Kysymys naiset

problem-

Olen seurustellut 2 viikkoa tyttöystäväni kanssa ja ensi viikonloppuna hän haluaisi tulla saunomaan luokseni. Emme ole vielä harrastaneet seksiä/edes nähneet toisiamme alasti.

Ongelmani on se, että minulla on äärettömän pieni varustus. Siis ihan oikeasti todella pieni, en edes kehtaa sanoa mittoja mutta nyt ollaan yksinumeroisissa luvuissa.

Suhteemme on alkanut mielestäni loistavasti, tulemme niin hyvin toimeen keskenämme ja ajatusmaailmamme synkkaavat. En haluaisi että tämä kariutuisi. Kysyisinkin naiset että mitä luulette, onko riskinä että hän säikähtää kun näkee että minulla on ihan minimaaliset vehkeet? Olen muuten urheilullinen ja ihan normaali, mutta tämä asia rassaa...
Onko saunominen hyvä idea? Haluaisin niin edetä suhteessa tämän naisen kanssa...

31

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiSaunaa

      No ehkei se saunominen nyt ole fiksua. Keskittyisit kuitenkin koko ajan varomaan...Äh, keksi jotain muuta kuin saunomista.

      Seksissä voit kyllä loistaa sitten muilla taidoin. Kyllähän naisia päätyy esim.lesbosuhteisiinkin, joissa koko homma hoidetaan ilmam piliä. Keksisin monta kivaa juttua, joita voisit tehdä:).

      • 8plus10

        Niiin, näinhän se menee että nainen kun haluaa saunomaan 2 viikkoon tuntemisen jälkeen on se eroottista ja jännää.Mies jos taas ehdottaa samaa on se pervo ja pelkän seksin perässä juokseva ihmiseläin! ;)


    • pimeessä-peiton-alla

      Kyllä nainen jättää sinut jos munasi on 10 cm. Minä olen seurustellut 2 v ja ei tyttöystäväni ole nähnyt minua alasti.

    • Täysikuu116

      Jos itse tunnet saunomisajatuksen vähemmän miellyttäväksi, keksi jotakin muuta. Tai sano ihan suoraan, että sinusta on vielä vähän liian aikaista saunoa yhdessä.

      Jos nainen lähtee lätkimään sen vuoksi, että varustuksesi on pienenpuoleinen, lohduttaudu sillä ajatuksella, että jouti mennäkin. Isot vehkeet ei tee kenestäkään hyvää rakastajaa tai hyvää ihmistä ja seurustelukumppania. Pienelläkin varustuksella voi olla sängyssä (ja teltassa, ja takanedusmatolla, ja keittiön pöydällä...) vaikka kuinka hyvä partneri!

    • woujpwpw

      Tiedän että tähän pitäisi nyt vastata jotenkin rohkaisevasti, mutta ihan rehellisesti aion kuitenkin vastata. Täällä on tullut kohteliaita kommentteja, että koolla ei ole väliä... No, on sillä oikeasti. Se että onko normaalikokoinen tai iso, on lähes yhdentekevää. Silloin sillä ei ole väliä. Mutta jos sinulla ihan oikeasti on todella pikkuruinen, niin useimmille naisille sillä on merkitystä, etenkin pidemmän päälle. Kiltti nainen ymmärtää tilanteen jonkin aikaa, mutta jatkossa alkaa ärsyttämään...

      Minulla on ollut lyhyt suhde kerran sellaisen minikaluisen miehen kanssa. Päädyimme ensimmäisen ja viimeisen kerran sänkyyn pimeässä, hieman humaltuneina. Hän livautti kikkelinsä peppureikääni, vaikka sinne en sitä ohjannut, ja se oli niin pikkuruinen, etten oikein ollut huppelissani varma oliko se sisällä vai ei.... Siis kyseessä oli noin sormen kokoinen elin. Minä en pystynyt sen jälkeen enää suhtautumaan mieheen normaalisti. Keksin selityksen muista syistä, miksi lopetin tapailun.

      Ja ei, pikkuruista kikkeliä ei kaikille naisille voi kompensoida muilla keinoilla. Ei edes tekokikkelillä. Pikkuruista kikkeliä on kummallista ottaa edes suuhun. Tulee outo olo.

      Mutta toisaalta mikään suhde ei ole täydellinen... Seksi on vain osa elämää. Kaikille se ei ole niin tärkeä osa.

      Mutta siitä saunasta... Onhan se mahdollista, että juuri nyt oletkin löytänyt naisen, jolle se kikkelin koko on yhdentekevä, tai ei niin tärkeää. Sauna voisi olla hyväkin ajatus. Ja toisaalta saunassa kaikkien miesten elimet näyttävät aika vaatimattomilta... ;) Minunkin nykyisen aviomieheni varustus on ihan mukavan kokoinen juhlakunnossa, mutta saunassa se on pieni ja ruttuinen. Se on normaalia. Eli et ehkä saunassa juurikaan erotu muista. Eron huomaa vasta H-hetkellä.

      Sauna-ajatus saattaa olla myös naisen vahva vihje, että hän jo haluaisi sitä seksiä... Oletko ajatellut sitä? Ja oletko itse siihen valmis?

      Jos koet että olisit liian epävarma menemään pienen kalusi takia saunaan, niin muista kuitenkin, että naisellakin saattaa olla ihan omia epävarmuusjuttuja mielessään. (Olenko liian lihava, onko tissini liian roikkuvat, näytänkö kamalalta ilman meikkiä.....) Eli nainen luultavasti keskittyy enemmän jännittämään sitä, miltä itse näyttää, kuin miettimään sitä, miltä sinun kalusi näyttää.

      Jos haluat parisuhteen, niin joskushan sinun on uskallettava mennä eteenpäin. Tiedostat että pieni kalusi voi olla mahdollisuuksiasi laskeva seikka, ja se onkin tervettä tiedostaa. Mutta ei se tee parisuhteen löytymistä mahdottomaksi. Se on vain sellainen turn-off kuin vaikkapa jos olisi valtavasti ylipainoa tai MS-tauti. Silti valtavasti ylipainoisetkin löytää kumppaneital, samoin kuin löytää erilaisilla sairauksilla olevat ihmisetkin.

      Ole siis realisti, mutta pidä toivoa yllä.

    • NäinMeillä

      On oikeastaan ihan sama missä tilanteessa nainen huomaa kalusi koon, tapahtuu se sitten saunassa tai lakanoiden välissä. Se joko haittaa häntä tai sitten ei. Sinun on elettävä sen kanssa koska sellainen sinä olet. Mene siis saunaan jos nainen sitä haluaa.

    • väliäon

      Seukkailin pikkuruisesti varustetun miehen kanssa kuukauden verran. Seksi ei tyydyttänyt, joten "muihin syihin" vedoten päätin suhteen. Sellaista ei sanota ääneen, että lopetan suhteen pienuuden takia..
      Nyt tiedän hänen olevan vakituisessa parisuhteessa, hän on siis ns. kelvannut jollekin. Noh, miehellä on lihaksia ja rahaa, pääkoppa toimii vähän hitaasti ja pikkuinen pili, joten kaikkea ei voi aina saada samassa paketissa, mutta jos sitten joku noista muista syistä vetää enemmän puoleensa. Ja sitten puoleensavetävää on tietenkin rakkaus, jos sitä on molemminpuolisesti..

    • Margareeta

      Saunominen ei ole hyvä idea. Sinulla on oikeus suojella itseäsi asiassa, joka on vaikea sinulle.
      Valkea valhe on nyt paikallaan, jolla voit kiertää saunomisen.
      Tyttöystäväsi ilmaisee saunomisajatuksellaan haluavansa intiimiin kontaktiin. Esitys on hänen puoleltaan tahditon ja ajattelematon, kun ette ole vielä olleet lähikosketuksessa.
      Sinuna antaisin suhteen jatkua vielä jonkin aikaa henkisellä tasolla.

      Riippuu täysin naisesta, kuinka tärkeänä hän pitää miehen genitaalien kokoa. Nainen, jonka ajattelu on pinnallistaja kapeaa, ja jolle fyysillinen on ensisijalla, voi kokea genitaalien koon merkityksellisenä.
      Nainen, joka etsii syvempää rakkaussuhdetta, ja jonka rakkaus perustuu muihin arvoihin kuin sukupuolielinten kokoon, ei hätkähdä kokoeroja.

      Miehen pienellä genitalilla on etunsa. Pieni ei satuta, vaan voi tuntua miellyttävältä, jos mies käyttää sitä hyvin ja jos mies osaa johdattaa naista ekstaasiin. Naisen kehon kuuntelu ja sen reaktioiden oppiminen on miehelle avainsana. Hitaalla etenemisellä voi korvata genitaalin kokoeron. Hidastelu, hellä suhtautuminen, ekstaasiin johdattaminen... sitä suurigenitaalinen mies harvoin hallitsee.
      Suuri genitaalinen mies on usein niin ylpeä elimensä koosta, että luulee sillä peittoavansa kaiken ja nainen jää toiseksi rajussa yhteytymisessä. Suuri myös satuttaa ja aiheuttaa limakalvoille pieniä haavautumia ja jopa mikroskooppisia repeämiä genitaalin suuaukkoon.

      Sinun on oltava ylpeä taitavuudesta rakkauselämässä, joka on laajempi asia kuin pelkkä elimen koko. Mies voi olla suuri ja intohimoinen rakastaja, vaikka ei olisi yhtynyt naiseen, jo pelkkä viekoittelu ja hurmaaminen on iso osa rakkauselämää.
      Ole ylpeä myös genitaalistasi, jonka Luoja on sinulle suonut, ole iloinen "erilaisuudesta", ole yksilöllinen.
      Vinkkinä myös, että on olemassa pienikokoisia naisia pienin genitaalein. "Ongelma" ei siis ole pelkästään miehen, luonto on monimuotoisuudessaan tehnyt naistenkin elimistä erilaisia.

      • höpishöp

        Huhhuijaa... No ihan niin isoa ei ole kohdalle sattunut, että olis kipeää käynyt, mikäli paikat ovat märkinä. Kipua ja haavaumia voi tulla vaikka sormella hinkuttaessa, jos alapää on ihan kuiva. Tiedoksesi muuten että naiset haluavat yhtä usein vähän rajumpaa seksiä kuin miehetkin, eli tuollainen hidastelu, hellä suhtautuminen yms saattaa hyvinkin monia naisia lähinnä ärsyttää ja turhauttaa. Myös muun muassa minua.

        Ja se että miten tärkeää esimerkiksi seksielämä on naiselle, ei kerro mitään siitä, etsiikö nainen syvempää rakkaussuhdetta vai ei. Vaikka siis toimiva seksielämä on monelle naiselle merkittävä seikka, niin se myös mahdollistaa kokonaisvaltaisemman suhteen tunteenkin tasolla. Kun homma toimii myös sängyssä, niin henkinenkin yhteys on helpompi löytää. Ja se yhteenkuuluvuuden tunne pysyy helpommin yllä vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.

        Itse elin 10 vuotta ilman että sain orgasmia miehen kanssa. Se oli ihan sama miten hän nuoli, miten hän kosketti, ja miten hän pikkuruista pippeliään heilutti. Pisteet yrityksestä, mutta ei niin ei... Hoidin sitten sen hekuman itsekseni, yksin ollessa. Kyllähän sellainen seikka alkaa suhdetta rassaamaan, kun vieläpä ollaan nuoria ja viriilejä. Ei omia haluja oikein voi sammuttaakaan, eikä se ole myöskään luonnollista.

        Nykyään elän miehen kanssa, jonka kanssa myös seksielämä on toiminut alusta asti. Normaali kokoinen kalu, ei ongelmia. Ehdottomasti tällainen asia vaikuttaa muuhunkin rakkauteemme positiivisesti. Joka muuta väittää, selittää satuja.

        Miksi naisen ehdotus saunasta on tahditon? Eiköhän naisella ole oikeus ehdottaa ihan mitä haluaa. Mies voi joko suostua tai olla suostumatta. Sama pätee toisinpäin. Kyseessä on kuitenkin tapaileva ja ihastunut pari, joten en mitenkään näe saunaehdotusta tahdittomana. Päinvastoin, se on naisen tapa kertoa, että on intiimistikin kiinnostunut. Imarteleva ehdotus.

        Ei muuten minun mieheni ainakaan ole "ylpeä elimensä koosta", vaikka ihan pienestä päästä ei olekaan. Hyvin maltillisesti suhtautuu alapäähänsä, ja on aina huolehtinut siitä, että myös minusta tuntuu hyvältä.

        Naistenkin värkeissä on kyllä juu eroja. Nainen pystyy vaikuttamaan asiaan paljon jumpalla. Mies ei. Naisen värkillä on enemmin iän myötä taipumus kasvaa, miehellä ei. Eli kun nuorena valkkaa hitusen liian suuren, niin muutaman lapsen ja ikääntymisen jälkeen se on ehkä sopiva. Mutta liian pienestä ei koskaan tule sopivaa.


      • Margareeta

        Anteeksi hyvä ihminen, en todellakaan kirjoittanut miehestäsi, enkä sinun kokemuksistasi avio/avoelämässä, mutta turhan suuren painon laitat pelkälle elimelliselle asialle. Jos ei ensimmäisen kanssa onnistunut, niin tuskin syynä on puolison elimen koko, vaan aivan jokin muu sopimattomuus. Mitä rakentavaa ja rohkaisevaa sinulla olisi sanottavana alkup. kysyjälle hänen ongelmastaan? Ei tainnut olla mitään, ja nyt tietty sinulla on hyvä olo?
        Voisitko ajatella, että vastauksesi hänelle voi olla viimeinen pisara elämän maljaan.
        Toivottavasti hän ja uskon että on, niin fiksu, että osaa asettaa mielipiteesi sarjaan ö-luokka.


      • höpishöp
        Margareeta kirjoitti:

        Anteeksi hyvä ihminen, en todellakaan kirjoittanut miehestäsi, enkä sinun kokemuksistasi avio/avoelämässä, mutta turhan suuren painon laitat pelkälle elimelliselle asialle. Jos ei ensimmäisen kanssa onnistunut, niin tuskin syynä on puolison elimen koko, vaan aivan jokin muu sopimattomuus. Mitä rakentavaa ja rohkaisevaa sinulla olisi sanottavana alkup. kysyjälle hänen ongelmastaan? Ei tainnut olla mitään, ja nyt tietty sinulla on hyvä olo?
        Voisitko ajatella, että vastauksesi hänelle voi olla viimeinen pisara elämän maljaan.
        Toivottavasti hän ja uskon että on, niin fiksu, että osaa asettaa mielipiteesi sarjaan ö-luokka.

        Eiköhän täällä ole monen muun kommentit aika paljon tylympiä aloittajaa kohtaan kuin minun vastaukseni sinulle. Kommenttiani en esittänytkään aloittajalle, vaan sinulle, joten siksi siihen en laittanut konkreettisia vinkkejä siitä, miten aloittajan kannattaisi toimia.

        Kyllä ensimmäisen 10 vuoden suhteeni epätyydyttävä seksielämä johtui ihan vain pienestä kikkelistä. Muilta osin mies oli oikein näppärä, aktiivinen ja miellyttävän näköinen yms. Rakastinkin häntä, mutta vuosien myötä se rakkaus hiipui. Iso syy oli myös epätyydyttävässä seksielämässä. Etkä sinä voi sanoa että laitan turhan suuren painon pelkälle elimelliselle asialle. En laita, omasta näkövinkkelistäni. Joku joka ei halua kokea elämää kokonaisvaltaisesti saattaa pitää sellaista asiaa yhdentekevänä, mutta mä en. Laitan siis aiheelle juuri sopivan painoarvon.

        Aloittaja ei ole mitään itsemurhaa ainakaan tekstinsä perusteella hautomassa, joten viimeistä pisaraa en hänen elämänsä maljaan ole laittanut. Päinvastoin aloittaja fiksusti itsekin tiedostaa, että hänellä on pieni kikkeli, ja että se vaikuttaa hänen mahdollisuuksiinsa naismarkkinoilla. Oikein fiksu mies, niinhän se onkin.

        Sinä sen sijaan annat aloittajalle täysin väärän kuvan siitä, mitä suurin osa naisista haluaa. Tuolla vastauksellasi nyt varsin realistinen mies saattaa alkaa kuvittelemaan, ettei mitään ongelmaa olekaan, ja tulee sitten karusti kenties joskus romahtamaan. Kenen etu se on? Sitäkö sinä haluat?

        Kaiken lisäksi haukut sellaisen naisen ehdotusta tahdittomaksi, josta mies on kovasti kiinnostunut. Tuskin siitäkään on mitään iloa kenellekään... Ehdotushan on oikein mukava ja lämminhenkinen. Ilman tätä pippeliongelmaa aloittaja olisi jo juossut sinne saunaa! :)

        Ihmisiä ei auta se, että puhutaan potaskaa. Täytyy osata auttaa siten, että pysytään rehellisyydessä.

        Aloittajalle: turhaan vitkutat pippelin koon näyttämistä. Se käy ilmi ennemmin tai myöhemmin. Se että paljonko asialla on merkitystä, selviää ajan kanssa. Suosittelen sinua ostamaan yöpöydän laatikkoon tekopeniksen. Niitä käyttää apuna moni sellainenkin mies, jolla on normikokoinen, mutta tuppaa saamaan vähän liian nopeasti, ja nainen jää ilman nautintoa. Veikkaan että sauna on tavallaa ehdotus sille, että nainen on valmis intiimiin kohtaamiseen. Yleensä nainen haluaa että mies tekee aloitteen. Sinä itse päätät koska sen aloitteen haluat tehdä.


      • Margareeta

        Tiedän että kommenttisi aiemmin oli osoitettu minulle, mutta myös epäsuorasti aloittajalle, jota kertomansa mukaan rassaa tämä probleema kovastikin.
        Perin rohkaisevaa aloittajalle ei ole se tieto, että kerrot 10 vuoden suhteen päättyneen miehen genitaalien liian pieneen kokoon. Syyksi kerrot, että pientä kokoa ei voinut korvata miehen "näppäryyskään", ei sitten mikään. Melkein samaan henkoiseen neuvot aloittajaa hankkimaan tekopeniksen. Näin olen asian käsittänyt.
        Anteeksi epäkorrekti kysymys, mtta mitä kohteliaimmin tiedustelen, että miksi tekoelin ei sinua auttanut pelastamaan tuhoutuvaa suhdetta?
        En hauku, mutta itse pidän saunaehdotusta outona ja ehkä tahdittomana: kaksi viikkoa seurustelua ja saunaan.
        Miehellä on oikeus kieltäytyä, eikä se ole tahdittomuutta. Omaa itsetuntoaan saa suojella, oli kyse miehestä tai naisesta.
        Ja vielä lisäisin genitaalien kokoon, jonka ei pitäisi koskaan eikä missään edes olla ongelma. Seksualiteetti on laajempi kokonaisuus, johon vaikuttaa oma tunnetila, vietin voimakkuus, kyky hurmioitua, kyky antautua, ääni, tuoksu, liikehdintä, myötäily, rakkaus ja viime kädessä aina rakkaus sekä uskollisuus, kunnioittaminen, hellyys, empatia.


      • höpishöp
        Margareeta kirjoitti:

        Tiedän että kommenttisi aiemmin oli osoitettu minulle, mutta myös epäsuorasti aloittajalle, jota kertomansa mukaan rassaa tämä probleema kovastikin.
        Perin rohkaisevaa aloittajalle ei ole se tieto, että kerrot 10 vuoden suhteen päättyneen miehen genitaalien liian pieneen kokoon. Syyksi kerrot, että pientä kokoa ei voinut korvata miehen "näppäryyskään", ei sitten mikään. Melkein samaan henkoiseen neuvot aloittajaa hankkimaan tekopeniksen. Näin olen asian käsittänyt.
        Anteeksi epäkorrekti kysymys, mtta mitä kohteliaimmin tiedustelen, että miksi tekoelin ei sinua auttanut pelastamaan tuhoutuvaa suhdetta?
        En hauku, mutta itse pidän saunaehdotusta outona ja ehkä tahdittomana: kaksi viikkoa seurustelua ja saunaan.
        Miehellä on oikeus kieltäytyä, eikä se ole tahdittomuutta. Omaa itsetuntoaan saa suojella, oli kyse miehestä tai naisesta.
        Ja vielä lisäisin genitaalien kokoon, jonka ei pitäisi koskaan eikä missään edes olla ongelma. Seksualiteetti on laajempi kokonaisuus, johon vaikuttaa oma tunnetila, vietin voimakkuus, kyky hurmioitua, kyky antautua, ääni, tuoksu, liikehdintä, myötäily, rakkaus ja viime kädessä aina rakkaus sekä uskollisuus, kunnioittaminen, hellyys, empatia.

        Suomalaiset käyvät monet saunassa keskenään ihan ilman seurusteluakin... Että se siitä tahdittomuudesta. Toki saa kieltäytyä, siitä en ole erimieltä. Mutta se ei silti tarkoita sitä, että ehdotus saunasta olisi tahditon.

        Kaikki lopussa mainitsemasi asiat kyllä vaikuttavat seksuaaliseen kokemukseen. Siitäkin olen samaa mieltä. Esimerkiksi itselläni hyvin merkittävä seikka on myös tuoksu. Mutta totuus on, että hyvin monelle naiselle elimen koko on yksi merkittävimmistä asioista. Siis kohtuudella nyt puhutaan... Se ei tarkoita sitä, että pitäisi olla valtavan suuri, vaan se tarkoittaa että pitäisi olla riittävän kokoinen. Ajatellaan asiaan toisin: jos mies haisee kuvottavan pahalle, niin voisitko nauttia seksistä hänen kanssaan? Entä jos mies haisee kuvottavan pahalle ihan aina, eikä se siitä koskaan tule muuttumaan? Vaikka kaikki muut osat on paikallaan, mutta se haju... Niin. On vaan asioita, joita ei muut osa-alueet saa muutettua miksikään.

        Tekopenis ei pelasta suhdetta, mutta se auttaa hetkellisesti, että seksikokemuksesta tulee vähän tyydyttävämpi molemmille. Toki tekokikkeliä kannattaa käyttää parisuhteen värittäjänä vaikka mitään pienen pippelin tai liian nopean laukeamisen ongelmaa ei olekaan. Jos kyseiselle naiselle pieni pippeli ei ole ehdoton turn-off, niin tekopeniksillä saattaa vaikka pystyä suhteen jopa pelastamaan. Mene ja tiedä. Minulla ei silloin 10 vuoden suhteessani ollut tekopenistä käytössä. No, ei se minulle olisi riittänyt, koska orgasmi on monta kertaa voimakkaampi ihan aidon kanssa, miehen päällä. Mutta olishan se tehnyt niistä seksikokemuksista hitusen mielekkäämpiä, eikä ihan totaalisen turhaa ajankulua, joissa käytännössä lopulta vain mies nautti.


      • 0619
        Margareeta kirjoitti:

        Tiedän että kommenttisi aiemmin oli osoitettu minulle, mutta myös epäsuorasti aloittajalle, jota kertomansa mukaan rassaa tämä probleema kovastikin.
        Perin rohkaisevaa aloittajalle ei ole se tieto, että kerrot 10 vuoden suhteen päättyneen miehen genitaalien liian pieneen kokoon. Syyksi kerrot, että pientä kokoa ei voinut korvata miehen "näppäryyskään", ei sitten mikään. Melkein samaan henkoiseen neuvot aloittajaa hankkimaan tekopeniksen. Näin olen asian käsittänyt.
        Anteeksi epäkorrekti kysymys, mtta mitä kohteliaimmin tiedustelen, että miksi tekoelin ei sinua auttanut pelastamaan tuhoutuvaa suhdetta?
        En hauku, mutta itse pidän saunaehdotusta outona ja ehkä tahdittomana: kaksi viikkoa seurustelua ja saunaan.
        Miehellä on oikeus kieltäytyä, eikä se ole tahdittomuutta. Omaa itsetuntoaan saa suojella, oli kyse miehestä tai naisesta.
        Ja vielä lisäisin genitaalien kokoon, jonka ei pitäisi koskaan eikä missään edes olla ongelma. Seksualiteetti on laajempi kokonaisuus, johon vaikuttaa oma tunnetila, vietin voimakkuus, kyky hurmioitua, kyky antautua, ääni, tuoksu, liikehdintä, myötäily, rakkaus ja viime kädessä aina rakkaus sekä uskollisuus, kunnioittaminen, hellyys, empatia.

        "Ja vielä lisäisin genitaalien kokoon, jonka ei pitäisi koskaan eikä missään edes olla ongelma. Seksualiteetti on laajempi kokonaisuus, johon vaikuttaa oma tunnetila, vietin voimakkuus, kyky hurmioitua, kyky antautua, ääni, tuoksu, liikehdintä, myötäily, rakkaus ja viime kädessä aina rakkaus sekä uskollisuus, kunnioittaminen, hellyys, empatia."

        Jos sinulle seksuaalisuus on tuota, se on sinun asiasi. Et voi kuitenkaan mitenkään yleistää omia taipumuksiasi tai nostaa niitä ihanteeksi.

        Seksin toimivuus selviää vain kokeilemalla. Molemmille osapuolille on tärkeää, että suhteen panee poikki, jos seksi ei luista.


      • Margareeta

        0619: seison kyllä sanojeni takana kunniakkaasti, että oma tunnetila, vietin voimakkuus, kyky hurmioitua, kyky antautua, ääni, tuoksu, liikehdintä, myötäily, rakkaus ja viime kädessä aina rakkaus sekä uskollisuus, kunnioittaminen, hellyys, empatia ovat oleelliset osaset hyvään intimiteettiin,
        Minkä noista sitten olisit valmis poistamaan, jos katsot noita vain taipumuksiksi?
        Ne eivät ole taipumuksia, vaan kuuluvat ihmisen sivistyneeseen ja inhimilliseen kanssakäymiseen. Ilman kunnioittavaa suhtautumista emme puhu hyvästä eroottisesta suhteesta, jossa kaksi ihmistä ovat tasa-arvoiset.
        Orja/isäntä -suhteessa ei voi puhua parisuhteesta, ei Suomessa, emme ole sivistymätön kansa, emme puskaheimolaisia tai alamaailman asukkeja.


      • ripirtyy
        Margareeta kirjoitti:

        0619: seison kyllä sanojeni takana kunniakkaasti, että oma tunnetila, vietin voimakkuus, kyky hurmioitua, kyky antautua, ääni, tuoksu, liikehdintä, myötäily, rakkaus ja viime kädessä aina rakkaus sekä uskollisuus, kunnioittaminen, hellyys, empatia ovat oleelliset osaset hyvään intimiteettiin,
        Minkä noista sitten olisit valmis poistamaan, jos katsot noita vain taipumuksiksi?
        Ne eivät ole taipumuksia, vaan kuuluvat ihmisen sivistyneeseen ja inhimilliseen kanssakäymiseen. Ilman kunnioittavaa suhtautumista emme puhu hyvästä eroottisesta suhteesta, jossa kaksi ihmistä ovat tasa-arvoiset.
        Orja/isäntä -suhteessa ei voi puhua parisuhteesta, ei Suomessa, emme ole sivistymätön kansa, emme puskaheimolaisia tai alamaailman asukkeja.

        Hyvä seksielämä voi olla myös ilman rakkautta tai uskollisuutta, monilla onkin. Myöskään hellyys ei kuulu kaikkien mielestä tyydyttävään seksielämään, vaan on olemassa huomattava joukko pienestä tai suuremmastakin kivusta nauttivia, tai vähintäänkin kovakouraisesta seksistä innostuvia. Itselleni myöskään kyky antautua ei vaikuta seksielämän hyvyyteen, sillä koen nauttivani eniten juuri silloin, kun minulla ei ole mitään tarvetta antautua, vaan saan keskittyä seksiin pitäen esimerkiksi alastomuuteni piilossa tms. Nuo termisi vietin voimakkuus ja kyky hurmioitua voi käsittää niin monella tavalla, etten niitä ala edes kommentoimaan. Tuoksulla ei ole mitään merkitystä, jos ei haista mitään. Tämäkin on ominaisuus, joka vaihtelee pelkästään flunssa-aallosta riippuen. Myötäily... Hmm... Jotkut toivovat sitä, jotkut toivovat päinvastaista. Jotkut haluavat tulla hallituksi, ja nauttivat juurikin silloin seksistä eniten.

        Kyllä siis kuvailemasi asiat ovat ihan vain sinun juttujasi. Toki monen muunkin, mutta monen muun ei missään nimessä. Kaikilla on omat juttunsa, joten älä ala naurettavasti yleistämään.


    • Mahtijormanni

      Pahalta vaikuttaa avaajan tulevaisuus!

    • Sinulla on lupa ehdottaa saunomista erikseen. Kukaan ei olettaisi, että kahden viikon tuntemisen jälkeen naisen pitää suostua saunomaan miehen ehdotuksesta hänen kanssaan, mutta ihan sama pätee toisinpäinkin. Jos ette vielä ole intiimissä tuttavuudessa niin voitte viettää mukavan saunaillan käyden vuorotellen saunassa.

      Edellisten vastaajien tavoin oletan kyllä itsekin naisen haluavan jo siirtyä intiimiin kanssakäymiseen, JOS hän tarkoitti nimenomaan yhdessä saunomista.

      Kahden viikon "seurustelu" ei vielä kerro yhtään mitään siitä, tuletteko hyvin toimeen keskenänne ja synkkaako teillä, tuohan on vasta ihan alkututustumista. Sinun pitää itse vetää rajasi siihen, kuuluuko seksi mielestäsi tuohon vaiheeseen ja kumpi on mielestäsi pienempi riski: se, että tutustuminen loppuu nyt, jos nainen ei saa nautintoa seksistä kanssasi vai se, että ihastuminen syvenee puolin ja toisin vielä muutaman viikon tai jopa kuukauden ajan ja sitten kaikki päättyy pettymykseen. Tai sitten varustuksesi koko ei ylipäänsä osoittaudu pettymykseksi, jolloin koko murehtiminen on ollut turhaa.

      Anyway, seksin ja alastomuuden aika on vasta, kun molemmat ovat siihen valmiita.

    • SaunaOnPop

      Hieman toisenlainen näkökulma. Entä jos käännät saunomisen eduksesi?

      Jos nainen haluaa saunaan, se tarkoittaa sitä, että hän haluaa nähdä sinut alasti, ja vastaavasti itsekin näyttäytyä. Molemmat ovat yhtä lailla haavoittuvaisessa asemassa, koska jokainen nainen aina häpeää salaa jotain mitätöntä yksityiskohtaa ruumiissaan. Samalla se on myös vihjaus siitä, että nainen haluaisi mennä hieman ruumiillisemmalle tasolle, mutta ei oikein uskalla sitä vihjata muutoin kuin kulttuuriimme sopivalla rituaalilla.

      Noh, nainen siis haluaa fyysistä kontaktia. Sauna on siitä hieno paikka, että siellä ei ole pakko mennä yhdyntään (kuumuus voi olla tukala tai kortsut unohtuneet makkariin). Eli sinulla on mahdollisuus hurmata naisen käsi- ja suutaidoillasi, mikä aivan varmasti kompensoi muita ruumiillisia ongelmiasi! Saunassa on luontevaa hieman hieroa naista, ja jatkaa siitä sitten vaikka käsipeliin, mikäli tilanne siltä vaikuttaa.

      Toinen näkökulma on myös se, että mikäli nainen todella on jonkin penisfiksaation vallassa, on teille molemmille mukavampaa paljastaa kortit saunan varjolla. Jos naisella on henkilökohtainen peniskompleksi, olisi todella kiusallista, jos itse yhdyntätilanteessa jarrut pamahtaisivat päälle.

      • "Sauna on siitä hieno paikka, että siellä ei ole pakko mennä yhdyntään (kuumuus voi olla tukala tai kortsut unohtuneet makkariin). Eli sinulla on mahdollisuus hurmata naisen käsi- ja suutaidoillasi, mikä aivan varmasti kompensoi muita ruumiillisia ongelmiasi! Saunassa on luontevaa hieman hieroa naista, ja jatkaa siitä sitten vaikka käsipeliin, mikäli tilanne siltä vaikuttaa."

        On myös meitä naisia, joille ajatuskin seksistä saunassa on vastenmielinen juuri kuumuuden takia, eli saunassa vain saunotaan ja seksi kuuluu pesuhuoneeseen tai jos esimerkiksi niitä kortsuja ei ole mukana niin sen vuoro tulee vasta saunomisen jälkeen.


      • wndt

        En nyt enkä koskaan tule ymmärtämään sitä, että joidenkin mielestä oikeasti käsi suupelillä voisi kompensoida jotakin... Räveltäkööt kuka tahansa miten paljon tahansa käsillä ja suulla, niin ei kyllä orgasmia tule. Vain ja ainoastaan yhdynnässä voin saada orgasmin. Kyllä se nuoleminen vähän kiihottaa, mutta ei riittävästi.

        Mutta, naisia on erilaisia. Samoin miehiä.


      • 312
        wndt kirjoitti:

        En nyt enkä koskaan tule ymmärtämään sitä, että joidenkin mielestä oikeasti käsi suupelillä voisi kompensoida jotakin... Räveltäkööt kuka tahansa miten paljon tahansa käsillä ja suulla, niin ei kyllä orgasmia tule. Vain ja ainoastaan yhdynnässä voin saada orgasmin. Kyllä se nuoleminen vähän kiihottaa, mutta ei riittävästi.

        Mutta, naisia on erilaisia. Samoin miehiä.

        Naisia tosiankin on erilaisia. Yleisempää taitaa olla se, että nainen saa orkut vain käsi- tai suupelillä, eikä koskaan pelkällä yhdynnällä.


    • pienimuna

      VITUN HUORA

    • nainen38_

      Tämä on jotenkin niin kahden ihmisen välinen asia, joten turhaan neuvomaan. Ainoa mitä voin sanoa, että ole oma itsesi, saunoitte tai ette ja kohtele naista hellästi ja välitä aidosti, monesti ne fyysiset asiat toimivat sitten ihan omalla painollaan.

    • Oppeliini1

      Ihme Immen sinä olet vainnut ystäväksesi! Ei kukaan normaalijärjellä ja minimi käytöstvat osaavalta tunge itseään toisen kotiin, puhumattakaan saunaan - saunoitte yhdessä tai erikseen!

      Järjestä mitä tahaansa älykkäämpää tekemistä siksi paiväksi ja illaksi. Illman tuota kääpiöaivoista typerystä!

    • saunaanvaan

      Nyt rohkeasti vaan saunaan. Turhaan haaskaat molempien aikaa lykkäämällä asiaa. Voihan pieni kokosi olla naiselle helpotuskin, jos ei kovin asiasta perusta. Mutta luulen kyllä, että säikähtää. Onhan se silti parempi huomata nyt kuin vasta sitten kun olette tunnetasolla kiintyneet.

    • RohkeastiVain

      No kumpi on parempi? Että näette toisenne saunassa kahden viikon tapailun jälkeen, jolloin ei ole pakko jatkaa sänkyyn ja jolloin erostakaan ei vielä tule kovin suuria sydänsuruja. Jos ette kestä toisianne alasti, niin voitte kunniallisesti perääntyä. Vai että tutustutte ja kiinnytte, odotukset kasvavat, sitten menette sänkyyn ja selviää, että nainen on pettynyt sinun varustukseesi ja sinä naisen selluliitteihin ja riippurintoihin.

      Mene siis rauhassa saunaan. Muista sekin, että suurin osa miehistä päätyy jossain vaiheessa elämää suhteeseen, oli mitä kokoa tahansa. Eli selvästikään se ei ole kaikille ongelma. Vastaavasti joillekin taas on ylipääsemätöntä jo väärä hiusten väri.

    • ap.-

      Hei ja kiitos kaikille vastauksista! Nyt sitten kävi niin että menimme vihdoin saunaan, tosin vasta viime viikonloppuna aikatauluista johtuen.

      Kyllähän tuo jännitti pirusti.. Penikseni on tosiaan niin pieni että hämärässä saunassa hyvä jos edes näkyy. Aluksi jotenkin yritin peitellä asiaa mutta sitten kuitenkin tajusin että nythän sitä on vain saunottava kunnolla kun kerta tähän on tultu ja päätin istua ihan kunnolla jalat levällään ettei mitään jäisi epäselväksi. Ja yllättävän hyvin meni! Tuntui että ei hän niin hirveästi siitä järkyttynyt. Ja hän itse, ah... niin upea nainen.

      Lopulta hän jäi saunan jälkeen luokseni yöksikin. Seksiä emme harrastaneet emme harrastaneet. Mutta tuntuu että meillä toimii homma kuitenkin täydellisesti! Koolla ei taida sitten olla tosiaan väliä =)

    • pajunkissaaa

      pöh jos se nainen on järkevä yksilö se ei kattele pelkästään sun kikulia. oon kuullu et pikkusella munalla anaaliseksi saattaa olla kivempi vaihtoehto tai suu seksi!

    • iknow

      No problem aloittajalle! Itselläni sama ongelma, hiton pieni penis. Ei onnistu muut asennot ku ratsastaminen ja siinäki luiskahtaa helposti pois. Mutta tekopeniksellä hoituu. Ostin kuukausi sitte ison tekopeniksen jonka saa vyöllä kiinni lanteille oman peniksen päälle niin johan homma toimii eikä tyttöystäväkään ole kyllästyny. Kunnon tekopenis vaan niin kyllä se siitä! Onhan naisillaki silikonitissejä..

    • fgfgdfgd

      Jäi epäselväksi että onko se yksinumeroinen pituus levossa vai seisokissa? Voin kertoa että levossa suurimmalla osalla miehistä jää pituus yksinumeroiseksi, koska eurooppalainen keskipituus erektiossa on reilut 13 senttiä. Lisäksi vehkeissä on eroja erektion tuomassa kasvussa, joten lepotilasta ei voi kovin pitkälle päätellä juhlakuntoa.
      Pääasia että saunominen meni hyvin, lykkyä suhteeseen!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4214
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1789
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1539
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1360
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1331
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1329
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      202
      1318
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1205
    Aihe