Integroitumispolitiikkamme on hyvää luokkaa

olkaammeihmisiksi

Perussuomalaiset, ja erityisesti hallaaholaiset, ovat vuosikausia syöttäneet meitä "tiedolla" että integroitumispolitiikkamme om "täysin epäonnistunut".

Kansainväliseten mittausten mukaan näin ei kuitenkaan ole. Totuus on oikeastaan melkein päinvastainen.

MIPEX-indeksin (Migrant Integration Policy Index), jossa luokitellaan 37 eurooppalaista ja pohjoisamerikkalaista maata, Suomi on sijalla 4!

Ykkösenä on Ruotsi.

Suomea koskevassa osiossa myös Perussuomalaiset mainitaan, eikä suinkaan indeksilukemaa nostavssa mielessä. Perussuomalaisten säästölistoilla kärkisijoilla keikkuu maahanmuutton kustannukset. Pääosa näistä siis menee juuri kotouttamiseen, joten hallaaholaiset siis panettelevat kotuttamispolitiikkaa huonoksi samalla kuin he ajavat sen heikentämistä.

Se on polulisteille täysin loogista: heikentämällä sitä entisestään voivat huutaa sitä heikoksi ja epäonnistuneeksi. Mutta eihän se Suomen tilannetta tietenkään millään tavalla edistä. Se edistää vain heidän henkilökohtaista tilannettaan

http://www.mipex.eu/countries

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MIPEXillaOnneen

      Taitava vaan mittarien lukemat kuvata näillä "MIPEXEillä" hiukan teoreettisempaa "integroitumista" johonkin, elämänrealismi taas on aivan jotain muuta, kuin nämä "unelmahöttöingroitumisenonnistumiset" joita nuo erinäiset huuhaaorganisaatiot mittailevat ja kertoilevat menestystarinoista, joita ei muualla sitten olekaan kuin heidän "mittauksissaan".

      • olkaammeihmisiksi

        ""unelmahöttöingroitumisenonnistumiset" joita nuo erinäiset huuhaaorganisaatiot "

        Taidat olla niin vankuumaton uskossasi ettei mitkään faktat sinuun pure. Indexin muuttijat ovat suoraan lainsädännöstämme, ja ne mitataan samalla tavalla kaikissa maissa.

        Mittarin ongelma ei suinkaan ol se että se olisi liian "teoriittinen" tai miittaisi "unelmahöttöä". Sen suuremmat puutteet johtuvat juuri siitä että se EI mittaa vaikeasti mitattavia asioitsa kuten esim. miten lakeja noudatetaan ja miten ne toimii käytännössä.

        Eli mittari osoittaa että mellä on lainsäädäntö hyvässä mallissa, mutta se ei mittaa miten hyvin tai huonosti lait toteutetaan käytännössä. Selkeitä ja yksiselitteisiä asioita kuten lainsäädäntöä voi mitata. Laadulliset seikat ovat hankalampia.


    • olkaammeihmisiksi

      Sitatti tieteellisestä tutkimuksesta:

      "The number of Somalis grew rapidly and by the year 1995, over
      4,000 Somalis resided in Finland. Somalis were the largest population
      group with an African background as well as the largest Muslim group.
      These characteristics have at least partially affected why Somalis in the
      1990s became the subject of occasionally fervent public debate. The
      publicity around Somalis has often been sensational and problem ori-
      ented. Additionally, the time when Somalis started to arrive in Finland
      was far from optimal. Finland had gone through a severe economic
      depression in the early years of the 1990s, which increased negative
      attitudes towards Somalis significantly."

      Hallaaholaiset ovat aina väittäneet että maahanmuuton ongelmia "hyssytellään". Se ei tietenkään pidä paikkansa, mutta tuo valkhe on heille elinehto. Sitaatin mukaan jo ensimmäisen aallon somalit (jotka olivat Neuvostoliitossa opiskelemassa kun järjestelmä kaatui) saivat osakseen erittäin paljon, ja usein yliampuvan kriittistä, palautetta julkisessa keskustelussa. Mustat muslimit kun olivat meillä outoja.

      "At the end of 2012, there were 14,769 people speaking Somali as their first language."

      "Holtittoman maahanmuuton" seurauksena meillä on vajaan kolmen promillen somalivähemmistä. Siis kolme tuhannesta! Heistä noin 7500 ovat Suomen kansalaisia - siis puolitoista tuhannesta!

      Eikö voisi todeta että holtitonta on ainoastaaan joidenkin monopolisoima n.k. "maahanmuuttokeskustelu".

      • SuvakkienSyytäPohtia

        Niin että kun ei Neuvostoliitossa 1990-luvulla tykätty ja ymmärretty Somaaleita, ja kylläkin aiheestakin, niin se sitten levisi meille, kuvitelmana vaiko sittenkin faktana, etteivät tänne ole esim. Somaalit sopeutuneet ja integroituneet suomalaiseen yhteiskuntaan, vaan vaativat vuosikymmentenkin jälkeen tukia ja erillisoikeuksia. Suomalaisia ei kyllä yhteisönä suuremmin kiinnosta minkävärinen, kokoinen tai mitä uskontoa edustaa, jos mukana roikkuu - näinhän eivät esim. somaalit juurikaan tee, mutta se tuskin on suomalaisten vika. Onhan se vaikeaa ymmärtää, että jokin ryhmä retkeilee ja lomailee "kotimaassaan" veronmaksajien rahoilla, sellainen ei kai oikein sitä integroitumistakaan vahvista.


      • suomiOnSuomalaisten

        Me emme tarvitse yhtä ainoatakaan maahanmuuttajaturistia tänne meidän elätettäväksemme.EMME AINOATAKAAN.YKSIKIN ON JO LIIKAA.


      • maansomistaja
        suomiOnSuomalaisten kirjoitti:

        Me emme tarvitse yhtä ainoatakaan maahanmuuttajaturistia tänne meidän elätettäväksemme.EMME AINOATAKAAN.YKSIKIN ON JO LIIKAA.

        Ensin pitää omistaa kaikkimaa ennen kuin voi sanoa että suomi on suomalaisten ainoastaan.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      SUOMI EI OLE KOLONIALISTIMAA VAAN RUOTSALAISEN JA VENÄLÄISEN KOLONIALISMIN KOHDE, eikä meillä ole siirtomaita kuten Ruotsilla ja Englannilla (ja Ranskalla ja Hollannilla ja Espanjalla ja ...) oli eikä siten niihin liittyvää tulonsiirtoa ja omistusta Suomeen

      Tietenkin jos maahanmuuttoon liittyvä arvostelu ja valitus ei konkretisoidu Perussuomen äänestämiseksi, ei mitään tapahdu. Selvä, että lisääntyvä mamujen maahantuonti ja suomalaisen sosiaaliturvan maksaminen ulkomaille johtaa siihen että suomalaisten saama tuki valtiolta katoaa, ei ole kunnon kouluja, vanhemmat joutuvat valitsemaan ei terveydenhoitoa ei vanhustenhoitoa mutta on mamu-alisteista sinnepäinpalvelua

      Tohtori Jussi Halla-aho kertoo

      suomesta-on-kaytannossa-tullut-tallinnan-sosiaalitoimisto

      http://uutiset.perussuomalaiset.fi/halla-ahon-vappupuheessaan-suomesta-on-kaytannossa-tullut-tallinnan-sosiaalitoimisto/

      Juristi Piritta Poikonen kertoo

      lapsilisia-on-maksettu-jo-vuosikausia-ulkomaille

      http://uutiset.perussuomalaiset.fi/eurovaaliehdokas-piritta-poikonen-lapsilisia-on-maksettu-jo-vuosikausia-ulkomaille/

      http://www.lansivayla.fi/blogit/matti-putkonen/293298-tuulimyllyt-silpoivat-lapsilisat

      Yhdistelmälupadirektiivi edellyttää, että lapsilisät ja koko suomalainen sosiaaliturva on ulotettava koskemaan maassamme työskentelevien EU-maiden keikkatyöntekijöiden ulkomailla asuvia perheitä, joiden lapset eivät ole koskaan asuneetkaan Suomessa. Suomen kokoisella pienellä maalla ei ole varaa maksaa lapsilisiä ja sosiaaliturvaa muiden EU-maiden kansalaisille. Lapsilisät ja muu sosiaaliturva on ansaittava, ja vähintään kolmen vuoden kokoaikaisen työskentelyn pitäisi mahdollistaa näiden etuuksien maksaminen. Muutoin suomalaisten lapsilisät ja sosiaaliturva joudutaan leikkaamaan kymmenesosaan nykytasosta ja lyömään se lopullinen naula hyvinvointivaltion arkkuun.

      HUOLTOSUHDE HEIKKENEE RAJUSTI maahanmuutossa. Maahanmuuttaja voi olla lukutaidoton ja viimeistään perheiden yhdistämisen jälkeen tulee iso joukko vaimoja lapsia ja isovanhempia, jotka on elätettävä mutta jotka eivät asu täällä työtä tekemällä vaan sossusta. Lisäksi mamu työllistyy Biaudet-hommissa eli mamunhyysäntävirastoissa ja afrokampausopettelukouluissa, joista ei ole vajausta Suomessa.

      Emmehän vain valita, vaan toimimme, organisoidumme, vaalit 2015

      Don't mourn, organize, sanoi aikanaan Joe Hill ELI RUOTSALAINEN, ALUNPERIN Joel Hägglund, alistettujen puolestapuhuja (teloitettiin ampumalla firing square) http://encyclopedia.thefreedictionary.com/Hill, Joe

      KUUNTELE JA KATSO PERUSSUOMEN MAAHANMUUTTOPOLIITTINEN OHJELMA https://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/lzyq5j22

      HYÖDYT MAKSIMOITAVA JA HAITAT MINIMOITAVA,TURVAPAIKAT EIVÄT OLE TARKOITETTUJA SIIRTOLAISUUTEEN,

      TYÖPERÄINEN ON ERI ASIA KUIN PAKOLAIS- JA TURVAPAIKKAPOLITIIKKA,HYVINVOINTIVALTIOTA EI VOIDA YLLÄPITÄÄ AVOIMILLA RAJOILLA,EDISTYKSELLINEN VAPAA SUOMI MUTTA EI VAPAAMATKUSTAJILLE

      https://www.perussuomalaiset.fi/tietoa-meista/puolueohjelma/

      Tohtori Jussi Halla-ahon työryhmän valmistelema uunituore esitys

      http://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2013/04/ps-maahanmuuttopoliittinen_ohjelma_2015_v3.pdf

      Avokätinen hyvinvointivaltio houkuttelee paljon mamuja ja maksaa paljon verorahoja. Korkeat verot eivät houkuttele osaajia. Elintasosiirtolaisuus luo slummeja eikä kestäviä ratkaisuja. Mamutus heikentää huoltosuhdetta, koska kouluttamattomat eivät löydä työtä. Hyvinvointivaltion rahoituspohja romahtaa. Pakolais- ja turvapaikkapolitiikka on pidettävä erillään työperäisen maahanmuuton hallinnoinnista.

      HYÖDYT MAKSIMOITAVA JA HAITAT MINIMOITAVA

      TURVAPAIKAT EIVÄT OLE TARKOITETTUJA SIIRTOLAISUUTEEN Turvapaikkamenettely on luotu vainoa pakenevien ihmisten auttamiseen, mutta siitä on tullut käytännössä merkittävin siirtolaisuuden väylä. Valtavasta työttömyydestä ja julkisen sektorin rahoituskriisistä kärsivällä Euroopalla ei ole varaa vaikeasti kotoutuvien ihmisten massiiviseen muuttoliikkeeseen.

      TYÖPERÄINEN ON ERI ASIA KUIN PAKOLAIS- JA TURVAPAIKKAPOLITIIKKA Maahanmuuttoa ei pidä nähdä eikä käsitellä kokonaisuutena. Pakolais- ja turvapaikkapolitiikka on siis pidettävä erillään työperäisen maahanmuuton hallinnoinnista.

      HYVINVOINTIVALTIOTA EI VOIDA YLLÄPITÄÄ AVOIMILLA RAJOILLA Avokätinen hyvinvointivaltio ja avoimet rajat eivät ole yhteensovitettavissa. Korkea veroaste ei houkuttele huippuosaajia, mutta veroilla rahoitetut julkiset palvelut ja tulonsiirrot houkuttelevat elintasosiirtolaisuutta. Nykyisenkaltainen maahanmuutto on omiaan heikentämään huoltosuhdetta ja hyvinvointivaltion rahoituspohjaa sen sijaan, että se parantaisi niitä.

      EDISTYKSELLINEN VAPAA SUOMI MUTTA EI VAPAAMATKUSTAJILLE Suomen on pysyttävä avoimena yhteiskuntana niille, joilla on kyky ja halu huolehtia omista asioistaan ja elää talossa talon tavalla. Samalla sen on ehkäistävä kalliiksi tulevien vapaamatkustajien muuttoa. Myös turvapaikkajärjestelmän yleinen hyväksyttävyys paranee, kun sen hyväksikäyttö siirtolaisuuden väylänä tehdään vaikeammaksi.

      • Kibsoke

        Kyllä sä kuset kyllä täysillä näillä copy-paste linkityksilläsi ja höpötyksilläsi persujen sompreeroon ja saat tavalliset ihamiset inhoamaan persuja, tai luulemaan että kaikki kuuluvat samaan idioottien klubiin, siis "jaostoon" persuissa kuin sinä. Onneksi siellä kuulut vähemmistöön, vaikkakin siihen negatiivista julkisuutta tyhmyyksissään keräävään sakkiin, jossa ei tunnu juurikaan järki ja fiksuus päätä pakottavan.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      DEMLA TUIJA BRAX MAKSATTI SUOMEN KANSALLA 5 - 10 MILJOONAA EUROA KUN HALUSI PITÄÄ MASSAMURHAAJA BAZARAMBAN SUOMESSA EIKÄ LÄHETTÄNYT SITÄ RUANDAAN TUOMITTAVAKSI (Ruotsi lähetti ruadalaiset)

      Demla Tuija Brax teki varkauden sallituksi ilman rangaistusta

      http://www.janneheikkinen.fi/sakkojen-muuntorangaistus-palautettava-kaleva/

      Oikeusministeri Tuija Braxin (Vihr.) vuonna 2008 ajaman lakimuutoksen jälkeen poliisin kirjoittamia sakkoja ei ole voinut enää muuttaa vankeudeksi. Oulun Läänin Kokoomusnuorten mielestä uudistuksen epäonnistuminen tulisi hyväksyä ja sakkojen muuntorangaistus palauttaa välittömästi

      https://www.suomenuutiset.fi/packalen-rikoksesta-seuraa-taas-rangaistus/

      Eduskunnassa äänestettiin tänään sakon muuntorangaistuksen palauttamisesta. Tällä hetkellä vain käräjäoikeuden tuomitsemat sakot on voitu muuntaa vankeudeksi niiden jäätyä maksamatta. Perussuomalaisten Tom Packalén teki alkukaudesta lakiesityksen muuntorangaistusmahdollisuuden palauttamisesta myös poliisin antamien rangaistusvaatimusten osalta.

      DEMLAT SUOMALAISTEN KIMPUSSA. Demla Tuija Brax halusi aikanaan erottaa puhemies Joutsenlahden http://www.hs.fi/politiikka/a1305628310954 Brax: Eduskunnan varapuhemies Joutsenlahti vaihdettava Politiikka 14.12.2012 16:58 Helsingin Sanomat

      Mikä on Demla? http://hommaforum.org/index.php?topic=3379.0

      Mutta KANSA YLISTÄÄ JOUTSENLAHTEA http://anssijoutsenlahti.blogspot.fi/ http://anssijoutsenlahti.blogspot.fi/2015/03/eduskuntatyon-lopuksi.html

      Tehkää oikeita ratkaisuja maalisvaaleissa oli viimeinen pätkä TV2 ajankohtaisessa kakkosessa, kun näytettiin MEITÄ KOLMEA POISJÄÄVÄÄ KANSANEDUSTAJAA, JOILLE KANSALAISET HALUSIVAT TUODA KIITOKSIA. Kuva oli 80-luvulta jostain puoluekokouksestamme, näytin kyllä vähän nuoremmalta - peräti poikaselta - nykyiseen verrattuna. Ei ne näytetyt kuvakatkelmat todella pitkiä olleet, mutta kuitenkin kaikki saivat nähdä nämä mieltä lämmittävät kiitokset, joita siis saimme vastaanottaa Jan Vapaavuoren ja Kari Rajamäen kanssa.

      MIKSI KANSA YLISTÄÄ JOUTSENLAHTEA, ESIMERKIKSI http://yle.fi/uutiset/anssi_joutsenlahti_jattaa_eduskunnan__kaksi_hoitajaa_joutuu_tyottomaksi/7741731 Eduskunnan 2. varapuhemies Anssi Joutsenlahti on antanut palkkionsa suoraan Pohjois-Satakunnan sosiaali- ja terveyspalveluista vastaavalle kuntayhtymällä PoSalle. Joutsenlahti jättää eduskunnan, joten rahoilla palkattujen hoitajien työsuhteita ei jatketa.

      MIKSI KANSA INHOAA DEMLA TUIJA "pakkoruotsi" BRAXIA, ESIMERKIKSI Lapin yliopiston lainkäytön professori Jyrki Virolainen kertoo http://jyrkivirolainen.blogspot.fi/2012/10/654.html 6. Oikeusprosessiin jouduttiin, kun oikeusministeriö Tuija Braxin johdolla kieltäytyi suostumasta Ruandan pyyntöön luovuttaa Bazaramba kotimaahansa tuomittavaksi. Prosessi tuli Suomelle kalliiksi. Jarkko Sipilän eilen blogissaan tekemän lopputilityksen mukaan prosessi esitutkinoineen ym. vaiheineen on aiheuttanut ja tulee vielä FB:n vankilassaolon ajalta aiheuttamaan Suomelle kaikkiaan noin viiden (5) miljoonan euron kustannukset; FB on istunut tutkintavankeudessa jo viitisen vuotta

      • Kibsoke

        Aivan sama, mutta tuolla julistamisella nostatat tavallisen suomalaisen niskarvat pystyyn, ja saat heidät hyljeksimään tavallistakin persuehdokasta. Kuset siis tosiaan persujen sombreeroon noilla "äärikommenteillasi" ja häädät taviksia kepun äänestäjäksi. Ymmärrän hyvin, ettei tavallinen maltillinen suomalainen pidä tavastasi kopioida ja toistella julistuksen omaisesti muiden juttuja. Mielipiteet ovat Ok! mutta jos ei löydy omia, ja elää palstalla vain julistamalla ja kopioimalla muiden ajatuksia, ei ole oikein vakuuttava kauppias. Näin sinullekin on käynyt - huudat kovaa ja kokoajan, mutta enää ei oikein ketään ole kiinnostunut, onko sinulla jotain sanottavaa - muutut vain pakolliseksi ärsykkeeksi, joka aiheuttaa negatioita mahdollisille äänestäjille. Kannattaisi uhrata vaikka hiukan tuosta energiastasi tutmalla ihmisten käytöstä "ärsytettynä", se ei ole sinulle ja kauppaamallesi tuotteelle eduksi.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      Simon Elolta RUOTSALAISDEMLOJEN PUUHISTA eli

      kuinka Ruotsin hyvinvointiunelma upposi mamutukseen

      https://www.suomenuutiset.fi/monikulttuurisuuden-vaikutukset-lansinaapurissa-kuinka-ruotsi-hautasi-hyvinvoinnin-unelman/

      Uuden Ruotsin pääkaupunki

      Malmön kaupunki on Ruotsin kolmanneksi suurin kaupunki ja usealla mittapuulla esimerkki ruotsalaisen monikulttuurisuuspolitiikan epäonnistumisesta. Sydsvenskanissa toukokuussa 2013 julkaistun tutkimuksen mukaan viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana töitä tekemättömän tai opiskelemattoman väestön määrä on Malmön työikäisen väestön keskuudessa on noussut 13,9:stä yli 24:ään prosenttiin. Joka neljäs malmöläinen ei tee kaupungin silmin katsoen yhtään mitään.

    • Eirahaamamuun

      Haluatko sinä rahoittaa tuon pohjattoman kassan? Minä en. Verot voi käyttää paremminkin.

    • Epä-älämölö

      Mipex katsoo asiaa tietystä vinkkelistä, ja tuntuu unohtavan valtioiden oman suvereenisuuden. Ei tarvitse olla "halla-aholainen" tunnustaakseen tämän asian.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1665
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      19
      1525
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1434
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      45
      1401
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1323
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1268
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      9
      1147
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1105
    Aihe