospa Jeesus Kristuskin syntyi juutalaiseksi Daavidin sukuun.
        Jospa Raamatussa on 735 profetiaa.
        Jospa kerrot yhden niistä.
        Jospa muiden kirjojen lukijoille on omat osionsa.


    • PyhäJärjestys

      -5.3.2015-
      Vastaus kirjoitukseen "Puhutaanko Raamatussa muslimeista?"

      Itse asiassa Raamatun Pyhissä Ilmoituksissa ja Kirjoituksissa puhutaan erittäin paljon, mutta mikä tärkeintä, erittäin keskeisesti juuri Kaikkivaltiaan Luojan ilmoittaman, täydelliseksi tehdyn elämänjärjestelmän, Aabrahamin uskon, Islamin "rauhan" noudattajista, seuraajista ja siten myös Kaikkivaltiaan oikean apostolisen seurakunnan, Kristuksen ruumiin jäsenistä.

      Likimain kaikki merkittävät Raamatun samoin kuin Koraanin Pyhien Ilmoitusten ja Kirjoitusten henkilöt liittyvät joko syntymänsä tai sinne siirtymisensä ja/tai siellä vaelluksensa seurauksena Juudan ja kansojen Galilean (kehä, piiri) alueelle, joka on Aabrahamin uskon, Islamin ydinaluetta: Aabraham, Iisak, Jaakob, Ismael, Mooses, monet muut profeetat, kuningas Daavid ja Salomon, Johannes Kastaja, Kristus ja hänen apostolinsa samoin kuin monet alkuseurakunnistakin sekä tietenkin profeetta Muhammad kumppaneineen.

      Kun tutkitaan niin Raamatun kuin Koraanin ja ulkopuolisiakin Pyhiä Ilmoituksia ja Kirjoituksia seikkaperäisesti, etenkin alkutekstin mukaan ja katsotaan, mitä eri ilmaisut tarkoittavat, asia on suorastaan itsestäänselvyys.

      Lukija tutkikoon vuorostaan itse lisää laajaa aihealuetta.

      Koraanin määrittelemä Islam, Islaam:

      3: 18 Oikea elämänjärjestelmä (uskonto, arab. din, deen) Jumalan edessä on Islaam. Ne, jotka ovat saaneet Pyhän kirjan, eivät kiistelleet aikaisemmin kuin vasta sen jälkeen, kun heidän osakseen oli tullut tieto; silloin he alkoivat kiistellä keskenään kadehtien toisiaan. Kuka ikinä kieltää Jumalan tunnusmerkit, kokee, miten nopea Jumala on vaatiessaan tilille.
      3: 19 ja jos he kiistelevät kanssasi, niin sano: »Minä olen kokonaan alistunut Jumalan tahtoon, samoin nekin, jotka seuraavat minua». ja sano niille, jotka ovat saaneet Pyhän kirjan, ja tietämättömille :»Alistutteko Jumalan tahtoon (liityttekö Islaamiin)?» ja jos he alistuvat, ovat he oikealla tiellä, mutta jos he kääntävät selkänsä, on sinun velvollisuutesi ainoastaan Jumalan ilmoituksen julistaminen; Jumala näkee palvelijansa.

      3: 78 Ei voi ihminen, jolle Jumala on antanut Pyhän kirjan, viisauden ja profeetantehtävän, sanoa ihmisille: »Olkaa minun palvelijoitani samalla tavalla, kuin olette Jumalan palvelijoita». Ei, vaan (hän sanoo:) »Olkaa Jumalan palvelijoita, koska tunnette Pyhän kirjan ja tutkitte sitä.»
      3: 79 Eikä hän käske teitä ottamaan enkeleitä tai profeettoja herroiksenne. Kehoittaisiko hän teitä väärään uskoon, senjälkeen kuin olette tulleet Jumalan tahdon alaisiksi (muslimeiksi)?
      3: 80 Aikoinaan, kun Jumala teki liiton profeettojen kanssa, Hän sanoi: »Katso, näin paljon annan teille Pyhiä kirjoituksia ja viisautta, ja sitten tulee lähettiläs ja vahvistaa todeksi sen, mikä teillä jo on; teidän on totisesti uskottava häneen ja autettava häntä». Hän sanoi vielä: »Tunnustatteko ja otatteko vastaan liittoni tällä ehdolla?»
      He vastasivat: »Me tunnustamme sen».
      Silloin Hän sanoi: »Olkaa siis tämän todistajat. Minä myöskin olen todistajana teidän rinnallanne.»
      3: 81 Senvuoksi ketkä ikinä tämän jälkeen luopuvat, he ovat jumalattomia.
      3: 82 Jotakin muuta Jumalan elämänjärjestelmääkö (uskontoako, arab. din, deen) he vielä etsisivät, vaikka kaikki taivaassa ja maan päällä ovat Hänelle alamaisia tahtoen tai tahtomattaan, ja Hänen luokseen on heidän palattava?

      2:135. Sanovatpa he: »Kääntykää juutalaisiksi tai kristityiksi, niin tulette oikealle tielle.» Vastatkaa: »Ei, me seuraamme Aabrahamin oppia, koska hän oli oikeauskoinen (haniifi) eikä kuulunut monijumalaisiin.»
      2:136. Sanokaa: »Me uskomme Jumalaan ja siihen, mikä on ilmoitettu meille ja mikä on ilmoitettu Aabrahamille, Ismaelille, Iisakille ja Jaakobille ja Israelin sukukunnille,
      2:137. siihen, mitä Mooses ja Jeesus ovat (Jumalalta ilmoitettavaksi) saaneet ja mitä profeetat ovat saaneet julistettavaksi Herraltansa. Emme tee mitään erotusta yhdenkään heidän välillään, olemme antautuneet Hänelle alamaisiksi.»
      Jos he sitten uskovat samoin kuin te, niin he ovat oikealla tiellä, mutta jos he kääntyvät pois, niin he ovat luopioita. Jumala on oleva riittävä suojasi heitä vastaan, sillä Hän on kuuleva ja tietävä.
      2:138. Me olemme Jumalan merkitsemiä, ja keneltä on parempi saada tuntomerkkinsä kuin Jumalalta? Me olemme Hänen palvelijoitaan.
      2:139. Sano (Pyhät kirjoitukset omaaville): »Kiistelittekö kanssamme Jumalasta, kun hän on sekä meidän Herramme että teidän Herranne? Meillä on omat tekomme ja teillä on omat tekonne, ja me turvaudumme
      Häneen vilpittömästi.»
      2:140. Vai sanotteko: »Aabraham, Ismael, Iisak ja jaakob ja Israelin sukukunnat olivat totisesti joko juutalaisia tai kristittyjä?» Sano: »Kumpi tietää paremmin, te vai Jumala? Ja kuka on väärämielisempi kuin se, joka salaa todistuksen, jonka on saanut Jumalalta? Eikä Jumala ole välinpitämätön siitä, mitä te teette.»

      • PyhäJärjestys

        (jatkoa edelliseen)

        3: 83 Sano: »Me uskomme Jumalaan, siihen, mitä on ylhäältä ilmoitettu meille ja mitä on ilmoitettu Aabrahamille, Ismaelille, Iisakille ja Jaakobille sekä (Israelin) sukukunnille, siihen, mitä Mooses, Jeesus ja profeetat ovat saaneet Herraltansa; me emme tee mitään erotusta heidän välillään, ja Hänen tahtoonsa ja johdatukseensa olemme alistuneet».
        3: 84 Mutta jos joku pitää elämänjärjestelmänään (uskontonaan, arab. din, deen) jotakin muuta kuin Islaamia , niin Jumala ei sitä koskaan hyväksy, ja kuoleman jälkeen hän on joutuva kadotettujen joukkoon.
        3: 85 Kuinka Jumala ohjaisi ihmisiä, jotka ovat tulleet uskottomiksi, senjälkeen kuin he olivat uskossa ja tunnustivat Muhammedin oikeaksi profeetaksi ja (Jumalan kaikkivallan) selvät todistukset heille näytettiin? Jumala ei ohjaa jumalattomia ihmisiä.
        3: 86 Näiden palkaksi tulee Jumalan, enkelien ja ihmisten kirous.
        3: 87 Sen alaisiksi he jäävät ikuisesti, heidän rangaistustaan ei lievennetä eikä heihin kiinnitetä (sen enempää) huomiota.
        3: 88 (Tästä kohtalosta vapautuvat vain ne), jotka myöhemmin katuvat ja tekevät parannuksen, sillä Jumala on sääliväinen ja laupias.
        3: 89 Mutta jotka oltuaan uskossa ovat tulleet uskottomiksi ja sitten yhä yltyvät uskottomuudessaan, niiden kääntymystä ei totisesti hyväksytä; he jäävät eksyneiksi.
        3: 90 Niistä, jotka ovat olleet uskottomia ja kuolevat epäuskossaan, ei yhdenkään sielun lunnaiksi hyväksytä edes koko maailman täyttä kultaa, heitä odottaa tuskallinen rangaistus, eivätkä he löydä ketään puoltajaa.

        4:163. Me olemme totisesti antanut sinulle ilmestykset, samoinkuin annoimme Nooalle ja profeetoille hänen jälkeensä; samoin Me olemme antanut ilmestyksiä Aabrahamille, Ismaelille, lisakille, Jaakobille, Israelin sukukunnille, Jeesukselle, Jobille, Joonalle, Aaronille ja Salomolle; Daavidille olemme antanut Psalttarin.
        164. Toisista Jumalan lähettiläistä Me olemme sinulle maininnut, toisista emme ole sinulle maininnut: Mooseksen kanssa Jumala puhui itse henkilökohtaisesti.
        4:165. Oli profeettoja, jotka toivat ihmisille ilosanoman ja (toisia, jotka) varoittivat, jottei ihmisillä heidän lähettämisensä jälkeen olisi mitään veruketta Jumalaa vastaan; Jumala on, näet, mahtava ja viisas.
        4:166. Jumala itse todistaa sen, minkä Hän on sinulle ilmoittanut; Hän on ilmoittanut sen viisaudessaan. Samoin enkelit todistavat sen, ja Jumala riittää todistajaksi.
        4:167. Ne, jotka ovat uskottomia ja estelevät (muitakin) Jumalan tieltä, ovat totisesti menneet pitkälle harhaan.
        4:168. Niille, jotka ovat uskottomia ja tekevät vääryyttä, ei Jumala totisesti anna anteeksi eikä ohjaa heitä muulle tielle
        4:169. kuin sille, joka päättyy Helvettiin, jossa he iäti pysyvät: ja tämä on helppoa Jumalalle.

        6: 125 Ketä Jumala tahtoo johdattaa, hänen rintansa avaa Hän Islaamille, ja kenen hän antaa eksyä, hänen rintansa Hän tekee niin ahtaaksi ja ahdistetuksi, kuin hänen täytyisi kiivetä taivaaseen. Siten saattaa Jumala häpeään ne, jotka eivät usko.
        6: 126 Ja tämä on Herrasi oikea tie (Koraani ja Islaamin elämänjärjestelmä (uskonto, arab. din, deen)); nyt olemme selittänyt tunnusmerkkimme ihmisille, jotka ottavat niistä vaarin.
        6: 127 Heidän ovat rauhan asunnot heidän Herransa luona, ja Hän on heidän suojelijansa palkinnoksi heidän teoistaan.

        9:32. Mielellään he puhaltaisivat sammuksiin Jumalan valon, mutta Jumala ei hellitä ennenkuin on saattanut valonsa täydelliseksi, vaikka uskottomat närkästyisivätkin.
        9:33 Juuri Hän on lähettänyt sanansa julistajan ja tämän mukana johdatuksensa sekä totuuden elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din, deen) asettaakseen sen jok'ainoan muun elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din, deen) yli, vaikka se jumalattomia närkästyttää.


      • PyhäJärjestys

        (jatkoa edelliseen)

        33:34. Ja pitäkää mielessänne Jumalan ilmoitukset ja viisaus, jota teille on kodeissanne julkiluettu; Jumala on totisesti tarkkanäköinen, kaikkitietävä.
        33:35 Jumala on valmistanut anteeksiannon ja runsaan palkan kaikille (Islaamiin) alistuville miehille ja naisille, uskoville miehille ja naisille, kuuliaisille miehille ja naisille, totuudellisille miehille ja naisille, kärsiville miehille ja naisille, sävyisille miehille ja naisille, almuja antaville miehille ja naisille, paastoaville miehille ja naisille, siveille miehille ja naisille, miehille ja naisille, jotka alinomaa Jumalaa muistavat.
        33:36. Ei ole oikeauskoisella miehellä eikä naisella valinnan varaa sellaisessa asiassa, jonka Jumala ja hänen sananjulistajansa ovat jo ratkaisseet ; kuka ikinä on tottelematon Jumalalle ja Hänen sananjulistajalleen, hän ilmeisesti kulkee harhaan.

        39: 22 Luuletteko, että se, jonka sydämen Jumala on avannut Islaamille, niin että hän on tullut Herransa valon levittäjäksi, on kovasydämisten kaltainen. Mutta voi niitä, joiden sydämet ovat paatuneet eivätkä Jumalaa muistele; he ovat ilmeisessä harhassa.
        39: 23 Jumala on ilmoittanut parhaan sanomansa, Kirjan, jonka eri osat toisiinsa sopeutuvat ja josta väliin luetaan sellaista, mikä panee jumalaapelkääväisten ihon väreilemään ja sitten heidän sydämensä heltyen Jumalaa mietiskelemään; sellainen on Jumalan johdatus, Hän ohjaa sillä ketä suvaitsee, ja kenet Jumala jättää harhaan, sille ei löydy opasta.

        48:28 Hän lähetti sananjulistajansa, mukanaan ohjeet ja totuuden elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din, deen) saattamaan tämän voittoon kaikkien muiden elämänjärjestelmien (uskontojen, arab. din, deen) rinnalla; niin, Jumala on pätevä todistaja.

        61: 6 Ja kun Jeesus, Marian poika, sanoi: »Israelin lapset, totisesti olen sananjulistaja, jonka Jumala on lähettänyt teille vahvistamaan Toorasta sen, mikä annettiin ennen minua, ja ilmoittamaan ilosanoman sananjulistajasta, joka on tuleva minun jälkeeni ja jonka nimi on oleva Ahmad.» Mutta kun Ahmad tuli heidän luokseen selvin todistein, he sanoivat: »Tämä on ilmeistä noituutta.»
        61: 7 Kuka on jumalattomampi kuin se, joka keksii valheen Jumalaa vastaan juuri silloin, kun häntä kutsutaan islaamiin? Jumala ei kaitse väärintekijöitä.
        61: 8 He tahtovat suullaan puhaltaa sammuksiin Jumalan kynttilän, mutta Jumala tekee valonsa täydelliseksi, vaikka uskottomat ovat sitä vastaan.
        61: 9 Hän on lähettänyt sananjulistajansa tuomaan opastuksen ja totuuden elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din, deen), jotta Hän saattaisi sen voittoon kaikkien muiden elämänjärjestelmien (uskontojen, arab. din, deen) rinnalla, vaikka monijumalaiset ovatkin sitä vastaan.
        61: 10 Te uskovaiset, osoitanko teille tien, jolla voitte pelastua tuskallisesta kurituksesta?
        61: 11 Uskokaa Jumalaan ja Hänen sananjulistajaansa ja asettakaa voimanne, rikkautenne ja henkenne Jumalan asian palvelukseen; näin on teille parasta, jospa sen ymmärtäisitte.
        61: 12 Hän antaa teille syntinne anteeksi ja sallii teidän astua puutarhoihin, joiden kautta joet virtaavat, ja ihaniin asuntoihin autuuden puutarhoissa; tämä on ylin autuus.
        61: 13 Ja vielä toinen asia, joka on teille mieluinen, teitä odottaa: apu Jumalalta ja lähellä oleva voitto. Julista ilosanoma uskovaisille!
        61: 14 Te uskovaiset, tukekaa Jumalan asiaa, niinkuin Jeesus, Marian poika, sanoi opetuslapsilleen: »Ketkä tahtovat olla auttajiani (arab. ansar, nasir) Jumalan asiassa?» Opetuslapset vastasivat: »Me olemme Jumalan auttajia (arab. ansar, nasir).» Ja osa Israelin lapsista uskoi, mutta osa ei uskonut; silloin Me autoimme uskovia heidän vihollisiaan vastaan, niin että he pääsivät voitolle.


        Oikea, Koraanin ja profeetta Muhammadin Islam vs. väärä Islam:

        49:14. Erämaan asukkaat sanovat: »Me uskomme»; sano: »Te ette usko, vaan sanotte: 'Alistumme', mutta usko ei ole vielä voittanut sydämiänne. Kuitenkin, jos te tottelette Jumalaa ja Hänen sananjulistajaansa, Hän ei ota teoistanne mitään pois. Totisesti on Jumala anteeksiantava ja laupias.»
        49:15. Uskovaisia ovat vain ne, jotka uskovat Jumalaan ja Hänen sananjulistajaansa eivätkä epäile, vaan panevat alttiiksi omaisuutensa ja henkensä ponnistellessaan Jumalan tiellä; nämä ovat vanhurskaita.
        49:16. Sano: »Tekö saatatte Jumalan tietoon uskontonne, vaikka Jumala tietää kaiken, mitä on taivaassa ja maan päällä? Jumala on kaikkitietävä.»
        49:17 He luulevat saattavansa sinut kiitollisuuden velkaan kääntymällä muslimeiksi. Sano: »Älkää sitoko minua velvoituksiin islaamillanne. Ei, pikemmin olette te velkaa Jumalalle siitä, että Hän ohjaa teidät uskoon, jos rakastatte totuutta.»
        49:18. Jumala tuntee totisesti näkymättömät asiat taivaassa ja maan päällä; Jumala näkee, mitä te teette.


      • Oikeinpyhä
        PyhäJärjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        33:34. Ja pitäkää mielessänne Jumalan ilmoitukset ja viisaus, jota teille on kodeissanne julkiluettu; Jumala on totisesti tarkkanäköinen, kaikkitietävä.
        33:35 Jumala on valmistanut anteeksiannon ja runsaan palkan kaikille (Islaamiin) alistuville miehille ja naisille, uskoville miehille ja naisille, kuuliaisille miehille ja naisille, totuudellisille miehille ja naisille, kärsiville miehille ja naisille, sävyisille miehille ja naisille, almuja antaville miehille ja naisille, paastoaville miehille ja naisille, siveille miehille ja naisille, miehille ja naisille, jotka alinomaa Jumalaa muistavat.
        33:36. Ei ole oikeauskoisella miehellä eikä naisella valinnan varaa sellaisessa asiassa, jonka Jumala ja hänen sananjulistajansa ovat jo ratkaisseet ; kuka ikinä on tottelematon Jumalalle ja Hänen sananjulistajalleen, hän ilmeisesti kulkee harhaan.

        39: 22 Luuletteko, että se, jonka sydämen Jumala on avannut Islaamille, niin että hän on tullut Herransa valon levittäjäksi, on kovasydämisten kaltainen. Mutta voi niitä, joiden sydämet ovat paatuneet eivätkä Jumalaa muistele; he ovat ilmeisessä harhassa.
        39: 23 Jumala on ilmoittanut parhaan sanomansa, Kirjan, jonka eri osat toisiinsa sopeutuvat ja josta väliin luetaan sellaista, mikä panee jumalaapelkääväisten ihon väreilemään ja sitten heidän sydämensä heltyen Jumalaa mietiskelemään; sellainen on Jumalan johdatus, Hän ohjaa sillä ketä suvaitsee, ja kenet Jumala jättää harhaan, sille ei löydy opasta.

        48:28 Hän lähetti sananjulistajansa, mukanaan ohjeet ja totuuden elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din, deen) saattamaan tämän voittoon kaikkien muiden elämänjärjestelmien (uskontojen, arab. din, deen) rinnalla; niin, Jumala on pätevä todistaja.

        61: 6 Ja kun Jeesus, Marian poika, sanoi: »Israelin lapset, totisesti olen sananjulistaja, jonka Jumala on lähettänyt teille vahvistamaan Toorasta sen, mikä annettiin ennen minua, ja ilmoittamaan ilosanoman sananjulistajasta, joka on tuleva minun jälkeeni ja jonka nimi on oleva Ahmad.» Mutta kun Ahmad tuli heidän luokseen selvin todistein, he sanoivat: »Tämä on ilmeistä noituutta.»
        61: 7 Kuka on jumalattomampi kuin se, joka keksii valheen Jumalaa vastaan juuri silloin, kun häntä kutsutaan islaamiin? Jumala ei kaitse väärintekijöitä.
        61: 8 He tahtovat suullaan puhaltaa sammuksiin Jumalan kynttilän, mutta Jumala tekee valonsa täydelliseksi, vaikka uskottomat ovat sitä vastaan.
        61: 9 Hän on lähettänyt sananjulistajansa tuomaan opastuksen ja totuuden elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din, deen), jotta Hän saattaisi sen voittoon kaikkien muiden elämänjärjestelmien (uskontojen, arab. din, deen) rinnalla, vaikka monijumalaiset ovatkin sitä vastaan.
        61: 10 Te uskovaiset, osoitanko teille tien, jolla voitte pelastua tuskallisesta kurituksesta?
        61: 11 Uskokaa Jumalaan ja Hänen sananjulistajaansa ja asettakaa voimanne, rikkautenne ja henkenne Jumalan asian palvelukseen; näin on teille parasta, jospa sen ymmärtäisitte.
        61: 12 Hän antaa teille syntinne anteeksi ja sallii teidän astua puutarhoihin, joiden kautta joet virtaavat, ja ihaniin asuntoihin autuuden puutarhoissa; tämä on ylin autuus.
        61: 13 Ja vielä toinen asia, joka on teille mieluinen, teitä odottaa: apu Jumalalta ja lähellä oleva voitto. Julista ilosanoma uskovaisille!
        61: 14 Te uskovaiset, tukekaa Jumalan asiaa, niinkuin Jeesus, Marian poika, sanoi opetuslapsilleen: »Ketkä tahtovat olla auttajiani (arab. ansar, nasir) Jumalan asiassa?» Opetuslapset vastasivat: »Me olemme Jumalan auttajia (arab. ansar, nasir).» Ja osa Israelin lapsista uskoi, mutta osa ei uskonut; silloin Me autoimme uskovia heidän vihollisiaan vastaan, niin että he pääsivät voitolle.


        Oikea, Koraanin ja profeetta Muhammadin Islam vs. väärä Islam:

        49:14. Erämaan asukkaat sanovat: »Me uskomme»; sano: »Te ette usko, vaan sanotte: 'Alistumme', mutta usko ei ole vielä voittanut sydämiänne. Kuitenkin, jos te tottelette Jumalaa ja Hänen sananjulistajaansa, Hän ei ota teoistanne mitään pois. Totisesti on Jumala anteeksiantava ja laupias.»
        49:15. Uskovaisia ovat vain ne, jotka uskovat Jumalaan ja Hänen sananjulistajaansa eivätkä epäile, vaan panevat alttiiksi omaisuutensa ja henkensä ponnistellessaan Jumalan tiellä; nämä ovat vanhurskaita.
        49:16. Sano: »Tekö saatatte Jumalan tietoon uskontonne, vaikka Jumala tietää kaiken, mitä on taivaassa ja maan päällä? Jumala on kaikkitietävä.»
        49:17 He luulevat saattavansa sinut kiitollisuuden velkaan kääntymällä muslimeiksi. Sano: »Älkää sitoko minua velvoituksiin islaamillanne. Ei, pikemmin olette te velkaa Jumalalle siitä, että Hän ohjaa teidät uskoon, jos rakastatte totuutta.»
        49:18. Jumala tuntee totisesti näkymättömät asiat taivaassa ja maan päällä; Jumala näkee, mitä te teette.

        BinLadenin pyhälle lutkalle.
        Kuuntele ja nauti.

        http://www.youtube.com/watch?v=paMBKAuD71M bin laden.


    • Homostelevuus

      epäjumalan palvonnasta puhutaan ja mitäpä se islam onkaan?

      epäjumalan palvontaa on sanottu pahimmaksi synniksi.

    • Puhutaan

      Kadotuksen lapsi. Mikko.ainasoja
      Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa teitä kaikkia tervehdin,
      Profeetta Danielin ylös kirjoittamaa ennustetta, viimeisestä kunikaasta, ennen ahdistusten aikaa, eli ennen seitsemän suuren vitsauksen aikaa.
      36. Ja kuningas tekee, mitä hän tahtoo, ja korottaa itsensä ja uhittelee jokaista jumalaa, itse jumalien Jumalaa vastaan hän puhuu kauheita. Ja hän menestyy, kunnes vihan aika on lopussa; sillä mikä on säädetty, se tapahtuu. 37. Hän ei välitä isäinsä jumalista, ei naisten haluista, eikä hän välitä mistään muustakaan jumalasta, sillä kaiken ylle hän itsensä korottaa. (Dan 11:36-37)
      Tänään me voimme itse havaita miten tämä ennustettu kuningas toimii myös meidän ajassamme ja täällä.
      " Hän uhittelee jumalten jumalaa vastaan," Ja mitä muuta evoluutio-oppi on kuin juuri tämän kyseisen kunikaan uhittelua korkeinta vastaan?
      " Hän ei välitä nasiten haluista, vaan korottaa itsensä myös niiden yläpuolelle," Ja mitä muuta tämä tasa-arvo on joka ajaa naiset lasten ja kodin hoidosta tekemään työtä yhteiskunalle, talouskasvun nimeen, ja erottaa naiset heidän luonnollisesta osastaan.
      " Eikä hän välitä mistään muustakaan jumalasta," Ja tänään tosiaan voimme havaita, kuinka kaikkia aikaisemmin normaaleina arvoina pidettyjä arvoja poljetaan maahan ja uusien tulessa.
      Tämä kaikki enteilee, että pian tulemme seuraavaan aikaan.
      1. Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo
      sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat. (Dan 12:1)
      Tämä aika on seitsemän vitsauksen aikaa, joka on tuleva ennen Herramme paluuta.
      Pistäkää lamppunne kuntoon
      keskustelu.suomi24.fi/t/13466608

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe