michael jacksonin syytteet

todistaja

siis mitä onko michael jackson oikeati pedofiili? sanotaan että mike viihtyi lasten kanssa, mutta entä jos lapset viihtyivätkin miken kanssa? onko todisteita että se olis pedofiili. tai todisteita että olis syytön. niin! juttu on että kukaan muu ei tiedä ku michael itse

11

265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nostan

      Ylös

    • moih

      ......

    • Halooooihmiset

      Michael ei ollut pedofiili. Hänethän esimerkiksi vapautettiin vuonna 2005 syytteistä koska todisteita ei löytynyt. Michaelin kuoleman jälkeen yksi "uhreista" myönsi koko jutun olevan huijausta, jotta he saisivat rahaa ja tämäk "uhrin" isä teki itsemurhan... Michael oli vain väärinymmäretty ja on todella surullista että vieläkin, vuonna 2015 moni luulee että Michael oli pedofiili. Hänethän vapautettiin syytteistä jo kymmenen vuotta sitten! Ja edellisestä jutusta on jo yli 20 vuotta. Michael oli vain hyvin lapsirakas ja hyvä mies.

    • BlackOnyx

      Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö on rikos, josta on monesti hyvin vaikea löytää konkreettisia todisteita. Hyväksikäyttö tapahtuu salassa ja lasta usein manipuloidaan uskomaan että kyseessä on harmiton leikki. Tässä tapauksessa langettava todiste olisi ollut esim. videonauha jolla Jackson harrastaa seksiä uhrin kanssa. Tällaista ei ole tähän mennessä löytynyt. Lukuisat pojat ovat kertoneet hyväksikäytöstä mutta nämä LAPSET ON LEIMATTU VALEHTELIJOIKSI Jacksonin asianajajien toimesta. Jacksonin syyllisyyden puolesta puhuu hänen KIINTYMYKSENSÄ PIKKUPOIKIIN ja vuosia jatkunut tapa VIEDÄ PIKKUPOIKIA SÄNKYYNSÄ yöksi. Lisäksi Jackson maksoi MILJOONAKORVAUKSIA USEALLE PIKKUPOJALLE. Syytön henkilö ei toimi näin.
      Lapsuudessa koettu seksuaalinen hyväksikäyttö traumatisoi ihmisen. Ongelmat voi ohittaa mutta lopulta ne on kohdattava. Näin on käynyt syytteet nostaneiden Robsonin ja Safeshuckin kohdalla. Heidän henkiset ongelmat, ahdistus ja masennus lapsuuden kokemuksista pakottavat selvittämään syyt nyt aikuisena. Oma veikkaukseni tosin on että nämä miehet suostuvat miljoonakorvauksiin ja LIKAISET YKSITYISKOHDAT koetusta hyväksikäytöstä jäävät salaisuudeksi.

      • MJtutkimuskäynnissä

        Ehkäpä oli helpompi vain maksaa "uhrille" eikä taistella asiasta joka on vaikea todistaa mihinkään suuntaan. Itse ymmärrän hyvin vaikka olisikin syyttömänä näin toiminut. Ja koska kaiken maailman huhuja on liikkunut ja nämäkin syytteet kumottu ja todettu paska puheeksi kaikki pedofiiliväitteet, en ehkä lähtisi enää toisin sanomaan. Michael oli lapsirakas ja todella hyvä ihminen. Menetimme paljon kesällä 2009 hänen kuoltuaan ja mielestäni on väärin puhua hänestä rumasti, varsinkin jos ei tiedä tai haluaa puhua rumia syystä tai toisesta.


      • Ahneus

        Kyllä voi aatella niinkin päin millanen ihminen ottaa rahaa vastaan, jos lapsi/itse on hyväksikäytetty...


      • pienipakko
        MJtutkimuskäynnissä kirjoitti:

        Ehkäpä oli helpompi vain maksaa "uhrille" eikä taistella asiasta joka on vaikea todistaa mihinkään suuntaan. Itse ymmärrän hyvin vaikka olisikin syyttömänä näin toiminut. Ja koska kaiken maailman huhuja on liikkunut ja nämäkin syytteet kumottu ja todettu paska puheeksi kaikki pedofiiliväitteet, en ehkä lähtisi enää toisin sanomaan. Michael oli lapsirakas ja todella hyvä ihminen. Menetimme paljon kesällä 2009 hänen kuoltuaan ja mielestäni on väärin puhua hänestä rumasti, varsinkin jos ei tiedä tai haluaa puhua rumia syystä tai toisesta.

        Äsken TV5 tulleessa dokumentissa MJ: The life of an icon, kerrottiin hyvin nuokin jutut, kestää 3h ja paras näkemistäni.

        Ensimmäiset syytteet sneddon nosti kesken kiertueen, pitkä oikeudenkäynti olisi häirinnyt pahasti, managerit ja asianajajat painosti hyväksymään. Toisella kertaa yritti samaa juuri levyn julkaisun jälkeen. Paljon uutta materiaalia, kannattaa katsoa ellei ole nähnyt.

        Kuinkahan tyytyväisiä nuokin idiootit ovat itseensä, ketkä valehteli ja yrittivät saada tuomittua vaikka tiesivät syytteet perättömiksi.


    • LflgFlflfKf

      Ei Ollut. Piste.

    • Tässämielipiteeni

      Michael oli hyvä ja terveessä mielessä lapsi rakas mies, kutsui kotiinsa sairaita lapisia kotona olevaansa huvipuistoon koska tunsi tuskaa heidän puolestaan että heillä jäi lapsuudelle omaisia asioita kokematta. Tässä sairaassa maailmassa ihmisiä alkoi ihmetyttämään että joku voisi olla suosiostaan huolimatta näin inhimillinen ja sitten tajusivat kuinka paljon rahaa lehdistö voisi saada rahaa Jacksonin "pedofiilisyyttä" koskevista uutisista. Lopulta nämä huhut johtivat Jacksonin oikeuteen vuonna 2005 mutta lopulta hän käveli kuitenkin vapaana ulos kun hänet todettiin syyttömäksi. Tämä julkinen nolaus kuitenkin jätti uraan ja elämään lopulliset jäljet jotka ajoivat vakavaan unen puutteeseen joka lopulta johti unilääkkäiden väärinkäytöstä johtuvaan kuolemaan. Harmi että vielä tänäkin päivänä ihmiset pitävät tämän legendan kärsimystä pilkkanaan. Btw se lapsi joka syytti häntä on myöhemmin myöntänyt valehdelleensa.

      • montasyytä

        Päänahka paloi tosi pahasti ja sen jälkeen alkoi käyttää kipulääkkeitä, tuossa MJ: The life of an icon näyttää senkin hyvin.

        Lasten vanhemmat olivat pelkkiä huijareita, mitään todisteita ei ollut ja useimmat väitteet selvästi keksittyjä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      279
      4619
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2498
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2166
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe