Tukiaisen tuomio - paljon melua tyhjästä

jokurotinäihin

Mitätön paketti "rikoksia" ja käräjäoikeus sortui jälleen kerran antamaan tuomionsa väärin perustein.

Onneksi hovioikeus tekee päätöksensä itsenäisesti julkisesta keskustelusta välittämättä. Tukiainen saanee korkeintaan yhdyskuntapalvelua.

89

326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TaistoHagert

      Vainajal pieni sakko, mut Vald,e vappaaks!

    • Kokonaisratkaisu

      ”Käräjäoikeus arvioi rangaistuksen määräämisen ja mittaamisen perusteeksi Rikoslain 6 luvun 3 ja 4 §:ssä asetettuja seikkoja tässä tilanteessa niin, että Johanna Tukiainen on tuomittava hänen syykseen luettavista rikoksista kolmeksi kuukaudeksi 20 päiväksi vankeuteen.” (Kokonaisratkaisu, jossa mukana seitsemän Tukiaisen syyksi todettua rikosta)

      ”Rangaistusta on syytekohtien 4 (Tynjän pahoinpitely), 7 (Haitanteko virkamiehelle) ja 8 (Pahoinpitelyn yritys) kovennettu, koska Johanna Tukiaisen aikaisemman rikollisuuden ja uusien rikosten suhde rikosten samankaltaisuuden ja monilukuisuuden vuoksi osoittaa hänessä ilmeistä piittaamattomuutta lain kielloista ja käskyistä.”

      • Rangaistusseuraamus

        ”Tukiaisen aikaisempi rikollisuus edellyttää ehdottomaan vankeuteen tuomitsemista. Aikaisemmat kaksi yhdyskuntapalvelurangaistusta ovat esteenä uuden yhdyskuntapalvelurangaistuksen tuomitsemiselle, ja Johanna Tukiaisen itse esiin tuoma alkoholismi on este valvontarangaistukseen tuomitsemiselle.”


      • jokurotinäihin

        Mitätön paketti "rikoksia" ja käräjäoikeus sortui jälleen kerran antamaan tuomionsa väärin perustein.

        Onneksi hovioikeus tekee päätöksensä itsenäisesti julkisesta keskustelusta välittämättä. Tukiainen saanee korkeintaan yhdyskuntapalvelua..


      • Tukiaisen-Rikoshistoria
        jokurotinäihin kirjoitti:

        Mitätön paketti "rikoksia" ja käräjäoikeus sortui jälleen kerran antamaan tuomionsa väärin perustein.

        Onneksi hovioikeus tekee päätöksensä itsenäisesti julkisesta keskustelusta välittämättä. Tukiainen saanee korkeintaan yhdyskuntapalvelua..

        Raportti 25.2.15: ”Hymy selvitti: Tukiaisen koko rikoshistoria!

        Johanna Tukiainen on jälleen ollut syytettynä pahoinpitelyistä ja kunnianloukkauksista. Päätös saadaan ensi viikolla - syyttäjä vaatii vankilatuomiota. Hymy selvitti Tukiaisen aiemmat tuomiot. Naisella on jo vakuuttava rikoshistoria. Tuomioita on tullut kahdeksan eri kertaa. Kokosimme ne alle.

        Elokuu 2010

        Oikeus tuomitsi Tukiaisen neljän kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen kolmesta pahoinpitelystä ja kahdesta haitanteosta virkamiehelle.

        Tammikuu 2011

        Oikeus tuomitsi Johannan Varkaudessa tapahtuneesta törkeästä rattijuopumuksesta, virkamiehen vastustamisesta ja väärän henkilöllisyyden antamisesta. Rangaistukseksi tuli 80 päivää ehdollista vankeutta ja 40 päiväsakkoa.

        Joulukuu 2011

        Tuomittiin pahoinpitelystä, jossa Johannan lisäksi oli vastaajina kaksi muutakin henkilöä. Johanna sai 50 päiväsakkoa. Hän sai myös 400 euron uhkasakon, koska ei ollut saapunut aiemmin oikeuteen.

        Toukokuu 2013

        Tukiainen sai miehen pahoinpitelystä 60 päivää ehdotonta vankeutta. Tuksu valitti tuomiostaan hoviin, joka muutti sen 60 tunniksi yhdyskuntapalvelua.

        Elokuu 2013

        Tuomittiin pahoinpitelystä. Johanna oli jutussa myös asianomistajana, sillä häntäkin pahoinpideltiin. Tuomittiin 60 päiväsakkoon.

        Syyskuu 2013

        Tukiainen tuomittiin ex-aviomiehensä Arto Länsmanin pahoinpitelystä 45 päivän ehdottomaan vankeuteen. Valitti hovioikeuteen, joka muunsi tuomion 45 päiväksi yhdyskuntapalvelua.

        Elokuu 2014

        Tukiainen tuomittiin 30 päiväsakkoon kotirauhan rikkomisesta.

        Lokakuu 2014

        Tukiainen sai sata päiväsakkoa törkeästä rattijuopumuksesta.

        Artikkeli: http://www.hymy.fi/uutiset/hymy-selvitti-tukiaisen-koko-rikoshistoria


      • Seitsemän-tapausta
        jokurotinäihin kirjoitti:

        Mitätön paketti "rikoksia" ja käräjäoikeus sortui jälleen kerran antamaan tuomionsa väärin perustein.

        Onneksi hovioikeus tekee päätöksensä itsenäisesti julkisesta keskustelusta välittämättä. Tukiainen saanee korkeintaan yhdyskuntapalvelua..

        Tunkin 3.3.15 tuomion sisältö:

        - 3 x Laiton uhkaus (Caset. Lastikat, Oksanen ja Valtonen)
        - Pahoinpitely (Case Tynjä)
        - Haitanteko virkamiehelle (Tukiainen vastusti rimpuilemalla laittoaan Töölön putkaan)
        - Pahoinpitelyn yritys (Case Ingerttilä)
        - Kunnianloukkaus (Case Ingerttilä)
        - Markku Tukiaisen tapauksessa pahoinpitelysyyte hylättiin.


      • tuksuparhaitennauraa

        Liioittelua kaikilta osapuolilta kuten itsekin tiedät.

        Juuri kaltaistesi paisuttelijoiden takia käräjä tuomitsee - viisaampi hovi ei.


      • HEHEHEHEHEHHEEEE

        pirihuora ottaa nyt ja lähtee vaan nätisti luismaan RUAHAHAHHAAAAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHHAHAHAHAHEHHEHHEHHEHEHEHEEHEEIEIEEHEEIEIEHHIH


    • ota_neuvosta_vaari

      Tukiaisen kannattaisi kuitenkin käydä lusimassa tuo reilun kuukauden pikaloma valtion hoidossa niin suuri huoli olisi poissa sekä häneltä ja yhteiskunnalta eihän tuossa kuukauden vankeustuomiossa ehdi edes takkia narikkaan laittaa nyt taas uudet valitusjutut ja sama riehakkaampi meno siviilissä jatkumo ei ole järkevää kenellekään

      • kolibakteeri

        Miten niin reilu kuukausi? 3kk 20 pv


      • Puolet-istuupi
        kolibakteeri kirjoitti:

        Miten niin reilu kuukausi? 3kk 20 pv

        Tunkki on ensikertalainen vankilassa, joten hän istuu tuomiostaan puolet.
        Tässä tapaksessa 55 vuorokautta.


      • korjataanpatämä

        Tuksu ei joudu vankilaan.


      • Linnaa-ja-korvauksia
        korjataanpatämä kirjoitti:

        Tuksu ei joudu vankilaan.

        ”Johanna Tukiainen: linnareissu tuli!
        Kohublondi Johanna Tukiainen on saanut Helsingin käräjäoikeudelta tuomion viidestä syytteestään. Johanna sai kolme kuukautta 20 päivää vankeutta eli hän joutuu ensimmäistä kertaa vankilaan.” Seiska 3.3. ip: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-linnareissu-tuli/1066686


      • Hymyn-artikkeli

        ”Johanna Tukiainen tuomittiin vankilaan!
        Johanna Tukiainen on saanut yhdeksännen rikostuomionsa. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi hänet muun muassa pahoinpitelystä ja kunnianloukkauksesta kolmeksi kuukaudeksi ja 20 päiväksi ehdottomaan vankeuteen.” Koko Hymy 3.3. ip: http://www.hymy.fi/uutiset/johanna-tukiainen-tuomittiin-vankilaan


      • Iltasanomat-raportoi

        IS: ”Johanna Tukiaiselle ehdotonta vankeutta
        Helsingin käräjäoikeus tuomitsi julkisuushenkilö Johanna Tukiaisen ehdottomaan vankeuteen muun muassa pahoinpitelystä ja voodoo-uhkauksesta.
        36-vuotias Johanna Tukiainen on aiemmin selvinnyt rötöksistä lähinnä ehdollisilla rangaistuksilla, joskin hän on joutunut suorittamaan yhdyskuntapalveluakin.” Koko IS-artikkeli (3.3.2015): http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1425357856530.html


      • Iltalehti-3-3-2015

        IL: ”Postitti kuolleita rottia ja voodoo-nuken
        Johanna Tukiaiselle ehdotonta vankeutta
        Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Johanna Tukiaisen kolmeksi kuukaudeksi ja 20 päiväksi ehdottomaan vankeuteen muun muassa pahoinpitelystä ja kolmesta laittomasta uhkauksesta.” Iltalehden koko artikkeli 3.3.15: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015030319292023_uu.shtml


      • Iltamakasiini-kertoi

      • Stara-raportoi

        Stara.fi 3.3.15: ”Seiska ja Hymy: Johanna Tukiaiselle pitkä vankilatuomio
        Suomalainen kohujulkkis Johanna Tukiainen on ollut vuosien varrella runsaasti esillä mediassa erikoisten keikkojensa lisäksi myös rikostuomioiden merkeissä. Nyt vuorossa on kuitenkin hänen uransa ensimmäinen vankilareissu, joka hänelle langetettiin tänään.”
        Koko artikkeli: http://www.stara.fi/2015/03/03/johanna-tukiainen-pitkaksi-aikaa-vankilaan/


      • Laittomat-uhkaukset

      • Kovennettua

        ”Tämä kovensi Johanna Tukiaisen tuomiota!
        Johanna Tukiainen tuomittiin tänään kolmesta laittomasta uhkauksesta, pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä, kunnianloukkauksesta ja haitanteosta virkamiehelle. … Käräjäoikeuden papereista käy ilmi, että Johannan rangaistusta on pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä ja haitanteosta virkamiehelle annetuissa tuomioissa kovennettu.” Seiska 3.3.15: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Tama-kovensi-Johanna-Tukiaisen-tuomiota-katso/1066693


      • Korvaukset

        ”Johanna Tukiaiselta isot korvaukset uhreille!
        Johanna Tukiainen tuomittiin tänään kolmesta laittomasta uhkauksesta, pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä, kunnianloukkauksesta ja haitanteosta virkamiehelle. … Kaikkiaan hän joutuu maksamaan uhreille viivästyskorkoineen ja oikeudenkäyntikuluineen 15 165,84 euroa.” Seiska 3.3.15: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiaiselta-isot-korvaukset-uhreille/1066691


      • Korvaukset

      • Ingerttilä-vs-Tukiainen

        ”Tukiaiselle tuomio myös Jani Sievisen ex-vaimon epäonnistuneesta pahoinpitelystä - lue yksityiskohdat!

        Johanna sai tuomion kolmesta laittomasta uhkauksesta, pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä, haitanteosta virkamiehelle ja kunnianloukkauksesta. … Sekä pahoinpitelyn yritys että kunnianloukkaus kohdistuivat ex-uimari Jani Sievisen entisenä vaimona tunnettuun Susanna Ingerttilään.” Seiskan koko artikkeli (3.3.): http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Tukiaiselle-tuomio-myos-Jani-Sievisen-ex-vaimon-epaonnistuneesta-pahoinpitelysta-lue-yksityiskohdat/1066695


      • Ingerttilä-vs-Tukiainen

      • Markkua-turpaan

      • Sydäriä-pukkaa

        ”Johanna Tukiainen järkyttyi tuomiostaan: Saan sydänkohtauksen!
        Kohublondi Johanna Tukiainen on saanut Helsingin käräjäoikeudelta ehdottoman vankeustuomion viidestä syytteestään. Johanna järkyttyi kuullessaan käräjäoikeuden päätöksen.

        - Aion valittaa hovioikeuteen! Syön tälläkin hetkellä rauhoittavia ja jos joudun vankilaan, saan sydänkohtauksen, Johanna sanoi Seiskalle.” Lähde 3.3. ip: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-jarkyttyi-tuomiostaan-Saan-sydankohtauksen/1066699


      • Vainovuodet

        ”Jos jotain ihmistä vainotaan vuosikausia, niin on ihan selvä, että jossain vaiheessa osan julmien ja sydämettömien ihmisten tahto vai kiusaaminen menee läpi. Asia ei jää tähän, nyt se vasta alkaa.

        Onneksi tiedän, että on olemassa myös kuolemanjälkeinen elämä ja siellä tulee ihmiselle myös tuomiot. Niitä tuomioita tulee pelätä eniten, ja minua oikeudessa syyttäneet ihmiset tulevat samalla tavalla myös oikeuden eteen viimeistään kuoleman jälkeen.

        Minulle on annettu sanoma, mitä pitää levittää eteenpäin. Kun kristittyjä syötettiin leijonille, he lauloivat. Jumala on minun kanssani ja pidän Hänen armostaan kiinni aina." (Tunkki Facessa 3.3.15 illansuussa)


      • Ihmisoikeusjurristi
        Vainovuodet kirjoitti:

        ”Jos jotain ihmistä vainotaan vuosikausia, niin on ihan selvä, että jossain vaiheessa osan julmien ja sydämettömien ihmisten tahto vai kiusaaminen menee läpi. Asia ei jää tähän, nyt se vasta alkaa.

        Onneksi tiedän, että on olemassa myös kuolemanjälkeinen elämä ja siellä tulee ihmiselle myös tuomiot. Niitä tuomioita tulee pelätä eniten, ja minua oikeudessa syyttäneet ihmiset tulevat samalla tavalla myös oikeuden eteen viimeistään kuoleman jälkeen.

        Minulle on annettu sanoma, mitä pitää levittää eteenpäin. Kun kristittyjä syötettiin leijonille, he lauloivat. Jumala on minun kanssani ja pidän Hänen armostaan kiinni aina." (Tunkki Facessa 3.3.15 illansuussa)

        ”Eikä mulla näytä olevan täällä mitään IHMISOIKEUTTA, ainakaan käräjäoikeuden mielestä!!!!!” (Tunkin Fb 3.3. illalla)


      • Taparikollinen-Tunkki

      • Vainovuodet

        ”Suomi on sairas maa, nettikiusaajien perusteella jo! Kukakohan se täällä vankilaan kuuluisi....???? Sanoin Seiskalle, että vankilaan kuuluvat OIKEAT rikolliset kuten: raiskaajat, pedofiilit, murhaajat, tappajat, vakavien talousrikoksien tekijät, ihmiset jotka hakkaavat jonkun teho-osasto kuntoon jne. jne.

        Mistä lähtien laittomasta uhkauksesta on joutunut ehdottomaan vankeuteeen??? Valitettavasti tässä merkitsi nimeni. Ingerttilän vaatimukset olivat vähintäänkin NAURETTAVIA!” (Tunkki Facessa 3.3. tuomiopäivän iltana)


      • Sydämettömyys

        ”Surua surun päälle. Kysymys kuuluu: miksi jäädä tuleen makaamaan? Oikeudenkäynti jossa olin oli täysin absurdi ja posketon, käsittämätöntä sydämettömyyttä! Näin näyn siitä etukäteen heinäkuussa-2014, jonka jälkeen Jeesus ilmestyi hiuksiini seuraavana pvänä Olympiastadionilla, ihan selkeä merkki. Oli kuka tahansa sitten mitä mieltä tahansa." (Tunkki Fb:ssä 19.3.) Kuva Julian haudalta lokakuussa 2014: http://aijaa.com/pWISjt


      • Mitä-täällä-tapahtuu

        ”Mun saamista tuomioista Helsingin käräjäoikeudessa pitäisi tehdä kunnon valitus johonkin Euroopan ihmisoikeusjärjestöön ja Amnesty Internationaliin, jonka jäsen "ironisesti" itsekin olen!

        Lukekaa nyt tämäkin älytön "tuomio", siis mitä täällä tapahtuu???? Paloittelumurhaaja päästetään vapaaksi ja jotain Johanna Tukiaista yritetään kynsin ja hampain saada vankilaan....! SIIS MITÄ? JOHANNA TUKIAINEN EI KUULU VANKILAAN, OIKEUDEN PITÄÄ TAPAHTUA OIKEUSVALTIOSSA, JOKSI SITÄ KUTSUMME!” (Tunkki Fb:ssa 15.4.)


    • Puolustuksen.puheenvuoro

      Vai "väärin perustein"?! Ja sinäkö olet "viisaampi" kuin käräjäoikeuden tuomari ja syyttäjä? Luuletko siis, että he seuraavat roskalehtien keskusteluja ja niiden pohjalta jotain päättävät? Anna mun kaikki kestää, mitä maa päällään kantaa. B*llsh*t!

      Tuomio perustuu tehtyihin tekoihin ja lakiin.

      • Olen-väärässä-maassa

        ”Oikeudenkäyntini oli täysi farssi ja mut oli ennaltamäärätty vankilaan! Mun puolustajia ei edes otettu huomioon (kaikki miehiä) paitsi isäni Markku Olavi Tukiainen.” (Tunkin näkemys 8.3.15)


      • Väärin-tuomittu
        Olen-väärässä-maassa kirjoitti:

        ”Oikeudenkäyntini oli täysi farssi ja mut oli ennaltamäärätty vankilaan! Mun puolustajia ei edes otettu huomioon (kaikki miehiä) paitsi isäni Markku Olavi Tukiainen.” (Tunkin näkemys 8.3.15)

        ”Ristin voima on suurempi kuin mikään muu!!!! Olen tuomittu väärin! Tässä maassa kateus voittaa kiimankin!” (Tunkki 8.3.15)


      • Tziisus-Kreist
        Väärin-tuomittu kirjoitti:

        ”Ristin voima on suurempi kuin mikään muu!!!! Olen tuomittu väärin! Tässä maassa kateus voittaa kiimankin!” (Tunkki 8.3.15)

        ”MIKSI Jeesus ilmestyi hiuksiini kesällä-2014 Olympiastadionilla???? Ja nyt sain näin järjettömän tuomion käräjäoikeudesta! Miettikää ihmiset tätä! Tässä on asiayhteys.” (Tunkki 8.3.15)


      • Lamppuvalo

        Tunkki SeiskaLivessä 21.3. klo 3:

        ”Tassa nakyy selkea sadekeha paani ymparilla http://aijaa.com/XPp27R

        Otin taman selfien oikeudenkaynnin valissa lyhyella tauolla. Huomasin vasta jalkikateen etta paani ymparilla on selkea sadekeha. Kirjoitin jo aiemmin, etta jos kuviani alkaa tarkemmin katsomaan, monesti valo tulee joko sivusta paalleni tai se on takanani. Tottakai osa on selitettavissa pelkastaan salamavaloilla yms. teknisilla asioilla. Mutta monet asiat eivat ole selitettavissa millaan tavalla.

        En mina kuvittele olevani yhtaan mitaan, saikahdan itsekin naita kuviani, varsinkin se Jeesuksen kasvot hiuksissani: meinasin pyortya siihen paikkaan. Jep jep.....ei voi mitaan muuta enaa sanoa!”


    • Tervakammio

      Virkamiehen uhkailu pommilla olisi jo yksistään riittänyt vankilatuomioon. Tuomio oli loppujen lopuksi aika lievä ja vankila-aika tulee olemaan hyväksi Johannalle ja hänen koko ajan pahenevalle alkoholismilleen.

      • Tuomiotiistai

        Tunkin tuomion sisältö 3.3.15:

        - 3 x Laiton uhkaus (Caset: Lastikat, Oksanen ja Valtonen)
        - Pahoinpitely (Case Tynjä)
        - Haitanteko virkamiehelle (Tunkki vastusti rimpuilemalla laittoaan Töölön putkaan)
        - Pahoinpitelyn yritys (Case Ingerttilä)
        - Kunnianloukkaus (Case Ingerttilä)
        - Markku Tukiaisen tapauksessa Tunkin pahoinpitelysyyte hylättiin.


      • tuksuparhaitennauraa

        Liioittelua kaikilta osapuolilta kuten itsekin tiedät.

        Juuri kaltaistesi paisuttelijoiden takia käräjä tuomitsee - viisaampi hovi ei..


      • Tuomiotiistai-3-3-2015

        Laittomat uhkaukset

        1) Johanna Tukiaisen rikos, Laiton uhkaus Lastikka-naapureita kohtaan: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13469983

        2) Johanna Tukiaisen rikos, Laiton uhkaus Mia Oksasta kohtaan: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13471808

        3) Johanna Tukiaisen rikos, Laiton uhkaus eläinlääkäri Elli-Marja Valtosta kohtaan: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13470178

        Pahoinpitelyt, ym.

        4) Johanna Tukiaisen rikos, Venla Tynjän Pahoinpitely: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13470760

        5) Johanna Tukiaisen rikos, oman isän Pahoinpitely: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13471852

        6) Johanna Tukiaisen rikos, Haitanteko virkamiehelle: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13470044

        Ingerttilä

        7) Johanna Tukiaisen rikos, Pahoinpitelyn yritys, joka kohdistui Susanna Ingerttilään: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13471869

        8) Johanna Tukiaisen rikos, Kunnianloukkaus, joka kohdistui Susanna Ingerttilään: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13471895


      • tuksuparhaitennauraa

        Liioittelua kaikilta osapuolilta kuten itsekin tiedät.

        Juuri kaltaistesi paisuttelijoiden takia käräjä tuomitsee - viisaampi hovi ei...


      • tottaturiset

        Ei noista rikkeistä nyt sentään vankilaan joudu.


      • Lisää-kakkua

        Jos syyttäjä valittaa, hovista lisää kakkua Tukiaiselle voi tulla:

        - isän pahoinpitelystä
        - virkamiehen uhkailusta
        - Tynjän pahoinpitelystä

        Lisäksi on mahdollista, että hän sössii suoraan itsensä vankilaan syyllistymällä johonkin vakavaan rikokseen ennen hovioikeuden ratkaisua. Häntä on varoitettu tuomioilla jo monta kertaa. Nyt suhtaudutaan uusiin kepposiin jyrkästi, ilman armoa.


      • Valitus-Hoviin

      • Jatkokäsittelylupa

      • kylmä-fakta

        Ei tuksu linnaan joudu


      • Jatkokäsittelylupa
        kylmä-fakta kirjoitti:

        Ei tuksu linnaan joudu

        ”Jatkokäsittelylupa. Vastaaja tarvitsee rikosasiassa jatkokäsittelyluvan, jos häntä ei ole tuomittu ankarampaan rangaistukseen kuin neljä kuukautta vankeutta. Jos hovioikeus ei myönnä jatkokäsittelylupaa, käräjäoikeuden ratkaisu jää pysyväksi." (Ote Helsingin käräjäoikeuden tuomiolausuman liitteenä olevasta valitusohjeesta)


      • Jatkokäsittelylupa
        Jatkokäsittelylupa kirjoitti:

        ”Jatkokäsittelylupa. Vastaaja tarvitsee rikosasiassa jatkokäsittelyluvan, jos häntä ei ole tuomittu ankarampaan rangaistukseen kuin neljä kuukautta vankeutta. Jos hovioikeus ei myönnä jatkokäsittelylupaa, käräjäoikeuden ratkaisu jää pysyväksi." (Ote Helsingin käräjäoikeuden tuomiolausuman liitteenä olevasta valitusohjeesta)

        ”Rikosasiassa vastaaja tarvitsee jatkokäsittelyluvan, jos häntä ei ole tuomittu ankarampaan rangaistukseen kuin neljä kuukautta vankeutta. Jatkokäsittelylupa on myönnettävä, jos

        * ilmenee aihetta epäillä käräjäoikeuden ratkaisun lopputuloksen oikeellisuutta,
        * käräjäoikeuden ratkaisun lopputuloksen oikeellisuutta ei ole mahdollista arvioida jatkokäsittelylupaa myöntämättä,
        * lain soveltamisen kannalta muissa samanlaisissa asioissa on tärkeä myöntää asiassa jatkokäsittelylupa
        * luvan myöntämiseen on muu painava syy.”


    • MiksVihaatteJohannaa

      Johanna on syytön, mä uskon siihen. Oon seurannut koko ajan Johannan kehitystä ja siit on tullu upee tanssija. Johanna ei takuulla oo syyllistyny mihinkään mistä sitä syytetään.

      • Taiteilijaeläke-Tuksulle

        Johanna Tukiainen on Suuri taideprojekti, jonka tekemisiä pitää punnita avantgardetaideperformansseina.


      • The-Suurin

    • Iltamakasiini-kertoi
      • ihmekköstuo

        Tottakai valittaa, tuomiohan oli täysin väärä


      • Livets-Ord-Voodoo
        ihmekköstuo kirjoitti:

        Tottakai valittaa, tuomiohan oli täysin väärä

        Vain Jumala voi tuomita Jolenea.


      • Absurdi-posketon
        Livets-Ord-Voodoo kirjoitti:

        Vain Jumala voi tuomita Jolenea.

        ”Surua surun päälle. Kysymys kuuluu: miksi jäädä tuleen makaamaan? Oikeudenkäynti jossa olin oli täysin absurdi ja posketon, käsittämätöntä sydämettömyyttä! Näin näyn siitä etukäteen heinäkuussa-2014, jonka jälkeen Jeesus ilmestyi hiuksiini seuraavana pvänä Olympiastadionilla, ihan selkeä merkki. Oli kuka tahansa sitten mitä mieltä tahansa." (Tunkki Fb:ssä 19.3.)
        Kuva Julian haudalta lokakuussa 2014: http://aijaa.com/pWISjt


      • Tuo-on-taivaan-tosi

        Johanna on teilattu julkisesti, itse syytteet ovat tosiaan mitättömiä.

        No, onneksi hovi tulee jälleen vapauttamaan Johkun.


      • totta-turiset

        Noin juuri tulee käymään


      • Väärinymmärrys-

        “Please: Don't hate me, I just want justice! Haluaisin vain oikeudenmukaisuuden tapahtuvan, enkä ihmisten uskovan median valeisiin! Olen monella tapaa väärinymmärretty ihminen.” (Tunkki Fb:ssa 20.4.)


      • Tunkin-nillitys
        Väärinymmärrys- kirjoitti:

        “Please: Don't hate me, I just want justice! Haluaisin vain oikeudenmukaisuuden tapahtuvan, enkä ihmisten uskovan median valeisiin! Olen monella tapaa väärinymmärretty ihminen.” (Tunkki Fb:ssa 20.4.)

        Tunkki jatkoi nillitystään:
        “Niin no........ Mikäs se paloittelusurmaaja Pönkän vapaisemiseksi pääsy oli muutaman linnavuoden jälkeen kun samalla minua yritetään saada ehdottomaan jostain ns. baaritappelusta joita tapahtuu joka vkloppu jossakin, itseasiassa ei otettu edes huomioon sitä, että minut pahoinpideltiin, vaan minut on leimattu vaan jokapaikassa, OIKEAT RIKOKSET ovat asia erikseen kuten esim. rattijuoppous jossa todellakin tein väärin ja siitä olen kovan hinnan myös maksanut.” (Fb 25.4. ip)


      • Perse-Einari
        Tunkin-nillitys kirjoitti:

        Tunkki jatkoi nillitystään:
        “Niin no........ Mikäs se paloittelusurmaaja Pönkän vapaisemiseksi pääsy oli muutaman linnavuoden jälkeen kun samalla minua yritetään saada ehdottomaan jostain ns. baaritappelusta joita tapahtuu joka vkloppu jossakin, itseasiassa ei otettu edes huomioon sitä, että minut pahoinpideltiin, vaan minut on leimattu vaan jokapaikassa, OIKEAT RIKOKSET ovat asia erikseen kuten esim. rattijuoppous jossa todellakin tein väärin ja siitä olen kovan hinnan myös maksanut.” (Fb 25.4. ip)

        ”I just want justify!!!! Haluan Vain Oikeidenmukaisuutta!!!!! Lakia kyllä, mutta oikeudenmukaisuutta enemmän! http://aijaa.com/X3jUwo ” (Tunkin Fb 28.4. aamuyöllä)


    • 46777

      Yksittäin rikkeet ovat pieniä, muttakun kaikki on tehty lyhyellä aikavälillä ja vielä samaan aikaan kun tuksu suoritti ypkta edellisistä rikoksista. Joo tuksu on pikkurikollinen mutta pitää nekin tuomita! Ei voida mennä tähän "mutku on pahempiakin rikoksia". Yhtä hyvin voidaan jättää raiskarit tuomitsematto koska ihmiskauppa on pahempi ect.

    • Pers-Erkki

      Minun mielestäni ihmisen tajuttomaksi pahoinpiteleminen ei ole mitenkään lievä juttu.

    • Iltamakasiini-kertoi

      Iltamakasiini 24.3.2015:

      ”Vankilatuomion saanut Johanna Tukiainen: Rukoilen vapautusta

      KOETTELEMUS Johanna Tukiaisen tuska jatkuu.
      - Rukoilen useiden muiden ihmisten lisäksi, että hovioikeus kumoaa ehdottoman vankeuden, koska se olisi järjetön ja epäoikeudenmukainen päätös, Johanna Tukiainen kertoo.

      Tukiainen tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä, kolmesta laittomasta uhkauksesta, kunnianloukkauksesta ja haitanteosta virkamiehelle. Hän sai edellä mainituista teoista yhteensä kolmen kuukauden ja 20 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä velvoitettiin yli 15.000 euron korvauksiin.

      - Nyt ei voi mitään muuta kuin luottaa ja uskoa hovioikeuden älykkyyteen ja puolueettomuuteen. Täällä pitäisi keskittyä oikeisiin rikollisiin, eikä väärinymmärretyn julkisuuden henkilön jahtaamiseen, joka on muutenkin saanut jo tarpeeksi kärsiä. Edellisen, useita vuosia vanhan rattijuopumustuomioni olen jo suorittanut. Sen sijaan minua solvaavat herjaajat pitäisi laittaa vastuuseen. Suomessa on vapaana oikeita rikollisia jotka kuuluvat vankilaan. Eikä psyykeeni enää kestä tätä pahuutta jota monissa ihmisissä on.

      Jo aiemmin Tukiainen kertoi ahdistuksestaan.

      – Olen ahdistunut. Minua ahdistaa tämä loanheitto minua kohtaan. Kiusanteko on kestänyt jo vuosikausia. Monet ystäväni ovat ihmetelleet, että kuinka ylipäätään olen elossa.”

      Linkki: http://www.iltamakasiini.fi/artikkeli/274604-vankilatuomion-saanut-johanna-tukiainen-rukoilen-vapautusta

      • hovi-vapauttaa

        Johanna on taistelija


      • Leijonan-lailla
        hovi-vapauttaa kirjoitti:

        Johanna on taistelija

        Johanna taisteli itsenä vankilaan, kyllä.


    • 5678

      Ihme väitös että käräjät puolueellinen, mutta hovi ei. Ihan sama joutuuko Tuksu vankilaan vai ei. Se on jo oman elämän pilannut aikaa sitten.

      • Oikeudesta-oikeuteen

        Tunkki on useaan otteeseen ja monessa mediassa haukkunut Suomen oikeuslaitosta, erityisesti Helsingin käräjäoikeutta. Tämä lienee eräs Tunkin suurimpia rikoksia, sillä periaatteellisesti siinä kyse on oikeuslaitoksen halventamisesta. Syyte siitäkin hänelle.


      • IM-raportoi

        IM 8.4.15: ”Johanna Tukiainen: "Pilkkaajani maksavat Jumalalle"

        USKOSSA - Johanna Tukiainen on kertonut avoimesti tulleensa uskoon.
        Iltamakasiini kertoi viikonloppuna Johanna Tukiaisen uskoontulemisesta. Hengellisistä asioista hän on puhunut aiemminkin, mutta nyt myöntää avoimesti olevansa uskossa.
        – Olen tullut uskoon ja tiedän, että Kaikkivaltias Jumala näkee meidät, ja tietää oikeat pahantekijät ja totuuden, Johanna Tukiainen toteaa.”

        IM: http://www.iltamakasiini.fi/artikkeli/277982-johanna-tukiainen-pilkkaajani-maksavat-jumalalle


      • NäädätAlas
        IM-raportoi kirjoitti:

        IM 8.4.15: ”Johanna Tukiainen: "Pilkkaajani maksavat Jumalalle"

        USKOSSA - Johanna Tukiainen on kertonut avoimesti tulleensa uskoon.
        Iltamakasiini kertoi viikonloppuna Johanna Tukiaisen uskoontulemisesta. Hengellisistä asioista hän on puhunut aiemminkin, mutta nyt myöntää avoimesti olevansa uskossa.
        – Olen tullut uskoon ja tiedän, että Kaikkivaltias Jumala näkee meidät, ja tietää oikeat pahantekijät ja totuuden, Johanna Tukiainen toteaa.”

        IM: http://www.iltamakasiini.fi/artikkeli/277982-johanna-tukiainen-pilkkaajani-maksavat-jumalalle

        ”HILJAA SAATANALLISET NÄÄDÄT NYT!!!!!!
        Jeesus on voittanut teidät jo ajat sitten.
        Oli minun tuomioni sitten ihan mikä tahansa!!!!”
        (Tukiainen Fb:ssa)


    • Ei-kadu-ei

      Hymy 31.3.2015:
      ”Johanna Tukiainen ei kadu tekemisiään!
      Kohublondi Johanna Tukiainen ihmettelee edelleen saamaansa vankilatuomiota eikä häneltä löydy sille ymmärrystä. Tukiainen kirjoittaa Facebookissa, että vankilaan kuuluvat oikeat rikolliset. Tukiainen sai eri rikoksista yhteensä kolmen kuukauden ja 20 päivän vankeusrangaistuksen muutama viikko sitten. Hän on valittanut tuomiosta."
      Hymy: http://www.hymy.fi/uutiset/johanna-tukiainen-ei-kadu-tekemisiaan

      • Uhoaa-kovasti

        Tunkki uhitteli kovin 14.7.15 (Fb):

        ”Ja te, jotka aiotte todistaa oikeudessa minua vastaan vastoin oikeudentajuanne, vastoin omaatuntoanne, vastoin Jumalaa, niin miettikää tätä kappaletta kunnolla ja ajatelkaa uudelleen!!!! Älkää valehdelko oikeudessa vain sen takia, että haluatte minut hinnalla millä hyvänsä vankilaan!!!!!! Olen itse ollut hiljaa heistä, jotka ovat minua vastaan rikkoneet.”
        Hallelujah: https://www.youtube.com/watch?v=PxPnrTLCNzk


      • In-Trust-We-God
        Uhoaa-kovasti kirjoitti:

        Tunkki uhitteli kovin 14.7.15 (Fb):

        ”Ja te, jotka aiotte todistaa oikeudessa minua vastaan vastoin oikeudentajuanne, vastoin omaatuntoanne, vastoin Jumalaa, niin miettikää tätä kappaletta kunnolla ja ajatelkaa uudelleen!!!! Älkää valehdelko oikeudessa vain sen takia, että haluatte minut hinnalla millä hyvänsä vankilaan!!!!!! Olen itse ollut hiljaa heistä, jotka ovat minua vastaan rikkoneet.”
        Hallelujah: https://www.youtube.com/watch?v=PxPnrTLCNzk

        “Only God can judge me”, 19.9.2014: http://aijaa.com/amFleT


    • Jatkokäsittelylupa

      Tukiaisen tuomiolle jatkokäsittelylupa:

      ”Johanna Tukiaisen vankilakeissi siirtyi hovioikeuteen!

      Helsingin käräjäoikeus tuomitsi kohublondi Johanna Tukiaisen maaliskuun alussa ehdottomaan vankeustuomioon ja sakkorangaistukseen muun muassa kahdesta pahoinpitelystä ja kunnianloukkauksesta. Kuten arvata saattaa, Johanna ilmaisi heti tyytymättömyytensä tiukkaan tuomioon.

      Johanna valitti käräjäoikeuden tuomiosta, ja valituslupa hovioikeuteen on myönnetty. Mikäli käräjäoikeuden tuomio jää voimaan, joutuu Johanna vankilaan kolmeksi kuukaudeksi ja 20 päiväksi.”

      (Seiska 2.6.2015: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiaisen-vankilakeissi-siirtyi-hovioikeuteen/1073719 )

    • Hymyn-artikkeli

      Tarkennus Helsingin hovioikeuden jatkokäsittelylupaan;
      Hymy raportoi 15.7.2015:

      ”Helsingin hovioikeus ei heltynyt linnaan tuomitulle Johanna Tukiaiselle!

      Julkisuudessa on ollut tieto siitä, että kohujulkimo Johanna Tukiainen sai valitusluvan maaliskuussa Helsingin käräjäoikeuden hänelle langettamiin tuomioihin. Asia ei ole aivan näin.

      Metropoli.net tietää kertoa asiakirjoihin perustuen, että Tukiaiselle heltisi valituslupa hoviin vain kunnianloukkauksen vahingonkorvauksiin liittyen.

      Oikeus punnitsee myös rangaistuslajia eli sitä, voidaanko Tukiainen päästää toistamiseen yhdyskuntapalveluun vai astuuko käräjäoikeuden näkemys voimaan.

      Käräjäoikeus oli sitä mieltä että Tukiainen lähtee linnaan suorittamaan 3 kuukauden ja 20 päivän rangaistusta.” Artikkeli: http://www.hymy.fi/uutiset/helsingin-hovioikeus-ei-heltynyt-linnaan-tuomitulle-johanna-tukiaiselle

      • Metropoli-kertoi

        Metropoli 16.7.2015:

        ”Joutuuko Tuksu vankilaan? ”Joutuu”, vastaa oikeusoppinut.

        Johanna Tukiaisella on pian kuumat paikat, kun hän jännää, joutuuko hän vankilaan. Käräjäoikeus tuomitsi hänelle useista eri rikoksista kolme kuukautta 20 päivää vankeutta. Tukiainen on valittanut asiasta hovioikeuteen …

        ... Tukiainen on tuomittu vuosien aikana jo yhdeksän eri kertaa. Kysyimme oikeusoppineelta, miten mahtaa käydä. …

        - Näkisin, että kyseisen julkisuudenhenkilön kohdalla hovioikeus ei näe tarpeelliseksi muuttaa rangaistuslajia.”

        Artikkeli kuva: http://www.metropoli.net/julkkikset/joutuuko-tuksu-vankilaan-joutuu-vastaa-oikeusoppinut/


    • Ennustaja-Raili

      ”Selvänäkijä Tuksulle: Joudut vankilaan!

      Hymy-lehden selvänäkijä on katsonut julkkisvuoteen 2015. Ennusteita on laadittu kymmenille eri julkkiksille, eivätkä ne ole mitään oraakkelimaista höpinää, vaan suoraa puhetta. Muun muassa kohujulkkis Johanna Tukiaiselle visio kuuluu:

      - Näen vankeusrangaistuksen, jota hän yrittää välttää muuttamalla ulkomaille. Hänet kuitenkin löydetään ja hän joutuu kiven sisään. Vankeusaika ei kuitenkaan ole pitkä, vain pari kuukautta. Johanna löytää myös rakkauden, joka tukee häntä vankila-aikana.

      Oho! Ennustuksia lisää painetussa lehdessä.” Hymy 10.1.2015: http://www.hymy.fi/uutiset/selvanakija-tuksulle-joudut-vankilaan

      • Hovin-ratkaisu

        Tietääkö joku suurinpiirtein, milloin hovioikeus antaa ratkaisunsa Tukiaisen tapaksessa?


    • Taparikollinen-Tukiainen

      Tunkki-Taparikollisen CV (Curriculum Vitae) 2010-2015:

      "Tukiainen tuomittiin elokuussa 2010 neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen kolmesta pahoinpitelystä ja haitanteosta virkamiehelle,

      ja tammikuussa 2011 ehdolliseen vankeuteen ja oheissakkoihin törkeästä rattijuopumuksesta, virkamiehen vastustamisesta ja väärän henkilötiedon antamisesta.

      Näiden lisäksi Tukiainen tuomittiin joulukuussa 2011 edellisenä kesänä tapahtuneesta pahoinpitelystä sakkoihin.

      Toukokuussa 2013 Tukiainen tuomittiin käräjäoikeudessa 60 päivän ehdottomaan vankeuteen jälleen pahoinpitelystä ja saman vuoden elokuussa 60 päiväsakkoon pahoinpitelystä.

      Syyskuussa 2013 Tukiainen tuomittiin 45 päivän ehdottomaan vankeuteen vuonna 2011 tapahtuneista pahoinpitelyistä.

      Lokakuussa 2014 Tukiainen tuomittiin Hyvinkään käräjäoikeudessa kesällä 2013 tapahtuneesta rattijuopumuksesta sataan päiväsakkoon ja ajokieltoon 2.2.2016 asti.

      Maaliskuussa 2015 Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Tukiaisen kolmen kuukauden ja 20 päivän pituiseen ehdottomaan vankeuteen vuosina 2013–2014 tehdyistä pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä, haitanteosta virkamiehelle, kolmesta laittomasta uhkauksesta ja kunnianloukkauksesta." (Lähde: Wikipedia 2015)

    • Hgin-ho

      Johanna Tukiaisen vankeusrangaistuksen suoritusmuoto on Helsingin hovioikeuden pohdinnassa, eli määrätäänkö linnaa, vaiko uusi YKP vaiko panta jalkaan.

      Kolme kuukautta ehdotonta vankeutta joka tapauksessa tulee, mutta missä muodossa, sitä emme siis vielä tiedä. Korvaussumma voi aleta runsaasta 15 000 eurosta hieman alle 10 000 euroon.

      • Hgin-ho

        Laitettakoon pisteeksi tälle ketjulle muutama kommentti alkaen Hgin ho:n ratkaisusta 2.2.2016; ensin Tukiaisen syyksi luetut rikokset 7 kpl:

        * Laiton uhkaus Lastikka-naapureita kohtaan (uhkailuja, rottapostia, yms.).
        * Laiton uhkaus ex-manageri Mia Oksasta kohtaan (rottapostia, yms.).
        * Laiton uhkaus eläinlääkäri Elli Valtosta kohtaan (tappouhkaus, yms.).
        * Venla Tynjän pahoinpitely (kohteen iskeminen katuun rajusti).
        * Haitanteko poliisivirkamiehille Töölön säilytyssuojassa.
        * Pahoinpitelyn yritys Susanna Ingerttilää kohtaan.
        * Kunnianloukkaus Susanna Ingerttilää kohtaan.

        Hovioikeus määräsi Tukiaiselle 110 tunnin yhdyskuntapalvelurangaistuksen.

        Lisäksi hänen on maksettava uhreilleen korvauksia korkoineen ja oikeudenkäyntikuluja sekä valtiolle käräjöinti- ja todistelukuluja. Kokonaissumma näistä kasvoi noin 16 080 euroon.


      • Iltapäivälehdet

        "... Tukiaisen syyksi luettiin pahoinpitely, pahoinpitelyn yritys, haitanteko virkamiehelle, kolme laitonta uhkausta ja kunnianloukkaus..."
        IS 2.2.2016: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1454381418219.html
        --
        "Johanna Tukiaiselle tuomio kunnianloukkauksesta - Susanna Ingerttilä: "Olen helpottunut" -- Johanna Tukiainen joutui hovioikeuden päätöksellä maksamaan Susanna Ingerttilälle tuhansien eurojen korvaukset." Iltalehti raportoi 2.2.16: http://www.iltalehti.fi/viihde/2016020221053633_vi.shtml


      • Seiskan-artikkelit
        Iltapäivälehdet kirjoitti:

        "... Tukiaisen syyksi luettiin pahoinpitely, pahoinpitelyn yritys, haitanteko virkamiehelle, kolme laitonta uhkausta ja kunnianloukkaus..."
        IS 2.2.2016: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1454381418219.html
        --
        "Johanna Tukiaiselle tuomio kunnianloukkauksesta - Susanna Ingerttilä: "Olen helpottunut" -- Johanna Tukiainen joutui hovioikeuden päätöksellä maksamaan Susanna Ingerttilälle tuhansien eurojen korvaukset." Iltalehti raportoi 2.2.16: http://www.iltalehti.fi/viihde/2016020221053633_vi.shtml

        "Johanna Tukiainen välttää sittenkin vankilan: Koko käräjäoikeus oli pähkähullu! ... - Käräjäoikeus oli kuin noitavaino. Siellä oli päätetty jo valmiiksi, että minä olen syyllinen. Koko käräjäoikeus oli pähkähullu..."
        Artikkeli 4.2.16: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-valttaa-sittenkin-vankilan-Koko-karajaoikeus-oli-pahkahullu/1094102
        --
        "Johanna Tukiainen rottakirjeistä: En kadu, koska minut lavastettiin!
        - Miksi katuisin mitään, mitä en ole tehnyt. Minut lavastettiin, tuohtunut Johanna kertoo Seiskalle." Artikkeli 4.2.16: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-rottakirjeista-En-kadu-koska-minut-lavastettiin/1094112


      • Tunkin-nillitys
        Iltapäivälehdet kirjoitti:

        "... Tukiaisen syyksi luettiin pahoinpitely, pahoinpitelyn yritys, haitanteko virkamiehelle, kolme laitonta uhkausta ja kunnianloukkaus..."
        IS 2.2.2016: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1454381418219.html
        --
        "Johanna Tukiaiselle tuomio kunnianloukkauksesta - Susanna Ingerttilä: "Olen helpottunut" -- Johanna Tukiainen joutui hovioikeuden päätöksellä maksamaan Susanna Ingerttilälle tuhansien eurojen korvaukset." Iltalehti raportoi 2.2.16: http://www.iltalehti.fi/viihde/2016020221053633_vi.shtml

        IL raportoi 2.2.16: http://www.iltalehti.fi/viihde/2016020221053633_vi.shtml

        "Tuota Iltalehden juttua ei tarvitsisi edes jakaa, sen verran paskaa ihan suoraan sanottuna se on! Ei kenenkään tuomio tietenkään "alene edellisistä rikkeistä", vaan otsikko olisi pitänyt olla IHAN TOISENLAINEN, MM TÄLLAINEN: JOHANNA TUKIAISEN VANKEUSTUOMIO KUMOTTIIN HOVIOIKEUDESSA JA MUUNNETTIIN YKP PALVELUKSI!

        Tuossa näkee taas lehtien törkydissaamisen mua kohtaan, mutta dissaatkoot, sillä jokainen polvi tulee jossain vaiheessa notkistumaan alas Jeesuksen edessä!" (Tunkki nillitti Facessa 3.2.16)


    • riehakas_psykiatri

      Kyllä ihmisen katuun lyöminen on yksi vakavasti otettavia rikoksia normaali ihminen saa sellaisesta helposti vankeutta

      Johanna Tukiainen alkoholistiklinikan väärentämillä hullunpapereilla pelkkää pään silitystä

      Eivät edes reppana siellä katkolla tietäneet diagnoosien nimiäkään nimittäin mitään kaksijakoista mielialahäiriötä ei ole edes olemassa. Ilmeisesti tarkoittivat diagnoosia F30-31 eli Kaksisuuntainen mielialahäiriö (bibolaari) sellaisenkaan tunnistamiseen ihmisessä ei riitä pelkästään lyhytaikainen tuttavuus ja muutama visiitti niinkuin tässä tapauksessa. F30-31:ssa ollaa yleensä jo skitsofrenian esiasteessa ja jo pelkästään mielenterveyslain 8§:n perusteella psyykkisen sairauden diagnoosi vaatii tarkat lääketieteelliset todisteet ja huolelliset tutkimukset,ei juosten kustuja katkon todistuksia.

      Syyttäjän kannattaisi miettiä tätä ja viedä asia vielä korkeimpaan oikeuteen erityisesti kun potissa on henkilö joka teki käytännössä ehdonalaisen rikoksen sovitusaikana (ykp) seuraavat:

    • tämä_vielä

      eli:
      1 Laiton uhkaus
      2 Laiton uhkaus
      3 Laiton uhkaus
      4 pahoinpitely
      5 Haitanteko poliisivirkamiehille Töölön säilytyssuojassa.
      6 Pahoinpitelyn yritys
      7 Kunnianloukkaus

      • HHO-ratkaisu-2016

      • Tunkki-ilkkui
        HHO-ratkaisu-2016 kirjoitti:

        Helsingin hovioikeuden koko ratkaisu 2.2.2016 on kuvailtu tässä ketjussa:
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14105110/johanna-tukiainen-valtti-vankilan-hulluuskortilla!
        Muun muassa: "Tukiainen on 11.1.2016 toimittanut hovioikeudelle lisäkirjelmän ja sen liitteenä erikoisalan sairaskertomuksen."

        "VITUTTAAKO NYT KUN EN SINNE KALTEREIDEN TAAKSE JOUDU?????

        VAIKKA SUOMEN VANKILA EI EHKÄ OLE MIKÄÄN IHAN HIRVEIN PAIKKA, NIIN SIELLÄ ON TARKAT SÄÄNNÖT MM. OVIEN KIINNI LAITTAMISESTA YMS. JOTEN KYSEESSÄ OLISI OLLUT VAPAUDENRIISTO, JOHON EN TODELLAKAAN OLE KUULU.

        Te vain vihaatte minua vuodesta toiseen ja vihanne kuluttaa teidät loppuun. Eikä teillä näytä omaa elämää olevan kun pitää niin täysin olla mun kimpussani.

        Olen todella tyytyväinen hovioikeuden päätökseen, olen aiemminkin suorittanut YKP:n loistavasti ja kiitos Jumalalle tästä, AMEN!"
        (Tunkki Fb:ssa 4.2.16)


    • näääätä

      Syyttäjä toimi vie asia korkeimpaan oikeuteen

      Pelkästään Johanna Tukiaisen oman edun takia

      Tuollainen ihmi on riski yhteiskunnassa

      Laittakaa tästä tieto syyttäjänvirastoon

      Faksi: 029 56 22203. Sähköposti: helsinki.sy(at)oikeus.fi. Sähköpostia lähetettäessä (at)-merkintä korvataan @-merkillä. Puhelinvaihde: 029 56 22100

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3720
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1823
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1384
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      152
      1275
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      165
      923
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      880
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      860
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      49
      840
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      839
    Aihe