HannaMäntylä

HienoaPSnaiset

Vei vihreiden Sumuvuorta 6-0 A-studiossa pe iltana. Varmasti sai taas epävarmat kääntymään oikeaan vaihtoehtoon eli Perussuomalaisiin. Hieno nainen, hieno tietämys asioista......toista oli Sumuvuoren Johannan turhan monta kertaa änkyttäminen en tiedä

51

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perusnaisettulevat

      Joo, saman huomion tein. Hanna on tulevaisuuden politiikko, joka jo nyt hallitsee yllättävän hyvin asiakokonaisuuksia. Edustaa ehdottomasti perusnaisten osaamista kiitettävästi.

      Toisen tulevaisuuden perusnaisen haluaisin nostaa esille tulee Porista Paula Huhtasaari, jolla toki jo kokemusta kuntapolitiikasta ja nousee heittämällä eduskuntaan ensikertalaisena.
      Erittäin miellyttävä ja asiat tunteva perusnainen, jonka esiintymistä on myös ilo katsella.

      • aito.persu

        Todella upeaa kun perussuomalaisista nousee hienoja naiskansanedustajia esiin.esim.Hanna Mäntylä.


    • Pienviljelijä

      Hanna Mäntylä on Lapin Yliopiston kasvatteja. Asiansa osaava kansanedustaja, tulevaisuuden nimiä.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      HANNA MÄNTYLÄ ON HALLA-AHON TUKEMA EHDOKAS

      VAALIVINKIT 24.2. 2015 eduskuntavaaleihin huhtikuussa su 19.4.2015
      Ennakkoäänestys on Suomessa 8.-14.4.2015 Lisää perussuomalaisten ehdokkaita https://vaalit.perussuomalaiset.fi/
      ota kiinnostaviin ehdokkaisiin yhteyttä

      http://www.halla-aho.com/scripta/vaalivinkkeja_lukijoille.html/
      Istuvien kansanedustajien mainostaminen ei olisi asiallista, mutta tuntisin itseni huonoksi, ellen mainitsisi erityistä, joiden kanssa minulla on ollut ILO TEHDÄ HYVÄÄ YHTEISTYÖTÄ


      LAPISTA HANNA MÄNTYLÄ http://www.hannamantyla.fi/
      http://hannamantyla.puheenvuoro.uusisuomi.fi/
      http://blogit.iltalehti.fi/hanna-mantyla/ http://www.eduskunta.fi/triphome/bin/hex5000.sh?hnro=1088/
      https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/hanna-mantyla/

      • ByeByeHanna

        Mikäli et ota välimatkaa tuohon autistiseen Halla-ahoon.

        ehdottomasti Ei Hanna Mäntylälle jos on Halla-ahon mitenkään suosittelema, on pakko olla vähintään piilo-idiootti mikäli mitenkään haluaaolla Halla-ahon talissa muka Halla-ahon "hyväksymänä" ehdokkaana, Halla-aholla ei ole minkäänlaisia edellytyksiä hylätä tai hyväksyä yhtäkään ehdokasta - autistilla ei ole siihen edes kykyä, saati valtaa.


    • hohhoijaaaaaaaaaaaaaaa

      Sivistymättömän puhetta. Miten muuten hyppäs tää mun selain perussuomalaiset -palstalle, jonne en itse koskaan valitse kirjoittaa? Sananvapautta vai? Klikkasin yhteiskunnan tuet ja avustukset -palstaa ja saan silmieni eteen perussuomalaisia kehuvan kirjoituksen, hoh hoijaa. Jos itse olisin kansanaedustaja, vaatisin yksityisyyden suojaan tietoyhteiskunnassa erittäin suuria taloudellisia lisäpanostuksia... Ettei esim. netin perussusuomalaisia äänestävät trollit pääsisi pelottelemaan tavista joka ei edes ole poliitikko, kun netin nimettömälle palstalle kirjoittaa.

      Mä olen kyllä etiikassa enemmän samoilla linjoilla sun mulle anonyymin haukkumas Sumuvuoren ( sori pakko mainita tv-keskusteluun osaa otttaneen nimi, kun sellainen nimettömässä aloituksessakin mainitaan, jotta tulee ymmärretyksi mielipide) kanssa, koska suurissa linjoissa Suomen yhteiskunnan sivistyksen määrää se, että miten yhteiskunnassa rauhan aikoina tai jos tulisi katastrofi, kohdellaan ihmisiä. Siitä olen kyllä samaa mieltä, että vaikka on persu mitä puoluetta en itse äänestä, se Hanna Mäntylä on erittäin älykkään oloinen nainen. Jos jotain pitäisi kritisoida, niin sitä, että toimittajat katsoivat asiakseen
      " minä itse ja mun mielipide"- asenteella määritellä keskustelun kulkua paperittomista, ja se on noloa. Todella fiksut toimittajat tajuaisivat, että he eivät saa olla muuta kuin objektiivisia, mutta kun someaika ja narsismi...

      Terveydenhoitajalta erikoista vedota tarttuviin sairauksiin, joskin kyllä itsekin jos pitäisi valita, valitsisin että Suomen kansalaiset ensin saisi hyvää terveydenhoitoa ja sitten vasta muut, mutta se mitä persut kiistävät, on asia etteikö muka se olisi mahdollista jo nykyisinkin hoitaa valtion varoissa kansaa terveyspalveluissa hyvin, jos ahneutta karsittaisiin. Onko persut kokoomuksen apupuolue? Tämä Hanna Mäntyläs puhui , katsoin kyllä keskustelun telkkarista, kyllä siinä erittäin isoa järkeä, että oikeasti ei voida vaatia, että terveydenhuoltohenkilöstön pitäisi ottaa vastuu mahdollista hoitovirheistä potilaidensa kohdalla jos ei edes tiedetä mitään niiden paperittomien ihmisten sairaushistoriasta tai välttämättä edes henkilöllisyydestä tai lähtömaasta tai mitään, mutta kun tämä samainen persupuolue samalla lainsäädännöllä ajaa kaikkien ihmisten yksityisyyden kaventamista, niin no, no...

      Haluaako Hanna Mäntyläs, että poliisille pitäisi kertoa tavissuomalaisten rehtien sairaushistoriansa? Persut on niin putkiaivoinen puolue, että oksat pois.

      Ja en valinnut tulla tälle palstalle.

      • NoJokainenTavallaan

        Ni kovin terävältä et vaikuta sinäkään, jos väität että "kompjuutteri" toi sinut väkisin ja yllättäen tälle palstalle avautumaan ;)


      • hohhoijaaaaaaaaaa

        Siinä ei ole "älystä" kyse, miten tämä foorumi Suomi24 minutkin tavallisen nettiin kirjoittavan taviksen kansalaisen harmittomat nimettömät ajanvietekommentit esittää... Se on kyllä totta, että palstalle perussuomalaiset en valinnut tulla, vaan Suoi24 tyrkkäsi minut tänne. Usein olen kritisoinut tätä Suomi24:a moderoinnin ja valvonnan laiminlyömisestä. Mielestäni aiheellisesti, koska en halua lukea netistä Suomi24:n jäsenten kirjoituksia joissa olen muka huora, jonka muka oma rakas isäni haluaisi minut huoran ammattiin, en halua keskustella/ ole koskaan valinnut keskustella natsien kanssa, en ole mistään samaa mieltä Suomi24-foorumin kirjoittajien kanssa, enkä edes ole sellainen mitä tämä foorumi minusta väittää.

        Poliitikko en ole, mutta se on käynyt selväksi, että tässä Suomi24:ssa häiriintyneet alkaa vainota kaltaistani anonyymia palstoille kirjoittavaa, joka on vastoin sitä foorumin Suomi24- ideologiaa sitä mieltä, että 1.) kaikkien suomalaisten ei tarvitse alkaa yrittäjiksi, 2.) ei tarvitse ottaa takaisin lapsettomille vanhan piian veroa, 3.) maahanmuuttajat eivät ole vihollisia ja 4.) persut eivät ole ainoa oikea totuus kansan mielipiteestä. Jospa agitoisitte toisin ( mieluiten ei mitenkään), kuin tavisten vasemmistopuolueita symppaavien erittäin verbaliikaltaan fiksujen tekstejä raiskaamalla, jotka eivät edes perussuomalaisia äänestä. Siitä kiittäisin. Oikeasti kun Suomen laissa mun ei olisi tarvinnut lukea sitä paskaa, mitä joutunut näitä Suomi24-palstoja lukemalla sontaa vastaanottamaan.

        Mutta tsemppiä toki persuillekin. Itse politiikan ulkopuolisena naissukupuolen edustajana olen aina ajatellut, että esimerkiksi Hanna Mäntylä on yksi älykkäimmistä persuissa. Todella asiallinen kannanottaja, enkä ainakaan minä olen nähnyt hänen missään syyllistyneen rasismiin tai yleiseurooppalaiseen äärioikeistomeininkiin, mitä tosin hänen puolueensa edustaa.

        Itse äänestän - jos edes jaksan äänestää- vasemmistoliittoa. Niille esimerkiksi naisten oikeudet ja feminismi ei ole sellainen kirosana, kuin persuille hannamänbtylöilles konservatiiveille oikeistopolitiikan ajajille. Joskin kiroan vasemmistossakin sitä, että jos ne söhlii jollakin feminismisönkötyksellä koko vaalikampanjansa; tyhmille kun käsite "feministi" tarkoittaa lähinnä rekkalesboa tai joitakin marginaaliryhmiä, ja vasemmiston äänestäjäkunta koostuu pääosin tavallisista duunareista. Mutta kyllä se persujenkin kupla joskus puhkeaa. Ihmiset ei ole tyhmiä. Jos itse huoraisin eli äänestäisin persuja mihin en pystyisi, varmaan Hanna Mäntylä aidosti olisi yksi, jota voisin äänestää. Älykäs nainen. Tosin Sumuvuori on humaani politiikassa ja Mäntylä vähemmän. Minua ei nykypolitiikka edes kiinnosta, koska se unohtaa tavalliset veronmaksajat.


      • kirkkainkatsein

        Kyllä se Mäntylä on fiksumpi kuin Sumuvuori.


    • NäitäMyösfeministeinä

      Lyhyt selitys pitkälle avautumisellesi ;) Itseään fiksuna itsenäisenä älykkönä pitävä feministi.
      Valitettavasti pitkästä liirumlaarumistasi huolimatta, olet edelleenkin vain vasemmistolaisfeministi, joka on jämähtänyt . . . tietääkö edes vasemmistofeministi oikein mihin, pääasiahan on juuri tuollainen kirjoittamasi pitkähkö mitäänsanomaton nuiva vittuilu ja oman arvon kohottaminen - perusteetta. No, edelleen jokainen tyylillään.

      • hohoijakkaaaaaaaaaaaaaa

        Se perussuomalaisten puolueen miessukupuolta nuoleva "Nuiva Manifesti" puolueensa naisilta on minusta säälittävintä oman sukupuolen oikeuksiensa väheksymistä siihen osaa ottaneilta, hyvään yhteiskunnalta totuneilta tyhmiltä naisilta, mihin vapaassa yhteiskunnassa Suomi kukaan pystyisi syyllistymään. Halla- ahoa en inhoa, mutta ei se välttämättä varmaan ( en tunne) mikään erityisen mukavakaan mies ole, kun kaikki mun tuntemani fiksuiksi tietämäni empaattiset älyköt on kärsineet sen ja kaltaistensa persujen, eri tavalla ajattelevien mielipiteenvapauden sotkemisesta ja terrorista internetsfäärissä. Sanoisinko, että demokratiassa muut demokratiassa toimivat puolueet odottaa varmaankin aika vahvasti vastausta perussuomalaisten johdolta, että miksi sen yhden puolueen pässit osa puolueen merkkipoliitikoistakin käyttäytyy kuin natsien kansallisosialistit... Ja anteeksi,mutta en ymmärrä kuka saattoi äänestää vaikka Teuvo Hakkaraisen eduskuntaan: peruskouluakaan tutkin kykenemään käymätön pälli, joka pilkkasi yhteiskuntaan. Tietysti sen voi ymmärtää, että jos poliittinen ideologia tulee tuolta valtameren takaa USA:sta rebublikaaneilta.


      • Rattle-Battle
        hohoijakkaaaaaaaaaaaaaa kirjoitti:

        Se perussuomalaisten puolueen miessukupuolta nuoleva "Nuiva Manifesti" puolueensa naisilta on minusta säälittävintä oman sukupuolen oikeuksiensa väheksymistä siihen osaa ottaneilta, hyvään yhteiskunnalta totuneilta tyhmiltä naisilta, mihin vapaassa yhteiskunnassa Suomi kukaan pystyisi syyllistymään. Halla- ahoa en inhoa, mutta ei se välttämättä varmaan ( en tunne) mikään erityisen mukavakaan mies ole, kun kaikki mun tuntemani fiksuiksi tietämäni empaattiset älyköt on kärsineet sen ja kaltaistensa persujen, eri tavalla ajattelevien mielipiteenvapauden sotkemisesta ja terrorista internetsfäärissä. Sanoisinko, että demokratiassa muut demokratiassa toimivat puolueet odottaa varmaankin aika vahvasti vastausta perussuomalaisten johdolta, että miksi sen yhden puolueen pässit osa puolueen merkkipoliitikoistakin käyttäytyy kuin natsien kansallisosialistit... Ja anteeksi,mutta en ymmärrä kuka saattoi äänestää vaikka Teuvo Hakkaraisen eduskuntaan: peruskouluakaan tutkin kykenemään käymätön pälli, joka pilkkasi yhteiskuntaan. Tietysti sen voi ymmärtää, että jos poliittinen ideologia tulee tuolta valtameren takaa USA:sta rebublikaaneilta.

        Ei tarvitse olla feministi, tai edes vaesemmistolainen ihmetelläkseen esim. Hakkaraista äänestäneitä - selitityksen on pakko olla että protesti - ja se pitäisi olla niin huolestuttavaa vanhoille puolueille, että ne ottaisivat tosissaan ihmisten tyytymättömyyden - siihen ei kylläkään auta loikkari-Katainen eikä twiittari-Stubbi. Tuollainen protestointi jos lisääntyy, meillä on todellakin huolestuttavan oloinen eduskunta, ei välttämättä älyllisesti mutta käytös on kuin jonkin simpanssilauman orgiat. Siitä huolimatta vahvana vaihtoehtona - ainoana on sellaisena on löytää täysipäinen persu-ehdokas, mies tai nainen joka sitoutuisi Suomen ja suomalaisten asioiden hoitoon ja vrastaisi ja kusettaisi vähemmän kuin vanhojen puolueiden edustajat tähän mennessä ovat tehneet, myös valehtelu olisi jäätävä minimiin, muutoksena vahojen puolueiden touhuille. Muuten mm. vasemmistoliitto kusetti äänestäjiään todellakin raskaasti hallitukseen mennessään ja söi kaikki antamansa vaalilupauksekset, mutta kyse olikin vain Arhinmäestä - en kyllä ymmärrä, miksi hitossa joku antaisi enää äänensä tuolla porukalle.


      • Rattle-Battle kirjoitti:

        Ei tarvitse olla feministi, tai edes vaesemmistolainen ihmetelläkseen esim. Hakkaraista äänestäneitä - selitityksen on pakko olla että protesti - ja se pitäisi olla niin huolestuttavaa vanhoille puolueille, että ne ottaisivat tosissaan ihmisten tyytymättömyyden - siihen ei kylläkään auta loikkari-Katainen eikä twiittari-Stubbi. Tuollainen protestointi jos lisääntyy, meillä on todellakin huolestuttavan oloinen eduskunta, ei välttämättä älyllisesti mutta käytös on kuin jonkin simpanssilauman orgiat. Siitä huolimatta vahvana vaihtoehtona - ainoana on sellaisena on löytää täysipäinen persu-ehdokas, mies tai nainen joka sitoutuisi Suomen ja suomalaisten asioiden hoitoon ja vrastaisi ja kusettaisi vähemmän kuin vanhojen puolueiden edustajat tähän mennessä ovat tehneet, myös valehtelu olisi jäätävä minimiin, muutoksena vahojen puolueiden touhuille. Muuten mm. vasemmistoliitto kusetti äänestäjiään todellakin raskaasti hallitukseen mennessään ja söi kaikki antamansa vaalilupauksekset, mutta kyse olikin vain Arhinmäestä - en kyllä ymmärrä, miksi hitossa joku antaisi enää äänensä tuolla porukalle.

        Eipä se hyvän persuehdokkaan etsiminen kannata missään tilanteessa, kun käytössä on suhteellinen vaalitapa. Toisin sanoen: joku rasisti voi saada äänesi, jos oma ehdokkaasi ei pääse läpi.


      • SoonTemokratiaa
        pepep kirjoitti:

        Eipä se hyvän persuehdokkaan etsiminen kannata missään tilanteessa, kun käytössä on suhteellinen vaalitapa. Toisin sanoen: joku rasisti voi saada äänesi, jos oma ehdokkaasi ei pääse läpi.

        Mielummin sitten rasistinen persukin, kuin näitä kusettavia vanhojen puolueden valehtelevia mulkvistejä.


      • SoonTemokratiaa kirjoitti:

        Mielummin sitten rasistinen persukin, kuin näitä kusettavia vanhojen puolueden valehtelevia mulkvistejä.

        Ketä täällä on nyt kusetettu? Taidat yleistää vähän liikaa: kaikki muut eivät ole Kokoomuslaisia.


      • SoonTemokratiaa
        pepep kirjoitti:

        Ketä täällä on nyt kusetettu? Taidat yleistää vähän liikaa: kaikki muut eivät ole Kokoomuslaisia.

        Varsin keyvyeestisti onnistui silti äänestäjien kusetus, taitaa olla siis verissä. Moniko piti antamansa vaalilupaukset, edes osan ;)


      • SoonTemokratiaa kirjoitti:

        Varsin keyvyeestisti onnistui silti äänestäjien kusetus, taitaa olla siis verissä. Moniko piti antamansa vaalilupaukset, edes osan ;)

        Oletko ottanut huomioon vaalikaudella tapahtuneet taloudelliset kriisit eri puolilla maailmaa, jotka varmasti vaikuttivat lupausten realisoitumiseen?


      • SoonTemokratiaa
        pepep kirjoitti:

        Oletko ottanut huomioon vaalikaudella tapahtuneet taloudelliset kriisit eri puolilla maailmaa, jotka varmasti vaikuttivat lupausten realisoitumiseen?

        Olen ottanut, ja niin olisi pitänyt ottaa hallituksen ja hallituksessa olleiden puolueidenkin, mutta nehän uskoivat keijutarinoihin ja siksi tämä sotku on entistä pahempi. Sotku muuten alkoi vuonna 2007, syyt olivat jo aiemmin, mutta keltainen luki suli kenkään Jenkeissä 2007 ja siitä alkoi hölmöily kun pelimiesten ja uhkapelurien rahoja alettiin pelastamaan.


      • SoonTemokratiaa kirjoitti:

        Olen ottanut, ja niin olisi pitänyt ottaa hallituksen ja hallituksessa olleiden puolueidenkin, mutta nehän uskoivat keijutarinoihin ja siksi tämä sotku on entistä pahempi. Sotku muuten alkoi vuonna 2007, syyt olivat jo aiemmin, mutta keltainen luki suli kenkään Jenkeissä 2007 ja siitä alkoi hölmöily kun pelimiesten ja uhkapelurien rahoja alettiin pelastamaan.

        Mjooh, 2009 loppui taantuma. Mikähän siinä nyt sitten meni pieleen, eli mitä olisi pitänyt tehdä toisin? Elvyttää kenties - johon Kokoomuksella ei liennyt tahtoa?


      • SoonTemokratiaa
        pepep kirjoitti:

        Mjooh, 2009 loppui taantuma. Mikähän siinä nyt sitten meni pieleen, eli mitä olisi pitänyt tehdä toisin? Elvyttää kenties - johon Kokoomuksella ei liennyt tahtoa?

        2008 ei koske meitä ja sitten, hei me tienataan tällä . . . . silloin se alkoi euroopan osalta, niissä pöydissä jossa ollaan päättämässä, ja jatkuu edelleenkin, vaikka meiltä kukaan mitään kysynyt ole.
        Että älähän ala, silla ei oo selvästikään kykyjä ja ymmärrystä asiaan, leiki noilla kolmensanan lauseilla, joille ei oikein merkitystä löydy. Asiaan älä ala.


      • SoonTemokratiaa kirjoitti:

        2008 ei koske meitä ja sitten, hei me tienataan tällä . . . . silloin se alkoi euroopan osalta, niissä pöydissä jossa ollaan päättämässä, ja jatkuu edelleenkin, vaikka meiltä kukaan mitään kysynyt ole.
        Että älähän ala, silla ei oo selvästikään kykyjä ja ymmärrystä asiaan, leiki noilla kolmensanan lauseilla, joille ei oikein merkitystä löydy. Asiaan älä ala.

        Mutta: mitä olisi hallituksen pitänyt tehdä?


      • NoWayJose
        pepep kirjoitti:

        Mutta: mitä olisi hallituksen pitänyt tehdä?

        Nytkö se alkaisi kiinnostaa ;) Myöhästä, tilanne tyritty ja maksuun menossa kymmenet miljardit. Että semmoset on parilla kolmella viime hallituksella referenssit, seassa iloisesti myös Kepu ollut rahaa polttamassa.


      • NoWayJose kirjoitti:

        Nytkö se alkaisi kiinnostaa ;) Myöhästä, tilanne tyritty ja maksuun menossa kymmenet miljardit. Että semmoset on parilla kolmella viime hallituksella referenssit, seassa iloisesti myös Kepu ollut rahaa polttamassa.

        Voisihan siitä seuraava hallitus yrittää vaikka ottaa opikseen. Oishan se todella typerää toistella samoja virheitä hallituksesta toiseen!


      • Huxtable
        pepep kirjoitti:

        Voisihan siitä seuraava hallitus yrittää vaikka ottaa opikseen. Oishan se todella typerää toistella samoja virheitä hallituksesta toiseen!

        Niinhan ainakin kolme hallitusta teki, ei kai se nyt viellä voi riittää, kysehän on "kansan" vallinnasta, ainoa vaan, ettei kukaan vaivautunut kansalta/maksajalta mitään kysymään, kun oli niin viisaita virkamiehiä ja politikoita, vaikka oli varoitettu.


      • Huxtable kirjoitti:

        Niinhan ainakin kolme hallitusta teki, ei kai se nyt viellä voi riittää, kysehän on "kansan" vallinnasta, ainoa vaan, ettei kukaan vaivautunut kansalta/maksajalta mitään kysymään, kun oli niin viisaita virkamiehiä ja politikoita, vaikka oli varoitettu.

        Termi kansanedustajahan sisältää termit kansa ja edustaja, joten kansanedustaja edustaa kansaa. Eli sanoisin: kyllä kysyttiin!


      • Huxtable
        pepep kirjoitti:

        Termi kansanedustajahan sisältää termit kansa ja edustaja, joten kansanedustaja edustaa kansaa. Eli sanoisin: kyllä kysyttiin!

        Vastaukset kykymyksiin ja lupaukset vaan olivat aivan erilaisia ennen vaaleja, kuintoteutus vaalien jälkeen. Ei siis järin hieno osoitus kansan kuuntelemisesta, vaan kusettamisesta.


      • Huxtable kirjoitti:

        Vastaukset kykymyksiin ja lupaukset vaan olivat aivan erilaisia ennen vaaleja, kuintoteutus vaalien jälkeen. Ei siis järin hieno osoitus kansan kuuntelemisesta, vaan kusettamisesta.

        Mistä sen nyt sitten tietää, ettei Persu kuseta?


    • eipettäjille

      Kyllä lappilaiset äänestävät Hannaa ahkerasti. Saattaa kommarien jälkeläisistäkin löytyä Hannaa äänestäviä kun noiden molempien jälkeläispuolueiden puheenjohtajat pettivät heidät viime vaaleissa 2011

    • sortti

      Hienoa asian hallintaa ja esiintymistä Hanna Mäntylältä. Oli ilo katsella

    • vfuvcutcuctyuc

      oli kyllä toisinpäin että sumuvuori vei 100-0 tätä aasia. ;D

      sitä se teettää kun peräkammarin pojat äänestää ulkonäön perusteella. :D

      • TurpiinTuli100-0

        No ei ollut sulla sitten suuret vaatimukset ;)


    • ihailija

      Hanna on nättikin. Suukkoja Hanna . Pusi pusi

    • mitenon
      • MitäSeSullaKuuluu

        Kun ajattelee vaiika tämän palstan sairaita antipersuja, ei tulisi mieleenkään kertoa asuinpaikkaansa.


    • Kyllä, katselin ko. ohjelman, Tuo Henna Mäntylä on todella hyvin varma puheissaan ja pisti "luun kurkkuun" vihreiden kannattajalta

    • Aloitteellinen_kansa

      Siltä varalta, että joltakin on jäänyt allekirjoittamatta kansalaisaloite rikollisten ulkomaalaistan karkottamiseksi Suomesta: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/970

      Eli yllä on linkki aloitteeseen, jota kannattaa 91% suomalaisesta. Kannata sinäkin! Allekirjoittajia on muutaman viime päivän aikana ollut yli 10 000 suomalaista. Vielä tarvitaan kuitenkin lisää.

    • opijasivisty

      Mäntylä on ilmeisesti ollut Halla-ahon opissa. Siksi taitavasti hän estti rasismiaan. Hän hämäsi ehkä tietämättömiä mummoja mutta ei työtätekevää rahvasta.
      Suomen työläisen vihollinen ei kertakaikkiaan ole muualta tullut työläinen. Vihan lietsominen Halla-ahon taholta on edesvastuutonta.

      • VaikeusVihertää

        Tietysti osasyyllinen yhdelle vihertävälle porukalle on hiukan tuokin, että heille kaikki mikä ei ylistä maahanmuuttajia onkin rasismia. Mutta ei se ole, se on vain realismia.


    • pönttösuhisee
      • Rasismi: suomea puhuva parempi kansa.


    • Äänestäjä_PS

      Mäntylän pitäisi olla enemmän esillä Lapissa, jos meinaa niitä ääniä saada.

    • rakkastaa

      Hanna rakastaa Suomea ja suomalaisia

    • ihanahanna

      Hanna on symppis ja viisas Perussuomalainen NAINEN

    • lahjalapistahanna

      Lapin lahja Suomelle

    • suomessa

      ps jyrää. kunhan ohjailevat gallubit lailla kielletään.! demokratia ei pelaa kun rahalla ostettu gallubbi astuu kehiin.holhous yhteiskunta ei pelaa.suomessa ei pelaa mikään. äänestä järjellä.

    • hannaihananam

      Ihana Hanna

    • onälykäs

      Hanna on älykäs nainen lapista

      • Saisi käyttää älyänsä johonkin rakentavaan.


    • olkiujhy

      Joko valemaisteri Hanna Mäntylä tietää kotipaikkansa? Kulukorvaukset?

    • torniostatullaan

      Hyvä Lapin Hanna

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe