Huoltoasemalla käynti

Omituinen_laki

Olen matkalla ampumaradalta kotiin ja minun pitää pysähtyä esim. tankkaamaan ja käymään vessassa. Saako aseen jättää autoon? Mitä jos takaisin tullessani auto on varastettu ja ase sen mukana? Saanko siitä sanktion? Mitä jos minulla on 10 asetta mukana niin miten kuljetan ne huoltoaseman ahtaaseen wc-koppiin mukaan?

6

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • opencarry

      Et todellakaan voi jättää pyssyjä autoon, oli kusitaukosi kuinka lyhyt hyvänsä. Autoryöstön vaara on ilmeinen ja nykypäivänä jopa todennäköinen. Kannattaa rahdata aseet huoltsikalle, selässä ja ilman asepusseja että vältetään se sekaannus että joku luulee sinua illaksi tilatuksi keikkailevaksi artistiksi. Jos et pytylle kehtaa tykkejä viedä, kannattaa ne latoa siistiin riviin huoltoaseman tiskille ja sanoa pelokkaana istuvalle kassapojalle että "viittitkö kattoa näitä hetken kun meikä käy heittämässä kepillisen". Tällainen menettely on ainakin itsellä pelannut.

    • ammuskelijat

      Voit jättää aseet autoosi. Aseet tuli mielummin olla lukitussa takakontissa, mutta esim. farmari-mallissa sellaista ei ole.
      Eli aseita voi säilyttää lukitussa autossa lataamattomina, suojuksissa ja mielellään vielä peitettynä. Ei ole hätävarjelun liiottelua ottaa lukot irti ja pistää vaikka povitaskuun, jos haluaa pelata varman päälle.
      Jos auto varastetaan, niin ilmoitus heti poliisille. Sanktioita ei tule, jos aseiden kuljettamiselle on ollut hyväksytty syy ja ne on kuljetettu määräysten mukaan.

      Jos aseet lotoo huoltoaseman tiskille ja tiskin takana olevalla ei ole vastaavien aseiden hallussapitolupia, niin syyllistyy aseiden luovuttamiseen henkilölle, jolla ei ole niiden hallussapito-oikeutta.

      • TsonWein

        Just näin. Voihan sitä joku murtautua kotiisikin. Ei niitä aseita tarvitse mukana joja paikkaan raijata. Järki mukaan.


    • Mutzibur

      Kyllä kannattaa olla tarkka eikä auto ole hyvä säilytyspaikka.Itsellä Husgwarna läppälukko mustaruutiase metrisellä piipulla.Aina olen kuljettanut mukana jopa pankissa.Kerran sattui vahingonlaukaus ja pankin katosta rappaukset tippui ja mökki oli savua täynnä.Asiakkaat olivat piiloutuneet penkkien taakse.Antoivat rahaa vaikka oli pankkikirja unohtunut kotiin.

      • reimakorhonen

        Olet varmasti syntynyt 30-luvulla,kun sinulla on vielä pankkikirja käytössä. Muistelet varmaankin ,jotain vanhaa juttua,kun eihän enää edes ole pankkikonttoreita?


      • gdadn
        reimakorhonen kirjoitti:

        Olet varmasti syntynyt 30-luvulla,kun sinulla on vielä pankkikirja käytössä. Muistelet varmaankin ,jotain vanhaa juttua,kun eihän enää edes ole pankkikonttoreita?

        Niin..kirjoittaja mainitsikin että "KERRAN" eikä puhunut mitään nyky-ajasta eli ns. "silloin kerran" eli on voinut olla mustaruuti-aikakaudella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      109
      1890
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1485
    3. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1457
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1449
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      149
      1378
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      98
      1299
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1297
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      648
      1219
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1107
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1098
    Aihe