Itsemurha on suuri riski

SallaKo

Itsemurhan tekevä ottaa suuren riskin, että joutuu kadotukseen ja vain pahentaa tilannettaan. Jumala on kaikkivaltias ja rakastava ja hän pystyy laittamaan kuntoon kenen tahansa ihmisen asiat, joka häneen panee turvansa ja toivonsa. Hän vain odottaa, että hädässämme käännymme hänen puoleensa.

Itse olin aikanani täydellisessä umpikujassa. Kärsin paniikkihäiriöstä, depersonalisaatiosta (vierauden tunteesta omaa itseä kohtaan, josta seurasi suoranaista kauhua -miten voin elää jos oma persoonani ahdistaa minua niin paljon?), sosiaalisesta ahdistuksesta, patologisen huonosta itsetunnosta, ahdistuksesta ihmisseurassa, ahdistuksesta yksinäisyydessä, univaikeuksista, pakkomielteistä, pakonomaisesta ajattelusta, selittämättömästä, itsekseen iskevästä ahdistuksesta. Luulosairauksista, kuolemanpelosta, pelosta, että maapallo tuhoutuu, ehkä meteoriitti törmää (joskus aina radiossa uutisoitiin että nyt menee ohi läheltä), että kosmos romahtaa (joidenkin avaruusopusten mukaan mahdollinen tulevaisuudenskenaario maailmankaikkeudelle). Tuntui, että mitä enemmän yritän saada selkoa näihin mieltäni ahdistaviin kysymyksiin, sitä pahemmaksi puuroksi ajatukset menivät enkä ymmärtänyt enää mistään mitään. Ahdistus iski, ja paniikki, sydän hakkasi vaikka ihan yksinään kotona rauhassa olin. Nää oireet vaan pahenemistaan paheni. Oikeestaan mulla ei enää ollut muuta vaihtoehtoa kuin Jumala, koska itsemurhakin pelotti liikaa. Tuntematon ikuisuus rajan tuolla puolella herätti suurta pelkoa sekin. Monenlaisten vaiheiden kautta löysin lopulta turvan Jumalasta. Hän oli vastaus kaikkeen. Sain suurta rauhaa jo tiedosta, että koko maailmankaikkeutta hallitsee hyvä, kaikkivaltias Jumala ja hänen sallimattaan ei mitään tapahdu. Vähitellen olen saanut tutustua häneen paremmin ja paremmin ja saanut oppia, että hän todella pitää huolta. En ole enää pitkään aikaan ollut noissa ahdistuksissa. Usein saan tuntea Jumalan lapsen rauhaa.

Jumalalle ei mikään ole mahdotonta, ja hän odottaa, että saa auttaa sinuakin!

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neuvostoliitosta

      Itsemurhan tekevä ottaa suuren riskin, että joutuu Venäjälle ja vain pahentaa tilannettaan. Putin on kaikkivaltias ja rakastava ja hän pystyy laittamaan kuntoon kenen tahansa ihmisen asiat, joka häneen panee turvansa ja toivonsa. Putin vain odottaa, että hädässämme käännymme hänen puoleensa.

      Aivan kuin isä Lenin ja setä Stalin aikanaan.

    • Jumalaton

      Mua ihmetyttää miksi se Jumala ylipäätään sairauksia ihmisille langettaa? Ottaakseen ne myöhemmin pois ja tehdäkseen kyseisestä ihmisestä kuuliaisen palvelijansa? Kuka noihin juttuihin oikeasti uskoo?

      Mä oon saanut niin paljon paskaa niskaan ilman omaa syytäni että uskon jos erehdyn rukoilemaan ja jumala huomaa minun olevan tuskissani, se kaataa vielä lisää paskaa niskaan. Tuo teidän jumallanne johon uskotte on mielestäni sadisti. Mun elämässäni ei ole tilaa tuollaiselle kiduttajalle. En rosin ihan aikuisten oikeesti usko moiseen mielikuvitusolentoon muutenkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5650
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3587
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1710
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1702
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1166
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      839
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe