Elisan uusi "insinöörisivusto".

i48zio

Nimitän siksi tätä uudistettua sähköposti seinää. Se on sekainen ja hankala entiseen selkeään ja opittuun verrattuna. Kysyisin siitä, mutta ihmistä ei saa langanpäähän muutakuin ylihintaisilla minuuteilla. Miksi sähköpostisysteemi piti vaihtaa äärimmäisen monimutkaiseen ja sekavan oloiseen klikkailuviidakkoon? Yritin avata poikani lähettämää viestiä jossa oli valokuvalinkki, tekstin löysin vahingossa mutta linkkiä joka ennen oli sinisellä, ei ollut enää missään. Yritin siirtää sen viestin G-mailiini muttei siitä siirtynyt kuin tekst,-kuva linkki ei. Minulla oli entisessä systeemissä ryhmiä joihin olin tallentanut mm. musiikkilinkkejä, nyt niitä ei enää löydy ainakaa sinisinä linkkeinä...? UUDISTUS ON SURKEA JA ERITTÄIN HUONO!!!! Mielestäni Elisan tulee kustantaa jokaiselle halukkaalle opettaja kotiin koska uudistus on tehty noin hankalaksi.

37

466

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei i48zio,

      harmillista jos uusi webmaili ei ole mielestäsi yhtä helppokäyttöinen kuin vanha.
      Tällä uudistuksella tuomme Elisan ja Saunalahden sähköpostit hallittavaksi yhteen paikkaan.

      Vaikka aikaisemmissa webmaileissa tietoturva-asiat ovat myös olleet kunnossa, on uudessa webmailissa vielä erityisesti panostettu tietoturvapuoleen.


      Teemu / Palstatiimi
      http://elisa.fi/palsta

      • pks15

        Uusi elisan sähköposti on järkyttävä. Jos se ei muutu selkeämmäksi yksinkertaisesti lopetan sen käytön. Esim viestien poisto kätevästi, miten se tapahtuu? Asetuksia on niin monessa paikassa ja niin monen klikkauksen päässä etten tiedä kenelle koko systeemi on suunnattu. Ei ainakaan tavalliselle käyttäjälle. En ole koskaan törmännyt näin huonoon sähköpostiin.
        Sitä paitsi Oma elsiankaan kautta yhteyttä ei saa muuta kuin maksulliseen oma guruun tai sitten keskustelupalstalle. Great!


      • KIROTTUA

        JO ON UUDISTUS !! VASTAA MIKSI SUOMESSA NYT MENEE SÄHKÖPOSTIT RIIANA, TALLINNAN SOFIAN TIES MINKÄ .P....LEEN KA UTTA KUN LÄHETIN OTAVAMEDIAAN POSTIA. SILLISALAATTILAATIKKOON TULEE EGLANNIN KIELELLÄ..SITTEN HARAKAN VARPAILLA JA TIES MILLÄ POSTIA. KLIKKAA SIITÄ JA SIITÄ..SITTEN JOSTAIN VAHINGOSSA PILKISTÄÄ SUOMEN KIELELLÄ POSTI HIRVEÄN SOTKUN VÄLISTÄ !! HERRAJUMALA MITÄ PASKAA 30 VUODEN ASAKKUUS PÄÄTTYY KEKSINTÖNNE TAKIA . KAIKKI ELISASTA POIS KOSKA ETTE PAREMPAAN, SELKEÄÄN SÄHKÖPOSTIIN HALUA PANOSTAA.


      • kehomielisielu

        SE ON hyvin sekava ulkoasultaan, kuten Gmailkin on. Tekstikenttä on pieni ja kaikenlaisia kuvakkeita häiritsemässä näkökenttää. Samoin roskapostiaa tulee runsaasti. Miksei sitä voinut jättää ulkoasultaan ennalleen?

        Asiakaspalvelu ei ole asiakaspalvleua jos joutuu käyuttämäänkohtuuttomasti aikaa nettisivuilla, eikä sittenkään saa ihmistä normaalipuhelu hintaan kiinni, Ei ole palvelua se.


    • SaSoAurorap

      Kertokaa, mistä löydän aiemmat tallennetut luonnokset? Pyydän selvää ohjetta!

    • Hei SaSoAurorap!

      Kannattaa testata seuraavaa: Jos et kirjautumisen jälkeen näe kaikkia postilaatikkosi kansioita ja niissä olevia viestejäsi, valitse vasemman laidan kansionäkymän alalaidasta ratas-kuvakkeesta "Kansioiden hallinta" ja valitse näkyviin tällä hetkellä mahdollisesti piilossa olevat kansiot. Testaa kansioiden hakua suoraan webmailin kautta :)

      Mariette / Palstatiimi

      http://elisa.fi/palsta

      • KIROTTUA

        EIKÖ PAHEMMIN VOI OLLA KOKO VÄRKKI. MITÄ HELVETTIÄ POSTIT ELISASSA MENEE RIIAN, TALLINNAN SOFIAN JA TIES MINKÄ KAUTTA SUOMESTA SUOMEEN??? SÄHKÖPOSTILAATIKOSSA EGLANNIN TEKSTIT VÄLILLÄ, VÄLILLÄ HARAKAN VARPAITA ETTEI LUKEA VOI. KLIKKAA SIITÄ TAI TUOSTA, TULEE AIVAN SEKOPÄÄ TEKSTEJÄ. MIKÄ ASIAKKAIDEN ALIARVIOINTI. EIKÖ SELKEÄÄ KOKO SIVUN AVAUTUVAA POSTIA ELISAN INSINÖÖRIT OSAA KEKSIÄ.
        PAKKO SANOA KOKO ROSKA KAIKKINEEN IRTI 30V ASAKKUUS KUN EI POSTIA KERTAKAIKKIAAN VOI LUKEA SEKAVAN TÖKYSOTUN SEASTA.


      • paskanetti

        JOO KANSIOITA:MIHIN HÄVISI LUONNOKSET:TOSI TÄRKEÄT:ÄKKIÄ VANHA SÄHKÖPOSTI TAKAISIN


      • Hei,

        Jos vanhat kansiot, esimerkiksi Lähetetyt-kansio, ei näy Webmailissa vasemman laidan kansioissa, pääset nostamaan kansion näkyviin painamalla vasemmasta alanurkasta olevasta rattaasta ja valitsemalla "Kansioiden hallinta". Tämän jälkeen sinun tulee ruksia ne kansiot, mitkä haluat näkyvän etusivunäkymässä. Kun olet valinnut haluamasi kansiot, voit siirtyä suoraan takaisin "Sähköposti"-välilehdelle, jolloin valitsemasi kansiot päivittyvät näkyviin. :)

        Laura / Palstatiimi
        http://elisa.fi/palsta


    • Lmno150

      Tämä "uudistus" on kyllä syvältä. Miksi hyvä ja toimiva systeemi piti romuttaa.Vanha oli selkeä ja yksinkertainen. Uudessa on suomea ja englantia sekaisin joka ei aukea
      tavalliselle käyttäjälle. Viestikenttä on pieni ja teksti vaaleaa. Osoitekenttään ei mahdu pitkää osoiteketjua. Kaikki lähetetyt viestit hävisivät, joista osa oli hyvinkin tärkeitä. Olisi pitänyt ymmärtää kopioida, mutta kun annettiin ymmärtää, että Kansioiden hallinnan kautta asia hoituu, niin ei tullut kopioitua. Kansioiden hallinnan kautta ei lähettyjä viestejä saanut palautettua vaan ne on iäksi menetettyjä.Asiakastuki maksaa mansikoita, jos sinne edes pääsee, kun ongelmia tuntuu olevan lukemattomilla muillakin. Parasta varmaan on vaihtaa operaattoria,vaikka sekin on tehty aika työlääksi.

      • IDIOOTTIKO

        Asiakkaiden TÄYDELLINEN ALIARVIOINTI hirveän sähköpostilaatikon luominen.
        Kuin idiootit tirkistelemme pientä harmaata kenttää. Mainokset pirun päineen häiritsee vieressä surkeaa kirjoitustilaa. ELISA EI VAIVAUDU KOMMENTOIMAAN . Englannit siellä pyörii sikinsokin ja harakanvarpaat sotkuineen. ON SIINÄ UUDISTUS !!!! Haluavat asakkaansa pois, ei muuten tätä ymmärrä. LÄHDETÄÄN !!!


      • Anacarmen

        OLEN TODELLA SAMAA MIELTÄ surkein viritys mitä OLEN NÄNYT ONKOTARKOITUS PÄÄSTÄ asiakkaista eroon..kaikki sikin sokin..


    • www.gmail.com. Parempaa sähköpostia on hankala löytää.

      • miksiiiiiiiiiii

        joo aivan beffasta, en osaa laittaa kerralla kaikkee roskapaskaa roskiin ja poistaa kokonaan. Ja kaikki vanhat viestit ja uudet sikin sokin , vanha takasi ja äkkiä


      • postman5

        gmail on oikeasti ihan paras! Selkeä ja käytettävissä missä, millä ja milloin vain...


      • fiaskoa

        Siis mitä tää on???Minulla oli tärkeä viesti tallennettuna luonnoksiin.HÄVISI TAIVAAN TUULIIN.Sivu on typerä,käyttö äärimmäisen sekavaa.Minulla ollut sama sähköposti yli kymmenen vuotta.Nyt lähtee vaihtoon.


      • öäöäöäöäö

        Paljon parempia on.

        Outlook.com.

        Ja zimbra sähköpostiohjelma on aika hyvä, jos jollakin palvelulla on se käytössä.


    • KIROTTUA

      JÄRKYTYKSEN JÄRKYTYS ELISAN SÄHKÖPOSTI.!! MITEN VIESTIT MENEE
      RIIAN, TALLINNAN , SOFIAN JA MINKÄ P.....LEEN KAUTTA KUN LÄHETIN OTAVAMEDIAAN SUOMESTA SUOMEEN ?? JA KOKO POSTILAATIKKO SYVEMMÄLTÄ KUIN SANONKO!! LOPETETTAVA KOKO V. TUN LIITTYMÄ KUN TÖRKEÄSTI ALIARVIOIDAAN ASAKKAITA

      • HERRAVARJELE

        Järkyttävä "UUDISTUS" Elisan sähköpostin tekele. Ei kertakaikkiaan voi sitä saada kunnolla luettua. Hävitöntä PELLELAATIKKOA pitäisi aikuisten ihmisten kurkistella josta ei pirukaan saa selvää HIRVEITÄ KLINKKEJÄ SINNE JA SINNE.
        TURVALLISTAKO???? Bulgariat Tallinnat Riika sotkettu SUOMEN sähköpostiin??? Olikohan vahinko että koneellani näkyi mitä kautta "TURVALLINEN" pstimme Elisassa kulkee????
        Lähden äkkiä ja niin lähtee moni muukin moisesta asakkuudesta.


    • Hei kaikki,

      ikävä lukea, että näin monella ihmisellä on ollut ongelmia uuden webmailin kanssa ja olette kokeneet palvelun hankalaksi. :(

      Uuden kanssa voi aina alkuun olla hieman totuttelemista ja suosittelen ehdottomasti tarkastamaan asiakastukisivustojemme kuvalliset ohjeet webmailin käytöstä osoitteesta http://elisa.to/1CLGRX8 . :) Sivustolla on myös linkki Palstalle, jossa ihmiset ovat jakaneet omia käyttökokemuksiaan ja vinkkejä, suosittelen ehdottomasti myös tarkastamaan ne.

      Jussi / Palstatiimi
      http://elisa.fi/palsta

      • hirveää

        VASTAAPPAS JUSSI, miksi meidän asiakkaiden on MAKSETTAVA JA OPISKELTAVA vielä pelleilynne?? Sähköpostilaatikossa on postien kirjoittamiseen SURKEA TILA. Jollekkin kansiolle varattu puolet tilasta että pieni neliö jää mihin yrittää sorkkia kirjoituksensa. Sitten on muka VÄRIVALINTA TEKSTILLE. Se jää sen tyjäntilan alle. Joskus vähän pilkistää. Kerran sain yhteen kirjaimeen punaista, sitten häipyi. ETTEKÖ JUMAKAVITA HÄPEÄ KUN ETTE ÄLYÄ MITEN VIHAISTA KANSA ON!!!
        MUSTE VARMAAN TEILTÄ LOPPUNUT KUN HARMAATA TEKSTIÄ surkeassa postilaatikossa kaikki. Mikä suunnittelupelle ja käskette asiakkaita vain lukemaan sieltä ja täältä. MAKSUMIEHIÄ OLEMME, MUTTA KANSA KATOAA, saatte pitää roskanne.


      • myösvittuuntunut

        Harvemmin tulee tartuttua keskeneräisiin digiuudistuksiin, mutta onhan tämä elisan virittely tänä päivänä aika surkuhupaisaa pelleilyä meidän asiakkaitten tai koht sillään exien kanssa.

        Ettekö te ota ikinä pyytämästänne/saamastanne asiallisesta palautteesta oppia? Miksi ihmeessä te laitatte lähes toistuvasti juuri kuntoon saamanne palvelun uusiksi? JA JOK IKINEN KERTA OSAATTE VIELÄ RYSSIÄ KAIKEN YLIMIELISYYTTÄNNE PÄIN PERSETTÄ.

        Kakun kuorutukseksi te nettiaspat olette aivan kassalla peruskäyttäjän ongelmista ja ohjaatte lopuksi tosiaankin soittamaan jollekin pellegurulle, jonka ainoa tehtävä on pitkittää puhelua mahdollisimman kauan massiivisen puhelinlaskun teettämiseksi meille taviksille. Lopputuloksenja ollut jo kymmenien soittojen jälkeen asian palautus teknisenä vikana elisalle. "Ei mul o hahollista ratkasta tätä juttuu. Mut hei, nyt tehhään sillei, et soitat takas sin elisaa ja vaadit...."

        Ainoastaa SOK kykenee ottamaan yhtä hyvät liikevoitot samalla tavoin vittuilemalla omille kanta-asiakkailleen.

        Sitä markkinoinnin ammattilaisena en lakkaa ihmettelemästä, miksi mainostatte ja annatte katteetomia lupauksia ja sitten näytätte koko asiakaskunnalle keskisormeanne.

        Ihan oikeasti, ottakaa nämä palautteet jo vihdoin tosissanne tai loputkin työpaikkane automatisoidaan. Eihän tuollaiseen paskanjauhantaa kummoista vastaa tarvitse.

        Joten haistakaa pitkä vittu siellä elisassa & saunalahdessa ylimielisyytenne kanssa
        :(((((((((


      • eiok

        Harmi että on vihaa näin paljon. Silti ainakaan kohdallani kyse ei ole uuden tuotteen opetteluvaikeudesta, vaan uudistus on huono, Kirjoituskenttä on liian pieni, ja viestiluettelo on sekava. kaikenmaailman kuvakkeet häiritsee näkökenttää ja tekstit on himmeät. EPESELVÄ ja SEKAVA sanoisin, Entinen ulkoasu olisi kannattanut säilyttää. Kyse ei ole uuteen tottumisesta. Asisakaspalvelu ei toimi ja tulee liian kalliiksi jos sattuu joskus ihmisen kiinni saamaan.


    • OIKEUTTA

      Kaiken huippu. Elisan RAHASTUSNEUVOJAT käskevät asentelemaan toisia PALVELIMIA ja ties mitä . Eivät osaa korjata harjoittelutekeleitään, VAAN MAKSAVIEN ASIAKKAIDEN PITÄISI TYÖT VIELÄ TEHDÄ !!!! LAAJAKAISTAAN KUULUU TOIMIVA SÄHKÖPOSTI !! Päät pensaassa kyykitte ELISAN INSINÖÖRIT, VAAN KUINKA KAUAN ...JOHTOPORTAASEEN LÄHTEE VALITUKSET JA KANSA KATOAA POIS ETTÄ SAATTE LEIKKIKENTÄLLÄNNE LEVÄTÄ. Ei asiakkaat ole kyykytettävissä...ei. kIRJOITUSTILA LÄHTEVÄSSÄ POSTISSA ALLE 9 senttiä. TYHJÄÄ LIITETILAA JOTA YKSITYISET EI TARVITSE, EIVÄT OSAA POISTAA, EHKÄ TARKOITUS ONKIN ETTEI KIRJOITELLA PALJON TEKSTIÄ KUN SORKITAAN PIENTÄ REIKÄÄ. Koko NÄYTTÖ TÄYTTYY PASKAMAINOKSISTA JA TYHJÄÄ TÄYNNÄ OLEVASTA LIITETIDOSTOSTA !!

    • LÄHDETÄÄN

      HÄRSKIÄ ON. JA VASTAAJAT PIILOSSA TEKELEISTÄÄN ELISASSA.

      • vaihtaskotakassoneralle

        Komppaan 100 %:sti!


    • it-nörtti_vuodesta_1987

      Pohjanoteeraus Elisalta.

      En kuulu niihin, joille uuden käyttöönotto on vaikeaa. Kaikki ohjeet löytyivät, mutta sivusto on karmeannäköinen, ei lainkaan käyttäjäystävällinen. Ennen Saunalahden saapuneet-sivulla saattoi valita esim. 20 viestiä näytettäväksi kerralla. Ja ne näkyivät! Nyt on defaultina 50, mutta mitä helv*** muutama näkyy kerralla ja sivulla on scroll bar.

      Pakollisia scroll bareja on inhottu nettisivuilla niin kauan kuin jaksan muistaa, eli internetin alusta asti.

      Viestinkirjoitus tapahtuu postimerkinkokoiseen ruutuun!
      Ennen oli mahdollista avata samalla koneella yhtaikaa esim. minun saunalahti.fi- ja puolison kolumbus.fi-sähköpostit.

      Ovatkohan Elisan insinöörit testauttaneet tätä tekelettä oikeilla käyttäjillä ennen sen hyväksymistä julkaistavaksi? En ole kuullut kenenkään tykkäävän tästä.
      Kun Yle Areena uudistuu, käyttäjiltä pyydetään samantien palautetta. Ylimielinen Elisa tyytyy vaan selittelemään ja puolustautumaan suomi24:lla.

      • it-nörtti_vuodesta_1987

        Isolla näytöllä toimii paremmin, rivejä näkyy enemmän ja se kirjoitusruutu ehkä siedettävä, mutta pöytäkonetta tulee käytettyä aika harvoin...
        Mun ensimmäinen tutustuminen oli 13" näytöllä. Sotkuinen sivu silti on.


      • teekkari

        Miksi ihmeessä elisa on viime vuosina "uudistanut" palvelujaan aina ajassa taaksepäin? Millaisia yli-ihmisiä teille on sinne johtajiksi palkattu? Saatteko jo markkinastrategianne ja arvolupauksennekin arpalaatikosta? Henkilöstö jatkaa kuitenkin vanhoilla eväillä marakatin tehtäviään.

        On teillä pojat liiketoimintamallinne rakenne melko hakusassa! Paskat fiilikset osaatte järjestää aina päivitysten yhteydessä :(


    • Jättää_Elisan

      insinöörisivusto on osuva nimi!
      Aivan kamalannäköinen luomus. Sekava, viestien merkkaus ja kansioihin siirtäminen on hankalmpaa kuin ennen.

    • 1515

      Tosiaan uudistus, niin takapakkia kuin vain voi olla. Entinen webmail oli selkeä, toimiva ja järkevä. Nyt ihan pilipalia koko sähköposti. Sekavaa, sekavaa, SEKAVAA paljon huonompi käyttää, ei näy kunnolla viestirivi mitä aihe koskee saatikka enää ei voi pitää oleskaan sitä riviä näkyvillä missä näkyy viestin koko koska sitten ei näy muut tiedot! ÄLYTÖNTÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Katson viikon ja jos ei tule muutosta vaihdan sähköpostia ja sitten kaikkia muitakin liittymiä samalla

      • Työposti

        Ja just tuo viestin merkkaus ja siirto paljon vaikeampaa kuin ennen ja sitten jos avaat viestin ja laitat sen roskikseen hyppää kone automaattisesti seuraavaan viestiin ja aukaisee sen. MIKSI? Siis ihan: sanonko mistä koko palvelu!!!


    • SL_asiakas_since_1998

      En ole ikinä ennen tainnut kirjoittaa suomi24:än. Nyt on pakko todeta että Elisan uusi sähköposti on AIVAN KAMALA KÄYTTÄÄ. Jestas sentään. Ihan hirveä keksintö. Miksi kehittää jostain selkeästä ja toimivasta systeemistä jotain joka on niin sekavaa. Mikä ihme tässä uudessa versiossa on paremmin? AAAAAAARRRGGHHH

    • Vaihdoindnahan

      nyt on kaikki asetukset kohdallaan, vaan eipä mennyt kuin pari viikkoa,niin jo taas.
      Tahallista kiusantekoa,että muutellaan asetuksia kokoajan. Eikä edes ilmoiteta etukäteen. Vaihdoin Win XP koneenkin Mac koneeseen, kun en saanut lähtemään mitään postia. Aina vaan pitää mennä sinne elisan sivuille lähettämään posi,kun ei voi lähettää mail ohjelmalla. Herjaa että väärä salasana,vaikka sama sana kelpaa selaimessa. Yritän päästä eroon koko firmasta,niinkuin työkaverini teki ja on onnellinen nyt.

    • Eiolekuinyksisuunta

      Jep.Huono on.Kun menee 6" kännynllä kirjoittamaan vastausta jollekin elisan sähköpostilla,tulee kortti eteen.On aivan olematon sentin neliön kokoinen aukko,johon näkee kirjoittaa.Muistissa on Saunalahden erinomainen sähköposti.Siirryin saunalahden liittymisen myötä tähän sekavaan postiin.

    • PASKALLA

      ELISA SÄHKÖPOSTI , SURKEIN IHMISEN LUOMA PALVELU, OIKEIN OMA GURU MAGNEETTI, VOISI POLKAISTSA SYVÄLLE KIERTEEN KANSSA, ANTAA KEKSIÄLLE AVOKÄMMENTÄ VASEMMALLE JA OIKEALLE.

    • khsajhfjhg

      Yleisesti webmailit on hankalia. Itse käytän aina imap tai pop maileja.
      Näkymät on selkeitä ja kaikkien osoitteiden postit noutuu yhdellä klikkauksella.

      Pois tuollaiset elisat!
      Tukikin jätetään käyttäjien harteille.
      Joku vuosi sitten ei soneralla ollut edes puhelinnumeroa, tai sähköpostiosoitetta, johon olisi voinut laittaa palautetta. Löytyi ainoastaan linkki "ilmoita huijausyrityksestä". Minulle oli sieltä lähetetty uusi nettiliittymä, jota en ollut tilannut. Tavarat oli onneksi menneet muualle, mutta tiedot ja laskut minulle sähköpostiin.

      Perjantaina sain tuntemattomalta henkilöltä ilmoituksen tekstiviestinä, että hän oli yrittänyt soittaa minulle. Se tuli erään tutun nimissä, mutta puhelinnumero oli ihan tuntematon. Kuitenkaan minulle ei ollut kukaan soittanut ko. numerosta, eikä tuttavani tiennyt asiasta mitään. Hän kyllä tunsi henkilön.
      Tällä tavalla myös puhelinliittymät sekoilee ja se on ajoittain hyvin yleistä.
      Minulla ei enää ole elisaa.

      On se kumma, ettei mitään osata tehdä kunnolla, mutta kyllä itseä kehutaan ja mainostetaan. Samoin ylistetään täysin olematonta turvallisuutta.
      Testaaminenkin jätetään kuluttajalle.

      On myös hullua, että kaikki palvelut nettiytetään, koska on olemassa paljon kansaa, joka ei osaa, tai voi nettiä käyttää. Kaikilla ei ole edes varaa tarvittaviin laitteisiin ja liittymät on monille eläkeläisille kalliita. Niiden hintaa on nostettu nopeuden perusteella, mutta kuka tarvitsee 100-1000 Megan yhteyttä? -Piraatti.
      Netti on täysin menettänyt arvonsa siitä löytää yhä vähemmän todellista tietoa. Pelkästään mielipiteitä ja mainoksia. Asiasivut vähenee koko ajan.

      Mainostaminenkin on mennyt väärille poluille. Mainostetaan muka intressien mukaan.
      Jos etsin jotain netistä ostaakseni ja löydän sen, niin ostan. Senjälkeen en enää halua nähdä mitään mainoksia ko. asiasta, mutta siitä se runba alkaakin. Monen kuukauden ajan syötetään kyseistä mainosta joka sivulla.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe