Miesten tapaamisesta ja seurustelusta luopuminen

Selfiekeppi

Olen päättänyt jäädä sinkuksi. Kuinka moni ihminen täällä on päättänyt jäädä sinkuksi, kenties loppuelämäkseen? Joko mies tai nainen?

Saan soittoja, facebook-viestejä, puhelinnumeroiden tarjoajia baarissa, jopa kirjeen olen saanut. Nämä siis treffikutsuja. Käyn baarissa ehkä kerran kuussa, ja koskaan en jää ilman kutsua johonkin. Seuraa tuppaa pöytään, kaiken näköistä, hyvä ja huonon. Kehuskellaan, mitä omistetaan, esim. talo. Ok, mitä sitten? Kovasti ollaan tarjoamassa vaikka mitä. Muualla ei juuri tapaa ketään. Koulussa tapasin, mutta se käyttäytyi ilkeästi. Mitä hyötyä olla ilkeä, jos haluaa naisen?

Minulla on pelkkiä vastoinkäymisiä miesten kanssa. Olen ollut miehen kanssa tekemisissä viisi kertaa. Yksi avoliitto ja päättyi eroon. Ja: muita ei tule. Seurustelemaan en ryhdy. En edes halua tutustua enkä tapailla yhtäkään miestä. Kaikissa oli sama kaava: vähättely, haukkuminen, ongelmien keksiminen tyhjästä, pettäminen, alistaminen, sitoutumattomuus.

Olin muutama vuosi sitten Englannissa, jossa asuin eronneen naisen kotona. Naisen kolme tytärtä asuivat vielä kotona. Nainen sanoi: "Yhtään miestä en enää kaipaa tähän elämääni sitä pilaamaan. Olen tosi onnellinen tässä kodissani ilman ketään miestä."

Ihmettelin, miksi kukaan haluaisi olla yksin loppuelämäänsä, kuten hän? Vastaus selvisi: miehet eivät välitä, heillä on naiselle vain välinearvoa. Miksi olisin miehen kanssa, joka ei sitoudu? Entäs alistavan, haukkuvan, ongelmaisen, ongelmia keksivän, pettävän miehen kanssa? Miksi pitäisi vaivautua riskeeraamaan oma terveys miehen takia?

Ei ole pakko sitoutua, jos ei kiinnosta. Ei ole pakko käyttäytyä hyvin, jos ei kiinnosta. Mutta en ole missään tekemisissä sellaisen kanssa, joka ei sitoudu ja käyttäydy hyvin.

Miksi miesten kanssa pitäisi haluta olla ylipäätään ollenkaan? Yhdenillan suhteissakaan ei oikeasti välitetä, eikä ne johda mihinkään. Jos johtaa, ei ole kyseessä yhdenillansuhde, mutta silti ei välitetä oikeasti. Miksi riskeeraisin terveyteni yhdenillansuhteen takia? Ei kiinnosta vahinkoraskaus. Yksikään ehkäisy ei ole täysin varma. Harrastaisin heti seksiä, kun näen kiinnostavan miehen. Mutta ei: hän pitää helppona, on kiinnostunut muistakin, pettää, ei sitoudu, kohtelee kuin paskaa. Varatut on perässäni jatkuvasti, soittelevat, yrittävät saada sänkyyn. Ei puhettakaan, että jättäisivät oman muijansa, ja valitsisivat minut.

Puheita piisaa, mikään ei ole totta. Avomies ei halunnut naimisiin, piti minua kotipiikana ja seksiautomaattina. Sitten riitti. Luottamus miehiin on nolla. En halua nähdä ketään, edes kadulla tai kaupassa. En halua, että kukaan mies puhuu minulle, koska joka kerta se sisältää vähättelyä. Ihan joka kerta. Halveksin miehiä yli kaiken ja minusta he ovat roskaa, jota en tarvitse. Voin tehdä ilman miestä mitä haluan, käydä töissä kuten haluan, juoda kuten haluan, syödä mitä haluan, Mennä mihin haluan, näyttää miltä haluan, sanoa mitä haluan. Ei tarvitse ostaa mitään ketään muuta varten. Ei tarvitse huolehtia, tuleeko raskaaksi vai ei, ja välittääkö mies siitä. Ei tauteja, ei väkivaltaa, ei arvostelua, ei määräilyä.

Yksin eläessä voi tehdä mitä haluaa, milloin haluaa, määräilyä ei ole. Kiltteys, hyväsydämisyys ja välittäminen eivät ole miesten ominaisuuksia, joten en tarvitse heitä.

18

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiköviddu

      Vai niin, ja tämän pitäisi kiinnostaa meitä muita?

      • Boinboi

        Näyttää se kiinnostavan kun luit. Ei aloittajan kysymykseen ole ratkaisua kuin että paras jäädä kotiin jos ei seuranhaku kiinnosta.


    • ilmottaudun

      Tämä oli kuin minun kirjoittamani. Eniten ärsyttää, kun toiset kyselevät, miksei ole miestä. Ja jankuttavat uudesta rakkaudesta. Ihan kuin se olisi maailman tärkein asia.

    • Hukassa2015

      " Yksikään ehkäisy ei ole täysin varma. Harrastaisin heti seksiä, kun näen kiinnostavan miehen. Mutta ei: hän pitää helppona, on kiinnostunut muistakin, pettää, ei sitoudu, kohtelee kuin paskaa."


      No niin, mutta minä suosittelen nyt vaan ottamaan itse ohjat käsiin ja heittämään roskikseen moisen ajatuksen että miehet on paskaa. Sun päässäs se ongelma vain on jos kusipäitten kanssa jäät elämään, kiertoon. Jos näet kiinnostavan miehen niin pyydä se vaikka yöksi vain nukkumaan (oma naiseni teki niin) ja pane sitä jos siltä tuntuu . Naisen jos jonkun on helppo iskeä mies vaikka millä. Lisäksi torjumisen sietokykyä pitää kehittää on sitten mies tai nainen. Meinaa jos katkerana mietit vain huonoja miehiä etkä kehitä itseäsi, niin on helppo palata katkeruuden äärelle uudestaan. Kulutat vain elämääsi turhaan. Olen tämän tajunnut huonoja naisia tavatessani.

    • bro

      Muista että ihmisiä on kaikenlaisia, miehiä ja naisia. Et voi tuomita kaikkia miehiä sen perusteella mitä sulle on käynyt. Onha se harmi et sulle on käynyt noin mutta älä tuomitse kaikkia. ihmisiä on erilaisia ja paljon hyviäki miehiä naisia tällä pallolla vielä löytyy. Et oo vaa vielä törmänny sellaseen. Kyllä se siitä. :)

    • m30plusplusplus

      No yksinoleminen omasta tahdosta on mun mielestä ihan OK. Ihan hienoa, että uskaltaa elää elämäänsä sillä lailla kuin itse itselleen parhaaksi näkee.

      Mutta kaiken syyllistäminen vastakkaisen sukupuolen syyksi vaikuttaa hieman katkeralta yleistykseltä. Kai sitä yksin voi elää ilman tuota selkeästi ulospäin puskevaa katkeruuttakin?

      Itse en ole yrittänyt iskeä naisia yli viiteen vuoteen. En kuitenkaan sano, että kaikki naiset olisivat kauheita noita-akkoja, vaikka pari hieman huonmpaakin kokemusta löytyy nuoruudesta.

      Keskityn mielummin yksinäisyyden hyvistä puolista nauttimiseen, kuin vanhojen epäonnistumisten katkeraan murehtimiseen. Hukkaanhan se elämä menee, jos ajatukset pyörii jatkuvasti menneissä.

      • N40plus

        Hyvin kirjoitettu, itsekin vaikean eron jälkeen haluan nauttia yksinelosta.


    • sinkku_nainen_

      En ole päättänyt jäädä sinkuksi, mutta seurustelu on mullekin kova kynnys, tapailu on vielä ihan ok. Mua ärsyttää, jos mies alkaa vuodattamaan murheitaan ja vaivojaa heti alkumetreillä. Haetaan jotain säälipisteitä. Ihan kun mun pitäisi korjata hänen elämänsä. Vaikka ihan omalle äidilleen tai lähimmille ystävilleen vois valitella. Tämän takia monesti jätän tyypin kokonaan tapaamatta. Seurustelua en voisi edes kuvitella, mielummin olen ilman miestä.

      • gfgdgdgdg

        Pelkäät ilmeisesti sekä omia että muiden tunteita, joten parempi ollakin yksin. Et ole sinut edes itsesi kanssa joten et voi olla sitä muidenkaan kanssa.


    • ForgetMeNotorHot

      No jos kaikki viime aikaisimmat mieskontaktisi ovat syntyneet baarissa niin että ne kaikkein aktiivisimmat miehet ovat tulleet sinulle numeroaan tarjoamaan ja itseään kehumaan, niin se ei todellakaan tarkoita ettäkö kaikki miehet tuollaisia olisivat. Sinun mies otantasi on vain vähän vinoutunut.

      Kokeile välillä olla itsekin se aktiivinen osapuoli, enkä nyt tarkoita tuolla sitä että isket baarista jonkin miehen ja panet sitä sitten samana iltana vaan tavallisempaa tutustumista, numeroiden vaihtamista, kahville pyytelyä jne. jotain perinteisempää deittailua kuin kännissä yökerhossa heiluminen heti alkuun.

      Ja kannattaa unohtaa tuo "kaikki miehet on paskaa, haluavat vain seksiä ja pettävät yms." asenne, se myrkyttää kaiken kanssakäymisesi miesten kanssa kun ennakko-odotuksesi ovat noinkin voimakkaan negatiivisiä. Loppupeleissä se seksi on vain yksi osa toimivaa suhdetta, asia siinä missä muutkin ja pettämistä ei kuitenkaan suurin osa miehistä harrasta, vaan vain osa, ja siinäkin se painotus on voimakkaasti noihin kaikkein sosiaalisimpiin/menevämpiin miehiin jotka tulevat sinullekin ensimmäisinä sitä omaa numeroaan baarissa tyrkyttämään ja kehumaan "saavutuksillaan".

    • enpetyenää

      Hyvä aihe, samaa olen miettinyt itsekin. Olen paljon helpompaa olla sinkku ja elää vapaata elämää omien harrastusten parissa kuin sellaista minkälaista on aiemmin ollut. En enää ikinä voisi sietää ketään mustasukkaisuustuskissaan aiheetta määkyvää miestä joka haluaa yksin päättää mihin saan mennä ja mitä saan tehdä ja harrastaa. En siedä tuollaista käytöstä, kaiken lisäksi aiheeton mustasukkaisuus on mielestäni naurettavaa ja lapsellista. On eri asia esim. olla mustasukkainen jos on oikeasti syytä, kun taas se on eri asia että joku on aiheetta mustasukkainen esim. harrastusten takia ja minähän tapasin näitä mätipäitä. Myös liian moni pettäjä haluaa väkisin "suhteeseen" siksi että voi kehua ja leikkiä olevansa samalla suhteessa kun pettää, mutta valheista jää aina kiinni ennemmin tai myöhemmin, sitä pettäjät eivät vain opi ja kyllä pettäjille itselleenkin tulee jossain vaiheessa paha mieli. En myöskään kaipaa väkisin mitään lapsia ja perhe-elämää, koska sellainen ei kiinnosta.

    • bro

      Sanon vielä kerran ihmisiä on kaikenlaisia, pitää tutustuu ja kattoa minkälainen mies/nainen olisi se hyvä mahdollinen kumppani. :)

    • SamatAjatuksett

      "Kiltteys, hyväsydämisyys ja välittäminen eivät ole miesten ominaisuuksia, joten en tarvitse heitä."

      Täysin samaa ajattelen naisista. Noita he osoittavat vain lapsia kohtaan ja ehkä eläimiä.
      Miehiä naiset kohtelevat huonosti ja ovat siten täyttä saastaa.

      Paras tapa suhtautua naisiin onkin siis lähinnä panoleluina tai välinpitämättömästi tuttuina koska lähempi kontakti johtaa vain ikäviin asioihin.

      Naiset ovat narsistisia eläimiä jotka eivät huomaa omaa käytöstään ja sitä millaisen paskan alle mies joutuu. Samaan aikaan mieheltä odotetaan vaikka mitä kun nainen ei tee oikeastaan muuta kuin vain läskistyy tai kerää huomiohuorana huomiota toisilta miehiltä.

      Naiset ovat myös täysin median ja sosiaalisten piiriensä ohjailtavissa eikä heillä ole oikeasti omia mielipiteitä ellei ne koske jotain maahanmuuttoa tai ilmastonmuutosta. Kritiikkikin kohdistuu lähinnä miehiin ja heidän valtaansa jota nainen hamuaa itselleen. Sen välineenä käytetään seksiä vaihtokauppana miehen statukselle.

      Omilla jaloillaan tukevasti maan pinnalla seisovaa naista ei oikeastaan löydy jolla olisi sydäntä välittää miehestä ja pyrkiä tasapainoiseen ja tasapuoliseen suhteeseen.

      Sen takia olen päättänyt että vuonna 2015 en tahdo olla naisten kanssa tekemisissä ja tästä eteenpäin pidän heitä vain hetken huvitusvälineinä joita voi kohdella kuten mitä tahansa räsynukkea. Syynbä tähän on se että he oat aivan samanlaisia miehiä kohtaan.

      • Blääh___

        No jo sulla on on ollut surkea tuuri naisrintamalla!


    • Hippokampus

      Itsepä olet miehesi valinnut..

    • SaitKenkääJo

      Ei ainakaan löydy yhtään syytä, miksi olisin sinun seurassasi kuin kaksikymmentä sekunttia turvallisesti anonyymina netin kautta.

    • NörtitFTW

      Tässä olisi mainospuhe nörteistä, mimmoiseksi itsenikin luokittelen :D

      Ota joku nörtti! Ne on erittäin sympaattista ja empaattista jne porukkaa, niitä on vaan vaikea löytää, kun eivät käy missään muuta kuin laneissa, kaupasta niitä voi myös löytää, tarviihan niiden syödä ;). Ne ovat hyviä sängyssä, ja jos se ei sinua kiinnosta, niin ei se mitään, kun ne ovat muutenkin tottuneet tyydyttämään itse itsensä. Eli vinkkinä koita etsiä lani tapahtumista miesystävää itsellesi, "nörtit" on ihan eri maata kuin ne kusipäät mitä on baarit pullollaan...

    • tyttöjenäiti

      Aloittajaa ei silti haittaa käydä psykologilla tai psykiatrilla puhumassa siitä, mitä TODELLA AJATTELEE miehistä noin kategorisena massana. Onhan tuossa vääristynyttä ajattelua, suorastaan vainoharhaista projisointia. Sinä siis olet se viaton, täydellinen, hyvä ihminen, jota PAHAT miehet vaanivat kaikkialla vain häväistäkseen ja pilatakseen elämäsi.

      On sinulla joskus ollut koti, äiti ja todennäköisesti isäkin. Jotakin on mennyt pieleen ja raskaasti jo vuosia, vuosikymmeniä sitten? Pelkästään kyvyttömyys hahmottaa omat terveet rajat, vaatia lähimmäisiltäkin omien rajojen kunnioitusta, riittää pilaamaan kenen elämän tahansa. Vaikka päätätkin jäädä yksin, miehiä on silti maailma pullollaan. Töissä törmäät heihin, samoin vapaa-ajalla, ja esim. lääkäri on mies usein.
      Sinuna keskittyisin "miehet ovat kaikki sitä ja tätä"-höpinän sijasta ihan muuhun. Oletko kuullut sanontaa "jos ainoa työkalusi on vasara, kaikki ongelmat näyttävät nauloilta"?
      Oma käytöksesi, ja hitaasti, tuskallisesti myös oma persoonasi on ainoa asia tässä maailmassa, jota voit muuttaa, muokata.
      Ajautumisen, vetäytymisen sijaan suosittelen aktiivisempaa otetta tästä ainoasta elämästäsi. Mahtipontisen miesvihasi takana taitaa olla pelko, pelko mitä kohtaan? Loput jätän sinulle työstettäväksi.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3184
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2131
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2054
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1905
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe