TULEEKO JÄTKÄNPUISTOON HYVÄ YÖPYMISPAIKKA ?

Kaunispaikka

Kunta suunnittelee Jätkänpuiston upeaan rantanäkymään karavaanarialuetta .Jos olisit etelän karavaanari painaisitko autoon lisää kaasua tai jarruttaisitko ja yöpyisit aleella ? Palvelut on lähellä ja maisemat Suomen kauniimmat !

39

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maisemat-vaihtuu

      justiisa tuossa muutama päivä sitten pari turistie pakeni paekkakunnalta ääntänopeammin että oekei jysähti

    • varakaanarit

      Varmasti tulen pysähtymään ja yöpymään, kun paikka aukee. Eipä Suomesta monesta paikasta löydy kauniimpaa paikkaa ja noin lähellä palveluita! Kyllä lapset tykkää...

      • ämpäriryysis

        eikös se aivan sama yöpyä paikallisilla turisteilla tokmannin parkkipaikalla jos ei jaksa kotiinsa asti ajella


    • Tehkää

      Ehdottomasti pysähtyisin. Samoin tutut. Yksi Suomen upeimmista paikoista!

      • stoppia

        pysähtyy jos pysähtyy tai ajeloo heinäpäelle asti kuselle jos jaksaa piätellä


    • JÄTKÄNPUISTO

      Penan Grilli siirtää yrityksen Jätkänpuistoon ja alkaa toisen yrityksen nimiin pyörittämään koko Gamppikkia ? Rohkea avaus ,mutta saattaa yrittäjälläkin olla oma mielipide asiasta kunhan on ajankohtainen .Kaava vie parivuotta .

    • Kiantajärvi

      Ilipo : Ei ole kunnalla tarkoitus varmaankaan mitään Nallikaria Suomussalmelle .Tietysti sähköt joutuu vetämään ja vc-on tarpeellinen,mutta isoja inventonteja tuskin .Kesällä voi uida uimarannalla ja jos on vesi kylmää voi mennä uimalaan .Koska on kyse karavaaraneista niin vaunusta löytyy kaikki mukavuudet .Kuka rupeaa yrittäjäksi voi investoija kaikkea tarpeellista .

    • Vainoajienkohdeolen

      Eipä tarvinut kun muutaman kerran kävellä täälläkin niin jo alko päättäjiä kiinnostaan alue:(Montakohan vuotta tämäkin alue on ollut EI kiinnostuksen kohde?
      No, eipä ole ensimmäinen paikka mikä alkaa kiinnostaa minut siellä nähdessä:(Tämäkin on ihan tosi!"Raiskaavat" alueen ja siihen se sitte jää!!!!

    • Kohtirukaa

      30-vuotta sitten oli huoli ,jos telttailija yöpyi omin luvin kauniin Kiantajärven rannalla ().Jokamiehen oikeus sallii tiläpäisen yöpymisen) .Teen rohkean esityksen kunta rakentaa Gamparin ja antaa tosi halvalla yöpyä alueella ,jos rakennetaan kalliisti voi käydä ettei auto pysähdy ennen Rukaa .

      • höby

        No ei se pysähdy muutenkaa


    • niinmpä

      Olisihan siinä palvelut tarjolla ihan vain vieressä. Entinen Esson-asema. Ei tarvitse mitään rakentaa,Ravintolankin voisi perustaa,maisemia on ihan riitävästi mitä katsella. Kun kyseisiin tiloihin saataisiin,Idearikas ja palvelualtis yrittäjä ja tulisihan siihen muutamia työpaikkoja ehkä,3-4 henkilölle. Eikun vain Pankijohtajan puheille, mikäli puheenlahjoja on, Lainakin lohkeaa takuu varmasti. Kyseinen asema-rakennus rapistuu ihan vain tyhjän panttina, lämmityskulut joka tapauksessa joutuu siitä maksamaan. Omistipa kiinteistön kuka tahansa.
      Eikö Suomussalmella ole yrittäjäksi haluavia ihmisiä ???

      • muuvvammoelanen

        Mitä sitä tyhjää nyhjäämään yrittäjäksi? Työkkärin ja sossun korvauksilla osaava ihminen saa tonnin,jopa vähän toista kuussa ja sitten jaksaa kulkea yöt pahanteossa kuten (lainasanoilla) kunniallisen kunnanelätin kuuluu?


    • ilipo

      Hullu
      Täällä ei ole enää kuin piru ja palokärki
      Kukaan mitään osra kuitenkaan, isot kulut vain

      • fakt

        onhan teällä vielä kunta, ja retikka. van muistakaapa, mistä Retikka -niminen tiiatteri lähti alkuunsa? Oli K-kauppa RETIKKA jota Mauri (RIP) ja Ari luotsasivat johon teatteriväki muutti aikoinaan


    • Hyväsuomussalmi

      Vanhan esson omistaa rikkaat sijoittajat ulkomailta .Forttumin maan kohdalla(kunnalla osto kaupat menossa ) Maa-alue on aika kapea alue Kiantajärven-Emäjoen rannalla .Tietysti koko Jätkänpuisto tullee Karavaaranialueeksi .Alue pitää olla iso .turha pientä tehdä .Käy kuin kylpylän parkkipaikalle on surkean pieni .

    • jätkänhumppa

      Ohan siinä kanavan suulla petäjikköä, mihin auto/asuntovaunupaikkoja tasata.
      Eikun moto ja pillarit töihin, puuta nurin ja maata vaateriin. Jokunen sähkötolppa ja huoltoalue/rakennus. Ei maksa kahta miljoonaakaan
      Siihenhän kun vielä tulee se kanavan suun ylittävä silta rantabulevardin jatkoksi, niin pääsevät näläkäset kulukijat teepeelle kävelen syömään. Voivat turvallisesti kontaten tulla pois mikäli teepeen possupaisti ei mee ilman kahtatoista Karhua kurkusta alas, ei tarvihe 5-tien vierustan koiranpaskoissa rypeä.

      • hoby

        Perusta parempi ruokapaikka vanhallle essolle, säästetään sillan rakentaminen


    • Arikoseolikin

      Viime kesänä tulin hotellista ja sammuin Jätkänpuistoon. Heräsin aamusella linnun lauluun. Taskussa oli hampurilainen ja toisessa lihapiirakka, Munan päässä killui käytetty yölampun sukka. Oli oikein hyvä yöpymispaikka, Jätkänpuisto

    • HYVÄUNI

      Satusetä Topelius nähnyt hyvän unen !!!!!!

    • karwahattu840

      mini-kolffie rata ja äkkie sinne niin soahaa putata monttuun
      karvahattu reissun jäläkeen oamu tuimaan

    • DIGIVAUNU

      Monessa kommentissa ennakoidaan "kampparin" lyhyttä käyttö-aikaa .Kyllä ainakin asuntovaunun käyttäjät vuokraavat paikkoja pitemmäksi ajaksi .Suomussalmella kulkee hirvimetsällä lähes 2000 metsästäjää . Lähes kaikki käyttävat majoituspalveluita ,tai omia matkailuautoja-(vaunuja ) Kyllä jos on turvallinen "kamppari" johon voi vaunun jättää metsästäjät ovat suuri käyttäjäryhmä .Kun ovat seuraavan kerran lähdössä ei tarvitse kun älykännykällä lähettää viesti vaunuun ja vaunu on sopivan lämmin ......

      • digidogi

        aivan mahtavaa 2000 karavaanimetsästäjäperhettä jatkänpuistossa koko syksyn
        penan-grilli sinne siten vain myymään hotdoggeja


    • AMMATTIVALITTAJAT

      Penan-grillin omistajan näkemys asiasta :sattaa mennä kymmenen vuotta kun "Kamppari " on valmis ottamaan asikkaita .Byrökratian rattaat ovat tosi hitaita .Kun kaikki näyttää olevan valmis .kyllä joku valittaa ja homma siirtyy .

    • tuulivomassaaa

      Suomussalmelle alkaa tuulivoima työmaa syksyllä olisi heti käyttöä karavaanarialueelle .

      • nähtävyys

        aiemmin jotkut uskottelivat että tuulivoimala on suomussalmen suurin matkailunähtävyys
        nyt jo tuulivoimala työmaata varten pitää rakentaa karavaanarialue että ei turistit jää mistään paitsi


      • ryntäys

        se on niin harvinaista nähdä työtätekevä ihminen näillä main mahtaa tulla yleisöryntäys
        enempi kävijöitä/katselijoita kun kesäteatterissa ja tokmannin ilmaisilla ämpäripäivillä yhteensä


    • fakt

      JÄITÄ HATTUUN!
      Tuota tuota, aluksi tuo tuntui hyvältä ajatukselta. Rupesin mietiskelemään ajan kanssa. Ensinnäkin pantaisiin sileäksi nykyistä uimarantaa suojaava niemi, istutetaan alue nurmikoksi, laitetaan sähkötolpat matkailijoille. mutta sitten, kuka rakentaa, vai kuntako? viidensadantuhannen huoltorakennukset sinne. Ja sitten toivotaan toivotaan jotta alue täyttyy matkailijoista jotka maksavat investoinnit takaisin. kunnalle eivät maksa mitään ja tuskin paikallisille yrittäjillekään. Ainut toimiva ajatus olisi jos siihen löytyy joku asiaan sitoutuva yksityinen taho joka voi ostaa maan omakseen ja sen pohjalta rakentaa alue ja sitouttaa itsensä siihen. veronmaksajien kustannettavaksi se homma kannattaa haudata.

    • filippe

      eikös sen kouhahtavan rillinpitäjän pitäny perustaa entiselle Essolle
      oikein suuri yrityskeskittymä--- mm- iso linja-autoasema---
      missä mennään ???


      milloin valmis yrityspuisto ja väkeä varmaan riittää
      kuten sumppisalmella yleensäkin-----

    • ENTISETRAKENNUKSET

      Nimimerkki : Fakt : Ei mitään suuria hultorakennuksia .Karavaaraneilla on vaunuissaaaan vc ja peseytymismahdollisuus .Kylällä löytyy kaikenlaiset palvelut 7/pv-viikossa .Ei mitään 500.000-e rakennuksia .Tietysti alueesta tulee laaja ja kunta ostaa lisää maata kaikki maksaa .Sähköistys ja viemäröinti ja kulku teiden teko maksaa maltaita .

    • pwntti

      Käsivisin kusemassa sinne! Ja ajaisin helkkarin kovaa ohi. Täytyy sanoa,että en ole paskemmassa kylässä käynyt vielä ikään.

    • Puistosiistinä

      Taidat asua ja käydä tarpeilla loppu ikäsi .Mene VC:HEN S.markettiin ?

    • susterventti

      Kaunisniemi,Haukiperän leirintäalue,Hossan myytävänä olevat lomapaikat...Eikö tuo ole jo etukäteen tiedossa mitä tuleman pitää?

    • HYVÄMIELIKUVITUS

      susterventti : Kunta tekee alueen vain kesäkäyttöön .Alueelle on jo suurin osa laitettu leiriytymis valmiiksi .Talvella on käyttö vähäistä ja kallista Koska jo lumityöt tulevat kalliksi talvella noin isolta alueelta .Lumet joutuisi osaksi ajamaan pois alueelta .Huolto rakennus olisi jo lähistöllä ostettu entinen Esso esimerkiksi .Siitä kyllä päättää uusi omistaja jos on kiinnostunut asiasta ...

    • Näinvuositten

      Kaunisniemen kaava etenee Suomussalmella
      ★ TUTUSTU ILMAISEKSI Kainuu Julkaistu 8.4.2014 klo 23:46, päivitetty 9.4.2014 klo 08:22 | 0
      Kaunisniemen Huvilakorttelin ranta-asemakaavan muutos on Suomussalmen kunnanvaltuuston sinettiä vailla.
      Muutos käsittää viiden loma-asuntotontin muuttamisen matkailua palvelevien rakennusten alueeksi, matkailua palvelevien alueiden muutoksia ja tonttikohtaisten rakennusoikeuksien muutoksia.

      Kaunisniemen kaava-alue sijaitsee Hietajärven etelärannalla puolenkymmenen kilometrin etäisyydellä Suomussalmen keskustasta.

      Kunnanhallitus hyväksyi kaavamuutoksen osaltaan tiistaina.

    • Upeapaikka

      Kun olen karavaaanari, tulen ehdottomasti pysähtymään Suomen yhdestä hienoimmista paikoista! Mistä löytyy parempaa?

    • VANHA-ESSO

      Palvelu tarjonta parantuu jo alkukesästä alueella,vanha ESSO herää " HENKIIN ".

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2794
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2634
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1835
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1767
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1272
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      84
      1101
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe