Miksi vain mustaa

ormcbbvkk

Olen kyrsiintynyt mustiin ajoasuihin. Mikä pe.kele siinä on, että löytyy vain mustia nahka- ja goretexrättejä. Kun auriko paistaa, niin kuuluko siitä kärsiä selkä ja perse märkänä. Eikö vaaleita sävyjä voisi tehdä jotta tuolta paahteelta välttyisi. Kun pysähtyy hetkeksikin, niin ei muuta kun riisu takki pois, jos sattuu olemaan se päivä kesästä kun on aurinkoista. Siis just se jolloin haluat nauttia prätkällä ajosta.

Ei ole mukava mennä munat vaahdossa istumaan naisten seuraan terassille ja lihapiirakan kokoiset läiskät kainalossa ja kun selkäkin on kuin juuri löylystä tulleella. Jos löytyy vaaleita ajoasuja, niin eikö ne sa.tana ole naisten malleja.
Onko ukot niin ääliöitä, että eivät osaa pyytää muuta kuin mustaa nahkaa. vai onko se jotenkin feminiinistä jos prätkäasu on muuta kuin mustaa. Eihän ne arabimiehetkään pidä mustaa kuumuuden takia, vaan valkoisia kaapuja, ja antavat naisten (tai pakottavat) kulkevan mustissa ja kärsiä.

Per.kele, että viluttaa t-viivoilla tämmöinen idioottien habitus, kuin mustat ajoasut. Eikös jo jollain voisi kolahtaa, että tää on ihan sieltä syvältä ja rupeis tekee muunkin väristä rättiä motoristeille.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mika222222222222

      Mene kauppaan ja osta vaalea ajoasu ja jos sellaista ei löydy, niin pidä tuo sama palopuhe myyjälle, niin palaute menee oikeaan osoitteeseen. Se on vähän niinkin, että musta on aina muotia, mutta oikeassa olet että vaihtoehtoja soisi olla. Tosin olen itse kyllä nähnyt valkoisia tai vaalean sävyisiä ajoasuja nahkaisena ja goretexiä löytyy ja ihan melkein mitä väriä vaan.

      Helteellä mennään kummiskin shortseissa;-).

      • odöamduu

        Siis, prätkällä reissussa shortseissa. Niin varmaan.


      • Mika222222222222
        odöamduu kirjoitti:

        Siis, prätkällä reissussa shortseissa. Niin varmaan.

        älä nyt viitsi:-(


      • hahahhah

        Pistä törkeä keltainen turvaliivi päälles..oot ihan kunnan työmiehen näköinen!


    • Fashionspecialist

      Niin, ylipainosta kärsivät ikääntyvät prätkäjätkät kuten muukin väestö, ja kuten tunnettua, tumma hoikentaa.
      Black Jack kortonkien myynti lopetettiin aikoinaan just siks kun naiset ei tykänneet siitä hoikennuksesta, mutta sama kaava ei taida soveltua prätkäasuihin :(

      • 5thnvui

        Pitääkö ylipainoisten vuoksi kärsiä niittenkin, jotka ei sairasta ahmimishäiriötä. Se musta asusteväri vain pahentaa tilannetta, eli antaa selvän singnaalin, että jatka samalla sairaalla ruokavaliolla ja ruokailutottumuksilla.


      • jussillakeulii
        5thnvui kirjoitti:

        Pitääkö ylipainoisten vuoksi kärsiä niittenkin, jotka ei sairasta ahmimishäiriötä. Se musta asusteväri vain pahentaa tilannetta, eli antaa selvän singnaalin, että jatka samalla sairaalla ruokavaliolla ja ruokailutottumuksilla.

        ei pitäis mun mielestä ainakaan, mutta minkäs teet kun suuri osa motoristeistakin on tänäpäivänä läskejä mätisäkkejä, jotka tietenkin suosivat mustaa väriä ollakseen hoikemman ja rajumman näköisiä (omasta mielestään). Nykyään näkee jo sporttipyörienkin selässä huvittavan näköisiä pullukoita, jotka ovat sonnustautuneet johonkin "mustan kostajan" asuun ja se asu/pyörävalinta on heidän kohdallaan niin väärä, kuin olla voi. Sitten ne läskipullukat ostavat viimeisillä rahoillaan jonkun helvetin tehokkaan kyykkypyörän ja hetken päästä makaavat ojassa ilman raajoja, koska heidän ihrainen ja surkea fysiikkansa ei pysty hallitsemaan tehokasta pyörää. Ajoasun värikkyys olisi myös turvallisuutta parantava tekijä, mutta eihän tyhmät läskipullukat siitä välitä, vaan haluavat kuvitella olevansa "hoikkia, mustia kostajia" pyörineen.

        Vielä 10-20 vuotta taaksepäin ei niinkään nähnyt mitään punkeroita sporttipyörien selässä, vaan hoikkia, urheilullisen ja viriilin näköisiä jätkiä, joilla oli kaiken värisiä ajoasuja ja mimmit kuolasivat heidän peräänsä. Tuolloin ne muutamat harvat lihavat pojat söivät pallojäätelöä torinlaidassa ja haaveilivat moottoripyörällä ajamisesta vaan. Nykypäivänä kun ei mitään tajuta enää hävetä ja asioissa ei ole mitään rotia, niin kaikenmailman sikaläskitkin kampeavat itsensä hoikentavissa (toiveajattelua), mustissa ajopuvuissaan sporttipyörien selkään ja häpäisevät alkuperäisen idean ko. hommasta täysin.


    • Ettämitä

      Tässä välissä on pakko kysyä että mistä ihmeestä sä olet oikein etsinyt ajoasuja? Totta, housuissa ei ole juurikaan muita vaihtoehtoja kuin musta. Sen sijaan takeissa on er värejä. Hanxin valikoima kusee, siellä ei ole juuri lainkaan muita kuin mustia takkeja, mutta Stormilla ja All Rightilla on niin kangas- kuin nahkatakkeja vaaleina/muina väreinä myös miehille!

    • motoristiman

      löytyyhän niitä, ihan vaikka nettimyynnissä, vaikka valkoisena, esim nahkapuku!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6806
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4420
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2833
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1457
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1134
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe