vainoamislaki

todellisuudentajutoimii

Aikoinaan, kun vainoamislaki tuli voimaan, otin yhteyttä Oikeusministeröön ao. lainsäädäntöneuvokseen. Kyselin, olisiko laista minulle hyötyä minua kun ei vainoa yksi henkilö vaan kokonainen uskonlahko. Sain ohjeeksi mm. käyttää virallisia teitä. No sehän ei aina olisi mahdollista, ei aika riittäisi. Yleensä en vain välitä, mikä olikin toinen ohje. Nyt aloitin virallisen reitin tekemällä rikosilmoituksen.Pari muutakin reittiä on ollut käytössä. Myös vastapuoli taitaa käyttää virallisia reittejä . Tuli sähköpostiin ilmoitus, että jostakin pämistä tullaan kotikäynnille silloin ja silloin. Soitin ja ilmotin, että vainoharhaiset mielisairaat asuvat ihan muissa osoitteissa. Ainakin joskun ennen oli olemassa laki, että jos ihminen on sekä mielisairas että vaarallinen ympäristölleen, pakkohoito olisi tarpeen. Nyt Riihimäellä liikkuu sellainen vapaalla jalalla.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maailma_vainon_kohteena

      Monensortin puolueet, järjestöt ja lahkot on nyt tähän vainoamiseen rekrytoitu. Kun ei sitä muuta tekemistä tässä maassa kovin paljon ole jäljellä. Vainoamista ei mikään laki saa loppumaan, koska se on korkeimman poliittisen ja taloudellisen maailmanhallituksen organisoimaa. Käytössään on heillä välineet, joita ei helposti uskoisi olevan olemassakaan.

      Välineet on alunperin kehitetty Yhdysvaltojen armeijalle, mutta nyt ne ovat päätyneet näiden puolueiden, järjestöjen ja lahkojen operaattoreille.

      Jos vainoamiseen oikeasti haluttaisiin puuttua, pitäisi ensin kukistaa sitä harjoittavat paikalliset pikkumyyrät. Sen jälkeen tonteille yrittäisi tulla NATO:a sun muuta armeijaa.

    • viimeksinauraja

      Nyt jos mielisairaita tai helluntailaisia harmittaa kirjoitteluni, voittehan kirjoittaa asiallisen perustellun vastineen. Ja enhän minä tässä muuta tee kuin muutkaan ihmiset, kun eivät ole tyytyväisiä asiaintilaan, kirjoitan nettiin.. Ihan siististi olen kaiken lisäksi kirjoittanut, mitä nyt vähän tilannekomiikkaa pukkaa mukaan. Ja jessus.Heti yritetään kotiin työntää mielenterveyspartiota.

      • kaikkikokenut

        Ne mielenterveyspartiot liikkuvat yleensä virkapyörillä! On ylilääkäri Tor...aa ja apulaisylilääkäriä ja tietysti hoitajia. Tulevat paikalle jos joku tekee olinpaikastasi ilmoituksen hätänumeroon, kun "perässä pörrää".
        Joskus niillä on Punaisen Ristin verkkarit, joskus ihan valkoinen virka-asu ja joskus yhtenäinen siviiliasu joka kuuluu heidän pukeutumisrepertuaarinsa. Joskus ne piirittävät Sinua kahdella virka-autolla.


    • Vehmas-fo-eva

      Onko tämä yhdistettävissä gang stalkkiin?

      • miksiköhän.kyselet

        Silloin, kun otin yhteyttä Oikeusministeriöön, en vielä tiennyt, mistään gang stalkingista, kerroin vain,että lahko vainoaa.. Sitten joskus maaliskuun lopulla tänä vuonna, eli vuotta myöhemmin törmäsin tähän Vehmas-ketjuun ja tunnistin heti tutuksi jutuksi. Tuolla gs-ketjuissa kun luetellaan ja taitaa olla vehmas-ketjussakin,pitkä lista eri tekniikoista-lähes kaikkea on jo minuun kohdistettu ja muutakin.Tavoite on tietenkin sama:kaiken tuhoaminen.


      • Vehmas-fo-eva

        Siksi kyselen että osaa yhdistää eri viestiketjut saamaan henkilöön.Tai samoja nuo tuntuu olevan pohjaltaan,yritetään kertoa ongelmista mitä muut eivät havaitse..juu juu se on sitä naamioimista.No minä lopetan tässä leikissä heilumisen,miksi edes mukaan lähdin.Toivottavasti tulisi todisteita edelleen.


      • 56437

        Mihin on hävinnyt täältä Riihimäen sivulta Gang stalking -ketju. Lähti kun alkoi tulla kirjoituksiin liian paljon uutta tietoa vainoamisen todellisuudesta.


    • 213

      Ja kaikkea yhdistää runsas Alkoholin käyttö!!!

      • kuullut.olen

        Niin, hihhuliseurakunnassa on kuulemma paljon juoppoja


    • todellisuuden.tajuinen

      Aikoinaan , vissiin talvella,jossakin ketjussa otin esiin vaihtoehdon, että poliisit ovat mukana stalkkauksessani. Nyt tekee mieli väittää, että ovat.

    • kuolema.lopettaa

      Aikaisemminkin ole jo kirjoitellut.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1505
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1311
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1302
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1237
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      32
      1215
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1126
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1062
    Aihe