Miksi miehet eivät tajua sosiaalisten kykyjensä...

Todellinensyy

... merkitystä? Varsinkin kun sosiaaliset taidot miehillä vastaavat sitä mitä ulkonäkö naisilla. Niitä ilman ei pääse mihinkään.

Suurella osalla täällä valittavista ätmeistä on niissä huimia puutteita, sen näkee jo jutuista mitä täällä jauhetaan. Miten tyypit itse eivät tajua, vaan vikaa haetaan ihan kaikesta muusta paitsi siitä tärkeimmästä syystä?

64

698

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lin-lin

      "Miksi miehet eivät tajua sosiaalisten kykyjensä merkitystä? Varsinkin kun sosiaaliset taidot miehillä vastaavat sitä mitä ulkonäkö naisilla. Niitä ilman ei pääse mihinkään."

      Koska valtaosa miehistä on saamattomia nahjuksia, jotka eivät edes yritä ikinä mitään. Millä tavalla miesten sosiaaliset taidot vastaavat naisten ulkonäköä? Ota se kosmetiikka pois niin ulkonäkö on nolla, eli täysin vastaa miesten sosiaalisia taitoja.

      Jotkut itseään atmeina pitävät itkevät kun eivät saa ja miettivät että jännämiehet ja ytmit saa. Ytmit ja jännämiehet polkevat muutaman promillen humalassa niitä kapakkaruusuja ja sotanorsuja joiden tietävän olevan helppo, tai siis varma saalis. Tutka metsästää nuoria naiveja naisia (iältään naisia, henkisesti vielä tyttöjä) tai sitten vähän rumempia tai pulleampia. Tasokkaaseen naiseen lähestyy vain liian kännissä olevat ymmärtämättä että se peli on pelattu jo ajat sitten kaikkien osalta, ennen kuin se nainen edes päätti tulla siihen ravintolaan.

      Panomiehet panee järjestelmällisesti rumia, lihavia ja tyhmiä. Panomiehen kumppani on aina lahna

      • lin-lin

        Miten vosu atemille kapakasta. Iske silmäsi siihen seurueen vähiten tai toiseksi vähiten miellyttävään yksilöön, kun sen saat iskettyä ja häntä huomioitua pahemmin noteeramatta sitä seurueen parasta antia, et voi kun voittaa. Katkerana se paras sorkkaeläin alkaa kilpailemaan, jolloin saanti on taattu, mikäli ei, niin silti siihen jää se alkuperäinen.

        Ideaalisin olisi oltava vain kiinnostava ja syvällinen selvästi osoittaen että pidät heidän asioistaan ja heidän seurasta, ilman että mitään seksuaalista kiinnostusta olisi yhdenkään kanssa, eli täysin päinvastaisesti kuin muut kilpakumppanit. Hyvällä onnella seuraavan viikon panot on kolmelta eriltä. Siinä sitten on tiistaile, keskiviikolle ja torstaille. Paras haihtuu ensimmäisen jälkeen, toinen ja kolmas todennäköisesti pysyy polkaistavana pidempään.


      • ätmel

        Ei naiset ala kilpailemaan kiltistä ja kunnollisesta miehestä vaan katkera nainen cockblockaa ja kääntää koko seurueen alemman tason miestä vastaan.


    • "Koska valtaosa miehistä on saamattomia nahjuksia, jotka eivät edes yritä ikinä mitään."

      En allekirjoita. Sen sijaan allekirjoitan sen, että sosiaalisilla taidoilla ON valtavan suuri merkitys niin työelämässä, kaveripiirissä kuin pariutumisessakin. Hyvä uutinen on, että niitä voi kehittää.

      • 837

        Ei voi. Jos ei nuorena ollut tyhmä ja paha, jäi oleelliset asiat oppimatta. Sitä paitsi jännäluusereiden ja pelimiesten kikkoja on tyhmää kutsua sosiaalisiksi taidoiksi. Eivät ne mitään taitoja ole, ne ovat tyhmyyttä ja huonoa käytöstä. Taitoa on asiallisuus ja fiksuus, mutta niillähän ei tietenkään pärjää kun ne eivät naisia kiinnosta.


      • etsivälöyt

        Kaiken voi oppia aikuisena. Täytyy vaan ensin haluta oppia, sitten uskoa että voi oppia ja lähteä etsimään sitä oppia ja etsiä kunnes löytää.


    • 632015

      Kyllähän ne sosiaaliset taidot auttavat. Mutta luonteelleen ei oikein voi mitää. Esim. Itse olen intovertti, ja minulle ei ole luontaista höpöttää ja olla äänessä koko ajan. Pystyn toki olemaan äänessä ja esittämään ekstroverttia, mutta se ei ole luonteelleni sopivaa. Intoverttiudessa on toki hyvätkin puolensa esim. osaa olla hyvä kuuntelija ja ottaa yksilöt paremmin huomioon. Mutta itsensä markkinointi on vaikeampaa, sillä naiset huomaavat ne ekstrovertit paremmin.

    • intopoika

      Itsekin olen aika intovertti luonteeltani, mutta sen verran olen kuitenkin sosiaalinen, että olen onnistunut saamaan ystäviä harrastuksista ja töistä. Mutta ehdottomasti en kuulu niihin ihmisiin jotka ovat jatkuvan huomion keskipisteenä vaan enemmänkin vierestäkuuntelija.

    • 345

      Introvertti luonne ei tarkoita sitä, että ihmisellä ei olisi sosiaalisia kykyjä. Myöskään ekstrovertti luonne ei tarkoita automaattisesti hyviä sosiaalisia kykyjä. On paljon röyhkeitä tökeröitä päällepäsmäreitä ekstroverteissä ja introverteissa hyvinkin taitavasti sosiaalisia tilanteita lukevia ja toiset huomioonottavia ihmisiä. Jostain syystä vain ihmiset kuvittelevat, että ekstrovertti luonne tarkoittaa automaattisesti hyviä sosiaalisia kykyjä.

      • M42v

        Introvertti kiittää hyvästä huomiosta. Itselleni ongelma on lähinnä sosiaalisen tilanteen kuluttavuus. Puoli tuntia pystyn pitämään yllä vauhtia, mutta sitten tarvitsee latautua. Jos asia jää pahasti kesken, niin totta kai siinä saa epäsosiaalisen maineen, vaikka kuinka jouheasti yrittäisi poistua tilanteesta.


      • 345

        Itseään täytyy kuunnella. Introvertti tarvitsee latautumista. Ei auta kuin sanoa muille, että nyt on akku tyhjä, nähdään jahka taas toimii. Kyllä oikeat ystävät ymmärtävät myös introvertteja.


      • Lucia_Fevers

        Todellakin. Tarvitsen myös latautumista ja nautin eniten kevyestä sosiaalisesta kanssakäymisestä, jutustelusta, jossa ei tulla ihan liiviin kiinni. Tulenkin parhaiten juttuun amerikkalaisten kanssa, he eivät vaadi mitään paljastuksia, vaan pikemminkin arvostavat ihmistä, joka tuntee sopivuuden rajat keskustelussa, eikä siten paljasta ihan kaikia yksityisiä asioitaan sosiaalisen kalastelun muodossa, mikä on ihan yleinen suomalainen tapa edetä keskustelussa.

        Mielestäni tämä suomalainen paljastustekniikka nimenomaan lisää sosiaalisia pelkoja, koska ihmiset pelkäävät, että tutustuttaessa heidän täytyy kertoa itsestään aivan kaikki, ikäänkuin alistua täydelliselle sosiaaliselle tuomiolle/hyväksynnälle ja tämä ainakin itselleni on aikuisena yksityishenkilönä vastenmielinen ajatus. Etsin parisuhdetta, en psykoanalyytikkoa enkä kenenkään totaalista hyväksyntää.

        Olen huomannut, että jotkut tyypit, jotka ovat sitä sakkia, että etsivät ihmisessä ns. "aitoutta", eivät voi sietää sosiaalista asennetani ja ovat tuomitsevia. Olen heidän mielestään outo ja feikki, koska pidän kiinni sosiaalisista rajoistani.

        Sosiaaliset taidot ovat parisuhdemarkkinoilla todella tärkeät, ettei sitten tosipaikan tullen tule jäätymistä, kun vastassa on nainen, joka kiinnostaa. Usein tilanne sitten korvataan helpommalla saaliilla, joka on mielestäni lähes raukkamaista ja varmasti säälittävää.

        Olen luonteeltani tarkkanäköisiin ilkeyksiin kykenevä ihminen ja sanoinkin tuossa yhtenä päivänä ystävälleni, että somevammaisten ihmisten sosiaaliset taidot perustuvat oman käden käyttöön...hehhehh.


      • Meitä_on_moneksi

        Mä taas olen rakkauteen, ystävyyteen ja toisten arvostamiseen kykenevä ihminen. :)


    • ExPUA

      Eiköhän sosiaaliset kyvyt ole kokolailla hevonpaskaa?

      Nainen on se joka valitsee, ja niin kauan kun hän tekee valintansa ulkonäön, rahan ja statuksen perusteella, eivät mitkään niinkin epämääräiset kuin "sosiaalisten kyvyt" auta.

      Joten, jotta ne auttaisi, pitäisi:
      1. Naisten valita mies niiden, eikä rahan, ulkonäön ja statuksen (hypergamian) perusteella.
      2. määritellä, mitä ovat nämä"sosiaaliset kyvyt".

      Sitä ennen tuota kysymystä ei ole tarpeen esittää.

      • reaasdsa

        Kerroppa ex pulla, minkä perusteella naisen tulisi valita sitten mies?


      • ExPUA
        reaasdsa kirjoitti:

        Kerroppa ex pulla, minkä perusteella naisen tulisi valita sitten mies?

        Simppeliä, valitse mies hänen itsensä vuoksi, ei sillä perusteella mitä hän omistaa, tai tekee.

        Miehen velvollisuutena on muka ansaita arvo, tai maksaa jokin kuviteltu velka teoillaan - tästrä tulee luopua, sillä tasa-arvo ei silloin toteudu kun nainen on itse halun objekti, joka objerktifioi itsensä käyttäen seksuaalista valtaansa.

        Nainen on se mitta, jolla lähdemme hakemaan tasa-arvoa, joten miestä tulee koskea se kaikki valta ja naisen luontainen etuisuus kuin naistakin.

        Esim. miehen pitää saada voida valita kuten nainenkin, seksin pitää olla miehelle kysymys valinnasta eikä tuurista jne.

        Mutta joo, takaisin aiheeseen.

        Valitse mies vain hänen itsensä vuoksi.

        Ja se tarkoittaa: pelkästään hänen itsensä vuoksi!


      • KerroLisää

        Eli miten? Miten esim. tiedät millainen mies on, jos hän on esim tuppisuu tai ei muuten osaa keskustella normaalisti? Kyllähän ne sosiaaliset taidot vaikuttavat suuresti siihen millaisen kuvan miehestä saa.

        Mitä tarkoitat tuolla "pelkästään hänen itsensä vuoksi"? Mistä nainen tietää, millainen se mies on? Ulkonäön perusteella? Jos mies ei osaa näyttää hyviä puoliaan, niin selvännäkijäkö naisen pitäisi olla, vai stalkata miestä jossain?


      • ExPUA
        KerroLisää kirjoitti:

        Eli miten? Miten esim. tiedät millainen mies on, jos hän on esim tuppisuu tai ei muuten osaa keskustella normaalisti? Kyllähän ne sosiaaliset taidot vaikuttavat suuresti siihen millaisen kuvan miehestä saa.

        Mitä tarkoitat tuolla "pelkästään hänen itsensä vuoksi"? Mistä nainen tietää, millainen se mies on? Ulkonäön perusteella? Jos mies ei osaa näyttää hyviä puoliaan, niin selvännäkijäkö naisen pitäisi olla, vai stalkata miestä jossain?

        Sana mitä tuossa haet, on: "tutustuminen".

        Jos haluat tietää, miten toinen keskustelee, niin keskustele hänen kanssaan.

        Mitä tarkoitin tuolla pelkästään itseänsä vuoksi, on se mitä siinä lukee. Eli pelkästään itsensä vuoksi, ja kuten kirjoitin, niin ei sillä perusteella mitä hän omistaa, tai tekee.


      • ExPUA kirjoitti:

        Simppeliä, valitse mies hänen itsensä vuoksi, ei sillä perusteella mitä hän omistaa, tai tekee.

        Miehen velvollisuutena on muka ansaita arvo, tai maksaa jokin kuviteltu velka teoillaan - tästrä tulee luopua, sillä tasa-arvo ei silloin toteudu kun nainen on itse halun objekti, joka objerktifioi itsensä käyttäen seksuaalista valtaansa.

        Nainen on se mitta, jolla lähdemme hakemaan tasa-arvoa, joten miestä tulee koskea se kaikki valta ja naisen luontainen etuisuus kuin naistakin.

        Esim. miehen pitää saada voida valita kuten nainenkin, seksin pitää olla miehelle kysymys valinnasta eikä tuurista jne.

        Mutta joo, takaisin aiheeseen.

        Valitse mies vain hänen itsensä vuoksi.

        Ja se tarkoittaa: pelkästään hänen itsensä vuoksi!

        Eihän ätmeillä silloin ole mitään mahdollisuuksia parisuhteeseen.


      • ExPUA
        Ratikkakuski kirjoitti:

        Eihän ätmeillä silloin ole mitään mahdollisuuksia parisuhteeseen.

        Onpas.

        He ovat ätmejä, koska heillä ei ole rahaa, statusta ja mahdollisesti (mallitasoista) ulkonäköä.

        Paitsi tietysti, jos nyt tarkoitit että kilttinä ja kunnollisena miehenä ATM ei kelpaa, koska hänestä puuttuu psykonarsistin (jännämiehen) ns. dark triad:mainen persoonallisuus niin sitten.


      • jhnbjkbjkhb

        Ei siinä enää ulkonäkö tai statuskaan auta jos on täysin rytmitajuton autisti, jota saa hävetä ihmisten ilmoilla.

        "Sosiaaliset kyvyt" = terve ulosanti; rytmitaju, älykkyys, huomioonottaminen, supliikki, ei ujo, itsevarma, sosiaalinen tilanteen hahmottaminen. Elämänilo, positiivisuus. Ei mielenterveydellisiä ongelmia, paistavia neurooseja, katkeruutta, ajattelun yksipuolisuutta ja luonteen heikkoutta. Ihmistenvälisen kommunikaation perussääntöjen hahmottaminen. Huumorintaju. ITSEREFLEKTIO.
        Voimallinen, terve kommunikaatio.
        Etc.

        Ätmit ovat pääsääntöisesti ätmejä, koska noissa on "sosiaalisissa kyvyt"-paketissa on jotain pahasti mätänä.
        Ihan empiirinen havainto.


      • Viisaitasanoja
        jhnbjkbjkhb kirjoitti:

        Ei siinä enää ulkonäkö tai statuskaan auta jos on täysin rytmitajuton autisti, jota saa hävetä ihmisten ilmoilla.

        "Sosiaaliset kyvyt" = terve ulosanti; rytmitaju, älykkyys, huomioonottaminen, supliikki, ei ujo, itsevarma, sosiaalinen tilanteen hahmottaminen. Elämänilo, positiivisuus. Ei mielenterveydellisiä ongelmia, paistavia neurooseja, katkeruutta, ajattelun yksipuolisuutta ja luonteen heikkoutta. Ihmistenvälisen kommunikaation perussääntöjen hahmottaminen. Huumorintaju. ITSEREFLEKTIO.
        Voimallinen, terve kommunikaatio.
        Etc.

        Ätmit ovat pääsääntöisesti ätmejä, koska noissa on "sosiaalisissa kyvyt"-paketissa on jotain pahasti mätänä.
        Ihan empiirinen havainto.

        Tässä varsin hyvin ilmaistu mitä ne sosiaaliset kyvyt ovat. Kerrataanpa vielä:

        "Sosiaaliset kyvyt" = terve ulosanti; rytmitaju, älykkyys, huomioonottaminen, supliikki, ei ujo, itsevarma, sosiaalinen tilanteen hahmottaminen. Elämänilo, positiivisuus. Ei mielenterveydellisiä ongelmia, paistavia neurooseja, katkeruutta, ajattelun yksipuolisuutta ja luonteen heikkoutta. Ihmistenvälisen kommunikaation perussääntöjen hahmottaminen. Huumorintaju. ITSEREFLEKTIO.

        Ujo voi kyllä olla, kunhan jossain vaiheessa lämpenee. Ja osaa ottaa oman ujoutensa huomioon ja elää siitä huolimatta, ei jää sen vangiksi.

        "Kiltti ja kunnollinen" on kiertoilmaus sille että ei osaa sos. taitojen perusteitakaan.


      • "Sosiaaliset kyvyt" taitaa olla aika subjektiivinen käsite. Henk. koht. en pitäisi tuon listan laatijaa sosiaalisesti kyvykkäänä.


      • m40plus

        "Sosiaaliset kyvyt" = terve ulosanti; rytmitaju, älykkyys, huomioonottaminen, supliikki, ei ujo, itsevarma, sosiaalinen tilanteen hahmottaminen. Elämänilo, positiivisuus. Ei mielenterveydellisiä ongelmia, paistavia neurooseja, katkeruutta, ajattelun yksipuolisuutta ja luonteen heikkoutta. Ihmistenvälisen kommunikaation perussääntöjen hahmottaminen. Huumorintaju. ITSEREFLEKTIO.

        Voimallinen, terve kommunikaatio."

        Osimoilleen ja hyvin pitkälti juuri näin. Tuosta poimittuna esim. elämänilo ja positiivisuus ovat sellaisia vahvasti ulospäin näkyviä magneetteja, jotka vetävät ihmisiä luonnollisella tavalla puoleensa.


      • Lucia_Fevers

        ExPUAn mielestä hän on rakkauden arvoinen. Hyvä niin, mutta tuosta lapsellisesta rakkauden käsitteestä päätellen voisit mennä samantien naimisiin vaikkapa Auerin lesken kanssa. Hänhän on niin mukava ihminen, puhuu kauniisti lapsilleen ja on älykäs! Mitä nyt miehensä lahtasi hämärissä pornoleikeissään. HUHUHUH!

        Kyllä ihmisen teot määrittelevät hyvin pitkälle hänen olemustaan, yhteiskunnallista merkitystään ja myös eritoten merkitystä parisuhteen toisena osapuolena.

        Jumala rakastaa sinua sellaisena, kuin olet, muut rakastavat sinua myös sen perusteella, millainen olet heitä ja muita ihmisiä kohtaan jokapäiväisissä teoissasi. Siksi sitä kutsutaan IHMISSUHTEEKSI


      • ExPUA kirjoitti:

        Onpas.

        He ovat ätmejä, koska heillä ei ole rahaa, statusta ja mahdollisesti (mallitasoista) ulkonäköä.

        Paitsi tietysti, jos nyt tarkoitit että kilttinä ja kunnollisena miehenä ATM ei kelpaa, koska hänestä puuttuu psykonarsistin (jännämiehen) ns. dark triad:mainen persoonallisuus niin sitten.

        Ätmit mieluusti ulkoistavat vastuun onnestaan naisille, etteivät itse joutuisi ponnistelemaan menestyksensä eteen. Mies pystyy vaikuttamaan ulkonäköönsä, talouteensa, menestykseensä työelämässä ja ihmissuhteissaan, jos on valmis näkemään vaivaa asian eteen.


      • ExPUA
        jhnbjkbjkhb kirjoitti:

        Ei siinä enää ulkonäkö tai statuskaan auta jos on täysin rytmitajuton autisti, jota saa hävetä ihmisten ilmoilla.

        "Sosiaaliset kyvyt" = terve ulosanti; rytmitaju, älykkyys, huomioonottaminen, supliikki, ei ujo, itsevarma, sosiaalinen tilanteen hahmottaminen. Elämänilo, positiivisuus. Ei mielenterveydellisiä ongelmia, paistavia neurooseja, katkeruutta, ajattelun yksipuolisuutta ja luonteen heikkoutta. Ihmistenvälisen kommunikaation perussääntöjen hahmottaminen. Huumorintaju. ITSEREFLEKTIO.
        Voimallinen, terve kommunikaatio.
        Etc.

        Ätmit ovat pääsääntöisesti ätmejä, koska noissa on "sosiaalisissa kyvyt"-paketissa on jotain pahasti mätänä.
        Ihan empiirinen havainto.

        No kiitoksia, on kiva kerrankin saada edes jonkinlaista dataa siitä, että mistä ylipäänsä puhutte kun näitä mainostatte.

        PUA-tyypeillä on noista omat käsityksensä myös, ja ne voivat olla hyvinkin anti-sosiaalisia kykyjä.

        Tuo mitä kerroit on kuitenkin minusta jotain sellaista "perus-KTM-kauraa", joka taitaa puuttua vain kaikkein intorverteimmilta ätmeiltä. Eli se neuvo on hieman sama kuin että "kampaa hiuksesi ja pese hampaasi"


      • ExPUA
        Ratikkakuski kirjoitti:

        Ätmit mieluusti ulkoistavat vastuun onnestaan naisille, etteivät itse joutuisi ponnistelemaan menestyksensä eteen. Mies pystyy vaikuttamaan ulkonäköönsä, talouteensa, menestykseensä työelämässä ja ihmissuhteissaan, jos on valmis näkemään vaivaa asian eteen.

        No mutta kun se vastuu on naisten.

        Hehän sen valinnan tekevät, ja täten määrittävät miehen tason.

        Sinun strategiasi selvästi on tuo naisten mielistely, sen lisäksi on myös strategioina esim. PUA-pelleilyn ohjeet jotka näennäisesti menevät toiseenääripäähän, mutta pohjimmiltaan pelaavat samoilla periaatteita. Väittäisin että kumpikaan näistä ei toimi, tai jos toimii, niin se edelleenkin on ollut kiinni naisen valinnasta (ja minkälaisen naisen!) ja ne ovat vain vieneet kokonaisongelmaa pidemmälle.


      • ExPUA
        ExPUA kirjoitti:

        No mutta kun se vastuu on naisten.

        Hehän sen valinnan tekevät, ja täten määrittävät miehen tason.

        Sinun strategiasi selvästi on tuo naisten mielistely, sen lisäksi on myös strategioina esim. PUA-pelleilyn ohjeet jotka näennäisesti menevät toiseenääripäähän, mutta pohjimmiltaan pelaavat samoilla periaatteita. Väittäisin että kumpikaan näistä ei toimi, tai jos toimii, niin se edelleenkin on ollut kiinni naisen valinnasta (ja minkälaisen naisen!) ja ne ovat vain vieneet kokonaisongelmaa pidemmälle.

        Tuo ulkonäköön ja muuhun vaikuttaminen on toisaalta jotain missä olen kanssasi samaa mieltä.

        Mutta niissäkin on vain tietty raja minkä voi ylittää - esim. milloin on syytä mennä plastiikkakirurgille (ja onko siihen varaa), ja työura on miehelle ihan sama kuin nais-ura, siinä katsot tuletko valituksi.


      • ExPUA
        Lucia_Fevers kirjoitti:

        ExPUAn mielestä hän on rakkauden arvoinen. Hyvä niin, mutta tuosta lapsellisesta rakkauden käsitteestä päätellen voisit mennä samantien naimisiin vaikkapa Auerin lesken kanssa. Hänhän on niin mukava ihminen, puhuu kauniisti lapsilleen ja on älykäs! Mitä nyt miehensä lahtasi hämärissä pornoleikeissään. HUHUHUH!

        Kyllä ihmisen teot määrittelevät hyvin pitkälle hänen olemustaan, yhteiskunnallista merkitystään ja myös eritoten merkitystä parisuhteen toisena osapuolena.

        Jumala rakastaa sinua sellaisena, kuin olet, muut rakastavat sinua myös sen perusteella, millainen olet heitä ja muita ihmisiä kohtaan jokapäiväisissä teoissasi. Siksi sitä kutsutaan IHMISSUHTEEKSI

        " Hyvä niin, mutta tuosta lapsellisesta rakkauden käsitteestä päätellen voisit mennä samantien naimisiin vaikkapa Auerin lesken kanssa."

        Siinä tapauksessa sinä voisit olla se Auer. ;)

        Ainakin tuon heiton perusteella.

        Tuo osoittaa naisen kyvyttömyyden tuntea tunnetta nimeltä rakkaus.

        Tämän radikaalin eron vuoksi, naiset lähinnä opettelevat näyttelemään sitä, sillä tietävät että miehet ovat heitä jotka sitä tuntevat.

        Tämä näyttely, eli rakkauden akti, ei tosin tapahdu jos mies ei edusta hypergamisia ihanteita.

        Moni kiltti ja kunnollinen mies uskoo tuohon.

        Minun "naisvihamielinen", "kyyninen" tai sitten vain realistinen näkemykseni on saanut aikaan sen, etten usko naista ja ennemmin myös minä edustan KT-miestä, joka sanoo ei aisurin uralle. Mutta tästä en tingi, sillä olen kunnian mies.


      • ExPUA kirjoitti:

        No mutta kun se vastuu on naisten.

        Hehän sen valinnan tekevät, ja täten määrittävät miehen tason.

        Sinun strategiasi selvästi on tuo naisten mielistely, sen lisäksi on myös strategioina esim. PUA-pelleilyn ohjeet jotka näennäisesti menevät toiseenääripäähän, mutta pohjimmiltaan pelaavat samoilla periaatteita. Väittäisin että kumpikaan näistä ei toimi, tai jos toimii, niin se edelleenkin on ollut kiinni naisen valinnasta (ja minkälaisen naisen!) ja ne ovat vain vieneet kokonaisongelmaa pidemmälle.

        Naiset määrittävät miehen ja miehet naisen tason. Paitsi ätmit, jotka määrittävät oman tasonsa yläkanttiin ja eivät siksi saa pillua.

        Oletko sinä tahdoton vätys ja annat valinnan naisten yksinoikeudeksi? Minä ainakin olen aina valinnut, kenen kanssa harrastan seksiä tai seurustelen.


      • m40plus

        "Tuo osoittaa naisen kyvyttömyyden tuntea tunnetta nimeltä rakkaus."
        Jos nainen ei tunne sinua kohtaan rakkautta, niin mitkä ovat ne seikat, joiden vuoksi hänen kuitenkin kannattaa pysyä vierelläsi?


      • ExPUA
        m40plus kirjoitti:

        "Tuo osoittaa naisen kyvyttömyyden tuntea tunnetta nimeltä rakkaus."
        Jos nainen ei tunne sinua kohtaan rakkautta, niin mitkä ovat ne seikat, joiden vuoksi hänen kuitenkin kannattaa pysyä vierelläsi?

        Miksi te valkoritarit puhutte kuin naiset?

        Kommentoin tätä tekstiä: "Hyvä niin, mutta tuosta lapsellisesta rakkauden käsitteestä päätellen voisit mennä samantien naimisiin vaikkapa Auerin lesken kanssa."

        Ja sinä teet tästä henkilökohtaista, esittämällä minua käsittelevän kysymyksen/oletuksen.

        Sitten te ihmettelette, kun teille sanotaan rumasti ja henkilökohtaisesti. :D

        Niin ei kävisi, jos te pysyisitte asiassa.

        Juttunahan tässä on se, että nainen pitää selkeästi rakkautta käytännössä jonkinlaisena, ei-olemassaolevana asiana, johon ei enää kukaan aikuinen (nainen) usko.


      • 4564563
        ExPUA kirjoitti:

        No kiitoksia, on kiva kerrankin saada edes jonkinlaista dataa siitä, että mistä ylipäänsä puhutte kun näitä mainostatte.

        PUA-tyypeillä on noista omat käsityksensä myös, ja ne voivat olla hyvinkin anti-sosiaalisia kykyjä.

        Tuo mitä kerroit on kuitenkin minusta jotain sellaista "perus-KTM-kauraa", joka taitaa puuttua vain kaikkein intorverteimmilta ätmeiltä. Eli se neuvo on hieman sama kuin että "kampaa hiuksesi ja pese hampaasi"

        Parhaiten sen näkee kun vierestä katsoo sosiaalisesti awkward-tapauksia, joilla ei ole hajuakaan sosiaalisten tilanteiden ja sosiaalisena laumahmisenä olemisen rytmiikasta.
        Luulen omien havaintojeni perusteella että "ätmit" ovat ennenkaikkea näitä tapauksia.

        Ihmisen peruskauraa tosiaankin pitäisi olla niin minustakin. Vaan kun ei monelle ole.
        Vaikein este ylittää on oman itsensä sisäinen remontointi, johon eivät näytä ammattiauttajatkaan osaavan aina tarjota tarvittavaa apua.

        "Normi-ketmi" taas saa jo ihan riittävästi sillä että hiukan buustaa itsestään sen parhaan esiin ja hyppää vain tarpeeksi usein keskelle alati nälkäistä yöelämää.

        Jotkut näennäisesti anti-sosiaaliset metodit voivat oikeissa käsissä olla ihailtva voimannäyte kun taas jonkun "creepyksi" luokitellun käsissä ovat valmis katastrofi.


      • ExPUA
        Ratikkakuski kirjoitti:

        Naiset määrittävät miehen ja miehet naisen tason. Paitsi ätmit, jotka määrittävät oman tasonsa yläkanttiin ja eivät siksi saa pillua.

        Oletko sinä tahdoton vätys ja annat valinnan naisten yksinoikeudeksi? Minä ainakin olen aina valinnut, kenen kanssa harrastan seksiä tai seurustelen.

        Hei, minulla on taustalla PUA-ura, joka sisältää käytäntöä, ja alan opiskelua, joka piti useimmiten taustaoletuksenaan sen, että mies ei vain valitse, vaan voi jopa vaihtaa tuon seksuaalisen vallan. Joten tiedän hyvin missä menee todellisuuden ja fantasian rajat.

        Se taas johtuu siitä laista, mikä koskee sinua, minua, jokaista.

        Nainen valitsee ja mies saa.

        Vaikka miten nainen pelaisi egollasi, että muka sinä viettelisit hänet valkoritaroimalla, tai puppeilulla tai millä tahansa sänkyyn, on se nainen joka sen sanoo.

        Tämän on myös nainen vahvistanut.

        Se oli vielä PUA-aikainen nainen, johon hakkasin sellaisen määrän materiaalia ettei tosi hyväkään. Sen kanssa sitten kun puhelimme näistä, se vain sanoi että "luonnossa, ja muutenkin naaras on se joka valitsee". Se tosin ei ollut femakko, vaan piti useimpia naisia tyhminä, ja avuttomina ulisijoina. Silloin muuten väitin vastaan, enää en tekisi niin. Käytin vielä tuota ihan samaa "niin mutta kyllähän mieskin valkkaa"-argumenttia kuin sinä.

        Nyt lähinnä katson asiaa eri näkökulmasta.


      • ExPUA
        4564563 kirjoitti:

        Parhaiten sen näkee kun vierestä katsoo sosiaalisesti awkward-tapauksia, joilla ei ole hajuakaan sosiaalisten tilanteiden ja sosiaalisena laumahmisenä olemisen rytmiikasta.
        Luulen omien havaintojeni perusteella että "ätmit" ovat ennenkaikkea näitä tapauksia.

        Ihmisen peruskauraa tosiaankin pitäisi olla niin minustakin. Vaan kun ei monelle ole.
        Vaikein este ylittää on oman itsensä sisäinen remontointi, johon eivät näytä ammattiauttajatkaan osaavan aina tarjota tarvittavaa apua.

        "Normi-ketmi" taas saa jo ihan riittävästi sillä että hiukan buustaa itsestään sen parhaan esiin ja hyppää vain tarpeeksi usein keskelle alati nälkäistä yöelämää.

        Jotkut näennäisesti anti-sosiaaliset metodit voivat oikeissa käsissä olla ihailtva voimannäyte kun taas jonkun "creepyksi" luokitellun käsissä ovat valmis katastrofi.

        "Parhaiten sen näkee kun vierestä katsoo sosiaalisesti awkward-tapauksia, joilla ei ole hajuakaan sosiaalisten tilanteiden ja sosiaalisena laumahmisenä olemisen rytmiikasta.

        Luulen omien havaintojeni perusteella että "ätmit" ovat ennenkaikkea näitä tapauksia."

        No siis joo, jos on ihan assburger, ettei perusteetkaan ole hallussa, niin sitten ne perusteet pitää ottaa haltuun.

        Mutta minä pidän sitä sellaisena samanlaisena ohjeena, kuin että "harjaa hampaasi ja kampaa tukkasi".

        "Vaikein este ylittää on oman itsensä sisäinen remontointi, johon eivät näytä ammattiauttajatkaan osaavan aina tarjota tarvittavaa apua."

        Tämä on juu yksi luku. Jos on "solmu pään sisäpuolella" niin se voi olla vaikeaa saada auki. Olenkin kannattanut ajatusta, että moni yrittäisi esim. hankkiutua sosiaalisten kammojen terapiaan, ja katsoa sitten, jos jokin vielä mättää.

        "Jotkut näennäisesti anti-sosiaaliset metodit voivat oikeissa käsissä olla ihailtva voimannäyte kun taas jonkun "creepyksi" luokitellun käsissä ovat valmis katastrofi."

        No, miten anti-sosiaalista vinkkiä voi käyttää, riippuu ihan siitä naisesta. Ehkä joku jännäjenna pitää siitä, mutta laadukkaat naiset joiden kansssa ei tarvitse vetää roolia, ovat lukunsa erikseen. PUA-aikojen jälkeen piti hieman opetella uusiksi olemaan normaali.

        Muuten taas sanoisin, että jos nainen on valinnut sinut, eli että jos sinulla on vaikka rahaa ja statusta tarpeeksi, niin on aika sama mitä teet, jos et sitten ehdoin tahdoin turmele tilaisuuttasi. Mutta jos hän ei ole kiinnostunut, on myös ihan sama mitä temppuja teet, ei tule toimimaan.


      • Tällä kertaa Rouva Ratikka teki aloitteen, joten minut poikkeuksellisesti "valittiin". Ylensähän asia on toki mennyt toisin päin, eli että minä olen tehnyt itseni tykö. Korostaen edelleenkin, että molempien osapuolten täytyy valita toisensa, riippumatta siitä, kumpiko on aloitteellinen.

        Minua alkoi kiinnostamaan tuo sinun nimimerkkisi. Voisitko tehdä ytimekkään listan preferensseistäsi, miksi sinulla on varaa käyttää moista nimimerkkiä?


      • m40plus
        ExPUA kirjoitti:

        Miksi te valkoritarit puhutte kuin naiset?

        Kommentoin tätä tekstiä: "Hyvä niin, mutta tuosta lapsellisesta rakkauden käsitteestä päätellen voisit mennä samantien naimisiin vaikkapa Auerin lesken kanssa."

        Ja sinä teet tästä henkilökohtaista, esittämällä minua käsittelevän kysymyksen/oletuksen.

        Sitten te ihmettelette, kun teille sanotaan rumasti ja henkilökohtaisesti. :D

        Niin ei kävisi, jos te pysyisitte asiassa.

        Juttunahan tässä on se, että nainen pitää selkeästi rakkautta käytännössä jonkinlaisena, ei-olemassaolevana asiana, johon ei enää kukaan aikuinen (nainen) usko.

        Pidin kommenttiasi erheellisesti irrallisena ja siksi kysyin. Valkoritari...kyllä ja oikein mielelläni. Ylpeänä kannan haarniskaani :)


      • 4564563 kirjoitti:

        Parhaiten sen näkee kun vierestä katsoo sosiaalisesti awkward-tapauksia, joilla ei ole hajuakaan sosiaalisten tilanteiden ja sosiaalisena laumahmisenä olemisen rytmiikasta.
        Luulen omien havaintojeni perusteella että "ätmit" ovat ennenkaikkea näitä tapauksia.

        Ihmisen peruskauraa tosiaankin pitäisi olla niin minustakin. Vaan kun ei monelle ole.
        Vaikein este ylittää on oman itsensä sisäinen remontointi, johon eivät näytä ammattiauttajatkaan osaavan aina tarjota tarvittavaa apua.

        "Normi-ketmi" taas saa jo ihan riittävästi sillä että hiukan buustaa itsestään sen parhaan esiin ja hyppää vain tarpeeksi usein keskelle alati nälkäistä yöelämää.

        Jotkut näennäisesti anti-sosiaaliset metodit voivat oikeissa käsissä olla ihailtva voimannäyte kun taas jonkun "creepyksi" luokitellun käsissä ovat valmis katastrofi.

        Hyvä "4564563". Ihmiskuvasi on selvästi kopioitu amerikkalaisista menestysoppaista. Minun mielestäni sosiaalisiin taitoihin kuuluu myös realistinen ihmiskuva, joten en pitäisi sinua sosiaalisesti taitavana.

        Toki "sosiaaliset taidot" taitavat olla varsin subjektiivinen (=havainnoijasta riippuvainen) käsite.


      • ExPUA
        Ratikkakuski kirjoitti:

        Tällä kertaa Rouva Ratikka teki aloitteen, joten minut poikkeuksellisesti "valittiin". Ylensähän asia on toki mennyt toisin päin, eli että minä olen tehnyt itseni tykö. Korostaen edelleenkin, että molempien osapuolten täytyy valita toisensa, riippumatta siitä, kumpiko on aloitteellinen.

        Minua alkoi kiinnostamaan tuo sinun nimimerkkisi. Voisitko tehdä ytimekkään listan preferensseistäsi, miksi sinulla on varaa käyttää moista nimimerkkiä?

        Rouva Ratikka teki aloitteen? Noin. Siinäs näet. ;)

        Mitä tarkoitat tässä yhteydessä preferensseillä?

        Mitä meinaan nimimerkilläni, on että en ole vain "entinen pua" vaan myös kahta sanaleikkiä, joista toinen oli parodia PUA-foorumeilta, ja siellä esiintyneistä nimityksistä joissa on normaalisti etunimenä "se ja se" ja sukunimenä "PUA"

        Toisaalta tarkoitin sillä pientä lausetta, jossa se oli pikemminkin latinalaisittain verbi
        "tulla pois PUA:sta" (vrt. Ex nihilo - tulla tyhjästä).

        "Ansioluettelona" oli taas suunnilleen kaiken PUA-materiaalin testaamista ja opettelua kirjoista luentoihin (niitä joita olet nähnyt täälläkin, lähinnä yhdeltä firmalta, itse olen jopa perehtynyt eri oppisuuntiin - jolloin sain huomata, että nämä "ehdottomat lait" ovat kaiken kukkuraksi vieläpä täysin ristiriidassa toistensa kanssa!),

        Myös opettamista on taustalla. Ei tosin rahasta, mutta ei vain kavereille.

        Opettajana sain ihan hyvää palautetta, porukka oppi ja sai tuloksiakin. Mutta asiaan vaikutti se, että osasin karsia pois pahimpia hölmöyksiä lisätä siihen omia kokemuksia ja oppeja jne.

        Lisäksi mikä minua opetti, etenkin pahimmissa vaihessa kun vielä olin kohtalaisen syvällä tuossa "kulttissa" oli se, kun noviisit saivat kohtalaisen pienellä oppimisella, ja yksinkertaisilla "peliliikkeillä" aikaan tuloksia. Esim. avariksi sopi pelkkä "moi" sen sijaan että olisit keksinyt jonkun "vuosisadan openererin" (tiedän, tämä vertaus kuulostaa erittäin autistiselta, mutta joka tuntee tuon kultin ymmärtää miten suurista asioista nyt puhumme).

        Kun tämä alkoi toistua, yhdistettynä erilaisiin kokemuksiini naisista ja ihan materiaalin testaamisesta ja käyttämisestä saamiini tuloksiin, aloin myös itse nähdä asiaa uudella tavalla.

        Siinä kävi sitten niin, että PUA:sta tulikin ExPUA. Aloin myös kiinnittämään enemmän huomiota muiden entisten PUA-tyyppien, ja jopa "isojen nimien" ulostulemisiin, jossa paljastettiin että minkälaisesta jutusta oikeasti on kysymys.

        Eli toimiiko se ollenkaan?

        Toki, mutta ei ehkä kuten luulet, ja voisin jopa sanoa että pieni osa, mutta sitä on vaikea sen muun romun vuoksi sieltä poimia. Ja se muu romu tekee sinusta huonomman naisten kanssa. Kuten eräs entinen "guru" ja ohjaaja sanoi: olisin voinut oppia sen kaiken jos olisin vain itse mennyt ja kokeillut. Tiedä häntä.

        Muuten taas kuka tahansa voi käyttää PUA-johtoisia nimimerkkejä.

        Vaikka itse olen asiaan pitkällekin vihkiytynyt, niin voin sanoa että luultavasti harvemmin itseään mainostavat gurut ovat sen parempia kuin keskivertotyypit, ja että ei ole olemassa mitään koulua, mistä saa PUA-nimikkeitä. Sen voi omaksua jokainen. Mutta toki on rehtiä jos täyttää tietyt ehdot: Se on vain jokaisen tuota oppia harjoittavan ja/tai opiskelevan nimike. Ei muuta.

        Itse olisin voinut käyttää jopa MPUA-nimikettä, sillä olen kirjoittanut ja opettanutkin asiasta, mutta ei nyt sentään mennä ihan hulluiksi asian kanssa. :D


      • 251345
        ExPUA kirjoitti:

        "Parhaiten sen näkee kun vierestä katsoo sosiaalisesti awkward-tapauksia, joilla ei ole hajuakaan sosiaalisten tilanteiden ja sosiaalisena laumahmisenä olemisen rytmiikasta.

        Luulen omien havaintojeni perusteella että "ätmit" ovat ennenkaikkea näitä tapauksia."

        No siis joo, jos on ihan assburger, ettei perusteetkaan ole hallussa, niin sitten ne perusteet pitää ottaa haltuun.

        Mutta minä pidän sitä sellaisena samanlaisena ohjeena, kuin että "harjaa hampaasi ja kampaa tukkasi".

        "Vaikein este ylittää on oman itsensä sisäinen remontointi, johon eivät näytä ammattiauttajatkaan osaavan aina tarjota tarvittavaa apua."

        Tämä on juu yksi luku. Jos on "solmu pään sisäpuolella" niin se voi olla vaikeaa saada auki. Olenkin kannattanut ajatusta, että moni yrittäisi esim. hankkiutua sosiaalisten kammojen terapiaan, ja katsoa sitten, jos jokin vielä mättää.

        "Jotkut näennäisesti anti-sosiaaliset metodit voivat oikeissa käsissä olla ihailtva voimannäyte kun taas jonkun "creepyksi" luokitellun käsissä ovat valmis katastrofi."

        No, miten anti-sosiaalista vinkkiä voi käyttää, riippuu ihan siitä naisesta. Ehkä joku jännäjenna pitää siitä, mutta laadukkaat naiset joiden kansssa ei tarvitse vetää roolia, ovat lukunsa erikseen. PUA-aikojen jälkeen piti hieman opetella uusiksi olemaan normaali.

        Muuten taas sanoisin, että jos nainen on valinnut sinut, eli että jos sinulla on vaikka rahaa ja statusta tarpeeksi, niin on aika sama mitä teet, jos et sitten ehdoin tahdoin turmele tilaisuuttasi. Mutta jos hän ei ole kiinnostunut, on myös ihan sama mitä temppuja teet, ei tule toimimaan.

        Kuitenkin ihan tavan jätkät saavat naista tuolla. Jos vain osaavat "olla".
        Tavikset, köyhät ja statuksettomat.
        On paljon noita mahdollisia solmukohtia, muitakin kuin sitä sosiaalista kammoa; kirjo on valtava ja apu ammattilaisellakin liian usein riittämätöntä. Sanon tämän vierestä monet kerrat todenneena.

        Nainen(tai mies jolla on varaa valita) lopultakin valitsee, mutta on aika lailla harmaata aluetta ja nälkäisiä ihmisiä siellä.. ihmisiä jotka hakevat itseään, hyväksyntää, tarkoitusta, nautintoa ja vaikkapa tietoisuutta siitä missä seisovat.

        Kaikki riippuu kaikesta, etenkin jos on silmää manipuloida..

        Mutta mitä ihmettä sä noina "pua-aikoina" sitten teit?


      • ExPUA kirjoitti:

        Rouva Ratikka teki aloitteen? Noin. Siinäs näet. ;)

        Mitä tarkoitat tässä yhteydessä preferensseillä?

        Mitä meinaan nimimerkilläni, on että en ole vain "entinen pua" vaan myös kahta sanaleikkiä, joista toinen oli parodia PUA-foorumeilta, ja siellä esiintyneistä nimityksistä joissa on normaalisti etunimenä "se ja se" ja sukunimenä "PUA"

        Toisaalta tarkoitin sillä pientä lausetta, jossa se oli pikemminkin latinalaisittain verbi
        "tulla pois PUA:sta" (vrt. Ex nihilo - tulla tyhjästä).

        "Ansioluettelona" oli taas suunnilleen kaiken PUA-materiaalin testaamista ja opettelua kirjoista luentoihin (niitä joita olet nähnyt täälläkin, lähinnä yhdeltä firmalta, itse olen jopa perehtynyt eri oppisuuntiin - jolloin sain huomata, että nämä "ehdottomat lait" ovat kaiken kukkuraksi vieläpä täysin ristiriidassa toistensa kanssa!),

        Myös opettamista on taustalla. Ei tosin rahasta, mutta ei vain kavereille.

        Opettajana sain ihan hyvää palautetta, porukka oppi ja sai tuloksiakin. Mutta asiaan vaikutti se, että osasin karsia pois pahimpia hölmöyksiä lisätä siihen omia kokemuksia ja oppeja jne.

        Lisäksi mikä minua opetti, etenkin pahimmissa vaihessa kun vielä olin kohtalaisen syvällä tuossa "kulttissa" oli se, kun noviisit saivat kohtalaisen pienellä oppimisella, ja yksinkertaisilla "peliliikkeillä" aikaan tuloksia. Esim. avariksi sopi pelkkä "moi" sen sijaan että olisit keksinyt jonkun "vuosisadan openererin" (tiedän, tämä vertaus kuulostaa erittäin autistiselta, mutta joka tuntee tuon kultin ymmärtää miten suurista asioista nyt puhumme).

        Kun tämä alkoi toistua, yhdistettynä erilaisiin kokemuksiini naisista ja ihan materiaalin testaamisesta ja käyttämisestä saamiini tuloksiin, aloin myös itse nähdä asiaa uudella tavalla.

        Siinä kävi sitten niin, että PUA:sta tulikin ExPUA. Aloin myös kiinnittämään enemmän huomiota muiden entisten PUA-tyyppien, ja jopa "isojen nimien" ulostulemisiin, jossa paljastettiin että minkälaisesta jutusta oikeasti on kysymys.

        Eli toimiiko se ollenkaan?

        Toki, mutta ei ehkä kuten luulet, ja voisin jopa sanoa että pieni osa, mutta sitä on vaikea sen muun romun vuoksi sieltä poimia. Ja se muu romu tekee sinusta huonomman naisten kanssa. Kuten eräs entinen "guru" ja ohjaaja sanoi: olisin voinut oppia sen kaiken jos olisin vain itse mennyt ja kokeillut. Tiedä häntä.

        Muuten taas kuka tahansa voi käyttää PUA-johtoisia nimimerkkejä.

        Vaikka itse olen asiaan pitkällekin vihkiytynyt, niin voin sanoa että luultavasti harvemmin itseään mainostavat gurut ovat sen parempia kuin keskivertotyypit, ja että ei ole olemassa mitään koulua, mistä saa PUA-nimikkeitä. Sen voi omaksua jokainen. Mutta toki on rehtiä jos täyttää tietyt ehdot: Se on vain jokaisen tuota oppia harjoittavan ja/tai opiskelevan nimike. Ei muuta.

        Itse olisin voinut käyttää jopa MPUA-nimikettä, sillä olen kirjoittanut ja opettanutkin asiasta, mutta ei nyt sentään mennä ihan hulluiksi asian kanssa. :D

        Minusta tuo kuulostaa vähän samalta kuin itseään kovaksi panomieheksi nimittävä teini, joka ei ole nähnyt alastonta naista kuin pornolehdessä. Teoria on hanskassa, mutta käytännönkokemus on pyöreä nolla.

        Sillä minä pyysin esittelemään preferenssejä, eli työnäytteitä. Suomeksi sanottuna pano- ja parisuhde-cv:tä, josta joskus tein palstalla menestyneen aloituksen. Toinen, johon tuli 500 vastausta. ;-)


      • ExPUA
        Ratikkakuski kirjoitti:

        Minusta tuo kuulostaa vähän samalta kuin itseään kovaksi panomieheksi nimittävä teini, joka ei ole nähnyt alastonta naista kuin pornolehdessä. Teoria on hanskassa, mutta käytännönkokemus on pyöreä nolla.

        Sillä minä pyysin esittelemään preferenssejä, eli työnäytteitä. Suomeksi sanottuna pano- ja parisuhde-cv:tä, josta joskus tein palstalla menestyneen aloituksen. Toinen, johon tuli 500 vastausta. ;-)

        PUA-jutut ovat juuri tuollaisia; ne ovat lähinnä internetin keyboard jockey-tyyppien sankarikertomuksia, ja nettimarketoijien hämyjuttuja (vähän siihen suuntaan mistä outsider puhui).

        Minä puolestani en ole koskaan väittänyt olevani YTM. En edes vaikka jotkut kokemukseni ja flaksin käymiset ovat sen mukaista osoittaneet, olivat ne sitten naisten minulle tekemiä avauksia (aina puheen avaamisesta, suoraan seksin ehdottamiseen), useamman kun yhden naisen kanssa baarissa muhinoimista (siten että ainakin yksi on ollut tuntematon), kassaneiti antanut kuitin takana numeron - pyytämättä, tai sitten vain että on naista iskiessä onnannut sellaisen naisen kanssa jonka kanssa ei olisi uskonut onnanneen. Ja kyllä, olen päässyt myös näiden johdosta panemaankin.

        KTM olen kertonut olevani, tämä siksi että edellisten toistaminen ei läheskään aina onnistu, ja välillä voi tulla pitkiäkin kuivia jaksoja, joten tiedän miltä ätmeistä tuntuu sen puoleen.

        Tähän mainittuun PUA-pelleilyyn lähdin silloisen, hajonneen parisuhteen jälkeen. Piti keksiä jotain uutta.

        Siinähän on ominaista, että "ei saanut seurustella" vaan pelimiehen piti lentää kukasta kukkaan. Sitä tein, vaihtelevalla menestyksellä. Se kuitenkin kerrottakoon, että naisia oli ollut minulla myös ennen PUA-aikoja, ja kun huomasin että tasoni jopa laskee edelliseen verrattuna, rupesin ymmärrettävästi skeptiseksi.

        Sen ajan jälkeen vielä toistui se, että naiset halusivat suhteeseen, mutta PUA:sta kehityin enemmänkin MGTOW-asennetta omaavaksi, jolloin pleijerimentaliteetti oli vaihtunut "ei aisuriksi kiitos"-mentaliteetiksi. Joten olen odotustilassa; jos joku ei-aisuri-suhde osuu kohdalle, niin mikäs siinä, muuten ei kiitos. (Tällä hetkellä olen jutuissa/säädöissä ilahduttavien naisten kanssa, joiden kanssa tosin voi käydä ihan mitä vain, joten en mene takuuseen.)

        Samoin jäänteenä PUA-jutuista on lähinnä sen tarkkailu, että mikä voisi toimia. Vai onko kaikki vain fatalismia? (Siksikin tämä "sosiaaliset taidot"-aihe on kiinnostava.) Jos ennen sain enemmän tai "yhtä hyvin" kuin PUA-aikana, niin mitä PUA-jutut teki, oli sen että jos ennen vain päädyin asiaa sen kummemmin tiedostamatta naisiin, niin PUA-juttujen myötä pyrin niihin tilanteisiin tietoisesti. Eli se lisäsi aktiivisuutta sillä kulttiaivopesullaan, mikä oli opettavainen sivutuote.

        Vaikka voihan tuota lähestymistä tehdä ihan omastakin päätöksestään, vaikka helkkarin rasittavaa puuhaa se on - jos et ole YTM, on valitettavasti pakit se oletusodotus jokaisesta kanssakäymisestä, mikä taas tahtoo syödä viljalti psykologista pääomaa.

        PUA-kokemuksessa oli kyllä se etu, että määrätynlaisena punaisena pillerinä se toimi, vaikka itsessään PUA-jutut ovatkin lähempänä sinistä pilleriä. Se oli kokemus, jolloin joutui varmistumaan naisista melko negatiivisessakin valossa.

        Ugh! Olen puhunut.


      • ExPUA
        251345 kirjoitti:

        Kuitenkin ihan tavan jätkät saavat naista tuolla. Jos vain osaavat "olla".
        Tavikset, köyhät ja statuksettomat.
        On paljon noita mahdollisia solmukohtia, muitakin kuin sitä sosiaalista kammoa; kirjo on valtava ja apu ammattilaisellakin liian usein riittämätöntä. Sanon tämän vierestä monet kerrat todenneena.

        Nainen(tai mies jolla on varaa valita) lopultakin valitsee, mutta on aika lailla harmaata aluetta ja nälkäisiä ihmisiä siellä.. ihmisiä jotka hakevat itseään, hyväksyntää, tarkoitusta, nautintoa ja vaikkapa tietoisuutta siitä missä seisovat.

        Kaikki riippuu kaikesta, etenkin jos on silmää manipuloida..

        Mutta mitä ihmettä sä noina "pua-aikoina" sitten teit?

        "Kuitenkin ihan tavan jätkät saavat naista tuolla. Jos vain osaavat "olla"."

        Jotkut saa ja jotkut ei. Yleensä se menee kuitenkin MAT:n mukaan, joten pääosa ei saa.

        "Tavikset, köyhät ja statuksettomat."

        No nämä nyt eivät juuri koskaan!

        "On paljon noita mahdollisia solmukohtia, muitakin kuin sitä sosiaalista kammoa; kirjo on valtava ja apu ammattilaisellakin liian usein riittämätöntä. Sanon tämän vierestä monet kerrat todenneena."

        Mitä ehdotat ammattilaisen sijasta? Minusta se menee jo aika vaaralliseksi, jos kokonaan hylätään ammattimainen apu - jos siis sille on tarvetta.

        Minulla ei ole ollut sellaiselle tarvetta (eikä minulla sen puoleen ole mistään mitään diagnoosia), mutta näitä poppaskonsteja kokeilleena, pitää sanoa että ne jos jotkut pistävät sinut aika nakeliin, jolloin joillekin "tapauksille" ne voivat olla jo ihan menoa.

        Esim. Elliot Rodger oli ATM joka oli myös PUA, ja en voinut muuta kuin olla samaa mieltä kun näin miten joku oli kommentoinut hyvinkin syyllistävään sävyyn RSD:n videoon liittyen Elliot Rodgerin tekoon.

        "Mutta mitä ihmettä sä noina "pua-aikoina" sitten teit?"

        Noh, miten tämän sanoisi: "noudatin vain käskyjä". :D

        Tahdoin testata, että toimiiko ne. Joten testasin niitä kohtalaisen systeemaattisesti.


      • 52234524
        ExPUA kirjoitti:

        "Kuitenkin ihan tavan jätkät saavat naista tuolla. Jos vain osaavat "olla"."

        Jotkut saa ja jotkut ei. Yleensä se menee kuitenkin MAT:n mukaan, joten pääosa ei saa.

        "Tavikset, köyhät ja statuksettomat."

        No nämä nyt eivät juuri koskaan!

        "On paljon noita mahdollisia solmukohtia, muitakin kuin sitä sosiaalista kammoa; kirjo on valtava ja apu ammattilaisellakin liian usein riittämätöntä. Sanon tämän vierestä monet kerrat todenneena."

        Mitä ehdotat ammattilaisen sijasta? Minusta se menee jo aika vaaralliseksi, jos kokonaan hylätään ammattimainen apu - jos siis sille on tarvetta.

        Minulla ei ole ollut sellaiselle tarvetta (eikä minulla sen puoleen ole mistään mitään diagnoosia), mutta näitä poppaskonsteja kokeilleena, pitää sanoa että ne jos jotkut pistävät sinut aika nakeliin, jolloin joillekin "tapauksille" ne voivat olla jo ihan menoa.

        Esim. Elliot Rodger oli ATM joka oli myös PUA, ja en voinut muuta kuin olla samaa mieltä kun näin miten joku oli kommentoinut hyvinkin syyllistävään sävyyn RSD:n videoon liittyen Elliot Rodgerin tekoon.

        "Mutta mitä ihmettä sä noina "pua-aikoina" sitten teit?"

        Noh, miten tämän sanoisi: "noudatin vain käskyjä". :D

        Tahdoin testata, että toimiiko ne. Joten testasin niitä kohtalaisen systeemaattisesti.

        "No nämä nyt eivät juuri koskaan!"

        Oma tuttavapiiri todistaa päinvastaista. Ja itsekin taidan. Eivät näytä miltään, eivätkä ole julkkiksia edes omissa piireissään.
        Ja ainahan voi esittää itsensä paremmassa valossa..

        Juu, terapiaa tietysti aina kannattaa kokeilla. Onhan sitä terapeutteja ja terapeutteja.
        Joku kukaties voi osata noihin itsetunto- ja naisongelmiinkin jotain oikeasti sanoa.


      • 3242135
        outsider1 kirjoitti:

        Hyvä "4564563". Ihmiskuvasi on selvästi kopioitu amerikkalaisista menestysoppaista. Minun mielestäni sosiaalisiin taitoihin kuuluu myös realistinen ihmiskuva, joten en pitäisi sinua sosiaalisesti taitavana.

        Toki "sosiaaliset taidot" taitavat olla varsin subjektiivinen (=havainnoijasta riippuvainen) käsite.

        Olenko jossain väittänyt olevani "sosiaalisesti taitava"?
        Oppipoikahan minä edelleen olen. Ja niiden täytyy opetella, jotka eivät osaa.
        Eikä oppimatta jättäminen kannata koskaan.

        Ai että selvästi on kopioitu? :)
        No, tuo huomio kertoo tällä kertaa sinusta enemmän.
        Awkward-sana on hyvin kuvaava, eikä sille sille ole suomen kielessä samanpainotteista vastiketta. Siksi käytin, jos siihen viittasit.


      • perj22222
        ExPUA kirjoitti:

        Sana mitä tuossa haet, on: "tutustuminen".

        Jos haluat tietää, miten toinen keskustelee, niin keskustele hänen kanssaan.

        Mitä tarkoitin tuolla pelkästään itseänsä vuoksi, on se mitä siinä lukee. Eli pelkästään itsensä vuoksi, ja kuten kirjoitin, niin ei sillä perusteella mitä hän omistaa, tai tekee.

        Eikös se mitä ihminen tekee olee osa häntä? Vai väitätkö, että elämäntapatyöttömän luonne on esim sama kuin jonkun työssään menestyneen? Kyllä se mitä ihminen tekee ja on vaikkapa opiskellut on kertoo siitä, mikä ihminen on ja hänen luonteestaan. Miten te muka irrotatte kaiken pois kokonaisuudesta?


    • Mitä ne sosiaaliset taidot edes tarkoittavat? Huono, epämääräinen käsite.

      • Viisaitasanoja

        Luepa tuosta ylempää.


      • Sosiaaliset kyvyt = kaikki kirjoittajan mielestä hyvät ominaisuudet. Eipä se tuosta juuri auennut.


      • voihuoh
        outsider1 kirjoitti:

        Sosiaaliset kyvyt = kaikki kirjoittajan mielestä hyvät ominaisuudet. Eipä se tuosta juuri auennut.

        Lukisit AJATUKSELLA, etkä siten että defenssisi kuuluvasti paukkuvat.

        Vielä kun et itse pitäisi listaajaa "sosiaalisesti kyvykkäänä" niin osaat varmasti itse määritellä mitä sillä sitten tarkoitat?


      • vnownvoqeivo

        Sosiaaliset kyvyt ovat ainakin näitä: tietää millaista läppää heittää ja kenelle ja missä tilanteessa ja tulee hyvin vastaanotetuksi, osaa lukea ihmisten kehon kieltä, osaa samaistua toisten tunteisiin, osaa tehdä eron toisten tunteiden ja omiensa välillä.

        Eli just sellaista, mitä kehittyy ihmisten seurassa ja mitkä ätmeiltä usein puuttuu.


    • 4t5rt64re

      Minulla on aivan riittävät sosiaaliset kyvyt. Se mitä yleensä tarkoitetaan sosiaalisista kyvyistä puhuttaessa ei kuitenkaan ole sosiaaliset kyvyt vaan asiattomuus, tyhmyys, sekoilu, toisten kunnioittamattomuus ja häpeällisten asioiden tekeminen. Tiedän kyllä, millä kikoilla saisin parannettua naisensaantimahdollisuuksiani helposti, mutta en todellakaan aio niitä kikkoja käyttää, koska ne kaikki ovat pahoja ja tyhmiä asioita ja tekisivät minusta huonomman ihmisen. Odotan naista, joka haluaa minut kunniallisena ja hyvänä.

    • Sosiaaliset kyvyt. No niinpä niin tietysti. Pitihän nyt aloittaja jotenkin päästä syyttelemään, että on toisen ihan oma vika kun on atm.

      Itselläni on sosiaaliset kyvyt kohdallaan, mutta olen jäänyt ilman naista, koska olen ruma mies. Olen kyllä huomannut että sosiaalisesti täysin onnettomat, mutta komeat miehet saavat naisia. Että se siitä sosiaalisuudesta ja sen merkityksestä.

      • darajtj

        Missä oot muka nähnyt? En usko, että täysin epäsosiaalisia olisivat. Ei semmonen naista saa vaikka olis millanen pärstä.


      • darajtj kirjoitti:

        Missä oot muka nähnyt? En usko, että täysin epäsosiaalisia olisivat. Ei semmonen naista saa vaikka olis millanen pärstä.

        "Missä oot muka nähnyt?"

        Oon muka nähnyt monessakin paikassa. Kaveripiireissä.

        Jos mies on ruma ja hiljainen, niin naiselle se on outo, tylsä ja epäsosiaalinen yms.

        Jos taas komea mies on hiljainen, niin se saa naisen tekemättä mitään. Sellainen mies on mukavan rauhallinen ja jännittävän salaperäinen kun ei puhu paljon.

        Ulkonän perusteellanaiset ihastuu ja rakastuu. Ei sillä luonteella loppujen lopuksi paljonkaan ole merkitystä, vaikka ehkä niin parempi olisikin.


      • super-atm kirjoitti:

        "Missä oot muka nähnyt?"

        Oon muka nähnyt monessakin paikassa. Kaveripiireissä.

        Jos mies on ruma ja hiljainen, niin naiselle se on outo, tylsä ja epäsosiaalinen yms.

        Jos taas komea mies on hiljainen, niin se saa naisen tekemättä mitään. Sellainen mies on mukavan rauhallinen ja jännittävän salaperäinen kun ei puhu paljon.

        Ulkonän perusteellanaiset ihastuu ja rakastuu. Ei sillä luonteella loppujen lopuksi paljonkaan ole merkitystä, vaikka ehkä niin parempi olisikin.

        Niin miehet kuin naisetkin arvostavat tiettyjä ominaisuuksia. Olet sitä suositumpi, mitä enemmän sinulla on suotuisia ominaisuuksia. Niin rumuus kuin tuppisuisuuskin ovat epäsuotuisia ominaisuuksia. Ruma ja supliikki tai komea ja tuppisuu ovat hierarkiassa ylempänä kuin ruma ja tuppisuu.

        Sinä kiinnität virheellisesti huomiosi vain ulkonäköön, mikä viittaa kapeakatseisuuteen, ja se on jo kolmas epäsuotuisa ominaisuus. Seuraukset näetkin omassa elämässäsi.


      • Ratikkakuski kirjoitti:

        Niin miehet kuin naisetkin arvostavat tiettyjä ominaisuuksia. Olet sitä suositumpi, mitä enemmän sinulla on suotuisia ominaisuuksia. Niin rumuus kuin tuppisuisuuskin ovat epäsuotuisia ominaisuuksia. Ruma ja supliikki tai komea ja tuppisuu ovat hierarkiassa ylempänä kuin ruma ja tuppisuu.

        Sinä kiinnität virheellisesti huomiosi vain ulkonäköön, mikä viittaa kapeakatseisuuteen, ja se on jo kolmas epäsuotuisa ominaisuus. Seuraukset näetkin omassa elämässäsi.

        "Sinä kiinnität virheellisesti huomiosi vain ulkonäköön, mikä viittaa kapeakatseisuuteen, ja se on jo kolmas epäsuotuisa ominaisuus. Seuraukset näetkin omassa elämässäsi."

        Ime sinä ratikkapelle tattiis. Kirjoitin että naiset ihastuu ja rakastuu miehen ulkonäön perusteella. Päin vastoin olen tänne monta kertaa kirjoittanut, että en vaadi itselleni kaunista naista, koska olen itse ruma mies. Sen lisäksi en ole hiljainen ja epäsosiaalinen.

        Jotain vikaa sulla on kyllä pahasti päässä. Nimimerkki ratikkakusikin on täysin harhaanjohtava, koska noiden juttujen perusteella älykkyytesi ei riitä edes potkulaudalla kulkemiseen.


    • tosirandom

      Jos non-stop lässytys on jotenkin oman sisäisen sankarin ja persoonan negaatio ja bitch-please ?

      Syytän DNA:ta, faijaa ja isofaijaa, mut olisko tässä joku vaihtoehtoinen toimintamodelli irl/wtf ?

    • tilanteenmukaan

      Minä taas olen hiljainen mies,joka ei uskalla,mennä tosta vaan kysyyn naiselta "oletko sinkku"? tms.
      Ei vaan ole kanttia.
      Sen sijaan tutustun helposti (myös naisiin) esim, harrastuksissa,töissä tai koulussa,mutta ei minusta olisi ketään iskemään ravintolassa tai kadulla pysäytteleen "oletko vapaa"?
      Läppäsyhän siitä poskelle tulisi.
      Olen joskus flirttaillut bussissa,kommentiksi on tullut mm."mitä toi jätkä mulkoilee"?

    • ItsenäinenVahvaM

      Siksi koska en halua, että minua arvioidaan sosiaalisten kykyjeni perusteella vaan sen millainen olen ihmisenä, aivan kuten naisetkaan eivät halua, että heitä arvioidaan pelkän ulkonäön perusteella.

    • ValheellistaKaikki

      Sosiaalisilla kyvyillä EI OLE MITÄÄN MERKITYSTÄ.

      Ellei ne suuntaudu näihin asioihin:

      -Sosiaaliseen statukseen
      -Naisen viettelytaitoihin
      -Sosiaalisten piirien keräämiseen

      Sillä että et ole kunnianhimoinen ja tavoittele sosiaalista statusta on naisia karkottava merkitys, naiset eivät viehäty miehestä joka ei yritä heitä kulli kovana vietellä ja toisaalta naiset eivät pidä miehestä jolla on vain harvoja valittuja ystäviä sekä tarkoin valikoitu kaveripiiri.

      Sosiaalisilla kyvyillä noin muuten EI OLE NAISILLE MITÄÄN MERKITYSTÄ.

      jos nuo ovat kunnossa niin mies voi olla täysi eunukki sosiaalisissa suhteissa, suorastaan psykopaatti tai narsisti tai autistinen.

      Minulle on kerrottu varsinkin työelämässä että sosiaaliset kykyni ovat erinomaiset ja moni on ihmetellyt miten näin avulias kohtelias ja ystävällinen huumorintajuinen posiitviinen mies ei ole jonkun kivan ja nätin naisen kanssa.

      KOSKA NAISIA EI KIINNOSTA KUIN NUO ASIAT. Nuo loput asiat ovat vain bonusta jos nuo ekat kohdat täyttyvät.

      Eli:

      Hankkikaa statusta, kyrpä kovaksi ja kyttäämään naisia sekä vain kaiken maailman some-kavereita joka puolelle niin flaksi käy.

      Sosiaalisilla kyvyillä jne. EI OLE MITÄÄN MERKITYSTÄ.

      Aivan kuten miehen älykkyydellä jos hänellä ei ole tarpeeksi koulutusta tai ammatti jossa tienata, tai tunneälyllä ja fiksuudella ellei miestä ole muut naiset kehumassa jolloin esivalinta täyttyy.

    • EiTuleMittään

      Sosiaaliset kyvyt on naisten termi laumasielulle.

      Naisista 99% on laumasieluja, ja siksi laumasielu aka sosiaaliset kyvyt ovat miehelle niin tärkeitä. Harmi vain, että miehissä laumasieluisuutta esiintyy vähemmän kuin naisissa. Noin 20% miehistä on tämä haitallinen yksilötietoisuus, minkä vuoksi heidän pariutumisestaan ei tule yhtään mitään, koska siitä 1%:sta yksilötietoisista naisista ei kertakaikkiaan riitä kaikille.

    • Kaveriton_nussimaton

      No kun sitä VITUN SOSIAALIPELLEILYÄ ei mihinkään panemiseen tarvita! Saatanan saatana! Se on pelkkää vittuilua vaatia että pitää olla niitä vitunsaatananperkeleen kavereita ennen kuin sitä vitunvitunvitun vittua voi antaa. Saatanan paskapillut, ei tarvita kavereita auttamaan, se on muna sisään ja JYNKS JYNKS ihan ilman mitään PERKELEEN PENIKSENPILLUUNTYÖNNÖN SOSIAALIAVUSTAJAA SAATANANPASKA SPERMAKIVEKSET JA KUSIMULKKU VITTUUUUUU!!!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      275
      2929
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1528
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1260
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1067
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe