NordicInk-musteista kokemuksia

Satuinpa tilaamaan HP Officejet 6500 -monitoimimusteruiskuun mustan värikasetin netistä, NordicInk-firmasta. Reilu kymppi hintaa ja postikulut jotain kolmen euron huitteissa. Toimitus oli nopea, tosin siinä oli viikonloppu välissä, mutta arkipäiviä ei mennyt kuin to (tilaus iltapäivällä),pe ja maanantaina oli jo postilaatikossa.
Hieman ihmettelin, että kirjekuoren virkaa toimitti muovipussi, vaan eihän se haitannutkaan.
Kun sitten avasin/poistin värikasetin oranssisen suojuksen, niin sieltähän roiskahti nestemäistä mustetta. Sitä oli vapaana ehkä lähes millilitra, joka tapauksessa enemmän kuin yksi tippa. Tämä oli ylläri, josta haluankin tässä varoittaa.
Kasetitti kävi tulostimeen ja tulostaa mustaa ihan keskinkertaisesti, ei ainakan roiski tai jätä tahroja. Ehkä vähän vaaleampia juovia isoimmissa tasaisissa värikentissä, mutta musta teksti näyttää ihan hyvältä.

Pakkauksessa sanotaan, että REMANUFACTURED ja tulostinkin ilmoittaa jostain käytetystä kasetista. Eikä oikein näytä mustemäärää.

Kaipa tämä halpis mustekasetti hintansa väärti on, jos ei sitten tuossa avaamisvaiheessa varomaton tee sadan euron tahraa.

15

3723

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juha0987

      Tilasin canonin musta sekä väripatruunat. Eivät toimineet kuin pari sivua ja sain takuuna uudet, myös nekään eivät toimineet, joten ajattelin vian olevan tulostimessa ja ostin uuden tulostimen, mutta eihän nämä paskat musteet toimi siinäkään vaan heti ilmoittaa että muste on loppu. En suosittele tätä yritystä kenellekään

      • VuokkoM

        Aivan sama juttu. Ei edes 3 kk kestäneet vaikka tulostin vain muutamia arkkeja. Tulostin vain ilmoittaa että musteet loppu niinkuin näyttää olevankin. Lähetin postia Nordicinkille mutta en ole vielä saanut vastausta sieltä ja jos haluaisin vielä ottaa yhteyttä niin pyydettiin joko englanniksi tai ruotsiksi. Kielitaitoni on sikäli huono ettei kyllä onnistu. Saa nähdä saanko sieltä vastausta.
        Edellisestä paikasta tilattuani musteet kestivät lähes vuoden joten jatkossa ei ole vaikeaakaan valita toimittajaa.


    • Nordicink.fi

      Ikävä kuulla teidän saaneen viallisen mustepatruunan. Myymistämme väripatruunoista alle 1% on viallisia.

      Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin vaihdamme vialliset patruunat toimiviin.

      • eienäätilauksiakiitos

        Olen ottanut yhteyttä, mutta ei vastata sähköpostiin. Puhelinnumeroa ei tietenkään ole olemassa asiakkaille, puhelin luultavasti tukehtuisi valitussoittoihin. Sain Canonin mustepatruunat tyhjinä, vaikka luonnollisesti olin tilannut täydet patruunat. Samassa hässäkässä sitten meini printterikin pipariksi, että näin Ruottin maalla...


    • BESTÄLLNING66116

      Erehdyinpä ostamaan tuolta halpoja mustekasetteja. Tilaus nyt ollut kolme viikkoa matkalla eikä ilmeisesti tule ikinä perille. Asiakapalvelu ei ymmärrä kunnolla suomea eli sitä että haluan uuden tuotteen postissa kadonneen tilalle tai rahani takaisin. Mietippä kahdestikin ennenkuin tilaat sillä otat suuren riskin havitellessasi kyseiseltä yritykseltä halpaa tavaraa. Muutaman euron säästö voi tuoda helvetin ison harmin ja pahimmassa tapauksessa menetät vain rahasi.

    • Noniin, nyt sitten se muste loppui siitä kasetista. Vaihdoin toisen, samalla kertaa tilatun. Tässä ei ollut irtomustetta pakkauksessa ja tuntuu toimivan.
      Tuossa yllä firman edustaja arvelee sen ekan kasetin olleen viallinen. Ehkä vähän, koska oli sitä mustetta päässyt vapaaksi, mutta toimihan tuo aika pitkään. En pidä mahdottomana, ettenkö voisi tilata toistekin.

    • Surkuttelija

      Tilasin tammikuun alussa. Ilmoitus 9.1. Että tilaus lähetetty. Vielä tähänkään päivään mennessä ei ole tuotetta näkynyt. Lasku kyllä tuli sähköpostiini

      • Anonyymi

        Olen tilannut Nordicink istä värit 1.1 2020 en
        ole saanut niitä vielä 17.3 nennessä.


    • MustaLoppu

      Itsellä ihan ok fiilis edellisestä nordicinkin kasetista. Printteri canonin mf3010. Kesti ainakin lähelle luvatun. Nyt pitäis saada uus ja jotkut mestat myy alle 30€:n kasetteja. Vähän epäilyttää laatu, ellei jollain satu olemaan parempaa tietoa.

    • Anonyymi

      Varokaa NordicInk:a. Möivät mulle uutena lähes tyhjät värimustesuihkukasetit. Kestivät alle 30 tulostusta; joissa ei ollut väriä laidasta laitaan vaan ainoastaan tehostevärinä tekstiin.

    • Anonyymi

      Muuten mullakin viivästyi tuo toimitus reilusti. Soitin poliisille, sanoivat, että tämän firman kanssa on ollut aiemminkin epäselvyyksiä.

    • Anonyymi

      Aivan kusetus firma. Harmia saa tuolta tilaamalla. Asiakaspalvelu ei vastaa, eikä asioita saa hoidettua. Muistavat vain muistutuslaskuilla, vaikka ovat toimittaneet väärää tavaraa!!! Varo Nordicinkiä.

    • Anonyymi

      Itse tilaan Jukalta Helsingin Mustepalvelusta, edullisemmat hinnat ja 100% tyytyväisyystakuu ja kaveri chatin päässä joka arkipäivä, välillä viikonloppuisinkin. https://www.mustepalvelu.fi/

    • Anonyymi

      tokmanneissa oli ennen näitä jälkiasennus jet tec kasetteja ihan kohtuu hyviä mutta tokmanni näyttää poistavan sitä valikoimista...?

    • Anonyymi

      Tilasin Nordicilta musteet ja maksoinkin...
      en ole niitä saanut, vaikka meilannut pian 20 kertaa!
      Puhelinnumero ei käytössä ja posteja ei lue kukaan.
      Osta musteet muualta!!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5887
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3727
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      2008
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1809
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1246
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1229
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1037
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      980
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe