Kertokaa kokemuksia itäautostanne matkan varrelta!

Skodankirous

Eli tähän erilaisia asioita matkan varrelta itäautoistanne. Ostitko auton jäädessäsi työttömäksi? Kiusataanko lapsiasi ja miten..koulussa autosi vuoksi? Miten itäauton omistaminen on muuttanut itsetuntoasi? Oletko enää se sama jorma vai oletko nyt itä-jorma? Aloitko kannattamaan puuttinia ja syömään suolakurkkua skodaoston jälkeen? Maksoiko skoda korvalääkärin kuulotutkimuksen ja kuulokojeen, kun tulit kuuroksi ajaessasi skodalla yli 100kmh? Kattaako takuu tuon kuulon menetyksen?? Tarkoittiko 4-veto skodassasi sitä että vetää kaikista 4 ovesta samaan aikaan? Onko naistilanne todella huono skeidailun jäljiltä? Skodallahan ei luonnollisesti saa kuin huonon maineen peräpukamia. Osta skoda niin pomosi potkii sinut mäkeen ja nauraa saksalaisesta laatuautostaan.

11

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onhienoa

      Pääsin heti kaalilavettiautollani töihin hapankaalitehtaalle. Sopii kuulemma auto hyvin tähän hommaan sillä skoda on kuin valettu hapankaalin kulketuksiin.

    • etsikkoaikaKäynnissä

      Poika ole tarkkana, yhteisvalinta on käynnissä ja valitse viisaasti tuleva mahdollinen ammatti ja opiskele ahkerasti, niin et jää lopullisesti SuolenRölliksi ja syrjäytyjäksi.

    • EdessäAasiaItä

      Putinin trollikoulussa sinulle saattaa olla piripalkalla "töitä". Venäläiset arvostavat perääntamattomuutta ja ehdottomuutta. Se mikä täällä lännessä tulkitaan vihakirjoitukseksi, siis voi työllistää sinut venäläisen kulttuurin täysin poikkeavassa ilmapiirissä propaganda-hommiin.

      • Näin_on_näreet

        Äläs ny helevetissä aliarvio sentään venäläistä propagandaa. Ei sinne ihan noin typriä trolleja huolita.


      • EdessäAasiaItä
        Näin_on_näreet kirjoitti:

        Äläs ny helevetissä aliarvio sentään venäläistä propagandaa. Ei sinne ihan noin typriä trolleja huolita.

        Kyllä kaikki disinfomaatio kelpaa. Onhan heidän käsityksensä suomalaisesta todellisuudesta ollut aina kovin vajavainen.Ja tosiaan piri-koukussa ei paljon parempaan pystykään. Kyllä tulijoita riittää....


      • Positiivinen_kuva

        Olet hieman erehtynyt. Ne venäläiset, jotka tietävät mikä Suomi on, heillä on todella myönteinen kuva meistä. Tietysti joukkoon eksyy aina joku Shirinovski, mutta kuka sen ottaa tosissaan edes Venäjällä.


      • EdessäAasiaItä
        Positiivinen_kuva kirjoitti:

        Olet hieman erehtynyt. Ne venäläiset, jotka tietävät mikä Suomi on, heillä on todella myönteinen kuva meistä. Tietysti joukkoon eksyy aina joku Shirinovski, mutta kuka sen ottaa tosissaan edes Venäjällä.

        Neuvosto-Venäjän propaganda perustui kuvitelmaan, että Suomessa elämä on huonompaa, kuin se oli. Tätä kuvitelmaa ylläpidettiin Suomestakin käsin, saihan sillä rupla-tukea. Ukrainan tilanne muistuttaa näistä ajoista. Rauhan työtä siellä Krimillä ja Ukrainassa tuetaan, kuten v. 39-40 torjuttaessa Suomesta hyökännyttä länsimaista agressiota.

        Tottakai Suomesta saa myönteisen kuvan. Meillä on "laki ja järjestys" & jonkinlainen demokratia ja mielipiteen vapaus. Kuinka Venäjällä?


    • Ettätätätasoa

      Minäpä näin työmatkallani Skodan Prisman parkkipaikalla. Oli jännän harmaa, mieli teki ottaa kuva mutta en tohtinut.

      • skeidat.tuubiin

        itse olen kuvaillut skeidoja ja etenkin niitä politrukin hymyjä, alan julkaista niitä youtubessa, peitän vain rekkarin. otin myös skeidaajista kuvia, lähtivät skeidan luota tokmannille ostoksille, oli halvan näköistä väkeä.


    • Pysy_kuulolla

      En nyt ole matkalla, mutta parin päivän kuluttua on tarkoitus lähteä reissuun, ja lähetän sitten kokemuksiani muutaman kerran.

    • SkodiaMyynnyt

      Oman itäauto-Skoda 110 sain vaihtokaupalla jauhesammuttimiin. Oranssin värinen Skoda 110 vm. 1974 oli melkoinen auto, ajoin sillä yhden reissun 40km yhteensä ja myin sen pois. Myöhemmin minulla oli vielä samanvärinen uusi Skoda 120L vm. 1983, silläkään en ajanut montaa kilometriä, kun myin sen kaverini lankomiehelle. Tuon Skodan tapasin myöhemmin Venäjällä Petroskoissa v. 1998, sinne se oli kulkeutunut monien mutkien kautta ja sattumalta venäläiselle kaverilleni Andreille ja ajelimme pitkin Petroskoin katuja sillä Skodalla.
      Lapsiani ei ole kiusattu lainkaan näiden Skoda-autojen vuoksi ja Skodat toivat minulle leipää pöytään, kun myin niitä muutamia vuosien varrella autoliikkeessäni.
      Eihän se mikään suosittu itäauto silloin ollut, Lada oli paljon parempi ja sitä minunkin autoliikkeestäni myytiin huomattavasti enemän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2451
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1759
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1200
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe