Armeliaan Armahtajan nimeen..

Mikeal

Allahin, Armeliaan Armahtajan nimeen. Kunnia Allahille, maailman Herralle, Armeliaalle Armahtajalle, Tuomiopäivän Ruhtinaalle.
Ylistys olkoon maailmojen Herralle, kuka antaa parhaan palkinnon Jumalaa pelkääville, ja suuren häviön synnin tekijöille. Todistan, että ei ole muuta jumalaa kuin Allah, Hänellä ei ole vertaisia ja Hänen hallussaan on ylivalta kaikkeen.Allah on lähettänyt Hänen lähettiläänsä Muhammedin, rauha olkoon hänen kanssaan, totuuden johdatuksen ja totuuden uskonnon kanssa armona koko ihmiskunnalle, esikuvaksi niille jotka tekevät hyvää, ja todistajaksi vahvistamaan ihmiskunnalle tuomionpäivänä, että hän on kutsunut heitä uskomaan Allahiin. Allah näytti ihmiskunnalle kaikki tavat Muhammedin kautta ja mitä hänelle lähetettiin Koraanissa ja profeetan perimätiedossa (sunnassa), miten voi elävöittää; itsensä, saada oikean uskon, hyvän käytöksen, hienon moraalin ja kiitettävät tavat toimia eri elämän tilanteissa. Profeetta (olkoon rauha hänen kanssaan) ´jätti hänen seuralaisensa´ puhtaalle ja selkeälle suoralle tielle, ainoastaan tuomitut voivat erkaantua siitä" (ibin Majah & Ahmed). Hänen seuralaiset (Assahaabit), heidän seuraajansa ja he jotka uskollisesti seuraavat heitä ovat parhaita ihmisistä. He toteuttivat hänen lakinsa, hyväksyivät hänen tiensä ja pitivät kiinni siitä uskossa ja teoissa. Tämän takia "heitä pidetään voittoisana ryhmänä, jotka ovat suoralla tiellä, vahingoittumatta niistä jotka ovat heitä vastaan maailman loppuun saakka." (Bukhari&Muslim). Me kiitämme Allahia, että voimme seurata heidän askeliaan ja että olemme johdatettuja heidän esimerkkinsä kautta mitkä perustuvat Koraaniin ja profeetan perimätietoon. Me sanomme tämän vain kertoaksemme Allahin siunauksista ja selvittääksemme mihin jokaisen muslimin tulisi uskoa.

15

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • katselemietimikäontotta

      Tässä sinulle tietoa siitä mitä Jeesus tekee. Hän vaputtaa ihmisen välittömästi, kun vain hänen armoonsa vedotaan. Allahin armahdus on kuulema vasta tuomiopäivänä....elämänne on kidutusta ! Tässä kaksi iranilaista miestä kertovat tarinaansa....ovat kuuluneet Hizbollahin leiriin aikoinaan ja tappaneet ihmisiä! Näetkös nyt miä Herra Jeesus tekee....hänen on voima ja kunnia!
      http://www.tv7.fi/vod/player/?program=43052

      • Allahonjulma

        Joko tutustuit linkkiin, kerro mitä mieltä olet tuosta muslimin muuttumisesta ?


    • Eloneva-Eeva

      Hei somalit
      Te yritätte syrjäyttää meidät kunnolliset kansalaiset, työtä tekevät ja itsemme elättäjät. Missä onteidän moraali, purressanne kättä joka sinunkin kaltaistasi ruokkii.

      Viha puheet tulevat somalien suusta, kiittäisitte edes kun olette päässeet tänne lihapatojen ääreen.

      Osaatko edes alkeelisempiakaan käytös tapoja. Miten on mahdollista että haistattelet ja kiroat meitä.

      Muista allahinne näkee, kuulee, rankaisee sinunlaistasi - sulkee pääsyn sinne paratiisiin, jonne en suurin surminkaan menisi edes maksusta.

      Ja yksi juttu vielä, jo túo että joka toinen teistä on muhammed kertoo selkeästi mielikuvituksen ja luovuun puutteesta. Ai niin raikatahan te ressukat osaatte. Siitä seuraa allahin hylkääminen, miten sitten suu pannaan.

    • rotu-realisti

      28.3.2015 18:01

      Brittilehti Daily Expressissä oli hyvä kirjoitus sharian leviämisestä länsimaissa:

      http://www.express.co.uk/comment/columnists/leo-mckinstry/566322/Leo-McKinstry-on-Sharia-law-Islamic-legal-code-in-Britain

      "Mikään ei kuvaa paremmin monikultturismin vaarallista, tuhoavaa vaikutusta kuin sharia-lain hiljainen leviäminen kautta yhteiskunnan.

      Kulttuurisen monimuotoisuuden kannattajat paapattavat suvaitsevaisuudesta ja tasa-arvosta, mutta todellisuudessa heidän vaatimuksensa islamilaisen lakijärjestelmän hyväksymisestä Britanniassa edistää suvaitsemattomuuden ja epätasa-arvoisuuden raaimpia muotoja.

      On irvokasta, että ns. liberaalit, omahyväisine edistysmielisine mielipiteineen, tukisivat oikeusjärjestelmää, joka institutionalisoi tehokkaasti vainon, naisvihan, sorron, homofobian ja barbarismin.

      Kaikkialla maailmassa missä sharia toimii, se tarkoittaa riemuvoittoa raakalaismaiselle taikauskolle yli inhimillisen oikeudenmukaisuuden, demokratian ja vapauden tilalle mullahien hallintoa."

    • 6666666ko

      niin se antikristus yrittää tehdä jostakin allahista jumalan....painukaa sinne helevettiin allahineen ja muhametteineen,sillä teitä ennen kirjoitettiin pyhä raamattu jossa sanotaan jumalan oikea nimi ja teistä varoitettin ,että maan päälle ilmestyy antikristus joka kieltää sen että jeesus ei ole jumalan poika...te olette tuhon lapsia jonka tuhon päivä lähestyy-tosin sitä ennen teidän väkivallantekonne lisääntyy jonka jälkeen koko saatanan luomus tuhotaan. KÄÄNNY MUSLIMI KRISTITYKSI, niin ehkäpä pelastut.

      • KerroKunTiedät

        Mikä se Jumalan oikea nimi on?


    • öööliokkoi

      älä poika höpötä, se allahi oli pedofiili ja aikansa rikollispomo joka keksi koko jutun joka on aivan tuulesta temmattu.muhametti otti raamatusta nimiä mm jeesuksen kun oli katkeroitunut kristittyjen korkeammasta moraalista ja menestymisestä....maat josta nuslimit tulevat ovat jumalan vihan kohteena kun he palvovat tuota saatanaa ja rakkikoiraa muhamettia.yksikään islamistinen valtio ei tule olemaan kelvollinen maa asua ,niin kauan kun kansa palvoo tuota väkivaltaista sianpaskaa-tosin heillä on mahdollisuus kääntyä aidoksi kristityksi hylkäämällä ja polttamalla tuo saatanan oppikirja KORAANI jonka nimikin on tosi kuvottava.SINÄ MUSLIMI-HYLKÄÄ VÄÄRÄ PROFEETTA ja heitä viha ja kostonhaluisuus ikuiseen tuleen ja hyväksy JEESUS jumalan pojaksi, jonka kautta sinäkin pelastut ja saat armon..

    • sdbgsdg

      Itse en oikein tykkää koko allahista.

    • alfa123om222

      Olen lueskellut alkukirkon aikaisia Clemensin Homilies eli Saarnat roomalais-katolisia tekstejä, joissa apostoli Pietari keskustelee pakanain kanssa siitä miksi Jumala sallii pahojen usein voittavan hyvät maan päällä. Pakana kyselee onko Kristuksella todella valta voittaa paha niin, että pahuus päättyy maan päällä eikä ketään sorreta. Apostoli Pietari yrittää perustella asiaa Jumalan kuvalla, joka muistuttaa islamin Allahia. Kristushan kykeni antamaan tietoa suoraan aivoihin niin, että raamattu ei ole kaikki se tieto mitä apostoleilla itsellään oli Jumalasta. Eli Allahin ominaisuudet mainitaan ensimmäistä kertaa varhaiskristillisissä teksteissä.

      Mutta itse kysymys sai vastauksensa marttyyrien vainoissa ja sorroissa. Profeetta Danielin kirjassa lukee, että Messias kun kukistetaan hänelle ei jää ketään, vaan kaikki hänen kannattajansakin tuhoutuvat. Eli kysymys jäi osittain avoimeksi, mutta sen tiimoilta syntyi oppi Allahista.

    • rotu-realisti

      BAZARAMBA MAKSOI YLI 5 MILJOONAA KAPPALE

      Maahamuuttajat tappoivat professori Tikan joka oli kansainvälisestikin tunnettu veroasasiantuntija ja joka teki erinomaisen avoir fiscal -verojärjestelmän Suomeen ennen kuin EU kielsi tai ainakin tulkitsi sitä niin, että sitä ei voitu käyttää

      Mikä on murhan hinta? Ehkä sata miljoonaa euroa tappiota tai miljardi Suomelle

      Mamujen koulutus terveys aids hiv trooppiset taudit (joita muuten ei olisi) syömä juoma asuma luonnontuho -kulujakaan ei saada selville ja esim. rikoksia ei hinnoitella eikä venäläisten kolareita ei hinnoitella, kun suomalainen loukkaantuu ja hänelle saadaan maksaa eläke maailman tappiin sitä eivät itärajan kauppiaat maksa murhista puhumattakaan

    • elovena-eeva

      Kotouttaminen / kotiuttaminen sana on saanut kumman selityksen. Nykyään se tarkoitta, että suomeen tulleet yritetään sopeuttaa oman kansansa ja heimonsa tavoille suomessa. Eikös se ole ennemmin sitä että -> Kotoutetaan ne kyläilijät täältä sinne afrikan mantereelle takaisin. Heidän piti viipyä vain hetki.

      Kun olin sairaalassa minut KOTIUTETTIIN Siis kotiin, päästettiin pois. Lähdin sinne mistä olin tullut KOTIIN

      Kauan sitten Aboriginaalit siirrettin reservaattiin. Myös amerikan alkuperäiskansat on saman kohtalon kokeneet. Kohta on meidän vuoro.

      Odotan tuleeko mitään muutyosta uuden eduskunnan lakialoitteiden kautta, meille suomalisille helpotusta somali diktatuuriin. Kansan edustajien pitäisi edustaa kansaa....

      Olen valmis elämään ilman sitä monikulttuuria kunhan vain heidät KOTIUTETAAN.

    • fghjgfh

      Mielestäni allah on huono jumala. Itse en ollenkaan tykkää koko allahista. Liekkö ollenkaan olemassakaan koko allahia, tuskinpa vaan.

      • Näinseon

        Onhan Allah olemassa. Hän on Saa-tana itse. Niin kuin ap sanoo, hän on"maailman herra" eli Saa-tana, niin kuin Raamattukin sanoo, että Saa-tana on tämän maailman jumala.


    • eimuslimeille

      muslimit suksikoot vittuun!! kaikki muslimit on vitun sairaita pakoja koraani pitäs polttaa! allah on perseestä. suksikaa muslimit vittuun!!!!!!!!!

    • jarileino244

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6519
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4203
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2607
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1548
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe