Missä halvin nettipankki+kortti

hjkl

Tarvetta olisi toiselle tilille, muuta en tarvitse kuin nettipankin ja jonkinlaisen nostokortin. Mistähän kyseiset palvelut saisi halvimmalla?

Ehtona myös että tuollaisen "sivutilin" avaaminen onnistuu.. kerkesin jo koittaa POP-pankin erääseen konttoriin tuota, ja seurauksena oli hillitön ristikuulustelu; millaisia summia ovat, mistä tulevat, miksi juuri meidän pankkiin jne? Lopulta asia meni johonkin kokoukseen käsiteltäväksi, ja sieltä tuli kielteinen päätös.... :D erikoiseksi on pankkimaailmakin mennyt, olen kuitenkin velaton vakitöissä käyvä ihminen, jolla luottotiedot yms. ovat aina olleet kunnossa.

7

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hujnbm

      S-Pankissa ovat osuuskauppojen jäsenille maksuttomat. Osuusmaksu on 35-100 euroa osuuskaupasta riippuen. Osuusmaksullekin osuuskauppa maksaa vuosittain yleensä osuuskorkoa. Osuusmaksun saa takaisin, jos eroaa osuuskaupasta.

      Siis verkkopankki ja debit-kortti ovat jäsenille maksuttomat. Credit-kortti muuttuu maksulliseksi myöhemmin keväällä: Niiltä kuukausilta, jolloin sitä käytetään, menee 2 euroa, muuten maksuton. Sinulle riittäisi ilmeisesti debit-kortti, joka siis on maksuton.

    • krjh

      S-pankki taitaa olla ainut järkevä kakkostilin paikka. Maksuttomat palvelut, saa bonuskortin samaan korttiin ja vielä maksutapalisän päälle, jos yhtään asioi S-kaupoissa.

      Tietysti se kannattaa huomioida, että jos ei vielä ole osuuskaupan jäsen, niin valitse osuuskauppa parhaan tuoton perusteella. 10-20 % korko osuusmaksulle on sellainen tuotto, mitä ei muualta saa - varsinkaan tämän riskitason sijoituksesta.

      • 59rn976i8io0u

        Missä osuuskaupassa olisi korkein osuusmaksun korko? Olen nyt HOK-Elannon jäsen, vaihtaminen on kai mahdollista. Silloin liittyessä ei tullut mieleen, että osuuskaupan voi valita.


      • 59rn976i8io0u

      • liity_moneen
        59rn976i8io0u kirjoitti:

        Missä osuuskaupassa olisi korkein osuusmaksun korko? Olen nyt HOK-Elannon jäsen, vaihtaminen on kai mahdollista. Silloin liittyessä ei tullut mieleen, että osuuskaupan voi valita.

        Voit myös halutessasi olla usean osuuskaupan jäsen. Noin 1000 euron sijoitukselle saa reilun 10 % koron kun valitsee 10 parhainta koronmaksajaa. Kannattaa liittyä ihan loppuvuodesta - korot maksetaan sen mukaan, kuka on ollut vuoden vaihteessa jäsen.


      • 811
        59rn976i8io0u kirjoitti:

        Missä osuuskaupassa olisi korkein osuusmaksun korko? Olen nyt HOK-Elannon jäsen, vaihtaminen on kai mahdollista. Silloin liittyessä ei tullut mieleen, että osuuskaupan voi valita.

        Kauppalehdessä on mielenkiintoinen keskustelu osuuskaupoista, niiden osuuskoroista ja liittymisestä niihin. Keskusteluketju on pitkä, mutta yhä aktiivinen. Kannattaa lukea loppupään viestejä, jotta saa ajantasatietoa.

        http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=143845&tstart=0


    • hjkl_

      Kiitos vastauksista. Niinhän tuo kävi näppärästi Prisman reissun yhteydessä koko homma! Hiukan oli eri meininki kuin POP-pankissa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4995
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1255
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe