Korsetit miesten pukeutumisessa.

CuriousCure

Kiinnostaa kuulla minkälaisia omakohtaisia kokemuksia miehillä/naisilla/muunsukupuolisilla on täällä korsettien käytöstä misten pukeutumisessa?

Korseteistahan tulee useimmiten ihmisille ensimmäisenä mieleen liian kireästi ja väärin mitoitetun liukuhihnakorsetin epämukavuus, ja miesten kohdalla sen oletettu liittyminen "tyttöilyyn".

Korsettien käyttö miesten pukeutumisessa voi sen sijaan olla aivan muuta. Sopivasti kiristettynä korsetti miehellä antaa erinomaisen postuurin, esim hyvin istuvan takin alla. Sopivaa genderblendingiä saa mukaan toki valitsemalla hillityn mallin naisten takkien joukosta, jossa on enemmän androgyyninen vivahde kuin ultrafeminiininen.

Oikein mitotettu korsetti korostaa muuten myös miestenkin rintaseutua ;)

13

1962

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • parempaatietoa
      • CuriousCure

        Ei siellä ole alusasuosastoa erikseen!


      • Selitys_sekin
        CuriousCure kirjoitti:

        Ei siellä ole alusasuosastoa erikseen!

        Ei tarvitakaan.
        Myönnä vaan että olet piilotransvestiitti.


      • Ihmetellen
        Selitys_sekin kirjoitti:

        Ei tarvitakaan.
        Myönnä vaan että olet piilotransvestiitti.

        Taitaa tällekin kommentoijalle olla tärkeintä tyrehdyttää keskustelu.


      • CuriousCure
        Ihmetellen kirjoitti:

        Taitaa tällekin kommentoijalle olla tärkeintä tyrehdyttää keskustelu.

        Taitaa olla, juu. Mut ei tämän aiheen olemassaolo tässä ole mitenkään väärin. Oma kysymyksensä tietenkin on sekin, lasketaanko esim. kiristyskorsetit akusasuksi vai ei. Virallisesti sitä ovat toki, mutta jos haluaa näyttävää alternative- tyyliä, se ei alla näy. Oma lukunsa on kokonaan korsettien merkitys istumatyön kannalta: oikein mitoitettu korsetti, jolla ei ole tarkoitus muokata senttejä kauhean paljon pois, on istumatyöläiselle löysemmillä asetuksilla erinomainen, postuuri ei vahingossakaan valahda lysyyn ja heikennä näin hapenottoa ja siten säsytä.


      • Ihmetellen
        CuriousCure kirjoitti:

        Taitaa olla, juu. Mut ei tämän aiheen olemassaolo tässä ole mitenkään väärin. Oma kysymyksensä tietenkin on sekin, lasketaanko esim. kiristyskorsetit akusasuksi vai ei. Virallisesti sitä ovat toki, mutta jos haluaa näyttävää alternative- tyyliä, se ei alla näy. Oma lukunsa on kokonaan korsettien merkitys istumatyön kannalta: oikein mitoitettu korsetti, jolla ei ole tarkoitus muokata senttejä kauhean paljon pois, on istumatyöläiselle löysemmillä asetuksilla erinomainen, postuuri ei vahingossakaan valahda lysyyn ja heikennä näin hapenottoa ja siten säsytä.

        Ihmettelin nimimerkin Selitys_sekin omituista kommenttia. Tämän tyttöilyksi leimaamisen riistäytyessä valloilleen moni asiallinenkin aloitus kuivuu kokoon.
        Vaikka itselläni ei ole kokemusta korsetin käytöstä, niin on selvää, että se voi parantaa myös miesten hyvinvointia. Esimerkiksi on mahdollista, että jatkuvista selkä- tai muista kivuista kärsivä henkilö, yhtä hyvin mies kuin nainen, saa tuntuvaa apua käyttämällä sopivaa korsettia. Samoin myös muutamat muut, yleensä naisten käyttämät alusvaatteet, kuten tukisukat tai -sukkahousut, voivat olla jollekin miehelle suureksi avuksi, jos ne vain ovat sopivan mittaiset.


      • CuriousCure

        Ongelma on siinä, että naisten vaatteiksi mielletyt vaatteet tosiaan leimataan 100- prosenttiseksi tyttöilyksi. Ei mulla ainakaan ole tarvetta sille, että mut julkisesti tunnustetaan feminiiniseksi vaikka feminiinisiä vaatekappaleita käytän. Mulla se kuuluu tietynlaiseen alternative harrastuksiin tai joihinkin keikkatilanteisiin, mutta sitten ne oikeankokoisten "naisille varatun valikoiman" vaatteissa olevat muut hyödyt on ihan todellisia.

        Muistan joskus vuosia sitten havainneeni ihan sen, että väsyneenä päivänä esim. sopivan ihonmyötäiset trikoot ja ns. muokkaava perustoppi auttoivat aamulla käyntiin pääsemistä, jalkojen vireystila nousi paremmaksi, ja lenkille tai ihan vain saioille jaksoi lähteä helpommin kuin ilman sitä. Lämpimämmilläkin säillä hetkeksi verenkiertoa etenkin jaloissa vilkastuttavat vaatteet saavat "boostin" jalkoihin, jonka jälkeen kyllä riisuu pois kesällä moiset.

        Palatakseni korsetteihin, kokeilin ensimmäistä kertaa liki kymmenen vuotta sitten erään naisystävän korsettia teatterireissulla, vaatteiden alla. Normaalisti ko. teatterin istuimilla on ollut huomattavan paljon hankalampi olla, kun eivät ortopedisesti ole parhaasta päästä. Tuo mitoilleni vain osittain sopiva korsettikin auttoi, ja mittojen mukaan tehdyt ovat vielä parempia olleet. ei haittaa, että ne näyttävät myös esteettisesti hyvältä, jos päätän vaatteen päällä pitää. Ahdasmielisen maan vuoksi tosin useammin käytän korsetteja näkyvästi teemaan sopivilla keikoilla tai muissa tapahtumissa tai naisystävän iloksi. :D
        Arkipukeutumiseen ne eivät oikein toimi, kun sitä vääränlaista huomiota tulee.


    • virtuoosi194

      On myös olemassa ns. tukikorsetteja, joita käyttävät sekä miehet että naiset. Itselläni on ollut sellainen monta vuotta selkävammani vuoksi. Koska istuminen rasittaa selkää eniten, on korsetista suuri hyöty varsinkin jos joutuu joko työn tai muun asian vuoksi istumaan paljon.
      Kokemukseni mainitusta vaatekappaleesta on erittäin myönteinen.

      • Ihmetellen

        Samoin tukisukat tai tukisukkahousut voivat todella hyödytää jatkuvaa istumatyötä tekevää miestä yhtä hyvin kuin naistakin. Mutta kaupasta on lähes turhaa etsiskellä nimenomaan miehille tarjottuja tukisukkahousuja. Täytyy siis valita naisille tarjotuista tukisukkahousuista.


    • corsetman

      Kaikkien korsetinkäyttäjien puolesta voin sanoa, että sopivasti kiristetty (metalli)luitettu korsetti tukee ihanasti. Itse käytän korsettia niin usein vaatteiden alla kuin mahdollista (olen 100% hetero mutta rakastan korsetteja) mutta pelkään saavani "puppelipojan" maineen jos käytän korsettia julkisesti. Mielipiteitä ?? Sana on vapaa.

      • CuriousCure

        No, sellaisen maineen ahdasmielisessä maailmassa nyt vain saattaa saada, ei voi mitään.
        Joku tumma tyyli niiteillä, goottityylisellä nahkahameella yms. menee korsetin kanssa gootti/hevi- mielikuvaan, mutta muuten niiden käyttö näkyvästi tuntuu olevan etenkin erilaisuudenkammoisille ihmisjätteille joku ongelma.

        Itse harrastan satunnaista genderfuck- meinkiäkin ihan anarkistisista lähtökohdista, eli esim täysparta ja sitten korsetti satiinihameen kanssa. En vaan jaksa usein, koska ihmiset on vittupäitä ja olen mukavuudenhaluinen. Pääasiassa korsetit on käytössä, jos joutuu istumaan hyvin pitkiä aikoja, ja ne ei oo sitten mitään äärimmilleen kiristettyä hulluutta vaan just samaa tasoa kuin kaiketi medikaalikorsetit tms. Naisystävien kanssa yleensä sitten ne fetissimäisemmät käytöt korsetin kanssa, mutta kevyt arkipukeutuminen niin että korsetti ihan vaikka muuten miesten vaatteiden kanssa voisi olla osana, on hankalaa, kun en pidä huomiosta. Pidän kuitenkin siitä, miltä se näyttää, ja pidän siitä, että monet alternative- henkiset naiset kehuu, joiden kanssa sitten juttuun tuleekin.


    • Äidinkorsetissa

      Kerran tulin kotiin pienessä sievässä ja äitikin oli ilmeisesti ottanut vähän viiniä. lauleskelle selaili kaappejaan ja oli nostelleut kasan pieniksi jääneitä alusasujaan vuoteelle. Mutsille oli kertynyt jonkun verran lisäkiloja ja harmitteli siinä kalliiksi käyvien uusien asusteiden ostelu. N osti siinä mustaan korsettia naureskellen ja sanoi, että tämäkin on niin nätti, ettei raaskis millään heittää pois, mutta sehän saattais sopia vaikka mullekin!!! Hölmönä punastelin ja ajattelin, että taitaa äiti aavistaa, että olen joskus jopa lainaillut sitä ja vähän muitakin... Vähän aikaa änkytettyäni hän suorastaan vaati minua riisumaan housut pois ja kokeilemaan sitä. Eikä siinä mennyt kuin hetki, kun musta korsetti koristeli vyötäröäni. Siitä oli sitten lyhyt askel vetää jalkaan pikkarit ja rintsikatkin. Siinä katseltiin lopulta iso kasa sellaisia asuja, mitkä minulle sopivat ja puoli kaapillista niitä löytyikin. Vähän kyllä meinasi alkaa ottamaan eteen, mutta ei se mutsi siitä niin välittänyt. Sen jälkeen sain aika vapaasti käytellä äidin asusteita ja olin siitä todella kiitollinen.

      • Keijokorsetti

        ottiko suihin vai menikö puihin ?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe