Työ ei kiinnosta enää ollenkaan...

koppureitnkrg

Olen lvi asentajana ollut nyt n,1vuoden verran tässä firmassa... Jotenkin työ on lakannut kiinnostamasta yhtään... Virheitä sattuu töissä, melkeen kokoajan jotain pientä... Sattui tuossa 1 isompi vesivahinkokin... On koko ajan ahdistava olo ja itkettää,työ tuntuu liian vaikealta. Ei oikeen ole ketään keltä kysyä apua...

18

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suopasuosiellävetelätälä

      Tuttu tunne.

    • gfdsfghgfdsfghj

      Vuoden kokemuksella olet harjoittelija, sinulle on annettu kai liian vaikeita tehtäviä, tai sitten olet alalle sopimaton tumpelo, jonka kannattaa hakeutua valtiolle töihin, siellä ei ole vastuuta henkilökohtaisesti.

      • koppureitnkgr

        Noh onnäitä hommia tullut tehtyä jo useampi vuosi.. Jotenkin vaan on alkanut iskemään sellainen hirveä stressi töistä ja tuntuu ettei mistään tule mitään...


      • eläkeukko
        koppureitnkgr kirjoitti:

        Noh onnäitä hommia tullut tehtyä jo useampi vuosi.. Jotenkin vaan on alkanut iskemään sellainen hirveä stressi töistä ja tuntuu ettei mistään tule mitään...

        Työuupumusta ilmassa. Oikeasti putkimiehen työ on niin vastuullista, että se saattaa todella helposti aiheuttaa sellaisia paineita, että olisi hyvä ottaa etäisyyttä kyseiseen ammattiin .Kokemuksesta voin sanoa että yli 4 vuotta meni kun usko omaan ammattitaitoon loppui. Yksi hullu asiakas sai aikaan sen. Omista rakennusvirheistään johtuva vesivahinko riita meni niin pitkälle että jouduin menemään käräjille asti, jotta sain yrittäjänä sellaisen paperin jossa todettiin minut syyttömäksi. Vastapuoli sai oikeuden päätöksellä lähestymiskiellon. Hän ei saa ottaa millään lailla minuun asian tiimoilta yhteyttä. Siihen loppui minun LVI urani sillä kertaa.


    • fjsdkljfgkljg

      Pikkufirmojen kirouksena on että ei ole ketään keneltä kysyä apuja, sinä olet yksin siellä työmaalla ja sinun on vaan osattava ja keksittävä ratkaisut ongelmiin. Pikkuputiikin johtajalle ei voi soittaa kun se osaa vain vetää sihteeriä kannikkaan...

    • koppureitnkgr

      No näinhän se on, ei ole ketään auttamassa...

    • raatajarankka30vee

      Suosittelen että otat lopputilin ja lepäät jonkin aikaa. Kai kuulut kassaan ? Hae töihin toiseen firmaan myöhemmin kun pää on selvinny.

    • ÄitiAmmaMiäs

      Vau, jo vuosi hommia takana. Ammamies kestää pikkukolhut, mutta sullahan on kokemusta jo VUOSI!!! Äkkiä sossutantoille taruilemaan, kuinka haastavaa tää aikuiselämä saattaa ollakaan.
      Niinku vuokrat ja kaikki.
      Kotona oli kaikki paremmin, sai pitää taksvärkkinsä, eikä tarvint Äiteelle ylläpijost maksaa.
      Ja ny joutuu tulee jo kasilta ansioon, ku muuten Pomo vittuilee, ja ainaki kaheksa tuntii pitää raataa, ko muuten ei konttuuri hoija velvollisuuksiaa...

      • AnnaMennaVaan

        Tolkuttoman tasoinen pelle tämä kommentoija.

        Aloittajalle, sinulla saattaa olla esimerkiksi hoitamaton vaikea masennus. Käy lääkärissä, pyydä ottamaan kilpirauhasista lähtien kaikki arvot.

        Jos vika ei tuolta aukene, niin on ainakin yksi mahdollisuus suljettu pois.


    • Sakhmet

      Töissä kuin töissä tulee eteen aikoja, kun tuntuu siltä että hommat eivät kiinnosta ja ote tuntuu lipsuvan. Virheitä sattuu kaikille. Tosin on eri asia tehdä virhe jossain lvi-tehtävässä kuin kirjoittaa vuosiluku väärin pöytäkirjaan - ainakin näin olettaisin. Vaikuttaa siltä, että käynti työterveyslääkärillä ei olisi pahitteeksi. Olettaisin, että kärsit myös unettomuudesta. Aika tavallinen stressioire. Sairausloma ja pieni tauko töistä voi jo helpottaa oloa. Samalla voi miettiä muita vaihtoehtoja.

    • tsemppiä

      Lvi ala on haastava siinä mielessä, että pienikin työvirhe voi kostautua suuressa määrin. Paikkoja laitetaan umpeen ja johonkin jää vuotava putki tai viemäri. Pomo vittuilee, kun vahinkoa tulee ja ei oo sen jälkeen mistä maksaa palkkaa. Usein itse vahingot eivät ole korjattavissa enää putkitöillä ja kuluja tulee. Ota paussia työstä, jos vähänkin mahdollista ja mieti oletko omalla alallasi. Tilanne pahenee, jos jatkat samaa tahtia.

      • eläkeukko

        No kyllähän firmoilla on vastuuvakuutukset. Ei se silti tietenkään auta siihen että vahinko jää vaivaamaan mieltä. Toisaalta myös firman maine saattaa mennä jos sattuu useasti vahinkoja.


    • chbfhh

      Olisko laitettu liian paljon liian vaikeita hommia kertaheitolla? Ei lkukaan ole seppä syntyessään.

    • kaljamahaisetjuopot

      aloittaja kirjoita uudestaan se teksti minkä kirjoitit vähä aika sitten :) haluun lukea sen uudestaan.

    • Henkisestipaskana

      Tuttu tunne, ikävä kyllä. Toivottavasti pomo ei oo yhtä ääliö kun itsellä. Ei lisäänny työmotivaatio v*ttuilemalla, eikä valmistu hommat kun ei jeesiä saa edes pyytämällä. V*ttuilua saa kyllä pyytämättäkin. Tsemppiä sulle.

    • eläkeukko

      Ne on nuo puserrusliittimet sun muut hilavitkuttimet, jotka pyrkii nykyisin aiheuttamaan vuotoja enimmäkseen. Vesi on sikäli armoton elementti, aina kun rakennuksella jossain näkyy vettä syy on putkimiehen.
      Vahinkoja sattuu aina.80 luvulla varsinkin kun alkoi tulla nämä Ns Upoletit ja Wirspot muotiin. Putkia tuli markkinoille, mutta kytkentä tarvikkeet puuttui suurimmaksi osaksi.
      Suunnittelijat osasi kyllä piirtää putki kaaviot ,mutta ei hajuakaan miten kytkennät pitäisi hanoille tehdä. Alussa letkut vedettiin juuri suihkuhanojen kohdalle lattiaan ,ja siitä sitten kuparilla pintaan. Siitä sitten pian alkoikin vedet imeytyä lattiaan.
      Kokemuksesta voin sanoa, että silloin kun kupari liitokset juoteltiin joko messingillä tai myöhemmin fosfori kuparilla vuotoja esiintyi melko harvakseltaan.
      Itsellä oli tapana etten koskaan iltapäivällä Laittanut vesiä putkiin. Aina tein sen uudisrakennuksille aamusta, jäi aikaa päivänmittaan tarkistella ettei missään näkyvissä ole vuotoja.

    • Putkimontör

      25 vuotta alaa takana neljässä eri firmassa.Kaikki nämä työpaikat olleet noin 5 asentajan pajoja.Isompiin ei ole ollut oikein " rohkeutta " aiemmin edes hakea ja se tässä on nyt alkanut harmittamaan.Nykyisessä taloustilanteessa isotkin lomauttaa vaki kalustoaan.Vuoteen 2010 asti lvi työt oli jopa ihan kivaa ja sillä palkalla pärjäs hyvin .Mutta,mutta sitten se alamäki tässä pikku nyrkkipajassa alkoi.Tuli pahasti takkiin parista työmaasta ,no ei ole asentajien vika jos urakka laskennassa mokataan ja työnjohto ei toimi.Siinä sitten pikku hiljaa vanhemmilta asettajilta kaikki vuosien mittaan saavutetut boonukset ,lisät ,edut ,yms. pois.Ymmärtäähän sen että pitää karsia kuluja kun ei rahaa jää kassaan entiseen malliin.Kun alkaa mennä huonosti pienessä firmassa niin asiat alkaa mennä liian henkilökohtaiseksi ja se tässä vitt.... Nuorempia asentajia kehutaan kun ne tekee halvemmalla ja sekö katetta lisää kun niiden jäljiltä saa käydä parsimassa asennuksia.Pointtini on tässä se ,jotta te nuoret asentajat ,pyrkikää niin isoon firmaan ku mahdollista .Älkää jääkö rypemään näihin nyrkkipajoihin.Perhe yritys jos on vielä niin,niin.Poikkeuksiakin varmasti näissä on.

    • KeepThingsUp

      Paras aina jotain tehdä... tuli elämässä vastaan insinööri jotka poimi kadulta tumppeja, ja jonka elämää on maassa ryömiminen... varmaan ihan päteväkin, mutta se on kerta kun saa kunnolla tarpeekseen.... pitkä loma siihen voi kuitata ja paljon... x)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe