Seurujärven vaalikiertue

Nellimö

Tämän päivän lapin kansassa oli Seurujärven vaalikiertueen paikat,mutta Kemijärvi siitä puuttui.Varmaankin kaikki asijaa ymmärtävät hoksaavat miksi näin! Hänhän antoi siunauksensa sille että Kemijärven kannattava sellutehdas pitää sulkea,ollessaan ajamassa meidän lappilaisten etuja edellisen kerran parlamentissa.Varmaan kemijärveläiset olisivat kierrättäneet häntä kylmällä sellutehtaan raunioilla ja pitäneet esitelmän mitä hän sai aikaan.Tietenkin tämä on ymmärrettävää että hän jättää itälapin väliin tuskin hänellä on kannatusta täällä.

26

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • entineneiolenykyinen

      Mainosti lehessä että on lappilaisten kansanedustaja. Onko nuorella miehellä jo tementia? Mieshän on entinen kansanedustaja. Pitäisikö mainostaa lappilaisten ent./ex-kansanedustaja? Miksi harhauttaa äänestäjiä?

    • jantturainen

      Oli Jannepoika kyllä edellisellä kerralla sen verran näkymätön ja aikaansaamaton. Kyllä sitä vaalien alla kierrellään ja kaarrellaan kaikki paikkakunnat läpi ja luvataan vaikka mitä tehtävän. Vaalien jälkeen iskee kyllä toden totta se tementia ja lupaus toisensa jälkeen unohtuu. Täysistunnoissa pitäis muistaa tehä muutakin, kun räplätä sitä veronmaksajien kustantamaa kallista älypuhelinta. Mikäli on sinne istuntoon asti sattunut tulemaan?

      • kokomusta

        Äläkää nyt. Ettekö muista miten ajo rahoittajansa Yliniemen asiaa pallaksen hotellin laajennusasiassa.


    • triykugjm

      sama ko olis vetäny sen kolmekymmentätonnia pöntöstä alas.

    • kärnäntaka

      on se vain mukava kuunnella ko jannen kannattajat yrittää haukkua kärnää. jannella muka parempi osaaminen. ei tiä miten päin tässä olis ko naurattaa. kärnä on tehny pelkkänä kunnanjohtajana lapin eteen enempi ko seuru-janne koskaan.

      • varttierkki

        Kärnä ei kai ole saanut mitään muuta aikaan, kuin lappilaiset tappelemaan keskenään. SIllä ei juuri kannata kehuskella.


      • täyserkki

        tutkihan vähän asiaa.mutta ei auta kärnän ansiot käräjien politiikan kannattajille,ottaa päähän kun joku uskalsi sanoa vastaan ja kaatoi ilot ja muut paperit.


    • ykyfhdtghd

      ILOnen päivä ko pääsis eroon kärnästä ja seukusta,eikö niile löytys tietöitä etelästä.

    • Lappivaankaukana

      Poliitikkohan on sellainen mitä hänen äänestäjät, lupaa totta sen mitä halutaan. Sitten soon totinen paikka kun istuu eduskunnan kahvilassa, ja huomaa kuinka tuli luvattua ihanki omia, ohi oman puolueen ajamien asioiden.
      Tärkeintä se on ennen vaaleja saaha tarvittava äänimäärä, se on niitten lupausten kanssa toinen päänsärky. Etelään kun politiikko pääsee täältä kurjilla kunnailta, niin ei se päätä enää tyhjä lupaus ehkä pahasti pakotakaan.
      Se pitäisi äänestäjän ittensä tajuta se, jotta vaalilupaukset on aina suuntaa antavia, ei mitään ehdottomuuksia, puolueen linjaukset ajaa aina ohi yksittäisten mielipiteistä.

    • kepu_pettää_aina

      Tämä on edellisistä eduskuntavaaleista, mutta epäilenpä ettei Seurujärvi omallaa kansanedustajakaudellan olisi pärjännyt tässä: http://www.vaalivilppikone.fi/ - aika harva ehdokas toimi kuten lupasi. Huonoiten tosin meni SDP:llä ja Kokoomuksella (varsinkin Lapissa) eli ei ihmekään että jompi kumpi jää ilman kansanedustajapaikkaa.

    • omaonoma

      Aloittavalle, Janne on käynyt Kemijärvellä kuun alussa pariinkin otteeseen. Eipä kukaan ehdottanut sellutehtaan menoa. Janne ei ole tainnut olla StoraEnsolla töissä, joten taitaa olla lievästi sanottuna liioittelua väite siitä, että Janne olisi ajanut sellutehtaan alas. Mitä Kärnän Mikkoon tulee, niin kunnanjohtajana muutama vuosi ei todellakaan tee hänestä vielä ainakaan minun ehdokasta. Kysymys vielä Kärnän kannattajille: Tuolla joku sanoi, että Jannen kannattajat vain haukkuu Kärnää, niin Kertokaapa ylläolevat kommentit luettuane, miksi Jannea saa haukkua, mutta Mikkoa ei?

      • KePuPettääAina

        Kyllähän Janne oli osasyyllinen Stora Enson Kemijärven tehtaan loppumiseen. Ei oikeasti Lapin asioiden ajaminen kiinnostanut vaan äänesti ryhmän mukana. Edellisissä vaaleissa jäi siksi Itä-Lapin äänet saamatta, eikä asia varmasti vielä(kään) ole unohtunut. Pelkästään inarilaisten äänillä ei eduskuntaan pääse eli turhaa on ääniä luuserille antaa.


      • vyöryyvyöryyvyöryy

        Kärnä kertoo selkeästi mitä asioita edistää ja on johdonmukainen kannoissaan. Niin se pitää ollakin mutta kaikki eivät selllaisia ole, loistaa myös kuulemma väittelyissä muiden ehdokkaiden kanssa. Minä veikkaan että on äänimäärällään kepun kärkikolmikossa, mutta sijaa en osaa arvata. Tehdään Mikolle äänivyöry Inarista!


      • vaali.arvio

        Kärnä on hyvin innokas ja mukava kaveri, mutta eihän ole mitään poliittista kokemusta, muutama vuosi kunnanjohtajana. Pitäisi olla Lapin oloista paljon pidempi kokemus. Toivon hyvää menestystä Kärnälle, mutta en usko, että häntä valitaan. Inarin väki äänestää kuitenkin Seurujärveä paljon, vaikka hänen on aika vaikea päästä läpi hänenkään.


      • Nellimö

        omaonoma:lle
        Ei tietenkään seurujärvi lopettanut sellutehdasta.Mutta hän äänesti lopettamisen puolesta Ulla Karvon kanssa kun asijasta tehtiin välikysymys.Tämä jos mikä on meidän äänestäjien mielestä anteeksi antamatonta.Minun mielestä hänen olisi pitänyt äänestää siinä porukassa joka oli jatkamisen kannalla,jos hän olisi ollut aidosti lapin ihmisen asijalla,mutta mutta.Siis täysin väärä ihminen ajamaan meidän asijoita eduskunnassa.Omat edut menivät edelle.
        Kysymykseesi miksi Seurujärveä saa haukkua niin vastaus oli varmaan tässä.


    • turuiltajatoreilta

      Kärnä on tehnyt keskustan kentässä läpimurron.Lapin Kansa nostaa myös jatkuvasti esille todennäköisenä läpimenijänä. Samanlainen on noste kuin Maijalalla neljä vuotta sitten, nyt Maijalalla ei nostetta laisinkaan. Kärnällä on mahdollisuudet vaikka ohittaa Väyrynen jos jaksaa loppuun saakka kiertää, hengästyttävä on vauhti.Mielenkiintoista kyllä seurata ja meidän perheen äänet saa ainakin.

      • Ivalon-Kake

        Hyvältä näyttää. Noste on kova. Kärnän pojalla on hyvä draivi, joka on kyllä positiivisesti huomattu. Painahan menemään. Ääniä tulee!


    • omaonoma

      No, katsotaan sitten 19.4 miten kävi, Janne ajaa sekä Jäämeren rataa että vastuullisia kaivoksen, ja Nellimön tie hanketta, jotenkin minusta tuntuu, että Nellimön mies ei ole ihan tietoinen kaikista asioista...

      • Nellimö

        No puheet ovat puheita ja teot tekoja.Kyllä minä olen tietoinen nuistakin höpötyksistä mutta uskoo ken tahtoo.Kai omaono ymmärtää että seurujärvi niin kuin muutkin ehdokkaat puhuvat meille puhdasta skeidaa kun höpöttävät meille että kun minut äänestätte parlamenttiin niin minä teen sitä sun tätä,mutta sehän on puhdasta meidän vähäosasten kusetusta.Kansanedustajahan tekee niin kuin PUOLUE määrää.yksittäisellä kansanedustajalla ei ole siinä organisaatiossa mitään valtaa,tunnusta sinäkin jo tämä.(Saatan myöskin olla nainen)?Vaalit ovat 19.4 saa nähdä kumpi meistä voittaa minäkö vaan Seurujärvi


      • Nellimö

        omaonoma:iie vaalit on sitten käyty ja sinä olit väärässä.Lapin ihmisillä on onneksi hyvä muisti jos heitä on kusetettu,hyvä näin.Kärnähän menee eduskuntaan jos pyrkyri Väykkä jää brysseliin.


    • sellua

      Janne melkein pelasti kemijärven sellutehtaan.

    • urveloking

      Seurujärvi kävi sitten taistoon Kärnän kanssa ja ei kuulemma ole ollenkaa samaa mieltä finskin myynnistä ja finavian pilkkomisesta. Eikös ne vaalit ole kohta ohi ja Seurujärvikin voi taas rauhoittua.

      • mahtavaseurata

        Seurujärvi ottaa muuten tuolla somessa pataan Kärnältä 100-0 tässä keskustelussa. :D Mahtava seurata!


    • omaonoma

      Uskoo ken tahtoo, mutta jos ajattelee järjellä, niin kuka on valmis vähentämään esim. Sosiaali- ja terveyspalvelujen rahoja lentokentän kunnossapitoon? Vai otetaanko rahat sivistyspalveluista? Mennäänkö junalla ivalosta Helsinkiin toukokuussa kun mikään lentoyhtiö ei lennä tänne? Tässäpä Kärnän mallin tulevaisuus teille....100-0

      • hulluja

        Ajattelepa itse järjellä että tuotako Kärnä esitti?Ei esittänyt.Kannattaa lukea se sen koko juttu ennen kuin käy haastelemaan hulluja.Entä miksi muut ihmiset kuin Jannen tukijoukot komppaa Kärnää eikä Seurujärveä?Mietipä sitä.


    • omaonoma

      Kärnä esitti juurikin sitä, että kentät tulisivat kuntien hoidettavaksi, mutta ei kertonut mistä rahat kunta kaivaa siihen. Sosiaali ja sivistystoimi on juuri ne, mistä on helpoin leikata budjettia.. Mietipä sitä...olisko jo nyt aika ajatella tosiasioita....88

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe